Etelä-Afrikan paras VPN 2020: Veldtin VPN: t

Etelä-Afrikka on Afrikan mantereen eteläisin kärki. Kauniit rannikot, monipuolinen kulttuuri ja dramaattiset maisemat, jotka ovat täynnä erilaisia ​​villieläimiä, tekevät siitä suositun paikan turisteille. Mitä tahansa teetkin ollessasi siellä, haluat todennäköisesti surffata Internetissä, ja sinun tulee käyttää yhtä parhaista VPN-suosituksistamme Etelä-Afrikassa suojaamiseksi.


Suosikkimme ylivoimaisesti on ExpressVPN, vaikka muutkin suosituksemme antavat sinulle myös kunnollisen juoksun rahaasi vastaan.

On aina hyvä idea käyttää virtuaalia yksityistä verkkoa online-tilassa, missä tahansa oletkin maailmassa. Yksi sen pääkäytöistä on pääsy rajoitettuun sisältöön. Kun olet Etelä-Afrikassa, saatat huomata, että et pääse käyttämään mitä yleensä teet verkossa. Tämä johtuu geoblokeista, jotka periaatteessa rajoittavat pääsyä sisältöön tietyssä maassa.

Jos esimerkiksi käyt Netflixillä, sinua tervehditään sen eteläafrikkalaisen kirjaston kanssa. Jos haluat käyttää Yhdysvaltojen versiota, tarvitset Yhdysvaltain IP-osoitteen.

Voit valita yhden palveluntarjoajista VPN-arvosteluistamme, mutta monet eivät pääse Netflixin VPN-tunnistusjärjestelmän ohi. Jos tarvitset sitä, olemme pyöristäneet viisi VPN: tä, jotka täyttävät tämän tehtävän parhaassa Netflix-VPN-kappaleessa.

Etelä-Afrikan 2020 paras VPN

Online-sensuuri Etelä-Afrikassa

Alueellisten rajoitusten lisäksi on olemassa muitakin esteitä, jotka joudut joutumaan kohtaamaan. Jotkut maat estävät tiettyjä verkkosivustoja ja verkkosisältöä. Esteiden syyt ovat erilaisia, mutta niihin voi sisältyä poliittisia ja moraalisia perusteita. Yksi pahimmista syyllisistä on Kiina sen suurella palomuurilla. Kiinan kansalaiset estävät melkein kaiken länsimaisen sisällön.

Etelä-Afrikassa ei juurikaan sensuuria. Jotkut moraalipoliisit valvovat sivustoja, jotka sisältävät seksuaalista tai väkivaltaista materiaalia. Lisäksi tehtiin ehdotus automaattisen suodattimen asettamisesta kaikkiin laitteisiin, jotta lapset eivät altistu aikuisille tarkoitetulle materiaalille. Sen lisäksi suurin osa sisällöstä on ilmainen katsella. 

Parlamentti hyväksyi kuitenkin uuden Internet-sensuuria koskevan lakiesityksen vuonna 2018. Se odottaa nyt presidentin allekirjoittavan lain. Vaikka elokuvien ja julkaisujen muutosehdotus ei ole teknisesti sensuuri, on huolta siitä, että se saattaa johtaa hallitumpaan Internetiin. 

Kun se tulee lakiin, Elokuva- ja julkaisulautakunta (FPB) voi säännellä käyttäjien luomaa sisältöä ja poistaa kaiken, mitä FPB pitää haitallisena tai häiritsevänä.

Se sisältää kuvia, musiikkia ja videoita kaikilla välineillä, mukaan lukien sosiaalinen media, elokuvat, julkaisut ja YouTube. Useimmat esteet voivat kuitenkin tapahtua vain, jos joku valittaa siitä.

Joissakin tapauksissa se on hyvä asia. Tulee tiukempia sääntöjä lasten suojelemiseksi tietyltä sisällöltä, ja sen tarkoituksena on myös lopettaa kosto porno. Vihapuhe on myös tavoite, ja jokaiselle, joka tietoisesti levittää väkivaltaa yllyttävää tai vihaa puhuvaa sisältöä, voidaan määrätä sakko tai vankeusrangaistus..

Siitä huolimatta, huolenaiheita on syntynyt, koska lakiehdotus on kirjoitettu huonosti ja lakia voidaan käyttää väärin. Lisäksi sisältöalustojen, kuten YouTube ja Netflix, on rekisteröidyttävä jakelijaksi ja maksettava vuosimaksu, jonka määrä riippuu alustan sisältökirjaston koosta. Alustat, jotka eivät noudata, voidaan estää Internet-palveluntarjoajan tasolla.

Torrenting Etelä-Afrikassa

Jos haluat torrentia, sinun pitäisi tietää, että tekijänoikeuksien loukkaukset voivat johtaa rangaistuksiin Etelä-Afrikan tekijänoikeuslain nojalla. Sen perusteella voit saada 5000 eteläisen afrikkalaisen randin (noin 330 dollaria) sakon ja / tai jopa kolmen vuoden vankeuden jokaisesta rikkomuksesta, jos kyseessä on ensimmäinen tuomio. 

Seuraavat tuomiot voivat johtaa sakkoon, joka on 10 000 eteläafrikkalaista randia (noin 660 dollaria) ja / tai viiden vuoden vankeusrangaistus jokaisesta rikkomuksesta.

Lisäksi Internet-palveluntarjoajien on estettävä torrent-sivustot ja muut tekijänoikeuksia loukkaavat sivustot sekä ilmoitettava käyttäjille piratismista verkkorikollisuuslakiin tehdyn tarkistuksen alla. Jos lataat jotain laittomasti, saatat saada mukavan rangaistuksen, enimmäisrangaistus voi olla jopa 15 vuotta vankeutta.

Online-valvonta Etelä-Afrikassa

Viestinnän sieppauksen ja viestintään liittyvän tiedon tarjoamisesta annettu laki – tunnetaan myös nimellä RICA – on Etelä-Afrikan ensisijainen valvontalaki. Sen nojalla lainvalvontaviranomaisten ja tiedustelupalvelujen on saatava erityislupa viestinnän sieppaamiseen, ja niiden on oltava perusteltuja.

Vuonna 2017 kuitenkin paljastettiin, että Etelä-Afrikan hallitus seurasi tuhansia matkapuhelimia ja että se pystyi tekemään niin RICA: n aukon vuoksi. Rikosprosessilain 205 §: n mukaan virkamiehet voivat ohittaa RICA: n kanssa tarvittavan luvan ja käyttää puhelintietojasi.

Ei vain, mutta RICA vaatii Internet-palveluntarjoajia säilyttämään asiakastiedot ja se kieltää viestintäjärjestelmät, joita ei voida valvoa. Lisäksi matkapuhelinten tilaajien on toimitettava kansalliset henkilötunnuksensa ja muut henkilökohtaiset asiakirjat ostaakseen SIM-kortteja ja muita palveluita. 

Salausvälineet eivät ole kiellettyjä, eikä Internet-kahviloita vaadita seuraamaan asiakkaitaan.

Sen lisäksi, että Etelä-Afrikan tärkein valvontalaki on ongelmallinen, myös muut paljastukset ovat herättäneet huolta valvonnasta. 

Vuonna 2015 ilmestyi raportteja valtion turvallisuusjärjestöistä, joilla on valvontatekniikka. Laitteisto pystyy sieppaamaan matkapuhelimen metatiedot matkia matkapuhelinten torneja. 

Ensisijaisten rikosten tutkinnan linjan tiedottaja vahvisti, että sillä on tällainen tekniikka, mutta kertoi, että sitä käytettiin vain kansallisen turvallisuuden kannalta.

Vuoden 2017 tietoverkkorikollisuus ja verkkoturvallisuuslaki odottavat edelleen allekirjoittamista, mutta siihen sisältyy säännös, joka voisi antaa valtiolle lisää kuunteluvaltuuksia ja loukkaa yksityisyyden oikeuksia. Kohta 38 sallii epäsuoran viestinnän sieppaamisen sekä pääsyn reaaliaikaiseen viestintätietoon ja arkistoituun tietoon. 

Sananvapaus verkossa Etelä-Afrikassa

Etelä-Afrikan perustuslaissa säädetään sananvapaudesta. Sitä kunnioitetaan yleensä, ja kunnianloukkaukset eivät ole rikoksia. Rotuun, etnisyyteen, sukupuoleen ja uskontoon kohdistuviin vihapuheisiin sekä väkivallan yllyttämiseen on rajoitteita.

Lisäksi, jos tietoverkkorikollisuuksista ja turvallisuuslaista tulee lakia, se rangaistaan ​​haitallisten viestien levityksestä, joka voi sisältää vääriä tietoja. Sen määritelmät ovat kuitenkin epämääräisiä, ja on huolta siitä, että sitä voitaisiin käyttää tiettyjen puheiden, kuten poliittisten mielipiteiden, sensuroimiseksi..

Etelä-Afrikassa on elinvoimainen mediaympäristö, mutta toimittajat kohtaavat häirintää ja hyökkäyksiä hallituksen kriittisten raporttiensa vuoksi.

Tietoverkkorikollisuus Etelä-Afrikassa

Etelä-Afrikassa haittaohjelmahyökkäykset ovat lisääntyneet 22 prosentilla vuoden 2019 ensimmäisellä neljänneksellä. Kyberturvallisuusyritys Kaspersky Lab totesi, että maassa tapahtuu päivittäin yli 13 000 tietoverkkohyökkäysyritystä. Toinen tutkimus vuodelta 2016 osoitti, että lähes 9 miljoonaa eteläafrikkalaista oli tietoverkkorikollisuuden uhreja 12 kuukauden ajan.

Tätä silmällä pitäen sinun tulee olla varovainen matkoillasi, varsinkin jos muodostat yhteyden johonkin maassa olevista monista julkisista WiFi-yhteyspisteistä. Tällaisten yhteyksien suojaustaso ei ole tiedossa, ja olet alttiina viruksille ja hakkerointihyökkäyksille. VPN: n käyttäminen ei tässä tapauksessa ole mitään mielihyvää, mutta kunnollinen virustentorjunta ei myöskään mene väärin.

Mikä tekee VPN: stä parhaimman Etelä-Afrikalle

Vaikka monilla VPN-palveluntarjoajilla on hienoja ominaisuuksia ja luotettava palvelu, on tärkeää valita yksi, joka sopii parhaiten Etelä-Afrikkaan. 

Sinun on varmistettava, että sen turvallisuus on hyvä suojataksesi sinua verkkoseurannalta ja verkkorikoksilta. Osana tätä tietoturvaa on hyvä idea varmistaa, että se sisältää tappokytkimen. Tappikytkin katkaisee Internet-yhteytesi, jos VPN epäonnistuu, pitäen sinut turvassa. 

Tietosuoja on myös tärkeä, ja hyvä tietoturva ei tarkoita, että palveluntarjoaja kunnioittaa sitä. Sinun on varmistettava, että VPN: llä on kirjautumattomuuskäytäntö. Yhden näistä kanssa voit olla varma, että online-aktiviteettejasi ei tallenneta.

Hyvä palvelinverkko on hyödyllinen sensuurin tai geoblokkien ohittamiseksi. Mitä enemmän palvelimia on eri maissa, sitä paremmat mahdollisuudet ohittaa rajoitukset. Lisäksi, jos haluat käyttää sisältöä, joka on yksinomaan Etelä-Afrikassa, tarvitset eteläafrikkalaisen IP-osoitteen, joten varmista, että VPN: ssä on palvelimia siellä.

Haluat myös varmistaa, että palvelulla on hyvät nopeudet ja rajaton kaistaleveys, etenkin jos haluat torrentin tai streamin. Hyvä nopeus tarkoittaa sitä, että sinua ei vaivaa latausnäytöillä. Rajoittamattoman kaistanleveyden ansiosta sinun ei tarvitse huolehtia rajan saavuttamisesta, jolloin VPN lopettaa toimintansa ja jättää sinut suojaamattomaksi..

1. Etelä-Afrikan paras VPN: ExpressVPN

Olemme valinneet ExpressVPN: n Etelä-Afrikan suosituimmaksi asiakkaaksi sen monipuolisen palvelun takia. Se on paras tähän mennessä tarkistettu VPN, ja se merkitsee kaikki Etelä-Afrikan ruudut. 

Sen tietoturva on erinomainen ja asetettu 256-bittiseen salaukseen, vaikka voit lisätä sitä, jos haluat. Siellä on myös tappauskytkin, joka on oletuksena käytössä. Tietosuoja ei myöskään ole ongelma täällä, koska ExpressVPN: llä on tiukat kieltäytymiskäytännöt.

ExpressVPN-sivuston

ExpressVPN-Kirjautuminen

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-Tunnel-asetukset

ExpressVPN-Full-sovellus

Edellinen

Seuraava

On paljon palvelimia, jotka ovat hajallaan ympäri maailmaa, jotta päästäisiin rajoituksiin, ja joitakin on myös Etelä-Afrikassa, jos tarvitset niitä. 

ExpressVPN on nopein testattu VPN. Sen nopeudet, rajoittamaton kaistanleveys ja kyky päästä Netflixiin auttoivat sitä helposti voittamaan streaming-kappaleen parhaassa VPN: ssä. Se kattaa myös sinut, jos haluat torrentin. Lue ExpressVPN-arvostelu, niin näet palvelun paremmin.

Muita syitä, joista pidämme ExpressVPN

Jos olet uusi kaikessa VPN-hämärässä, ExpressVPN on loistava valinta, koska se on yksi helpoimmista käytettävistä VPN-verkoista. Älä huolestu, jos olet kuitenkin kokeneempi käyttäjä, koska voit silti huolehtia sen asetuksista. Se voidaan asentaa Windows-, macOS-, Android- ja iOS-järjestelmiin, ja voit yhdistää jopa viisi laitetta samanaikaisesti. 

ExpressVPN on valitettavasti kallis. Saatu palvelu on kuitenkin rahan arvoinen. Lisäksi on olemassa 30 päivän rahat takaisin -takuu, joten voit kokeilla sitä ensin riskittömästi.

2. NordVPN

Toinen valintamme on NordVPN. Se saa usein maininnan täällä Cloudwards.net ja on läheinen haastaja ensimmäisen valintamme yhteydessä, kuten voit lukea ExpressVPN vs. NordVPN-esittelyssä. 

Sillä on joitain parhaimmista saatavilla olevista tietoturvoista sisäänrakennetulla tap-kytkimellä, ja voit lisätä yhteydesi entistäkin parempaa suojaa käyttämällä kaksois hop-palvelimia. NordVPN arvostaa myös yksityisyyttä eikä pidä kirjaa toiminnoistasi.

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Edellinen

Seuraava

60 maassa on saatavana yli 5600 palvelinta, joista 30 Etelä-Afrikassa sisältää rajoitettua sisältöä. 

Sen nopeudet ovat nopeat, mutta saatat huomata, että ne hidastuvat, jos muodostat yhteyden etäpalvelimeen. Kaistanleveyden rajoituksia ei ole, ja se voi päästä melkein mihin tahansa suoratoistoverkkoon. Se on myös paras VPN torrentia varten, jota pitää pitää mielessä, jos se on sinulle usein toistuvaa toimintaa. Lue lisää palvelusta täydellisessä NordVPN-katsauksessa.

Muut syyt, joista pidämme NordVPN

Voit käyttää sitä Windowsissa, macOSissa, Androidissa ja iOS: issa. Sitä on helppo käyttää ja voit yhdistää samanaikaisesti jopa kuusi laitetta.

NordVPN voi olla parempi valinta kuin ExpressVPN, jos et ui käteisellä. Se on hyvää vastinetta rahalle, ja vaikka kuukausisuunnitelma ei ole suuri, pidemmillä suunnitelmilla on paljon eroa kokonaishintaan. Siellä on myös NordVPN, joten voit kokeilla sitä ensin.

3. CyberGhost

Toinen hyvä VPN-valinta on CyberGhost. Sillä on suuri turvallisuus ja siinä on jopa pysyvästi käytössä tappakytkin, joten sinun ei tarvitse muistaa asettaa sitä. Yksityisyytesi kunnioittamiseksi on olemassa myös tiukka kirjautumattomuuskäytäntö.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Edellinen

Seuraava

Sen palvelinverkko on valtava, ja sillä on lähes 6000 palvelinta 89 maassa. Myös Etelä-Afrikassa on 10 palvelinta, joten voit käyttää siellä rajoitettua sisältöä.

Sen nopeudet ovat hyvät, mutta kuten NordVPN, ne voivat hidastua pitkillä matkoilla. Kaistanleveyttä on rajoittamaton, ja se voi päästä useimpiin suoratoistoalustoihin. Lisäksi käyttöliittymässä on välilehtiä suoratoisto- ja torrenttipalvelimille, joten voit valita parhaan käytettävissä olevan. Voit lukea lisää siitä CyberGhost-arvosteluamme.

Muita syitä, joista pidämme CyberGhost

CyberGhost on yhteensopiva Windowsin, macOS: n, Androidin ja iOS: n kanssa. Sen äskettäin päivitetty käyttöliittymä saattaa kestää jonkin verran tottumista, mutta se on helppo nähdä missä olet ja ei ole vaikea käyttää. Voit yhdistää jopa seitsemän laitetta samanaikaisesti, mikä ansaitsi sille parhaan mahdollisen usean laitteen VPN-luettelomme.

Kuukausittainen hinta on huono, mutta jos tilaat pidemmän tilauksen, se tulee pitkällä tähtäimellä halvemmaksi. Androidille ja iOS: lle on saatavana ilmainen seitsemän päivän kokeiluversio, joten voit käyttää sitä nähdäksesi, pidätkö siitä. Lisäksi rahat takaisin -takuu lisää mielenrauhaa. Kuukausittainen suunnitelma saa 14 päivää, mutta pidempi suunnitelma saa 45 päivää.

4. Tuulet

Neljänteen valintaamme olemme valinneet Windscribe. Ensinnäkin mainitsemme nopeasti, että Windscribe tarjoaa ilmaisen ja maksetun paketin. Ilmainen suunnitelma on runsas, ja jopa Cloudwards-tiimi on nimittänyt sen parhaaksi ilmaiseksi VPN-palveluksi. On kuitenkin joitain ominaisuuksia, joihin pääset vain maksetun suunnitelman kautta, joten pidä se mielessä.

windscribe-käyttöliittymä

windscribe-asetukset

windscribe-selaimen laajennus

windscribe tietosuojavaihtoehtoja

tuulilasin vuotokokeet

Edellinen

Seuraava

Sillä on hyvä tietoturva, jota voidaan mukauttaa, ja se sisältää tapinkytkimen, vaikka sitä kutsutaan omituisesti palomuuriksi. Ei kirjautumista koskevaa käytäntöä, mutta jotkut tiedot, kuten kaistanleveyden kulutus ja toiminnan aikaleimat, kuitenkin kirjataan lokiin. Mikään kirjatuista ei omista todellista arvoa, eikä sitä voida osoittaa sinulle.

Sen palvelimien lukumäärä on yli 600 yli 60 maassa, mutta pääset kaikkiin sen sijaintipaikkoihin vain, jos olet maksetun suunnitelman mukainen. Johannesburgissa on palvelimia, mutta vain ”pro” -jäsenet voivat muodostaa yhteyden niihin. 

Sen nopeudet ovat riittävän hyviä useimpiin aktiviteetteihin, mutta muut ovat nopeampia. Kaistanleveyden suhteen ilmaiset jäsenet saavat 2 Gt kuukaudessa, nouseen 10 Gt: aan, jos kirjoitat sähköpostiosoitteesi. Jos lisäät sijainteja palvelinverkkoosi 1 dollarilla kuukaudessa, saat myös vielä 10 Gt. 

”Pro” -jäsenet saavat rajoittamattoman kaistanleveyden, mikä on välttämätöntä, jos aiot suoratoistaa tai torrentia. Lisäksi Windscribellä on omistettu suoratoistopalvelimia, nimeltään Windflix-palvelimia. Niitä on saatavana vain ”pro” -jäsenille ja ne toimivat hyvin Netflixin ja muiden ympäristöjen kanssa. Lisätietoja siitä löytyy Windscribe-arvosteluistamme.

Muita syitä, joista pidämme Windscribe

Windows-, macOS-, Android- ja iOS-laitteille on saatavana asiakkaita. Sen käyttöliittymä on hieno kokemus, joka on hieno aloittelijoille, mutta tietäjätkin voivat myös harkita. Plussana Windscriptille on myös se, että sinulla voi olla rajaton määrä yhteyksiä.

Kuukausittainen hinta on melko kallis, mutta pidemmät suunnitelmat alentavat kustannuksia huomattavasti. Ilmaista kokeilua ei ole, mutta se johtuu siitä, että voit käyttää ilmaista suunnitelmaa nähdäksesi, pidätkö siitä. Myöskään palautuskäytäntöä ei ole käytössä, mutta jos pyydät palautusta kolmen päivän kuluessa, he velvoittavat sen onneksi.

5. VyprVPN

Viimeinkin, meillä on VyprVPN, joka on hyvä palvelu, joka tarjoaa erinomaisen turvallisuuden. Se on muokattavissa, mutta helppo käyttää. Sillä on myös oma Chameleon-protokolla, joka lisää VPN-tunneliin entistä paremman suojauksen. Siellä on myös tappauskytkin ja vankka kirjautumattomuuskäytäntö.

VyprVPN-Slider1

VyprVPN-Slider2

VyprVPN-Slider3

VyprVPN-Slider4

VyprVPN-Slider5

Edellinen

Seuraava

Sen palvelimäärät ovat samanlaisia ​​kuin Windscribe-palvelimien määrä, yli 700 64 maassa. VyprVPN: llä ei ole palvelimia Etelä-Afrikassa, joten et voi käyttää mitään Etelä-Afrikan rajoittamaa sisältöä.

Sen nopeudet eivät ole yhtä hyviä kuin muut valinnat, mutta sen pitäisi olla hyvä useimpiin aktiviteetteihin. Saat myös rajoittamattoman kaistanleveyden, ja se voi päästä suoratoistopalveluihin. VyprVPN suojaa sinua, jos torrent myös.

Muita syitä, joista pidämme VyprVPN

Se on saatavana Windows, macOS, Android ja iOS. Sen käyttöliittymää voitaisiin parantaa, mutta sitä on silti helppo käyttää. Lisäksi mobiilisovellukset ovat eräitä parhaimmista, minkä vuoksi se on yksi parhaimmista VPN-sovelluksista Android-suosikkeihin. Voit kytkeä jopa viisi laitetta samanaikaisesti valitsemastasi suunnitelmasta riippuen (lisää myöhemmin).

Asiakaspalvelumme testaamisen aikana kokemuksemme oli monipuolinen. Odotusaika ei yleensä ollut liian huono, mutta yhdessä testissä odotimme noin 20 minuuttia. Lisäksi näyttää siltä, ​​että sitä ei ole aina miehitetty, jolloin joudut jättämään viestin. 

Myös sähköpostivaihtoehto on silti olemassa. Se on parantunut, mutta se voisi silti olla parempi. Lue lisää siitä VyprVPN-arvosteluamme.

Voit valita kuukausittaisen tai vuositilauksen. Kuukausittainen hinta on melko vakio, mutta vuosikustannukset tekevät siitä pitkällä tähtäimellä huomattavasti edullisemman. Voit myös valita joko “vakio” tai “premium” suunnitelmien välillä. 

”Vakio” suunnitelma sallii kolmen yhteyden, kun taas ”palkkio” mahdollistaa viiden yhteyden. Lisäksi “premium” -suunnitelma antaa sinulle pääsyn Chameleon-protokollaan. Voit antaa sen pyörrellä 30 päivän rahat takaisin -takuulla nähdäksesi, pidätkö siitä.

Lopulliset ajatukset

Olipa syy online-käyntiin Etelä-Afrikassa, tiedät nyt miksi sinun pitäisi käyttää VPN: tä käyttäessäsi niin. Tarvitset hyvän turvallisuuden ja yksityisyyden suojautuaksesi hallitukselta seurannalta ja verkkorikoksilta. Lisäksi hyödyt hyvästä palvelinverkosta sekä eteläafrikkalaisista palvelimista, jos olet sisällön jälkeen.

Tätä silmällä pitäen ExpressVPN on selvä voittaja. Se rasti kaikki ruudut ja sisältää myös monia muita ominaisuuksia. Sen turvallisuus on erinomaista, on epäilemättä, että toimintasi pysyvät yksityisinä, ja sillä on loistava palvelinverkko, mukaan lukien jotkut Etelä-Afrikassa. Lisäksi se pääsee helposti streaming-palveluihin, mukaan lukien Netflix.

Miksi et käytä sen 30 päivän rahat takaisin -takuuta ja katso, pidätkö siitä? Jos sinulla on kokemusta VPN: n käytöstä Etelä-Afrikassa tai jos olemme jättäneet mitään pois, kerro siitä meille kommenttiosassa. Tutustu VPN-arkistoomme myös täällä ollessasi. Kiitos, että luit.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map