Egyptin 2020 paras VPN: Pharaonic Feints

Kun ajattelet ensin Egyptiä, sen kuuluisat monumentit, kuten sfinksi ja muinaiset pyramidit, tulevat todennäköisesti mieleen. Vaikka pyramidilla on omat muinaiset turvajärjestelmänsä, vaikka ne ovatkin suuri syy käymiseen, siellä on paljon enemmän, ja vaikka pyramidilla on omat muinaiset turvajärjestelmänsä, on parasta jättää verkkoturvallisuus yhdelle parhaimmista Egyptin VPN-valinnoista.


Virtuaali yksityinen verkko suojaa sinua kaikilta online-nastisilta, kuten seurannalta ja verkkorikollisuudelta, mutta verkon käyttö on hyvä ajatus myös muista syistä. Verkkosensuuri on yleistä joissakin maissa, kuten voit lukea Internet-sensuuriteoksestamme. Yksinkertaisesti, hallitukset eivät pidä kansalaisista, jotka katsovat tiettyä sisältöä, joten se estetään. 

VPN voi auttaa sinua kiertämään rajoitukset sallimalla sinun muuttaa sijaintisi rajoittamattomaan maahan. Käytettävät verkkosivustot ja verkkopalvelut luulevat olevan fyysisesti kyseisessä maassa. Ne ovat myös hienoja saada aiempia geoblokkeja, jotka rajoittavat sisällön tiettyyn maahan.

Jos et pidä Netflix Egyptissä näkemästäsi ja haluat käyttää Yhdysvaltain kirjastoa, tarvitset Yhdysvaltain IP-osoitteen tehdäksesi niin. Jos se on tärkein prioriteettisi, varmista, että valitset VPN: n, joka pääsee Netflixin VPN-ilmaisimien ohi, kuten ExpressVPN, joka on paras Netflix-VPN.

Paras VPN Egyptissä 2020

Mikä tekee VPN: stä parhaimman Egyptiin

Monet VPN-arvostelujemme tarjoajista ovat kohtuullinen valinta, mutta sinun tulisi varmistaa, että se merkitsee kaikki Egyptin ruudut. 

Tärkein tekijä on turvallisuus. Hyvällä suojauksella olet suojattu uteliailta silmiltä ja tietoverkkohyökkäyksiltä. Osana suojauspakettia sinun tulee varmistaa, että siinä on tappikytkin, joka katkaisee yhteyden kokonaan, jos VPN epäonnistuu, pitämällä arkaluontoiset käyttäjätietosi yksityisinä. 

Yksityisyytesi on yhtä tärkeä, ja vaikka luulet sen kuuluvan tietoturvan piiriin, niin se ei ole. Varmista, että valitsemallasi palveluntarjoajalla on tiukka kirjautumattomuuskäytäntö, joka varmistaa, että online-toiminnot pysyvät salassa.

Sen palvelinverkko on myös tärkeä, jotta pystyt kiertämään mahdolliset rajoitukset. Mitä enemmän palvelimia on, sitä helpompi on päästä ohi Egyptin sensuurista tai mahdollisista alueellisista rajoituksista. Nopea palvelu on myös hyödyllinen, joten et odota jatkuvasti asioiden lataamista. 

Rajoittamaton kaistanleveys on toinen sisällytettävä tekijä. Tämän kanssa sinun ei tarvitse huolehtia rajan saavuttamisesta, jolloin VPN lopettaa toimintansa. Sinun tulisi erityisesti varmistaa, että se sisältyy, jos suunnittelet torrentia tai suoratoistoa. Muista, että jos haluat katsoa Netflixiä, valitse VPN, joka voi käyttää sitä.

Muita tekijöitä, joita kannattaa harkita ovat, mitkä laitteet ovat yhteensopivia ja kuinka monta voit yhdistää samanaikaisesti, sekä kuinka helppoa sitä on käyttää. On myös hyvä saada kunnollinen asiakastuki, jos tarvitset sitä, ja hinta voi vaikuttaa myös lopulliseen päätökseesi.

Egyptin paras VPN: ExpressVPN

Paras VPN-Egypti on ExpressVPN. Sitä mainitaan usein viiden parhaan luettelossa erinomaisen monipuolisen palvelunsa vuoksi.

ExpressVPN: n avulla sinun ei tarvitse huolehtia turvallisuudesta. Sinut on suojattu sen 256-bittisellä AES-salauksella, ja voit myös parantaa sitä, jos haluat. Tappikytkin on rakennettu lisää mielenrauhaa varten, ja se on oletuksena käytössä, jos unohdat. Myös tiukka kirjautumattomuuskäytäntö on käytössä. Lue lisää palvelusta ExpressVPN-arvosteluamme.

ExpressVPN-sivuston

ExpressVPN-Kirjautuminen

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-Tunnel-asetukset

ExpressVPN-Full-sovellus

Edellinen

Seuraava

Sen palvelinverkko on suuri, sillä yli 3000 palvelinta kattaa 94 maata, joten sinulla on paljon valinnanvaraa lohkojen kiertämiseksi. Myös Egyptissä on palvelimia, joten voit käyttää sisältöä, joka on rajoitettu maahan.

Se on nopein testaamme VPN, ja sen mukana tulee rajoittamaton kaistaleveys. Se on myös paras suoratoisto-VPN, koska se pääsee jokaiselle streaming-alustalle ja pitää sinut suojassa, jos aiot torrentia.

Muita syitä, joista pidämme ExpressVPN

ExpressVPN on yhteensopiva Windowsin, macOS: n, Androidin ja iOS: n kanssa. Jos sinulla ei ole paljon kokemusta VPN: n käytöstä, ExpressVPN on hyvä valinta. Se on erittäin helppo käyttää ja upea aloittelijoille. Voit yhdistää jopa viisi yhteyttä samanaikaisesti.

Verkkopalvelussa on hyödyllinen tietokanta, jos joudut kohtaamaan ongelmia. Live chat ja sähköpostituki ovat myös käytettävissä ympäri vuorokauden. Henkilökunta on avulias molemmin puolin, mutta teknisemmät ongelmat kohdistuvat parhaiten sähköpostitiimiin.

Emme kuitenkaan voi sokeripinnoittaa sitä; ExpressVPN on kallis. Saatujen palvelujen ansiosta se on kuitenkin jokaisen pennin arvoinen. Lisäksi kaupan makeuttamiseksi on käytettävissä 30 päivän rahat takaisin -takuu, joten voit varmistaa, että pidät siitä ensin.

NordVPN

NordVPN on toinen hieno valinta Egyptiin. Sen tietoturva on markkinoiden parhaimpia ja sisältää kaksois hop-palvelimien käytön, jos valitset ne, mikä lisää yhteydelle entistä enemmän turvallisuutta. Mukana on myös tappikytkin, ja vankka kirjautumattomuuskäytäntö on käytössä.

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Edellinen

Seuraava

Sinulla on pääsy sen massiiviseen palvelinverkkoon, joka sisältää yli 5500 palvelinta 60 maassa. Sisältää kolme myös Egyptissä, joten pääset käsiksi yksinoikeudella Egyptiin. Sillä on hyvä nopeus

, mutta se voi hidastua pitkiä matkoja. Rajoittamaton kaistanleveys on mukana, ja se on loistava valinta torrentia varten. Se voi myös helposti käyttää suoratoistoalustoja, mukaan lukien Netflix. Lue lisätietoja NordVPN-arvosteluista.

Muut syyt, joista pidämme NordVPN

Voit käyttää NordVPN-järjestelmää Windows-, macOS-, Android- ja iOS-laitteissa helppokäyttöisten asiakkaiden kanssa. Se sallii jopa kuuden samanaikaisen yhteyden.

Jos tarvitset apua, saatavilla on kätevä tietokanta. Lisäksi livekeskustelu ja sähköposti ovat saatavilla ympäri vuorokauden. Saat hyvää apua molemmilta reiteiltä, ​​mutta live-chat on nopein vaihtoehto.

NordVPN on hyvää vastinetta rahallesi. Sen kuukausisuunnitelma ei ole kuitenkaan paras vaihtoehto. Valitsemalla pidemmän suunnitelman säästät rahaa pitkällä tähtäimellä. Hyvitysjakso on 30 päivää, joten sinulla on paljon aikaa varmistaa, että pidät siitä.

CyberGhost

Voit käyttää myös CyberGhostia Egyptiin. Sillä on vahva turvallisuus ja se sisältää automaattisen tappikytkimen, joka on hienoa, jos unohdat kytkeä sen päälle. Toisin sanoen, et voi myöskään sammuttaa sitä, mikä voi olla ärsyttävää. Lisäksi CyberGhost kunnioittaa yksityisyyttäsi pitämättä mitään lokit.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Edellinen

Seuraava

Sillä on valtava määrä palvelimia, mikä näyttää kasvavan jatkuvasti. Kirjoittamishetkellä 9000 maassa oli 6 100 palvelinta, joista 24 oli Egyptissä, joten voit käyttää siellä rajoitettua sisältöä. 

CyberGhost on samanlainen kuin nopeusosastolla oleva NordVPN. Se on nopea, mutta hidastuu pitkillä matkoilla. Saat kuitenkin rajoittamattoman kaistanleveyden, ja se voi helposti päästä useimpiin suoratoistopalveluihin. 

Lisäksi CyberGhostissa on välilehti palvelimille, jotka soveltuvat torrentia varten, jos haluat tehdä jotain. CyberGhost -katsauksemme menee yksityiskohtaisemmin.

Muita syitä, joista pidämme CyberGhost

CyberGhost voidaan asentaa Windows-, macOS-, Android- ja iOS-järjestelmiin, ja päivitetty käyttöliittymä on melko helppokäyttöinen. Voit kytkeä jopa seitsemän laitetta samanaikaisesti, mutta se on myös asennusraja. Silti yhteyksien lukumäärä ansaitsi sen paikalle parhaassa VPN-laitteessa useille laitteille.

Tarjolla on suuri tietotietokanta, jos tarvitset sitä. Lisäksi voit käyttää suoraa keskustelua ympäri vuorokauden, ja siellä on myös sähköpostituki, mikä on parasta teknisempiin ongelmiin.

CyberGhost on edullinen, jos valitset pitkän aikavälin suunnitelman. Kuukausittainen korko on kuitenkin huono. Android- ja iOS-käyttäjille on saatavana seitsemän päivän kokeilu. Lisäksi kaikilla alustoilla on Cyberghost, joka on 14 päivää kuukausisuunnitelmassa ja 45 päivää pidempissä suunnitelmissa.

VyprVPN

Seuraavaksi tulee VyprVPN, ja vaikka se ei tarjoa samaa palvelutasoa kuin ensimmäiset valitsemme, se on silti kunnollinen valinta. Ensinnäkin sillä on erinomainen turvallisuus, jota voidaan mukauttaa. Sen mukana tulee myös oma Chameleon-protokolla, joka lisää yhteydelle entistä enemmän suojaa. Tappokytkin on mukana, ja siellä on kirjautumattomuuskäytäntö.

VyprVPN-Slider1

VyprVPN-Slider2

VyprVPN-Slider3

VyprVPN-Slider4

VyprVPN-Slider5

Edellinen

Seuraava

Saatat myös haluta tietää, että toimiva yritys, Golden Frog, tarjoaa myös muita tietosuojatyökaluja. Esimerkiksi sen Cyphr-viestintäsovellus, joka salaa viestit Androidille ja iOS: lle, on ilmainen. Se on helppo käyttää ja voi olla hyvä valinta, ottaen huomioon Egyptin toistuvat rajoitukset. Jos kuitenkin haluat käyttää Cyphria, vastaanottajan on myös asennettava se.

VyprVPN: n palvelimien lukumäärä on pettymys muihin verrattuna. 64 maassa on hiukan yli 700 palvelinta. Kairossa on vielä joitain, joten voit käyttää egyptiläistä sisältöä. 

Sen nopeudet ovat hitaita, mutta sen pitäisi olla ok useimmissa toiminnoissa. Kaistanleveyden rajoituksia ei ole, ja se voi päästä useimpiin streaming-alustoihin. Se piilottaa sinut, jos torrent myös. Lue lisää VyprVPN-arvosteluamme.

Muita syitä, joista pidämme VyprVPN

Asiakkaita on saatavana Windowsille, macOS: lle, Androidille ja iOS: lle, ja mobiilisovellukset ovat parhaita, joita olemme kokeilleet. Tämä on yksi syy siihen, miksi se on Android-VPN-luettelossa. Voit kytkeä korkeintaan viisi laitetta samanaikaisesti valitsemastasi suunnitelmasta riippuen.

Tietokanta, live-chat ja sähköpostituki ovat käytettävissä ympäri vuorokauden. Se ei ole paras tukipalvelu siellä, mutta se on parantunut ajan myötä.

VyprVPN: n hinnoittelu perustuu kahteen pakettiin, jokaisella on kaksi erilaista tilausta. Siellä on “standardi” paketti, joka sallii kolmen samanaikaisen yhteyden, ja siellä on “premium” paketti, joka sallii kaksi muuta yhteyttä ja Chameleon-protokollan käytön.

Voit valita joko kuukausi- tai vuositilauksen, mutta vuosisuunnitelma toimii lopulta paremmin. Saatavilla on myös 30 päivän rahat takaisin -takuu, jos olet huolissasi hyppäämisestä suoraan sisään.

VPNArea

Viimeisin valikoimamme on VPNArea. Kuten VyprVPN, se ei ole parhaiden VPN-palveluntarjoajien luettelon kärjessä, mutta se on silti hyvä vaihtoehto Egyptiin. Se tarjoaa erinomaisen suojauksen ja, kuten NordVPN, siinä on kaksois hop-palvelimet. Siellä on myös tappauskytkin ja kirjautumattomuuskäytäntö.


© Cloudwards.net

VPNArea-Slider2

VPNArea-Slider3

VPNArea-Slider4

VPNArea-Slider5

Edellinen

Seuraava

Sillä on palvelimia 65 maassa, mukaan lukien Egypti. Yksi haittapuoli VPNAreaan on sen heikot nopeudet. Se voi kuitenkin päästä joihinkin suoratoistopalveluihin, mukaan lukien Netflix, ja sillä on omistettu P2P-palvelimet torrentia varten. Myöskään kaistanleveysrajoja ei ole. Lue lisää VPNArea-arvosteluista.

Muita syitä, joista pidämme VPNArea

VPNArea on saatavana Windows-, macOS-, Android- ja iOS-käyttöjärjestelmissä, ja käyttöliittymää on helppo käyttää, vaikka se voisi tehdä pienilläkin parannuksilla. Jopa kuusi laitetta voidaan kytkeä samaan aikaan. 

Kätevä tietokanta on saatavana pieniin ongelmiin. Lisäksi live-chat on saatavana ympäri vuorokauden, samoin kuin sähköpostituki. 

VPNArea on edullinen palvelu, mutta pidemmät suunnitelmat toimivat silti paremmin. Voit myös käyttää 30 päivän rahat takaisin -takuuta nähdäksesi, pidätkö siitä.

Online-sensuuri Egyptissä

Egyptin sensuuri on ankara, vaikka se ei olekaan läheskään niin hallinnassa kuin Kiinan suuri palomuuri. Monet verkkosivustot estetään, mukaan lukien ne, jotka liittyvät uutisiin, ihmisoikeusjärjestöihin, poliittiseen keskusteluun ja muuhun terrorismin ja ääriliikkeiden edistäjään. Hallituksen viranomaiset väittävät usein, että tiedotusvälineiden verkkosivustot levittävät myös vääriä uutisia ja valheita. 

Laajempi torjunta on nähtävissä presidentinvaalien aikana. Esimerkiksi ennen vuoden 2018 vaalikautta satoja verkkosivustoja estettiin, mukaan lukien useimmat paikalliset, riippumattomat uutissivustot. Myös monia vaikutusvaltaisia ​​blogeja ja poliittisia sivustoja estettiin. 

Yksi tärkeimmistä syistä kaikille lohkoille on se, että Egypti asetti hätätilan huhtikuussa 2017 sen jälkeen, kun kahdessa kirkon pommituksessa surmattiin 47 ihmistä. Se julistettiin ensin kolmeksi kuukaudeksi, mutta se on uusittu yhdeksän kertaa sen jälkeen, viimeisin on 25. heinäkuuta 2019. 

Tällöin hallitus yrittää ylläpitää turvallisuutta koko maassa. Hätälain nojalla viranomaisilla on valta seurata ja sulkea online-tiedotusvälineitä ilman laillista valvontaa. Verkkoviestintää voidaan myös seurata ja sensuroida. 

Hätätilan ensimmäisen julistamisen jälkeen 21 verkkosivustoa estettiin väitetysti tukevan terrorismia. Jotkut olivat yhteydessä ääriliikkeisiin Hamas ja Muslim Brotherhood. 

Lisäksi tietoverkko- ja tietotekniikkalain vastaiset lait julkaistiin elokuussa 2018, jonka nojalla hallitus voi estää verkkosivuja, jotka julkaisevat kansalliselle turvallisuudelle uhkana pidettävää sisältöä. 

Myös monet sosiaalisen median ja viestit-sovellukset ovat häiriintyneet. Suojattu viestintäsovellus Signaali estettiin vuonna 2016, ja VoIP (Internet over Protocol) -palvelut on aiemmin häiriintynyt, muun muassa WhatsApp, Viber ja Skype. Paras Skype-VPN-opas voi kuitenkin auttaa, jos törmäät lohkoon.

Torrenting Egyptissä

Itse torrentia ei välttämättä ole laitonta, mutta monet torrentit sisältävät tekijänoikeudella suojattua sisältöä, ja sen lataaminen voi laskeutua kuumaan veteen. Tietoverkkorikollisuuden vastainen laki rankaisee tietopiratismia, ja jokainen, joka käyttää tekijänoikeuksien alaista sisältöä, voidaan rangaista sakolla 10 000–50 000 Egyptin puntaa (600–3 000 dollaria) sekä vähintään kolmen kuukauden vankeusrangaistus.. 

Sanotaan, että lain mukaan ohra pannaan täytäntöön Egyptissä. Sinun tulisi silti pysyä varovaisena, jos viranomaiset hyppäävät laillisen vaunun päälle. Paras VPN torrenting roundup -pelissä on hyviä valintoja, jotka pitävät sinut piilossa. 

VPN-lohkot Egyptissä

Monet välityspalvelimet ja VPN: t ovat estetty, kuten AirVPN (lue AirVPN-arvostelu) ja AstrillVPN (lue Astrill-arvostelu). Myös tietyt protokollat, kuten OpenVPN, on kielletty. Se ei silti ole niin paha kuin Venäjän VPN-kielto.

Nämä kiellot tulivat tietoverkko- ja tietotekniikkalain vastaisen lain antamisen jälkeen, minkä ansiosta hallitus sai estää verkkosivut, joiden katsotaan olevan uhka kansalliselle turvallisuudelle.. 

Egyptin hallitus ei halua kansalaistensa käyttävän estettyä sisältöä ja määrää yhden vuoden vankeudenrangaistuksen tai jopa 100 000 Egyptin punnan (6 126 dollaria) sakon..

Online-valvonta Egyptissä

Valvonta Egyptissä on huolestuttavaa. Perustuslain mukaan yksityistä viestintää voidaan valvoa vain oikeudellisessa valvonnassa, mutta käytännössä valvontatoimista puuttuu avoimuutta, mikä tarkoittaa, että rikkomuksia voi tapahtua paljon. 

Tämänhetkinen hätätila antaa viranomaisille mahdollisuuden etsiä ihmisiä, paikkoja ja kirjeenvaihtoa ilman oikeudellista valvontaa tai muita rajoituksia. 

Lisäksi Egyptin viranomaiset hankkivat valvontalaitteita useilta yrityksiltä, ​​mukaan lukien hakkerointiryhmä. Italialainen valvontayhtiö Area SpA perustettiin vuonna 2016 myymään laitteita Egyptin teknisen tutkimusosastolle.

Area SpA: n laitteet olisivat voineet kerätä, tallentaa ja analysoida tietoja ihmisistä, jopa viattomista kansalaisista. Ihmisoikeusjärjestöt painostivat kuitenkin Egyptin viranomaisia, ja kauppa peruttiin.

Hallitus halusi myös pääsyn kilpajako-sovellusten, kuten Uberin ja Careemin, sisäisiin ohjelmistoihin. Jos se myönnettäisiin, saatavissa olevaan tietoon olisi kuulunut asiakastietoja, kuljettaja-tietoja ja suoritettuja matkoja. 

Careemin toimitusjohtaja paljasti, että heille tarjottiin etusija kilpailijaansa nähden, jos he tekivät yhteistyötä, mutta molemmat yritykset hylkäsivät ehdotuksen. 

Sananvapaus Egyptissä

Egyptin perustuslaki takaa sananvapauden, mutta rajoituksia on. Monille ihmisille on annettu sakkoja ja vankeustuomioita erimielisyyksien ja kriittisten viestien ilmaisemisesta. 

Jopa Egyptin entiselle presidenttille Mohamed Morsille annettiin kolmeksi vuodeksi vankeusrangaistus ja 2 miljoonan Egyptin punnan (122 500 dollarin) sakko vuonna 2017 oikeuslaitoksen loukkaamisesta, vaikka tosin myöhemmin, kun hänet kaadettiin vuonna 2013 sotilasvallankaappauksessa..

Pelkästään nämä sakot ja rangaistukset ovat johtaneet enemmän itsesensuuriin, mutta vuoden 2018 tiedotuslaki on vaikuttanut myös sananvapauteen. Laki antaa yli 5000 seuraajan kanssa sosiaalisen median käyttäjille hallituksen valvonnan ja sääntelyn. Se voi myös määrätä vankeusrangaistuksia toimittajille, jotka ”yllyttävät väkivaltaan” muun muassa.

Egyptin mediaympäristössä hallitsevat hallitustenväliset tiedotusvälineet, ja monet kriittiset tiedotusvälineet suljetaan. Monet toimittajat on pidätetty heidän työstään, ja jotkut on vangittu. 

Tietoverkkorikollisuus Egyptissä

On ilmoitettu, että Egypti voisi olla yksi Afrikan haavoittuvimmista maista tietohyökkäysten kohdalla. Tietoturvayritys Trend Micro kirjasi yli 242 000 haittaohjelmahyökkäystä Egyptissä vuonna 2017. Lisäksi monia aktivisteja ja hallituksen kriitikkoja on pommitettu verkkohyökkäyksillä.. 

Vaikka oletkin viaton kansalainen tai turisti, on hyvä idea suojata henkilötietosi tällaisilta uhilta, varsinkin jos käytät julkista WiFi-yhteyttä. Suojattu VPN auttaa suojaamaan sinua, mutta kannattaa asentaa myös kunnollinen virustentorjunta, kuten Bitdefender (lue Bitdefender-arvostelu).

Lopulliset ajatukset

Valvonnan riskin ja tarpeen saada sensuuria mennessä sinun pitäisi nyt ymmärtää, miksi VPN: n käyttäminen Egyptissä on hyvä idea. Lisäksi, käyttämällä yhtä, olet suojattu myös jokaiselta kohtaavalta verkkorikokselta. 

Varmista, että valitset VPN: n, jolla on suuri turvallisuus ja yksityisyys sekä hyvä palvelinverkko. Muista, että jos haluat käyttää sisältöä, joka on rajoitettu Egyptiin, tarvitset myös egyptiläisiä palvelimia. 

ExpressVPN on selvä voittaja Egyptille erinomaisen tietoturvan ja yksityisyyden, sekä hyvän palvelinvalikoimansa ansiosta, johon sisältyy joitain myös Egyptissä. Se on loistava palvelu, ja käyttämällä sitä saat hyötyä myös monista muista ominaisuuksista. Miksi et käytä 30 päivän rahat takaisin -takuuta selvittääksesi miksi pidämme siitä niin paljon?

Jos sinulla on kokemusta VPN: n käytöstä Egyptissä, kerro siitä meille kommenttiosassa. Katso myös muita VPN-artikkeleita. Kuten aina, kiitos lukemisesta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map