Kaspersky vs Avast: Virustorjunta täyttää ensiluokkaisen tietoturvan vuonna 2020

Jos haluat parhaan virustorjuntaohjelmistojen suojauksen, sinun on investoitava siihen. Vaikka Avast on yksi parhaista ilmaisista virustentorjuntaohjelmistovaihtoehdoista, se tarjoaa myös vahvan ominaisuusjoukon maksuttaville asiakkaille, joilla on Avast Premium Security (aiemmin Avast Pro). Kaspersky Anti-Virus on samanlainen, sillä sillä on hyvä hinnoittelu ja ystävällinen käyttöliittymä uusille asiakkaille.


Autamme sinua päättämään kahden välillä tässä Kaspersky-Avast-vertailussa. Ennen kuin aloitamme, tutustu yksittäisiin Kaspersky Anti-Virus -katsauksiin ja Avast Pro -katsauksiin saadaksesi paremman kuvan molempien virustorjuntaohjelmien eduista ja haitoista..

Taistelun perustaminen: Avast vs Kaspersky

Auttaaksemme tekemään oikean päätöksen, panemme Kasperskyn ja Avastin koettelemaan viiden kierroksen taisteluun.

Aloitamme tutustumalla ominaisuuksiin ja hinnoitteluun ennen kuin arvioimme käyttäjäystävällisyyttä, suojan laatua ja tarjottavaa yleistä asiakaspalvelua. Me valitsemme voittajan ja jaamme pisteen jokaisesta kierroksesta, reagoimme nopeasti päätökseemme.

1

ominaisuudet

Ransomware-hyökkäysten uhalla sinun tulisi investoida virustentorjuntaohjelmiin, joiden ominaisuudet suojelevat sinua.

Tarkastelemme sekä Kasperskyn että Avastin ominaisuuksia auttaaksemme sinua päättämään, mikä tarjoaa parhaan vastineen rahalle.

Kaspersky

Kaspersky Anti-Virus on ensimmäinen virustorjuntatuote, jota Kaspersky tarjoaa asiakkailleen. Se on vain Windows-käyttöjärjestelmä ja on suunniteltu pitämään mielessä “välttämätön” virustorjunta.

Kaspersky-ominaisuudet

Kaspersky Anti-Virus suojaa tyypillisen virustorjuntatoimenpiteiden lisäksi myös uusilta uhilta, kuten salaustekniikalla, jolloin tietokoneestasi tehdään salaustekniikan generaattori, kuten bitcoin.

Kaspersky Internet Security, ensimmäinen suunnitelma tarjota Mac- ja mobiilisuojaus, tarjoaa saman suojauksen kuin Anti-Virus, mutta muutamilla lisäominaisuuksilla. Internet Security sisältää myös ylimääräisen yksityisyyden suojan web-kameran valvonnan estämiseksi sekä suojauksen tietojenkalasteluyrityksiltä.

Kaspersky Safe Money on myös mukana suojaamaan sinua verkossa. Tämä on erillinen selain, joka tarjoaa sinulle suojatun verkkoympäristön verkkopankkipalveluihin tai ostoksiin. Se suojaa näppäinlokeja ja kuvakaappauksia.

Voit yhdistää turvallisen rahan Kaspersky Secure Connection -palvelun, rajoitetun virtuaalisen yksityisen verkkopalvelun, joka sisältyy Internet Security- ja Total Security -toimintoihin, auttaaksesi sinua suojautumaan julkisen WiFi: n joiltakin vaaroilta..

Noin 200 Mt: n päiväkaapin tietokatolla tämä vastaa samaa VPN-suojausta, jonka Bitdefender sisältää omaan tuotteeseensa (katso Bitdefender-arvostelu, samoin kuin Bitdefender vs. Kaspersky -vertailu). 

Et kuitenkaan saa samaa VPN-suojausta Kasperskyn kanssa, kuin voisit saada täysimääräisen VPN-palveluntarjoajan kanssa. Parhaat VPN-palveluntarjoajat sisältävät rajoittamattoman datan, joten suosittelemme yhdistämään Kasperskyn sellaisen palveluntarjoajan kanssa, kuten ExpressVPN (katso ExpressVPN-arvostelu).

Kaspersky Total Security sisältää yläosassa myös lapsilukon, tiedostojen pilvisuojauksen ja salasananhallinnan.

Mukana olevat salasananhallinnat ovat yleensä melko yksinkertaisia. Kaspersky Password Manager on poikkeus, ja siinä on parhaat ominaisuudet ja helppokäyttöinen käyttöliittymä, kuten Kaspersky Password Manager -katsaus osoittaa.

Avast

Avastilla on yksi laajimmista ominaisuuksista, jotka näet kaikissa virustentorjuntapaketeissa, ja runsas ilmainen suunnitelma estää yleisiä uhkia, kuten viruksia ja lunastusohjelmia, ja sisältää verkon haavoittuvuustarkistimen mahdollisten hakkerointiyritysten estämiseksi..

Avast-ominaisuudet

Avast Premium on ensimmäinen maksettu paketti, jonka Avast tarjoaa, ja yllä olevien ominaisuuksien lisäksi saat DNS-suojauksen, jotta tietokalasteluhyökkäykset estäisivät tietosi varastamisen, sekä verkon palomuurin. 

Yksi mielenkiintoisimmista ominaisuuksista on kuitenkin “hiekkalaatikko”. Tämä on täysin erillinen ympäristö tiedostojen testaamiseksi tietokoneellasi. Jos epäilet, että tiedosto tai sovellus on epäilyttävä, tarkista se suorittamalla se hiekkalaatikkotilassa. Jos uhka havaitaan, se voidaan sitten poistaa ja pysäyttää turvallisesti.

Avast Premium sisältää myös roskapostisuojauksen postilaatikoillesi, jotka voit integroida suosikki sähköpostiohjelmiin. On myös yksityisyyden suojausominaisuuksia, kuten verkkokameran estäjä, josta on hyötyä, jos et tällä hetkellä tiedä kuinka suojata verkkokamerasi.

Tiedostosuojaus on mukana, salaus herkimmille tiedostoillesi ja kattavampi tiedostojen murskaustila. Avast huolehtii myös vanhentuneista ohjelmistoista työkalun avulla päivittääkseen havaitsemansa automaattisesti.

Maksamalla vähän ylimääräistä, Avast Ultimate -asiakkaat saavat kaikki yllä olevat ominaisuudet yhdessä ylimääräisten Avast-tuotteiden kanssa. Cleanup Premium vapauttaa levytilaa ja poistaa turhat tiedostot, kun taas Avast SecureLine antaa Ultimate-tilaajille VPN-suojauksen (katso erillinen Avast SecureLine VPN -katsaus).

Avast mukana tulee myös salasananhallinta, Avast Passwords. Toisin kuin Kaspersky, tämä ei ole niin ominaisuuksilla täytetty kuin jotkut parhaimmista salasanan hallitsijoista, kuten Dashlane (katso Dashlane-arvostelu).

Pyöreä yksi ajatuksia

Kuten odotit kahdelta suurelta pelaajalta, kuten Avast ja Kaspersky, ominaisuuksia on runsaasti. Mitä enemmän päätät maksaa, sitä enemmän ominaisuuksia saat. Molemmilla on ainutlaatuiset yksityisyys- ja suojausominaisuudet, jotka tarjoavat tilaajille eniten vastinetta rahalle, mikä tekee tästä kierroksesta arvonnan.

Kierros: Ominaisuudet Ei selkeää voittajaa, pisteet molemmille

Kaspersky Anti-Virus -logo
Avast Pro -logo

2

hinnoittelu

Virustentorjuntaohjelmien tulisi olla kohtuuhintaisia, mutta niiden pitäisi myös olla kustannustehokkaita. Aiomme tarkastella sekä Kasperskyn että Avastin tarjoamia hinnasuunnitelmia nähdäksemme, täyttääkö jompikumpi ohjelmisto näistä kriteereistä.

Huomaa, että tämä ei ole Kaspersky ilmainen vs. Avast ilmainen vertailu; tarkastelemme melkein yksinomaan maksettuja suunnitelmia, koska ne tarjoavat parhaan mahdollisen turvallisuuden, ja siinä se onkin.

Kaspersky

Tarjouksessa on kolme Kaspersky-hinnasuunnitelmaa. Jokaisella suunnitelmalla on monipuolinen hinnoittelu riippuen tarvitsemastasi laitteiden lukumäärästä ja kattavuuden pituudesta.

Kolmen laitteen, jotka tarjoavat vuosittaisen kattavuuden kolmelle laitteelle, välillä ei ole suurta hintaeroa. Halvin, Kaspersky Anti-Virus, on vain noin 15 dollaria halvempi kuin kallein Total Security -paketti, ja kumpaankin sovelletaan 60 prosentin alennusta uusista asiakkaista..

Kaspersky Anti-Virus on vain Windows-paketti, jonka suunnitelmat kattavat kolme tai viisi laitetta jopa kolmeksi vuodeksi. Koska kyse on vain Windows-suunnitelmasta, kattavuusalueen (kolmesta viiteen laitteeseen) tulisi olla täysin hyväksyttävä useimmille käyttäjille. 

Useimmille käyttäjille Kaspersky Internet Security tarjoaa enemmän arvoa. Lisämaksusta 8 dollaria – verrattuna virustorjuntasuunnitelmaan – uudet Internet Security -asiakkaat saavat mobiili- ja Mac-kattavuuden kolmesta viiteen laitteeseen. Internet Security sisältää paljon enemmän ominaisuuksia kuin Anti-Virus, eristetyn Safe Money -selaimen ja erilaisten yksityisyyden suojausten avulla.

Jos tarvitset yli viittä laitetta, sinun on sijasta sijoitettava Kaspersky Total Security -palveluun. Se sisältää Internet Securityn tarjoamat ominaisuudet, mutta lisää tiedostojen suojauksen, kunnioitetun salasananhallinnan ja lapsilukon.

Voit yhdistää Total Security -sovelluksen kahteen käyttäjätiliin ja kattaa viisi tai 10 laitetta enintään kolme vuotta. Käyttäjätilit voidaan käyttää pääsyyn lapsilukkoon ja salasananhallintaan, mikä tekee siitä hyödyllisen ominaisuuden vanhemmille. 

Kaiken kaikkiaan Kasperskyn hinnasuunnitelmat ovat kohtuuhintaisia ​​ja tarjoavat yleensä hyvää vastinetta. Kaikkien näiden suunnitelmien 60 prosentin diskonttokorko tekee Kasperskystä erityisen hyvän vaihtoehdon uusille asiakkaille. Voit myös kokeilla kaikkia Kasperskyn suunnitelmia ilmaiseksi 30 päivän ajan.

Avast

Avast-paketteja on saatavana kolme. Avast Internet Security, jota tarkastelimme osana aikaisempaa Avast-katsaustamme, on sittemmin otettu keskitason Premium Security -pakettiin.

Alareunassa on Avast Free Antivirus. Tämä sisältää ilmaisen kustannuksen, WiFi-skannerin ja salasananhallinnan rinnalla Avastin säännölliseen haittaohjelmasuojaukseen.

Seuraava suunnitelma, Avast Premium Security, on jaettu kahteen osaan. Premium-tietoturvalaite tarjoaa kattavuuden yhdelle Windows-tietokoneelle 69,99 dollarilla vuodessa. Sen mukana tulee hiekkalaatikkosovellus, roskapostin ja tietojen kalastelusuojaus, yksityisyyden estävät ominaisuudet ja suojattu tiedostojen suojaus.

Se on myös 10 dollaria vähemmän kuin ei-alennus Kaspersky Internet Security, mutta enemmän kuin kaksinkertainen hinta alennettuun hintaan.

Jos haluat suojata muita laitteita – kuten Android, Mac tai iOS -, sinun on maksettava Avast Premium Security -laitteesta. Se on identtinen Premium Security Single Device -laitteen kanssa, mutta sisältää jopa 10 laitteen suojan ylimääräisellä 20 dollarilla vuodessa.

Kallein paketti Avast-asiakkaille on Avast Ultimate. Se maksaa 10 dollaria ylimääräistä vuodessa kuin Premium Security Multi-Device, ja kaikki aiemmat ominaisuudet sekä salasananhallinta, VPN-suojaus ja tiedostojen puhdistus on lisätty.

Avast Ultimate on askel taaksepäin, jos tarvitset kattavuutta useammalle kuin yhdelle laitteelle. Vaikka se on kallein paketti, se kattaa vain yhden tietokoneen. Tämä tekee Avast Premium Security -laitteesta parhaan vaihtoehdon asiakkaille, joiden on suojattava useampaa kuin yhtä laitetta.

Pyöreä kaksi ajatusta

Vaikka Avast tarjoaa erittäin antelias ilmainen paketti, maksetut paketit ovat hämmentäviä. Kallein suunnitelma kattaa vähemmän laitteita kuin sen alla oleva paketti ilman uusien asiakkaiden alennuksia.

Sitä vastoin Kasperskyllä ​​on selkeämpi hinnasuunnitelma uusien asiakkaiden alennuksilla, jotka ovat erittäin anteliaita, etenkin verrattuna Avastin täysihintavaihtoehtoihin..

Kierros: Kaspersky Anti-Viruksen hinnoittelupiste

Kaspersky Anti-Virus -logo
Avast Pro -logo

3

Käyttäjäystävällisyys

Sinun on oltava varma, että valitsemasi virustentorjuntaohjelma on helppo käyttää, varsinkin jos olet aloittelija. Autamme sinua, katsommeko Kaspersky ja Avast käyttäjäystävällisiä asennuksesta yleiseen käyttöön myöhemmin.

Kaspersky

Alkuperäinen Kaspersky-asennusohjelma on pieni, kooltaan alle 3 Mt. Se vaatii käyttäjiltä jonkin verran vuorovaikutusta, mutta suurin osa mukana olevista vaiheista sisältää erilaisten ehtojen hyväksymisen. 

Asennettuaan Kaspersky ei tee sinua siirtymään eri valikoista löytääksesi tärkeimmät ominaisuudet. Virustorjunta, turvallinen raha ja muut tärkeät Kaspersky-ominaisuudet ovat kaikki heti saatavissa alkuperäisestä kojetaulusta.

Kaspersky-Client

Jos haluat käyttää joitain lisäominaisuuksia, painikkeella ”lisää työkaluja” alkuperäisen kojelaudan alareunassa pääset laajempaan luetteloon. Jokaisen vaihtoehdon alla on lyhyt kuvaus, joka auttaa sinua ymmärtämään joitain Kaspersky-žargonista.

Kaspersky-käyttäjät voivat mukauttaa melkein jokaisen suojauksen osan asetusvalikosta, johon pääsee napsauttamalla vasemmassa alakulmassa olevaa rataskuvaketta.

Jos haluat mukauttaa virustentorjuntaohjelmasi herkkyyttä, asetusvalikon “skannaus” -välilehti antaa sinun muuttaa suojaustasoa, joka määrittää Kasperskyn virustorjuntaohjelman voimakkuuden.

Jos haluat jättää Kasperskyn käynnissä taustalla, voit. Kaspersky ilmoittaa sinulle mahdollisista ongelmista, joita voit tarkistaa tarkemmin napsauttamalla pääkortin “yksityiskohdat” -painiketta.

Avast

Avast-asennusohjelma on yksinkertainen ja nopea. Ellet halua mukauttaa asennusta, sinun tarvitsee vain napsauttaa “asenna” -painiketta aloittaaksesi prosessi ja odottaa sitten prosessin loppuun saattamista. 

Avast pyytää sinua vahvistamaan joitain alkuperäisiä tietosuojaehtoja asennuksen jälkeen, suorittamaan sitten ensimmäisen tarkistuksen tarkistaaksesi tietokoneesi mahdollisten haittaohjelmien ja vanhentuneiden ohjelmistojen varalta.

Avast-Client

Avast-käyttöliittymä on erittäin helppokäyttöinen houkuttelevalla harmaalla taustalla, joka on hyvin vastakkaisessa tärkeimpiin painikkeisiin ja kuvakkeisiin. Vasemmassa valikossa voit käyttää muita Avast-ominaisuuksia, kuten salasananhallintaa ja Avast SecureLine VPN: tä.

Asetukset ja ominaisuudet on asetettu hyvin. Napsauttamalla ominaisuusvälilehteä, kuten ”yksityisyys”, näytetään luettelo merkityksellisistä ominaisuuksista ja niiden alla on lyhyt kolmesanainen kuvaus.

Valitettavasti jotkut vaihtoehdoista, jotka Avast “sisällyttävät” asiakkaaseen, ovat erillisiä tuotteita. Napsauttamalla niitä (esimerkiksi ”SecureLine VPN”) pääset kassasivulle. Tämä on erityisen selvää Avast Free -ympäristössä, mutta Avast Premium ei ole immuuni näiltä salaperäisiltä mainontamenetelmiltä.

Olemme aiemmin maininneet Avast Pro -katsauksessamme, kuinka pettymys on, että nämä sisällyttämättömät ominaisuudet näkyvät edelleen asiakkaassa, etenkin koska se voi hämmentää uusia käyttäjiä. 

Jos tarvitset täydellisen joukon Avast-ominaisuuksia, Avast Ultimate sisältää kaiken yhdellä hinnalla.

Kolme kierrosta

Sekä Kaspersky että Avast ovat helppokäyttöisiä ja nopeita asentaa. Avastin myynti voi kuitenkin osoittautua häiritseväksi ja hämmentäväksi. Kaspersky-asiakasohjelmassa on myös hiukan helpompaa navigoida, ja kaikki tärkeimmät ominaisuudet ovat näkyviä.

Kierros: Kaspersky Anti-Viruksen käyttäjäystävällisyyspiste

Kaspersky Anti-Virus -logo
Avast Pro -logo

4

suojaus

Suojaus on todennäköisesti tärkein luokka vertailututkimuksessamme. Jos yksi tai molemmat virukset eivät voi suojata sinua, sinun on tutkittava muita virustorjunta-arvosteluitamme vaihtoehtojen löytämiseksi.

Kolmen turvallisuusyrityksen riippumattomien raporttien avulla arvioimme sekä Kasperskyn että Avastin tarjoaman suojan tasoa ja laatua auttaaksemme sinua päätöksenteossa.

Kaspersky

Kaspersky aloittaa AV-Testin täydellisillä tuloksilla heinä-elokuun 2019 testiraportissaan. AV-Test myönsi Kasperskylle 6/6 suojelusta, sataprosenttisen suojan tuloksilla heinä-elokuussa. Suorituskykypisteet olivat samanlaiset, PC-hidastumisia oli vähemmän kuin alan keskiarvoja.

Kaspersky-AVTest-August2019

Samanlainen suorituskyky nähtiin AV-Comparativesin helmi-toukokuussa 2019 suorissa testauksissa. 752 näytteestä kaikki 752 estettiin, ilman vääriä positiivisia tuloksia – toinen sataprosenttinen onnistumisaste.

Tämä, samoin kuin kohtuulliset suorituskykypisteet huhtikuussa 2019, ansaitsi Kaspersky AV-Comparativesin Advanced + -palkinnon – korkeimman saatavana olevan – sekä suorituskyvyn että suojauksen suhteen. Suorituskyvyn vuoksi Kaspersky sijoitettiin samaan luokkaan kuin ESET NOD32 (katso ESET NOD32 -arvostelu).

Viimeisessä laboratoriossamme, MRG Effitas, nähtiin Kasperskylle toinen erinomainen suorituskyky Q2 2019 -spektritesteissä. Kaikki 398 näytettä estettiin joko automaattisesti tai käyttäytymistä estämällä, ja he saivat MRG Effitasin sertifioidun tason 1 palkinnon.

Avast

Vaikka Avastin suojauspisteet eivät ole sataprosenttisia, AV-Testin heinä-elokuussa 2019 suorittamassa testissä suojauspisteet olivat melkein täydelliset: heinäkuussa 99,5 prosentin onnistumisaste ja 100 prosenttia elokuussa. Kaiken kaikkiaan AV-testi antaa Avastille täydet 6/6 suojausta varten.

Avastin suorituskykypisteet eivät kuitenkaan olleet tähtitieteellisiä. Kaiken kaikkiaan Avastin suorituskyky testauksen aikana oli keskimäärin muutama prosenttiyksikkö korkeampi kuin alan keskiarvo. Tämä tarkoitti suorituskyvyn pudotusta 5,5: iin 6: sta.

Avast-AVTest-August2019

AV-Comparativesin suojaustesteissä huhtikuusta 2019 lähtien pisteet eivät olleet täydellisiä, mutta eivät myöskään olleet kauheita. 752 näytteestä 746 estettiin, ja jätettiin huomiotta kuusi haittaohjelmanäytettä, ja niiden onnistumisaste oli 99,2 prosenttia. 

Tämä asettaa Avastin pakkauksen keskelle keskitason Advanced-palkinnon kanssa muiden virusten, kuten AVG, kanssa (katso AVG-arvostelu).

AV-Comparativesin huhtikuun 2019 suorituskykytestin suorituskykypisteet olivat parempia. Avast ansaitsi AV-Comparativesin Advanced + -palkinnon suorituskyvystä, vaikka se oli vielä paketin keskellä muihin antivirusiiniin verrattuna.

MRG Effitas testasi Avast Business Antivirus -sovellusta – sen sijaan, että se olisi yksi kuluttajatuotteista, kuten Avast Premium – Q2: n koko-spektritestissä. Tämä testi meni erittäin huonosti Avastille, laittaen sen kasan alaosaan McAfeen kanssa (katso McAfee Total Protection -arvostelu).

MRG Effitasin testeissä lähes neljä prosenttia 398 näytteestä ohitettiin testauksen aikana ja lähes viisi prosenttia ensimmäisten testien aikana. Vaikka tämä koski Avastin yritystuotetta, huonoa pistemäärää ei voida alentaa, koska on todennäköistä, että yritys- ja kuluttajatuotteilla on samanlaiset resurssit.

Pyöreä neljä ajatusta

Vaikka muut kierrokset olivat lähellä, tämä ei ole. Kasperskyllä ​​oli täydelliset pisteet kaiken kaikkialla. Sitä vastoin Avastilla oli hyvät pisteet kahdesta laboratoriosta, mutta MRG Effitasin pettymysten huonoa pistemäärää ei voida sivuuttaa, joten Kaspersky voitti täällä.

Kierros: Kaspersky Anti-Viruksen suojauspiste

Kaspersky Anti-Virus -logo
Avast Pro -logo

5

Tuki

Virustentorjuntatoimittajat, kuten Kaspersky ja Avast, ovat samoja kuin kaikki muut yritykset, jotka tarvitsevat parhaan asiakastuen potentiaalisten asiakasongelmien ratkaisemiseksi.

Viimeisessä osassa tarkastellaan asiakastukea, jota molemmat virustorjuntayritykset tarjoavat.

Kaspersky

Kasperskyn asiakastukivaihtoehdot ovat melko huonot suurimmalle viruksentorjuntayritykselle. Suora tuki ei näytä olevan jotain, mitä Kaspersky haluaa tarjota.

Voit lähettää joitain tukikysymyksiä sosiaalisen median kautta, mutta suoraa keskustelua ei ole, eikä puhelintuki näytä olevan vaihtoehto. Kaspersky tarjoaa tilatun tukivaihtoehdon, mutta se on piilotettu verkkosivuston alaosaan. 

Kaspersky-Site-tuki

Jos tarvitset apua, Kaspersky tarjoaa tietokannan, jossa on hyödyllisiä oppaita ja yhteisöfoorumi, jonka avulla voit kysyä kysymyksiä. Tietokanta on yksityiskohtainen, jaoteltu tuoteryhmiin ja yhteisiin aiheisiin.

Foorumi on aktiivinen, erotettu tuotteen ja kielen mukaan. Asiakkaat ja henkilökunta vastaavat kysymyksiin ja kysymyksiin, vaikka henkilöstön vastaukset näyttävät rajoittuvan varastotietoihin.

Avast

Haluamme sanoa, että Avast tarjoaa enemmän kuin Kaspersky, mutta se ei ole. Vastaava suorajen tukivaihtoehtojen puute on hieno ilmaisille käyttäjille, mutta siitä puuttuu Avast-asiakkaiden maksaminen, ellet halua maksaa ylimääräistä.

Avast-Site-tuki

Avastilla on tietokanta tukiopasilla, jotka on erotettu yksittäisillä tuotteilla, jotta käyttäjät voivat käydä läpi. Ne kattavat peruskysymykset, kuten ohjelmiston asentaminen.

Voit lähettää tukikysymyksiä, mutta prosessi on vähän monimutkainen. Sinun on vastattava kyselylomakkeeseen, ennen kuin sinulle annetaan täytettävä lomake lähettääksesi.

Siellä on myös tukifoorumi, jossa on yli 1,3 miljoonaa viestiä ja samanlainen määrä jäseniä. Foorumi on erotettu tuotteen ja kielen mukaan. Voit hakea aiheesta viestejä aiemmista numeroista, mikä tekee siitä yleensä hyödyllisen resurssin.

Jos tarvitset puhelintukea, sinun odotetaan maksavan suuren hinnan etuoikeudesta. Avast Total Care tarjoaa suoraa teknistä tukea. 199 dollaria vuodessa, tämä on valtava lisäkustannus Avast-tilauksesi lisäksi, eikä se ole jotain, jota suosittelemme.

Pyöreä viisi ajatusta

Sekä Kasperskyn että Avastin online-tuki on hienoa, mutta molemmilta tarjoajilta puuttuu suoria tukimenetelmiä. Avast tarjoaa suoraa tukea, mutta sinun odotetaan maksavan huomattavan palkkion etuoikeudesta, jota ei suositella. Yhtä huono, se on veto molemmille virustorjuntapalveluiden tarjoajille, kun kyse on asiakastuesta.

Kierros: Tuki Ei selvää voittajaa, pisteet molemmille

Kaspersky Anti-Virus -logo
Avast Pro -logo

6

Tuomio

Kaspersky pyyhki lattian Avastin kanssa tässä vertailukatsauksessa. Voitettuaan täydelliset pisteet suojaukselle, se menestyi myös anteliailla alennuksilla uusille asiakkaille ja helppokäyttöisellä käyttöliittymällä, joka riittää tyydyttämään aloittelijat ja energiankäyttäjät.

Voittaja: Kaspersky

Avast ei kuitenkaan ole hirvittävä vaihtoehto. Se on edelleen yksi markkinoiden parhaimmista ilmaisviruksista, ja vaikka sen suojauspisteet olivat hajanaiset, siinä on ominaisuuksia, jotka vastaavat Kasperskya. Hinnoittelu ei ole liian huono, mutta siitä puuttuu sellaisia ​​alennuksia, jotka tekevät Kasperskystä kiinnostavan vaihtoehdon.

Kaspersky ei tietenkään ole paras virustorjunta siellä. Jos etsit jotain erilaista, tutustu muihin virustorjunta-artikkeleihimme, jotta voimme tehdä muita vertailuja ja arvosteluita.

Mitä mieltä olet Kasperskystä? Kerro meille ajatuksesi kommenttiosassa. Kiitos käsittelystä.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map