Kuinka saada Iranin IP-osoite vuonna 2020: Telegram Teheraniin

Voi olla vaikea ymmärtää miksi haluat Iranin IP-osoitteen, koska sen Internet on erittäin rajoitettu. Jos kuitenkin haluat käyttää sisältöä tai esityksiä, jotka ovat saatavilla vain siellä, kuten mitä Netflix Iranissa on, tarvitset sitä. Siksi tässä artikkelissa kerrotaan sinulle, miten saada Iranin IP-osoite. 

Siirtyminen tai matkustaminen ympäri maailmaa voi tuoda odottamattomia yllätyksiä online-tilassa. Saatat huomata, että osaan käyttämästäsi sisällöstä tai palveluista ei ole pääsyä. Se on todennäköisimmin, koska se on rajattu yhteen maahan. 

Verkkosivustot ja verkkopalvelut tarkistavat IP-osoitteesi nähdäksesi missä olet. Jos sisältö on rajoitettu tiettyyn maahan etkä ole siellä, näet virheilmoituksen. Tätä kutsutaan geoblokkimiseksi, ja se on yleisempi kuin luuletkaan.

Rahoitusyhtiöt, suoratoistoympäristöt ja monet muut verkkopalvelut muuttavat näkemääsi sisältöä tai estävät sinut sijainnistasi riippuen.

Oletetaan, että haluat kirjautua pankkitilillesi verkossa. Jos et ole maassa, jossa olet asettanut sen, sinulla on todennäköisesti et pääse käyttöoikeuteen. Sitä on tehty verkkopetoksien torjumiseksi. Se on ärsyttävää, mutta kun muutat IP-osoitteesi, voit kirjautua sisään tavalliseen tapaan. 

Suoratoisto-jättiläinen Netflix on toinen esimerkki geoblocking-verkkopalvelusta. Sitä on saatavana useimmissa maissa, mutta kummankin kirjasto on erilainen. Vaikka jotkut ohjelmat ovat saatavissa kaikkialla, toiset ovat kielen tai kulttuurinsa vuoksi yksinoikeudella yhdessä maassa. Lisäksi on pieni ongelma, että jokaisessa maassa tarvitaan lisenssi näytöksen ohjaamiseksi.

Voit lukea lisää siitä Netflix VPN -kiellon oppaasta. Lyhyesti sanottuna, jos haluat käyttää Iranin Netflix-kirjastoa, tarvitset Iranin IP-osoitetta. Omistettujen suositusten saamiseksi katso paras VPN Netflix -vertailuun.

Sinun on myös saatava IP-osoite Iranilta, jos haluat seurata paikallisia uutisia Al-Alam-uutiskanavalla..

Kuinka saada Iranin IP-osoite

IP-osoitteesi voi muuttaa muutamalla tapaa, ja molemmat ovat yksinkertaisia. Helpoin reitti on välityspalvelimen kautta. Kuten voitte lukea VPN vs. proxy vs. Tor -vertailusta, ne ovat huono idea. Turva ei suojaa sinua ja IP-osoitteesi jää paljastamaan. 

Paras tapa saada erilainen IP-osoite on virtuaalisen yksityisen verkon avulla. Niitä on helppo käyttää ja ne sisältävät hyvät turvallisuus- ja muut ominaisuudet. Monet palveluntarjoajat eivät myöskään pidä lokkeja, mikä tarkoittaa, että online-toiminnot pidetään yksityisinä. Todellinen IP-osoitteesi on myös suojattu. 

Voit valita vain turvallisimman VPN-palvelumme, mutta sinun on varmistettava, että se antaa sinulle Iranin IP-osoitteen. Sitä varten sillä on oltava palvelimia maassa.

Jos Netflix on etusijalla sinulle, muista, että jotkut VPN: t eivät pysty ohittamaan sen VPN-tunnistusjärjestelmää (lue lisää Netflix-välityspalvelimen virhekappaleesta tästä). Päästäksesi sinun tulee valita yksi, jolla on mahdollisuus ohittaa se.

VPNArea

Kävimme läpi kaikki parhaan VPN-palvelun tarjoajat, mutta kirjoittamishetkellä vain VPNArea-palvelimella oli palvelimia Iranissa. Onneksi se on hyvä palvelu. Sillä on hyvä tietoturva, jota voit parantaa käyttämällä kaksois hop-palvelimia. Siellä on myös kill-kytkin, joka katkaisee yhteytesi, jos VPN epäonnistuu. Lisäksi toimintasi pidetään salassa, koska se ei kirjaudu sisään.

VPNArea-Slider1

VPNArea-Slider2

VPNArea-Slider3

VPNArea-Slider4

VPNArea-Slider5

Edellinen

Seuraava

Torrentia ja suoratoistoa varten on olemassa erikoispalvelimia, mutta VPN ei ole niin nopea kuin kilpailijansa, kuten VPNArea-arviomme voit lukea. Saat kuitenkin rajoittamattoman kaistanleveyden, ja se voi päästä Netflixiin. Voit asentaa sen Windows-, macOS-, Linux-, Android- ja iOS-järjestelmiin jopa kuuteen laitteeseen kytkettynä samanaikaisesti. Asennus ja käyttö on myös helppoa.

Jos tarvitset apua, siellä on kätevä tietokanta pienille aiheille. Voit ottaa yhteyttä tukeen myös live-chatin ja sähköpostin kautta ympäri vuorokauden. VPNArea-hinta on oikeudenmukainen ottaen huomioon tarjoamansa palvelun. Kuukausittainen suunnitelma ei kuitenkaan tarjoa parasta vastinetta, joten sinun kannattaa valita pidempi tilaus. Lisäksi siellä on 30 päivän palautusikkuna, joten voit kokeilla sitä riskittömästi.

Iranilaisen IP-osoitteen käytön vaarat

Vaikka IP-osoitteesi vaihtamisessa ei ole vaaraa, sinun tulisi harkita etukäteen maakohtaisia ​​sääntöjä. Monet maat asettavat ankarat säännöt, jotka voivat rangaista käyttäjiä tietyistä verkkotoiminnoista, puhumattakaan hallitusten maailmanlaajuisen online-valvonnan määrästä.. 

Sharia-lakia pannaan täytäntöön Iranissa, ja online-maailma on vaarallinen paikka. Maa hallitsee sitä, mitä kansalaiset voivat nähdä omalla halal-internetinsä. Yrittäminen käyttää kiellettyä sisältöä voi johtaa rangaistukseen. 

Pelaaminen ja treffisivustojen käyttö ei ole sallittua. Lisäksi jotkut sosiaalisen median ja viestit-sovellukset on kielletty. Internetiä tarkkaillaan, ja ne, jotka käyttävät tällaisia ​​verkkosivustoja ja palveluita, voidaan jäljittää IP-osoitteensa kautta. 

On ilmestynyt raportteja siitä, että jotkut VPN: t on estetty vaalien aikana, ja muiden raporttien mukaan vain valtuutetut VPN: t ovat sallittuja. VPN: ien oikeudellinen tila on utu, mutta valtuutetut tutkitaan todennäköisimmin. Lue tarkempaa tietoa parhaasta Iranin VPN-artikkelistamme.

On myös tietoverkkorikollisuuden vaara. Ei ole väliä missä maassa olet, verkkorikollisuus on mahdollisuus. Julkinen WiFi on suosittu, mutta et koskaan tiedä kuinka turvallinen yhteys on. On parasta suojautua itselläsi suojatulla VPN: llä ja viruksilla.

Lopulliset ajatukset

Toivomme, että tiedät nyt kuinka saada Iranin IP-osoite turvallisesti. Paras tapa on käyttää VPN: ää, koska se suojaa sinua nastisilta verkossa ja piilottaa todellisen IP-osoitteesi snooppereilta.

Suosittelemme tavallisesti muutamia palveluntarjoajia, jotka ovat tehtävänsä mukaisia, mutta tässä tapauksessa VPNArea on ainoa, jolla on palvelimia Iranissa. Silti, se on hyvä palvelu, jossa on kunnolliset suojaukset ja yksityisyys, sekä muita hyödyllisiä ominaisuuksia. Lisäksi voit käyttää 30 päivän palautusjaksoa varmistaaksesi, että pidät siitä. 

Onko sinulla kokemusta iranilaisen IP-osoitteen hankkimisesta? Jaa se kanssamme kommenttiosassa. Haluaisimme kuulla siitä. Katso myös muita hyödyllisiä oppaita VPN-kirjastoomme. Kiitos, että luit.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me