Kuinka saada intialainen IP-osoite vuonna 2020: välittäminen Rajkotin kautta

Jos matkustat tai olet muuttanut Intiasta, saatat puuttua sisältöä, jota olet käyttänyt kotiin. Kun yrität katsoa sitä, kaikki mitä näet, on virheviesti. Tervetuloa geoblokkien maailmaan. Tässä artikkelissa aiomme näyttää sinulle, kuinka päästä heistä ohi hankkimalla intialainen IP-osoite.


Kaikilla on IP-osoite, joka on melkein maantieteellinen osoite. Vieraillasi verkkosivustot ja verkkopalvelut näkevät sijaintisi sen takia. Jos yrität käyttää tiettyyn maahan rajoitettua sisältöä, et voi katsella sitä, ellet ole siellä. IP-osoitteesi muuttaminen näyttää siltä, ​​kuin olet.

Ehkä haluat seurata suosikkiohjelmasi Intian TV: ssä tai Hotstarissa (lue erillinen kappale, kuinka katsella Hotstaria). Voit jopa päästä tutustumaan intialaiseen Netflix-versioon. Vaikka Netflix on saatavana monissa maissa, sen kirjasto on erilainen.

Lisenssirajoitukset estävät Netflixin kaltaisia ​​palveluita estämästä esityksiä maailmanlaajuisesti. Tätä varten heidän on saatava lisenssi jokaisesta näyttelystä joka maassa. Jotkut esitykset on suunnattu tietyille kulttuureille tai kielille, joten ei ole mitään järkeä laulaa kaikkialle. Opas Netflix-kieltoon menee yksityiskohtaisemmin.

Yhdysvaltain versiolla on toistaiseksi suurin kirjasto, ja monet ihmiset vaihtavat IP-osoitteensa saadakseen pääsyn siihen. Voit tutustua parhaaseen Netflix-VPN-oppaaseemme ehdotuksista.

Ehkä syylläsi saada intialainen IP-osoite ei ole mitään tekemistä TV-ohjelmien kanssa. Saatat joutua esimerkiksi kirjautumaan pankkiisi tai muuhun tilillesi, mutta et löydä. Tämä johtuu siitä, että monet finanssialan yritykset eivät salli sinun kirjautua sisään ulkopuolelta turvallisuussyistä. Kun olet vaihtanut IP-osoitteesi, voit kirjautua sisään normaalisti.

Kuinka saada intialainen IP-osoite

Välityspalvelimen käyttäminen on helpoin tapa muuttaa IP-osoitteesi, mutta kuten voit lukea parhaasta ilmaisesta välityspalvelinohjeestamme, ne eivät aina toimi. Lisäksi ne eivät sisällä suojausta ja IP-osoitteesi pysyy paljaana, mikä tarkoittaa, että toimintasi voidaan jäljittää sinulle. Tutustu VPN vs. välityspalvelimeen ja Tor-vertailuomme nähdäksesi niitä paremmin.

Paras veto on virtuaalinen yksityinen verkko. Voit muuttaa IP-osoitteesi intialaiseksi ja hyötyä monista muista ominaisuuksista. Heillä on turvallisuus, joten olet turvassa hakkeroinnilta ja muilta online-vaaroilta. Lisäksi monet tarjoavat kirjautumattomuuden käytännön, mikä tarkoittaa, että toiminnoistasi ei tule kirjaa. Myös IP-osoitteesi on suojattu.

Monet parhaiden VPN-arvostelujemme tarjoajista antavat sinulle tarvitsemasi, mutta jotkut sopivat paremmin kuin toiset Intiaan. Valitsemalla palveluntarjoajalla on oltava palvelimia Intiassa, koska et voi saada IP-osoitetta sinne ilman niitä.

Jos haluat suoratoistaa suosikkiohjelmasi ja elokuvasi, sinun on valittava sellainen, joka pystyy pääsemään haluamasi palveluihin. Netflixillä on älykäs VPN-tunnistusjärjestelmä, ja joillakin VPN-verkkoilla ei vain ole mitä tarvitaan sen ohittamiseen. Katso lisätietoja Netflix-välityspalvelimen virheestä.

CyberGhost

Voit käyttää CyberGhostia saadaksesi intialaisen IP-osoitteen. Sen palvelinverkko on suuri ja sisältää 20 palvelinta Intiassa. Hyvä tietoturva suojaa sinua, eikä se pidä kirjaa toiminnastasi. Se voi päästä Netflixiin ja muihin suoratoistopalveluihin. Lisäksi sillä on kohtuulliset nopeudet ja rajaton kaistaleveys.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Edellinen

Seuraava

CyberGhost on yhteensopiva Windowsin, macOS: n, Androidin ja iOS: n kanssa. Voit yhdistää jopa seitsemän laitetta yhdellä kertaa, minkä vuoksi se on yksi parhaimmista VPN-osoitteista useille laitteille. Jos haluat kokeilla sitä, siellä on seitsemän päivän kokeilu ja rahat takaisin -takuu. Lue CyberGhost-arvostelu, niin näet palvelun paremmin.

NordVPN

NordVPN antaa sinulle myös intialaisen IP-osoitteen, koska 15 palvelinta on siellä. Sillä on huippuluokan tietoturva ja vankka kirjautumattomuuskäytäntö. Kaistanleveyden rajoituksia ei ole ja sen nopeudet ovat hyvät. Lisäksi se voi päästä Netflixiin ja muihin suoratoistopalveluihin ilman ongelmia.

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Edellinen

Seuraava

Siellä on työpöytäsovelluksia Windowsille ja macOS: lle sekä mobiilisovelluksia Androidille ja iOS: lle, jotka kaikki ovat helppokäyttöisiä. NordVPN mahdollistaa kuuden laitteen kytkemisen samanaikaisesti. Käytössä on 30 päivän palautusjakso, jonka avulla voit nähdä, pidätkö siitä. Lue lisätietoja NordVPN-arvosteluista.

Astrill

Suosittelemme myös Astrillia IP-osoitteesi vaihtamiseksi intialaiseksi. Sen palvelinverkko on melko pieni verrattuna kilpailijoihin, mutta siellä on neljä palvelinta, mukaan lukien sijainti Bangaloressa, Mumbaissa, Indoressa ja Hyderabadissa. Sillä on myös hyvä turvallisuus, sillä valittavana on erilaisia ​​protokollia, joista kaksi on yksinoikeus.

Astrill-Slider1

Astrill-Slider2

Astrill-Slider3

Astrill-Slider4

Edellinen

Seuraava

Sillä on nopea nopeus, ja käyttämällesi kaistanleveydelle ei ole mitään rajoituksia. Se voi päästä myös Netflixiin ja muihin palveluihin. Voit käyttää sitä useimmissa käyttöjärjestelmissä, jopa viiteen laitteeseen kytkettynä kerralla. Seitsemän päivän kokeilu on saatavilla, jos haluat kokeilla sitä. Voit myös lukea Astrill-arvosteluamme paremman ulkonäön.

Intialaisen IP-osoitteen käytön vaarat

Intialaisen IP-osoitteen käyttäminen on hyvä, koska et ole vaarassa, mutta on huomioitavia asioita ennen kuin hyppää sisään. Joissakin maissa on suuret valvontaohjelmat, eikä niillä ole parhaita yksityisyyslakia..

Intiassa on olemassa kotitekoinen seurantatyökalu nimeltään NETRA, joka kerää tietoja Internet-liikenteestä ja analysoi sitä. Jos havaitaan mahdollinen turvallisuusuhka, se varoittaa asianomaisia ​​viranomaisia.

Tekijänoikeuksin suojatun materiaalin lataaminen on laitonta, kuten se on monissa maissa, ja se voi viedä sinut vankilaan. Loukkaus rangaistaan ​​enintään kahden vuoden vankeudella, sakolla tai molemmilla. Ole vain varovainen tekemäsi suhteen. Tutustu tarkemmin maahan lukemalla paras VPN for India -oppaamme.

Minne ikinä menetkin, et pääse eroon hakkereiden uhasta ja muista online-vaaroista. Kun julkinen WiFi on nousussa, niin myös verkkorikollisuuden riski on. Aseta itsesi hyvällä VPN: llä ja yhdellä parhaista viruksistamme, ja sinulla on hyvä mennä.

Lopulliset ajatukset

Toivottavasti tämä opas on ollut hyödyllinen ja tiedät nyt kuinka saada intialainen IP-osoite turvallisesti. Sinun tulisi käyttää VPN: tä varmistaaksesi, että olet suojattu tietoturvallisuudella ja pysyt tutkan alla.

Voit valita minkä tahansa suosituksemme, mutta CyberGhostilla on etuna se, että Intiassa on 20 palvelinta. Seitsemän päivän kokeiluversion avulla voit selvittää, sopiiko se sinulle. Jos tarvitset sitä pidempään, muista, että sillä on 45 päivän rahat takaisin -takuu.

Toivomme mielellämme kuulevanne ehdotuksia intialaisen IP-osoitteen saamiseksi, joten jos sinulla on, pop ne alla olevassa kommenttiosassa. Kiitos, että luit.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map