Kuinka saada Jemenin IP-osoite vuonna 2020: Surffaus Sanaan

Jos olet ulkomailla asuva tai työskentelevä jemenilainen ja haluat käyttää sisältöä, joka on käytettävissä vain siellä, tarvitset Jemenin IP-osoitteen. 


Hallituksen tai rahoitusyritysten tarjoamat verkkopalvelut muuttavat sitä, mitä voit nähdä tai estää sinua sijaintisi perusteella. Pankit pyrkivät torjumaan verkkopetoksia, mutta jos muutat IP-osoitteesi, voit kirjautua verkkopankkitilillesi kuten normaalisti..

IP-osoite auttaa heitä näkemään sijaintisi, ja jos et ole Jemenissä, saat virheilmoituksen geoblokkien takia. Lyhyesti sanottuna tämä tarkoittaa, että verkkosivusto rajoittaa pääsyä maantieteellisestä sijainnista riippuen. Kiertääksesi tällaisen lohkon, sinun on haettava IP-osoite, joka on rekisteröity kyseisessä maassa.

Suoratoistoympäristöt käyttävät myös geoblokkeja rajoittaaksesi pääsyä aluekohtaiseen sisältöön. Jos haluat käyttää esimerkiksi Jemenin Netflix-kirjastoa, tarvitset Jemenin IP-osoitteen. Netflix on useimmissa maissa, mutta siinä on eri sisältökirjastoja, koska se tarvitsee lisenssin ilmaesityksiin kaikissa maissa. Lue lisää tästä ohjeestamme Netflix VPN -kiellon voittamiseen.

Jemen on kuitenkin sisällissodan tilassa, ja se pelataan globaalissa reititystaulukossa, koska maan Internet on jaettu taistelulinjojen mukaan. Houthi-kapinalliset pitävät Sanaa, maan pääkaupunkia pohjoisessa, ja hallitsevat Jemenin kansallista Internet-operaattoria, YemenNet.

Heinäkuussa 2018 Houthi-kapinalliset katkaisivat tärkeimmät kuituoptiset linjat, jotka yhdistävät käyttäjät ja katkaisevat 80 prosenttia maan internetpalvelusta. Tämä tarkoittaa, että he voivat sulkea, kuristaa tai sensuroida Internet-yhteyksiä, mikä ei ole suotuisa olosuhde kenellekään, jolla ei ole Jemenin IP-osoitetta, joten aiomme näyttää sinulle, kuinka hankkia sellainen.

Kuinka saada Jemenin IP-osoite

Jeemenin IP-osoite saadaan kahdella tavalla: voit käyttää välityspalvelinta tai virtuaalista yksityistä verkkoa.

Välityspalvelin on helpoin reitti, mutta kuten voit lukea VPN: n ja välityspalvelimen vs. Tor-vertailusta, et suojaa sinua, ja kuka tahansa haluava voi paljastaa todellisen IP-osoitteesi helposti..

Paras tapa muuttaa IP-osoitteesi on VPN. Niitä on helppo käyttää, heillä on hyvä suojaus ja suurin osa palveluntarjoajista pitää online-aktiviteetin yksityisenä. Ne myös suojaavat todellista IP-osoitettasi. Jotkut voivat ohittaa Netflixin älykkään ilmaisujärjestelmän (saat lisätietoja Netflix-välityspalvelimen virheoppaasta), joten joudut hankkimaan sellaisen, jolla on pääsy siihen, ja toimittamaan Jemenin IP-osoite.

HideMyAss

Kaikki parhaan VPN-palvelumme tarjoajat tarjoavat hyvän tietoturvan ja pääsevät suoratoistopalveluihin, mutta tämän kirjoittamisen jälkeen vain HideMyAssilla on palvelimia Jemenissä. Se on hyvä VPN massiivisella palvelinverkolla, mutta sen nopeudet eivät ole nopeimpien VPN-palveluntarjoajien tasolla. Se pitää myös online-aktiviteettien lokit, minkä vuoksi se ei vähentänyt matkustajien parhaan VPN-luettelomme.

HideMyAss tarjoaa tappikytkimen, mutta voit valita sovellukset, joihin se koskee, sen sijaan, että suojelisi koko yhteyttä. Useimmista VPN-palveluista puuttuu ominaisuus, joka on nimeltään “app kill”. Astrill (yksi Astrill-arvosteluista) on ainoa muista tarjoajista..

HMA-Slider1

HMA-Slider2

HMA-Slider3

HMA-Slider4

Edellinen

Seuraava

HideMyAssin tietoturva on hyvä, kiinteä AES 256-bittinen salaus. Lisäksi sen “vapaus” -tila vie sinut automaattisesti maan läpi, jossa on ilmaisunvapauslakeja. Se on hyödyllinen, kun haluat ohittaa sensuurin ja nauttia avoimemmasta Internetistä. Se voi käyttää myös Netflixiä, mutta sillä on epäjohdonmukaisuutta, koska sillä ei ole pääsyä muihin alustoihin, kuten BBC iPlayer.

Sen käyttöliittymä on hyvä ja hinnoittelu kohtuullinen, vaikka se ei ole halvin tarjoaja. Seitsemän päivän ilmainen kokeiluversio on saatavana, mutta maksutavan on oltava kirjaa. Siellä on myös 30 päivän palautusikkuna. Voit saada tukea live-chatin ja sähköpostin, yhteisöfoorumin ja tietokannan kautta. Lue lisää HideMyAss-arvosteluistamme palvelusta.

Jemenin IP-osoitteen käytön vaarat

Jemenin IP-osoitteen käyttämisellä ei ole todellisia vaaroja, mutta maata koskevat tiedot on pidettävä mielessä meneillään olevan sisällissodan takia. Toimittajat ja ihmisoikeuksien puolustajat ovat alkaneet vuonna 2015 lähtien Houthi-kapinallisten ja heidän vastustajansa Hadin hallituksen väkivaltaisia ​​hyökkäyksiä..

Maan ainoa internet- ja tiedonsiirtopalvelu YemenNet on houthien hallinnassa, ja he sulkivat sen vuonna 2018 hyökkäyksenä Saudi-Arabian hallitusta vastaan. 30 minuutin hyökkäyksen jälkeen ihmiset eivät voineet kommunikoida viestisovellusten, kuten Facebookin, kautta, ja monet sovellukset estettiin.

Eikä vain sosiaalinen media tukkeudu. Kaikki, joka on hallituksen vastaista, mukaan lukien kapinallisten näkemyksiä vastustavat, on myös estetty. Se jättää kansalaiset kamppailemaan pysyäkseen ajan tasalla taistelujen kehityksestä ja ulkomaailman uutisista. Lisäksi kuristus ja hitaat yhteydet vaikeuttavat heidän työtä.

Myös julkinen WiFi on suosittu, mikä altistaa enemmän ihmisiä verkkorikollisuudelle ja vastaavalle. Et voi kertoa, kuinka turvalliset nämä yhteyspisteet ovat, joten VPN: n käyttö voi suojata sinua.

Lopulliset ajatukset

Toivomme, että tiedät nyt turvallisimman tavan saada Jemenin IP-osoite. Paras tapa on käyttää VPN: ää, koska olet suojattu online-snoopeilta ja muilta uhilta ja myös yhteytesi on suojattu. Sen lisäksi, että saat sinulle Jemenin IP-osoitteen, se piilottaa todellisen IP-osoitteesi.

Suosittelemme yleensä useampaa kuin yhtä palveluntarjoajaa, mutta tässä tapauksessa HideMyAss on ainoa, jolla on palvelimia Jemenissä. Se ei ole huono palvelu, koska se tarjoaa hyvän tietoturvan, erinomaisen asiakastuen ja muut hyödylliset ominaisuudet. Lisäksi voit käyttää sen ilmaista seitsemän päivän kokeiluversiota ja 30 päivän palautusjaksoa nähdäksesi, pidätkö siitä.

Onko sinulla suosituksia Jemenin IP-osoitteen saamiseksi? Kerro meille kommenttiosassa. Tutustu VPN-kirjastoomme ja löydä muita hyödyllisiä oppaita. Kiitos, että luit.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map