Kuinka saada Meksikon IP-osoite vuonna 2020

Jos olet Meksikon ulkopuolella, sinulla voi olla ongelmia sivustojen ja palveluiden käyttämiseen sieltä. Tämä johtuu siitä, että IP-osoitteesi osoittaa, että et ole Meksikossa ja että sisältö on maantieteellisesti rajoitettu. Aiomme näyttää sinulle, kuinka saada meksikolainen IP-osoite, jotta voit kiertää nämä rajoitukset.


Sinun on ehkä tarkistettava meksikolainen pankkitilisi tai haluat katsoa paikallista TV-verkkoa, kuten Televisaa. Ehkä Meksikon Netflixin yksinoikeustarjonta soittaa sinulle, jolloin paras VPN Netflix -teoksellemme saattaa olla lukemisen arvoinen. Joko niin, kunnes muutat IP-osoitteesi saadaksesi sen näyttämään siltä kuin olet Meksikossa, et pääse siihen..

Televisio-ohjelmia ja elokuvia sitovat sisällönrajoituslakit, ja kunkin maan erilaiset. Niille lisenssisopimukset ovat välttämättömiä, ja ne on tehtävä jokaisessa maassa, jossa palvelu haluaa toimia. Tiettyä sisältöä ei voida lisensoida joissakin maissa, kun taas toisissa maissa ei ole mitään tarvetta tarjota sitä, koska kysyntä on vähäistä.

Kuinka saada meksikolaista IP-osoitetta

Menetelmä, jolla käytät Meksikon IP-osoitteen hankkimista, on sinun. Voit käyttää helpointa reittiä ja käyttää välityspalvelinta, mutta se ei ole luotettava tapa tehdä se. Jopa paras ilmainen välityspalvelumme ei aina toimi ja voi jättää sinut haavoittuvaiseksi. Lisäksi oikea IP-osoitteesi ei ole suojattu, ja on melko helppo jäljittää asiat takaisin sinulle. Lue lisää VPN vs. proxy vs. Tor-kappaleesta.

Paras tapa saada Meksikon IP-osoite on virtuaalisen yksityisen verkon avulla. Tällä tavalla olet suojattu ja pysyt nimettömänä. Parhaissa VPN-arvosteluissamme on monia hyviä valintoja, mutta jotkut ovat parempia kuin toiset Meksikossa. Tärkeintä on, että palveluntarjoajalla on palvelimia siellä ja mitä enemmän sillä on parempaa, muuten olet juuttunut mihin aloitit.

Lisäksi, jos haluat Netflixin, tarvitset palvelun, joka pääsee VPN-tunnistusjärjestelmänsä ohi. Jos valitset sellaisen, josta työn tekeminen ei onnistu, katsot virheilmoituksen. Lue artikkeli Netflix-välityspalvelimen virheestä saadaksesi lisätietoja. On kuitenkin muutama, joka voi ohittaa sen.

CyberGhost

CyberGhost on hyvä valinta Meksikoon. Yli 3 000 palvelimesta maailmanlaajuisesti 20 on Meksikossa, mikä antaa sinulle runsaasti vaihtoehtoja IP-osoitteesi vaihtamiseen. Sillä on hyvä turvallisuus ja se kunnioittaa myös yksityisyyttä.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Edellinen

Seuraava

Lisäksi sen nopeudet ovat kohtuulliset eikä kaistanleveyden rajoituksia ole, mikä tarkoittaa, että se on hyvä suoratoistoon. Se vie sinut Netflix-sivustoihin ympäri maailmaa, samoin kuin BBC iPlayer. Meillä on kuitenkin ollut vain sekoittuneita tuloksia Hulun kanssa, vaikkakin sen pitäisi päästä useimpiin Meksikon kaapeliverkkoihin.

Voit käyttää sitä kaikissa tärkeimmissä käyttöjärjestelmissä ja kytkeä jopa seitsemän laitetta samanaikaisesti, mikä ansaitsi sen toiseksi parhaan VPN-verkon useille laitteille. Voit käyttää seitsemän päivän kokeiluversiota ja tarkistaa, että pidät siitä, sekä rahat takaisin -takuu. Lue lisää palvelusta CyberGhost-arvosteluamme.

ExpressVPN

ExpressVPN tarjoaa erinomaisen palvelun huippuluokan tietoturvan ja yksityisyyden kanssa. Sillä on yli 2000 palvelinta 94 maassa, joista yksi on Meksikossa. Ennen kuin huolestut, ExpressVPN käyttää kuitenkin erityisiä suuren kapasiteetin palvelimia, ja olemme harvoin kokeneet ylikuormitusta käyttäessämme yhtä.

ExpressVPN-sivuston

ExpressVPN-Kirjautuminen

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-Tunnel-asetukset

ExpressVPN-Full-sovellus

Edellinen

Seuraava

ExpressVPN oli nopein VPN testauksen aikana ja tarjoaa rajoittamattoman kaistanleveyden. Sillä ei ole myöskään ongelmia päästä Netflixiin, joten ei ole vaikea ymmärtää, miksi se on paras suoratoisto-VPN.

Se toimii kaikkien tärkeimpien käyttöjärjestelmien kanssa ja on loistava valinta niille, joilla ei ole paljon kokemusta VPN-verkkoista, koska sitä on helppo käyttää. Rahat takaisin -takuu on 30 päivää, joten sen kokeilemiseen ei ole vaaraa. ExpressVPN-arvostelu antaa yksityiskohtaisemman kuvan palveluntarjoajasta.

NordVPN

NordVPN on toinen hyvä valinta Meksikoon. Sillä on tuhansia palvelimia ympäri maailmaa, mukaan lukien kahdeksan Meksikossa. ExpressVPN: n tavoin sillä on huippuluokan turvallisuus ja yksityisyys, kuten voit lukea päästä päähän -artikkelimme.

Edellinen

Seuraava

Sillä on rajaton kaistanleveys kohtuudella nopeudella ja se voi päästä Netflixiin. Hinta sisältää 30 päivän hyvityksen, joten voit varmistaa, että pidät siitä. Tutustu NordVPN-arvosteluamme nähdäksesi miksi.

Meksikon IP-osoitteen käytön vaarat

Vaikka meksikolaisen IP-osoitteen omistaminen ei ole erityisen vaarallista, on syitä, miksi sinun kannattaa varmistaa, että yhteys on suojattu. Tarjoajan sijaintipaikan tarkistaminen on hyvä idea, jos toimintasi ovat luonteeltaan herkempiä. Voit nähdä miksi yksityisyyttä koskevia lakeja koskevassa artikkelissamme.

Hallituksen valvonta on lisääntynyt Meksikossa, mikä mahdollistaa tietojen säilyttämisen ja tietojen keräämisen käyttäjien sijainnista. Internet-palveluntarjoajien ja mobiiliverkkojen on annettava paikannus ja metatiedot viranomaisille. Lisäksi näitä tietoja on säilytettävä vähintään kaksi vuotta, jotta siihen voidaan tutustua aina, kun sitä pyydetään.

Meksiko on myös suuri kuluttaja valvontaohjelmistoon, jonka avulla lainvalvontaviranomaiset ja muut yksiköt voivat vakoilla kansalaisia. Voit lukea lisää maasta parhaassa Meksikon VPN-osoitteessa.

Lopulliset ajatukset

Toivomme, että olemme auttaneet sinua ymmärtämään kuinka saada meksikolainen IP-osoite. Riippumatta syystäsi, VPN on paras tapa edetä siinä. Niiden käyttö on helppoa, mutta silti täynnä hienoja ominaisuuksia, mukaan lukien turvallisuus.

Paras ehdokas Meksikoon on CyberGhost. Se pitää sinut suojassa, vie sinut Netflixiin ja antaa sinun pysyä tutkan alla. Seitsemän päivän kokeiluversion tulisi antaa sinulle tarpeeksi aikaa viedä se tahdissaan ja rahat takaisin -takuu on vain kakun jäätäminen. Mikä tahansa muista suosituksistamme olisi hyvä valinta myös Meksikolle.

Onko sinulla ehdotuksia meksikolaisen IP-osoitteen saamiseksi? Jos näin on, pop ne alla oleviin kommentteihin. Haluaisimme kuulla heidät. Kiitos, että luit.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map