Intian 2020 paras VPN: Netra, Bollywood ja Streaming

Kun ajattelet Intiaa, ajattelet todennäköisesti Bollywoodista ja mausteisesta ruuasta. Se on kuitenkin paljon enemmän. Se on rikkaiden ja monimuotoisten kulttuurien sulatusuuni. Vielä on verkossa toinen maailma, johon sinun on pakko käydä siellä ollessasi, ja sinun tulee käyttää yhtä parhaista Intian VPN-suosituksistamme pysyäksesi turvassa. 


Jos matkustat tai olet muuttanut Intiasta, saatat puuttua tavallisista verkkosivustoistasi ja palveluistasi. Ehkä haluat katsoa suosikki TV-sarjoitasi Intian alueen ulkopuolella (lue omistettu teoksemme Hotstarista, jos olet se mitä olet). Joitakin sisältöjä ja palveluita ei ole saatavana maan ulkopuolella geoblokkien takia.

Jokainen alla olevista parhaimmista VPN-palveluntarjoajista antaa sinulle pääsyn intialaiseen sisältöön, ja meillä on myös opas siitä, kuinka saada intialainen IP-osoite juuri niin. Tästä huolimatta on olemassa muita syitä käyttää virtuaalista yksityistä verkkoa riippumatta siitä, missä olet. Tässä artikkelissa kerromme sinulle, miksi sinun pitäisi käyttää VPN: ää Intiassa.

Intian 2020 paras VPN

Online-sensuuri Intiassa

Monet maat sensuroivat verkkosisältöä, mutta tekevät sitä eri tavalla. Kiina tunnetaan rajoitetusta Internetistä, kuten voit lukea artikkelistamme Suurella palomuurilla. Intia ei ole niin paha, mutta sensuuri on nousussa. 

Hallitus voi sulkea Internetin määräämällä Internet-palveluntarjoajat offline-tilaan. Rikosprosessilain 144 § antaa hallitukselle valtuudet asettaa väliaikaisia ​​rajoituksia kansalaisille mellakoiden ja muun ei-toivotun käytöksen estämiseksi.

Uhkapelit, pornografia ja treffisivustot voidaan estää, samoin kuin kansalaisjärjestöjen, feminististen ja ihmisoikeusryhmien verkkosivustot. Lisäksi ilmoitettiin, että intialainen matkapuhelinoperaattori Reliance Jio oli estänyt useita välityspalvelimia ja VPN-verkkosivustoja. 

Säädyttömän tai seksuaalisesti ilmeisen sisällön julkaiseminen tai välittäminen verkossa on kriminalisoitu tietotekniikkalain 67 pykälän nojalla. Tietokoneresurssien käyttäminen jäljittelemällä jotakuta toista petoksesta on rangaistava myös osion 66D mukaan.

Intian hallitus on tehnyt yhteistyötä Facebookin, Twitterin, YouTuben ja muiden yritysten kanssa estääkseen tietyn sisällön sivustoilla, joita se pitää kiistanalaisina (katso miten YouTube-artikkeli voidaan poistaa). Tehdyt syyt vaihtelevat yleiseen järjestykseen kohdistuvien uhkien estämisestä kaiken, joka pidetään moraalittomana tai uskonnon vastaisena. 

Hallitus on myös harkinnut sellaisten asetusten antamista, jotka edellyttäisivät alustoilta laittoman sisällön poistamista tai seuraamusten määräämistä. TikTok-videonjako-sovellus estettiin, kun tuomioistuimen päätöksessä todettiin, että se saattaa altistaa lapset sopimattomalle sisällölle. Se oli jo kielletty Indonesiassa, ja Yhdysvallat havaitsi keräävänsä alaikäisiltä henkilötietoja.

Online-valvonta Intiassa

Ajattelemaan on myös muita online-vaaroja. Monet hallitukset ympäri maailmaa harjoittavat online-valvontaa, ja Intia ei ole siitä syytön. 

Sillä on esimerkiksi reaaliaikainen seurantatyökalu nimeltään Network Traffic Analysis tai NETRA, joka kaappaa Internet-liikenteen tietoja ja analysoi niitä avainsanojen, kuten “pommi” ja “terroristi”, kannalta. Se voi seurata viestejä, Facebookia, Internet-liikennettä ja muuta, vaikka ne olisivat salattuja. Jos se havaitsee mahdollisen tietoturvauhkan, se hälyttää asiaankuuluvat virastot ja antaa lähteen IP-osoitteen.

Hallitus käyttää Aadhaar-nimistä tunnistushanketta julkisten palvelujen, kuten ruokaleimojen ja matkapuhelinyhteyksien, tarjoamiseen. Yli miljardin intialaisen henkilötiedot, mukaan lukien sormenjäljet, valokuvat ja iiriskannaukset, kerätään ja tallennetaan. Tietosuojahuolenaiheita on kuitenkin herätetty tietoturvaloukkauksista ja tietojen käytöstä.

Aadhaar on vapaaehtoinen, mutta hallitus vangitsee kansalaiset pääsääntöisesti tekemällä siitä pakollisen melkein kaikelle, mukaan lukien tietyt työtehtävät ja hyvinvointijärjestelmät. Lisäksi matkaviestinasiakkaiden, verkkokahvilakäyttäjien ja Internetin käyttäjien on toimitettava henkilöllisyystodistuksensa. Ei ole selvää, kuinka tietoja käytetään yllä esitetyn lisäksi.

Vuoden 2018 henkilötietojen suojalaki on kritisoitu, koska hallitus voisi käyttää sitä helpottamaan tunkeutuvaa valvontaa. Puhelinlaki ja tietotekniikkalaki sallivat myös viestinnän valvonnan kansallisen turvallisuuden suojelemiseksi. Lisäksi FinFisher-valvontapalvelimia löytyi Intiasta.

Sananvapaus verkossa Intiassa

Intian perustuslaissa säädetään sananvapaudesta, mutta tietyille tyypeille on rajoituksia. Loukkaaminen rikosoikeudellisessa rikoslaissa ja rikosprosessilaissa säädetään, ja sitä on käytetty online-puhetta vastaan. Lisäksi seddomisen tai säädytöntä puhetta voidaan rangaista 2–7 vuoden vankeusrangaistuksella..

Vääriä uutisia ja huhuja leviää sosiaalisessa mediassa, ja monet ihmiset on pidätetty siitä. Poliittisesti tai uskonnollisesti loukkaavana pidetyn sisällön jakaminen voi johtaa pidätykseen. Lisäksi toimittajat kohtaavat väkivaltaisia ​​uhkia vastauksena työhönsä. Ole vain varovainen, mitä postitat verkossa.

Torrentia Intiassa

Vaikka pilaantuminen Intiassa on hienoa, tekijänoikeuksien alaisen materiaalin lataaminen on laitonta. Tuhannet torrent-sivustot on estetty, ja vain niiden käyttäminen voi johtaa vakaviin rangaistuksiin, mukaan lukien sakot ja vankila. Paras Saksan VPN-opas näyttää toisen maan, joka on ankara tekijänoikeuksien loukkaamiseen.

Tietoverkkorikollisuus Intiassa

Vaikka kaikki yllä olevat ovat syitä VPN: n käyttöön Intiassa, älkäämme unohtako riskejä, jotka saattavat tulla esiin selaamisen aikana. Vuoden 2018 Symantecin Internet Security -uhkaraportti osoitti, että Intia sai toiseksi eniten kohdennettuja hyökkäyksiä maailmassa vuosien 2015 ja 2017 välillä..

Ilmaisten julkisten WiFi-yhteyspisteiden suosion noustessa tietoverkkorikollisuus ei ole koskaan liian kaukana. Yhteyden turvallisuus ei ole tiedossa. VPN: n ja kunnollisen virustorjunta-ominaisuuden ansiosta henkilötietosi ovat turvassa uteliailta.

Mikä tekee VPN: stä parhaimman Intialle

Vaikka useimmilla VPN-arvostelujemme tarjoajilla on samat ominaisuudet paperilla, jotkut ovat käytännössä parempia. Tärkein tekijä VPN: n saamiseksi Intialle on turvallisuus. Sinun on valittava sellainen, jolla on hyvä suojaus ja yksityisyys suojataksesi verkkotoimintasi ja suojataksesi sinua hyökkäyksiltä. Hyvä tietosuojakäytäntö sanoo, että VPN-palveluntarjoaja ei kirjaa online-toimintaa.

VPN-palvelimen palvelinverkko on myös tärkeä. Valtava määrä palvelimia, jotka pistettävät maailmaa, on ensiarvoisen tärkeää kiertää lohkoja Intiassa ollessa. Jos tarvitset intialaista sisältöä, tarvitset maassa sijaitsevia palvelimia. Mitä lähempänä, sitä parempi myös, koska se auttaa nopeuteen. 

Itse asiassa VPN: n nopeus on avaintekijä, koska et halua hidasta palvelua yrittäessäsi suoratoistaa suosikkiohjelmasi. Varmista, että siinä on rajaton kaistanleveys, on välttämätöntä. Korkilla VPN-palvelu pysähtyy heti, kun ylität rajan, jolloin et ole vain haavoittuvainen, vaan myös näytön puolivälissä..

Muita huomioitavia seikkoja ovat sen pääsy streaming-palveluihin, mitä laitteita se tukee ja kuinka monta voit yhdistää kerralla, sen käytettävyys, asiakaspalvelu ja kustannukset. Katsotaanpa paras valinta Intiasta.

1. Intian paras VPN: ExpressVPN

ExpressVPN tarjoaa nopean ja turvallisen palvelun ja saa usein kärkipaikan täällä Cloudwards.net-sivustossa. Siinä on hyvä ominaisuusyhdistelmä useimpiin tilanteisiin vastaamiseksi ja se on paras VPN Netflixille.

Sen suojaus on erinomainen, sillä se tarjoaa 256-bittistä salausta, jota voit parantaa. Tietosuojaa kunnioitetaan kirjautumattomuuskäytännöllä ja siellä on tapinkytkin lisäsuojausta varten. Tutustu ExpressVPN-arvosteluamme nähdäksesi, kuinka hyvä sen turvallisuus ja yksityisyys ovat.

ExpressVPN-sivuston

ExpressVPN-Kirjautuminen

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-Tunnel-asetukset

ExpressVPN-Full-sovellus

Edellinen

Seuraava

Sillä on palvelimia 94 maassa, mukaan lukien jotkut Chennaissa ja Mumbaissa, joten olet varma, että löydät sellaisen, joka sopii minkä tahansa esteen kiertämiseen. Nopeus ei myöskään ole ongelma, koska se on yksi nopeimmista VPN-palveluista. 

Kaistanleveyden rajoituksia ei ole, joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä, kuinka paljon suoratoistoa teet tai torrentia, koska se sallii sen. Lisäksi se on paras suoratoisto-VPN, koska se voi päästä useimpiin palveluihin.

Muita syitä, joista pidämme ExpressVPN

ExpressVPN on helppo käyttää ja huolehtii melkein kaikesta puolestasi. Voit käyttää sitä Windowsissa, macOSissa, Androidissa ja iOS: issa. Mozilla Firefoxille, Google Chromelle ja Safarille on myös selainlaajennuksia. Kun se on asennettu, voit muodostaa yhteyden muutamassa sekunnissa, ja sijainnin vaihtaminen on helppoa. Voit kytkeä jopa viisi laitetta samanaikaisesti.

Jos tarvitset apua, verkossa on hyödyllinen tietokanta. Lisäksi voit ottaa yhteyttä tukeen live-chatin ja sähköpostin kautta ympäri vuorokauden. Live-chat on nopein, mutta sinun on parempi käyttää sähköpostia saadaksesi tarkempia ohjeita. 

ExpressVPN: n heikkous on sen hinta. Se on paljon kalliimpaa kuin kilpailijansa, mutta se on rahan arvoinen saamastasi palvelusta. Lisäksi on olemassa 30 päivän rahat takaisin -takuu, jos päätät et pidä siitä.

2. NordVPN

NordVPN on toinen laadukas palvelu, joka tarjoaa paljon ominaisuuksia, ja se on Intian toisella sijalla. Sillä on joitain parhaimmista tietoturvoista, mukaan lukien mahdollisuus käyttää kaksois hop-salausta, mikä lisää turvallisuutta VPN-tunneliin. Se kunnioittaa myös yksityisyyttäsi tiukalla kirjautumattomuuskäytännöllä.

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Edellinen

Seuraava

Sillä on valtava palvelinverkko, yli 5000, joka kattaa 60 maata. Intiassa on 21, joten voit käyttää sisältöä, joka on rajoitettu maahan. Sillä on hyvät nopeudet, mutta se voi hidastua pitkiä matkoja, minkä vuoksi se ei ottanut täällä kärkipaikkaa. Saat rajattoman kaistanleveyden, ja on hienoa päästä suoratoistopalveluihin, kuten Netflix. 

NordVPN ei vain salli torrentiaa, vaan se on paras VPN torrentiaan. Lue lisätietoja NordVPN-arvosteluista.

Muut syyt, joista pidämme NordVPN

NordVPN: llä on asiakkaita Windowsille, macOS: lle, Androidille ja iOS: lle. Niitä on helppo käyttää ja voit kytkeä jopa kuusi laitetta samanaikaisesti. 

Ensimmäinen askel asiakaspalvelussa NordVPN: n kanssa on tietoapu omaapuun. Sen jälkeen livekeskustelu ja sähköposti ovat saatavilla ympäri vuorokauden. Live chat reagoi nopeimmin, mutta apu on hyvä kumpaankin suuntaan.

NordVPN on vastinetta rahalle. Kuukausikustannukset eivät ole suuria, mutta jos tilaat pidemmän ajan, näet säästöjä. Palautusikkuna on 30 päivää, minkä pitäisi olla tarpeeksi aikaa ottaa se koeajoon.

3. CyberGhost

Seuraava on hyvä palvelu, joka tarjoaa erittäin turvallisen CyberGhost-palvelun. Sen avulla suojaat pysyvästi käytössä olevalla tap-kytkimellä, joka katkaisee yhteyden Internetiin, jos VPN epäonnistuu. Useimmilla palveluntarjoajilla on ne, mukaan lukien muut valintamme, mutta sinun on yleensä otettava se käyttöön manuaalisesti. Myös CyberGhostilla on vankka kirjautumattomuuskäytäntö.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Edellinen

Seuraava

Sillä on yli 4000 palvelinta 58 maassa ja 20 niistä on Intiassa. Kuten NordVPN, se on nopea, mutta siitä voi tulla hidas pitkillä matkoilla. Kaistanleveyden rajoituksia ei ole ja se voi päästä useimpiin suoratoistopalveluihin. Lisäksi se sallii torrentin. Lue lisää CyberGhost-arvosteluistamme.

Muita syitä, joista pidämme CyberGhost

Asiakkaita on saatavana Windowsille, macOS: lle, Androidille ja iOS: lle. CyberGhost-käyttöliittymä päivitettiin äskettäin ja sitä on helppo käyttää, vaikka siihen tottuminen voi viedä hetken. Jopa seitsemän laitetta voidaan kytkeä samanaikaisesti, mikä ansaitsi CyberGhost-sivustolle parasta VPN-verkkoa useiden laitteiden vertailuun. Voit kuitenkin asentaa sen vain seitsemään laitteeseen kerralla.

Sillä on yksi laajimmista tietokannoista, jonka olemme nähneet, mikä on hyvä pienten ongelmien ratkaisemiseksi. Jos tarvitset edelleen apua, siellä on live-chat- ja sähköpostituki. Live chat on nopein vaihtoehto, mutta sitä käytetään parhaiten yksinkertaisiin kysymyksiin. Monimutkaisemmat asiat kohdistuvat parhaiten sähköpostitukeen.

CyberGhost on edullinen palvelu, kunhan et valitse kuukausittaista hintaa. Voit käyttää Androidin ja iOS: n ilmaista seitsemän päivän kokeiluversiota nähdäksesi, pitäisitkö siitä. Jos tarvitset lisäaikaa, voit luottaa takaisin rahojen palautustakuun, joka koskee kaikkia alustoja. Kuukausittainen suunnitelma sallii 14 päivän, mutta saat 45 päivää pidemmillä suunnitelmilla.

4. VyprVPN

VyprVPN on toinen hyvä vaihtoehto Intialle. Sillä on erinomainen, muokattava tietoturva, jota voidaan parantaa käyttämällä sen omistamaa Chameleon-protokollaa. Lue lisää siitä VyprVPN-arvosteluamme.

VyprVPN-Slider1

VyprVPN-Slider2

VyprVPN-Slider3

VyprVPN-Slider4

VyprVPN-Slider5

Edellinen

Seuraava

Se puuttui palvelinosastolta. 64 maassa on alle 1000 palvelinta. Sen pitäisi silti riittää rajoitusten kiertämiseen, ja Mumbaissa on palvelimia. 

Sen nopeudet eivät ole suuria, mutta niiden pitäisi olla hienoja useimpiin aktiviteetteihin. Kaistanleveysrajoja ei ole, ja se voi päästä useimpiin suoratoistoalustoihin. Voit käyttää sitä myös torrentia varten.

Muita syitä, joista pidämme VyprVPN

Voit asentaa VyprVPN: n Windows, macOS, Android ja iOS, mutta käyttöliittymä näyttää vanhentuneelta. Se on silti helppokäyttöinen ja voit yhdistää jopa kolme laitetta vakiopaketilla tai korkeintaan viisi laitetta Premium-vaihtoehdolla.

Apua on saatavilla tietokannan, live-chatin ja sähköpostin muodossa. Se on saatavana ympäri vuorokauden, mutta varaudu lyhyisiin vastauksiin.

VyprVPN: llä on kaksi pakkausta, joista valita: Standardi, joka on halvin, ja Premium. Premium antaa sinulle kaksi lisäyhteyttä ja Chameleon-protokollan. Kuukauden hinta ei ole huono, mutta säästät rahaa valitsemalla vuositilaus.

Meillä on 30 päivän rahat takaisin -takuu, jonka avulla voit myös testata sen.

5. TorGuard

Viimeinen valintamme on TorGuard. Se on hyvä palvelu, jolla on joitain mukautettavissa olevista suojauksista. Voit valita erilaisista protokollista ja siellä on automaattinen tappauskytkin. Myös yksityisyyttäsi suojaa kirjautumattomuuskäytäntö.

TorGuard-Slider1

TorGuard-Slider2

TorGuard-Slider3

TorGuard-Slider4

TorGuard-Slider5

Edellinen

Seuraava

TorGuardilla on yli 3000 palvelinta 55 maassa, mukaan lukien jotkut Bangaloressa. Sen nopeudet ovat nopeita, mutta se voi muuttua valitsemiesi suojausasetusten kanssa. Korkeampi turvallisuus hidastaa sitä. Kaistanleveyttä on rajoittamaton ja se sallii torrentin.

TorGuard ei kuitenkaan ole hieno päästäkseen joihinkin suoratoistopalveluihin, kuten Netflixiin. Voit kuitenkin ostaa erillisen suoratoisto-IP: n 7,99 dollarilla kuukaudessa. Niitä myydään maittain ja taatusti toimivan, minkä vuoksi TorGuard tuli toiseksi parhaassa matkustajien VPN-artikkelissamme. Lue lisää TorGuard-arvosteluamme.

Muita syitä, joista pidämme TorGuard

TorGuard on yhteensopiva Windowsin, macOS: n, Androidin ja iOS: n kanssa, vaikka mobiililaitteiden asennus voi olla tuskaa. Voit yhdistää korkeintaan viisi laitetta oletuksena, ja jopa 20 lisälaitetta voi ostaa 1 dollarilla.

On tietokanta, resurssit ja foorumi ongelmien ratkaisemiseksi. TorGuardilla on live chat -vaihtoehto, mutta se menee sopimukseen asiakaspalveluyritykseen. Tästä syystä on parasta käyttää 24/7 sähköpostivaihtoehtoa teknisiin ongelmiin. 

Kuukausihinta ei ole huono, mutta voit säästää rahaa pidemmillä suunnitelmilla. Seitsemän päivän rahat takaisin -takuu antaa sinulle paljon aikaa kokeilla sitä.

Lopulliset ajatukset

Haluatko käyttää intialaista suosikkitelevisio-ohjelmasi tai kiertää lohkoja maassa, käyttämällä jotakin valinnoistamme voit tehdä sen helposti. Suosittelemme valitsemaan VPN, jolla on hyvä suojaus ja laaja palvelinverkko, mukaan lukien palvelimet Intiassa. Nopea palvelu, rajoittamaton kaistaleveys, on myös hyödyllistä.

ExpressVPN on täällä mestari erinomaisella tietoturvalla, valtavalla palvelinverkolla ja erittäin nopeudella. Koska se tarjoaa 30 päivän rahat takaisin -takuun, suosittelemme kokeilemaan sitä.

Jos olet käynyt Intiassa ja käyttänyt VPN: ää päästäksesi suosikkisisältöösi, mielellämme kuullaksesi kokemuksestasi kommenttiosassa. Katso myös VPN-arkistostamme hyödyllisiä artikkeleita. Kiitos, että luit.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map