Kuinka saada kiinalainen IP-osoite vuonna 2020: Suuren palomuurin takana

Kaikki sisältö ei ole saatavana kaikissa maissa. Yritettäessä nähdä mitä olet tottunut matkoillasi, voi tulla turhauttavaa. Virhesanomat aukeavat tai sen sijaan näkyy verkkosivuston eri versio. Ainoa tapa kiertää rajoitukset on muuttaa IP-osoitteesi yhdeksi tietystä maasta. Tässä artikkelissa aiomme näyttää sinulle, kuinka saada kiinalainen IP-osoite.


IP-osoitteesi ilmoittaa käytetyille verkkosivustoille missä olet. Jos haluat nähdä jotain, joka on rajoitettu tiettyyn maahan, sinun on sijaittava siellä tehdäksesi niin. Eli ellet muuta IP-osoitettasi ja huijaat tiesi sisään.

Rajoitukset tunnetaan geoblokeiksi. Otetaan esimerkiksi Netflix. Sen kirjasto vaihtelee sen mukaan, missä maassa olet. Tämä johtuu siitä, että ohjelmien lähettämiseen tarvitaan maakohtaisia ​​lisenssejä. Lisäksi jotkut esitykset eivät sovellu maailmanlaajuisesti kielten tai kulttuurierojen vuoksi. Selitämme tarkemmin kappaleessamme Netflix-kiellosta.

Osana Kiinan rajoituksia Netflix ei ole saatavilla, mutta voit lukea parhaan Netflix-VPN-oppaamme, jos haluat käyttää sitä. Ehkä olet IQiyin fani, jota on kutsuttu Kiinan Netflixiksi tai haluat estää Youkun eston ja katsella siellä videoita.

On monia maita, jotka sensuroivat Internetiä, mutta Kiinassa on niin paljon rajoituksia, että monet ihmettelevät, miksi haluat saada IP-osoitteen sinne. Sen suuri palomuuri estää kaiken pornosta Googleen ja sosiaaliseen mediaan. Jopa Nalle Puh: ta sensuroitiin sen jälkeen kun hänet verrattiin Xi Jinpingiin.

Se on pohjimmiltaan oma Internet. Vaikka nämä lohkot ovatkin paikallaan, siellä on sisältöä, jota voidaan tarkastella vain Kiinassa.

Muita syitä, miksi saatat tarvita kiinalaista IP-osoitetta, ovat pääsy rahoitustilille. Monet pankit sallivat sinun kirjautua tiliisi oikeasta maasta vain keinona torjua petoksia. Toinen mahdollisuus on, että joudut keskustelemaan ystävien tai perheen kanssa kiinalaisen viestipalvelun WeChatin kautta.

Olipa syy mikä tahansa, joudut vaihtamaan IP-osoitteesi kiinalaiseksi.

Kuinka saada kiinalainen IP-osoite

Voit muuttaa välityspalvelinta IP-osoitteesi vaihtamiseen. Se on helpoin tapa tehdä niin, mutta emme suosittele sitä, vaikka käytätkin parhainta ilmaista välityspalvelintamme. Turvallisuusominaisuuksia ei ole, ja IP-osoitteesi voidaan jäljittää sinulle. VPN vs. välityspalvelin vs. Tor-vertailumme menee yksityiskohtaisemmin.

Suosittelemme virtuaalisen yksityisen verkon käyttöä. Tällä tavalla voit muuttaa IP-osoitteesi ja sinut suojataan sen suojauksella. Lisäksi toimintasi pysyvät yksityisinä, kunhan VPN: llä on kirjautumattomuuskäytäntö.

Voit valita yhden parhaista VPN-luetteloistamme, mutta sinun on varmistettava, että se sopii Kiinaan. Sillä on oltava palvelimia Kiinassa, ja jos haluat suoratoistaa, sillä on oltava hyvät nopeudet ja rajaton kaistaleveys.

Monet VPN: t eivät kuitenkaan ole riittävän hyviä murtaamaan Suuri palomuuri. Kiinan hallitus voi tunnistaa ja estää VPN-yhteydet. Se on kissa- ja hiiripeli tarjoajille, joiden on jatkuvasti toiputtava lohkoista. Vain muutama on omistettu palvelemaan Kiinan markkinoita, ja jopa silloin suurimmalla osalla ei ole palvelimia siellä.

Turvallisuus on tärkein tekijä valittaessa VPN: ää Kiinalle, kuten voit lukea parhaasta VPN for China -oppaasta. ExpressVPN ja NordVPN ovat parhaat vaihtoehdot Kiinan suhteen, koska niillä on erinomainen turvallisuus ja ne pystyvät sieppaamaan kiinalaisen Internetin. Toisin sanoen, kummallakaan ei ole palvelimia siellä, joten et silti pääse käyttämään Kiinaan rajoitettua sisältöä.

TorGuard on toinen turvallinen palvelu Kiinalle, mutta se poisti palvelimet sieltä. Käynnissä olevat VPN-estot ja rajoitukset vaikeuttavat palveluntarjoajia takaamaan käyttäjien yksityisyyttä. Lisäksi VPN-yritysten on rekisteröidyttävä Kiinan valtion kanssa ja noudatettava sen sääntöjä. Jos he eivät tee sitä, palvelu estyy.

Olemme löytäneet palveluita, joilla on palvelimia Kiinassa, mutta sinulla voi silti olla ongelmia, koska ne eivät ole parhaita. Lisäksi, jos he ovat päättäneet rekisteröityä Kiinan valtioon, yksityisyytesi on vaarassa.

PureVPN on hyvä esimerkki. Vaikka sillä on palvelimia Kiinassa, sen turvallisuus ja yksityisyys ovat kyseenalaisia. Lue PureVPN-arvostelu, jotta saat lisätietoja siitä, miksi emme suosittele sitä.

Ivacy

Ivacy -toiminnolla voidaan saada kiinalainen IP-osoite. Sillä on muutama sata palvelinta ympäri maailmaa, mukaan lukien jotkut Pekingissä ja Shanghaissa. Sen turvallisuus on hyvä ja siinä ei ole kirjautumiskäytäntöä. Suurin putoaminen on epäjohdonmukaiset nopeudet, mutta se hyötyy rajattomasta kaistanleveydestä. Se pystyy myös pääsemään useimpiin suoratoistopalveluihin.

Ivacy-Slider1

Ivacy-Slider2

Ivacy-Slider3

Ivacy-Slider4

Ivacy-Slider5

Edellinen

Seuraava

Sen käyttöliittymä ei ole paras, mutta voit asentaa sen Windows, macOS, Android ja iOS. Enintään viittä yhteyttä voidaan käyttää kerralla. Jos haluat kokeilla sitä, sinulla on 30 päivän rahat takaisin -takuu. Ivacy -katsauksessamme on enemmän tietoa palvelusta.

HideMyAss

HideMyAss antaa sinulle mahdollisuuden saada myös kiinalainen IP-osoite. Sillä on valtava palvelinverkko, joka kattaa 190 maata, ja neljä palvelinta Pekingissä. Sen turvallisuus on hyvä ja yksityisyyden suoja on voimassa. Se pitää kuitenkin yhteys- ja katkaisulokit. Sillä on kuitenkin riittävä nopeus ja rajaton kaistaleveys, ja voit käyttää suoratoistopalveluita.

HidemyAss-kotisivu-2019

Voit käyttää sitä Windows-, macOS-, Android- ja iOS-järjestelmissä, kun jopa viisi laitetta on kytketty kerrallaan. Voit testata seitsemän päivän kokeilujakson, ja meillä on 30 päivän rahat takaisin -takuu. Katso lisätietoja HideMyAss-arvosteluista.

VPNArea

VPNArea-palvelimet kattavat 70 maata, mukaan lukien Kiina. VPN tarjoaa hyvän tietoturvan, eikä se pidä lokit. Vaikka niiden pitäisi olla kunnossa, sen nopeudet vaihtelevat, mutta kaistanleveysrajoja ei ole. Se voi päästä myös suoratoistopalveluihin.


© Cloudwards.net

VPNArea-Slider2

VPNArea-Slider3

VPNArea-Slider4

VPNArea-Slider5

Edellinen

Seuraava

Siellä on helppokäyttöisiä asiakkaita Windowsille, macOS: lle, Androidille, iOS: lle ja Linuxille. Voit myös kytkeä jopa kuusi laitetta kerrallaan. Jos ryhdyt askeleeseen, sinulla on seitsemän päivän rahat takaisin -takuu, joka antaa sinulle paljon aikaa kokeilla sitä. Lue VPNArea-arvostelumme nähdäksesi palvelun paremmin.

Kiinan IP-osoitteen käytön vaarat

Jos aiot käyttää kiinalaista IP-osoitetta, sinun on varmistettava, että olet turvassa monista syistä. Vaikka on olemassa automatisoituja mekanismeja, jotka kontrolloivat sensuuria verkossa, miljoonia ihmismonitoria käytetään myös seulomaan sisältöä ja panemaan estoja.

Tunnettuihin toisinajattelijoihin löydetään raskaat rangaistukset ja kansalaiset voidaan vangita heidän online-toiminnastaan. Johtajien kritiikkiä ja muuta online-puhetta rangaistaan ​​usein, mikä johtaa itsesensuuriin. Kielletyn sisällön lähettäminen on myös rangaistavaa, samoin kuin kansalaisyhteiskunnan tai ihmisoikeussivuston ylläpitäminen.

Tunkeutuvaa valvontaa on olemassa, ja poliisit pääsevät käyttäjien tietoihin pidätyksiä ja syytteitä varten. Kiinan yksityisyyttä koskevat lait ovat vähäiset, ja Internet- ja matkapuhelinviestintää valvotaan.

Kiertämistyökalujen torjumisena niitä, jotka löysivät työkaluja myymättä ilman lisenssiä, rangaistaan. Vuonna 2017 Wu Xiangyang rangaisti VPN-palveluiden myynnistä. Hän sai yli viiden vuoden vankeusrangaistuksen ja 500 000 juanin (78 000 dollaria) sakon.

Lisäksi olet aina tietoverkkorikollisuuden vaarassa, mutta julkisen langattoman verkon käyttö lisää riskiä. Turvallisuus ei ole tärkeä asema hotspot-pisteissä, joten sinun on ryhdyttävä toimiin suojautuaksesi. VPN auttaa, mutta kannattaa asentaa myös kunnollinen virustorjunta (lue paras virustorjuntaohjelma-oppaamme).

Lopulliset ajatukset

Toivomme, että ymmärrät nyt kuinka saada kiinalainen IP-osoite ja miksi sinun pitäisi tehdä se turvallisesti. Kuten monissa VPN-artikkeleissamme, suosittelemme VPN: n käyttöä parhaan suojan takaamiseksi.

Ivacy on ensisijainen valinta yhteyteen kiinalaiseen palvelimeen. 30 päivän rahat takaisin -takauksella sinulla ei ole mitään menetettävää.

Muista, että kiinalaisten palvelimien käyttöä tarjoavilla VPN-verkoilla ei ehkä ole parasta turvallisuutta. Tätä varten suosittelemme ExpressVPN: n käyttöä, joka on myös 30 päivän rahojen palautustakuun mukainen.

Jos sinulla on kokemusta kiinalaisen IP-osoitteen hankkimisesta, pop-alla oleva kommentti ilmoittaa meille siitä. Kiitos, että luit.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map