Irlannin 2020 paras VPN

Irlanti on kaunis paikka, jossa on niin paljon nähtävää ja tekemistä. Voit nauttia erinomaisesta luonnonkauneudesta Claren kreivikunnan Moherin kallioilla tai nostaa lasin mustia juttuja illalla Dublinissa. Vaikka vierailetkin vain kyynelessäsi, sinun on pakko mennä verkkoon, joten olemme laatineet luettelon Irlannin parhaista VPN-verkoista, jotta voit pitää sinut turvassa.

Huomaa, että tämä artikkeli on tarkoitettu tasavallalle. Katso Pohjois-Irlannin paras VPN-tuotteemme Iso-Britanniasta.

Virtuaaliverkon käyttämiseen on monia syitä riippumatta siitä, missä olet. Suurimmalta osin se suojaa sinua online-vaaroilta, mutta antaa sinulle myös pääsyn rajoitettuun sisältöön ja palveluihin. Mikä tahansa VPN-arvostelujemme tarjoaja tarjoaa sinulle tarvitsemasi, mutta on tärkeää ymmärtää, mitä ominaisuuksia tarvitaan Irlannille.

Monet maat harjoittavat sensuuria, ja se voi olla hyvin tiukka (kurkista vain Kiinaa), mutta Irlannin hallitus ei aseta ankaria rajoituksia, mikä on hienoa.

Se ei ole niin hienoa, jos haluat torrent tekijänoikeuksin suojattua materiaalia. Vuoden 2018 alussa annetun tuomioistuimen päätöksen jälkeen Internet-palveluntarjoajien on estettävä verkkosivustot, joihin sisältyy tekijänoikeuksien alaisen materiaalin laitonta jakamista.

Jos löydät sellaisen, jota ei ole estetty, ja loukkaa tarkoituksella tekijänoikeuksia, se voi johtaa siihen, että keskeytät tai pysyvästi katkaiset laajakaistapalvelun. Paras Saksan VPN-artikkeli näyttää toisen esimerkin tiukoista tekijänoikeuslakeista.

Vuonna 2010 paljastettiin, että Irlannin hallitus harkitsi Internet-suodatuksen käyttöönottoa väittäen, että se poistaisi loukkaavan ja laittoman aineiston ja vaikeuttaisi asianosaisten toimintaa. Irlannin ISP-yhdistys sanoi vuonna 2013, että Internet-palveluntarjoajista ei tule tehdä Internet-sisällön sensoreita. Vaikka nyt ei ole suodatusta, kuka tietää mitä tulevaisuus omistaa.

On olemassa muita tapoja, joilla voit estää katselemasta sisältöä sensuurin lisäksi. Geoblocks voi olla todellinen kipu. Ne estävät sinua pääsemästä sisältöön, ellet ole sallitussa maassa. Ota esimerkiksi RTE Player, lisenssirajoitusten takia, voit käyttää sen koko kirjastoa vain, jos muodostat yhteyden irlantilaiseen palvelimeen.

Sama voidaan sanoa, jos haluat katsoa Yhdysvaltain Netflixiä. Sinun on muodostettava yhteys palvelimeen siellä. Soveltuvan VPN: n avulla sinulla ei pitäisi olla mitään ongelmia. Lue parhaat ehdotukset Netflix-VPN-kappaleesta.

Valvonta Irlannissa

Irlannin valvontaa säätelevät postipakettien ja televiestintöjen sieppaaminen vuonna 1993 ja vuoden 2009 rikoslaki. Niiden kanssa viranomaiset voivat siepata sähköpostisi ja muut viestinnät torjuaksesi vakavaa rikollisuutta ja suojatakseen valtion turvallisuutta.

Niiden käytöstä tiedetään kuitenkin vain vähän, ja tuomarin lupa tarvitaan vain silloin, kun käytetään valvontalaitteita, kuten kameroita.

Koska laillinen valvonta puuttuu, viranomaiset voivat tutkia melkein ketään ilman vaikutuksia. Vuonna 2010 Gardai-jäsenet pyydettiin vakoilemaan entistä kumppaniaan tietojen säilyttämisen kautta. Sisäisen kurinpitomenettelyn jälkeen hän ei joutunut syytteeseen ja säilytti tehtävänsä.

Vuonna 2015 vuotaneet sähköpostit osoittivat, että Irlannin puolustusvoimat olivat keskustelleet kiistanalaisessa Hacking Team -nimisen valvontayrityksen kanssa, joka myy vakoojaohjelmistoja viranomaisille ympäri maailmaa. Sähköpostit osoittivat viestintää vuodesta 2012 vuoden 2015 puoliväliin. Armeija sanoi, että se ei ostanut mitään, mutta se ei välttämättä ole totta.

Kaikesta huolimatta se ei ole niin leviävä kuin sen kaukaiset naapurit, kuten voit lukea Yhdysvaltain parhaan VPN-sanomme.

Irlannin 2020 paras VPN

Mikä tekee VPN: stä parhaimman Irlannille

Monet parhaimmista VPN-palveluntarjoajista tarjoavat hyvää palvelua, mutta joillakin on ominaisuuksia, jotka tekevät niistä sopivampia Irlantiin.

Ensinnäkin haluat varmistaa, että palveluntarjoajalla on palvelimia mahdollisimman monissa paikoissa. Tämä helpottaa rajoitusten kiertämistä. Saatat haluta myös palvelimia Irlannissa, varsinkin jos et ole maassa, koska sen avulla voit käyttää siellä rajoitettua sisältöä, kuten tiettyjä RTE Playerin ohjelmia.

Sen nopeus on tärkeä tekijä, jos aiot suoratoistaa tai torrentia, kuten myös rajaton kaistanleveys.

Sinun tulisi valita myös yksi, jolla on hyvä turvallisuus. Se pitää sinut piilossa hallituksen valvonnasta ja suojaa tietoverkoilta. Monet vaarat voivat olla viehättävissä julkisessa WiFi: ssä, ja se on hyvä syy myös kunnollisen virustorjuntaohjelman asentamiseen.

Lisäksi haluat vahvan kirjautumattomuuskäytännön, mikä tarkoittaa, että yritys ei pidä kirjaa toiminnastasi.

Muita huomioitavia tekijöitä ovat helppokäyttöisyys, mitä laitteita tuetaan, asiakaspalvelu ja kuinka paljon olet valmis budjetoimaan palvelun.

1. Irlannin paras VPN: NordVPN

NordVPN on paras palvelu Irlannille, koska se tarjoaa erinomaisen palvelun, jossa on monia ominaisuuksia tarpeitasi vastaaviksi. Sillä on tuhansia palvelimia, jotka kattavat 60 maata, mikä tarkoittaa, että sinulla ei pitäisi olla mitään ongelmia löytää toimiva palvelin. Heistä 43 on Irlannissa, mikä on enemmän kuin mikään muu tarjoaja, jonka tarkistimme.

Edellinen

Seuraava

Sen nopeudet ovat hyvät, mutta se voi hidastua, kun muodostat yhteyden kaukana olevaan palvelimeen. Ne ovat kuitenkin edelleen kunnollisia, ja voit vaihtaa palvelimia nopeasti. NordVPN pääsee useimpiin suoratoistopalveluihin ja sillä on rajaton kaistaleveys, joten voit viettää siihen niin paljon aikaa kuin haluat. niinkuin haluat.

Lisäksi se on hyvä valinta, jos haluat torrentin, koska se tuli ensimmäiseksi parhaan torrent-kappaleen VPN: ssä.

Sen turvallisuus on parhaiden joukossa, ja siinä on mahdollisuus käyttää kaksois hop-salausta. Se lisää suojaa VPN-tunneliin. Yhtiö kunnioittaa myös yksityisyyttäsi tiukalla kirjautumattomuuskäytännöllä, joten online-toiminnoistasi ei ole tietoja.

Lue NordVPN-arvosteluomme nähdäksesi palvelun paremmin.

Muut syyt, joista pidämme NordVPN

Sillä on asiakkaita Windowsille, macOS: lle, Androidille ja iOS: lle. Ne ovat käyttäjäystävällisiä ja niiden ulkoasu on hyvä, joten palvelimien valitseminen on helppoa. Voit kytkeä kuusi laitetta samanaikaisesti.

Tuki on käytettävissä, jos tarvitset sitä. Tietokanta on hyvä, joten voit yrittää korjata ongelman itse. Jos tarvitset edelleen apua sen jälkeen, voit ottaa yhteyttä henkilökunnan jäseneen live-chatin tai sähköpostin välityksellä. Live chat antaa sinulle nopeimman vastauksen ja henkilökunta on avulias.

NordVPN: n kuukausihinta tarjoaa hyvää vastinetta rahalle, mutta sinun kannattaa valita pidempi liittymä, kun säästät rahaa tekemällä niin. Jos olet kyllästynyt siihen, hyvitetään 30 päivän palautus, joten voit varmistaa, että palvelu sopii sinulle ennen sukellusta.

2. ExpressVPN

Kuten NordVPN, ExpressVPN tarjoaa erinomaisen palvelun. Katso ExpressVPN vs NordVPN -teoksemme nähdäksesi kuinka niitä verrataan. Sillä on useita palvelimia 94 maassa, myös Irlannissa, joten voit käyttää sisältöä sieltä.

Nopeus ei ole ongelma, koska se on yksi nopeimmista VPN: eistä ja paras VPN suoratoistoa varten. Rajoittamattomalla kaistanleveydellä se on loistava valinta myös torrentia varten.

ExpressVPN-sivuston

ExpressVPN-Kirjautuminen

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-Tunnel-asetukset

ExpressVPN-Full-sovellus

Edellinen

Seuraava

Sillä on suuri turvallisuus, ja sinun ei tarvitse sekoittaa oletusasetuksia sen saamiseksi. Lisäksi voit lisätä sitä helposti, jos haluat. ExpressVPN suojaa sinua myös vankalla kirjautumattomuuskäytännöllä. Tutustu ExpressVPN-arvosteluamme saadaksesi lisätietoja.

Muita syitä, joista pidämme ExpressVPN

Siinä on työpöytäohjelma Windowsille ja macOS: lle sekä mobiilisovellukset Androidille ja iOS: lle, jotka kaikki ovat helppokäyttöisiä. Se on hyvä valinta niille, joilla ei ole kokemusta VPN: n käytöstä, koska se tekee melkein kaiken puolestasi. Sinun on vain varmistettava, että olet muodostanut yhteyden sopivaan palvelimeen.

Jos sinulla on ongelmia, voit pyytää apua live-chatin ja sähköpostin välityksellä. Molemmat ovat saatavilla ympäri vuorokauden, ja henkilökunta on avulias ja ystävällinen. Jos sinulla on monimutkaisempi ongelma, sähköpostituki on paras vaihtoehto, koska ohje on perusteellisempi.

ExpressVPN: n haittapuoli on, että se on kallis kuin kilpailijansa. Se tarjoaa kuitenkin erinomaista palvelua, joten se on rahan arvoinen. Rahat takaisin -takuu on 30 päivää, joten voit varmistaa, että pidät siitä.

3. CyberGhost

CyberGhost on toinen hyvä palvelu. Sillä on yli 3000 palvelinta 59 maassa, joten sinulla on paljon valintaa, mukaan lukien 20 Irlannissa.

Cyberghost VPN Windows -asiakas
Voi … kaunis

Kaistanleveyden rajoituksia ei ole ja sen nopeudet ovat hyvät, mutta kuten NordVPN, se voi hidastua pitkiäkin matkoja. Se on silti kohtuullinen valinta suoratoistoon ja torrentiaan.

Sinut on suojattu erittäin turvallisella tavalla, mutta se ei ole niin muokattavissa kuin jotkut palvelut. Myöskään CyberGhost ei unohda yksityisyyttä, koska sillä on hyvä kirjautumattomuuskäytäntö. Lue täydellinen CyberGhost-arvostelu meidän lisätietoja.

Muita syitä, joista pidämme CyberGhost

Voit käyttää sitä Windowsissa ja macOSissa, Androidissa ja iOSissa. Sen käyttöliittymä voi viedä tottumaan, jopa sen päivityksen jälkeen. Sitä ei silti ole vaikea käyttää. CyberGhost sallii myös seitsemän samanaikaisen yhteyden, siksi se on yksi parhaimmista VPN-osoitteista useiden laitteiden valinnassa. Se on hyvä valinta, jos olet gadget-tyytyväinen.

Asiakastuki sisältää hyödyllisen tietokannan, jonka avulla voit ratkaista yleisiä ongelmia. Jos tarvitset lisäapua, voit tavoittaa henkilöstön jäsenen live-chatin kautta. Myös sähköposti on saatavana, ja se on parempi teknisempiin ongelmiin.

Sen kuukausisuunnitelma ei ole suuri, joten sinun olisi paljon parempi valita pidempi suunnitelma. Android- ja iOS-käyttäjät voivat kokeilla sitä ennen sitoutumista hyödyntämällä seitsemän päivän kokeiluversiota. Siellä on myös rahat takaisin -takuu, joten et voi mennä pieleen. Kuukausittainen suunnitelma saa 14 päivää ja pidemmät tilaukset 45.

4. Yksityinen Internet-yhteys

Yksityisellä Internet-yhteydellä on palvelimia 33 maassa, jota ei ole niin paljon kuin muissa valinnoissamme. Irlannissa on kuitenkin 10, joten sisältöä voi silti rajoittaa tasavaltaan.

Sen nopeudet ovat hyvät, mutta johtuu pääasiassa siitä, että se käyttää oletuksena kevyempää salaustasoa. Suojaus asetetaan 128-bittiseksi, mutta voit vaihtaa mieluummin 256-bittiseen. Näin toimiminen hidastaa sitä, mutta se on silti kunnossa.

Myös toimintasi pysyvät salaisina, koska PIA ei pidä lokit.

Sinulla ei pitäisi olla ongelmia suosikkiohjelmien suoratoistossa Netflixillä. Tämä pätee erityisesti Yhdysvaltain versioon, koska suurin osa PIA: n palvelimista on samassa maassa. Ei kuitenkaan ole hienoa päästä muihin suoratoistopalveluihin. Rajoittamaton kaistanleveys antaa sinun katsella niin paljon kuin haluat ja tekee siitä toisen hyvän valinnan torrentia varten. PIA-katsauksemme menee yksityiskohtaisemmin.

Muita syitä, joista pidämme PIA

Asennus on helppoa ja voit muodostaa yhteyden nopeasti yhdellä sen asiakkaista Windowsille, macOS, Android tai iOS.

Asiakastuki on hyvää, mutta siitä puuttuu suoraa keskustelua. Tietokanta ja sähköpostituki ovat kuitenkin käytettävissä ympäri vuorokauden, ja ohje on perusteellinen ja ystävällinen.

Kuukausikorko on kohtuullinen, mutta se oli halvempaa. Voit kuitenkin säästää rahaa kirjautumalla pidemmäksi ajaksi. Meillä on seitsemän päivän rahat takaisin -takuu, jos päätät, että se ei ole sinulle.

5. Tuulet

Windscribe-palvelimen kattavuus ei ole yhtä hyvä kuin joillakin, vaikka sillä on yli 600 palvelinta 55 maassa, joista osa Dublinissa. Sen pitäisi olla riittävä, jotta pääset haluamaasi. Jotkut sijainnit, mukaan lukien Irlanti, edellyttävät kuitenkin, että olet Pro-jäsen, jotta pääset pääsyyn.

Sillä on myös Windflix-palvelimia Isossa-Britanniassa, Yhdysvalloissa, Kanadassa ja Japanissa. Ne on rakennettu suoratoistoa varten ja toimivat hyvin. Palvelu on hyvä valinta myös torrentia varten. Voit lukea lisää siitä Windscribe-katsauksessa.

windscribe-käyttöliittymä

windscribe-asetukset

windscribe-selaimen laajennus

windscribe tietosuojavaihtoehtoja

tuulilasin vuotokokeet

Edellinen

Seuraava

Nopeus ei ole huono, ja sen pitäisi pystyä käsittelemään suurin osa toiminnoista, mukaan lukien suoratoisto, mutta se ei ole niin nopea kuin muut valintamme. Ilmaisen suunnitelman avulla kaistanleveys on rajoitettu 2 Gt: seen, mutta on olemassa tapoja lisätä sitä. Jos kuitenkin valitset maksetun suunnitelman, Windscribe tarjoaa sinulle rajoittamattoman kaistanleveyden.

Sen turvallisuus on hyvä ja sitä voidaan säätää tarpeitasi vastaavaksi. Tietosuoja-asetuksia on paljon, mikä on hyvä, mutta sanotaan, että se pitää lokit. Hallitsevilla tiedoilla ei kuitenkaan ole todellista arvoa, ja ne pidetään minimissä. Ei ole myöskään mahdollista, että se jäljitetään sinuun.

Muita syitä, joista pidämme Windscribe

Windscribe-sovelluksessa on yksinkertainen käyttöliittymä, joka on upea niille, joilla ei ole paljon kokemusta. On kuitenkin asetuksia, joita voit tarkistaa, jos pidät siitä. Se on saatavana Windowsille, macOS, Android ja iOS. 

Jos sinulla on ongelmia, voit tutustua yleiseen tietokantaan, usein kysyttyihin kysymyksiin ja ohjeisiin. Voit ottaa yhteyttä asiakastukeen myös suorana keskustelun kautta ympäri vuorokauden, mutta se yhdistää sinut AI-edustajaan nimeltä Garry. Ollakseni rehellinen, mutta sen vastaukset ovat hyvät, ja jos haluat, voit lähettää lipun puhuaksesi todellisen ihmisen sijasta.

Se on melko kallista, mikä on sääli, mutta voit säästää rahaa valitsemalla pidemmän suunnitelman. On ilmainen suunnitelma, joka ei ole huono muihin verrattuna, mutta kaistanleveyttä rajoitetaan. Windscribellä ei ole hyvityskäytäntöä, mutta voit pyytää palautusta kolmen ensimmäisen päivän aikana, jos sinulla ei ole siitä.

Lopulliset ajatukset

Toivomme, että olemme helpottaneet sopivan palveluntarjoajan valitsemista Irlannille. VPN: n käyttö auttaa pääsemään rajoitetun sisällön luo, samoin kuin sinut turvassa hallituksen valvonnalta ja muilta uhilta. Sinun tulisi valita yksi, jolla on suuri palvelinverkko ja hyvä tietoturva.

NordVPN on voittaja Irlannille. Sillä on tuhansia palvelimia monissa maissa, mukaan lukien 32 Irlannissa, joten se on hieno niille, jotka haluavat käyttää irlantilaista sisältöä. Lisäksi sen turvallisuus on erinomaista, joten se pitää sinut turvassa verkossa.

Jos sinulla on ehdotuksia tai kokemusta VPN: n käytöstä Irlannissa, ota meihin yhteyttä alla olevissa kommenteissa. Älä unohda tarkistaa VPN-arkistostamme liittyviä artikkeleita. Kiitos, että luit.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me