Kuinka saada Ghanan IP-osoite vuonna 2020

Jos matkustat tai olet muuttanut Ghanasta, olet todennäköisesti huomannut, että et pääse käyttämään joitain tavallisia juttuja, joita teet verkossa. Kaikki mitä saat virheilmoituksen. Tämä johtuu siitä, että online-palvelu tai verkkosivusto, johon yrität käyttää, on rajoitettu Ghanaan. Tarvitset ghanalaisen IP-osoitteen sisällön tarkastelemiseen, ja me aiomme näyttää sinulle, kuinka hankkia se. 


IP-osoite on kuin tunnus, joka on ainutlaatuinen jokaiselle verkossa olevalle henkilölle ja joka ilmoittaa jokaiselle vierailullesi verkkopalvelulle tai verkkosivustolle, Internet-palveluntarjoajasi ja selaintiedot. Tämän vuoksi lisenssirajoitukset kohtaavat geoblokkien, kun yrität tarkastella sisältöä, joka on rajoitettu Ghanaan, ellet ole fyysisesti siellä.

IP-osoitteesi vaihtaminen voi näyttää siltä, ​​että olet maassa ja voit katsella Ghanan suosikkitelevisioita, kuten MultiTV, Viasat-1 tai GH One, samoin kuin Ghanalaisia ​​Netflix-ohjelmia, joita et voi katsella. muualla lisenssirajoitusten takia. Lue lisää Netflix-kieltoartikkelista ja tutustu parhaaseen Netflix-VPN-oppaaseemme suosituksillemme.

Toinen syy hankkia Ghanalaisen IP-osoite on käyttää verkkopankkipalveluitasi, koska pankit rajoittavat ihmisten kirjautumista muista maista turvatoimenpiteeksi petoksilta. Sinulla ei kuitenkaan ole vaikeuksia kirjautua sisään Ghanan IP-osoitteella. Lisäksi henkilöllisyytesi on piilotettu Ghanan hallitukselta, hakkereilta ja Internet-palveluntarjoajalta.

Kuinka saada Ghanan IP-osoite

Välityspalvelimen käyttäminen on yksi helpoista tavoista muuttaa IP-osoitettasi – paras ilmainen välityspalvelumme opas selittää prosessin – mutta välityspalvelimet eivät sisällä suojausominaisuuksia ja voivat olla epäluotettavia, joten IP saattaa paljastua kenenkään tarkasteltavaksi. Lisätietoja VPN vs. välityspalvelin vs. Tor-vertailusta.

Suosittelemme virtuaalisen yksityisen verkon käyttöä. Se muuttaa IP-osoitteesi, suojaa todellista IP-osoitettasi ja tarjoaa paremman suojauksen, jotta pysyt turvallisempana verkossa. Lisäksi se ei pidä kirjaa toiminnastasi. 

Monet parhaan VPN-artikkelin tarjoajista antavat sinulle tarvitsemasi, mutta jotkut sopivat paremmin Ghanalle kuin toiset. Valitsemallasi VPN: llä on oltava palvelimia Ghanassa, tai et voi saada Ghanan IP-osoitetta.

Jotkut VPN: t ovat paremmin vapauttamassa suoratoistopalveluiden estämistä, kuten Netflix, jolla on älykäs VPN-tunnistusjärjestelmä, jota on vaikea ohittaa. Netflix-välityspalvelinvirhettä käsittelevä artikkelimme selittää sen.

Ivacy

Ivacyllä on erinomainen keskikokoinen palvelinverkko, joka tarjoaa yli 1 000 erikoispalvelinta yli 100 maassa ympäri maailmaa, mukaan lukien Ghana.

Se on edullinen palvelu, mutta sen nopeus ei riitä, mitä selitämme Ivacy-arvioinnissamme. Se tarjoaa kuitenkin vankan ominaisuusjoukon, joka sisältää AES 256-bittisen salauksen vahvan tietoturvan, tappikytkimen ja mahdollisuuden päästä Netflixiin.

Ivacy-Slider1

Ivacy-Slider2

Ivacy-Slider3

Ivacy-Slider4

Ivacy-Slider5

Edellinen

Seuraava

Ivacy omistaa selkeästi käyttäjän yksityisyyttä ja tarjoaa erinomaista asiakaspalvelua laadun ja helpon saatavuuden suhteen. 

Se tukee Windows-, MacOS-, Android- ja iOS-sovelluksia sekä Kodi-sovelluksia. Voit myös määrittää Ivacy Linuxissa, BlackBerryssä, reitittimissä, älytelevisioissa ja pelikonsoleissa.

Sen virheitä ovat epäjohdonmukaiset nopeudet ja pakottaminen katkaisemaan palvelimien vaihtaminen. Sillä on myös omituinen käyttöliittymä outon rakenteensa vuoksi. Jos nämä alueet koskevat sinua, tutustu muihin vaihtoehtoihin.

HideMyAss

HideMyAssilla on hyvä tietoturva, vakiona AES 256-bittinen, yli 900 palvelinta, jotka kattavat yli 190 maata, mukaan lukien Ghana, mikä on paljon enemmän sijainteja kuin kaksi muuta palveluntarjoajaa. Siinä on myös tap-kytkin ylimääräistä turvallisuutta varten, ei kaistanleveysrajoja ja mahdollisuus päästä useimpiin suoratoistopalveluihin.

Kuten voit lukea HideMyAss-katsauksestamme, sen tietosuojakäytäntö on huolestuttava, koska se pitää yhteyslokit yhteys- ja katkaisuaikoina 30 päivän ajan. Palvelimen pitäminen Ghanassa tarkoittaa kuitenkin sitä, että voit käyttää sisältöä, joka on rajoitettu kyseiseen sijaintiin, mikä on pääasiallinen syy HideMyAss: n luetteloiden laatimiseen. 

HMA-Slider1

HMA-Slider2

HMA-Slider3

HMA-Slider4

Edellinen

Seuraava

HideMyAss tukee Windows-, macOS-, iOS- ja Android-järjestelmiä. Se tarjoaa helppokäyttöisiä asiakkaita ja suurta tukea tietokannastaan, jos tarvitset apua. Voit ottaa yhteyttä asiakastukeen myös live-chatin tai sähköpostin kautta. 

Seitsemän päivän ilmainen kokeiluversio on saatavana, mutta muista peruuttaa se ennen sen päättymistä. Sinua laskutetaan 12 kuukauden tilauksesta. Voit silti käyttää koko seitsemää päivää peruutuksen yhteydessä, ja jos unohdat 30 päivän palautustakuun,.

PureVPN

Ainoa syy, jonka vuoksi sisällysimme PureVPN: n tähän, on se, että sillä on palvelimia Ghanassa. Jos tarvitset palvelimia, ja toimintasi eivät ole arkaluontoisia, se on reilu valinta, mutta käytä mitä tahansa muuta tarkoitusta varten yhtä muista vaihtoehdoista.

PureVPN-kotisivu-2018

Sen suojaus on kunnossa, mutta sinun on asetettava salaus 256-bittiseen. Tappikytkin on myös saatavana. Toisin sanoen sen tietosuojakäytäntö on puutteellinen, koska se on ristiriidassa sen kirjautumattomuuden politiikan kanssa. PureVPN-katsauksemme selittää sitä enemmän. Silti sen nopeudet ovat kunnossa ja sillä on rajaton kaistanleveys. Voit käyttää sitä Windowsissa, macOSissa, iOS: issa ja Androidissa, mutta laattojen käyttöliittymä ei ole hieno.

Asiakaspalveluun pääsee live chatin ja sähköpostin kautta ympäri vuorokauden, mutta se voisi olla parempi. PureVPN on myös halvempaa kuin muut ja tarjoaa 31 päivän palautustakuun. Hinta ei kuitenkaan ole tässä ratkaiseva tekijä.

Ghanalaisen IP-osoitteen käytön vaarat

Ghana oli Afrikan kolmas maa, joka muodosti yhteyden Internetiin ja sallii melkein sensuroimattoman pääsyn, mutta maan rajoitettu sensuuri ei tarkoita, että sinun ei pitäisi käyttää VPN: ää. 

Perustuslaki sallii tiedonvapauden, mutta mikään laki ei pane takuuta täytäntöön. Vuoden 2017 Freedom House -raportissa todettiin, että turvallisuusviranomaiset takavarikoivat tanskalaisten toimittajien välineet huhtikuussa 2016. Kuukautta myöhemmin vanhempi poliisiviranomainen ehdotti sosiaalisen median estämistä vuoden yleisten vaalien aikana turvallisuuden ylläpitämiseksi ja väärien tietojen leviämisen estämiseksi, mutta se ei onnistunut. tapahtua.

Ghanan hallitus kuitenkin vetäytyi kesäkuussa 2016 “vakoojalaskusta”, joka tunnetaan virallisesti postipakettien ja televiestien sieppaamisesta annetusta laista, parlamentin käsittelystä. Siinä oli säännöksiä, joiden mukaan paikalliset ja kansainväliset oikeuksien ryhmät vastustivat heidän sanomiaanan, että ne voisivat vaarantaa oikeuden yksityisyyteen yksityisessä viestinnässä.

Onneksi VPN voi auttaa sinua ohittamaan alueiden estämän sisällön, suojaamaan WiFi-yhteytesi, pitämään tietosi turvassa ja suojaamaan tietosi valvontaelinten ja verkkorikollisten käsissä..

Lopulliset ajatukset

Toivomme auttaneet sinua ymmärtämään VPN: n käytön merkityksen IP-osoitteen saamiseksi Ghanalta ja opastaneet sinut sopivaan palveluntarjoajaan. Valitse yksi erittäin turvallisella tavalla, vankalla kirjautumattomuuskäytännöllä ja sisäänrakennetulla tappakytkimellä. Suuri palvelinverkko auttaa sinua ohittamaan lohkot ja tarvitset sellaisen palvelimen kanssa Ghanassa, jos haluat sisällön yksinomaan maahan. 

Laittomuus merkitsee kaikki ruudut yksityisyyden ja turvallisuuden varmistamiseksi. Lisäksi sillä on vaatimaton palvelinverkko, josta valita, mutta sen nopeudet ovat epäjohdonmukaisia ​​ja palvelinten vaihtaminen on hankalaa. Jos nämä ovat etusijalla sinulle, HideMyAss on loistava vaihtoehto, kunhan olet varovainen tekemässäsi toiminnassa.

Jaa suosituksesi VPN: n käytöstä Ghanassa kanssamme alla olevassa kommenttiosassa. Haluaisimme kuulla heidät. Kiitos käsittelystä.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map