Kuinka saada Pakistanin IP-osoite vuonna 2020: Lahore-sijainti

Jos olet yrittänyt päästä käsiksi pakistanilaiseen sisältöön Pakistanin ulkopuolella, olet todennäköisesti perehtynyt geoblokkeihin. Ne ovat yleisiä, mutta voivat olla ärsyttäviä. Ainoa tapa kiertää niitä on muuttaa IP-osoitteesi. Tässä artikkelissa kerromme sinulle, kuinka saada Pakistanin IP-osoite.


IP-osoitteesi on ainutlaatuinen tunnistenumero, joka sisältää maantieteellisen sijaintisi. Kun yrität käyttää jotain, joka on rajoitettu tiettyyn maahan, sinut estetään, ellei sinulla ole oikeaa IP: tä. IP-osoitteesi vaihtaminen on periaatteessa Internet-sivuston tai verkkopalvelun huijaamista ajattelemaan, että olet kyseisessä maassa.

Voi olla, että haluat katsoa paikallista televisiota, kuten Dunya News tai Samaa TV. Ehkä kaipaat katsomaan uutisia tai muita ohjelmia omalla kielelläsi, kuten urdu, Punjabi tai Sindhi. Riippumatta siitä, mitä tarvitset, tarvitset todennäköisesti Pakistanin IP-osoitetta.

Netflix on saatavana myös Pakistanissa, ja joitain siellä saatavilla olevia ohjelmia ei ehkä ole muualla. Tämä johtuu lisenssirajoituksista. Lisenssiä tarvitaan jokaisessa maassa, jossa palvelu haluaa lähettää esityksen. Monet käyttäjät haluavat pääsyn Netflixin Yhdysvaltain versioon, koska sillä on eniten valintoja. Käsittelemme tätä aihetta enemmän Netflixin VPN-kieltoa koskevassa teoksessamme.

Jos pääsy Netflixiin on päätavoitteesi, tutustu suosituksemme parhaaseen Netflix VPN -oppaaseemme.

Toinen syy saatat haluta Pakistanin IP-osoitetta on kirjautua sisään pankkitilillesi. Monet pankit eivät salli pääsyä maan ulkopuolelta. Se on ärsyttävää, mutta ylimääräinen turvallisuus on olemassa petosten estämiseksi.

Kuinka saada Pakistanin IP-osoite

Muutamia menetelmiä voidaan käyttää Pakistanin IP-osoitteen saamiseen. Voit käyttää välityspalvelinta – lue paras ilmainen välityspalvelun opas – mikä on helppo reitti, mutta ne eivät aina toimi. Vaikka välityspalvelin toimisi, se jättää IP: n paljastettuna, joten se voidaan jäljittää sinulle. Lisäksi ei ole turvallisuutta, joten voit tulla verkkorikollisuuden uhri. VPN vs. proxy vs. Tor -artikkelissamme on enemmän aiheesta.

On parempi käyttää virtuaalia yksityistä verkkoa. Tällä tavalla sinut suojataan sen turvallisuudella ja se antaa sinun selata nimettömästi.

On muutamia tekijöitä, jotka tekevät parhaimmista VPN-pisteistämme hyviä suosituksia Pakistanille. Tärkeintä on, että palveluntarjoajalla on oltava palvelimia siellä. Muutoin et silti pääse käyttämään rajoitettua sisältöä.

Jos haluat käyttää suoratoistopalveluita, haluat VPN: n, jolla on hyvä nopeus ja rajaton kaistaleveys. Netflixin käyttämiseksi palvelun kehittyneen VPN-tunnistusjärjestelmän on pystyttävä pysymään huomaamatta. Joillakin VPN: isillä ei vain ole sitä mitä tarvitaan. Lue artikkeli Netflix-välityspalvelimen virheestä saadaksesi lisätietoja.

CyberGhost

Voit käyttää CyberGhostia saadaksesi Pakistanin IP-osoitteen. Tuhansista palvelimistaan ​​10 on Pakistanissa. Sillä on hyvä turvallisuus ja se kunnioittaa yksityisyyttäsi vankalla kirjautumattomuuskäytännöllä. Nopeudet ovat kunnolliset ja sillä on rajaton kaistanleveys. Lisäksi se voi viedä sinut suoratoistopalveluihin, mukaan lukien Netflix.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Edellinen

Seuraava

Voit asentaa sen Windows-, macOS-, Android- ja iOS-järjestelmiin ja yhdistää jopa seitsemän laitetta kerrallaan. Tästä syystä se oli yksi parhaimmista VPN-osoitteista useille laitteille. Tutustu CyberGhost-arvosteluamme saadaksesi lisätietoja palvelusta tai käytä seitsemän päivän kokeiluversiota nähdäksesi itse. Siellä on myös rahat takaisin -takuu, joten sinulla ei ole mitään menetettävää.

ExpressVPN

ExpressVPN on toinen hyvä valinta, koska sillä on hyvä palvelinverkko, joka sisältää joitain palvelimia Pakistanissa. Sen turvallisuus on erinomaista, eikä se pidä kirjaa toiminnastasi. Se vie sinut suoratoistopalveluihin, mukaan lukien Netflix, ilman ongelmia. Itse asiassa se on paras suoratoisto-VPN. Lisäksi sillä on rajaton kaistanleveys ja se on nopein VPN ympärillä.

ExpressVPN-sivuston

ExpressVPN-Kirjautuminen

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-Tunnel-asetukset

ExpressVPN-Full-sovellus

Edellinen

Seuraava

Se on yhteensopiva useimpien käyttöjärjestelmien kanssa ja mahdollistaa kolmen laitteen kytkemisen yhdellä kertaa. Asiakkaita on helppo käyttää, ja se on hieno valinta, jos sinulla ei ole kokemusta VPN: n käytöstä. Meillä on 30 päivän rahat takaisin -takuu, joka antaa sinulle paljon aikaa varmistaaksesi, että pidät siitä. Lue ExpressVPN-arvostelu, jos haluat tarkemman kuvan palvelusta.

Astrill

Astrillia voidaan käyttää myös Pakistanin IP-osoitteen saamiseen. Sen palvelinverkko ei ole yhtä suuri kuin kilpailijoidensa, mutta sillä on palvelimia Bahawalpurissa. Sillä on kunnollinen turvallisuus suojata sinua ja voit valita monista VPN-protokollista, joista kaksi on ainutlaatuisia. Astrill vie sinut suoratoistopalveluihin, kuten Netflixiin, ja sillä on nopea nopeus rajoittamattomalla kaistanleveydellä.

Astrill-Slider1

Astrill-Slider2

Astrill-Slider3

Astrill-Slider4

Edellinen

Seuraava

Sitä voidaan käyttää useimmissa pöytätietokoneissa ja mobiileissa käyttöjärjestelmissä. Lisäksi voit kytkeä jopa viisi laitetta samanaikaisesti. On olemassa seitsemän päivän kokeilu, jota voit myös hyödyntää. Katso lisää Astrill-arvosteluamme.

Pakistanilaisen IP-osoitteen käytön vaarat

Teknisesti et ole vaarassa, kun käytät Pakistanin IP-osoitetta. Toisin sanoen, on asioita, jotka on pidettävä mielessä, kun teet. Valvonta on tärkeä asia monissa osissa maailmaa, ja vain harvat maat arvostavat yksityisyyttä.

Hallitus ei suvaitse kritiikkiä sotilaallisia tai militantteja uskonnollisia ryhmiä vastaan. Viiden bloggaajan ilmoitettiin kadonneen sen jälkeen, kun sitä kritisoitiin, ja yksi väitti, että hallituslaitos kidutti hänet.

Lisäksi jumalanpilkka on rikos ja rangaistaan ​​tiukasti. Monet toimittajat käyttävät itsesensuuria kirjoittaessaan arkaluontoisista aiheista, kuten uskonto, mielenosoitukset ja LGBT-aiheet. Lue Pakistanin paras VPN-kappale, niin saat lisätietoja maasta.

Julkisen langattoman verkon käyttö on myös vaara. Kun muodostat yhteyden hotspot-pisteeseen, et voi tietää kuinka turvallinen se on. Käyttämällä VPN: ää pidät itsesi suojassa tietoverkkorikollisuuksilta. Hyvä virustentorjunta ei myöskään mene väärin.

Lopulliset ajatukset

Toivomme oppaamme auttaneet sinua ymmärtämään kuinka muuttaa IP-osoitteesi pakistanilaiseksi. Turvataksesi itsesi on parasta mennä VPN-reitille, koska se varmistaa, että olet suojattu ja kunnioittaa yksityisyyttäsi.

Kaikki suosituksemme vastaavat tehtävää, mutta CyberGhostilla on Pakistanissa 10 palvelimen etäisyys. Seitsemän päivän kokeilu- ja rahat takaisin -takuun ansiosta sinulla on runsaasti aikaa päättää, sopiiko se sinulle.

Jos sinulla on suosituksia Pakistanin IP-osoitteen saamiseksi, jätä meille kommentti alla. Haluaisimme kuulla sinusta. Kiitos, että luit.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map