Kuinka saada puolalainen IP-osoite vuonna 2020: Vaeltava Varsova

Yrittäminen käyttää tiettyä sisältöä verkossa voi olla tuskaa, jos matkustat. Jotkut verkkosivustot ja palvelut ovat rajoitettu tiettyyn maahan, ja jos et ole siellä, saat virheilmoituksen tai muun version. Onneksi voit kiertää tämän muuttamalla IP-osoitteesi ja huijaamalla sijaintiasi. Tässä oppaassa aiomme näyttää sinulle, kuinka saada puolalainen IP-osoite.


IP-osoitteet sisältävät muun muassa tietoja sijainnistasi. Jos haluat käyttää jotain, joka on rajoitettu tiettyyn maahan, voit tehdä sen vain, jos IP-osoitteesi osoittaa, että olet siellä. Se johtuu geoblokeista. Vaihtamalla IP-osoitteesi, olet väärinkäyttämässä sijaintiasi.

Netflix on hyvä esimerkki geoblokkimisesta. Jokaisella maalla, jossa se on saatavana, on erilainen kirjasto. Jotta ohjelmaa voidaan lähettää, se tarvitsee lisenssin jokaisesta maasta, jossa se aikoo näyttää sen. Kieli- ja kulttuurierojen takia ei ole käytännöllistä levittää kaikkia esityksiä kaikkialle. Netflix-kieltoa koskeva kappaleemme menee yksityiskohtaisemmin.

Jos puuttuu Netflixin puolalainen versio, sinut nimitetään uudelleen, kun saat puolalaisen IP-osoitteen. Voit myös päästä Yhdysvaltain versioon, jolla on suurin kirjasto. Tutustu parhaaseen Netflix-VPN-verkkoomme omistettuja suosituksia varten.

Puolan internettelevisiopalvelu IPLA ei ole saatavana Puolan ulkopuolella. Aivan kuten puolalaisella Netflixillä, voit käyttää sitä vaihtamalla IP-osoitteesi puolalaiseksi.

Toinen syy saatat tarvita puolalaista IP-osoitetta, koska jotkut pankit ja muut rahoitusyritykset eivät salli ihmisten kirjautua sisään muista maista. Heidän perustelujensa on petosten torjunta.

Mitä haluat, joudut vaihtamaan IP-osoitteesi puolalaiseksi, jotta pääset käsiksi.

Kuinka saada puolalainen IP-osoite

Yksi helpoimmista tavoista muuttaa IP-osoitettasi on käyttää välityspalvelinta (kuten esimerkiksi paras ilmainen välityspalvelumme). Se ei kuitenkaan ole paras tapa tehdä se. Ne eivät aina toimi, eikä suojausominaisuuksia ole suojattu sinua ja IP-osoitettasi varten. Lue VPN vs. välityspalvelin vs. Tor-kappale meidän kouluttaaksesi paremmin.

Virtuaali yksityinen verkko on paras vaihtoehto. VPN ei muuta vain IP-osoitettasi, vaan sinut on suojattu sen turvallisuudella ja IP-osoitteesi on suojattu uteliailta. Lisäksi monilla parhaimmista VPN-osoitteistamme ei ole kirjautumista koskevia käytäntöjä, mikä tarkoittaa, että online-aktiviteettejasi ei tallenneta.

Voit valita vain yhden VPN-arvosteluistamme, mutta sinun on varmistettava, että se sopii ensin Puolaan. Siinä on oltava palvelimet, jotka sijaitsevat siellä, muuten pysyt silti jumissa. Jos kyseessä on Netflix, jota tarvitset, tarvitset sellaisen, joka voi ohittaa VPN-tunnistusjärjestelmänsä, ja vain muutama voi. Voit oppia lisää kappaleestamme Netflix-välityspalvelinvirheestä.

ExpressVPN

ExpressVPN on hyvä valinta saada puolalainen IP-osoite. Se tarjoaa erinomaisen turvallisuuden ja tiukan kirjautumattomuuden politiikan. Sillä on laaja palvelinverkko, mukaan lukien jotkut Puolassa. Se on nopein VPN ympärillä, eikä se rajoita kaistanleveyttä, jota voit käyttää. Sinulla ei ole ongelmaa päästä Netflixiin, koska se on paras suoratoisto-VPN.

ExpressVPN-sivuston

ExpressVPN-Kirjautuminen

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-Tunnel-asetukset

ExpressVPN-Full-sovellus

Edellinen

Seuraava

Voit käyttää sitä kaikissa käyttöjärjestelmissä, ja se on hieno valinta, jos sinulla ei ole paljon kokemusta VPN-verkoista, koska sen käyttö on niin helppoa. Rahat takaisin -takuu on 30 päivää, joten voit kokeilla sitä ennen sitoutumista. Lue ExpressVPN-arvostelu, niin näet palvelun paremmin.

CyberGhost

Voit myös muuttaa CyberGhostia IP-osoitteesi muuttamiseen. Sen turvallisuus on hyvä ja se kunnioittaa yksityisyyttäsi vankalla kirjautumisen estämiskäytännöllä. Palvelimia on tuhansia ja 60 niistä on Puolassa. Sen nopeudet ovat kohtuulliset ja tarjoaa rajoittamattoman kaistanleveyden. CyberGhostilla ei ole vaikeuksia päästä suoratoistopalveluihin, kuten Netflix.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Edellinen

Seuraava

Se on yhteensopiva Windowsin, macOS: n, Androidin ja iOS: n kanssa. Lisäksi se on yksi parhaimmista VPN-osoitteista useille laitteille, koska voit yhdistää jopa seitsemän kerrallaan. Käynnissä on seitsemän päivän kokeilu, joten voit testata sen ennen ostamista. Jos et vieläkään ole varma, meillä on rahat takaisin -takuu. Katso lisää CyberGhost-arvosteluista.

NordVPN

NordVPN on toinen hyvä valinta. Sen turvallisuus on huippuluokkaa, ja yksityisyytesi ei ole vaarassa, koska se ei pidä kirjaa toiminnastasi. Puolassa on 47 palvelinta, joista voit valita paljon. Vaikka se voi olla hidas pitkillä matkoilla, sen nopeudet ovat hyvät eikä kaistanleveyden rajoituksia ole. Se on loistava valinta päästäksesi mukaan myös Netflixiin ja muihin suoratoistopalveluihin.

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Edellinen

Seuraava

NordVPN: n helppokäyttöiset asiakkaat ovat saatavana Windows-, macOS-, Android- ja iOS-käyttöjärjestelmissä. Palautusikkuna on 30 päivää, jos et pidä siitä. NordVPN-arvosteluamme menee yksityiskohtaisemmin.

Puolan IP-osoitteen käytön vaarat

Vaikka IP-osoitteesi vaihtamisessa puolalaiseen ei ole vaaraa, on joitain asioita, jotka sinun pitäisi tietää ennen kuin teet. Jotkin verkkotoiminnot voivat joutua paljon vaikeuksiin tietyissä maissa, joten on parasta kouluttaa itseäsi.

Verkkopuhelu voi johtaa rangaistukseen Puolassa. Lainalla on rikollisuus, ja loukkauksia vastaan ​​on lakeja. Esimerkiksi jumalanpilkusta voidaan rangaista jopa kahden vuoden vankeudessa, ja presidentin loukkaaminen merkitsee sitä jopa kolmeksi vuodeksi. Sinun tulisi olla varovainen verkossa postittamasi suhteen.

Monet hallitukset harjoittavat valvontaa, ja Puola on yksi niistä. Sen terrorismin vastaisella ja valvontalailla on laajat määritelmät, joiden avulla hallitus voi valvoa salaa ketään.

On myös tietoverkkorikollisuuden riski. Voit olla haavoittuvainen siihen milloin tahansa, mutta julkisen langattoman verkon käyttö lisää riskiä. VPN auttaa sinua pysymään turvassa, mutta on myös hyvä idea asentaa kunnollinen virustentorjunta.

Lopulliset ajatukset

Toivottavasti tiedät nyt kuinka saada puolalainen IP-osoite helposti ja turvallisesti. Aivan kuten muissakin VPN-artikkeleissamme, suosittelemme VPN: n käyttöä suojaamaan online-vaaroja.

ExpressVPN on paras valinta saada puolalainen IP-osoite. Sillä on palvelimia siellä, se on nopea, turvallinen ja vie sinut suoratoistopalveluihin. Lisäksi 30 päivän rahat takaisin -takuulla ei ole mitään menetettävää.

Jos sinulla on vinkkejä puolalaisen IP-osoitteen saamiseksi, ota meihin yhteyttä kommenttiosassa. Kiitos, että luit.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map