Kuinka saada espanjalainen IP-osoite vuonna 2020: Siirry Madridin kautta

Espanja tunnetaan monista asioista, mukaan lukien fantastinen auringonpaiste, härkätaistelut, flamenco-musiikki ja paljon muuta. Se on myös yksi maailman suurimmista jalkapallovaltioista, tai kuten nimensä oikealla nimellä kutsutaan, fútbol. Jos olet Espanjan ulkopuolella ja haluat päästä mukaan toimintaan, tarvitset espanjalaisen IP-osoitteen.


Tässä oppaassa, jolla saadaan espanjalainen IP-osoite, esitetään sinulle kuinka tunneloida maahan turvallisesti. Vaikka fútbol-virtojen käyttö on hienoa, puhumme myös turvallisuus- ja yksityisyysriskeistä, jotka liittyvät yhteyteen toiseen maahan käytännössä.

Kuinka saada espanjalainen IP-osoite

Ennen kuin kerromme kuinka saada espanjalainen IP-osoite, meidän on puhuttava siitä, mikä IP-osoite on. Kuten fyysinen osoite, IP-osoitteet tunnistavat verkossa olevat tietokoneet. Kun muodostat yhteyden verkkosivustoon, jaat IP-osoitteesi, joka merkitsee myös maantieteellisen sijaintisi.

Siitä voi tulla ongelma yritettäessä käyttää tiettyyn maahan rajoitettua sisältöä. Geoblocks luodaan rajoittamaan sisältöä tietylle alueelle. Esimerkiksi, Netflixillä on erilaisia ​​näyttely- ja elokuvakokoelmia eri puolille maailmaa (tutustu parhaimpiin Netflix-hakkerointioppaisiin, kuinka päästä niihin).

IP-osoitteesi korvaaminen on onneksi yksinkertainen, mutta monet käyttävät sitä väärin. Yksi yleisimmistä reiteistä on välityspalvelimen käyttö, jonka avulla voit muodostaa yhteyden käyttämäsi maan palvelimeen ennen siirtymistä Internetiin (lue paras ilmainen välityspalvelinopas). Kun teet niin, IP-osoitteesi korvataan.

Kuten voi lukea ohjeesta kuinka voittaa Netflix VPN -kiellon opas, välityspalvelimet havaitaan helposti. Lisäksi ne ovat vaarallisia, joista voit oppia VPN vs. välityspalvelin vs. Tor-selittäjässä.

Tämä johtuu siitä, että yhteys välityspalvelimeen ei ole salattu. Virtuaaliset yksityiset verkot ohittavat sen. Käyttämällä VPN-protokollia voit tunneloida missä tahansa maailmassa käytännössä. Toisin kuin välityspalvelimet, yhteys kuitenkin salataan, mikä tarkoittaa, että henkilöllisyytesi ja lähettämäsi pyynnöt pidetään yksityisinä.

Annamme muutaman suosituksen parhaasta VPN-oppaastamme, jolla on palvelimia Espanjassa, mutta jos haluat tehdä ostoksia, lue VPN-arvostelut.

ExpressVPN

ExpressVPN on turvallisin testattu VPN. Sen lisäksi, että se tarjoaa virtaviivaistetun käyttökokemuksen ja erinomaisen turvallisuuden, se on nopea. ExpressVPN on nopein tarkistettu VPN, ei vain siksi, että se pysyy nopeasti tunneloitaessa kodin lähellä, vaan myös siksi, että se ylläpitää nopeuttasi pitkiä matkoja.

ExpressVPN-sivuston

ExpressVPN-Kirjautuminen

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-Tunnel-asetukset

ExpressVPN-Full-sovellus

Edellinen

Seuraava

Sillä on kaksi toimipaikkaa Espanjassa: yksi Madridissa ja toinen Barcelonassa. Vaikka ExpressVPN-verkossa on vain kaksi sijaintia, siinä on yli 3 000 palvelimen verkko, mikä tarkoittaa, että sinun on aina voitava muodostaa yhteys. Voit oppia lisää ExpressVPN-arvosteluistamme tai kokeilla palvelua sen 30 päivän rahat takaisin -takuulla.

NordVPN

NordVPN: llä on valtava palvelinverkko, mutta se on silti alle ExpressVPN. Se ei ole yhtä johdonmukainen tarjoaja, mutta se on vaikuttava. Parhaimman torrentioppaan VPN: n mestarina NordVPN erottuu joukosta mahtavilla ominaisuuksilla ja huippuluokan tietoturvalla.

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Edellinen

Seuraava

Espanjassa on 61 palvelinta, ja toisin kuin ExpressVPN, voit valita palvelimen, johon haluat muodostaa yhteyden. Vaikka Espanjassa ei ole kaikkia NordVPN: n erikoispalvelimia, voit käyttää P2P-palvelimia torrentia varten. Voit oppia lisää NordVPN: n ominaisuuksista NordVPN-katsauksessamme tai nähdä, miten pidät siitä sen 30 päivän rahat takaisin -takuulla.

CyberGhost

CyberGhost on yksi suosituimmista palveluntarjoajistamme täällä Cloudwards.net-sivustossa. Se ansaitsi parasta parhaassa VPN-verkossa suoratoisto-oppaassa erinomaisen omistettujen suoratoistopalvelimiensa ansiosta ja mukana tulee alhainen hintalappu käynnistykseen. Vaikka CyberGhost ei ole niin nopea kuin ExpressVPN tai NordVPN, se tekee melkein kaiken muun oikein.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Edellinen

Seuraava

Espanjassa on 64 palvelinta, jotka sijaitsevat Barcelonassa ja Madridissa, ja kuten NordVPN: n tapauksessa, voit valita palvelimen, johon haluat muodostaa yhteyden. CyberGhost tarjoaa kuitenkin enemmän kuin suurta palvelinverkkoa, joten lue tarkemmin CyberGhost-arvostelu. Vaihtoehtoisesti voit kirjautua palveluun hyödyntääksesi sen runsasta 45 päivän rahat takaisin -takuua.

Espanjan IP-osoitteen käytön vaarat

Espanjassa on yleisesti ilmainen internet, huolimatta aikaisemmasta oikeudenmukaisesta käytöstä. Tästä huolimatta espanjalaisen IP-osoitteen saamisesta ei ole paljon huolta, ellet tee jotain laitonta, kuten tuet terrorismia, osallistut vihapuheisiin tai jaat lapsipornografiaa..

Vaikka tunnelointi Espanjaan ei välttämättä aiheuta ongelmaa, tunnelointi toisesta maasta voi olla ongelmallista. Kuten voit lukea Internet-sensuuriopastamme, monet maat ympäri maailmaa rajoittavat tai estävät Internetiä. Välityspalvelimen, kuten VPN: n, käyttäminen voi tarkoittaa sakkoja tai vankila-aikaa.

Siksi on tärkeää, että käytät palveluntarjoajaa, joka noudattaa parhaiten VPN-tietoturvaa. Yhdistämällä vahva salaus ja tiukka kirjautumattomuuskäytäntö, VPN voi pitää sinut kirjaa. Edellä luetellut kolme vaihtoehtoa ansaitsivat paikkoja parhaimmissa Kiinassa olevissa VPN-palveluissamme erinomaisen turvallisuuden takia.

Vaikka et astu sortavan Kiinan hallituksen alla, sinun tulisi silti ottaa huomioon VPN-tietoturva. Esimerkiksi Yhdysvaltain hallitus seuraa käyttäjätietoja PRISM-kaltaisten ohjelmien kautta, ja massiiviset teknologiayritykset, kuten Facebook ja Amazon, syöttävät lähettämiäsi pyyntöjä.

Vaikka itsesi suojeleminen ilmeisiltä online-uhkilta onkin selvää, jotkut ovelampi ja pahampi kokoelma voivat liukastua halkeamien läpi. Suojattu VPN pysäyttää sen.

Lopulliset ajatukset

On monia syitä, miksi haluat käyttää espanjalaista IP-osoitetta, ja fútbol-virrat ovat lähellä luettelon kärjessä. Vaikka Espanjan hallituksesta ei ole paljon huolta turvallisuudesta tai yksityisyydestä, asuinmaasi ja käyttämäsi palvelut voivat aiheuttaa ongelmia.

VPN on välttämätön verkkoturvallisuuden kannalta, mutta se on vain yksi askel varmistaaksesi, että olet turvassa Internetin selaamisessa. Jos haluat tietää lisää tapoja suojautua, tutustu verkkoturva-arkistoomme.

Mitä VPN: tä käytät saadaksesi espanjalaisen IP-osoitteen? Kerro meille alla olevissa kommenteissa ja, kuten aina, kiitos lukemisesta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map