Kuinka saada Afganistanin IP-osoite vuonna 2020: kaapelointi Kabuliin

Yhdistäminen Afganistaniin Internetin kautta katsella televisio-ohjelmia tai käyttää verkkopalveluita ulkomailta voi olla turhauttavaa. Olet todennäköisesti huomannut esiin tulevia ärsyttäviä virheviestejä, mikä tarkoittaa vain sitä, että olet kohdannut geoblokkeja. Näiden lohkojen ohittamiseksi tarvitset Afganistanin IP-osoitteen. Tämä opas näyttää sinulle, kuinka hankkia sellainen ilman liikaa vaivaa.


IP-osoite on ainutlaatuinen numerojoukko, joka kertoo jokaiselle verkkopalvelulle tai verkkosivustolle sijaintisi, Internet-palveluntarjoajan, käyttämäsi laitteen ja selaintiedot. IP-osoitteesi vaihtaminen afgaaniksi huijaa verkkosivustoja ajattelemaan, että olet maassa, jotta pääset palveluihin ja katselemaan julkista televisiota.

Kuinka saada Afganistanin IP-osoite

Afganistanin IP-osoitteen saamiseksi on useita tapoja, mutta kaksi yleistä käyttävät välityspalvelinta tai virtuaalista yksityistä verkkoa tai VPN: ää.

Välityspalvelinta voi käyttää vapaasti ja selaimesi toimii, mutta se ei tarjoa suojausominaisuuksia. Se on myös epäluotettava eikä se todella piilota IP-osoitteitasi, joten paljastaa todellisen henkilöllisyytesi.

Paras tapa on käyttää VPN: tä. Sen lisäksi, että saat IP-osoitteen Afganistanille, selaat myös turvallisesti ja yhteytesi on turvallinen useimpien VPN-verkkojen turvaominaisuuksien ansiosta.. 

Se myös estää suoratoistopalvelut, kuten Netflix ja muut verkkopalvelut, joten voit käyttää haluamaasi sisältöä. VPN vs. välityspalvelin vs. Tor -artikkeli selittää välityspalvelimien ja VPN: ien väliset erot.

Voit valita VPN VPN-arvosteluistamme, mutta siinä on oltava palvelimia Afganistanissa, jos haluat saada Afganistanin IP-osoitteen. Jos Netflix on prioriteettisi, hyvin harvat VPN: t voivat ohittaa älykkäät suodattimensa ja ilmaisimensa, joten valitse yksi, joka voi tehdä sen luotettavasti. Lue lisää Netflix-välityspalvelinvirheartikkelista.

Olemme valinneet kaksi palveluntarjoajaa, joilla on palvelimet Afganistanissa, VPN-suojausominaisuudet ja jotka voivat ohittaa geoblokit. 

HideMyAss

HideMyAss on hyvä VPN, jolla on yli 960 palvelimen massiivinen verkko, joka kattaa 280 sijaintia 190 maassa, mukaan lukien Afganistan. Se tarjoaa hyvän tietoturvan 256-bittisellä AES-salauksella ja tappikytkimellä.

Yksi sen ainutlaatuisista ominaisuuksista, nimeltään “app kill”, antaa sinun käyttää VPN-sovellusta valitsemasi sovelluksissa sen sijaan, että turvattaisiin koko yhteys. Ainoa toinen tätä ominaisuutta tarjoava VPN-palvelu on Astrill (lue Astrill-arvostelu).

HMA-Slider1

HMA-Slider2

HMA-Slider3

HMA-Slider4

Edellinen

Seuraava

Se tarjoaa myös ”vapaustilan”, joka vie sinut automaattisesti maahan, jossa on sananvapauden lait. Tämä on hyödyllistä, jos haluat ohittaa Afganistanin online-sensuurin ja sananvapauden rajoitukset. Se myös poistaa Netflixin käytöstä, mutta saatat kohdata joitain epäjohdonmukaisuuksia BBC iPlayer -sovelluksen kanssa tai et voi käyttää sitä ollenkaan..

Sen suurimpia haittoja ovat nopeudet, jotka eivät ole nopeimpien VPN-palveluntarjoajien tasolla, ja sen kyseenalainen tietosuojakäytäntö, koska se pitää aktiviteettilokit 30 päivän ajan.

Voit asentaa HideMyAssin Windows-, macOS-, Android- ja iOS-järjestelmiin ja yhdistää samanaikaisesti jopa viisi laitetta. Tuki on saatavana live-chatin ja sähköpostin kautta, samoin kuin hyödyllinen yhteisöfoorumi ja tietokanta vianetsintää varten.

Se ei ehkä ole halvin palvelu, mutta se tarjoaa ilmaisen seitsemän päivän kokeiluversion ja 30 päivän palautusikkunan, joten voit kokeilla sitä ennen tilaamista. Lue lisää HideMyAss-arvosteluistamme palvelusta.

PureVPN

PureVPN voi myös saada sinulle Afganistanin IP-osoitteen, mutta se on ainoa syy siihen, että tämä luettelo muodostuu. Jos harjoittelet arkaluontoista toimintaa verkossa, emme suosittele sen käyttöä. Sinulla on rehellisesti parempi menestyä HideMyAss-ohjelmassa tähän tarkoitukseen.

PureVPN-kotisivu-2018

Sen suojaus on kunnossa, vaikka joudut asettamaan sen 256-bittiseen salaukseen, ja siellä on tap-kytkin, jos yhteys katkeaa. Sen nopeudet ovat myös kohtuulliset, eikä kaistanleveyttä ole rajoitettu. Sen tietosuojakäytäntö on kuitenkin melko epäjohdonmukainen, kuten voit lukea PureVPN-arvosteluistamme.

Voit asentaa PureVPN: n Windows-, macOS-, Android- ja iOS-järjestelmiin ja yhdistää samanaikaisesti jopa viisi laitetta, mutta sitä ei ole parhaiden VPN-osoitteiden luettelossa useille laitteille. Tuki on saatavana ympäri vuorokauden, ja siellä on 31 päivän palautustakuu, joten voit kokeilla sitä. 

Afganistanin IP-osoitteen käytön vaarat

Afganistanin IP-osoitteen käyttämisessä ei ole todellista vaaraa, mutta on joitain asioita, jotka sinun on oltava tietoinen maan internetin käytöstä.

Asianajajayhteisön Freedom House mukaan Internet-vapaus Afganistanissa on parhaillaan hyökkäyksen kohteena, koska hallitus on määrännyt sensuurin pyrkiessä poliisitoimintaa siihen, mitä kansalaiset pääsevät tai eivät pääse. Korruptio, väkivalta, asiakassuhde ja puutteelliset prosessit rajoittavat käytännössä kansalaisvapauksia ja poliittisia oikeuksia.

Hallitus suodattaa muun muassa Facebookin, Twitterin ja YouTube-sivustot kaikenlaiseen alkoholiin ja huumeisiin, uhkapeleihin, väkivaltaan ja seksi liittyvään sisältöön. Lisäksi kaikki kielet, joita pidetään islamin loukkaamisena – monien epäilyttävien aiheiden joukossa – ovat myös tiukasti kiellettyjä maassa.

Afganistanin medialaki pakottaa tiedotusvälineiden talot estämään kaikki uskonnollisiksi katsomat uutiset huolimatta sananvapaudesta, joka on kirjattu maan perustuslakiin. He eivät voi myöskään keskustella tabu-aiheista, mukaan lukien sellaisia, jotka loukkaavat tai loukkaavat yksilöitä tai paljastavat väkivallan uhrien henkilöllisyyttä.

Taleban-hallinto ei ehkä ole enää vallassa, mutta afgaanien on vielä nautittava todellisesta verkkovapaudesta Internet-sensuurin takia. Verkon avaamisessa on kuitenkin tapahtunut jonkin verran edistystä, tosin hitaasti. 

Tästä huolimatta edelleen on olemassa joitain rajoituksia sille, mitä kansalaiset voivat katsella tai jakaa verkossa. Hallitus valmistelee myös verkkoturvallisuuslakeja, jotka suojelevat maan Internet-käyttäjiä.

Lopulliset ajatukset

Afganistanin IP-osoitteen saaminen ei ole vaikeaa. Toivomme, että tämä opas on helpottanut hankkimista. VPN: n käyttö on paras tapa, koska se pitää sinut turvassa verkossa piilottamalla henkilöllisyytesi ja todellisen IP-osoitteesi suojaamalla yhteyden verkkouhkilta. Tutustu verkkoturva-arkistoon, niin saat lisää vinkkejä itsesi suojaamiseksi.

HideMyAss on hyvä VPN, jolla on palvelimet Afganistanissa ja kunnollinen turvallisuus, ja lisäksi se pääsee Netflixiin ja muihin suoratoistopalveluihin. Suosittelemme sitä käyttämään IP-osoitteen saamista Afganistanille. Voit myös kokeilla sitä ilmaisella seitsemän päivän kokeiluversiolla ja 30 päivän palautusikkunalla.

Jos sinulla on kokemusta tai suosituksia Afganistanin IP-osoitteen hankkimisesta, haluaisimme kuulla siitä. Jaa ne alla olevassa kommenttiosassa. Kuten aina, kiitos lukemisesta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map