Iran 2020: n paras VPN: hämmentävät sensuurit

Internet on Iranissa erittäin rajoitettu ja hallittu, ja jotkut palvelut ja sisältö kielletään usein kokonaan. Useat sosiaalisen median ja viestintäsovellukset on kielletty, koska niitä käytetään protestien järjestämiseen, samoin kuin uutisia ilmoittavien organisaatioiden. Kiertääksemme näitä rajoituksia olemme laatineet luettelon Iranin parhaista VPN-verkoista.


Iraniin verkossa käydessä on paljon riskejä. Laittoman sisällön yrittäminen on vaarallista ja voi johtaa rangaistukseen, jos hänet kiinni. Rangaistus Iranissa vaihtelee vankeudesta sakkoihin ja pettymiin.

Tämän lisäksi ihmisiä voidaan vainota homoista, uhkapeleistä ja jopa treffisivustojen käytöstä. Sharia-lakia säädetään tiukasti koko maassa ja se määrittelee kansalaisten jokapäiväisen elämän. Heidän lait perustuvat uskonnollisiin vakaumuksiin, ja minkä tahansa lain rikkominen voi johtaa ankariin seuraamuksiin.

Iranin hyveyden edistämisen ja varapuheenjohtajien kieltämisen komitea näkee sosiaalisen median huonona vaikutuksena ja näiden palvelujen osittaisen tai täydellisen estämisen on tulossa yleiseksi vastaukseksi. Lisäksi hallituksen vastaiset mielenosoittajat käyttävät sitä mielenosoitusten järjestämiseen ja viestien välittämiseen muille kansalaisille. Tällaisille alustoille pääsyn rajoittaminen on Iranin hallituksen tapa yrittää pysyä tilanteen kärjessä.

Tätä varten Iran on päättänyt luoda ns. Halal-internetin. Tämä on pohjimmiltaan paikallista verkkoa, joka on irrotettu maailmanlaajuisesta internetistä, sulkematta pois kaiken sisällön, jota hallitus vastustaa, ja edistetään islamilaisen tasavallan tiukkoja uskonnollisia arvoja.

Omaamalla tämän kotimaisen verkon Iran voi hallita ulkomailta tulevaa tiedonkulkua. Viranomaiset tietävät, että käyttäjät voivat kiertää kiellot, mutta he heittävät silti esteet, koska he tietävät vähemmän tajuisat tai varovaisemmat ihmiset eivät ole uhka.

Iranin viestintä- ja tietotekniikkaministeriö ilmoitti, että Kiina auttaa Irania rajoitusten toteuttamisessa. Kiinan sensuuriohjelma on maailman tiukin ja kaikki nämä rajoitukset ovat haitallisia kansalaisille, turisteille ja yrityksille. Yksityisen sektorin yritykset painostavat yrittää avata Internet takaisin, koska verkossa on rahaa.

Jos matkustat Lähi-Britanniaan, sinun kannattaa tutustua parhaimpiin Kiinan VPN-palveluihin -oppaaseemme.

On myös raportteja online-sensuuritoimistojen avautumisesta. Pääsihteerin tietoverkon osaston nopean toiminnan keskus on uusi valtion virasto, joka seuraa verkkosisältöä ja sensuroi sitä tarvittaessa. Se pystyy myös tunnistamaan käyttäjät, jotka yrittävät käyttää estettyä sisältöä salausvälineiden avulla, ja lähettämään heille varoituksen. Lue paras Arabiemiirikuntien VPN, jos haluat kurkistaa toisesta maasta, joka haluaa seurata online-maailmaa.

Tietoverkkorikollisuuden jaoston johtaja kertoi, että henkilökunta pystyy tunnistamaan henkilöt, jotka yrittävät päästä rahapelisivustoille. Jos käyttäjä jatkuu alkuperäisen varoituksen jälkeen, hänet jäljitetään IP-osoitteensa kautta ja heidät nostetaan syytteeseen. Tämä osoittaa, kuinka tärkeää on käyttää turvallista VPN: tä Iranissa ja online-valvonnan määrää.

Muut maat haluavat tunkeutua ihmisten yksityisyyteen tunkeilevalla valvonnalla. Paras VPN Yhdistyneelle kuningaskunnalle ja paras VPN Yhdysvalloille ovat hyviä esimerkkejä.

Kaikesta tästä sensuuri-innostuksesta huolimatta Iranin tosiasiallinen johtaja ajatollah Ali Khamenei ja muut Iranin virkamiehet räjäyttävät sosiaalisen median usein lännen vakoilutyökaluna, mutta ovat kuitenkin todenneet profiilit monilla alustoilla, kuten Twitterissä. Riippumatta ristiriidasta, he käyttävät sosiaalista mediaa tavoittaakseen tukijansa ja levittääkseen propagandaa.

Iranin 2020 paras VPN

Mikä tekee VPN: stä parhaan Iranille?

Turvallisuuden varmistamiseksi verkossa on tärkeää varmistaa, että valitsemassasi VPN-palvelussa on joitain erityisiä ominaisuuksia. Turvallisuuden tulisi olla tässä tapauksessa etusijalla, jotta sinua ei jäljitettäisi. Paras suojaus tulisi valita korkealla salauskerralla. Kaikki VPN-arvostelujemme tarjoajat eivät ole tarpeeksi turvallisia käyttääkseen Iranissa.

Toinen tärkeä tekijä on yksityisyys, ja sinun on varmistettava, että palveluntarjoaja ei pidä lokkeja. Tämä tarkoittaa, että verkossa ei ole tietoja siitä, mitä olet tehnyt verkossa, joten yritys ei voi antaa viranomaisten pyynnöstä sitä, mitä heillä ei ole.

Tappikytkin on myös välttämätöntä lisäsuojaukselle. Tämä katkaisee yhteytesi Internetiin, jos VPN epäonnistuu, ja estää tietosi vuotamasta Internet-palveluntarjoajallesi ja Iranin hallitukselle..

Palvelimen sijainnit vaikuttavat myös palveluntarjoajan valintaan. Verkossa on oltava palvelimet Iranin ja muiden islamin tasavaltaan kuuluvien maiden ulkopuolella, jotta voit käyttää estettyjä sivustoja ja palveluita. Et myöskään halua, että he ovat liian kaukana, koska tämä hidastaa yhteytesi.

Iraniin rajoitetun sisällön käyttämiseksi tarvitset Iranin IP-osoitteen. Valitettavasti siellä ei kuitenkaan ole palvelimia.

Kaikki nämä ominaisuudet pitävät sinut suojattuna ja estävät Internet-palveluntarjoajia, Iranin hallitusta ja hakkereita snooppimasta (jälkimmäinen on hyvä syy kunnollisen virustorjuntaohjelman asentamiseen).

Vaikka sinulla saattaa olla houkutus käyttää ilmaista VPN-palvelua, emme suosittele sitä. Käyttämällä ilmaista VPN: ää voit vaarantaa turvallisuutesi, koska jotkut kirjaavat aktiviteetin ja voivat myydä tietosi. Varmista, että tiedät, mitä kirjaudut, tai olet vaarassa pelata hallituksen käsiin.

On myös muita tapoja pysyä nimettömänä verkossa, mutta ne eivät ole kaikki riskittömiä. Lue VPN vs. Proxy vs Tor -vertailumme saadaksesi lisätietoja.

Iranin paras VPN: ExpressVPN

Suosituin valinta Iranille on ExpressVPN. Se on usein sijalla numero yksi Cloudwards.net-sivustossa nopean ja turvallisen palvelunsa vuoksi. Muut VPN-palvelut ovat lähellä, mutta ExpressVPN on vain voittanut ne. Sitä on turvallista käyttää kaikille, joten voit rentoutua tietäessään, että olet suojattu. Voit lukea täydellisen ExpressVPN-arvosteluamme saadaksesi lisätietoja tai lukeaksesi miksi se on paras VPN Netflixille.

ExpressVPN-Worldwide-sijainnit

Se on yksi parhaimmista tietoturvan tarjoajista 256-bittisellä AES-salauksellaan, ja se on myös muokattavissa, joten voit lisätä sitä mielenrauhan lisäämiseksi. Yrityksellä on myös tiukka kirjautumattomuuskäytäntö, joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että kuka tahansa saa selville, mihin olet jo mennyt, ja sillä on myös tarvittava tappaja-kytkin.

Lisäksi sillä on loistava verkko, jossa on paljon palvelimia, joista valita. Nopeuden ylläpitämiseksi voit löytää ne läheltä esimerkiksi Israelista ja Armeniasta, joten sinulla ei pitäisi olla ongelmia käyttää haluamaasi sisältöä. 

Muita syitä, joista pidämme ExpressVPN

Vaikka sen asetukset ovat parannettavissa tunteville, ExpressVPN on upea ihmisille, joilla ei ole aavistustakaan siitä, kuinka VPN: itä käytetään. Se hoitaa melkein kaiken puolestasi. Alkuasetus on helppo, ja asennuksen jälkeen sitä on helppo käyttää, ja se muodostaa yhteyden nopeasti. Ainoa mitä sinun täytyy tehdä, on varmistaa, että valitset oikean palvelimen sijainnin, mikä on helppo tehdä.

Sillä on asiakkaita Windowsille ja macOS: lle sekä täysin toimivia mobiilisovelluksia Android- ja iOS-laitteille, joten voit olla varma, että olet turvassa liikkeellä ollessasi. Niiden ohella se tarjoaa myös selainlaajennuksia Firefoxille, Chromelle ja Safarille.

ExpressVPN-olevat sovellukset

Asiakastuki ei ole nopeinta saatavilla, mutta henkilökunta on avulias ja osaava. Paras tapa ottaa heihin yhteyttä on live-chatin kautta, ja he yrittävät saada sinut lajiteltuksi mahdollisimman pian. Voit ottaa heihin yhteyttä myös halutessasi sähköpostitse, tosin tämä vie hieman kauemmin. Voit myös käyttää kätevää tietokantaa verkossa itseapua varten.

ExpressVPN on kallista verrattuna muihin palveluntarjoajiin, mutta se on vastinetta rahalle, ja suosittelemme sitä voimakkaasti varmistamaan, että olet suojattu Iranissa. Se tarjoaa 30 päivän rahat takaisin -takuun, joten voit kokeilla sitä ja nähdä, pidätkö siitä, minkä varmasti tulet.

NordVPN

Hyvin lähellä sekuntia ExpressVPN: ään on NordVPN. Palvelut ovat vertailukelpoisia, kuten voit lukea päästä päähän -artikkelimme. NordVPN-tietoturva on erinomaista, ja siihen on lisätty kaksois hop-salaus, joka tarkoittaa käytännössä, että tietosi on salattu kahdesti. Se on myös parannettavissa, mutta emme suosittele tätä, ellet tiedä mitä teet.

NordVPN: llä on kirjautumattomuuskäytäntö pitääksesi sinut entistä paremmalla suojalla viranomaisilta, ja se sisältää myös tappavan kytkimen mielenrauhan lisäämiseksi. Tutustu tarkemmin palveluun tutustumalla NordVPN-arvosteluamme.

Sillä on hyvä palvelinverkko, ja jotkut sijaitsevat naapurimaissa, kuten Israelissa ja Intiassa. Jos yhdistät pitkän matkan, se voi olla hieman hidas, minkä vuoksi se huomaa kärkipaikan, mutta on silti kunnollista. Yksi alue, jolla se voittaa ExpressVPN: n, on nopeus palvelimien vaihtamisessa.

Muut syyt, joista pidämme NordVPN

Asennus on nopeaa ja voit käydä muutamassa minuutissa. Sen ulkoasu on myös yksinkertainen, joten sitä on erittäin helppo käyttää. Voit asentaa sen Windows- tai macOS-järjestelmään. Lisäksi siinä on saatavana myös Android- ja iOS-mobiilisovellus, joten se on hieno tapa matkustaa ympäriinsä.

Jos sinulla on ongelmia, tuesta on apua käytettävissä olevissa live-chatissa ja sähköpostissa. Vastaukset ovat nopeita ja perusteellisia. Sillä on myös kätevä tietokanta käytettävissä yleisimpiin ongelmiin, jotka saattavat nähdä sinut selvittämään itse.

NordVPN on vastinetta rahalle ja sillä on kohtuullinen hinta kuukausittain. Jotta voit hyödyntää parhaita hintoja, sinun on kuitenkin kirjauduttava pidemmän aikavälin suunnitelmiin. Se tarjoaa 30 päivän palautuksen, vain jos päätät, että se ei ole sinulle sopiva.

VyprVPN

Kolmas luettelomme on VyprVPN, ja vaikka se ei aivan voittaisi kahta ensimmäistä valintaa, sillä on kuitenkin suuri turvallisuus pitääksesi sinut turvassa. Sillä on oma Chameleon-protokolla, joka tarjoaa yhteydellesi vielä enemmän salausta ja kuka tahansa sitä tarkasteleva ei voi edes kertoa, että se on VPN. Puhumme lisää tästä VyprVPN-arvosteluissamme.

VyprVPN-palvelin-valinta

Tietosuoja on hyvä ja voit olla varma, että tämä palveluntarjoaja ei myöskään pidä lokit, joten voit selata luottamuksellisesti. Lisäksi se sisältää tappikytkimen, joten sinun ei tarvitse huolehtia tietojen vuotamisesta, jos VPN epäonnistuu.

Sen nopeus on hyvä ja palvelimet löytyvät aivan kaukana muun muassa Intiasta ja Egyptin maista, joten sinulla ei ole ongelmia yhteyden löytämisessä Iranista.

Muita syitä, joista pidämme VyprVPN

Voit käyttää sitä Windowsissa, macOSissa, Androidissa ja iOS: issa. Asennus ei vie kauan ja vaikka suunnittelussa on päivätty, asiakas on käyttäjäystävällinen sekä aloittelijoille että tinkereille..

Tuki, jos tarvitset sitä, on saatavana suorana chatina tai sähköpostitse. Pikakeskustelu on nopeaa, mutta jos ongelmasi on teknisempää, suosittelemme käydä sähköpostireitillä, koska annettu ohje on perusteellisempaa ja on silti melko nopeaa. Siinä on myös UKK-osio, joka voi auttaa sinua järjestämään itse, vaikka se ei ole niin hyvä kuin muut palveluntarjoajat.

VyprVPN-kotisivu

Hinnoittelu on edullinen ja hyvitysjakso on 30 päivää, minkä pitäisi antaa sinulle riittävästi aikaa kokeilla sitä ja nähdä, pidätkö siitä..

CyberGhost

Seuraavaksi luettelossamme on CyberGhost. Muiden vaihtoehtojemme ohella se tarjoaa suuren turvallisuuden, vaikka se ei olekaan niin muokattavissa kuin NordVPN. Se sijoittuu hyvin yksityisyyden suojaan, koska se ei pidä kirjaa millään tavalla, joten online-aktiviteetistasi ei ole kirjaa.

Tappikytkin on myös osa palvelua, ja turvallisuuden lisäämiseksi sitä ei voida sammuttaa.

Vaikka se ei ole niin nopea kuin ExpressVPN, se on silti melko nopea ja sillä on loistava verkko, jonka palvelimet sijaitsevat lähellä Intiaa ja Israelia, joten sinun ei pitäisi olla ongelmia löytää sopiva. Lisätietoja tästä palvelusta, muista tutustua koko CyberGhost-arvosteluamme.

Muita syitä, joista pidämme CyberGhost

Asennus ja asennus on helppoa, ja se on saatavana Windowsille, macOS, Android ja iOS. Käyttöliittymä on päivitetty, ja vaikka sen käyttäminen voi kestää jonkin verran tottua, sitä ei ole vaikea käyttää. Voit myös kytkeä jopa seitsemän laitetta samanaikaisesti, mikä ansaitsi sille parhaan mahdollisen useiden laitteiden VPN-luettelomme.

Asiakastuki on hieno ja sillä on yksi parhaista saatavilla olevista tietokannoista. Jos et kuitenkaan voi lajitella sitä itse, voit ottaa heihin yhteyttä live-chatin tai sähköpostin kautta. Live-chat on nopein reitti, mutta se sopii parhaiten yksinkertaisiin kysymyksiin. Jos sinulla on teknisempää ongelmaa, sinun kannattaa lähettää heille sähköpostia.

CyberGhost on edullinen, mutta kuukausisuunnitelma ei ole suuri. Ilmoittamalla pidemmän aikavälin voit säästää enemmän rahaa. Ennen sitoutumista niin pitkään voit hyödyntää sen seitsemän päivän kokeiluversiota Androidille ja iOS: lle ja kokeilla ennen ostamista. Tarjolla on myös rahojen palautustakuu, jonka ehdot vaihtelevat. Kuukausittainen suunnitelma saa 14 päivää, kun taas pitemmät saavat 45 päivää, mutta kumpaakin sovelletaan kaikkiin alustoihin.

TorGuard

Viimeinen suosituksemme on TorGuard. Tämä on toinen erinomainen palveluntarjoaja, joka on erittäin turvallinen, joten pidät sinusta turvassa selatessasi. Se on parannettava tietäjille, mutta saatavana oleva lisäturvallisuus tulee nopeuden kustannuksella, joten palvelu voi olla melko hidasta.

torguardclientarea

Tästä huolimatta sillä on valtava verkko, ja palvelimia löytyy Israelista, Intiasta ja Egyptistä, jotta voit muodostaa yhteyden tilaan palvelun pitämiseksi kohtuullisella nopeudella. Jälleen kerran se tarjoaa automaattisen tappauskytkimen, jolla on kirjautumattomuuskäytäntö, joten sinun ei tarvitse huolehtia yksityisyydestäsi.

Muita syitä, joista pidämme TorGuard

Se on helppo asentaa ja käyttää Windowsissa ja macOS: issa, ja sovelluksia on saatavana sekä Androidille että iOS: lle. Vaikka mobiilisovellusta voidaan käyttää oikein, sen määrittäminen aluksi voi olla tuskaa. Puhumme lisää tästä TorGuard-arvosteluessamme, jos haluat tietää enemmän. Voit yhdistää enintään viisi laitetta oletuksena, mutta enemmän voi ostaa yhden dollarin hintaan.

Apua on valmiina, jos tarvitset sitä online-resurssien, tietokannan ja foorumin avulla. Ei kuitenkaan ole omaa live-chattia. Sinut yhdistetään LiveChat-asiakaspalveluyritykseen. Ne ovat hyödyllisiä, mutta se ei ole hyvä teknisiin ongelmiin. Sitä varten sinun on parempi käyttää sähköpostijärjestelmää.

TorGuard-kotisivu 2017

TorGuards-hinnoittelu ei ole huono, mutta kuten useimpien palveluntarjoajien kanssa, hinta on edullisempi, jos valitset pitkäaikaisen tilauksen. Se tarjoaa myös seitsemän päivän rahat takaisin -takauksen, joka antaa sinulle mielenrauhan, jos huomaat, että se ei ole sinulle sopiva.

Lopulliset ajatukset

Toivottavasti VPN-luettelomme auttaa sinua valitsemaan sinulle sopivan palvelun. Riippumatta siitä, mitä haluat katsoa verkossa, turvallisuutesi on oltava etusijalla. Sinun tulisi valita palveluntarjoaja, joka tarjoaa huipputurvallisuuden ja yksityisyyden yhdessä tappajan kanssa. Tarvitset lisäksi palvelimia islamin lakien ylläpitämien maiden ulkopuolella.

ExpressVPN on paras VPN Iranille, koska se rasti kaikki ruudut. Suuri turvallisuus ja yksityisyys, tappaja ja palvelimet, jotka sijaitsevat Iranin lähellä, mutta sen ulkopuolella. Se on hyvää vastinetta rahalle, ja 30 päivän rahat takaisin -takauksella et voi mennä pieleen.

Jokainen suosituksemme antaa Internet-signaalisi Iranista turvallisesti, joten valitse tarpeitasi vastaava. Minkä tahansa palvelun valitset, sinun on aina tarkistettava, että olet yhteydessä VPN-verkkoon, ennen kuin suoritat toimintaa verkossa, äläkä kerro ihmisille, joita et tiedä.

Oletko käyttänyt VPN: ää Iranissa aiemmin? Jos sinulla on ehdotuksia, haluamme kuulla ne alla olevissa kommenteissa. Tutustu myös muihin VPN-artikkeleihimme. Kiitos, että luit ja olet turvassa.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map