Kuinka saada Bangladeshin IP-osoite vuonna 2020

Jos asut tai matkustat Bangladeshin alueen ulkopuolella, et ehkä voi suoratoistaa sisältöä sellaisilta sivustoilta kuin Bangladesh Television tai ATN Bangla. Saatat menettää myös pääsyn valtion verkkosivustoille tai verkkopankkitileillesi Bank Alfalahilta, HSBC: ltä ja muilta. 


Tämä tapahtuu geoblokkien takia. Bangladeshi-IP-osoitteella voit kuitenkin avata suoratoistosivustoja ja verkkopalveluita saadaksesi pääsyn haluamaasi sisältöön. Aiomme näyttää sinulle, kuinka hankkia sellainen.

IP-osoite on numerojoukko, joka sisältää tietoja sijainnistasi ja laitteestasi, jota käytät Internetiin. IP-osoitteesi vaihtaminen Bangladeshiksi huijaa sijaintiasi ja huijaa verkkosivustoja ja verkkopalveluja ajattelemaan, että olet fyysisesti siellä.

Haluatko estää suoratoistosivustojen tai verkkopalvelujen eston, tämä opas näyttää sinulle, kuinka saada Bangladeshin IP-osoite mistä päin maailmaa tahansa..

Kuinka saada Bangladeshin IP-osoite

IP-osoitteesi muuttamiseen voidaan käyttää kahta yleistä reittiä: välityspalvelimen avulla tai virtuaalisen yksityisen verkon (VPN) avulla. Välityspalvelimen käytön tärkein etu Bangladeshin IP-osoitteen saamiseen on, että se on yleensä ilmainen (lue paras ilmainen välityspalvelinopas).

Tällä menetelmällä on kuitenkin useita haittoja, kuten turvallisuuden puute, mikä tarkoittaa yhteytesi jäljittämistä sinulle ja epäluotettavuutta. Parempi vaihtoehto on VPN: n käyttö. 

Se ei vain saa sinulle IP-osoitetta Bangladeshille, vaan se myös salaa yhteytesi suojaamaan sinua verkon snoopilta ja tietoverkkorikoksilta sekä piilota oikea IP-osoitteesi. 

VPN-verkoissa on myös suojausominaisuuksia, eivätkä ne pidä online-aktiviteettien lokit. Tämä tekee heistä arvokkaan sijoituksen, jos haluat kääriä tietosi ylimääräisen suojaus- ja yksityisyyskerroksen ympärille. Lisätietoja VPN vs. välityspalvelin vs. Tor-kappaleesta.

Olemme valinneet VPN-arvosteluoppaastamme kolme VPN-suositusta, joilla on palvelimet Bangladeshissa ja jotka voivat saada sinulle Bangladeshin IP-osoitteen.

ExpressVPN

ExpressVPN on erinomainen valinta Bangladeshi-IP-osoitteen saamiseksi. Se ei ole vain paras VPN ympärillä, mutta se on myös nopein VPN, jolla on erinomainen suojaus käynnistykseen. Se avaa myös Netflixin ja muut suoratoistopalvelut, minkä vuoksi se on listallamme parhaiden streaming VPN -pisteiden luettelossa.

Sen vahva ominaisuusjoukko sisältää tappikytkimen, 256-bittisen AES-salauksen, sisäänrakennetut nopeustestit, DNS-vuototarkistimet ja diagnostiikkatyökalun. Se ei myöskään pidä online-toimintalokiasi, kunnioittaen yksityisyyttäsi.

ExpressVPN-sivuston

ExpressVPN-Kirjautuminen

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-Tunnel-asetukset

ExpressVPN-Full-sovellus

Edellinen

Seuraava

Voit asentaa ExpressVPN: n Windows, macOS, Linux, Android ja iOS. Lisäksi voit ladata laajennuksia Google Chrome-, Mozilla Firefox- ja Safari-selaimille.

Jos sinulla on asennus- tai vianetsintäongelmia, voit tavoittaa heidän ystävällisen asiakastukitiiminsä sähköpostitse tai live-chatin kautta. Hyödyllinen tietokanta on saatavana myös lisää vinkkejä.

ExpressVPN: n suurin haittapuoli on hinta, joka maksaa 99 dollaria vuodessa. Vaikka tämä tekee siitä yhden kalleimmista VPN-verkoista, sen erinomainen palvelu varmistaa, että saat rahasi arvoisen. 30 päivän rahat takaisin -takuu on saatavana, jos haluat kokeilla sitä ennen tilaamista. Tutustu ExpressVPN-arvosteluamme saadaksesi tarkemman analyysin palvelusta.

HideMyAss

HideMyAss on toinen hyvä valinta saada IP-osoite Bangladeshille. Sillä on yli 900 palvelinta 190 maassa, mukaan lukien Bangladesh. Sillä on myös hyvä tietoturva, tappikytkin, kohtuulliset nopeudet ja rajaton kaistanleveys. Sillä on kuitenkin yksityisyyden ongelma, koska se pitää online-aktiviteettien lokit jopa 30 päivää. Lue lisätietoja HideMyAss-arvosteluista.

HMA-Slider1

HMA-Slider2

HMA-Slider3

HMA-Slider4

Edellinen

Seuraava

Voit asentaa sen Windows, macOS, Android ja iOS, ja sen asiakkaita on helppo käyttää. Ystävällinen ja avulias asiakastukihenkilöstö on saatavana sähköpostitse tai live-chatissa sekä kätevä tietokanta pieniin vianetsintäongelmiin, jotka voit korjata itse.

Siinä on myös seitsemän päivän kokeiluversio ja 30 päivän palautusikkuna, joten voit kokeilla sitä ensin. Muista kuitenkin peruuttaa kyseisen ajanjakson aikana, tai sinua laskutetaan vuositilaus.

PureVPN

Kuten kaksi muuta suositusta, PureVPN voi saada sinulle Bangladeshin IP-osoitteen. Se yhdessä sen tosiasian kanssa, että sillä on kuusi palvelinta Bangladeshissa, on ainoat syyt, miksi se sisällyttää sen tähän luetteloon. 

Vaikka se on tehnyt joitain parannuksia edellisen tarkastelun jälkeen, se on silti vähäistä muutamilla kriittisillä alueilla, joten emme suosittele sen käyttämistä luonteeltaan arkaluonteisiin toimintoihin. Lue PureVPN-arvostelu ja selvitä miksi.

PureVPN-kotisivu-2018

Sillä on hyvä yli 2000 palvelimen verkko yli 140 maassa, kohtuulliset nopeudet ja rajaton kaistaleveys. Suojaus on kunnossa sen 256-bittisellä salauksella, ja siellä on kill-kytkin, jos yhteys katkeaa. Tietosuojakäytäntö on käytössä, mutta se on epäjohdonmukainen ja antaa ristiriitaisia ​​tietoja lokien pitämisestä.

Voit käyttää sitä Windowsissa, macOSissa, Androidissa ja iOS: issa. Tuki on saatavana myös pikaviesteillä, jotka ovat nopeita, mutta voit tavoittaa ne myös sähköpostitse. 

Palvelu voi olla halvempi kuin kaksi muuta palveluntarjoajaa, mutta sinun ei todennäköisesti pitäisi perustaa päätöstäsi pelkästään hintaan. Saatavana on myös 31 päivän rahat takaisin -takuu, joten voit kokeilla sitä ennen sitoutumista kuukausittain tai vuosisuunnitelmaan.

Bangladeshin IP-osoitteen käytön vaarat

Bangladeshilaisen IP-osoitteen käyttämisessä ei ole vaaraa, mutta sinun on tarkennettava hieman maan internetin käytön taustasta ja historiasta.

Internetvapaus Bangladeshissa on osittain ilmaista, sanotaan puolustuslaitoksen Freedom Housen vuonna 2019 antamassa raportissa. Hallituksen tiedetään häiritsevän ketään oppositiosta tai sen liittolaisista, mukaan lukien tiedotusvälineiden ja kansalaisyhteiskunnan kriittiset äänet. Mennään tarkemmin Bangladeshin parhaaseen VPN-kappaleeseen.

Lopulliset ajatukset

Toivomme, että tämä opas on auttanut sinua ymmärtämään kuinka saada Bangladeshin IP-osoite. VPN: n käyttö on paras ja tehokkain tapa hankkia yksi ja suojata nimettömyys verkossa. Se auttaa sinua myös ohittamaan geoblocks, jotta voit katsella sisältöä suoratoistopalveluista, kuten Netflix, Hulu, Amazon Prime Video ja muut.

Suosittelemme ExpressVPN: ää sen turvallisuuden, suorituskyvyn, käytettävyyden ja yksityisyysominaisuuksien tasapainon vuoksi. Se myös estää median suoratoistopalvelut ja kuristimen, joten voit katsella sisältöä nopeasti ja teräväpiirtona. Lisäksi sinulla ei ole häiritsevää hallituksen valvontaa, online-snooppereita ja sensuuria.

Jos sinulla on suosituksia Bangladeshi-IP-osoitteen saamiseksi, jaa ne kommenttiosioon. Haluaisimme kuulla heidät. Kiitos, että luit.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map