ExpressVPN VS NordVPN: Kaksi titaania heittää alas vuonna 2020

ExpressVPN ja NordVPN ovat markkinoiden tunnetuimpia VPN-verkkoja. Oletko nähnyt heille mainoksia YouTubessa tai jos ystäväsi mainitsi heidät, kertoimet oletko kuullut ainakin yhdestä näistä alan titaaneista. 


Vaikka olemme tehneet erillisen ExpressVPN-tarkastelun sekä NordVPN-tarkastelun, mielestämme ei riitä, että katsot vain kutakin VPN: ää omassa kuplassaan. Joten päätimme, että on aika laittaa nämä kaksi päästä päähän ExpressVPN vs. NordVPN-näytökseen, jotta nähdään, kuka ottaa kruunun parhaaseen VPN: ään.

Taistelun asettaminen: NordVPN vs ExpressVPN

Jotta voimme varmistaa, että NordVPN vs. ExpressVPN -ottelut ovat oikeudenmukaiset, olemme kehittäneet yksinkertaisen sääntöjoukon. Olemme jakaneet asiat yhdeksään kierrokseen jokaisessa osiossa keskittyen VPN-suorituskyvyn tärkeään osaan. 

Jokaisella kierroksella keskustellaan siitä, kuinka kukin VPN toimii tällä alueella, ja vertaamme kunkin suorituskykyä. Kierrämme jokaisen kierroksen julistamalla voittajan, ja VPN saa pisteen. 

Näillä kahdella pääkilpailijalla on mahdollista – ja jopa todennäköistä, että sidottu kierros on. Jos näin tapahtuu, molemmille VPN: lle annetaan piste. VPN, jolla on lopussa eniten pisteitä, on voittaja ja tässä tapauksessa mestarien mestari.

1

Nopeus

Viime kerralla, kun teimme ExpressVPN vs. NordVPN -artikkelin, tämä kierros oli erittäin selkeä: ExpressVPN: n nopeudet olivat parempia kuin NordVPN: n kaikissa paikoissa. Itse asiassa, jos tarkistat nopein VPN-roundup, asetamme NordVPN: n “epärehellisiksi maininnoiksi” yhdellä hetkellä, koska se oli kehittänyt maineen siitä, että se oli niin epäjohdonmukainen nopeustesteissämme. 

Vaikuttaa kuitenkin siltä, ​​että NordVPN on parantunut tasaisesti useiden kuukausien aikana. Tämän artikkelin nopeustesteissämme NordVPN pystyi vaihtamaan iskuja ExpressVPN: n kanssa paikasta toiseen.

NordVPN-nopeudet

Paikka: PingDownloadUpload
suojaamaton4292,67343,85
MEILLE.11238,98288,49
UK81183,2567.81
Hongkong212157,84174,16
Israel142161,87113,61

Alkaen paikallisista Yhdysvaltain palvelimista, NordVPN: llä oli pienempi ping-aika ja suuremmat nopeudet sekä lataamisessa että lähettämisessä. Muutettuaan Iso-Britanniaan, NordVPN: llä on edelleen etuna pingistä, mutta ExpressVPN voitti lataus- ja latausnopeuden. 

ExpressVPN-nopeudet

Sijainti: PingDownloadUpload
suojaamaton4292,67343,85
MEILLE.21173,35189,19
UK93205,52275,18
Hongkong217125,19126,88
Israel13972.8633.58

NordVPN on nopeampi Hongkongissa kautta linjan, ja vaikka ExpressVPN onnistuu saamaan pienemmän pingin Israelissa, NordVPN saa huomattavasti paremmat nopeudet. Siitä huolimatta, että paperilla on edistytty, NordVPN: n nopeuden suhteen on vielä joitain ongelmia. 

Ensinnäkin NordVPN kestää melko kauemmin yhteydenottoon. ExpressVPN voi saada vakaan yhteyden, joka menee noin viidestä seitsemään sekuntia, ja yhteys tuntuu heti vakaalta. NordVPN voi kestää 10–15 sekuntia yhteyden muodostamiseen, ja jopa sen jälkeen kun ohjelmisto sanoo olevansa yhteydessä, se voi silti viedä muutaman sekunnin, ennen kuin todella aloittaa. 

Yksi asia vie kauemmin yhteyden saamiseen palvelimeen, mutta todellinen ongelma NordVPN: ssä on se, että paperin nopeudet eivät heijasta täysin sitä, millainen todellinen suorituskyky on. 

Vaikka NordVPN on varmasti saanut paremman kuvan kuin se oli aikaisemmin ja on suhteellisen nopea VPN, näyttää siltä, ​​että sillä on silti samanlaiset vakaus- ja luotettavuusongelmat, joista keskustelimme nopeimmassa VPN-artikkelissa.

NordVPN toimii joskus virheettä ja tuntuu erittäin nopealta ja reagoivalta. Muina aikoina asiat kuitenkin hidastavat indeksointia, ja jopa yksinkertaisten tekstipohjaisten verkkosivustojen lataaminen voi satunnaisesti kestää 30 sekuntia. 

ExpressVPN on sitä vastoin erittäin luotettava. On helppo jättää ExpressVPN tahattomasti kytkettynä päiviä kerrallaan eikä koskaan edes huomaa sitä – olemme tehneet sen ennen. 

Tästä syystä annamme tämän kierroksen ExpressVPN: lle. Huolimatta siitä, että NordVPN: n suorituskyky on parempi paperilla, sitä edelleen vaivaa epäjohdonmukaisuus ja se menettää yhtäkkiä vaiheen vaiheessaan satunnaisin ja hankaliksi aikoina. Niille, jotka etsivät nopeaa ja luotettavaa VPN: ää ilman ExpressVPN: n korkeaa hintamerkkiä (johon päästämme myöhemmin), tutustu Yksityinen Internet-käyttö -katsaukseen (lue myös ExpressVPN vs. PIA-vertailu).

Pyöreä: ExpressVPN: n nopeuspiste

ExpressVPN-logo
NordVPN-logo

2

suoratoisto

ExpressVPN ja NordVPN ovat eräitä parhaimmista, kun kyse on suoratoistotehokkuudesta. Sekä ExpressVPN että NordVPN tukevat suoratoistoa kaikilla palvelimilla sen sijaan, että vaaditaan erillisiä suoratoistopalvelimia. 

Voit muodostaa yhteyden mihin tahansa palvelimeen. Netflix, Hulu ja Amazon Prime Video toimivat kaikki hienosti riippumatta käyttämästäsi VPN: stä. Itse asiassa NordVPN ja ExpressVPN näkyvät molemmat parhaimmassa Netflix-VPN: ssä ja Hulu-parhaissa VPN-luetteloissa. 

Tästä huolimatta täällä on edelleen selvä voittaja. ExpressVPN latautuu videoihin heti ja tuntuu erittäin reagoivalta videota vierittäessä. Jostain syystä NordVPN kamppaili ladattaessa suoratoistovideota mille tahansa kokeilulle sivustolle.

Tämä vahvistaa sitä, mitä sanoimme viimeisellä kierroksella. Huolimatta erinomaisesta suorituskyvystään nopeustestauksissamme, NordVPN kokosi paljon, kun yritimme suoratoistaa videota riippumatta siitä, millä palvelimella olimme tai millä sivustolla suoratoistimme. 

Jopa sivustot, kuten YouTube ja Twitch, jotka eivät käytä geoblockingia, toimivat erittäin heikosti. NordVPN: ssä Twitch latautui 360p: ssä. Tämä oli jyrkkä vastakohta ExpressVPN: lle, joka latasi heti Twitchin tarkkuudella 1080p ja 60 kuvaa sekunnissa. 

Vaikka NordVPN pystyy pääsemään sisältöön, se on ladattu niin alhaisella laadulla ja kuvanopeudella, että annamme suoratoiston kierroksen ExpressVPN: lle.. 

ExpressVPN voi välttää geoblockingin helposti ja samalla ladata melkein heti Full HD: ssä joka kerta. Ei ihme, että se on paras suoratoisto-VPN.

Pyöreä: suoratoistopiste ExpressVPN: lle

ExpressVPN-logo
NordVPN-logo

3

Turvallisuus ja yksityisyys

NordVPN ja ExpressVPN ovat turvallisuuden suhteen melkein samat. Molemmat VPN-protokollat ​​käyttävät OpenVPN-protokollaa parina AES-256-salauksen kanssa. ExpressVPN: ssä on myös IKEv2 ja L2TP, ja se antaa käyttäjille jopa mahdollisuuden muuttaa OpenVPN-asetustiedostoja soittaakseen tiettyihin protokollan piirteisiin, mutta tämä on hiukan yli sen, mitä useimmat käyttäjät ovat valmiita välittämään. 

expressvpn-review-protokolla-asetukset

NordVPN tarjoaa IKEv2: n protokollina, mutta tätä ei ole asennettu asiakkaan kanssa ja se on määritettävä manuaalisesti. Jos haluat lisää vaihtoehtoja protokollan ja salauksen suhteen, muista katsoa VyprVPN-arvosteluamme. Se tarjoaa useita protokollia, mukaan lukien patentoitu ”Chameleon” -protokolla. 

Sekä ExpressVPN: ssä että NordVPN: ssä on täydellisesti toimiva tappikytkin, emmekä ole koskaan pystyneet tunnistamaan minkäänlaista IP-osoitetta tai DNS-vuotoja, kun testaamme kumpaakin VPN: tä. Ikään kuin tämä kierros ei olisi jo ollut tarpeeksi lähellä, molemmilla VPN: issä on myös melko samanlaiset tietosuojakäytännöt, eikä kukaan ole koskaan julkaissut käyttäjätietoja. 

nordvpn-review-Killswitch

Kumpikaan ei kirjaa IP-osoitteesi, ja molemmat VPN-palveluntarjoajat keräävät vain ehdoton vähimmäismäärä tietoa, kuten sähköpostiosoite ja maksutapa. 

NordVPN kärsi jonkin aikaa sitten hakata, mutta kuten tässä artikkelissa kuvataan, näyttää siltä, ​​että se on käsitellyt haavoittuvuuden nopeasti ja tehokkaasti.

Voimme turvallisesti todeta, että voit vapaasti selata verkkoa riippumatta siitä, kumpi näistä VPN-verkoista valitset, ja tästä syystä julistamme tämän kierroksen tasan. Tutustu turvallisimpiin VPN-artikkeleihimme saadaksesi lisätietoja tästä.

Kierros: Turvallisuus ja yksityisyys Ei selkeää voittajaa, pisteet molemmille

ExpressVPN-logo
NordVPN-logo

4

Torrenting

Jotta voimme testata kunkin VPN-palveluntarjoajan torrentin suorituskyvyn, lataamme 1,4 Gt: n videotiedoston, joka on suunnilleen niin suuri kuin voit odottaa jakson 30 minuutin televisio-ohjelmasta. ExpressVPN pystyi nopeaan nopeuteen testilatauksessamme ja vietti suuren osan latausajasta nopeudella noin 7,5 Mt / s.

ExpressVPN: n lataus jatkoi nopeuttamista kahden ja puolen minuutin merkinnän yli ja saavutti nopeuden 13 Mt / s latauksen loppuun mennessä. Koko lataus kesti vain kolme minuuttia ja 15 sekuntia, ja se päättyi, kun näytti siltä, ​​että säiliössä olisi vielä enemmän. On mahdollista, että ExpressVPN olisi voinut saavuttaa suuremman nopeuden suuremmassa latauksessa.

NordVPN käynnistyi hieman hitaammin kuin ExpressVPN, mutta kiipesi jatkuvasti koko latauksen ajan. Kahden ja puolen minuutin kuluttua lataus oli tulossa nopeudella 17 Mt / s ja lataus valmistui kolmessa minuutissa ja viidessä sekunnissa.. 

Omituinen osa on se, että saammemme tuloksissa emme käyttäneet omistettuja P2P-palvelimia, joita NordVPN tarjoaa, vaan käytimme vain tavallisia Yhdysvaltain palvelimia. P2P-palvelimet olivat paljon hitaampia, ja lataus niiden käyttämiseen kesti noin kuusi minuuttia.

Toisin kuin streaming-kierroksella, näimme tässä, että NordVPN todella käyttää hyväkseen nopeutta, jonka näimme paperilla – niin kauan kuin käytät muita kuin P2P-palvelimia. Tämä on nopein torrent-tiedoston lataus, jota olemme vielä nähneet. Tämä tarkoittaa, että NordVPN voitti ensimmäisen kierroksensa toistaiseksi ja sementoi edelleen paikallaan parhaana torrentin VPN: nä..

Kierros: Torjuntapiste NordVPN: lle

ExpressVPN-logo
NordVPN-logo

5

Palvelimen sijainnit

ExpressVPN on yksi parhaista VPN-palveluntarjoajista niille, jotka haluavat mahdollisimman monta sijaintivaihtoehtoa. Sen avulla käyttäjät voivat muodostaa yhteyden palvelimiin 95 maassa, mukaan lukien melko harvinaiset, kuten Kenia ja Laos. Palvelimien jakelu on suurta ja sisältää useita vaihtoehtoja Lähi-idässä ja Afrikassa, joten sinulla voi olla palvelin suhteellisen lähellä riippumatta siitä missä olet.

expressvpn-review-server-paikoista

NordVPN: llä on tosiasiallisesti enemmän palvelimia kuin ExpressVPN: llä, noin 4500 palvelinta ExpressVPN: ään on noin 2 000, mutta leviäminen ei ole yhtä vaikuttavaa. NordVPN: llä on palvelimia vain 62 maassa.

nordvpn-review-markkeri-valinta

Molemmilla palveluntarjoajilla on kunnioitettavat verkot, mutta eniten sijainteja sisältävä VPN ei oikeastaan ​​ole kumpikaan näistä parhaimmista kilpailijoista, vaan HideMyAss. Jos luet HideMyAss-arvosteluamme, huomaat, että sillä on palvelinverkko, jossa leuka pudottaa 290 sijaintia 190 maassa.

HideMyAss ei kuitenkaan kilpaile näistä kahdesta tänään. ExpressVPN: llä on enemmän saatavissa olevia paikkoja ja voittaja tällä kierroksella. 

Kierros: ExpressVPN-palvelimen sijaintipiste

ExpressVPN-logo
NordVPN-logo

6

Samanaikaiset yhteydet

Useimmat VPN-palvelut rajoittavat käyttäjiä tiettyyn määrään samanaikaisia ​​yhteyksiä useista syistä. Ne voivat vaihdella palvelinten liiallisen kuormituksen estämisestä tilien jakamisen ihmisten vaikeuttamiseen.

Jos sinulla on kotona paljon laitteita, jotka haluat suojata, on tärkeää varmistaa, että peität ne kaikki mieluiten yhdellä VPN-tilauksella. Kun kyse on NordVPN: stä ja ExpressVPN: stä, se on lähellä, mutta NordVPN hyödyntää sitä.

NordVPN antaa käyttäjille mahdollisuuden kytkeä jopa kuusi laitetta kerralla, kun taas ExpressVPN sallii vain viisi samanaikaista yhteyttä, joten NordVPN on selvä voittaja. Jos sinulla on tonnia laitteita, jotka haluat suojata, etkä halua häiritä useita tilejä, tutustu Windscribe-arvosteluun. Windscribe mahdollistaa rajoittamattoman määrän samanaikaisia ​​yhteyksiä tiliä kohti. 

Kierros: Samanaikainen yhteyspiste NordVPN: lle

ExpressVPN-logo
NordVPN-logo

7

hinnoittelu

Sekä NordVPN että ExpressVPN tarjoavat kuukausittain rekisteröintivaihtoehdon lyhyimmistä suunnitelmista ja työskentelystä alkaen. NordVPN: n hinta tässä vaihtoehdossa on noin 1 dollari kuukaudessa vähemmän kuin ExpressVPN: n hinta. Seuraavaksi ExpressVPN tarjoaa kuuden kuukauden suunnitelman, joka on muutamaa dollaria vähemmän kuukaudessa kuin joko NordVPN: n tai ExpressVPN: n kuukausisuunnitelma. 

Vielä pidemmälle siirtymällä molemmilla VPN-palveluilla on yhden vuoden suunnitelma, ja NordVPN: n vuosisuunnitelma on teknisesti hieman alle ExpressVPN: n. ExpressVPN sisältää tosiasiallisesti lisäksi ylimääräiset kolme kuukautta ilmaiseksi tällä suunnitelmalla, mikä johtaa sen kuukausikustannuksiin hieman alle NordVPN: n.

ExpressVPN: n vaihtoehdot päättyvät tähän, mutta NordVPN jatkaa toimintaansa. NordVPN: llä on myös kaksivuotinen suunnitelma ja jopa mahdollisuus liittyä kolmeksi vuodeksi. Sekä kahden- että kolmen vuoden suunnitelmat lyövät mitä tahansa ExpressVPN: n tarjoamaa hintaa, ja kolmen vuoden optio on yksi kilpailukykyisimmin hinnoitelluista suunnitelmista siellä (katso ExpressVPN vs CyberGhost ja NordVPN vs CyberGhost vertailumme ja katso CyberGhost-katsauksemme, jossa katsotaan NordVPN: n suurinta kilpailijaa kohtuuhintaisiin pitkäaikaisiin VPN-suunnitelmiin.)

Molemmilla VPN-palveluilla on 30 päivän rahat takaisin -takuu, ja molemmat hyväksyvät paitsi luotto- ja maksukortit, myös bitcoinit. Valitettavasti kummassakaan VPN-palvelussa ei ole ilmaista kokeiluversiota, joten jos etsit ilmaista VPN-palvelua, muista lukea paras ilmaisia ​​VPN-artikkeleitamme. 

NordVPN tarjoaa lyhyellä aikavälillä paremman hinnoittelun kuukausittaisella hinnoittelullaan, kun taas ExpressVPN ottaa lievän reunan vuosisuunnitelmiin. Missä NordVPN todella loistaa, on pitkällä tähtäimellä sen kolmivuotisen suunnitelmansa kanssa, joka on yksi parhaista näkemistä arvoista. Tästä syystä annamme tämän kierroksen NordVPN: lle. 

Kierros: NordVPN: n hinnoittelupaikka

ExpressVPN-logo
NordVPN-logo

8

Käyttäjäystävällisyys

ExpressVPN- ja NordVPN-käyttöliittymät ovat monella tapaa polaarisia vastakohtia, mutta molemmat toimivat hyvin. ExpressVPN: n ohjelmistosuunnittelussa käytetään erittäin puhdasta asettelua ja visuaalista sotkua minimaalisesti, mikä mahdollistaa pienemmän ikkunan koon. Tämän pienikokoisen ikkunan keskellä on iso yhteyspainike, alla on palvelinvalikko ja alareunassa pari viimeaikaisia ​​paikkoja. 

expressvpn-review-lanseeraus

Toisaalta NordVPN: ssä on ikkuna, joka on noin neljä kertaa suurempi kuin ExpressVPN: n ikkuna. Syy siihen, että NordVPN tarvitsee koko tämän näytön tilan, on se, että käyttöliittymässä on suuri maailmankartta. 

Tässä kartassa on pieniä kuplia jokaisessa sijainnissa, jossa on palvelin, jota napsauttamalla voidaan muodostaa yhteys kyseiseen sijaintiin. Kartan vasemmalla puolella on luettelo käytettävissä olevista sijainneista, jos kartta ei ole suositeltu tapa selata sijainteja. 

nordvpn-review-server-navigointi

Asetuksiin siirtyessä NordVPN: llä on pieni reuna. Asetusten asettelu on vähän parempi, mutta mikä tärkeintä, NordVPN antaa valikossa selityksen siitä, mitä kukin asetus tekee. Tämän avulla on helppo määrittää asetukset mieluummin jopa niille, jotka eivät tunne VPN: n käyttöä.. 

nordvpn-review-asetukset

Viime kädessä molemmat VPN: t ovat erittäin käyttäjäystävällisiä. Tosiasiassa kysytään, kannattaako sinulla kompakti ohjelmisto, joka jättää suurimman osan näytöstä näkyväksi, vai onko sinulla mukava kartta nähdäksesi kaikki käytettävissä olevat sijainnit. Tästä syystä tämä kierros päättyy tasoon. 

Kierros: Käyttäjäystävällisyys Ei selvää voittajaa, pisteet molemmille

ExpressVPN-logo
NordVPN-logo

9

ominaisuudet

Ensinnäkin sekä ExpressVPN: llä että NordVPN: llä on kaikki perusominaisuudet, jotka odotamme kaikkien kunnollisten VPN: ien kattavan. Molemmissa vaihtoehdoissa on toiminnallinen tap-kytkin sekä tapa muodostaa automaattinen yhteys käynnistyksen yhteydessä. Molemmat tarjoajat tarjoavat myös 24/7 live chat-asiakastuen. 

Lisäkellojen ja pillien osalta jokaisella VPN: llä on yksi erottuva lisäominaisuus. NordVPN: lle se on ”CyberSec”. Tämä on mainosten estäjä, joka auttaa myös suojaamaan sinua haittaohjelmilta, tietojen kalastelulta ja muilta online-uhkilta. Se tekee tämän yksinkertaisesti estämällä sivustoja, jotka palvelevat tällaista sisältöä. 

ExpressVPN: n iso lisäominaisuus on split-tunnelointi. Tämä on uskomattoman hyödyllinen ominaisuus, jonka avulla voit valita sovelluskohtaisesti, mitkä tietokoneohjelmat käyttävät VPN: n suojattua yhteyttä ja mitkä ohjelmat käyttävät tavallista Internet-yhteyttäsi.

expressvpn-review-asetukset

Tämä tarkoittaa, että voisit ladata torrent-tiedoston VPN-yhteyden kautta pelatessasi peliä matalan ping-tason Internetissä. Tämä on loistava ominaisuus, jota on vaikea löytää, ja ExpressVPN: n tämän ominaisuuden toteutus on yksi parhaista saatavilla olevasta yksinkertaisuuden ansiosta sen asettamisessa..

NordVPN: n esto on mukava saada, mutta mainosten estäjillä on lukemattomia muita vaihtoehtoja, ja monet ihmiset käyttävät jo yhtä erillistä VPN: ään. Jaettu tunnelointi on ominaisuus, joka on arvokas ja vaikea löytää, eli ExpressVPN vie viimeisen kierroksen.

Kierros: Ominaisuuksien kohta ExpressVPN: lle

ExpressVPN-logo
NordVPN-logo

10

Lopulliset ajatukset

Kuten odotimme, monet tämän ExpressVPN vs. NordVPN-ottelun kierroksista päättyivät tasansoittoon. Molemmat nämä VPN: t ovat erinomaisia ​​ja alan huipulla (lue NordVPN vs IPVanish -teos), mutta ExpressVPN pystyi ottamaan voiton tässä ottelussa yhdellä pisteellä jaetun tunnelointiominaisuuden ansiosta. ExpressVPN: n erinomainen luotettavuus oli myös tärkeä ratkaiseva tekijä ajaa sitä eteenpäin useilla kierroksilla. 

Voittaja: ExpressVPN

Jos sinulla on kokemusta NordVPN: stä tai ExpressVPN: stä, olemme aina kiinnostuneita kuulemaan siitä alla olevissa kommenteissa. Kuten aina, kiitos lukemisesta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map