ExpressVPN vs IPVanish: Opettajasta tulee opiskelija vuonna 2020

Cloudwards-tilassa emme piilota sitä, että pidämme ExpressVPN: stä. Jos tarkastelet ExpressVPN-arvosteluamme, huomaat, että ylistämme sen nopeutta, turvallisuutta, suoratoistotehoa ja ominaisuusjoukkoa. ExpressVPN tekee hyvää työtä edustaakseen melkein kaiken mitä voi olla hyvästä VPN: stä. 


IPVanish on suuri kilpailija VPN-markkinoilla, jolla on vähän vaivaa. IPVanish-katsauksessa tarkastelimme sen vakaata nopeutta, mutta pohdimme myös sen kyseenalaista historiaa, johon sisältyy käyttäjän kirjaaminen ja tietojen luovuttaminen Yhdysvaltain lainvalvonnalle.. 

Halusimme saada ExpressVPN vs IPVanish -parin, jotta voimme nähdä, voisiko IPVanish ylittää menneisyytensä ja selviytyä huippuluokan VPN: n, kuten ExpressVPN, kanssa.

Taistelun asettaminen: ExpressVPN vs IPVanish

Jotta voimme varmistaa, että ExpressVPN vs IPVanish -parinne on oikeudenmukainen ja että rakennetta on helppo seurata, olemme jakaneet asiat yhdeksään kierrokseen. Jokaisella kierroksella keskitymme yhteen VPN-suorituskykytekijään. 

Tarkastelemme kuinka molemmat VPN: t toimivat kussakin luokassa ja vertaa niitä suoraan. Jokaisen kierroksen lopussa valitsemme, mikä VPN menestyi paremmin kyseisellä kentällä. VPN, joka voittaa eniten kierroksia, voittaa tämän ExpressVPN vs IPVanish -haun ja julistetaan kahden VPN-vaihtoehdon paremmaksi..

1

Nopeus

IPVanish ilmestyi varmasti erittäin vaikuttavilla nopeuksilla Yhdysvalloissa, missä testimmekin. Näimme ehdottomasti pohjassa olevan pingin ja suurimman osan kaistanleveydestään edelleen ehjänä, IPVanish jopa lyömällä ExpressVPN: n täältä.

IPVanish-nopeudet

Sijainti: PingDownloadUpload
suojaamaton4289,54344,35
MEILLE.4219,93193,39
UK1006,8728.71
Hongkong39276.7162.09
Sveitsi11094,91116,22

Tämä oli kuitenkin ainoa paikka, jossa IPVanish pystyi tulemaan esiin. Kaikissa muissa testaamissamme paikoissa ExpressVPN: llä oli suurempi lataus- ja lähetysnopeus sekä pienemmät pingiajat. Tämä ei kuitenkaan ole meille yllätys, koska olemme nähneet ExpressVPN: n suorituskyvyn aikaisemmin ja se voitti nopeimman VPN-artikkelin kärkipaikan.

ExpressVPN-nopeudet

Sijainti: PingDownloadUpload
suojaamaton4289,54344,35
MEILLE.24189,73243,47
UK95183,12276,97
Hongkong217147,83158,56
Sveitsi109180,65143,99

IPVanishin suorituskyky oli kaikkialla kunnollinen, ja huonoin palvelin oli toistaiseksi Iso-Britannia. Vaikka käytimmekin Ison-Britannian palvelinta, pystyimme suorittamaan tavalliset web-selaukset hienosti huonosta nopeudesta huolimatta. YouTube-videoiden oletusarvo oli jopa 1080p, ja kaikki tuntui normaalilta ilman, että latausajat lisääntyivät huomattavasti.

ExpressVPN on kuitenkin tässä suhteessa liian hyvä ja voittaa kiistatta tämän luokan. Vaikka IPVanish-palvelimella on käytettäviä palvelinopeuksia ja se pystyy käsittelemään useimpia tehtäviä, ExpressVPN tekee melkein mahdottomaksi paljon aikaa sanoa, oletko jopa yhteydessä verkkoon. 

ExpressVPN: n lataukset ja päivitykset näyttävät tulevan aivan yhtä nopeasti kuin ilman VPN: ää, ja ExpressVPN: n kytkeminen on erittäin helppoa edes edes tietämättä sitä.

Pyöreä: ExpressVPN: n nopeuspiste

ExpressVPN-logo
IPVanish-logo

2

suoratoisto

Vaikka joillakin VPN-palveluilla on omistettu suoratoistopalvelimia – kuten Windscribe, josta voit lukea parhaasta VPN for Hulu -artikkelissamme – ExpressVPN ja IPVanish molemmat luopuvat tästä, ja näyttävät sen sijaan yrittävän tukea streamingia kaikilla palvelimilla. Tämä on loistava mukavuus, mutta voi tuottaa joitain osumia tai jätä -tuloksia.

IPVanishin avulla pääsimme läpi Netflixin ilman ongelmia, mutta jokainen kokeiltu suoratoistopalvelu esti meidät. 

Huomasimme asetuksissa vaihtoehdon “sekoittaa” VPN-liikenteemme, joka väittää voivan ohittaa verkon liikenneanturit, joiden tarkoituksena on havaita ja estää VPN: n käyttö. Kuitenkaan edes tämän päätyttyä, emme onnistuneet saamaan Hulua, Amazon Prime Videoa tai BBC iPlayeria toimimaan.

IPVanish-Proxy-virheestä

ExpressVPN puolestaan ​​toimi kaikilla suoratoistosivustoilla muuttamatta asetuksia. Hulu, Netflix ja Amazon toimivat moitteettomasti videoiden latautuessa nopeasti ja näyttämällä teräviltä. ExpressVPN on esiintynyt monissa parhaissa VPN-suoratoistoluetteloissa tästä syystä, mukaan lukien paras VPN Netflixille ja paras VPN Amazonille.

Pyöreä: suoratoistopiste ExpressVPN: lle

ExpressVPN-logo
IPVanish-logo

3

Turvallisuus ja yksityisyys

ExpressVPN: n turvallisuudesta alkaen on muutama vaihtoehto, mutta vain yksi, jolla on todella merkitystä. Suositeltava protokolla on OpenVPN, mutta valittavana on myös L2TP ja PPTP. 

ExpressVPN on kuitenkin nimittänyt nämä molemmat “heikoksi tietoturvaksi”, ja olemme samaa mieltä. Yleensä kehotamme kaikkia asettamaan protokollan OpenVPN UDP: lle, mutta voit lukea muista vaihtoehdoista VPN-protokollan erittelyssä. 

expressvpn-review-protokolla-asetukset

IPVanish tarjoaa jopa enemmän protokollia kuin ExpressVPN OpenVPN: n, PPTP: n ja L2TP: n lisäksi myös IKEv2: n ja SSTP: n kanssa. Jälleen kerran, vaikka on hienoa, että vaihtoehtoja on, OpenVPN: tä pidetään roskakorin valintana protokollien suhteen, ja se on se, mitä suosittelemme useimpien käyttäjien valitsemaan useimpiin käyttötarkoituksiin. 

Sekä ExpressVPN että IPVanish käyttävät AES-256-salausa, joka muodostaa parin kanssa OpenVPN: stä VPN-tietoturvan kultaisen standardin. Kumpikaan VPN-palveluntarjoaja ei paljastanut meitä DNS- tai IP-vuotoilta testauksen aikana, ja molempien VPN-verkkojen yleinen turvallisuus näytti olevan nuuska.

Vaikka molemmat VPN: t ovat turvallisuuden suhteen vertailukelpoisia, yksityisyys on toinen asia. ExpressVPN: llä on vankka kokemus käyttäjän yksityisyyden kunnioittamisesta, eikä se ole aiemmin antanut käyttäjille mitään tietoja. 

Sen tietosuojakäytännössä hahmotellaan selvästi, mitä tietoja on ja joita ei valvota. Lisäksi ExpressVPN perustuu Ison-Britannian Neitsytsaaret, joilla on joitain parhaimmista yksityisyyttä koskevista laeista maailmassa. ExpressVPN: n keräämät tiedot on nimetty ja niitä käytetään verkon ylläpitoon. 

IPVanish puolestaan ​​kumosi oman tietosuojakäytäntönsä jo vuonna 2018. Nyt poistettu Reddit-viesti rikkoi tarinan IPVanishin toimittamasta asiakastietoja Yhdysvaltain sisäisen turvallisuuden laitokselle saatuaan kutsun. Tämä osoitti, että IPVanish pitää tosiasiallisesti lokit huolimatta tietosuojakäytännöstä toisin sanoen.

IPVanish-kirjaus

Tämän kaltainen tapaus jättää pysyvän jäljen VPN: n seurannalle. Vaikka nykyinen toimitusjohtaja väittää, että yritystä johdetaan nyt eri tavalla, täysin erilaisilla avainhenkilöillä ja uudella juridisella tiimillä, on todennäköisesti parasta ottaa oppia menneisyydestä ja välttää IPVanishia, jos olet varovainen, että lokit pitävät VPN-palveluntarjoajasi. 

Kierros: ExpressVPN: n suojaus- ja yksityisyyspiste

ExpressVPN-logo
IPVanish-logo

4

Torrenting

Testasimme kummankin VPN: n torrentin suorituskykyä 1,4 Gt: n testitiedoston avulla. Suuri videotiedosto antaa hyvän kuvan siitä, millaista odotusta voit odottaa lataamalla hyvin kylvetyn 1080p-jakson 30 minuutin TV-ohjelmasta.

Sekä ExpressVPN että IPVanish toimivat hyvin samalla tavalla. IPVanish nousi nopeuteen noin 4MB / s noin 30 sekunnin kuluttua ja käytti suurimman osan latausajasta alueella 7MB / s – 8MB / s. Oli lyhyitä purskeita jopa 12 Mt / s, ja koko lataus päättyi kolmessa minuutissa ja 10 sekunnissa.

ExpressVPN oli hiukan hitaampi aloittamiseen ja kesti noin 45 sekuntia todella menemään alkuun, mutta se päästi laskeutumaan samalla 7MB / s nopeuteen 8MB / s. Oli myös samanlaisia ​​piikkejä, noin 12 Mt /, ja koko lataus valmistui noin kolmessa minuutissa ja 15 sekunnissa.

Vaikka ExpressVPN kesti muutama sekunti pidempään, on syytä huomata, että teimme tämän testauksen Yhdysvaltojen paikallisilla palvelimilla molemmille VPN: ille. Tämä oli ainoa palvelinpaikka, jonka IPVanish voitti “nopeus” -kierroksella, ja se oli ylivoimaisesti IPVanishin paras palvelin, mikä tarkoittaa, että ExpressVPN ylittää huomattavasti IPVanishin muilla maailman alueilla, kun kyse on latauksista.. 

Torrenttestauksissamme ExpressVPN ja IPVanish suorittivat kuitenkin molemmat samalla tavalla ja suorittivat latauksen nopeasti, mikä tarkoittaa, että tämä kierros päättyy tasoon.

Kierros: Torrentia Ei selvää voittajaa, pisteet molemmille

ExpressVPN-logo
IPVanish-logo

5

Palvelimen sijainnit

ExpressVPN: llä on yli 2000 palvelinta, mikä on paljon, mutta jotkut VPN-palvelut, kuten NordVPN, ovat voittaneet. Missä NordVPN: llä ei kuitenkaan ole ExpressVPN-lyöntiä, se on käytettävissä olevien palvelinpaikkojen määrässä. ExpressVPN: n palvelimet ovat levitetty hyvin 148 sijaintipaikan kanssa 94 maassa. Lue vertailumme ExpressVPN vs. NordVPN ja NordVPN vs IPVanish.

expressvpn-review-server-paikoista

ExpressVPN: llä on vain yksi haastaja palvelinverkossa käytettävissä olevien sijaintien määrän suhteen, ja se on HideMyAss. Jos luet HideMyAss-arvosteluamme, huomaat, että siinä on leuka pudottava 290 sijaintia 190 maassa. 

Tietäen, että HideMyAss on ExpressVPN: n ainoa kilpailija palvelimen sijaintivaihtoehdoista, on itsestään selvää, että IPVanishilla on pienempi verkko. IPVanishilla on yli 1000 palvelinta 60 maassa, mikä on kunnioitettavaa, mutta ei yksinkertaisesti riitä ylittämään ylimmän hyllyvaihtoehdon, kuten ExpressVPN. 

IPVanish-palvelin-Kartta

Kierros: ExpressVPN-palvelimen sijaintipiste

ExpressVPN-logo
IPVanish-logo

6

Samanaikaiset yhteydet

Samanaikaiset yhteydet ovat kiistatta ExpressVPN: n heikoin osa. ExpressVPN sallii vain korkeintaan viisi samanaikaista yhteyttä, mikä on melko mukavaa. 

Vaikka reitittimen asentaminen on aina mahdollista suojata kaikkia laitteita kotona, kun käytetään vain yhtä yhteysäsi, toteutukseen liittyy muutamia ongelmia, varsinkin jos olet usein poissa käytöstä ja käytät julkista Wi-Fi-yhteyttä. 

IPVanish antaa käyttäjille 10 samanaikaista yhteydenottoa tiliä kohti. Tämä riittää, että useimmat ihmiset pitävät kaikki laitteet suojassa ilman, että sinun on irrotettava tablettia, jotta kannettava tietokone saadaan VPN: ään. Luonnollisesti 10 samanaikaista yhteyttä on parempi kuin vain viisi, joten IPVanish on juuri voittanut ensimmäisen kierroksensa tässä IPVanish vs ExpressVPN -ottelussa.

Kierros: Samanaikainen yhteyspiste IPVanishille

ExpressVPN-logo
IPVanish-logo

7

hinnoittelu

ExpressVPN- ja IPVanish-hinnoittelumallit ovat melko samanlaisia, vain muutamilla merkittävillä eroilla. Ensinnäkin jokaisella VPN-palveluntarjoajalla on kuukausittainen vaihtoehto, ExpressVPN on yksi markkinoiden kalliimmista vaihtoehdoista ja IPVanish tulee vain 1 dollarilla kuukaudessa vähemmän.

Seuraavaksi IPVanishilla on kolmen kuukauden optio, kun taas ExpressVPN tarjoaa kuuden kuukauden suunnitelmat. Jälleen, jakautuessaan kuukausikustannuksiin, IPVanish-hinnoittelu kolmen kuukauden aikana on yhden dollarin vähemmän kuin mitä ExpressVPN veloittaa kuukaudessa kuuden kuukauden aikana. 

Lopuksi, molemmilla palveluntarjoajilla on vuosittainen vaihtoehto. ExpressVPN antaa käyttäjille todella 3 ylimääräistä kuukautta ilmaiseksi, jos saat yhden vuoden suunnitelman, mikä tekee siitä 15 kuukauden tilauksen. Tässä aikataulussa IPVanish tulee vuositasolla noin 50 senttiä vähemmän kuukaudessa verrattuna ExpressVPN: ään.. 

Vaikka kumpikaan palveluntarjoaja ei tarjoa ilmaista kokeiluversiota, ExpressVPN tarjoaa 30 päivän rahat takaisin -takuun, kun taas IPVanishilla on vain 7 päivän rahat takaisin -takuu. ExpressVPN hyväksyy myös enemmän maksuvaihtoehtoja, kuten bitcoin, UnionPay, Sofort ja muut, kun taas IPVanish hyväksyy vain luottokortit ja PayPal. 

Tätä kierrosta on vaikea soittaa ja parempi hinnoittelu riippuu mahdollisesti tarpeistasi. IPVanishilla on hieman alhaisemmat hinnat kautta linjan, mutta ExpressVPN tarjoaa paremman rahat takaisin -takuun ja siinä on enemmän maksutapoja. Lopulta annamme tämän kierroksen IPVanishille, koska se on alhaisemmat hinnat parempana, mikä sallii samanaikaisten yhteyksien lisäämisen. 

Kierros: IPVanish-hintapiste

ExpressVPN-logo
IPVanish-logo

8

Käyttäjäystävällisyys

IPVanishilla on sotkuinen ja kiireinen käyttöliittymä, joka heittää melkein kaiken tarvitsemasi tiedon heti. Ikkunan keskellä on iso laatikko, jonka vie verkkoliikennekaavio, kun olet yhteydessä verkkoon, ja se on tyhjä, kun et ole yhteydessä. Tämän alapuolella on myös laatikko, joka näyttää muita yhteydetietoja, kuten protokollaa ja yhteysaikaa. 

IPVanish-pikaliitettävällä

IPVanish käyttää sijaintisi valintaa varten useita avattavia valikoita ikkunan oikeassa alakulmassa. Yksi valikko valitsee maan, johon yhdistät, toinen valitsee mihin kaupunkiin ja toinen antaa sinun valita, mihin palvelimeen muodostat yhteyden valitsemassasi kaupungissa. Vasemmalla puolella on välilehtiä, joiden avulla pääset käsiksi asetuksiin ja yksityiskohtaisempaan palvelinluetteloon hakupalkilla..

ExpressVPN: n käyttöliittymä on vertailun vuoksi erittäin puhdas ja erittäin vähän tietoa heitetään sinulle. Graafin ja yhteysajastimen sijaan näytön keskellä on vain suuri kytkentäpainike.

expressvpn-review-server-navigointi

Itse ikkuna on paljon pienempi ExpressVPN: n kanssa, ja se tulee noin puoleen IPVanish-käyttöliittymän koosta. Palvelinluetteloa voidaan myös navigoida paremmin ExpressVPN: n avulla. Tavallisessa palvelinluettelossa on jo hakupalkki, toisin kuin IPVanish, ja palvelimien sijainnit on järjestetty alueittain.

Rajapinnan ja ohjelmistojen huonon helppokäyttöisyyden lisäksi meillä oli myös vaikeuksia IPVanishin tappamiskytkimen toiminnassa. Kun tap-kytkin kytketään päälle, se estää kaiken liikenteen, kun VPN: ää ei ollut kytketty.

Tämä tarkoittaa, että jos ohjelmisto on käynnissä ja tappikytkin on kytketty päälle, mutta VPN: ää ei ole kytketty, et pääse Internetiin. IPVanish estää kaiken liikenteen paitsi, että VPN katkaisee yhteyden, mutta jos et ole yhteydessä VPN: ään jostain syystä, vaikka valinnaisesti.

Tällainen toteutus tarkoittaa, että monilla käyttäjillä on todennäköisesti vain tappaus pois päältä tai koko ajan. Tämä ei ole paras tapa suunnitella tämä ominaisuus toimivaksi ja kääntää monet ihmiset pois VPN-tietoturvan kriittisistä näkökohdista.

Kierros: ExpressVPN: n käyttäjäystävällisyyspiste

ExpressVPN-logo
IPVanish-logo

9

ominaisuudet

IPVanishilla ei ole paljon lisättyjen kellojen ja pillien suhteen. Se voi käynnistyä automaattisesti käynnistyksen yhteydessä ja muodostaa yhteyden automaattisesti käynnistyessä, mutta nämä ovat hyvin perusominaisuuksia, jotka melkein kaikilla VPN-verkoilla on. 

ExpressVPN: ssä sen sijaan on ominaisuuksia, jotka ovat sekä hyödyllisiä että vaikeita löytää. ExpressVPN: n merkittävin ominaisuus on erinomainen jaettu tunnelointi. Jaettu tunnelointi antaa mahdollisuuden valita, mitkä sovellukset käyttävät VPN: n suojattua yhteyttä ja mitkä sovellukset käyttävät tavallista Internet-yhteyttä. 

Tämä on hieno selaamaan verkkoa normaalilla internetilläsi esimerkiksi lataamalla torrentti VPN-yhteytesi kanssa samanaikaisesti. Jaetun tunneloinnin lisäksi ExpressVPN: ssä on parempi tappauskytkin ja kaikki automaattiset yhteysominaisuudet, joita IPVanish tukee.

Molemmilla VPN: llä on myös 24 tunnin live-chat-asiakastuki, joka on hieno vianmääritys ja apu, jos jotain menee pieleen. ExpressVPN: n jaettu tunnelointi yksin voittaa kuitenkin kierroksen, ja se on ominaisuus, jota emme yllätty, koska emme näe useammin, kun otetaan huomioon sen hyödyllisyys..

Kierros: Ominaisuuksien kohta ExpressVPN: lle

ExpressVPN-logo
IPVanish-logo

10

Tuomio

Kun lopullinen pistemäärä on seitsemän tai kolme, yhden kierroksen päättyessä tasapeliin, ExpressVPN ottaa helposti voiton tässä IPVanish vs ExpressVPN -ottelussa. Vaikka IPVanish otti samanaikaiset yhteydet ja hinnoittelukierroksen (kapeasti), se ei silti voinut kilpailla ExpressVPN: n paremman toiminnallisuuden, suuremman nopeuden ja erinomaisen tietoturvan ja yksityisyyden seurannan kanssa.. 

Voittaja: ExpressVPN

Jos sinulla on kokemusta ExpressVPN: stä vs. IPVanishista, kerro siitä meille alla olevissa kommenteissa. Lue myös ExpressVPN vs. CyberGhost ja ExpressVPN vs PIA -vertailumme. Kuten aina, kiitos lukemisesta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map