Japanin 2020: n paras VPN: nousevan langanpään maa

Japanissa asuu kauneimpia paikkoja, temppeleitä on kaikkialla ja Mt Fuji -kuvake. Lisäksi se on sushien, sumo-paini ja hullujen myyntiautomaattien syntymäpaikka. Se on maailman johtava innovaatioiden ja tekniikan alalla ja olet epäilemättä online-tilassa, kun olet siellä. Yhden parhaan Japanin VPN-verkon käyttö auttaa sinua suojaamaan.


On fiksu käyttää virtuaalista yksityistä verkkoa riippumatta siitä, missä olet maailmassa. Monet maat käyttävät sensuuria vaihtelevassa määrin, ja yksi pahimmista on Kiina. VPN auttaa sinua ohittamaan sen, ja pitää sinut suojattuna online-vaaroilta ja valvonnalta.

Se auttaa myös kiertämään geoblokkeja, joten voit käyttää suosikkiohjelmasi ja muuta sisältöäsi, vaikka se olisi rajoitettu tiettyyn maahan. Jotkut verkkosivustot ovat myös japaninkielisiä, ja kielten vaihtaminen voi olla vaikeaa. Palveluntarjoajan käyttäminen VPN-arvosteluistamme auttaa sinua pitämään selauskokemuksesi perehtyneenä.

Sensuuri Japanissa

Sensuuri ei ole suuri ongelma Japanissa. Sosiaalinen media, YouTube ja blogit ovat vapaasti käytettäviä, samoin kuin paikallinen videonjako-verkkosivusto nimeltä Niconico Doga ja japanilainen chat-sovellus LINE. Japanin perustuslain 21 § kieltää sensuurin, mutta vuonna 2018 hallitus kehotti Internet-palveluntarjoajia estämään mangapiratismiin liittyviä verkkosivustoja.

Ainakin kolme verkkosivustoa oli kohdistettu, mukaan lukien Mangamura, AniTube! ja MioMio. Jotta Internet-palveluntarjoaja voi estää tietyn verkkosivuston, sen on kuitenkin tarkkailtava asiakkaidensa verkkotoimintaa nähdäkseen, pääsivätkö he verkkosivustolle. Toisin sanoen, se loukkaa käyttäjien yksityisyyttä, mikä olisi lakien vastaista.

NTT-asiakas, joka on myös lakimies, ryhtyi oikeustoimiin tarjoajaa vastaan ​​ja vaati, että se lopettaa verkkosivustojen estämisen välittömästi. Hän väitti, että verkkosivustojen estämiseksi sen olisi vakoiltava käyttäjien Internetin käyttöä, joka on ristiriidassa teleyrityksiä koskevan lain sekä sensuuria ja yksityisyyden loukkausta koskevan perustuslaillisen kiellon kanssa..

Julkisen keskustelun jälkeen hallitus ilmoitti antavansa vuonna 2019 lainsäädännön, joka sallii sen estää verkkosivustot. Laki sallii tällä hetkellä estää vain verkkosivustoja, joissa ylläpidetään kuvia lasten seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Internet-palveluntarjoajat suodattavat ne vapaaehtoisesti ja tarjoavat käyttäjille suodattimen nuorten suojelemiseksi.

Vuoden 2001 palveluntarjoajan vastuun rajoittamista koskevan lain vuoksi Internet-palveluntarjoajat noudattavat ohjeita, jotka koskevat poistopyyntöjä suojautuakseen vastuulta. Pyyntöihin voi liittyä laitonta tai kiistanalaista sisältöä, yksityisyyden loukkauksia, tekijänoikeusloukkauksia ja kunnianloukkausa. Yleisö voi ilmoittaa sisällöstä Internet Hotline Centerille, joka sai lähes 600 000 raporttia vuonna 2017.

Rikoslain 175 §: llä kielletään säädytöntä materiaalia myytävä tai jakeltava. Se on vanha lainsäädäntö, mutta sitä sovelletaan edelleen verkossa. Siitä huolimatta, säädytöntä ei ole määritelty, ja se on johtanut siihen, että sitä voitaisiin käyttää taiteellista ilmaisua tai LGBT-oikeuksia vastaan.

Sananvapaus Japanissa

Perustuslain 21 artikla suojaa myös sananvapautta ja muita ilmaisun muotoja. Yleensä nämä oikeudet pidetään kiinni, mutta vihapuhetta kohtaan muun alkuperän ihmisille, etenkin eteläkorealaisille ja kiinalaisille yhteisöille, liittyy ongelmia. Jotkut kaupungit ovat ryhtyneet toimiin antamalla paikallisia määräyksiä vihapuheesta.

Esimerkiksi Osaka ohitti sellaisen, joka valtuutti yleisön paljastamaan ryhmiä, jotka levittävät vihapuhetta tiettyä rotu- tai etnistä ryhmää vastaan. Tämän seurauksena ainakin kaksi verkkovideota poistettiin pyynnöstä vuonna 2017.

Verkkouutisia voidaan myös manipuloida. Esimerkiksi Tokyo Electric Power Company piilotti tietoja pilaantumisesta Fukushiman ydinvoimalaitoskatastrofin jälkeen vuonna 2011. Hallituksen virkamiesten sanottiin painostavan julkaisun sisältöä julkisen keskustelun hallitsemiseksi..

Vaikka sananvapauteen ei vaikuteta vakavasti, on lakeja ja kysymyksiä, jotka vaikuttavat siihen.

Valvonta ja yksityisyys Japanissa

Yksityisyyttä suojataan perustuslain 13 §: llä ja viestinnän salaisuutta suojataan televiestintälailla. Valvonnan tehostaminen on kuitenkin ollut huolta.

Vuonna 2000 annetun langattoman lain ansiosta lainvalvontaviranomaiset voivat harjoittaa sähköistä valvontaa tuomioistuimen määräyksen nojalla rikostutkinnassa, joka liittyy huumeisiin, ihmiskauppaan, ampuma-aseisiin ja järjestämiin murhiin. Sitä laajennettiin vuonna 2016 kattamaan varkaudet, petokset ja kuvat lasten seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Oikeusministeriö kertoi, että 10 957 matkapuhelinkeskustelua käytettiin vuonna 2017, mikä johti 61 pidätykseen. Ne, jotka todetaan tekevän vakavia rikoksia terrorismin rahoittamiseksi, voidaan pidättää, mutta heidän on oltava tarkkailun alla saadakseen selville tämän. Vuonna 2017 annettiin salaliittolaki, joka sallii hallituksen valvonnan lisäämisen.

Myös viranomaisia ​​on syytetty valvontavallan väärinkäytöstä. Vuonna 1997 hallitus velvoitettiin maksamaan Japanin kommunistisen puolueen vanhemmalle jäsenelle 4 miljoonaa jeniä (35 500 dollaria) kotinsa laittomasta kuljettamisesta. Japanin armeija myös laiton tarkkailu tavallisille kansalaisille myös vuosina 2003-2004.

Vuonna 2013 vuotaneet asiakirjat osoittivat, että Yhdysvaltain tiedustelupalvelut toimittivat japanilaisille joukkovalvontajärjestelmän XKEYSCORE. Se voi tarkkailla melkein kaikkea mitä käyttäjä tekee Internetissä.

Käyttäjätietopyynnöt ovat yleisiä, ja viestisovellus LINE ilmoittaa, että suurin osa sen vuonna 2018 vastaanottamista pyynnöistä tuli Japanin lainvalvonnasta. Google ja Facebook ilmoittivat myös pyynnöistä, mutta ne eivät täytä vaatimuksia, ellei siihen ole määräystä tai muuta laillista syytä.

Jotkut matkapuhelinoperaattorit vaativat asiakkaita antamaan tunnuksen tilaamiseksi. Internet-kahvilat vaativat käyttäjiä antamaan henkilöllisyystodistuksen sekä nimen ja osoitteen. Poliisi voi pyytää näitä tietoja ja käyttäjien käyttölokeja, jos epäillään olevan laitonta toimintaa. Alaikäisten suojelemiseksi online-treffipalveluiden on rekisteröidyttävä käytäntöön ja varmistettava asiakkaidensa ikä henkilöllisyydellä.

Online-vaarat Japanissa

Tekijänoikeuksin suojatun materiaalin lataaminen on laitonta Japanissa, kuten monissa maissa, myös Saksassa. Rangaistus vaihtelee: lähettäjät saavat jopa 10 vuoden vankeuden tai jopa 10 miljoonan jenin (91 000 dollaria) sakon. Ne, jotka lataavat jopa yhden merirosvotiedoston, voivat joutua kahteen vuoteen vankeuteen tai jopa 2 miljoonan jenin (18 000 dollaria) sakkoon.

Viisi ihmistä pidätettiin sen jälkeen, kun mangasivut oli ladattu verkkosivustoille ennen niiden virallista julkaisemista. Kaksi henkilöä tuomittiin 18 kuukaudeksi vankeuteen, kolmen vuoden vankeuteen ja 500 000 jenin (4500 dollarin) sakkoon. VPN auttaa pitämään sinut nimettömänä.

Julkinen WiFi on nousussa, mutta sen käyttäminen voi asettaa verkkorikollisuuden vaaraan. Yhteydet ovat usein epävarmoja, mikä antaa hakkereille ja viruksille ilmaisen passin, jos et suojaa itseäsi. Lisäksi vuonna 2015 yli miljoonalla Japanin kansalaisella oli henkilökohtaisia ​​tietoja vuotaneita, kun hakkerit saivat ne Japanin eläkejärjestelmästä laittomasti..

Paras VPN Japanille 2020

Mikä tekee VPN: stä parhaimman Japanille

Suurimmaksi osaksi VPN: issä on samantyyppisiä ominaisuuksia, mutta jotkut ovat parempia kuin toiset, kun katsot syvemmälle. Japanille haluat valita yhden, jolla on hyvä turvallisuus, koska se suojaa sinua valvonnalta ja kyberhyökkäyksiltä.

On myös hyvä idea hankkia VPN tappikytkimellä, varsinkin jos toimintasi ovat riskialttiita. Jos valitsemasi palveluntarjoaja sisältää yhden, sinun ei tarvitse huolehtia VPN: n epäonnistumisesta, koska tappauskytkin katkaisee sinut automaattisesti Internetistä. Tämä tarkoittaa, että tietosi pidetään yksityisinä.

Sinun tulisi myös varmistaa, että palveluntarjoajalla on myös tiukat kirjautumattomuuskäytännöt. Tämä tarkoittaa periaatteessa, että se ei pidä kirjaa toiminnastasi, joten jos viranomaiset pyytäisivät sitä, heille ei olisi mitään annettavaa.

Toinen tärkeä ominaisuus on sen palvelinverkko. Mitä enemmän palvelimia palveluntarjoajalla on, sitä paremmat mahdollisuudet löytää sopiva palvelin on. Tarvitset sitä myös Japanissa, jos haluat käyttää sisältöä, joka on rajoitettu kyseiseen maahan.

Oletetaan, että matkustat ja haluat katsoa paikallista televisiokanavaa verkossa tai Netflix Japania. Tarvitset japanilaisen palvelimen pääsyn saamiseksi. Sama pätee muihin Netflix-versioihin. Tarvitset esimerkiksi yhdysvaltalaisen palvelimen Yhdysvaltain Netflixille. Paras Netflix-VPN-oppaamme sisältää luettelon tehtävän suorittajista.

Haluat valita sellaisen, jolla on nopea nopeus ja jolla ei ole kaistanleveyden rajoituksia. Se on erityisen tärkeää, jos haluat suoratoistaa tai ladata. Kukaan ei tykkää tuijottaa lastausnäyttöä ja hidas nopeus antaa sinulle juuri sen. Lisäksi rajoittamalla kaistanleveyden korkkiin lyömällä VPN lakkaa toimimasta.

Muita huomioitavia tekijöitä ovat helppokäyttöisyys, yhteensopivat laitteet, kuinka monta laitetta voidaan kytkeä kerralla, asiakaspalvelun laatu ja hinta.

1. Japanin paras VPN: NordVPN

NordVPN on voittajamme Japanille. Se on loistava tarjoaja, joka mainitaan usein artikkeleissamme. Sillä on joitain parhaimmista tietoturvoista, ja mahdollisuus käyttää kaksois hop-salaustaan ​​vielä parempaan suojaan. Siellä on myös tappauskytkin, ja yksityisyyttäsi kunnioitetaan kirjautumattomuuden periaatteella.

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Edellinen

Seuraava

Sillä on tuhansia palvelimia ympäri maailmaa, mukaan lukien 83 Japanissa, mikä antaa sinulle erinomaiset mahdollisuudet löytää sopiva. Sen nopeudet ovat hyvät, mutta ne voivat hidastua pitkiä matkoja. Kaistanleveydelle ei ole rajoituksia, ja se voi vaihtaa palvelimia nopeasti.

Se on hyvä valinta, jos haluat suoratoistaa, koska sillä ei ole vaikeuksia päästä useimpiin palveluihin, mukaan lukien Netflix. Se on myös paras VPN torrentia varten. Lue koko NordVPN-arvostelumme saadaksesi lisätietoja.

Muut syyt, joista pidämme NordVPN

Asiakkaita on saatavana Windowsille, macOS: lle, Androidille ja iOS: lle, ja niiden asettaminen ja käyttö on helppoa. Voit kytkeä jopa kuusi laitetta samanaikaisesti.

NordVPN: llä on kätevä tietokanta, jonka pitäisi auttaa sinua yleisimmissä asioissa. Jos tämä ei onnistu, on olemassa suorakeskustelu ja sähköpostituki. Käytä live-pikakeskustelua nopeimpaan vastaukseen, mutta henkilökunta on avuksi molemmin puolin.

NordVPN on hyvä vastine rahalle edullisen kuukausittaisen suunnitelmansa avulla, mutta voit säästää kirjautumalla pidemmäksi ajaksi. 30 päivän palautusikkuna on, jos olet huolissasi siitä, että et pidä siitä.

2. ExpressVPN

ExpressVPN on toinen hyvä valinta, koska se on yksi parhaista VPN-palveluntarjoajista. Se jäi vain kärkipaikkaamme vuoksi, koska NordVPN: llä on paljon palvelimia. Nämä kaksi ovat kuitenkin vertailukelpoisia, kuten voit lukea artikkelistamme ExpressVPN vs. NordVPN.

ExpressVPN-sivuston

ExpressVPN-Kirjautuminen

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-Tunnel-asetukset

ExpressVPN-Full-sovellus

Edellinen

Seuraava

Sillä on oletuksena erinomainen suojaus ja voit lisätä sitä. Siellä on myös tappauskytkin, eikä se pidä loki verkkotoimintasi. Sen palvelinverkko kattaa yli 90 maata, ja kolme palvelinta sijaitsee Tokiossa.

Nopeudessa ei pitäisi olla ongelmia, koska se on markkinoiden nopein VPN, vaikka palvelimen vaihtoaika on hidas. Kaistanleveyden rajoituksia ei ole. ExpressVPN tuli ensimmäiseksi parhaassa suoratoisto-osiossamme, joten se on loistava valinta, jos haluat tehdä sen. ExpressVPN-arvosteluamme sisältää lisätietoja palveluntarjoajasta.

Muita syitä, joista pidämme ExpressVPN

Se voidaan asentaa Windows, macOS, Android ja iOS. Se on erinomainen valinta, jos sinulla ei ole kokemusta VPN-verkkoista, koska sitä on helppo käyttää. Lähes kaikki tehdään puolestasi. Sinun on vain varmistettava, että olet muodostanut yhteyden sopivaan palvelimeen. Enintään viisi laitetta voidaan kytkeä samanaikaisesti.

Asiakaspalvelu on hyvä ja saatavana ympäri vuorokauden live-chatin ja sähköpostin välityksellä. Vastausaika on hitaampi kuin kilpailijoidensa, mutta se ei ole liian huono ja henkilökunta on avulias. Siellä on myös suuri tietokanta.

ExpressVPN: n haittapuoli on, että se on yksi kalleimmista VPN-palveluista. Se tarkoittaa, että saamasi palvelun laadun ansiosta se on rahan arvoinen. Lisäksi voit säästää valitsemalla pidemmän tilauksen. Jos olet varovainen sitoutumaan heti, sinulla on 30 päivän rahat takaisin -takuu, joka antaa sinulle paljon aikaa varmistaaksesi, että olet tyytyväinen siihen.

3. CyberGhost

Voit käyttää myös CyberGhostia Japaniin. Sillä on suuri turvallisuus suojella sinua ja mukana on tapinkytkin. Se ei myöskään pidä kirjaa verkkotoiminnastasi.

Palvelimia on yli 58 maassa, joista 32 on Japanissa, joten sopivan palvelun löytämisellä ei pitäisi olla mitään vaikeuksia.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Edellinen

Seuraava

Sillä on hyvät nopeudet, mutta ne eivät ole niin hyviä kuin suosituimmat valinnat ja kuten NordVPN: nkin, ne voivat hidastaa pitkiä matkoja. Kaistanleveyttä on kuitenkin rajoittamaton, ja se voi päästä useimpiin suoratoistopalveluihin. Lue lisää palveluntarjoajasta CyberGhost-katsauksessa.

Muita syitä, joista pidämme CyberGhost

Siellä on asiakkaita Windowsille, macOS: lle, Androidille ja iOS: lle. Käyttöliittymä on päivitetty, joten se on parempi kuin ennen. Tottumiseen voi kuitenkin kulua. Jopa seitsemän laitetta voidaan kytkeä samanaikaisesti, mikä ansaitsee sen toisella sijalla parhaassa VPNissä useille laitteille. Seitsemän on myös asennusraja.

Jos tarvitset apua, voit kääntyä laajaan tietokantaan, jonka pitäisi riittää pieniin kysymyksiin. Live chat ja sähköposti ovat myös käytettävissä 24/7, jos tarvitset lisäapua.

CyberGhost tarjoaa kohtuuhintaisen kuukausittaisen hinnan, mutta sinun kannattaisi ilmoittautua pidemmäksi ajaksi, koska säästät rahaa. Voit käyttää Androidille ja iOS: lle saatavilla olevaa ilmaista seitsemän päivän kokeiluversiota nähdäksesi, pidätkö siitä. Jos et ole vieläkään varma sen jälkeen, sinulla on rahat takaisin -takuu, mutta sen pituus vaihtelee valitsemasi suunnitelman mukaan. Lyhyet suunnitelmat saavat 14 päivää ja pitemmät saavat 45.

4. Yksityinen Internet-yhteys

Neljäs valintamme on yksityinen Internet-yhteys, joka on hyvä palvelu, josta puuttuu joitain kilpailijoiden ominaisuuksia. Sillä on hyvä suojaus, mutta sen oletusasetuksena on 128-bittinen salaus. Voit lisätä sen manuaalisesti turvallisempaan 256-bittiseen salaukseen, mutta näin hidastaa yhteysasi.

Palvelu tarjoaa tappikytkimen, eikä se pidä kirjaa toiminnastasi. Muista lukea PIA-arvostelu, jotta näet paremmin yrityksen.

Edellinen

Seuraava

PIA: lla on yli 3000 palvelinta, mutta ne kattavat vain 33 maata. Japanissa on kuitenkin 18, joten voit löytää tarpeitasi vastaavan. Vahva kohta PIA: lle on nopeus, mutta se johtuu lähinnä sen käyttämästä kevyemmästä salauksesta. Kun lisäät salausta, VPN hidastuu. Sen nopeudet ovat kuitenkin edelleen kunnossa.

Voit vaihtaa palvelimia nopeasti ja tehdä niin, että sinun ei tarvitse irrottaa käyttämästäsi palvelimesta. Voit hyötyä myös rajoittamattomasta kaistanleveydestä. Yksi asia, joka PIA: n suhteen on huomattava, on se, että se ei ole hienoa päästä muihin streaming-palveluihin kuin Yhdysvaltain Netflixiin, joten jos se on tehtäväluettelossasi, olkaa parempi yhdessä jonkin muun valintamme kanssa..

Muita syitä, joista pidämme PIA

Voit asentaa PIA: n Windows, macOS, Android ja iOS. Asiakkaita on helppo käyttää, ja se on ainoa VPN, jolla on täysi Linux-asiakasohjelma, minkä vuoksi nimitimme sen parhaaksi VPN: ksi Linuxille. Voit myös kytkeä jopa viisi laitetta kerrallaan.

Jos joudut ongelmiin, verkossa on kunnollinen tietokanta, jonka avulla voit korjata pienet ongelmat. Voit ottaa yhteyttä asiakastukeen ympäri vuorokauden, kun tarvitset lisätietoja, mutta älä anna chat-painikkeen huijata sinua. Napsauttamalla sitä voit lähettää PIA: lle vain sähköpostin. Apu on kuitenkin perusteellista, vaikka se olisi hitaampaa kuin kilpailijansa.

Kuukauden hinta ei ole huono ja saat kunnollisen palvelun, mutta kulutat silti vähemmän kirjautumalla pidemmäksi ajaksi. Meillä on myös seitsemän päivän rahat takaisin -takuu, joten sinulla on tarpeeksi aikaa varmistaa, että olet onnellinen.

5. PiilotaMyAss

Viimeinen valintamme on HideMyAss. Se ei ole huono valinta, mutta se ei ole myöskään niin hyvä kuin muutkin valintamme. Sillä on hyvä tietoturva, joka on oletuksena asetettu AES 256-bittiseen salaukseen. Tappikytkin on myös mukana.

Vaikka hieno painatus väittää olevansa hyvällä tietosuojakäytännöllä, se on huolestuttava. Se pitää joitain käyttölokeja. Se tallentaa esimerkiksi lokit, kun olet muodostanut yhteyden ja irrotettu 30 päivän ajan, ja se voi kirjata enemmän kuin mitä viranomaisten pyynnöstä.

HideMyAss-kotisivu

Sillä on yli 900 palvelinta. Tätä ei ole läheskään niin monta kuin muita suosikkejamme, mutta ne kattavat valtavan 190 maan. Myös Japanissa on kuusi, mikä on tärkein syy siihen, että se teki listallemme. Sen nopeudet ovat riittävän hyvät useimpiin toimintoihin, eikä kaistanleveysrajoja ole. HideMyAss voi päästä myös useimpiin suoratoistopalveluihin.

Muita syitä, joista pidämme HideMyAss

Voit käyttää HideMyAssin käyttäjäystävällisiä asiakkaita Windows-, macOS-, Android- ja iOS-järjestelmissä, ja sinulla voi olla jopa viisi yhteyttä samanaikaisesti.

Jos tarvitset apua, on olemassa hyvä tietokanta, jonka pitäisi riittää pienten ongelmien ratkaisemiseksi. Pikakeskustelu on nopeaa, mutta työntekijän vastaaminen voi viedä hetken, jos käytät sähköpostia. Voit lukea lisää siitä HideMyAss-arvostelumme kautta.

Sen kuukausittainen hinta on kallista muihin verrattuna, mutta voit käyttää hyväkseen seitsemän päivän kokeiluversiota. Varmista vain, että peruutat kokeilujakson aikana, koska sinulta veloitetaan 12 kuukauden tilaus, jos et. Voit silti käyttää koko seitsemää päivää, vaikka peruutatkin. Meillä on myös 30 päivän rahat takaisin -takuu, jos unohdat.

Lopulliset ajatukset

Toivomme auttaneet sinua ymmärtämään miksi sinun pitäisi käyttää VPN: ää Japanissa ja mitä ominaisuuksia tarvitset parhaan kokemuksen saamiseksi. Tarvitset hyvän tietoturvan suojataksesi sinua, ja on hyvä idea etsiä VPN, jolla on tappauskytkin ja kirjautumattomuus -käytäntö. Lisäksi haluat palvelimia Japanissa ja mahdollisuuden päästä suoratoistopalveluihin.

NordVPN on paras VPN Japanille, koska sillä on erinomainen tietoturva, tappaja ja se ei pidä kirjaa toiminnastasi. Lisäksi sillä on 83 palvelinta Japanissa ja se on hieno päästäkseen suoratoistopalveluihin. Hyvitysjakso on 30 päivää, joten voit varmistaa, että pidät siitä.

Jos sinulla on kokemusta VPN: n käytöstä Japanissa, jätä meille kommentti alla. Haluaisimme kuulla siitä. Katso lisää mielenkiintoisia kappaleita VPN-arkistoltamme. Kiitos, että luit.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map