Kuinka saada Kenian IP-osoite vuonna 2020

Jos asuu ulkomailla asuvaa kenialaista ja kaipaa katsoa paikallisia suosikkisarjojasi, kuten Auntie Boss tai Kawangwaren Real Housewives, tai haluat tehdä pankkipalvelusi verkossa, tarvitset Kenian IP-osoitteen.


IP-osoite ei ole vain joukko satunnaislukuja; se on täynnä piilotettuja tietoja, jotka voivat paljastaa sijaintisi verkkosivustoille tai verkkopalveluille. Tarvitset IP-osoitteen, joka osoittaa, että olet Keniassa, jotta voisit tarkastella Keniaan rajoitettua geoblokeroitua sisältöä, mukaan lukien tilauspalvelut, kuten DSTV tai Showmax..

Mediavirtausjättilä Netflixillä on toimintaa ympäri maailmaa sadoissa maissa, Kenia mukaan lukien, mutta rajoituksilla eri televisio-ohjelmien lähetyslisensseille. Voit lukea lisää siitä Netflix VPN -kieltoa koskevassa artikkelissamme tai tutustua suosituksiin parhaaseen Netflix-VPN: ään, jos haluat vain käyttää.

Monet pankit ja rahoituslaitokset eivät myöskään salli sinun kirjautua sisään maan ulkopuolelta suojana vilpilliseltä toiminnalta. Siinä tapauksessa IP-osoitteesi vaihtaminen on hyödyllistä, koska sen avulla voit huijata sijaintiasi käyttääksesi pankkitiliäsi verkossa.

Suosittua M-Pesa-palvelua varten sinun ei tarvitse Kenian IP-osoitetta transaktioihin, koska sen avulla Android- ja iOS-käyttäjät voivat käyttää M-Pesa Global -palvelua mySafaricom-sovelluksen kautta. Sieltä voit lähettää rahaa Itä-Afrikkaan, pankkitileille Saksassa, Kiinassa ja Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa, Western Unionin edustajille (paitsi Pohjois-Korea ja Syyria) ja PayPalille.

Voit kuitenkin päästä Kenian esityksiin hankkimalla virtuaalisen yksityisen verkon Kenian IP-osoitteella. Aiomme näyttää sinulle, kuinka hankkia sellainen.

Kuinka saada Kenian IP-osoite

Kenian IP-osoitteen saamiseksi voit siirtyä helpommalle reitille ja käyttää välityspalvelinta, mutta ne eivät ole luotettavia ja voivat jättää sinut alttiiksi verkkorikollisuudelle, koska ne eivät salaa liikennettä tai sisältävät suojausominaisuuksia. Lisäksi edes parhaat ilmaiset välityspalvelimet eivät suojaa IP-osoitteitasi, mikä tarkoittaa, että sinua voidaan seurata. Lisätietoja saat VPN vs. välityspalvelin vs. Tor-artikkelissamme.

Paras työkalu kenialaisen IP-osoitteen saamiseksi on virtuaalinen yksityinen verkko. VPN suojaa laitteen Internet-liikenteen ja reitittää sen jonkin palvelimen kautta, joten voit selata Internetiä nimettömästi ja estää maantieteellisesti rajoitetun sisällön estämisen.. 

VPN: t pitävät sinut nimettömänä ja suojattuna online-vaaroilta, mutta varmista, että valitset parhaan Kenian VPN: n. Tarvitset VPN: n palvelimilla Keniassa, jotka auttavat pääsyäsi Netflixiin, jolla on monimutkainen VPN-tunnistusjärjestelmä, jonka voi ohittaa vain kourallinen VPN: itä.

ExpressVPN

ExpressVPN on erinomainen valinta kenialaisen IP-osoitteen saamiseksi. Sen avulla voit käyttää sisältöä ikään kuin olisit Keniassa riippumatta siitä, missä olet, ja pitää sinut nimettömänä. Se on loistava poistamalla maantieteellisesti rajoitetun sisällön lukitus, etenkin Netflixin kaltaisten suoratoistopalvelujen avulla. 

ExpressVPN-sivuston

ExpressVPN-Kirjautuminen

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-Tunnel-asetukset

ExpressVPN-Full-sovellus

Edellinen

Seuraava

Erinomainen suorituskyky, rajaton kaistanleveys ja nopea nopeus tekevät siitä parhaan VPN-tiedonsiirron, kun taas sen vahvat suojausominaisuudet, kuten AES 256-bittinen salaus ja DNS-vuodonsuojaus, suojaavat yksityisyyttäsi ja arkaluontoisia tietoja.

VPN on kiistatta käyttäjäystävällisin, sillä helppokäyttöiset sovellukset useimmille alustoille, nopea ja avulias asiakastuki 24/7 live-chatin kautta ja vaivaton, 30 päivän rahat takaisin -takuu. Tutustu ExpressVPN-arvosteluamme saadaksesi lisätietoja palveluntarjoajasta.

CyberGhost

CyberGhost on toinen kunnollinen VPN-palvelu. Sillä on yli 3700 palvelinta, joista 10 on Keniassa. Sillä on tiukka turvallisuus ja se kunnioittaa yksityisyyttä nollakirjauskäytännössä. Lisäksi se ei aseta rajoituksia kaistanleveydelle. 

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Edellinen

Seuraava

CyberGhost pystyy myös poistamaan Netflixin ja muiden suoratoistopalvelujen eston, ja se on yhteensopiva useimpien tärkeimpien käyttöjärjestelmien kanssa. Voit käyttää sitä jopa seitsemässä laitteessa samanaikaisesti, minkä vuoksi se on yksi parhaimmista VPN-osoitteista useille laitteille.

Toisin kuin muut VPN: t, CyberGhost tarjoaa erittäin antelias 45 päivän rahat takaisin -takuu. Ilmainen kokeiluversio on saatavana, mutta sen pituus riippuu asennettavasta asiakkaasta. Esimerkiksi Windows-asiakkaan kokeilu on vain 24 tuntia pitkä, kun taas Android- ja iOS-sovellukset tarjoavat seitsemän päivän kokeilujaksot.

Ivacy

Tämä suhteellisen uusi, mutta edullinen VPN-palvelu. Se on täynnä ominaisuuksia ja voi viedä sinut Netflixiin. Siinä on yli 450 palvelinta, joista yksi on Keniassa, joten olet varma, että saat Kenian IP-osoitteen. 

Ivacy-Slider1

Ivacy-Slider2

Ivacy-Slider3

Ivacy-Slider4

Ivacy-Slider5

Edellinen

Seuraava

Sen haittapuoli on epäjohdonmukainen nopeus, joka vaihtelee käytöstäsi riippuen, joten se jää nopeimmista VPN-palveluntarjoajistamme. Se kompensoi tämän kuitenkin alhaisella hinnalla, erikoispalvelimilla ja vankalla ominaisuusjoukolla. 

Voit lukea Ivacy-arvosteluamme ja tarkastella VPN: ää perusteellisesti. Se käyttää yhteyteen AES 256-bittistä salausta parhaan mahdollisen turvallisuuden takaamiseksi ja ylläpitää selkeää omistautumista käyttäjän yksityisyydelle.

Kenian IP-osoitteen käytön vaarat

Kenialla on huono maine pitämällä tiukkoja välilehtiä kansalaisten viestinnässä ja valvoessaan viestintälaitteitaan. Kenian hallitus tunnusti vuonna 2017 käyttävänsä miljoonia dollareita valvontatoimiin, mutta se ei ole kaikki väärin.

Kenian kyberturvallisuuden vakava tila on osaltaan vaikuttanut sen huonoon asemaan kyberturvalle alttiina maina. Itse asiassa 3. kesäkuuta 2019 Indonesian hakkerit ryhmä Kurd Electronic Team murtautui joukkoon hallituksen verkkosivustoja..

Kuten voit lukea Internet-sensuuriopastamme, monet maat ympäri maailmaa estävät tai rajoittavat Internetiä. Freedom House -raportti antoi Kenialle pisteet 32 ​​sadasta eniten ja vähiten vapaita maita koskevassa luettelossa, joten joudut edelleen huolehtimaan siitä, että hallitus torjuu Internet-liikennettäsi. Sinun on myös oltava varovainen hakkereita ja tietoverkkorikollisia vastaan, jotta ne varastaisi arkaluontoiset tietosi. 

Vaikka VPN: n käyttö Keniassa ei ole laitonta, kenialaisen IP-osoitteen hankkiminen vaikeuttaa tietokauppiaiden varastamaan tietojasi ja auttaa sinua ohittamaan geoblokkien ja sensuurin rajoitukset, jotka voivat estää sinua pääsemästä sisältöön.

Lopulliset ajatukset

VPN on paras veto saadaksesi Kenian IP-osoitteen ja suojan verkossa, sijainnistasi riippumatta. Mikä tahansa kolmesta yllä olevista VPN-palveluntarjoajasta antaa sinulle tarvitsemasi, mutta ExpressVPN on paras valinta. 

Valtavalla palvelinvalinnalla, vahvalla tietoturvalla, erinomaisella suorituskyvyllä ja kyvyllä päästä suoratoistopalveluihin pitäisi se antaa sinulle kaiken, mitä tarvitset turvallisen sisällön hankkimiseen. Lisäksi sen 30 päivän rahat takaisin -takauksella, jolla ei ole kysymyksiä, ei ole syytä olla kokeilematta sitä. 

Haluamme mielellämme kuulla suosituksesi Kenian IP-osoitteen saamiseksi. Jätä kommentti alla olevaan kohtaan, ja kiitos lukemisesta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map