Kuinka saada eteläkorealainen IP-osoite vuonna 2020: turvallinen Soulissa

Jos olet hardcore Hallyun fani tai olet kiinnostunut korealaisesta elokuvasta, sinun kannattaa katsoa sitä matkoillesi tai työskennellessäsi Etelä-Korean ulkopuolella. Valitettavasti geoblokkien takia saatat saada useita virhesanomia yrittäessäsi käyttää sisältöä. Etelä-Korean IP-osoitteella voit kuitenkin käyttää suoratoistopalveluita ja katsella haluamaasi sisältöä. Aiomme näyttää sinulle, kuinka hankkia sellainen.


Vaihtamalla IP-osoitteesi huijaat sijaintisi ja ohitat geoblokkit saadaksesi haluamasi sisällön. Jos esimerkiksi haluat katsella korealaista suosikkisarjoasi Netflixissä, voit tehdä sen vain Etelä-Korean IP-osoitteella. 

Netflix tarjoaa erilaisia ​​sisältökirjastoja sen maan mukaan, missä se on saatavilla. Tämä johtuu kieli- ja kulttuurieroista sekä alueellisista luvista. Lue lisätietoja Netflix VPN -kiellosta.

Kuinka saada eteläkorealainen IP-osoite Vastaavasti, jos haluat käyttää eteläkorealaista pankkitiliäsi tai online-palveluita, joita käytät kotona, et pääse siihen alueellisten rajoitusten takia. Etelä-Korean IP-osoitteella voit vapaasti käyttää näitä palveluja.

Kuinka saada eteläkorealainen IP-osoite

Kaksi yleistä reittiä, joiden avulla voit muuttaa IP-osoitteitasi, käyttävät välityspalvelinta tai virtuaalista yksityistä verkkoa. Välityspalvelimet korvaavat IP-osoitteesi antamalla yhteyden palvelimeen toisessa paikassa ennen siirtymistä Internetiin (lue paras ilmainen välityspalvelinopas). 

Välityspalvelimia voi käyttää vapaasti, mutta ne ovat myös epäluotettavia, eivätkä tarjoa suojausta yhteydellesi. IP-osoitteesi paljastuu, ja yhteytesi voidaan jäljittää sinulle.

Suosittelemme VPN: n käyttöä Etelä-Korean IP-osoitteen saamiseksi. VPN: t salaavat yhteytesi ja antavat sinun tunneloida melkein missä päin maailmaa tahansa (lisätietoja on salausoppaassa).

Heillä on myös kirjautumattomia käytäntöjä, mikä tarkoittaa, että he eivät pidä kirjaa online-toiminnastasi ja VPN-suojaustoiminnoista, jotka piilottavat todellisen IP-osoitteesi. Lisätietoja online-tietosuojaoppaastamme tai VPN vs. Proxy vs. Tor-kappaleesta.

Voit valita VPN: n VPN-arvosteluidemme perusteella, mutta sillä on oltava palvelimet Etelä-Koreassa, muuten et saa Etelä-Korean IP-osoitetta. Jos etusijalla on sisällön suoratoisto Netflixistä, valitse sellainen, joka ohittaa älykkäät suodattimensa ja ilmaisimensa, koska vain harvat voivat tehdä sen luotettavasti. Netflix-välityspalvelinvirheartikkelimme sisältää lisätietoja.

ExpressVPN

ExpressVPN on paras VPN ympärillä. Se on hyvä valinta saada Etelä-Korean IP-osoite, koska sen suuri palvelinverkko on levinnyt 94 maahan, mukaan lukien Etelä-Korea. Sillä on hyvin ansaittu maine nopeista palvelinopeuksista, vahva turvallisuus ja luotettavuus, minkä vuoksi se on etusijalla nopeimmissa VPN-palveluissamme ja turvallisimmissa VPN-oppaissa. 

ExpressVPN-sivuston

ExpressVPN-Kirjautuminen

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-Tunnel-asetukset

ExpressVPN-Full-sovellus

Edellinen

Seuraava

Se voi myös ohittaa luotettavasti Netflixin geoblokit, minkä vuoksi se ansaitsi ensimmäisen sijan parhaassa Netflix-VPN-oppaassamme.  

ExpressVPN on helppo käyttää ja asentaa Windows, macOS, Linux, Android ja iOS. Voit myös ladata sen selaimen laajennukset Google Chromeen, Mozilla Firefoxiin ja Safariin. 

Jos tarvitset apua asennuksessa tai muissa kyselyissä, asiakastuki on saatavana ympäri vuorokauden. Henkilökunta antaa hyödyllisiä ja perusteellisia vastauksia sähköpostitse ja live-chatin kautta. Lue lisää ExpressVPN-arvosteluista.

Vaikka ExpressVPN on kallis, sen erinomainen palvelu varmistaa, että saat rahasi arvoisen. Se tarjoaa myös seitsemän päivän ilmaisen kokeilujakson ja 30 päivän rahat takaisin -takuun, joten voit kokeilla sitä riskittömästi.

NordVPN

NordVPN on toinen hyvä valinta saada Etelä-Korean IP-osoite. Sillä on yli 5000 palvelimen verkko, joka kattaa 60 maata, ja 10 Etelä-Koreassa, joten sinulla ei pitäisi olla ongelmia käyttää sisältöä sieltä. 

Suojaus on huippuluokkaa, ja siinä on killswitch, double-hop-palvelimet, jotka salaavat yhteyden kahdesti, ja kirjautumattomuuskäytäntö yksityisyyden suojaamiseksi. NordVPN tarjoaa myös rajoittamattoman kaistanleveyden ja hyvät nopeudet. 

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Edellinen

Seuraava

Se voi hidastua, kun muodostat yhteyden pitkillä etäisyyksillä, mutta se korvaa sen nopealla palvelimen vaihtoajalla. Se saa sinut Netflix South Korea -sivulle ja myös torrenteihin, minkä vuoksi se tuli ensimmäiseksi parhaassa torrent-oppaassa. 

Voit asentaa sen yksinkertaisesti ja muodostaa nopeasti yhteyden Windows-, macOS-, Android- ja iOS-järjestelmiin. Asiakastuki on saatavana myös live-chatin, sähköpostin ja hyödyllisen tietokannan kautta. 

NordVPN tarjoaa kohtuuhintaisia ​​kuukausimaksuja, mutta säästät rahaa, jos tilaat pidemmän suunnitelman. Se tarjoaa 30 päivän palautusikkunan, joten voit kokeilla sitä ensin. Lue lisätietoja NordVPN-arvosteluista.

VPNArea

VPNArea voi myös saada sinulle Etelä-Korean IP-osoitteen. Suojaus on hyvä, ja saat kaksois hop-palvelimia turvallisuuden lisäämiseksi, aivan kuten NordVPN. Sen palvelimet kattavat 65 maata, joten sinulla on monenlaisia ​​sijainteja, joista voit valita, mukaan lukien Etelä-Korea. Lisäsuojaa varten on myös kirjautumattomuuskäytäntö.

VPNArea-Slider1

VPNArea-Slider2

VPNArea-Slider3

VPNArea-Slider4

VPNArea-Slider5

Edellinen

Seuraava

Sen nopeudet ovat melko hitaita, mutta voit nauttia rajattomasta kaistanleveydestä, ja se voi päästä suoratoistopalveluihin, kuten Netflix. Lisätietoja VPNArea-arvosteluista.

Voit käyttää sitä Windowsissa, macOSissa, Androidissa ja iOS: issa, jopa kuuteen laitteeseen kytkettynä samanaikaisesti. Asiakastuki on saatavana sähköpostitse tai live-chatissa 24/7 ja tietokannasta. Palvelu on edullinen, mutta jos haluat testata sen ennen tilaamista, sinulla on 30 päivän rahat takaisin -takuu. 

Etelä-Korean IP-osoitteen käytön vaarat

Etelä-Korean IP-osoitteen saamisessa tai edes käyttämisessä ei ole vaaraa, kuten voit lukea Etelä-Korean parhaasta VPN-oppaasta. Sinun on kuitenkin tiedettävä muutama erityinen sääntö Internetin käytöstä maassa.

Asianajajayhteisön Freedom House mukaan internetvapaus Etelä-Koreassa on osittain ilmaista. Etelä-Korean hallitus harjoittaa voimakasta internet- ja media-sensuuria pyrkiessään sääntelemään sitä, mitä voidaan ja mitä ei voida tehdä verkossa. 

Se estää tietyn tyyppisiä sisältöjä, kuten porno- ja uhkapelisivustoja, Pohjois-Koreaa suosivia kommentteja ja verkkosivustoja, ja kaikenlaisen erimielisyyden, etenkin presidentin osalta.

Internetin käyttäjiä vaaditaan myös tunnistamaan itsensä, jos hän lisää julkisesti näkyviä viestejä tai kommentteja sensuroimattomille sivustoille tai haluaa pääsyn sivuille, joita pidetään alaikäisille sopimattomina. Heidän henkilöllisyytensä varmennetaan sitten käyttämällä käyttäjän passin jäljennöstä tai Etelä-Korean kansalaisten osalta maassa asuvan henkilön rekisteröintinumeroa.

Näillä rajoituksilla on melko laaja ulottuvuus, mikä johtuu osittain verkkohyökkäyslaista, jonka vuoksi kaikenlaisen tiedon paljastaminen rikokseksi on tarkoitettu vahingoittamaan ihmisen mainetta. Lakia on käytetty torjumaan laitoksen vastaiset tai hallituksen kriittiset keskustelut.

Lopulliset ajatukset

Toivomme, että tiedät nyt kuinka saada Etelä-Korean IP-osoite. VPN on turvallisin ja tehokkain tapa tehdä niin. Kolme VPN-palveluntarjoajaamme voivat saada sinulle Etelä-Korean IP-osoitteen pitäen samalla yhteytesi turvallisena ja suojaamalla henkilöllisyyttäsi. 

Haluamme mielellämme kuulla kokemuksesi ja suosituksenne IP-osoitteen saamiseksi Etelä-Korealle. Jaa ne alla olevassa kommenttiosassa. Kiitos, että luit.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map