Kuinka saada Irlannin IP-osoite vuonna 2020, jotta voit katsella Hurlinia

Saatat ajatella, että Internet-yhteyden muodostaminen tarkoittaa, että sinulla on pääsy kaikkeen, mutta niin ei ole. Jos olet yrittänyt päästä iiri-sisältöön maan ulkopuolelta, olet todennäköisesti saanut virheilmoituksen. Tässä artikkelissa osoitamme sinulle, kuinka saada IP-osoite Irlannissa, jotta voit katsella haluamaasi sisältöä.

Monet verkkosivustot ja verkkopalvelut ovat rajoitettuja alkuperämaahansa, joten jokainen maan ulkopuolelta estetään yrittämästä katsella niitä. IP-osoitteessasi on paljon tietoa, mukaan lukien sijainti. Tämä tarkoittaa, että ainoa tapa päästä pääsy geoblokeroituun sisältöön on muuttaa IP-osoitteesi yhdeksi tietyssä maassa.

Jos olet Irlannin ulkomaalainen tai matkustat, saatat puuttua näyttelyitä kotoa. Voit katsoa RTE Playeria tai TV3: ta, mutta et voi. Ehkä tunnet kotona ja haluat kuulla TG4: llä tutun irlannin kielen tai virittyä hurling- tai gaelilaiseen jalkapalloon.

Lisenssirajoitusten ansiosta voit käyttää näitä kanavia vain, jos teet niin Irlannin IP-osoitteella. Esimerkiksi Netflix on saatavana monissa osissa maailmaa, mutta jokainen kirjasto on erilainen. Monet ihmiset haluavat päästä Yhdysvaltain versioon, koska sillä on suurin kirjasto. Lue kappale Netflix-kiellosta lisätietoja.

Jos pääsy Netflixiin on yksi tärkeimmistä syistä saada irlantilainen IP-osoite, voit tutustua parhaaseen Netflix-VPN-verkkoomme saadaksesi lisää suosituksia.

Toinen syy saatat tarvita irlantilaista IP-osoitetta on pääsy pankkitilillesi verkossa. Jotkut pankit antavat käyttäjien kirjautua vain verkkotileilleen maasta.

Kuinka saada Irlannin IP-osoite

On olemassa muutamia reittejä, joilla voit saada Irlannin IP-osoitteen. Välityspalvelimen käyttäminen on helpointa – löydät suosituimmat valinnat parhaasta ilmaisesta välityspalvelun oppaasta – mutta ne voivat olla epäluotettavia eivätkä ne aina toimi. Lisäksi he tekevät sinusta haavoittuvan, koska heidän mukanaan ei ole tietoturvaa. Todellinen IP-osoitteesi pysyy myös suojaamattomana, joten olisi melko helppo jäljittää se takaisin sinulle. Lue lisää artikkelista VPN vs. välityspalvelin vs. Tor.

Paras vaihtoehto on käyttää virtuaalia yksityistä verkkoa. Yhden käyttö pitää sinut turvassa online-vaaroilta ja tuntemattomalta. Parhaimmissa VPN-arvosteluissamme on hyviä vaihtoehtoja, mutta sinun on varmistettava, että valitset Irlantiin sopivan. Siinä on oltava palvelimia siellä ja mitä enemmän niitä on, sitä parempi. Ilman niitä, olet silti jumissa.

Jos haluat käyttää Netflixiä, tarvitset VPN: n, joka voi mennä nykyaikaisimman VPN-tunnistusjärjestelmänsä ohi. Vain muutama voi tehdä sen, joten valitse viisaasti. Lue artikkeli Netflix-välityspalvelimen virheestä saadaksesi lisätietoja.

NordVPN

Hyvä valinta IP-osoitteen saamiseksi Irlannissa on NordVPN. Sillä on valtava palvelinverkko, mukaan lukien 35 Irlannissa. Sillä on joitain markkinoiden parhaimmista tietoturvoista ja se kunnioittaa yksityisyyttäsi tiukalla kirjautumattomuuskäytännöllä. Sinulla ei ole mitään ongelmia päästä Netflixiin tai muihin suoratoistopalveluihin, sen nopeudet ovat kohtuulliset ja kaistanleveysrajoja ei ole.

Edellinen

Seuraava

Voit asentaa sen helppokäyttöiset asiakkaat Windows-, macOS-, Android- ja iOS-järjestelmiin. Voit käyttää sitä jopa kuuteen laitteeseen samanaikaisesti. Hinta sisältää 30 päivän hyvityksen, joten voit olla varma, että pidät siitä. Olemme varmoja siitä, mutta luet NordVPN-arvosteluamme nähdäksesi miksi.

CyberGhost

CyberGhost on toinen hyvä vaihtoehto. Sillä on yli 3000 palvelinta ympäri maailmaa, ja 20 niistä on Irlannissa. Sen turvallisuus on hyvä, ja siellä on myös vakaa kirjautumattomuuskäytäntö. Siinä on hyvät nopeudet ja rajaton kaistaleveys, ja se vie sinut Netflixiin, samoin kuin muihin suoratoistopalveluihin.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Edellinen

Seuraava

Se on yhteensopiva useimpien tärkeimpien käyttöjärjestelmien kanssa ja voit kytkeä jopa seitsemän laitetta samanaikaisesti, minkä vuoksi se on yksi parhaimmista VPN-osoitteista useille laitteille. Käytettävissäsi on seitsemän päivän kokeilu, samoin kuin rahat takaisin -takuu. Tutustu CyberGhost-arvosteluamme saadaksesi lisätietoja palvelusta.

Yksityinen Internet-yhteys

Yksityinen Internet-yhteys on myös hieno valinta saada irlantilainen IP-osoite. Sillä on hyvä tietoturva, mutta sinun on vaihdettava salausasetus manuaalisesti 256-bittiseen, koska sen oletusasetus on 128-bittinen. Se ei tallenna online-toimintaa. Lisäksi sillä on rajaton kaistaleveys ja kohtuullinen nopeus, vaikka se hidastuu, kun lisäät suojausta.

Edellinen

Seuraava

Se tarjoaa monia palvelimia, 10 Irlannissa. Sitä voidaan käyttää suosituimmissa käyttöjärjestelmissä sekä Linuxissa. Itse asiassa se tuli ensimmäiseksi parhaassa VPN for Linux -teoksessa. Rahat takaisin -takuu on seitsemän päivää, joten voit varmistaa, että pidät siitä.

PIA perustuu Yhdysvaltoihin, mikä ei ole suuri ongelma, mutta jos harjoittelet riskialtista yritystä, kannattaa ehkä valita toinen palveluntarjoaja. Voit lukea artikkeleemme hallituksen valvonnasta saadaksesi käsityksen miksi ja PIA-katsauksemme saadaksesi yksityiskohtaisemman kuvan yrityksestä.

Irlannin IP-osoitteen käytön vaarat

Irlantilaisella IP-osoitteella ei ole mitään ongelmaa, mutta tietyt asiat, jotka sinun pitäisi tietää, antavat sinulle enemmän syytä varmistaa, että olet turvassa. Jotkut maat arvostavat yksityisyyttä, kuten voit lukea tietosuojalakiemme oppaasta. Toisin sanoen muilla on tunkeutuva valvonta ja lainsäädäntö.

Irlannissa on lakeja, jotka sallivat viranomaisten siepata sähköpostisi ja muut viestintävälineet, joiden mukaan sen on torjuttava rikollisuutta ja suojattava valtiota. Lisäksi tuomaria tarvitaan vain valtuutukseen, kun käytetään valvontalaitteita, kuten kameroita. Tämä tarkoittaa, että viranomaiset voivat valvoa melkein ketään ilman seurauksia.

On myös todisteita siitä, että Irlannin puolustusvoimat puhuivat Hacking Team -nimisen yrityksen kanssa, joka myy vakoiluohjelmia viranomaisille maailmanlaajuisesti. Armeija kieltäytyi ostamasta tuotteitaan, mutta se ei välttämättä pidä paikkaansa. Voit lukea lisää maasta parhaassa Irlannin VPN-oppaassa.

Lopulliset ajatukset

Toivomme, että tämä opas on auttanut sinua saamaan irlantilaisen IP-osoitteen. Riippumatta siitä, mihin tarvitset sitä, VPN on paras tapa hankkia se. Ne ovat yksinkertaisia, mutta olet suojattu ja sinulla on myös monia muita vaihtoehtoja.

Kaikki suosituksemme antavat sinulle irlantilaisen IP-osoitteen, mutta NordVPN on ensisijainen valinta, koska sillä on suuri turvallisuus ja se vie sinut moniin suoratoistopalveluihin, mukaan lukien Netflix. 30 päivän palautusjakso antaa sinulle tarpeeksi aikaa myös kokeilla sitä.

Jos sinulla on ehdotuksia Irlannin IP-osoitteen saamiseksi, ota meihin yhteyttä alla olevissa kommenteissa. Kiitos, että luit.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me