Israelin 2020 parhaat VPN: Kosher-palveluntarjoajat Pyhälle maalle

Israelista on paljon tarjottavaa riippumatta siitä, mitä kuulet uutisissa. Pienellä maalla on pyhiä paikkoja Jerusalemissa, luonnonkaunis maisema, henkeäsalpaavat rannat ja historialliset maamerkit tutkittavaksi. Vaikka on olemassa alueita, joita ei pidä pysyä turvassa, keskitymme tässä suojaamaan itseäsi verkossa yhdellä parhaimmista Israelin VPN-palveluistamme.

Virtuaaliverkon käyttämiseen on monia syitä riippumatta siitä, missä olet. Ilmeisin on suojautua online-vaaroilta. Toinen syy on pääsy geoblokeroituun sisältöön, mikä tarkoittaa käytännössä, että se on rajoitettu tiettyyn maahan. VPN voi auttaa muuttamalla IP-osoitteesi yhdeksi kyseisestä maasta.

Kuka tahansa parhaista VPN-palveluntarjoajistamme voi saada sinulle haluamasi sisällön, mutta Israelin suhteen on syytä harkita muita asioita.

Paras VPN Israelille 2020

Online-sensuuri Israelissa

Vaikka geoblokkeja asetetaan yleensä lisenssirajoitusten takia, maat voivat sensuroida verkkosivustoja tai palveluita, joita he eivät halua kansalaistensa käyttävän. Esimerkiksi Kiina on yksi huonoimmista maista sensuurin suhteen suuren palomuurinsa ansiosta.

Israelin hallitus on lievä verrattuna. Sen kansalaiset voivat käyttää laillista sisältöä ilman liikaa rajoituksia. Vuonna 2017 annettiin laki, joka estää terrorismiin liittyvän sisällön, laittoman online-pelaamisen, kovien huumeiden myynnin ja prostituutiopalvelut. Lisäksi pornografia estetään erillisen lain nojalla.

Siellä on myös armeijan sensori, jonka nimi on virallisesti Israelin puolustusvoimien sensori. OpenNet-aloitteen mukaan sillä on valtuudet kieltää […] kaikki aineistot, jotka aiheuttavat tai todennäköisesti aiheuttavat vahinkoa Israelin turvallisuudelle. ” Sen avulla saatat huomata, että jotkut blogit ja uutissivustot ovat estettyjä.

Se saa valtuutensa laeista, jotka Britannian mandaatti asetti ennen valtion perustamista. Tämä tarkoittaa, että Israelin tiedotusvälineissä työskentelevien toimittajien on toimitettava sensuurille kaikki Israelin turvallisuuteen liittyvät seikat ennen julkaisemista, mukaan lukien sosiaalisen median viestit. 

Vaikka sensuuria pannaan täytäntöön kaikkialla Israelissa, palestiinalaishallinto Länsirannalla ja Hamas Gazassa voivat panna täytäntöön omat rajoituksensa. Tämä tarkoittaa, että kohtaamasi rajoitukset voivat vaihdella sijainnin mukaan.

Online-valvonta Israelissa

Israel on kirjoittanut otsikoita Israelin tiedustelupalveluyritysten ja Yhdysvaltain kansallisen turvallisuusviraston tarkkailutoimien välisten yhteyksien vuoksi. Yritysten toimittama tekniikka pystyy analysoimaan satoja miljoonia viestintää. 

Yhteydet NSA: hon herättivät huolta siitä, olivatko yritykset harjoittaneet tekniikkaansa myös israelilaisilla. Lisäksi Israelissa on annettu monia valvontalakeja, jotka sallivat henkilötietojen rajoittamattoman käytön ilman laillista valvontaa.

Israelia on myös syytetty vakoiluohjelma Pegasuksen myynnistä useille maille, mukaan lukien Saudi-Arabia. Maat käyttävät sitä vakoilemaan toisinajattelijoita ja toimittajia. Kohteille lähetetään tekstiviesti, johon on liitetty linkki. Napsautuksen jälkeen Pegasus ladataan, jotta maa voi seurata puheluita, viestejä ja niin edelleen.

Vaikka Israelin kansalaisten valvonnasta on vain vähän tietoa, maa kykenee osallistumaan siihen.

Sananvapaus Israelissa

Sananvapaus on suojattu Israelin peruslakeissa ja sitä yleisesti kunnioitetaan, mutta rajoituksia on. Tietyt poliittiset aiheet ovat rajoitettuja, ja jokainen, joka puolustaa akateemista, taloudellista tai kulttuurista boikotointia, voi kohdata siviilioikeudenkäynnin vuoden 2011 boikottilain nojalla. Tiedotusvälineet ovat yleensä myös vapaita, lukuun ottamatta armeijan sensuurin alaisia.

Torrenting Israelissa

Internet-palveluntarjoajien piti aiemmin estää torrent-verkkosivustot, mutta kielto kumottiin. Vuonna 2019 Israelin tekijänoikeuslakia kuitenkin muutettiin niin, että tuomioistuimet voivat määrätä Israelin Internet-palveluntarjoajia estämään pääsyä tekijänoikeuksia loukkaaville verkkosivustoille. Saatat tarvita VPN: n päästäksesi torrent-verkkosivustoihin ja suojautuaksesi.

Mikä tekee VPN: stä parhaimman Israelille

Vaikka voit valita minkä tahansa palveluntarjoajan VPN-arvosteluistamme, on joitain ominaisuuksia, jotka pitää mielessä Israelin suhteen. Voit kiertää sensuuria ja alueellisia lohkoja valitsemalla sellaisen, jolla on hyvä palvelinlevitys. Mitä enemmän palvelimia on käytettävissä, sitä paremmat mahdollisuudet ohittaa lohkot. 

Jos kuitenkin haluat käyttää sisältöä, joka on rajoitettu Israeliin, sinun on valittava sisältö, jolla on palvelimia siellä. 

VPN: n turvallisuus on myös tärkeä, koska yhteyden ollessa varjolla on monia vaaroja. Ilmaisia ​​julkisia WiFi-yhteyspisteitä löytyy koko maasta, ja vaikka se on kätevä, se asettaa sinut verkkorikollisuuden vaaraan. Hyvä tietoturva pitää sinut turvassa uteliailta silmiltä. Tietosuoja on myös tärkeää, ja voit varmistaa sen hankkimalla VPN: n, jolla ei ole kirjautumista koskevia käytäntöjä.

Toinen tärkeä tekijä on nopeus. Monet VPN: t ovat hienoja useimpiin toimintoihin, mutta jos suunnittelet suoratoistoa tai torrenttia, sinun on valittava nopea. Rajoittamaton kaistanleveys on myös hyödyllistä, koska ilman sitä voit saavuttaa rajan, mikä aiheuttaa VPN: n lopettamisen ja jättää sinut haavoittuvaiseksi. 

Muita ajateltavia ominaisuuksia ovat ne laitteet, joissa VPN: ää voidaan käyttää, kuinka helppoa asiakas on käyttää ja kuinka monta laitetta voit yhdistää samanaikaisesti. Myös ihmisarvoista asiakaspalvelua on hyvä saada, ja hinnat eroavat toisistaan, joten sinun on varmistettava, että se on budjetin rajoissa..

1. Israelin paras VPN: ExpressVPN

ExpressVPN on loistava monipuolinen palvelu ja suosikki Cloudwards.net-sivustossa. Sillä on laaja palvelinverkko, joka kattaa 94 maata, mukaan lukien Israel, joten pääset käyttämään israelilaista sisältöä.

ExpressVPN-sivuston

ExpressVPN-Kirjautuminen

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-Tunnel-asetukset

ExpressVPN-Full-sovellus

Edellinen

Seuraava

Sillä on suuri turvallisuus, jota voidaan mukauttaa tarpeisiisi, ja siellä on tapinkytkin, joka suojaa sinua, jos VPN epäonnistuu katkaisemalla sinut Internetistä. Se on oletuksena käytössä, mutta voit muuttaa sen. ExpressVPN: llä on tiukka kirjautumattomuuskäytäntö, joten voit olla varma, että online-toiminnot pysyvät yksityisinä.

Yksi ExpressVPN: n parhaista ominaisuuksista on sen nopeus. Se on nopein testattu VPN, jonka kaistanleveys on rajoittamaton. Se, samoin kuin se, että se voi päästä kaikille streaming-alustoille, on syy siihen, että se on paras suoratoisto-VPN ja Netflixille paras VPN. Se sallii myös torrentin. Lue ExpressVPN-arvosteluistamme nähdäksesi miksi VPN on niin hyvä.

Muita syitä, joista pidämme ExpressVPN

Sitä voidaan käyttää Windows-, macOS-, Android- ja iOS-käyttöjärjestelmissä. Lisäksi voit ladata selaimen laajennuksia Google Chromelle, Mozilla Firefoxille ja Safarille. Sitä on helppo käyttää ja loistava valinta aloittelijoille, koska se toimii laatikosta. Voit myös kytkeä jopa viisi laitetta samanaikaisesti.

Jos joudut ongelmiin, verkossa on hyödyllinen tietokanta. Lisäksi siellä on ympäri vuorokauden avoin chat- ja sähköpostituki. Ohje on hyvä, mutta sähköposti on parempi, jos sinulla on monimutkaisempi asia korjata.

ExpressVPN: n heikkous on sen mojova hinta. Se on kalliimpaa kuin muut palveluntarjoajat, mutta sen laatu korvaa sen. Se on rahan arvoinen. Voit varmistaa, että pidät siitä, hyödyntämällä 30 päivän rahat takaisin -takuuta.

2. NordVPN

Toinen valintamme on NordVPN. Se on erinomainen tarjoaja, joka huomaa vain kärkipaikan nopeudensa vuoksi. Se on nopea, mutta jos muodostat yhteyden palvelimeen, joka on kaukana sinusta, se voi hidastua. Muuten kuin se, se ei eroa paljon ylimmästä valikoimastamme, kuten voit lukea ExpressVPN vs. NordVPN -heittokuvasta.

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Edellinen

Seuraava

Siinä on yli 5000 palvelinta, jotka kattavat 60 maata, joten voit valita paljon. Lisäksi Israelissa on 17 henkilöä. Myös palvelimien vaihto on helppoa.

NordVPN: llä on joitain parhaimmista turvallisuuksista, joita olemme nähneet, joten olet turvassa online-nastisilta. Se sisältää myös kaksois hop-palvelimet, jotka lisäävät periaatteessa lisää suojaa VPN-tunneliin (lue lisää siitä NordVPN-arvosteluamme). Kuten ExpressVPN, myös NordVPN: llä on tappikytkin ja vankka kirjautumattomuuden käytäntö.

Se antaa sinulle myös rajoittamattoman kaistanleveyden, eikä sillä ole mitään ongelmia päästä streaming-alustoille. Jos olet innokas torrenteri, sinun tulee huomata, että NordVPN on paras VPN torrentiaan.

Muut syyt, joista pidämme NordVPN

NordVPN: n helppokäyttöisiä asiakkaita voidaan käyttää Windows-, macOS-, Android- ja iOS-käyttöjärjestelmissä. Voit kytkeä jopa kuusi laitetta samanaikaisesti.

Käytössäsi on tietokanta, jos sinun on korjattava pieni ongelma. Lisätietoja saat käyttämällä live-chat- tai sähköpostitukia. Molemmat ovat saatavilla ympäri vuorokauden ja tarjoavat hyödyllisiä neuvoja, mutta live-chat on nopein vaihtoehto.

NordVPN: n kuukausikustannukset eivät ole huonoja, mutta eivät myöskään suuria. Se tarjoaa hyvää vastinetta rahalle, mutta pidemmän suunnitelman valitseminen säästää lopulta rahaa. Takaisinmaksuaika on 30 päivää, jonka avulla voit varmistaa, että olet tyytyväinen palveluun.

3. CyberGhost

CyberGhost on seuraava. Sillä on yli 3000 palvelinta 59 maassa, mukaan lukien 10 Israelissa, joten voit käyttää Israelin sisältöä sen kanssa. 

Sillä on hyvä turvallisuus ja tappokytkin on mukana. Toisin sanoen sen tappauskytkin on pysyvästi käytössä, mikä on hieno suoja, mutta jotkut saattavat mieluummin hallita sitä. Ei-kirjautumiskäytäntö on myös käytössä.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Edellinen

Seuraava

Kuten NordVPN, myös CyberGhost on nopea, mutta voi hidastua pitkillä matkoilla. Kaistanleveydelle ei ole rajoituksia, ja se sallii torrentin. Se voi päästä myös suoratoistoalustoihin. Lue lisää CyberGhost-arvosteluamme.

Muita syitä, joista pidämme CyberGhost

CyberGhost voidaan asentaa Windows, macOS, Android ja iOS. Sitä on helppo käyttää, mutta käyttöliittymään tottuminen voi viedä aikaa, vaikka se on päivitetty. Jopa seitsemän laitetta voidaan kytkeä samanaikaisesti, mikä on enemmän kuin monet kilpailijat sallivat, ja syy siihen, että se ansaitsi paikan parhaiden VPN-laitteidemme luettelossa useille laitteille.

CyberGhostilla on yksi parhaista saatavilla olevista tietokannoista, mikä on hyvä pienten ongelmien korjaamiseen. Jos tarvitset kuitenkin lisäapua, siellä on live-chat- ja sähköpostituki. Live chat on nopein vaihtoehto, mutta on parasta ottaa yhteyttä CyberGhostiin sähköpostitse, jos sinulla on teknisempiä ongelmia.

VPN on hinnoiteltu hyvin, mutta kuukausihinta ei ole hyvä. Sinun kannattaa tilata pidempi suunnitelma, koska se lopulta toimii halvemmalla. Androidille ja iOS: lle on ilmainen seitsemän päivän kokeiluversio, jonka avulla voit pyörittää sitä. Lisäksi on rahat takaisin -takuu, jos tarvitset enemmän aikaa, joka on 14 päivää kuukausisuunnitelmassa ja 45 päivää pidempään..

4. VyprVPN

VyprVPN: ää voidaan käyttää myös Israelissa. Sillä ei ole niin monta palvelinta kuin muilla valintamme, mutta 64 maassa on yli 700, minkä pitäisi silti riittää lohkojen kiertämiseen. Jotkut palvelimista ovat myös Tel Avivissa.

VyprVPN-Slider1

VyprVPN-Slider2

VyprVPN-Slider3

VyprVPN-Slider4

VyprVPN-Slider5

Edellinen

Seuraava

VyprVPN: llä on erinomainen räätälöitävä tietoturva, joka on upea tietäjille. Se on silti hyvä valinta aloittelijoille. Sen omistama Chameleon-protokolla lisää suojaa yhteydellesi. Sen mukana tulee myös tappauskytkin ja kirjautumattomuuskäytäntö. Lisätietoja saat VyprVPN-arvosteluamme.

VyprVPN: n haittapuoli on sen nopeudet, koska ne voivat olla hitaita. Niiden pitäisi kuitenkin olla hienoja useimpiin toimintoihin, eikä kaistanleveysrajoja ole. Se sallii torrentin ja pääset myös useimpiin suoratoistoalustoihin.

Muita syitä, joista pidämme VyprVPN

VyprVPN yhteensopiva Windowsin, macOS: n, Androidin ja iOS: n kanssa. Käyttöliittymää on helppo käyttää, mutta se on päivätty, joten sitä voidaan parantaa. Voit yhdistää korkeintaan kolme laitetta kerrallaan oletuksena, mutta valitsemalla Premium-paketin saat kaksi lisäyhteyttä.

Omaapuun on saatavana kätevä tietokanta. Lisäksi siellä on ympäri vuorokauden avoin chat- ja sähköpostituki. Toisin sanoen mikään apu ei ole suuri, ja saimme arvosteluessamme lyhyet vastaukset kysymyksiimme, joten pidä tämä mielessä, jos olet aloittelija.

Voit valita Standard- tai Premium-paketin. Entinen on halvin, mutta jälkimmäinen antaa sinulle viisi yhteyttä ja Chameleon-protokollan. Molemmilla vaihtoehdoilla on kuukausittainen ja vuosisuunnitelma, ja vuotuiset ovat halvemmat. 

VyprVPN tarjoaa 30 päivän rahat takaisin -takuun, jonka avulla voit varmistaa, että pidät siitä.

5. TorGuard

TorGuard on loistava palvelu, jolla on yli 3000 palvelinta 55 maassa. Niitä ovat Tel Avivin ja Jerusalemin palvelimet. Palvelimien vaihtaminen voi kuitenkin olla ärsyttävää, koska joudut irrottamaan VPN: n joka kerta.

Sillä on suuri turvallisuus, ja sillä on myös erilaisia ​​protokollavaihtoehtoja, jotka ovat muokattavissa. Siinä on myös automaattisesti käyttöön otettu tappajakytkin, eikä se pidä kirjaa online-toiminnoistasi.

TorGuard-Slider1

TorGuard-Slider2

TorGuard-Slider3

TorGuard-Slider4

TorGuard-Slider5

Edellinen

Seuraava

Se on nopea, mutta jotkut sijainnit ovat hitaampia kuin toiset. Sen nopeus riippuu myös suojausasetuksistasi, koska korkeampi turvallisuus hidastaa sitä. Sillä on rajaton kaistanleveys ja se mahdollistaa torrentin. 

Toisin sanoen, jos haluat päästä suoratoistopalveluihin, sinun pitäisi tietää, että TorGuardilla ei ole hyvää tehdä niin, koska se tukkeutuu. Voit kuitenkin ratkaista ongelman ostamalla jonkin sen omistamista suoratoistopalvelimista.

Voit lukea lisää sen omistamista IP-osoitteista TorGuard-arvosteluamme. Tärkeintä sinun on tiedettävä, että ne toimivat, minkä vuoksi TorGuard on lueteltu parhaassa matkustajien VPN-kappaleessa.

Muita syitä, joista pidämme TorGuard

TorGuard, joka on yhteensopiva Windowsin, macOS: n, Androidin ja iOS: n kanssa, mutta asiakkaan mobiiliversio voi olla hankalaa asentaa. Palveluntarjoaja sallii oletusarvoisesti jopa viisi samanaikaista yhteyttä, mutta jos tarvitset lisää, voit ostaa jopa 20 lisää yhdellä dollarilla kuukaudessa.

Tietokanta ja foorumi ovat saatavana itseapuvaihtoehtoina. Siellä on myös live-chatia, mutta sitä hoitaa perusasiakaspalveluyritys, joten jos tarvitset lisää teknistä apua, ota yhteyttä TorGuard-tukitiimiin sähköpostitse. 

VPN: n hinta ei ole huono, mutta kuten kilpailijoidenkin kanssa, säästät rahaa pidemmillä suunnitelmilla. Meillä on seitsemän päivän rahat takaisin -takuu, mikäli se ei ole sinulle.

Lopulliset ajatukset

Toivomme, että tämä artikkeli on valaistanut Israelin verkkomaailmaa. Voit kiertää sensuuria ja pitää itsesi turvassa uteliailta. Valitse VPN, jolla on suuri palvelinverkko ja suuri turvallisuus. Lisäksi, jos haluat käyttää israelilaista sisältöä, siellä on oltava palvelimia.

ExpressVPN on selvä voittaja Israelille monien palvelimiensa, mukaan lukien jotkut Israelissa, sekä erinomaisen tietoturvan ja yksityisyyden takia. Puhumattakaan sen nopeudesta ja kyvystä päästä suoratoistopalveluihin. Hyödynnä 30 päivän rahat takaisin -takuu ja katso, millainen se on.

Jos sinulla on kokemusta VPN: n käytöstä Israelissa, kerro siitä meille alla olevissa kommenteissa. Haluaisimme kuulla, mitä sinulla on sanottavaa. Vieraile VPN-arkistossamme, jos haluat kiinnostavampia artikkeleita. Kiitos, että luit.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me