Kuinka saada eteläafrikkalainen IP-osoite vuonna 2020

Se voi olla ärsyttävää, kun et pääse haluamaasi sisältöön tai verkkopalveluun geoblokkien takia. Jos olet eteläafrikkalainen ulkomailla ja yrität tarkastella maasi rajoittua sisältöä, sinun tulee tarkastella virheilmoitusta. Tarvitset eteläafrikkalaisen IP-osoitteen nähdäksesi sen, joten aiomme näyttää sinulle, kuinka hankkia se.

Se voi näyttää vain joukolta satunnaislukuja, mutta IP-osoitteessasi on paljon piilotettuja tietoja. Kun siirryt verkkoon, se ilmoittaa verkkosivustolle tai palvelulle, missä olet. Jotta voit tarkastella tiettyyn maahan rajoitettua sisältöä, sinulla on oltava IP-osoite, joka osoittaa, että olet siellä.

Ehkä yritit tarkistaa varojasi verkossa illanvieton jälkeen, mutta et pystynyt kirjautumaan sisään. Jotkut pankit antavat sinun kirjautua sisään vain, jos olet maassa, joten ilman eteläafrikkalaista IP-osoitetta pääsy sinulle evätään..

Haluat ehkä katsoa suosikkiohjelmasi Etelä-Afrikan Broadcasting Corporationilta tai käyttää palveluita, kuten e.tv, Soweto TV, DSTV ja Showmax. Halutessasi mitään ei ole saatavana Etelä-Afrikan ulkopuolelta.

Syynä tähän ovat lisenssirajoitukset. Verkkojen on hankittava lisenssi jokaisessa maassa, jossa ne haluavat lähettää ohjelman. Netflix on hyvä esimerkki. Vaikka kirjastoa on saatavana monissa maissa, jokainen kirjasto on erilainen lisenssien vuoksi.

Voit lukea lisää tästä kappaleesta Netflix VPN -kiellosta. Jos tiedät jo siitä ja haluat vain päästä sisään, katso suosituksia Netflixin parhaasta VPN: stä.

Kuinka saada eteläafrikkalainen IP-osoite

Sinun on valittava, millä menetelmällä saat Etelä-Afrikan IP-osoitteen. Voit käyttää välityspalvelinta, joka on helpoin kulkea, mutta ne voivat olla epäluotettavia (jopa paras ilmainen välityspalvelumme). Ne eivät sisällä myöskään turvallisuutta, joten sinut altistetaan verkkorikollisuudelle, ja olet jäljitettävissä, koska IP-osoitteesi ei ole suojattu. VPN vs. välityspalvelin vs. Tor-selityksessä on enemmän tietoa.

Paras veto on käyttää virtuaalia yksityistä verkkoa, koska se pitää sinut nimettömänä ja suojassa online-vaaroilta. Voit tutustua parhaiden VPN-arvostelujemme tarjoajiin saadaksesi joitain hyviä vaihtoehtoja, mutta sinun on varmistettava, että valitsemasi on hyvä Etelä-Afrikassa.

Tarvitset sellaisen, jolla on palvelimia, koska olet samassa asemassa kuin nyt ilman heitä. Mitä enemmän palveluntarjoajaa on, sitä parempi.

Netflix-palveluun pääsemiseksi sinun on valittava palveluntarjoaja, joka pääsee siihen. Netflixillä on monimutkainen VPN-tunnistusjärjestelmä, ja vain muutama VPN-verkko pystyy ohittamaan sen. Lue artikkeli Netflix-välityspalvelimen virheestä saadaksesi lisätietoja.

NordVPN

NordVPN on hyvä vaihtoehto saada Etelä-Afrikan IP-osoite. Sillä on verkko, jossa on tuhansia palvelimia, joista 19 on Etelä-Afrikassa. Sillä on erinomainen tietoturva kaksois hop-salauksella ja siellä on myös tiukka kirjautumattomuuskäytäntö. Sillä on hyvät nopeudet ja rajaton kaistaleveys, ja se voi viedä sinut suoratoistopalveluihin helposti.

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Edellinen

Seuraava

NordVPN voidaan asentaa Windows, macOS, Android ja iOS. Asiakkaita on helppo käyttää ja sinulla voi olla jopa kuusi laitetta kytkettynä samanaikaisesti. Lue lisätietoja palvelusta NordVPN-arvosteluamme. Voit kokeilla sitä myös siitä, pidätkö siitä, koska sillä on 30 päivän palautusjakso.

CyberGhost

Toinen kunnollinen palveluntarjoaja on CyberGhost, jolla on suuri palvelinverkko ja jolla on 10 palvelinta Etelä-Afrikassa. Sen turvallisuus on tiukka, eikä se pidä kirjaa toiminnastasi. Nopeudet ovat hyvät, eikä kaistanleveyden rajoituksia ole. Voit päästä mukaan myös Netflixiin ja muihin suoratoistopalveluihin.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Edellinen

Seuraava

CyberGhost on yhteensopiva useimpien tärkeimpien käyttöjärjestelmien kanssa ja se on yksi parhaimmista VPN-osoitteista useille laitteille, koska sen avulla voit kytkeä jopa seitsemän laitetta yhdellä kertaa. Voit hyödyntää seitsemän päivän kokeiluversiota varmistaaksesi, että pidät siitä. Lisäksi on rahat takaisin -takuu. Tutustu CyberGhost-arvosteluumme nähdäksesi palvelun paremmin.

Astrill

Suosittelemme myös Astrillia saamaan eteläafrikkalaisen IP-osoitteen. Sillä on pieni palvelinverkko verrattuna kahteen muuhun palveluntarjoajaan, mutta Johannesburgissa on palvelimia. Voit olla turvassa, koska sillä on kunnollinen suojaus monilla valittavissa olevilla protokollilla, joista kaksi on yksinomaan VPN: lle.

Astrill-Slider1

Astrill-Slider2

Astrill-Slider3

Astrill-Slider4

Edellinen

Seuraava

Se pystyy saamaan sinut suoratoistopalveluihin, ja sen nopeudet ovat rajattomat kaistaleveydellä. Voit käyttää sitä Windowsissa, macOSissa, Androidissa ja iOS: issa, ja sen avulla voit yhdistää jopa viisi laitetta samanaikaisesti. Saatavilla on seitsemän päivän kokeilu, joten voit tarkistaa, pidätkö siitä ennen kirjautumista. Lue Astrill-arvosteluista saadaksesi lisätietoja.

Etelä-Afrikan IP-osoitteen käytön vaarat

Etelä-afrikkalaisen IP-osoitteen käyttö ei ole vaarallista, mutta sinun tulee olla tietoinen riskeistä. Vaikka on maita, jotka arvostavat yksityisyyttä, kuten voit lukea tietosuojalakistamme, toiset eivät, ja siellä voi olla tunkeutuvaa valvontaa ja lakeja.

Vuonna 2017 paljastettiin, että Etelä-Afrikan hallitus seurasi tuhansia matkapuhelimia. Maan valvontalaissa on porsaanreikä, minkä ansiosta se tapahtui.

Lisäksi ilmaisia ​​WiFi-yhteyspisteitä on saatavana koko maassa, mutta on mahdotonta tietää, kuinka turvallisia ne ovat. Ilman asianmukaista suojausta voit olla alttiina hakkeroinnille ja viruksille. 12 kuukauden tutkimus osoitti, että lähes 9 miljoonaa eteläafrikkalaista oli joutunut verkkorikollisuuden uhreiksi, mikä on myös hyvä syy saada virustorjunta..

Lue lisää parhaasta maasta koskevasta Etelä-Afrikan VPN-artikkelistamme.

Lopulliset ajatukset

Toivomme, että tiedät nyt kuinka saada eteläafrikkalainen IP-osoite ja miksi tarvitset suojausta riippumatta siitä, missä olet. VPN on paras tapa hankkia molemmat samoin kuin monet muut ominaisuudet.

Mikä tahansa yllä olevista palveluntarjoajista antaa sinulle tarvitsemasi, mutta NordVPN on paras valinta. Huipputasolla tietoturvalla ja kyvyllä päästä suoratoistopalveluihin siinä pitäisi olla kaikki tarvittavat ominaisuudet halutun sisällön saamiseksi turvallisesti. Lisäksi sillä on 30 päivän hyvitysjakso, joten ei ole syytä olla kokeilematta sitä.

Jos sinulla on suosituksia eteläafrikkalaisen IP-osoitteen saamiseksi, kerro siitä meille alla olevassa kommenttiosassa. Haluamme kuulla heidät. Kiitos, että luit.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me