Euroopan paras VPN vuonna 2020: vanha maailma, uusi tekniikka

Eurooppa on erilainen valtio. Jokainen maa tunnetaan jostakin, kuten kuuluisasta maamerkistä, historiallisesta tapahtumasta tai upeasta arkkitehtuurista. Puhumattakaan monipuolisista kulttuureista ja ruokalajista. Olet sitten matkalla tai asumassa tietyssä maassa, on viisas valinta suojata itsesi verkossa yhdellä Euroopan parhaista VPN-palveluista.


On hyvä idea käyttää virtuaalia yksityistä verkkoa missä tahansa. He ovat täynnä ominaisuuksia, kuten turvallisuus, jotka voivat suojata sinua online-vaaroilta. Lisäksi voit muuttaa IP-osoitteesi saadaksesi aiempia rajoituksia, kuten geoblokkeja. Jotkut maat sensuroivat internetiään enemmän kuin toiset. Kiinan suuri palomuuri on hyvä esimerkki siitä, kuinka huono se voi saada.

Kaikkien tarpeet ovat erilaisia, kuten näet muista VPN-artikkeleistamme, ja VPN: n käytöstä turvallisuuden lisäksi on syitä, joista hyötyisit. Ehkä olet muuttanut ja kadotat televisio-ohjelmasi. VPN antaa sinun huijata sijaintiasi ja käyttää näytöksiä, joihin olet tottunut, sekä minkä tahansa muun maan rajoitetun sisällön.

Ehkä haluat katsoa tiettyä ohjelmaa Netflixissä, mutta se ei ole käytettävissä maassasi. Netflixin kirjasto vaihtelee suuresti maittain. Yhdysvaltain versiossa on eniten näytöksiä, joten monet ihmiset haluavat pääsyn siihen. Netflix VPN -kiellon aiheemme menee yksityiskohtaisemmin.

Jos olet matkalla, saatat huomata, että et pääse verkkopankkitilillesi tai muihin tärkeisiin palveluihin. Monet pankit sallivat asiakkaiden kirjautua sisään vain samasta maasta. Muuta IP-osoitteesi kyseiseen maahan VPN: n avulla, ja voit kirjautua sisään tavalliseen tapaan.

Vuoden 2017 Internet-järjestäytyneen rikollisuuden uhan arvioinnin mukaan Eurooppa on suuri tavoite taloudellisesti motivoituneelle verkkorikollisuudelle. Hyvällä suojauksella varustettu VPN auttaa pitämään sinut turvassa, ja kunnollisen virustorjuntaohjelman asentaminen ei myöskään vahingoita.

Myös kunkin maan online-lait ja -asetukset eroavat toisistaan. On hyvä olla ajan tasalla heidän kanssaan, jotta et joutuisi vaikeuksiin. Jos haluat torrentia, joissakin maissa on tiukempia rangaistuksia niille, jotka tekivät tekijänoikeusrikkomuksia.

Lisäksi monet hallitukset harjoittavat online-valvontaa. VPN pitää sinut piilossa tällaisilta hyökkääviltä ohjelmilta.

Joitakin Euroopan maita, kuten Sveitsi, Norja ja Islanti, jotka eivät ole niin häiritseviä ja joilla on vahva lainsäädäntö yksityisyytesi suojelemiseksi. Lue kappale, josta maista on parhaat yksityisyyttä koskevat lait saadaksesi lisätietoja.

Katsotaanpa nyt maita, joissa on invasiivisia valvontajärjestelmiä, ja muita huolenaiheita.

EU: n maat

Euroopan 44 maasta vain 28 on EU: ssa, ainakin Yhdistyneen kuningaskunnan osalta. Toukokuusta 2018 lähtien näiden maiden on pitänyt noudattaa yleistä tietosuoja-asetusta. GDPR parantaa nykyistä suojaa EU: n kansalaisten tiedoille. Yrityksille, jotka eivät noudata säädöksiä, määrätään mojovat sakot.

Saksa

Saksassa tietyt verkkopuheluokat ovat laitonta. Kaikki, joka ylistää natsismia, on kielletty, ja holokaustin kieltäminen on liittovaltion rikos, josta voidaan rangaista enintään viiden vuoden vankeusrangaistus. Saksan rikoslain mukaan uskontojen kunnioittaminen ja terroristiryhmien muodostaminen on laitonta.

Jos haluat torrentia, sinun pitäisi tietää, että tekijänoikeuksien alaisen materiaalin torrentin torjunta Saksassa on laitonta ja rangaistavaa sakko- tai vankeusajalla. Tekijänoikeuspellien tiedetään tarkkailevan suosittuja saksalaisten IP-osoitteiden torrentteja ihmisten vangitsemiseksi.

On todettu, että käyttäjien metatiedot kerätään ja liittovaltion tiedustelupalvelu on tehnyt yhteistyötä Yhdysvaltain kansallisen turvallisuusviraston kanssa. Lue lisää Saksan parhaasta VPN-kappaleesta.

Yhdistynyt kuningaskunta

Yhdistyneessä kuningaskunnassa on loukkaavia yksityisyydensääntöjä. Tutkintavaltuuksista annettu laki, joka tunnetaan myös nimellä Snoopers ‘Charter, antaa lainvalvontaviranomaisille ja muille Yhdistyneen kuningaskunnan virastoille valvontavaltuudet, kuten esimerkiksi tarkastella Internet-historiaasi ilman lupaa. Muu lainsäädäntö sallii valvonnan, mutta toimittaja Ewan MacAskill sanoo, että se esitteli kaikkein laajimmat valvontavoimat länsimaassa.

Katso paras Ison-Britannian VPN, jos aiot vierailla siellä.

Ranska

Ranska on ryhtynyt toimenpiteisiin terroriuhkien torjumiseksi Pariisin hyökkäyksien jälkeen vuonna 2015. Internetin vapauteen on vaikuttanut lisääntynyt online-sensuuri- ja valvontavalta. Internet-palveluntarjoajat seuraavat käyttäjiä ja epäilyttävä toiminta välitetään tiedustelupalveluille.

Salaa luotiin myös laiton biometrinen tietokanta, joka sisälsi 60 miljoonan kansalaisen tiedot. Viranomaiset sanoivat sen olevan välttämätöntä kansalliselle turvallisuudelle.

Lisäksi Ranskan piratismin vastaisen lain nojalla sinulle voidaan määrätä mojova sakko tai jopa kieltää internet, jos torrent tekijänoikeuksin suojattua sisältöä. Tietoja maasta löytyy parhaasta VPN for France -oppaasta.

Kreikka

Presidentin kunnianloukkaus ja loukkaus voivat johtaa rikosoikeudellisiin seuraamuksiin, kuten sakkoon tai vankilaan. Jos tapaukseen osallistuu virkamies, rangaistus voi olla ankarampi.

Verkkoviestintää ei suojata yksityisyyslakeilla Kreikassa, mikä tarkoittaa, että viranomaiset voivat laillisesti suorittaa seurantaa haluamallaan tavalla, kuten osoitamme parhaassa Kreikan VPN-oppaassa.

Ruotsi

Ruotsi tunnetaan olevan suurin laittoman sisällön kuluttaja, mutta viranomaisia ​​on kehotettu ryhtymään toimiin. Ruotsin hallitus määräsi Bahnhofin, joka on yksi Ruotsin tärkeimmistä Internet-palveluntarjoajista, toimittamaan sille yksityiskohdat tekijänoikeuslakien vastaisista.

Lisäksi Spridningskollen-aloite käyttää erityisiä ohjelmistoja karsimaan niitä, jotka lataavat tekijänoikeuksien alaista sisältöä. Jos kiinni, voit joutua sakkoon jopa 250 dollaria rikkomuksesta. Katso lisätietoja Ruotsin parhaasta VPN: stä.

Irlanti

Irlanti ei ole suuri sensuurista ja muista tunkeilevista laeista, mutta viranomaiset voivat siepata online-viestisi. Se on tehty vakavien rikosten torjumiseksi ja valtion turvallisuuden suojelemiseksi. Lue paras Irlannin VPN-artikkeli, jos haluat tietää enemmän.

EU: n ulkopuolella: Venäjä

Venäjän internetvapaus jättää paljon toivomisen varaa. Poliittiseen oppositioon, konflikteihin Ukrainassa ja LGBT-yhteisöön liittyvä sisältö on estetty. Vuonna 2017 Internet-palveluntarjoajat käskettiin estämään 8000 merirosvoverkkosivustoa tekijänoikeusrikkomusten torjumiseksi. Viranomaiset ylittivät panokset vuonna 2019 määräämällä VPN: t myös estämään sivustoja.

Venäjä aloitti VPN-palveluiden estämisen vuonna 2017. VPN-palveluntarjoajat, jotka suostuivat estämään käyttäjiä vierailemasta estettyihin verkkosivustoihin, saivat jatkaa toimintaansa. Sakot määrättiin sen jälkeen, kun monet kieltäytyivät noudattamasta vaatimusta, mutta vaatimusta ei ole pantu täytäntöön hyvin. Täästä on enemmän Venäjän VPN-kieltoa koskevassa kappaleessa.

Separatismin tai ääriliikkeen provosoinnista voidaan rangaista vankeusrangaistuksella Venäjän rikoslain nojalla, ja vihan yllyttäminen voi johtaa kuuden vuoden vankeuteen. LGBT-aktivisteja on rangaistava ilmaista itseään myös verkossa.

Venäjä käyttää valvontatyökalua SORM, jonka avulla turvallisuuspalvelut voivat seurata Internet-liikennettä Internet-palveluntarjoajien kautta. Yarovayan laki myöntää viranomaisille pääsyn käyttäjätietoihin. Lue paras Venäjän VPN-teos, jos aiot käydä maassa.

Paras VPN Eurooppa 2020 -strategialle

Mikä tekee VPN: stä parhaimman Euroopalle

Voit valita minkä tahansa palveluntarjoajan VPN-arvosteluissamme, mutta sinun on varmistettava, että valitsemasi on hyvä Euroopalle. VPN-verkoissa on paljon ominaisuuksia, mutta jotkut ovat parempia kuin toiset.

Euroopassa olevien monien säädösten takia haluat valita VPN: n, jolla on suuri turvallisuus ja tappauskytkin. Suojaus suojaa sinua tietoverkkorikollisuuden kaltaisilta vaaroilta. Tappokytkin katkaisee Internet-yhteytesi, jos VPN epäonnistuu, ja suojaa arkaluontoiset tietosi uteliailta.

Tietosuoja, joka on erillinen turvallisuudesta, on myös tärkeä. Valitse VPN tietosuojakäytännöllä, joka osoittaa, että se ei pidä kirjaa verkkotoiminnoista.

Sinun tulisi myös valita yksi, jolla on suuri palvelinverkko, etenkin Euroopassa. Mitä enemmän palvelimia on käytettävissä niin monissa paikoissa kuin mahdollista, sitä paremmat mahdollisuudet kiertää rajoitukset ovat. Jos haluat käyttää tiettyyn maahan rajoitettua sisältöä, varmista, että palveluntarjoajalla on siellä palvelimia.

Jos haluat katsella suosikkiohjelmasi Netflixissä, tarvitset sellaisen, joka pääsee VPN-tunnistusjärjestelmänsä ohi, ja vain muutama voi. Paras VPN Netflix -teoksessamme on omistettu suosituksia.

Nopeus on toinen tärkeä tekijä, varsinkin jos aiot virtata tai torrent. Kukaan ei pidä hitaista lastausaikoista, joten valitse nopea. Sillä tulisi myös olla rajaton kaistanleveys, jotta et saavuta rajaa.

Muita tekijöitä, joita kannattaa harkita ovat, mitä laitteita se tukee, kuinka helppoa sen asiakkaat käyttävät, kuinka monta laitetta voidaan kytkeä samanaikaisesti, kuinka hyvä asiakaspalvelu on ja kuinka paljon se maksaa.

1. Euroopan paras VPN: ExpressVPN

ExpressVPN on paras VPN Euroopassa, koska se rasti kaikki ruudut ja on paras VPN yleisesti. Sillä on erinomainen turvallisuus, 256-bittinen AES-salaus, joka on välttämätöntä, jos vierailet tiukkoissa maissa, kuten Venäjällä. Myös tiukkaa ei-kirjautumiskäytäntöä ei ole, joten online-aktiviteettejasi ei tallenneta. Sen sisäänrakennettu tapikytkin on oletuksena käytössä, joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä.

ExpressVPN-sivuston

ExpressVPN-Kirjautuminen

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-Tunnel-asetukset

ExpressVPN-Full-sovellus

Edellinen

Seuraava

Sen palvelinlevitys on valtava, sillä yli 3000 palvelinta 94 maassa. Se kattaa yli 45 Euroopan maata, mikä on enemmän kuin mikään muu tarjoaja tarjoaa. Tutustu ExpressVPN-arvosteluamme saadaksesi lisätietoja.

Sinulla ei ole vaikeuksia nopeuteen, koska se on markkinoiden nopein VPN. Se sisältää myös rajoittamattoman kaistanleveyden. Yhdistä ne tosiasiaan, että se voi päästä useimpiin Netflixin kansainvälisiin versioihin, samoin kuin muihin suoratoistopalveluihin, ja ei ole ihme, että se tuli ensin parhaaseen suoratoisto-VPN: ään ja parhaaseen Netflix-artikkeliimme VPN: ään. Se sallii myös torrentin.

Muita syitä, joista pidämme ExpressVPN

ExpressVPN: llä on asiakkaita Windowsille, macOSille, Linuxille, Androidille ja iOS: lle sekä selainlaajennuksia Chromelle, Firefoxille ja Safarille. Käyttöliittymä on helppo käyttää ja hyvä valinta aloittelijoille. Enintään viisi laitetta voidaan kytkeä kerrallaan, minkä pitäisi riittää.

Sen asiakastuki on hyvä. Siellä on laaja tietokanta pienille asioille, samoin kuin 24/7 suorakeskustelu ja sähköpostituki. Saatat olla parempi käyttämään sähköpostia, jos sinulla on teknisempää ongelmaa.

ExpressVPN on yksi kalliimmista VPN-verkoista. Se tarjoaa kuitenkin erinomaisen palvelun, joten se on rahan arvoinen. Lisäksi, jos valitset pidemmän tilauksen, säästät rahaa pitkällä tähtäimellä. Jos olet huolissasi ilmoittautumisesta, sinulla on kuitenkin 30 päivän rahat takaisin -takuu.

2. NordVPN

NordVPN on toinen hyvä valinta Euroopalle. Se on loistava palveluntarjoaja, joka muistuttaa ExpressVPN: ää monin tavoin, kuten voit nähdä päästämme päähän. Sen turvallisuus on parhaiden joukossa, ja siihen on lisätty kaksinkertainen hop-salaus, joka vahvistaa VPN-tunnelin turvallisuutta. Palvelun mukana on tappikytkin, ja myös tiukka kirjautumattomuuskäytäntö on käytössä.

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Edellinen

Seuraava

NordVPN: llä on yli 5000 palvelinta ympäri maailmaa, ja 2 369 palvelinta on 36 Euroopan maassa. Sen nopeudet ovat hyvät, mutta ne voivat hidastua, jos muodostat yhteyden kaukana olevaan palvelimeen. Palvelimien vaihto on kuitenkin nopeaa, ja sen mukana tulee rajaton kaistaleveys.

Voit päästä suoratoistopalveluihin, kuten Netflixiin, ilman ongelmia. Jos haluat torrentia, sinun on ilo kuulla, että se on myös paras torrent-VPN. Lue NordVPN-arvosteluomme nähdäksesi palvelun paremmin.

Muut syyt, joista pidämme NordVPN

NordVPN voidaan asentaa Windows, macOS, Android ja iOS. Asiakkaita on helppo käyttää, ja voit kytkeä jopa kuusi laitetta samanaikaisesti.

Jos sinulla on ongelmia, voit käyttää sen kätevää tietokantaa pienten ongelmien korjaamiseen. Voit ottaa yhteyttä henkilöstön jäseniin live-chatin ja sähköpostin kautta milloin tahansa. Live chat antaa sinulle nopeimman vastauksen, mutta henkilökunta on hyödyllistä kumpaankin suuntaan.

NordVPN: n kuukausimaksu on edullinen, ja palvelu on vastinetta rahalle. Voit silti säästää rahaa kirjautumalla pidemmälle suunnitelmalle. Hyvitysikkuna on 30 päivää, joten sinulla on tarpeeksi aikaa testata sitä.

3. CyberGhost

Voit käyttää CyberGhostia myös Euroopassa. Se tarjoaa hyvän tietoturvan ja sillä on tiukat kieltäytymiskäytännöt. Siellä on tapinkytkin, joka on pysyvästi käytössä, joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä. Lue lisää siitä CyberGhost-arvosteluamme.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Edellinen

Seuraava

CyberGhost-palvelinverkko on suuri, sillä sillä on yli 4000 palvelinta ympäri maailmaa, mukaan lukien yli 30 maassa Euroopassa. Sen nopeudet ovat nopeat, mutta kuten NordVPN, ne voivat hidastua pitkiäkin matkoja. Kaistanleveyden rajoituksia ei ole. CyberGhost sallii torrentin, ja se voi päästä useimpiin suoratoistopalveluihin.

Muita syitä, joista pidämme CyberGhost

Asiakkaita on saatavana Windowsille, macOS: lle, Androidille ja iOS: lle. Käyttöliittymä päivitettiin liian kauan sitten. Sitä on helppo käyttää, mutta tottuminen voi viedä aikaa.

CyberGhost on hyvä valinta, jos sinulla on useita laitteita, jotka haluat yhdistää samanaikaisesti, koska se sallii jopa seitsemän. Se ansaitsi sille toisen sijan useimpien laitteiden parhaan VPN: n luettelossa. Seitsemän on kuitenkin myös asennusten raja.

Apua on saatavilla tarvittaessa. Ensimmäinen kohta on laaja tietokanta, joka kattaa useimmat ongelmat. Pikakeskustelu on saatavana ympäri vuorokauden, mutta sitä käytetään parhaiten yksinkertaisiin kyselyihin. Jos sinulla on teknisempää ongelmaa, on parempi käyttää sähköpostia.

CyberGhost on edullinen, jos valitset pitkän aikavälin suunnitelman. Kuukausittainen hinta ei ole hyvä. Voit hyödyntää sen seitsemän päivän kokeiluversiota, joka on saatavana Androidille ja iOS: lle, nähdäksesi, pidätkö siitä. Myös kaikilla alustoilla on rahat takaisin -takuu. Se on 14 päivän ikkuna kuukausisuunnitelmalle, mutta pidemmille suunnitelmille saat 45 päivää.

4. TorGuard

TorGuard on hyvä palveluntarjoaja, varsinkin jos sinulla on kokemusta VPN-palveluista. Sillä on vahva suojaus muokattavissa olevilla asetuksilla ja joukolla protokollia. Siellä on sisäänrakennettu tapinkytkin, joka otetaan automaattisesti käyttöön, kun muodostat yhteyden palvelimeen. Lisäksi siellä on vankka kirjautumattomuuskäytäntö.

TorGuard-Slider1

TorGuard-Slider2

TorGuard-Slider3

TorGuard-Slider4

TorGuard-Slider5

Edellinen

Seuraava

Sillä on yli 3000 palvelinta, joista osa on 30 Euroopan maassa. Sen nopeudet ovat nopeita, mutta ne saattavat vaihdella asettamasi sijainnin ja suojaustason mukaan. Palvelinkytkentä on kuitenkin ärsyttävää, koska sinun on irrotettava VPN: stä tehdäksesi niin. Tästä huolimatta hyödyt rajattomasta kaistanleveydestä. TorGuard sallii myös torrentin.

Suoratoisto kuitenkin osuu ja kaipaa. Testauksemme aikana TorGuard ei päässyt Netflixin tai BBC iPlayerin Yhdysvaltojen tai Ison-Britannian versioihin. Se tarjoaa kuitenkin omistettuja suoratoisto-IP-osoitteita maittain, jotka saavat sinut sinne, eikä sillä ollut ongelmia muiden suoratoistopalvelujen kanssa. Sen omistamat IP-osoitteet ansaitsivat sille parhaan sijan parhaassa matkustajien VPN: ssä.

Muita syitä, joista pidämme TorGuard

TorGuardia voidaan käyttää Windows-, macOS-, Android- ja iOS-käyttöjärjestelmissä. Asiakkaita on helppo käyttää, mutta asettaminen mobiililaitteille voi olla tuskaa. Voit yhdistää korkeintaan viisi laitetta oletuksena, mutta jos tarvitset lisää, voit ostaa jopa 20 kpl 1 dollarilla. Lue lisää tästä TorGuard-arvosteluamme.

Jos tarvitset apua, vaihtoehdot ovat erilaisia. Verkossa on käteviä itseapua koskevia ohjeita ja foorumi, mutta jos haluat keskustella työntekijän kanssa, se on vähemmän saatavissa kuin kilpailijat. On olemassa vaihtoehto live chat -vaihtoehdolle, mutta TorGuard ulkoisti sen. Tämä tarkoittaa, että se ei ole hyvä valinta teknisiin kyselyihin. Sähköpostivaihtoehto on kuitenkin.

Hinta ei ole huono, ja voit säästää rahaa tilaamalla pidemmän ajan. TorGuard mainostaa ilmaista seitsemän päivän kokeiluversiota, mutta se on todella seitsemän päivän rahat takaisin -takuu, koska sinun on vielä maksettava etukäteen käyttääksesi sitä.

5. AirVPN

Viimeinen valintamme Euroopasta on AirVPN. Se on hyvä palveluntarjoaja, joka tarjoaa erinomaisen, muokattavan suojauksen, mutta jota puuttuu muilta alueilta, minkä vuoksi se on viimeinen. AirVPN-arvosteluamme menee yksityiskohtaisemmin.

airvpn kirjautuminen

airvpn-palvelinluettelo

airvpn-nopeudet

airvpn-yleiset asetukset

airvpn-asiakasalue

Edellinen

Seuraava

Se ei tarjoa tappikytkintä. Sen sijaan siinä on verkkolukko, joka estää kaiken viestinnän, ellei se käy VPN: n läpi. Se ei ole huono asia, mutta tarkoittaa, että se on aina päällä, vaikka olisit irrotettu AirVPN: n palvelimista. AirVPN tarjoaa kuitenkin erinomaisen tietosuojakäytännön, joka sanoo, ettei se pidä lokkeja.

Sen palvelinlevitys puuttuu muihin valintoihimme verrattuna. Silti se tarjoaa 136 palvelinta 15 Euroopan maassa. Sen nopeudet ovat epäjohdonmukaisia, mutta ne eivät ole huonoja suurimman osan ajasta. Mitä suoratoistoon tulee, Netflix on estetty, mutta se voi päästä muihin suoratoistopalveluihin, kuten Huluun. Lisäksi se sallii torrentin.

Muita syitä, joista pidämme AirVPN

AirVPN: ää voidaan käyttää Windows-, macOS-, Android- ja iOS-käyttöjärjestelmissä. Käyttöliittymä on hyvä, jos se on päivätty ulkonäöltään. Aloittelijoilla voi kuitenkin olla vaikeuksia käyttää. Voit kytkeä enintään viisi laitetta samanaikaisesti.

Jos sinulla on ongelmia, voit käyttää online-UKK: ta tai foorumi apua. Sitä vastoin ei ole livekeskustelua, joten jos haluat puhua työntekijän kanssa, sinun on täytettävä online-lomake sähköpostitukia varten.

Hinta on esitetty euroissa, mutta se ei ole huono hinta. Hyvitystä ei kuitenkaan tarjota. Ilmainen kokeiluversio on saatavilla, mutta sinun on pyydettävä sitä. Voit myös valita kolmen päivän vaihtoehdon 1 eurolla kokeillaksesi sitä.

Lopulliset ajatukset

Toivomme, että olemme auttaneet sinua valitsemaan sopivan VPN: n Eurooppaan. Varmista, että valitset sellaisen, jolla on hyvä tietoturva ja yksityisyys sekä hyvä eurooppalainen palvelinlevitys. Jos haluat suoratoistaa, tarvitset sellaisen, joka pystyy pääsemään haluamasi palveluihin. Parasta on valita nopea, jolla on myös rajaton kaistanleveys.

ExpressVPN on Euroopan paras VPN, koska se tarjoaa erinomaisen turvallisuuden ja yksityisyyden, samoin kuin monet mantereella olevat palvelimet. Se on myös nopea, sillä ei ole kaistanleveysrajoja ja se on hieno suoratoistoon. Lisäksi 30 päivän rahat takaisin -takuulla ei ole mitään menetettävää. Tiedämme, että kaikista Euroopan maista ei ole mahdollista huolehtia, mutta ExpressVPN tekee parhaan työn.

Jos sinulla on kokemusta VPN: n käytöstä Euroopassa tai jos olemme menettäneet jotain, kerro siitä meille kommenttiosassa. Kiitos, että luit.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map