Kuinka saada Chilen IP-osoite vuonna 2020: Swinging by Santiago

Jos matkustat Chilen ulkopuolella lomalla tai työmatkalla, saatat haluta muodostaa Internet-yhteyden käyttääksesi kotona käyttämiäsi verkkopankkipalveluja ja suoratoistopalveluita, kuten Canal 13 tai Netflix. Geoblokkien takia et kuitenkaan voi käyttää näitä palveluita ilman Chilen IP-osoitetta. Aiomme näyttää sinulle, kuinka hankkia sellainen.


IP-osoite on joukko satunnaislukuja ja desimaalit, jotka saat aina, kun muodostat yhteyden Internetiin. Se sisältää tietoja, jotka tunnistavat laitteen ja sijainnin. IP-osoitteen ja lisenssirajoitusten takia et pääse käsiksi Chileen rajoitettuun sisältöön, jos yrität katsoa sitä maan ulkopuolelta.

Canal 13, ilmainen Chilen televisiokanava, tarjoaa paljon ohjelmointivaihtoehtoja online-alustallaan, mutta se on maantieteellisesti rajoitettu. Netflix Chilellä on samanlaisia ​​rajoituksia alueellisten lisenssien takia, joten ilman chileläistä IP-osoitetta, et voi katsella Cado con hijosa tai suosikkivilauksiasi. Lue lisää artikkelista Netflix VPN -kiellon voittamisesta.

Voit huijata sijaintiasi hankkimalla chileläisen IP-osoitteen huijataksesi verkkosivustoja tai verkkopalveluita palvelemaan sinulle sisältöä ikään kuin selaat tai suoratoistat Chilestä, vaikka.

Kuinka saada Chilen IP-osoite

Chilen IP-osoite, joka voi estää suoratoistopalveluiden käytön, käyttää pankkitilejä tai saada parempia tarjouksia online-ostoksilla, antaa sinulle nimettömänä. Jos olet huolissasi valtion sensuurista, voit levätä helposti väärennetyn IP-osoitteen ja salausseinämän takana. 

Chileläiset nauttivat enemmän Internet-vapauksista kuin naapurimaiden kollegansa, joten Chilen IP-osoitteen käyttö antaa sinulle saman vapaan pääsyn, jonka Chilen kansalainen saa, vaikka olisitkin maan ulkopuolella.

Chilen IP-osoite saadaan kahdella tavalla: välityspalvelin tai virtuaalinen yksityinen verkko. Välityspalvelimen reitti ei aina toimi, koska ne ovat epäluotettavia eivätkä tarjoa suojausominaisuuksia, joten sinut altistetaan online-vaaroille. Voit myös olla jäljitettävissä, koska välityspalvelimet eivät estä todellista IP-osoitettasi. Jos haluat silti käyttää yhtä, lue suosituksemme paras ilmainen välityspalvelinopas.. 

VPN: n käyttö on parempi vaihtoehto, koska se suojaa sinua ja estää edelleen streaming-verkkosivustojen ja verkkopalveluiden eston, jota voit käyttää nimettömästi, koska se myös piilottaa todellisen IP-osoitteesi. Lisätietoja VPN vs. välityspalvelin vs. Tor-artikkelistamme. 

Jos haluat käyttää Netflix Chileä, muutama VPN, jotka ohittavat sen älykkään VPN-tunnistuksen. Lisätietoja on Netflix-välityspalvelinvirheartikkelissa.

Parhaimmissa VPN-arvosteluissamme on erinomaisia ​​palveluntarjoajia, mutta muutama niistä on parempi Chilelle. Katsotaanpa kolme parasta.

CyberGhost

CyberGhost on hyvä valinta saada Chilen IP-osoite, koska sillä on yli 3700 palvelinta, joista 10 on Chilessä. Se kunnioittaa yksityisyyttäsi kirjautumattomuuden periaatteiden mukaisesti ja sillä on hyvä suojaus. Saat hyötyä myös sen kohtuullisista nopeuksista, rajattomasta kaistanleveydestä ja mahdollisuudesta poistaa esto ja käyttää suoratoistopalveluita, mukaan lukien Netflix.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Edellinen

Seuraava

Se on yhteensopiva suurten käyttöjärjestelmien, kuten Windows, macOS, Android ja iOS, kanssa ja voit yhdistää jopa seitsemän laitetta samanaikaisesti. Lue lisää CyberGhost-arvosteluistamme.

Seitsemän päivän kokeilu on käytettävissä, jos haluat testata palvelua, mutta jos tarvitset enemmän aikaa, CyberGhost tarjoaa runsas 45 päivän rahat takaisin -takuun.

ExpressVPN

Suosittelemme myös ExpressVPN: ää Chilen IP-osoitteen saamiseksi. Sillä on valtava palvelinverkko, joka sisältää palvelimia Chilessä. Se on myös nopein VPN, tarjoaa rajoittamattoman kaistanleveyden ja pääsee suurimpiin suoratoistopalveluihin, mukaan lukien Netflix, minkä vuoksi se ansaitsi ensimmäisen sijan parhaassa VPN-verkossa suoratoistovertailulle. Lisäksi sillä on erinomainen turvallisuus ja se kunnioittaa yksityisyyttäsi. 

ExpressVPN-sivuston

ExpressVPN-Kirjautuminen

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-Tunnel-asetukset

ExpressVPN-Full-sovellus

Edellinen

Seuraava

Se toimii Windows-, macOS-, Android- ja iOS-käyttöjärjestelmissä. Sen asiakkaita on myös helppo asentaa ja käyttää, joten se on loistava valinta, jos et ole kokenut VPN-yhteyksiä. Tutustu ExpressVPN-arvosteluamme saadaksesi yksityiskohtaisen kuvan palvelusta.

Vaikka se on yksi kalleimmista VPN-vaihtoehdoista, saat silti vastinetta rahalle, koska sen peruspalvelu on erinomainen. Voit säästää rahaa, jos sitoudut myös pidempään suunnitelmaan. Sen lisäksi on mahdollista kokeilla seitsemän päivän kokeiluversiota, ja jos sinusta tuntuu, että ExpressVPN ei ole sinulle, on 30 päivän rahat takaisin -takuu. 

NordVPN

Toinen hyvä valinta Chilen IP-osoitteen saamiseksi on NordVPN. Se tarjoaa huippuluokan tietoturvan kaksois hop-palvelimilla, jotka salaavat yhteyden kahdesti, ja kill-kytkimellä. Lisäksi se ei pidä lokkeja, joten yksityisyyttäsi kunnioitetaan. Sillä on valtava palvelinverkko, joka sisältää viisi palvelinta myös Chilessä. 

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Edellinen

Seuraava

Sillä on myös hyvät nopeudet, nopea palvelimen vaihto ja se pääsee Netflixiin ja muihin suoratoistopalveluihin. Lisäksi kaistanleveyden rajoituksia ei ole. Katso lisätietoja NordVPN-arvosteluista.

Voit käyttää sitä jopa kuudessa laitteessa samanaikaisesti, ja se toimii Windowsin, macOS: n, Androidin ja iOS: n kanssa. 30 päivän palautusjakso on käytettävissä, joten sinulla on runsaasti aikaa kokeilla sitä ennen tilaamista.

Chilen IP-osoitteen käytön vaarat

Chile on käyttäjäystävällinen maa, mutta kuten muutkin maailman kansakunnat, se on alttiina uhkille, kuten tietoverkkorikollisuudelle. Jopa yksi sen suurimmista pankeista, Banco de Chile, menetti 10 miljoonaa dollaria kesäkuussa 2018 joukossa maksunsiirtojärjestelmiin kohdistuvia kyberhyökkäyksiä..

Toisin kuin useimmissa naapurimaissa chileläiset nauttivat Internet-vapauksista, ja Freedom House päivitti hiljattain Chilen ilmaiseksi, koska sillä on käytännössä rajoittamaton pääsy Internetiin. Se on kadehdittava asema, varsinkin jos asut maassa, jota valvonta tai hallituksen sensuuri sitoo.

Chilen oikeudellisesta kehyksestä on kuitenkin huolta, koska se mahdollistaa viestinnän valvonnan. Lisäksi sen lait ovat epämääräisiä tai vanhentuneita, koska ne eivät vastaa viestinnän tai nopeasti muuttuvan tekniikan todellisuutta. Chilen Internet-palveluntarjoajien on tallennettava käyttäjätietoja, ja toimittajien seurannasta ja poliittisten näkemysten ilmaisemisesta on huolta. 

Toimittajien suojelukomitea esitti huolensa maaliskuussa 2018 sen jälkeen, kun ilmoitettiin, että Chilen poliisi vakooja toimittajia osana tiedusteluoperaatioitaan, sieppaamalla puheluita ja viestejä WhatsAppissa ja Telegramissa.

Käyttämällä VPN: tä voit myös nauttia online-vapauden tasosta Chilessä, koska se ei ole rajoitettu sen rajojen sisällä asuville. Voit käydä läpi digitaalisten esteiden ja käydä samoilla verkkosivustoilla, lähettää viestejä samoille foorumeille kuin Chilen alkuperäiskansojen ja katsella samoja videoita.

Lopulliset ajatukset

Toivomme, että pidit tämän oppaan hyödyllisenä ja tiedät nyt kuinka saada Chilen IP-osoite. VPN auttaa sinua ohittamaan geoblokit tarjoamalla tarvittavat suojaukset ja työkalut, joten mikään kolmesta yllä olevista VPN-palveluntarjoajasta ei ole syytä olla kokeilematta.

Olisi mielellämme kuulla vinkkejä ja suosituksia Chilen IP-osoitteen saamiseksi. Kerro niistä alla olevassa kommenttiosassa. Kiitos, että luit.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map