Kuinka saada Qatari-IP-osoite vuonna 2020: Suoritetaan Dohaan

Jos asut Qatarissa ja haluat käyttää Al Jazeeraa, BeIN Sportsia tai muita palveluita ulkomaille matkustettaessa, saatat saada virheilmoituksen. Ainoa tapa ohittaa nämä geoblocks on vaihtamalla IP-osoitteesi annettuun maahan. Aiomme näyttää sinulle, kuinka saada IP-osoite Qatarista.


Esimerkiksi, Netflix skannaa IP-osoitteesi ja määrittää millaista sisältöä se näyttää. Jopa IP-osoite voi näyttää satunnaiselta numeroryhmältä, se on lähinnä sijaintitunnuksesi, ja se kertoo vieraileville verkkosivustoille ja verkkopalveluille missä olet..

Tämä opas näyttää sinulle, kuinka saada Qatari-IP-osoite, jotta voit käyttää suosikki Qatari-TV-ohjelmasi ja Netflixiä, käyttää verkkopankkia ja muita palveluita..

Kuinka saada Qatari IP-osoite

Helpoin tapa saada Qatari-IP-osoite on käyttää välityspalvelinta – katso paras ilmainen välityspalvelinoppa – ehdotuksia – mutta emme suosittele niin. Niitä on helppo havaita ja estää, kuten osoitamme Netflix-välityspalvelinvirheoppaassa, niiden nopeudet ovat hitaita eivätkä ne ole turvallisia tai luotettavia. 

Tämä tarkoittaa sitä, että oikea IP-osoitteesi ei ole suojattu, joten olet alttiina kyberhyökkäyksille ja online-toimintasi voidaan jäljittää sinulle. Lue tästä lisää VPN vs. välityspalvelin vs. Tor.

Suosittelemme käyttämään virtuaalista yksityistä verkkoa IP-osoitteesi vaihtamiseksi sen sijaan. Toisin kuin välityspalvelimet, VPN: t salaavat alkuperäisen yhteytesi VPN-protokollalla suojaamaan todellista IP-osoitettasi ja tekemään reitin jäljittämisen mahdottomaksi. Ne eivät pidä online-aktiviteettien lokit. Parhaat VPN-valintamme tekevät työtä, mutta tarvitset sellaisen, jolla on palvelimet Qatarissa, tai olet joutunut kiinni.

Annamme kaksi suositusta, joilla on palvelimet Qatarissa ja jotka tarjoavat hyvän VPN-tietoturvan ja nopeuden.

VyprVPN

VyprVPN on hyvä palvelu, jolla on suuri turvallisuus, mukaan lukien Chameleon-protokolla, tappikytkin ja kirjautumattomuuskäytäntö yksityisyyden suojaamiseksi. Sillä on myös suuri palvelinverkko yli 60 maassa, mukaan lukien Qatar, joka ansaitsi sille paikan parhaassa VPN-matkaoppaassa. Vaikka VyprVPN on hitaampi kuin jotkut kilpailijansa, sen nopeudet eivät ole huonoja eikä siinä ole kaistanleveyden rajoituksia.

VyprVPN-Slider1

VyprVPN-Slider2

VyprVPN-Slider3

VyprVPN-Slider4

VyprVPN-Slider5

Edellinen

Seuraava

Se toimii hyvin suoratoistettaessa, mutta sen osaparinopeudet eivät pitäneet sitä yhtenä parhaimmista suoratoisto-VPN: issä. Se voi käyttää Netflix-, BBC iPlayer-, Hulu- ja Amazon Prime Video -sovelluksia useilla palvelimilla tarvitsematta muodostaa uudelleen yhteyttä. Jos Al Jazeera on mitä haluat, VyprVPN on hyvä valinta, mutta sen nopeudet estävät sitä myös tekemästä viiden parhaan VPN: n joukkoon Al Jazeeran valitsimille.

Voit käyttää VyprVPN: ää Windowsissa, macOS: issa, Androidissa ja iOS: issa, mutta siinä on päivätty käyttöliittymä, jota voidaan parantaa. Se on kuitenkin helppo asentaa ja voit muodostaa yhteyden nopeasti. Tuki on saatavana erilaisilla tavoilla, kuten UKK-osiossa, live-chatissa ja sähköpostitse.

VyprVPN tarjoaa kohtuullisen kuukausikoron ja saat alennuksen, jos valitset pidemmän suunnitelman. Palautuskäytäntöä ei ole, mutta kolmen päivän kokeiluversio on käytettävissä, joten voit kokeilla sitä nähdäksesi, pidätkö siitä. Saat lisätietoja palvelusta VyprVPN-arvosteluamme.

HideMyAss

Toinen valintamme on HideMyAss. Se tarjoaa riittävän nopeuden, hyvän tietoturvan tavallisella 256-bittisellä AES-salauksella ja tappikytkimellä. Tietosuojakäytäntö on käytössä, mutta se on huolestuttava, koska sen mukaan se pitää yhteys- ja katkaisulokit jopa 30 päivän ajan. Sillä on silti valtava palvelinverkko verrattuna mihinkään muuhun tarjoajaan, ja se kattaa 190 maata, Qatar mukaan lukien.

HMA-Slider1

HMA-Slider2

HMA-Slider3

HMA-Slider4

Edellinen

Seuraava

HideMyAss tukee Windows-, macOS-, Android- ja iOS-järjestelmiä, ja sillä on helppokäyttöisiä asiakkaita. Tietokanta on käytettävissä, jos haluat yrittää korjata ongelman itse ennen kuin otat yhteyttä asiakastukeen teknisiä kysymyksiä varten. Sähköpostituki on hitaampaa kuin suorakeskustelu.

Kuten voit lukea HideMyAss-arvosteluista, sen kuukausittainen hinta on melko kallis, mutta voit käyttää seitsemän päivän kokeiluversiota palvelun koeajoon. Varmista vain, että peruutat ennen kokeilun päättymistä. Jos teet niin, voit silti käyttää koko seitsemää päivää. Jos unohdat peruuttaa, tarjolla on 30 päivän rahat takaisin -takuu.

Qatari-IP-osoitteen käytön vaarat

Qatarin IP-osoitteen käyttö on hyvä, mutta on joitain asioita, jotka sinun on tiedettävä. Kuten monissa maissa, joissa on sensuurikysymyksiä, Kiina on hieno esimerkki, Qatar suodattaa ja estää tiettyä Internetin sisältöä yhdenmukaistaakseen sen poliittisten ja uskonnollisten näkemystensä kanssa.

Kaikki, jotka liittyvät treffailuun, pornografiaan, LGBT-kysymyksiin tai seksuaaliterveyteen, estetään, kuten sisältöä, jota pidetään hallituksen kriittisenä tai vihamielisenä islamin suhteen. Joskus myös rikkovat verkkosivustot tukkeutuvat tiukkojen parametrien takia. Tämän seurauksena uutissivustoja ylläpitävät toimittajat keskittyvät itsekeskeisesti aiheisiin, jotka koskevat hallituksen politiikkaa, islamia ja hallitsevaa perhettä.

Kummallista kyllä, Qatar tukee Al Jazeeraa, joka ei vältellä kritisoimasta aluehallituksia, koska se keskittyy vähemmän paikallisiin uutisiin ja enemmän alueellisiin ja kansainvälisiin uutisiin.

Myös VoIP-palvelut, kuten FaceTime, Skype, Viber ja Duo, ovat estettyjä, koska Qatarin hallitus toteaa, että heillä ei ole lupaa toimia maassa. Myös WhatsApp-puhelut estettiin, mutta on ilmoitettu, että sen kielto poistettiin. 

Katarin tietoverkkorikollisuutta koskevan lain ja rikoslain takia voit joutua vaikeuksiin sellaisten lausuntojen tekemisessä, jotka voivat vahingoittaa jonkun mainetta. Se sisältää kommentit, jotka on tehty sosiaalisessa mediassa sähköpostitse tai WhatsAppissa, ja rangaistukseen voidaan asettaa jopa yksi vuosi vankeutta tai enintään 100 000 riyaalin sakko (27 000 dollaria)..

Qatarissa ei ole erityisiä seurantatietoja, mutta todisteiden perusteella hallitus voi vakoilla kansalaisiaan. Yhdysvaltain ulkoministeriön raportti paljasti, että Qatar käyttää välityspalvelinta sensuroidakseen Internetiä ja vaatii Internet-palveluntarjoajia pitämään käyttäjän lokit yhden vuoden ajan sekä muut tietueet pyydettäessä.

Nämä ja muut verkkouhat, kuten haittaohjelmat ja virukset, ja ilmaisten langattomien internetpisteiden aiheuttamat vaarat voivat altistaa sinut kyberuiskeille, koska et tiedä kuinka turvallinen yhteys on. VPN: n avulla voit käyttää suosittuja VoIP-palveluita, kuten Skype (tutustu Skype-ehdotuksiin parhaimmasta VPN: stä), ja pysyä turvassa näiltä riskeiltä.

Lopulliset ajatukset

Toivomme, että tiedät nyt kuinka saada Qatari IP-osoite turvallisesti. VPN pitää sinut turvassa verkossa, koska se piilottaa IP-osoitteesi, jotta voit selata nimettömästi ja suojaa yhteyttä. Lisäksi se estää suoratoistopalvelut.

VyprVPN on paras valinta. Se tarjoaa tarpeeksi turvallisuutta pitääksesi turvassa, ja sillä on palvelin Qatarissa, josta voit muuttaa IP-osoitteesi. Jos online-toiminnot ovat herkkiä, käy lisää VPN-kirjastossamme.

Onko sinulla kokemusta IP-osoitteen saamisesta Qatarilta? Kerro siitä alla olevassa kommenttiosassa. Kiitos, että luit.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map