ExpressVPN vs. Astrill: Kaksi kallista teeskentelijää kohtaavat vuonna 2020

ExpressVPN on ollut pitkä voittoputki otteluiden keskuudessa, ja siihen on hyviä syitä. Jos luet ExpressVPN-arvosteluamme, huomaat, että se tarjoaa käyttäjäystävällisen kokemuksen, jonka kuka tahansa on helppo noutaa ja käyttää, mutta pakattu silti tonnia ominaisuuksia. Se on suosikki VPN ja on osoittautunut ansioituneeksi tähän asemaan.


Toisaalta Astrill on suunnattu niille, jotka haluavat VPN: n, jolla on maksimaalinen toiminnallisuus. Se tulee kuitenkin hintaan ja helppokäyttöisyyteen, kuten voit lukea Astrill-katsauksesta. 

Tässä artikkelissa aiomme seurata heitä nähdäksesi, kumpi pisteyttää paremmin, vaikka kiinnitämme myös erityistä huomiota tiettyjen ihmisten tiettyihin luokkiin.

Taistelun asettaminen: ExpressVPN vs. Astrill

Kuten kaikissa kilpailuissa, on laadittava säännöt, jotta kilpailijat voivat harjoittaa toisiaan tasaisella kentällä. Yhdistimme joitain parhaimmassa VPN-artikkelissamme olevia osioita varmistaaksemme, että jokainen piste kantaa suunnilleen saman painon. Kierrosten lukumäärä kesti yhdeksästä viiteen.

Viisi kierrosta, joita tarkastelemme, ovat ominaisuudet, hinnoittelu, helppokäyttöisyys, nopeus ja turvallisuus. Jokaisella kierroksella annamme yleiskuvan etsimästämme, sukellamme kunkin palveluntarjoajan suorituksiin kyseisellä kentällä, teemme päätelmän ja määrittelemme pisteitä.

1

ominaisuudet

VPN-ominaisuuksien suhteen jotkut ovat välttämättömiä ja toiset ovat enemmän kirsikka päälle. Pidämme pakollisina hyviä VPN-verkkoja varten tapinkytkin ja mahdollisuus muodostaa yhteys automaattisesti.

Nämä kaksi ominaisuutta ovat kriittisiä turvallisuuden kannalta, ja kaikki VPN: t ovat vähemmän turvallisia ilman niitä. Näiden lisäksi ominaisuudet, kuten jaettu tunnelointi ja luotetut verkot, ovat mukavia nähdä, antavat käyttäjille paljon hallintaa kuinka ja milloin VPN muodostaa yhteyden.

Viimeinkin, monet VPN: t tarjoavat asetuksia, jotka estävät DNS-vuodot ja antavat sinun valita useista protokollista. Tarkastelemme niitä yksityiskohtaisemmin ”turvallisuus ja yksityisyys” -osiossa.

ExpressVPN

ExpressVPN on ominaisuuksiltaan rikas ja voi olla vaikea voittaa tässä kategoriassa, mutta kuten näimme ExpressVPN vs. CyberGhost-ottelumme yhteydessä, hallitseva kuningas on mahdollista haastaa. ExpressVPN piilottaa ominaisuuksiensa syvyyden selvästi yksinkertaisen käyttöliittymän takana.

Se tarjoaa asiakkaille paljon laitteita. Kaikki tärkeimmät alustat, mukaan lukien Windows, macOS, iOS ja Android, sekä sovellukset esimerkiksi PlayStation- ja Roku-laatikoihin ovat suojattuja, joten kaikkien kodisi laitteiden suojaaminen on helppoa.. 

expressvpn-review-speed-testi

Kun kyse on työpöytäsovelluksesta, asiakkaan käynnistämistä varten automaattisesti on määritetty asetukset ja yhteyden muodostaminen ilman käyttäjän syöttöä. Siellä on myös tappauskytkin sekä helppokäyttöinen jaetun tunneloinnin vaihtoehto, jonka avulla voit valita, mitkä ohjelmat käyttävät VPN-yhteyttä ja mitkä käyttävät suojaamatonta yhteyttä. 

ExpressVPN antaa käyttäjille myös mahdollisuuden valita useista protokollista, joita tarkastelemme tarkemmin osiossa “turvallisuus ja yksityisyys”. Lopuksi se antaa käyttäjille pääsyn DNS-palvelimiin, mikä on hieno ominaisuus, jota käsittelemme myös yksityiskohtaisemmin pian.

Astrill

Vaikka Astrill ei kata aivan yhtä monta laitetta kuin ExpressVPN, se tekee kunniallisen työn. Se tarjoaa asiakkaille Android, iOS, macOS, Windows, Linux ja reitittimet. Vaikka se ei välttämättä tarjoa asiakkaita laitteille, kuten PlayStationille ja streaming-koneille, se tarjoaa käyttäjille tavan suojata nämä laitteet VPN-jakamisominaisuudella.

VPN-jakamisen avulla Astrill voi antaa kaikkien verkon laitteiden käyttää tietokoneesi suojattua VPN-yhteyttä. Tähän on haittapuolia, ja se ei ole niin hyvä kuin, että niissä olisi erillisiä sovelluksia, mutta se tarjoaa käyttäjille hyvän tavan pitää kaikki laitteet turvallisina.

Astrill-VPN-jakamisen

Astrill tarjoaa käyttäjille myös vankan jaetun tunnelointitoiminnon, jonka avulla voit suodattaa, mitkä ohjelmat käyttävät VPN-yhteyttä ja tiettyjä verkkosivustoja. Lisäksi Astrill tarjoaa vaikuttavia mukautustasoja tap-kytkimessä, jonka avulla voit pitää tietyt ohjelmat käynnissä, mutta tappaa muut, jos VPN-yhteys katoaa.

Kuten ExpressVPN, myös Astrill antaa käyttäjille valita protokollia, mutta antaa myös valita useista salausvaihtoehdoista. Lisäksi voit käyttää Astrillin DNS-palvelimia tai määrittää oman DNS-osoitteen. 

Pyöreä yksi ajatuksia

Astrill ei tarjoa omistautuneita asiakkaita niin monelle laitteelle kuin ExpressVPN, mutta se antaa käyttäjille vaihtoehtoja näiden laitteiden suojaamiseksi. Vaikka ExpressVPN on Astrillin voittanut tässä suhteessa, melkein kaikki muu on Astrillin eduksi.

Siinä on samat ominaisuudet kuin ExpressVPN: llä, kuten jaetulla tunneloinnilla ja yksityisillä DNS-palvelimilla, mutta antaa käyttäjälle paremman hallinnan niiden määrityksistä. Se ei vain anna käyttäjien suodattaa ohjelman perusteella jaetun tunneloinnin suhteen, vaan antaa myös suodattaa yhteydensä millä verkkosivustolla he aikovat.

Lisäksi se tarjoaa omat yksityiset DNS-palvelimet ja antaa käyttäjille mahdollisuuden määrittää DNS, jota he haluavat käyttää. Kaiken kaikkiaan se tarjoaa enemmän mukautuksia VPN: n suorittamiseen ottamalla etuna ensimmäisellä kierroksella ExpressVPN: n yli. 

Kierros: Ominaisuuspiste Astrillille

ExpressVPN-logo
Astrill-logo

2

Hinta

Kukaan ei halua maksaa mistään yli, ja se sisältää VPN: n. Siksi kattamme kunkin VPN: n hinnoittelun. Tässä osiossa tarkastellaan myös millaista ilmaista kokeiluversiota kukin VPN tarjoaa, jos sellaista on, sekä niiden hyvitysjaksoja ja mitä maksutapoja he hyväksyvät.

ExpressVPN 

ExpressVPN on yksi markkinoiden kalleimmista tarjoajista, kuten voimme nähdä VyprVPN vs ExpressVPN -paritettavista tarjouksista. Sen kuukausittainen hinnoittelu on jyrkkää, mutta ei välttämättä ylihinnoiteltu siitä, mitä saat.

Ilmoittamalla pisin aikajakso, 15 kuukautta, saat 50 prosentin alennuksen kuukausitasoon verrattuna, kun taas kuuden kuukauden aika tarjoaa muutaman dollarin pois. ExpressVPN: llä on 30 päivän rahat takaisin -takuu, mutta se ei tarjoa ilmaista suunnitelmaa tai kokeiluversiota. 

Se hyväksyy monia maksutapoja, kuten luottokortit, PayPal ja bitcoin. Jälkimmäinen on loistava vaihtoehto niille, jotka haluavat maksimoida online-nimettömyytensä, koska kryptovaluutta ei jätä käytännössä mitään paperipolkua. ExpressVPN hyväksyy myös lähes tusina muuta maksutapaa, kuten Sofort, Mint ja UnionPay, mikä on paljon enemmän kuin IPVanish (lue ExpressVPN vs IPVanish -teos).

Hintahintaan ExpressVPN antaa sinulle viisi yhteyttä rajoittamattomalla kaistaleveydellä, eikä se tarjoa tapaa kasvattaa numeroa perustamatta toista tiliä.. 

Astrill

Yllättäen Astrillilla on jopa korkeammat hinnat kuin ExpressVPN. Yhden kuukauden suunnitelma on yksi kalleimmista markkinoilla. Kuten ExpressVPN: ssäkin, pidennettynäsi tässä tapauksessa 12 kuukautta, hinta laskee 50 prosenttia. Siellä on myös kuuden kuukauden suunnitelma, joka tarjoaa pienen alennuksen kuukausikorosta. 

Astrill tarjoaa myös muutamia muita lisäosia ja päivityksiä, kuten VIP-suunnitelman, jonka oletetaan tarjoavan nopeampia ja asettavan yhteydellesi etusijan VPN-palvelimissa. Se melkein kaksinkertaistaa kuukausisuunnitelman kustannukset.

Voit myös hankkia yksityisen IP-osoitteen, ja voit ostaa valmiiksi määritetyn reitittimen suojaamaan kodin kaikkia laitteita helposti. Toisin kuin ExpressVPN, Astrill ei rajoita yhteyksiäsi. Sen lisäksi, että annat käyttää niin monta laitetta kuin haluat, se tarjoaa myös rajoittamattoman kaistanleveyden.

Se tarjoaa käyttäjille ilmaisen viikon kokeilujakson, joka on mukava saada tunne palvelusta ennen maksamista, mutta se ei ole niin antelias kuin ilmaisen VPN-paketin tarjoaminen. Ilmainen kokeiluversio on kuitenkin ainoa mahdollisuus päättää mielesi. Kaikki myynti on lopullista.

Astrill kattaa tärkeimmät maksutavat, mukaan lukien luottokortti, PayPal ja bitcoin. ExpressVPN: n tavoin se hyväksyy myös menetelmät, kuten UnionPay ja Alipay.

Pyöreä kaksi ajatusta

Vaikka Astrill tarjoaa viikon ilmaisen kokeilujakson, on parempi nähdä rahat takaisin -takuu, kuten ExpressVPN: n 30 päivän käytäntö. Molemmat palveluntarjoajat hyväksyvät bitcoinin, mikä on hieno turvallisuustietoiselle.

Viime kädessä, vaikka kumpikaan palveluntarjoaja ei ole yhtä edullinen kuin esimerkiksi NordVPN, josta voit lukea NordVPN-katsauksessamme, Astrill vie hinnoittelunsa äärimmäisyyteen. Jo korkeat hinnat vaikeutuvat lisäosien kanssa entisestään, mikä tekee siitä yhden markkinoiden kalleimmista VPN-verkoista, mikä tarkoittaa, että tämä kohta menee ExpressVPN: ään (lue ExpressVPN vs. NordVPN-vertailu).

Kierros: Hintapiste ExpressVPN: lle

ExpressVPN-logo
Astrill-logo

3

Helppokäyttöisyys

Jokaisella VPN: llä näyttää olevan oma vastuunsa siitä, miten tarjota visuaalisesti houkutteleva ja helppokäyttöinen ohjelmisto pitäen sitä silti täynnä ominaisuuksia. Tällä kierroksella tarkastellaan kuinka kukin kilpailijamme lähestyy ongelmaa.

Arvioimme, kuinka kukin asiakas näyttää ja kuinka helppoa on käyttää. Vierailemme myös lyhyesti jokaisessa verkkosivustossa varmistaaksemme, että on helppo päästä sinne, missä sinun täytyy olla sivustolla. Palveluntarjoaja, joka tarjoaa paremman käyttökokemuksen, voittaa pisteen tälle kierrokselle. 

ExpressVPN

ExpressVPN tekee erinomaisen työn tasapainottaa ominaisuuksia puhtaan ja tyylikkään asiakkaan kanssa. Kun avaat sovelluksen, sinulle esitetään minimalistinen näyttö, jonka keskellä on suuri virtapainike, joka yhdistää ja irrottaa VPN: n.

expressvpn-review-server-navigointi

Tämän alapuolella on teksti, joka osoittaa, oletko yhteydessä, ja sen alla on ruutu, joka näyttää, mihin tunnelit. Palvelinluettelo on järjestetty ja helppoa selata. Palvelinluettelolle on hakutoiminto, samoin kuin mahdollisuus lajitella maanosan mukaan, mikä on hyödyllistä. 

Tämä osa asiakkaasta on kaikki, mitä useimmat ihmiset tarvitsevat, ja esittelee VPN: n tärkeimmät osat virtaviivaisesti. Napsauttamalla näytön vasemmassa yläkulmassa olevaa kolmea riviä, voit avata valikot, jotka ovat myös hyvin asetettuja.

Asetusvalikoissa on helppo selata ja sanamuoto kuvaa selkeästi, mitä kukin asetus tekee. Mitä sivustoon tulee, se noudattaa VPN-verkkosivustojen vakiomuotoa. On olemassa useita punaisia ​​painikkeita, joiden avulla voit aloittaa ostamisen ja tilin perustaminen on helppoa.

Astrill

Astrillin verkkosivustolla on samanlainen yleinen asettelu kuin ExpressVPN: llä. Verkkosivun silmäänpistävimmät elementit ovat painikkeet, jotka vievät sinut valmistautumaan ilmaiseen kokeiluversioon. Kokeilun päätyttyä on helppo löytää, mihin maksullinen tili voidaan perustaa, ja lataukset ovat myös helppoa.

Kun asiakas on asennettu tietokoneellesi, huomaat ensin, kuinka pieni se on. Se on noin kolmannes ExpressVPN: n asiakkaan koosta, ja siinä on vähemmän hienostunut ulkoasu ja ulkoasu.

Astrill-liitäntä

Yläosassa on valtava vaihtokytkin, joka vie noin puolet pienestä ikkunasta ja antaa sinun kytkeä tai irrottaa VPN: n. Tämän alapuolella on avattava valikko, joka näyttää valitun maan ja antaa sinun valita, mihin haluat muodostaa yhteyden. Mukana on myös kaavio, joka näyttää VPN-yhteytesi nopeudet ensimmäisessä näytössä.

Vaikka palvelinluettelossa on hakutoiminto, Astrillin selailu ei ole yhtä hyvin järjestetty kuin ExpressVPN: n, ja se lopulta tuntuu ahtautuneelta asiakkaan pienen koon takia. Oikeassa yläkulmassa on avattava valikko protokollan valitsemiseksi, ja vasemmassa yläkulmassa on kolmen rivin kuvake, joka avaa valikot.

Astrillin asetusvalikot eivät ole aivan yhtä tyylikkäästi kuin ExpressVPN: ssä, ja etsimäsi niissä etsimäsi voi olla kokeilu- ja erehdyskysymys, kunnes omistat kaiken, joka on muistissa.

Vaikka Astrill on pakattu tonni kestäviä ominaisuuksia, se tekee sen kustannuksin. Se on hinnoiteltu ja suunniteltu VPN-verkkopalveluna käyttäjille, jotka haluavat yksityiskohtaisesti hallita VPN: n toimintaa ja käyttäytymistä, vaikka se tekisi vähemmän miellyttävästä käyttökokemuksesta.

Kolme kierrosta

ExpressVPN: llä on erittäin tyylikäs asiakas, joka näyttää hyvältä ja toimii yhtä hyvin. Se tarjoaa hyvän tasapainon paloturvallisen VPN-palvelun tarjoamisesta niille, jotka haluavat yksinkertaisesti asettaa asiat ja antaa virrankäyttäjille runsaasti määritysvaihtoehtoja.

Toisaalta Astrill tarjoaa erittäin monipuolisen kokemuksen, joka on suunnattu niille, jotka haluavat saada kaiken hyödyn VPN: stä. Käyttöliittymä on pienempi ja valikot ovat sotkeutuneempia. Siltä puuttuu paljon kiitosta, joka ExpressVPN: llä on, eli kohta tässä menee ExpressVPN: lle.

Kierros: ExpressVPN: n helppokäyttöisyys

ExpressVPN-logo
Astrill-logo

4

Nopeus

Kuten kaikissa otteluissa olevissa osioissa, nopeus on hyvän VPN: n kulmakivi. Ilman kunnollista nopeutta VPN-verkot tuntevat olonsa hitaaksi ja reagoimattomaksi, kun taas hyvillä nopeuksilla varustettu VPN tekee verkkoselaamisesta ja suoratoistosta helpon ja nautinnollisen. 

Jotta asiat pysyvät oikeudenmukaisina, asetamme jokaisen etsimämme VPN: n käyttämään samaa protokollaa, OpenVPN ja samaa salausta, AES 256-bittistä. Testasimme myös samat viisi sijaintia ja vertailimme sitten paperilla nähtyjä nopeuksia. 

ExpressVPN 

ExpressVPN on johdonmukaisin VPN, jota olemme testanneet nopeuden suhteen sijainnista toiseen.

Paikka: Ping (ms) Lataa (Mbps) Lataa (Mbps)
suojaamaton9161,8310.22
Älykäs sijainti-Kansas City44105,497,94
Toronto3590,577,89
Amsterdam145103,124,48
Singapore24485.472,98
Japani163100,824,84

Pingiaika kasvoi palvelimelta toiselle, mutta se on väistämätöntä. Latenssi ei ollut koskaan tarpeeksi korkea, jotta se olisi haittaa suoritettavalle etäisyydelle. ExpressVPN-yhteyden luominen vie usein aikaa, joskus vähintään 10 sekuntia. 

Kun yhteys on muodostettu, se toimii kuitenkin hyvin. On ollut monia kertoja, joissa VPN-verkko on ollut käytössä, ja emme edes huomanneet, koska verkkosivustot ja jopa videot latautuvat ilman huomattavia viivytyksiä.

Testissämme jokainen palvelin oli luotettavasti nopea ja tarjosi mukavaa suorituskykyä. Meillä ei koskaan ole ollut verkkosivuston lataamista, tai videopuskurin lataaminen ei kestänyt kauan, jopa korkealla resoluutiolla. ExpressVPN sijoittuu rutiininomaisesti nopeimpien VPN-luetteloidemme kärkeen ja hyvästä syystä. 

Astrill

Astrill muodostaa yhteyden nopeasti, ja he eivät koskaan antaneet meille luotettavuuden ongelmia. Pingiajat olivat myös alhaiset, mikä antoi sille vahvan potentiaalin pelaamisen VPN: nä.

Esitys paikasta toiseen oli kuitenkin hankala. Brasilialaiset ja japanilaiset palvelimet palauttivat paljon hitaammin kuin jotkut paikat, joihin yleensä kiinnitetään enemmän huomiota, kuten Yhdysvallat ja Iso-Britannia.

Paikka: Ping (ms): Lataa (Mbps): Lataa (Mbps):
suojaamaton984.4311.50
Los Angeles, Kalifornia6565.9510,30
Yhdistynyt kuningaskunta11373.307,70
Venäjä16192,106,91
Japani30597,442,83
Iran50637.421.49

Kaiken kaikkiaan jatkuva lataus- ja latausnopeus oli vakaa, mutta hitaat palvelimet menettävät Astrillin suuria pisteitä luotettavien nopeuksien suhteen. Silti selailu oli vakaa ja vain hitaammissa palvelimissa havaittiin vain noin puolen sekunnin viive.. 

Videot ladattiin hyvin, ja kun videon toisto alkoi, puskurointiin ei koskaan liittynyt ongelmaa, vaikka suoratoisto olisi 1080p ja 60 kuvaa sekunnissa. 

Pyöreä neljä ajatusta

Vaikka Astrill pystyy luomaan vakaan yhteyden nopeasti ja sillä on alhaiset pingiajat, se ei ole yhtä johdonmukainen palvelimelta toiselle kuin ExpressVPN. ExpressVPN: llä on vertailukelpoiset pingiajat, mutta urheilu nopeampaa ja luotettavampaa nopeutta kaikissa paikoissa ympäri maailmaa. 

Lisäksi selaamisen yhteydessä ping-etu ei ollut havaittavissa Astrillille. Itse asiassa verkkosivujen ja videoiden lataaminen oli hitaampaa. Siksi ExpressVPN ottaa pisteen nopeuteen. 

Pyöreä: ExpressVPN: n nopeuspiste

ExpressVPN-logo
Astrill-logo

5

Turvallisuus ja yksityisyys

Lopuksi tarkastelemme tärkeintä syytä, jonka vuoksi monet ihmiset saavat VPN: turvallisuuden ja yksityisyyden. Analysoimme kunkin VPN: n tarjoamaa tietoturvaa tarkastelemalla käytettävissä olevia protokollia ja salaustyyppejä sekä testaamalla DNS-vuotoja. 

Tarkastelemme myös kutakin tietosuojakäytäntöä hienohampaisella kammalla nähdäksemme, mitä tietoja VPN: t keräävät.

ExpressVPN 

ExpressVPN antaa käyttäjille mahdollisuuden valita muutamista yleisistä protokollista, mukaan lukien OpenVPN, L2TP ja PPTP. Niistä yksi, jota etsimme ja suosittelemme käyttämään, on OpenVPN, koska se on turvallinen, avoimen lähdekoodin protokolla, joka tarjoaa vankan suorituskyvyn. 

Jos olet kiinnostunut oppimaan lisää protokollista, tutustu VPN-protokollien erittelyyn. 

Salausten suhteen ExpressVPN ei anna sinulle vaihtoehtoja, vaan lukitsee käyttäjät AES-256: een. On käytännössä mahdotonta rikkoa edes superkoneella. OpenVPN: n ja AES 256-bittisen yhdistelmä on paras tapa suojata. 

Emme löytäneet DNS-vuotoja ExpressVPN-yhteydestä, mikä osoittaa edelleen protokollan ja salauksen turvallisen luonteen.. 

Mitä yksityisyyden suojaan tulee, ExpressVPN on yksi markkinoiden parhaimmista. Vaikka se ei ole ytimekäs tai helpoin tulkita mitä olemme nähneet, se tarjoaa korkeatasoisen käyttäjäsuojan. ExpressVPN ei kerää tietoja VPN: n käytöstä, mukaan lukien DNS-kyselyt, selaushistoria tai tietosisältö.

Lisäksi se perustuu Brittiläisiin Neitsytsaarten alueelle, jolla on eräitä maailman parhaimmista tietosuojalakeista, mikä varmistaa entisestään käyttäjien yksityisyyden. 

Astrill

Astrill tarjoaa paljon vaihtoehtoja protokollille ja salaukselle aina standardista, kuten OpenVPN, mukautettuihin vaihtoehtoihin, mukaan lukien StealthVPN ja OpenWeb. Vaikka onkin kiva olla erikoistuneita vaihtoehtoja, kuten mainitsimme, OpenVPN ja AES 256-bit ovat etsimämme, ja Astrill tarjoaa heille.

Huomasimme, että Astrill oli vapaa DNS-vuodoista ja muunlaisista tietovuodoista. 

Astrill alkaa kuitenkin puuttua tietosuojakäytäntöön. Vaikka se ei tallenna tunnistetietoja VPN: n käytöstä, se pitää lyhytaikaisia ​​lokit, jotka sisältävät melko vähän tietoa.

Lokitiedot koostuvat viimeisten 20 yhteyden tiedoista, mukaan lukien kytketty maa, yhteyden kesto ja käytetty laite. Tietoja käytetään VPN: n palvelemiseen ja sen varmistamiseen, että asiat toimivat hyvin, ja olisi vaikeaa sidottaa niitä takaisin käyttäjään, mutta ne ovat silti tietoja, joita kirjataan ja pidetään, vaikka vain hetkeksi.

Pyöreä viisi ajatusta

Molemmat VPN: t tarjoavat vaihtoehtoja protokollien suhteen, mukaan lukien kultastandardiksi katsomamme, joka on OpenVPN pariksi AES 256-bittisen salauksen kanssa. Molemmilla palveluntarjoajilla ei ollut myöskään DNS- ja IP-osoitevuotoja testauksen aikana.

ExpressVPN tarjoaa kuitenkin tietosuojakäytännössään paljon enemmän nimettömyyttä ja yksityisyyttä kuin Astrill. Astrill kirjaa huomattavan määrän tietoja käyttäjien yhteyksistä, kun VPN on käytössä, mikä menettää sen viimeisellä kierroksella ja antaa pisteen ExpressVPN: lle.

Kierros: ExpressVPN: n suojaus- ja yksityisyyspiste

ExpressVPN-logo
Astrill-logo

6

Lopulliset ajatukset

Vaikka Astrill pystyi ottamaan varhaisen johtoaseman kohdallaan ”ominaisuudet” -kohdasta, se päätyi sen ainoaksi pisteeksi, lopputuloksen ollessa neljässä yhden ExpressVPN: n hyväksi.

Voittaja: ExpressVPN

ExpressVPN tarjoaa vahvoja ominaisuuksia, vaikka se ei täysin vastaa Astrillin tarjoamia virrankäyttäjien kokemuksia. Se on erinomainen käyttäjäystävällisessä suunnittelussaan, verrattain oikeudenmukaisella hinnoittelulla, luotettavalla nopeudella ja erinomaisella yksityisyydellä ja tietoturvalla.

Jos sinulla on kokemusta ExpressVPN: stä tai Astrillista, kuullaan mielellämme alla olevissa kommenteissa, kuinka se verrattuna omaamme. Katso myös ExpressVPN vs PIA -teoksemme. Kuten aina, kiitos lukemisesta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map