Kuinka saada israelilainen IP-osoite vuonna 2020: Kotimaan kotiuttaminen

Jos asut tai työskentelet ulkomailla ja haluat käyttää vain israelilaista sisältöä Keshetissä tai BeTipulissa, saat virheilmoituksia. Näin tapahtuu, koska monet verkkovirrat sijoittavat geoblokkeja, jotka rajoittavat sen sisällön katsomisen Israelin katsojille. Onneksi voit kuitenkin saada israelilaisen IP-osoitteen ja avata suoratoistosivustoja katsomaan haluamaasi sisältöä. Aiomme näyttää sinulle, kuinka hankkia sellainen.


IP-osoitteesi sisältää tietoja sijainnistasi ja käyttämästäsi laitteesta. Sen muuttaminen israelilaiseksi huijaa sijaintiasi ja huijaa verkkosivustoja olettamaan, että olet fyysisesti siellä, kun et ole.

Haluatko estää suoratoistosivustojen eston tai käyttää online-pankkitiliäsi ja muita palveluitasi, tässä oppaassa kerrotaan kuinka saada Israelin IP-osoite mistä päin maailmaa tahansa?.

Kuinka saada Israelin IP-osoite

IP-osoitteesi muuttamiseen voidaan käyttää kahta yleistä reittiä: välityspalvelimen avulla tai virtuaalisen yksityisen verkon avulla.

Välityspalvelimia voi käyttää vapaasti (lue paras ilmainen välityspalvelumme opas) ja ne toimivat usein selaimessasi. Ne voivat myös auttaa sinua saamaan Israelin IP-osoitteen, mutta ne eivät ole luotettavia, niissä ei ole turvaominaisuuksia eivätkä piilota todellista IP-osoitettasi, mikä tarkoittaa, että se voidaan jäljittää sinulle. Lisätietoja VPN vs. välityspalvelin vs. Tor-kappaleesta.

Paras tapa on käyttää VPN: tä. Sen lisäksi, että autat muuttamaan IP-osoitteesi israelilaiseksi, se tarjoaa myös hyvän tietoturvan, ja suurin osa heistä tarjoaa kirjautumattomuutta koskevan käytännön varmistaaksesi yksityisyytesi verkossa..  

Jotkut parhaista VPN-palveluntarjoajistamme voivat saada sinulle IP-osoitteen Israelille, joten voit käyttää haluamaasi sisältöä, mutta sinun on valittava yksi, jolla on hyvä palvelinlevitys. Tämä varmistaa, että sinulla on paremmat mahdollisuudet ohittaa lohkot ja käyttää sisältöä, joka on rajoitettu Israelille.

ExpressVPN

ExpressVPN on erinomainen monipuolinen palvelu, jolla on suuri palvelinverkko, joka kattaa 94 maata, mukaan lukien Israel. Se tarjoaa erinomaisen turvallisuuden, tappauskytkimen ja tiukan kirjautumattomuuskäytännön. Se tarjoaa myös rajoittamattoman kaistanleveyden ja erinomaisen nopeuden, minkä vuoksi se on paras valinta nopeimmalle VPN: lle.

ExpressVPN-sivuston

ExpressVPN-Kirjautuminen

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-Tunnel-asetukset

ExpressVPN-Full-sovellus

Edellinen

Seuraava

Se, samoin kuin se, että se voi estää suuret streaming-alustat, mukaan lukien Netflix, tekee siitä parhaan suoratoisto-VPN: n ja Netflixin parhaan VPN: n. ExpressVPN-arvostelukappaleemme selittää miksi se on niin hyvä.

Voit asentaa sen helppokäyttöiset asiakkaat Windows-, macOS-, Linux-, Android- ja iOS-järjestelmiin tai ladata selaimen laajennukset Chromelle, Firefoxille ja Safarille. Lisäksi voit kytkeä samanaikaisesti jopa viisi laitetta.

NordVPN

NordVPN on toinen hyvä valinta israelilaisen IP-osoitteen saamiseksi. Se on erinomainen palveluntarjoaja, jolla on yli 5000 palvelinta 60 maassa, joista 17 sijaitsee Israelissa. Sillä on myös hyvä turvallisuus kaksois hop-palvelimien, ilmaisen CyberSec-haittaohjelmien torjuntaohjelman, tap-kytkimen ja 256-bittisen AES-salauksen ansiosta. Lue lisää siitä NordVPN-arvosteluamme.

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Edellinen

Seuraava

Sen nopeudet ovat myös hyvät paitsi pitkiä matkoja, kun se voi hidastua. Muuten kuin ensimmäisessä valinnassa ei ole paljon eroa, kuten voit lukea ExpressVPN vs. NordVPN vertailusta. Se tarjoaa myös rajoittamattoman kaistanleveyden, vapauttaa streaming-alustat ja suojaa sinua myös torrentin aikana, minkä vuoksi se on yksi parhaista torrentin VPN-verkoista.

CyberGhost

Kolmas valintamme on CyberGhost. Sillä on yli 4700 palvelinta 61 maassa, joista 10 Israelissa, joten voit käyttää Israelin sisältöä. Sillä on myös hyvä tietoturva, sillä pysyvästi käytössä oleva tappikytkin suojaa ja poissaolon käytäntö yksityisyyden takaamiseksi.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Edellinen

Seuraava

Kuten NordVPN, myös CyberGhostin nopeudet ovat nopeita, vaikkakin se voi hidastua pitkiä matkoja. Se antaa sinulle myös rajoittamattoman kaistanleveyden, voi päästä streaming-alustoihin ja peittää sinut torrentin aikana. Lue lisää CyberGhost-arvosteluamme.

Se voidaan asentaa Windows-, macOS-, Android- ja iOS-järjestelmiin ja yhdistää jopa seitsemän laitetta samanaikaisesti, mikä on enemmän kuin kaksi parasta sallitaan. Siksi se ansaitsi paikan parhaiden VPN-laitteidemme luettelossa.

Israelin IP-osoitteen käytön vaarat

Muihin Lähi-idän maihin verrattuna Israelilla on liberaali Internetin käyttöä ja käyttöä koskeva lait. Hallitus on kuitenkin harkinnut Internet-sensuurin säätämistä aikaisemmin. Se ei ohittanut, mutta se voi silti tapahtua tulevaisuudessa, ja kukaan ei tiedä kuinka pitkälle se voisi mennä.

Vuonna 2017 säädettiin kuitenkin laki, jolla estetään laittomiin online-peleihin, terrorismiin, prostituutiopalveluihin ja kovien huumeiden myyntiin liittyvä sisältö. Pornografia on myös estetty, mutta erillisen lain nojalla. 

Internet-palveluntarjoajia on myös käytetty torrent-verkkosivustojen estämiseen aiemmin, mutta tämä kielto on sittemmin poistettu. Israelin tekijänoikeuslakiin tehdyn muutoksen ansiosta tuomioistuimet voivat määrätä Israelin Internet-palveluntarjoajat estämään pääsyn sivustoille, jotka loukkaavat tekijänoikeuksia.

Siellä on myös Israelin puolustusvoimien sensori, jonka OpenNet-aloite sanoo olevan “valtuutettu kieltämään kaiken materiaalin, joka aiheuttaa tai todennäköisesti aiheuttaa vahinkoa” Israelin turvallisuudelle.. 

Tämä tarkoittaa, että jotkut uutissivustot ja blogit voidaan estää. Näin ollen Israelin tiedotusvälineissä työskentelevien toimittajien on toimitettava kaikki Israelin turvallisuuteen liittyvät tiedot, mukaan lukien sosiaalisen median viestit, ennen julkaisua.

Rajoitukset voivat kuitenkin vaihdella alueittain, vaikka sensuuria pannaan täytäntöön koko maassa, koska Gazan Hamasin hallitus ja Länsirannan Palestiinan kansallishallinto voivat panna täytäntöön omat.

Israelin yhteys Israelin tiedustelupalvelujen välityksellä Yhdysvaltain kansallisiin turvallisuusvirastoihin on herättänyt huolta kansalaistensa valvonnasta, vaikka asiasta on vähän tietoa. Samoin maata on syytetty myymään vakoiluohjelma Pegasus-ohjelmaa useille maille, jotta ne voivat seurata tavoitteidensa puheluita, viestejä ja muuta.

Lopulliset ajatukset

Toivomme, että tämä opas on auttanut sinua tietämään, kuinka saada Israelin IP-osoite. VPN: n avulla voit muuttaa IP-osoitteesi, kiertää sensuuria ja pitää itsesi suojassa uteliailta silmiltä.

Suosittelemme ExpressVPN: n käyttöä suuren palvelinverkonsa ansiosta – mukaan lukien jotkut Israelissa – erinomaisesta turvallisuudesta, yksityisyydestä, nopeudesta ja mahdollisuudesta päästä suoratoistopalveluihin. Jos haluat nähdä muita vaihtoehtoja, tutustu parhaaseen Israelin VPN-oppaaseemme ja mielenkiintoisempia artikkeleita VPN-arkistoomme.

Haluamme mielellämme kuulla kokemuksesi IP-osoitteen saamisesta Israelille. Kerro siitä alla olevissa kommenteissa. Kuten aina, kiitos lukemisesta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map