Kuinka saada Australian IP-osoite vuonna 2020: Otsikko alas

Ulkomailla olevat aussit kaipaavat todennäköisesti paikallisten televisio-ohjelmien katselun ja mahdollisuuden käyttää online-pankkitiliään. Tässä oppaassa osoitamme sinulle, kuinka saada australialainen IP-osoite geoblokkien kiertämiseksi ja Internetin käyttämiseksi kuten kotiisi.


Jos haluat katsoa Australian televisiota ulkomailla, huomaat, että tavalliset kanavasi – kuten Foxtel, 10Play tai Nine’s Wide World of Sports – eivät ole käytettävissä. Estetty ei ole kuitenkaan vain viihdesivusto. Pankit ja valtion verkkosivustot rajoittavat pääsyä palveluihinsa, jos olet maan ulkopuolella keinona torjua petoksia.

IP-osoitteesi sisältää tietoja sijainnistasi ja käyttämästäsi laitteesta. Vaihtamalla IP-osoitteesi australialaiseksi voit huijata verkkosivustoja ajattelemaan, että olet siellä. Tämä avaa mahdollisuuden käyttää verkkopalveluita, Netflixiä ja muuta.

Kuinka saada Australian IP-osoite

Helpoin tapa saada Australian IP-osoite on välityspalvelimen kautta. Välityspalvelimet toimivat usein selaimessa ja väärentävät sijaintisi reitittämällä Internet-liikenteesi toisen Internet-lähtöpisteen kautta. Lue suosituksemme parhaasta ilmaisesta proxy-artikkelistamme.

Välityspalvelimet eivät ole kuitenkaan turvallisia tai luotettavia. Yhteyttä ei ole salattu, mikä tarkoittaa, että se paljastaa todellisen IP-osoitteesi, joten verkkosivustojen ja online-nuuskijoiden on helppo tietää sijaintisi. 

Suosittelemme virtuaalisen yksityisen verkon käyttöä yhteyden suojaamiseksi ja salatoimistojen ja markkinoijien uteliaiden silmien välttämiseksi, mutta myös geoblokkien ohittamiseksi. VPN vs. välityspalvelin. vs. Tor-artikkeli selittää enemmän eroista, mutta ydin on turvallisuus.

Kaikkia VPN-verkkoja ei kuitenkaan luoda yhtä tasaisesti, joten valimme parhaista VPN-palveluntarjoajistamme kolme, jotka auttavat sinua hankkimaan IP-osoitteen Australiaan ilman vaivaa. 

ExpressVPN

ExpressVPN on paras luettelo parhaista VPN-palveluntarjoajista. Sen tietoturva on erinomainen. Ominaisuuksilla, kuten 256-bittinen salaus, killswitch ja kirjautumattomuuskäytäntö, pitää selaus- ja torrenthistoriasi yksityisenä.

ExpressVPN-sivuston

ExpressVPN-Kirjautuminen

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-Tunnel-asetukset

ExpressVPN-Full-sovellus

Edellinen

Seuraava

Australialaiset käyttäjät arvostavat erinomaista suorituskykyä, jonka ExpressVPN tarjoaa nopeiden nopeuksiensa vuoksi, jotka auttavat suoratoistossa. Sillä on myös yli 3000 palvelinta ympäri maailmaa, ja se tarjoaa neljä sijaintia Australiassa – Melbourne, Sydney, Brisbane ja Perth – joten saat aina Australian IP-osoitteen, vaikka yksi tietokeskus menisi alas.

ExpressVPN ohittaa luotettavasti geoblokit, mukaan lukien Netflixin, joka ansaitsi sen kärkipaikkaamme parhaimmassa Netflix-VPN-luettelossamme. Voit asentaa sen Windows-, macOS-, Android-, iOS- ja Linux-käyttöjärjestelmiin. Lue ExpressVPN-arvostelu, niin saat lisätietoja, ja kokeile sitä seitsemän päivän kokeiluversiolla ja 30 päivän rahat takaisin -takuulla. 

NordVPN

NordVPN voi myös saada sinulta Australian IP-osoitteen. Sillä on suuri palvelinvalikoima ja se voidaan yhdistää useimpiin suoratoistopalveluihin nopeasti ja luotettavasti. Ei ihme, että se sijoittuu parhaaseen streaming-kappaleemme VPN-luokkaan. Verkon kattavuuden lisäksi se suojaa yksityisyyttäsi ja tietoturvasi käyttämällä 256-bittistä AES-salausta yhdistettynä OpenVPN-protokollaan, jotta hakkerit ja snooperit pysyvät loitolla. Lisäksi se ei pidä lokkeja.

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Edellinen

Seuraava

NordVPN: n asiakastuki on nopeaa ja luotettavaa reagoivan live-chat-palvelun ja kattavan tietokannan avulla. Se on saatavana Windowsille, macOS: lle, Androidille ja iOS: lle, ja voit kokeilla sitä 30 päivän rahat takaisin -takuulla. Katso lisää NordVPN-arvosteluista.

CyberGhost

CyberGhost on vahva, helppokäyttöinen, monipuolinen VPN, jolla on useita hyödyllisiä ominaisuuksia. Se tarjoaa 76 palvelinta Australiassa ja yli 4500 palvelinta 60 maassa, joiden pitäisi palvella sinua hyvin sisällön suoratoistossa.. 

Yksityisyyden ja turvallisuuden suhteen CyberGhost on antanut sinulle suojan. Lokien pitämisen lisäksi se tarjoaa tappikytkimen ja erikoistuneet suojatut palvelimet, jos tarvitset erityisen vahvaa salausta. Sen nopeudet ovat hyvät, eikä kaistanleveyden rajoituksia ole.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Edellinen

Seuraava

Voit asentaa CyberGhostin Windows-, macOS-, Android- ja iOS-järjestelmiin sekä yhdistää samanaikaisesti jopa seitsemän laitetta. Sen käyttöliittymää on myös helppo käyttää, vaikka sen laattarakenne on vähän omituinen, joten et välttämättä katso siitä houkuttelevaa. Teknisissä asioissa voit ottaa yhteyttä asiakastukitiimiin live-chatin tai sähköpostin kautta tai käyttää laajaa tietokantaa saadaksesi lisää vianetsintävinkkejä.

Sillä on seitsemän päivän kokeiluversio ja runsas 45 päivän rahat takaisin -takuu, jos haluat vain kokeilla sitä. Tutustu CyberGhost-arvosteluamme syvälliseen palveluun.

Australian IP-osoitteen käytön vaarat

Ausioilla on yleensä korkealaatuinen ja edullinen pääsy Internetiin. Asianajajayhteisö Freedom House luokittelee Australian Internet-maiseman “ilmaiseksi”, vaikka lainvalvontaviranomaisilla on rajoittamaton pääsy käyttäjän metatietoihin.

Vuoden 2015 televiestintämuutosta koskevan lain mukaan yritysten on säilytettävä nämä tiedot kahden vuoden ajan, jotta hallitus voi torjua omia kansalaisiaan (lue lisää PRISM: ää, Snowdenia ja hallituksen valvontaa käsittelevässä artikkelissamme) ja tiedustelupalvelut voivat tarkastella tietoja ilman oikeuttaa. 

Australian liittovaltion poliisi on käyttänyt näitä tietoja kohdentaakseen turvapaikanhakijoiden kanssa työskenteleviä toimittajia ja jäljittääkseen lähteitään Internet- tai puhelintietueidensa avulla.

Sisältö on kuitenkin vapaasti saatavana verkossa, eikä poliittisten ja sosiaalisten tietojen suodattamisesta tai estämisestä ole raportteja, toisin kuin Kiinassa ja muissa maissa, jotka sanovat sisällön, jota kansalaiset voivat käyttää. Internetin kunnianloukkauksesta määrätään kuitenkin liian suuria rangaistuksia.

Australialaiset ovat jakaneet huolensa online-yksityisyydestään, mutta asiat eivät ole niin synkät kuin miltä näyttää, koska VPN: t ovat saaneet selkänsä. VPN: n avulla voit käyttää sisältöä Australiasta ja muualta maailmasta, mukaan lukien Netflix, BBC iPlayer ja muut. Se peittää myös todellisen IP-osoitteesi ja turvaa yhteytesi, joten et ole tietoverkkorikollisia, Internet-palveluntarjoajasi ja hallituksen valvonta riippumatta siitä, missä olet.

Lopulliset ajatukset

Australialaisen IP-osoitteen saaminen ei ole liian vaikeaa, ja toivomme, että tämä opas on helpottanut prosessia sinulle. Oikealla VPN: llä voit suoratoistaa sisältöä ja katsella live-urheilua, paikallisia kanavia ja Netflixiä nähdäksesi mitä tapahtuu maassa.

Mikä tahansa näistä VPN-verkoista tekee mahtavaa työtä suojataksesi yhteyden, suojaaksesi yksityisyyttäsi ja vapauttaaksesi suoratoisto-sivustojen ja verkkopalvelujen käytön. Ne tarjoavat myös ilmaisia ​​kokeiluversioita ja rahat takaisin -takuita, jotta voit kokeilla niitä ja löytää sinulle sopivin.

ExpressVPN on suosikki meidän nopeiden nopeuksien, vahvan verkon, luotettavuuden ja kyvyn avulla estää suoratoistosivustojen, kuten Netflix Australia ja muut, takia. Jos joudut silti ostoksille, tutustu parhaaseen Australian VPN-oppaaseemme.

Jos olet yrittänyt saada IP-osoitetta Australiasta, kerro meille miten se tapahtui alla olevissa kommenteissa. Kuten aina, kiitos lukemisesta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map