Kuinka saada Itävallan IP-osoite vuonna 2020 katsomaan julkista televisiota

Jos matkustat tai olet muuttanut, et todennäköisesti pääse käyttämään kaikkea mitä olet tottunut online. Ehkä saat virheilmoituksen tai sisältö on erilainen. Tämä johtuu siitä, että osa sisällöstä on rajoitettu tiettyihin maihin, ja ainoa tapa nähdä sitä on muuttaa IP-osoitteesi. Tässä artikkelissa aiomme näyttää sinulle, miten saada itävaltalaisen IP-osoitteen.


Ajattele IP-osoitteitasi identiteettitunnisteena. Se on yksilöllinen laitteellesi ja kertoo käymissään verkkosivustoissa, missä maassa olet. Jos sisältö on rajoitettu tiettyyn maahan, voit käyttää sitä vain, jos olet siellä. IP-osoitteesi muuttaminen näyttää siltä, ​​että olet siellä, ja mahdollistaa sen, että voit katsella sisältöä.

On syitä, miksi hyötyisit siitä. Ehkä puuttuu ORF: n tarjoamat ohjelmat tai haluat käyttää itävaltalaista Netflix-versiota.

Kohteesi rajoitukset tunnetaan geoblokeiksi. Yleisradioyhtiöt tarvitsevat lisenssin jokaiselle ohjelmalle, jonka aiotaan lähettää kaikissa maissa, jossa ne haluavat näyttää. Kaikkien ohjelmien lähetys kaikissa maissa ei ole kannattavaa kieli- ja kulttuurierot johtuen. Siksi Netflixin kirjasto vaihtelee niin paljon ympäri maailmaa. Lue kappale Netflix-kiellosta lisää.

Jos Netflix on mitä olet seurannut, tutustu parhaaseen Netflix VPN -oppaaseemme saadaksesi lisää suosituksia.

Myös Itävallan IP-osoitteen saamiseen on muita syitä. Jotkut pankit eivät esimerkiksi anna sinun kirjautua sisään maan ulkopuolelta. Nämä rajoitukset auttavat estämään petoksia. Kun olet vaihtanut IP-osoitteesi, voit kirjautua sisään tavalliseen tapaan.

Kuinka saada itävaltalaista IP-osoitetta

Voit muuttaa IP-osoitettasi välityspalvelimella – lukea parhaan ilmaisen välityspalvelun oppaamme muutamia vaihtoehtoja – mutta ne eivät ole luotettavia. Heillä ei ole myös suojausominaisuuksia, jotka pitävät sinut turvassa. Katso lisää VPN vs. välityspalvelimen ja Tor vertailusta.

Suosittelemme sen sijaan käyttämään virtuaalia yksityistä verkkoa. Se ei muuta vain IP-osoitettasi, mutta pitää se myös turvassa VPN-protokollien kanssa, jotka tarjoavat korkeatasoisen salauksen. Suurimmalla osalla on myös kirjautumattomuuskäytäntö, mikä tarkoittaa, että he eivät pidä kirjaa online-toiminnoistasi.

Suurin osa parhaan VPN-luettelomme tarjoajista on hyvä valinta, mutta jotkut sopivat paremmin Itävaltaan kuin toiset.

Tarvitset VPN: n, jotta sinulla olisi palvelimia Itävallassa, muuten olet jumissa samassa tilanteessa. Jos haluat suoratoistaa, varmista, että VPN pääsee myös haluamiin palveluihin. Netflixillä on maailmanluokan VPN-tunnistusjärjestelmä, jota useimmat palvelut eivät pysty ohittamaan. Katso lisätietoja kappaleestamme Netflix-välityspalvelinvirheestä.

CyberGhost

CyberGhost on loistava valinta itävaltalaisen IP-osoitteen saamiseksi, koska sillä on siellä 69 palvelinta, mikä on enemmän kuin mikään tarjoaja, jota tarkastelimme. Sillä on hyvä tietoturva ja se kunnioittaa yksityisyyttäsi kirjautumattomuuden periaatteella. Voit hyötyä rajattomasta kaistanleveydestä, kohtuullisista nopeuksista ja mahdollisuudesta käyttää myös suoratoistopalveluita, kuten Netflixiä..

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Edellinen

Seuraava

CyberGhost on yhteensopiva Windowsin, macOS: n, Androidin ja iOS: n kanssa. Voit kytkeä jopa seitsemän laitetta samanaikaisesti, mikä ansaitsi toisen sijan parhaassa VPN-laitteessa useille laitteille. Voit testata palvelun seitsemän päivän kokeiluversiolla. Jos tarvitset enemmän aikaa, on olemassa myös rahat takaisin -takuu. Lue parempi CyberGhost-arvostelu.

NordVPN

Toinen hyvä valinta itävaltalaisen IP-osoitteen saamiseksi on NordVPN, koska sillä on valtava palvelinverkko, joka sisältää 35 palvelinta Itävallassa. Sen turvallisuus on parhaiden joukossa, eikä se pidä kirjaa online-toiminnoistasi. Sillä on hyvät nopeudet eikä kaistanleveysrajoja. Lisäksi se tulee Netflixiin ja useimpiin muihin suoratoistopalveluihin.

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Edellinen

Seuraava

Voit käyttää sitä Windows-, macOS-, Android- ja iOS-järjestelmissä, kun jopa kuusi laitetta on kytketty samanaikaisesti. Hyvitysjakso on 30 päivää, joten saat paljon aikaa päättää, pitäisitkö siitä. Katso lisätietoja NordVPN-arvosteluista.

HideMyAss

Voit myös käyttää HideMyAssia itävaltalaisen IP-osoitteen saamiseen. Sen palvelinverkko on valtava, kattaa 190 maata, ja sillä on seitsemän palvelinta Itävallassa. Sillä on hyvä suojaus ja tietosuojakäytäntö, mutta se pitää yhteys- ja katkaisulokit 30 päivän ajan. Sen nopeudet ovat riittävät useimpiin toimintoihin ja kaistanleveys on rajaton. Lisäksi se voi käyttää useimpia streaming-palveluita.

HidemyAss-kotisivu-2019

HMA: ta voidaan käyttää Windowsissa, macOS: issa, Androidissa ja iOS: issa. Voit kytkeä enintään viisi laitetta yhdellä kertaa. Käytettävissä on seitsemän päivän kokeilu, jonka avulla voit nähdä, pidätkö siitä, sekä 30 päivän rahat takaisin -takuu. HideMyAss-arvosteluissamme on enemmän tietoa palvelusta.

Itävaltalaisen IP-osoitteen käytön vaarat

Vaikka itävaltalaisen IP-osoitteen käyttö ei ole vaarallista, on syytä pitää mielessä asioita. Hallituksen valvonta, sananvapaus ja käyttäjän yksityisyys vaihtelevat maittain.

Itävallan hallitus pystyy suorittamaan valvontaa. Se pystyy seuraamaan Internet-viestintää, vaikka ne olisivat salattuja. Sisältää sovelluksia, kuten WhatsApp ja Skype (lue oppaamme, kuinka varmuuskopioida ja palauttaa WhatsApp-chat-historia).

Itävallan kunnianloukkausta koskevat lait ovat EU: n tiukeimpia, kun rikoslaki kriminalisoi valtion ja sen päämiesten loukkaamisen. Toimittajat ovat suurimmassa vaarassa, mutta sinun tulisi silti olla varovainen. Jos olet toimittaja, lue online-tietosuojaoppaamme toimittajille.

Riippumatta siitä missä olet, olet tietoverkkorikollisuuden vaarassa. Julkisia WiFi-yhteyspisteitä on paljon, mutta et voi kertoa kuinka turvallisia ne ovat. Sinulla on riski saada hakkerointia, viruksia tai haittaohjelmia, kun käytät sellaista, joten on hyvä idea asentaa kunnollinen virustorjunta VPN: n mukana. Paras virustorjuntaohjelmisto-oppaamme sisältää suosituksia.

Lopulliset ajatukset

Toivottavasti olemme auttaneet sinua saamaan itävaltalaisen IP-osoitteen. Sinun tulisi käyttää VPN: ää saadaksesi sellainen, koska sinua suojataan hyvä tietoturva ja toiminnot pidetään salassa.

Kaikki suosituksemme toimivat, mutta CyberGhost on paras valinta, koska sillä on 69 palvelinta maassa. Voit käyttää seitsemän päivän kokeiluversiota nähdäksesi, pidätkö siitä. Tarvitset 30 päivän rahat takaisin -takuun, jos tarvitset enemmän aikaa. Jos haluat nähdä vaihtoehtoja, muista selata VPN-arvosteluitamme.

Jos sinulla on vinkkejä tai kokemusta itävaltalaisen IP-osoitteen saamisesta, kerro meille alla olevasta kommenttiosasta. Kiitos, että luit.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map