Dashlane VS 1Password: Kuka voittaa tämän 2020-taistelun?

Salasanojen hallinnassa ei ole paljon parempia kuin Dashlane ja 1Password. Molemmat salasanan hallitsijat kuuluvat suurimpiin vaihtoehtoihin siellä, sopivat monilaitteisiin synkronointiin, erinomaiseen tietoturvaan ja tukeen salasanoille, luottokorteille ja muulle. Jos etsit salasananhallintaa, se palvelee sinua hyvin. 


Olemme kuitenkin täällä heittämässä jokaisen salasananhallinnan mikroskoopin alle. Tässä Dashlane vs 1Password -vertailussa aiomme tutkia yksityiskohtia, jotka erottavat nämä erinomaiset palvelut. Ominaisuuksista turvallisuuteen hinnoitteluun pääsemme typerään rakeiseen, jotta tiedät mikä on sinulle parempi salasananhallinta. 

Rehellisesti, voit mennä joko Dashlane vs 1Password kanssa ja olla hieno, vaikka niiden välillä on eroja, joita tutkimme tässä artikkelissa. Suosittelemme myös lukemaan Dashlane-arvosteluamme ja 1Password-arvosteluamme saadaksesi paremman kuvan siitä, kuinka ne toimivat muihin salasanahallintamarkkinoihin nähden.

Taistelun asettaminen: Dashlane vs 1Password

1Password ja Dashlane ovat kaksi tärkeintä salasananhallintaa, joita olemme käyttäneet. Suoraan sanottuna, voit sokeasti valita jommankumman ja sinulla on loistava kokemus. Tämän Dashlane vs 1Password -vertailun tarkoituksena ei ole julistaa sitä ehdottomasti paremmaksi vaihtoehtona, vaan pikemminkin päästä yksityiskohtiin nähdäksesi mikä työkalu tulee ylhäältä. 

Kaksi kilpailijaamme heittävät sen läpi sarjan kierroksia, joista kukin on pisteen arvoinen. Tämän Dashlane vs 1Password -oppaan aikana heitämme jokaisen renkaaseen vertaamalla niiden turvallisuutta, hinnoittelua, helppokäyttöisyyttä, ominaisuuksia ja muuta. Kummasta palvelusta tulee lopulta enemmän pisteitä, se on voittaja. 

Kuten mainittiin, aiomme saada täällä rikkaruohoja, etenkin kun kyse on turvallisuudesta. Vaikka Dashlane ja 1Password ovat salasananhallintapelin huipulla, näiden kahden palvelun välillä on joitain keskeisiä eroja. Tämän Dashlane vs 1Password -oppaan avulla sinun pitäisi voida tehdä tietoinen päätös parhaasta vaihtoehdosta sinulle.

1

turvallisuus

Dashlane ja 1Password tekevät turvallisuudesta paljon. Lyhyen vastauksen kannalta molemmat tarjoavat erinomaisen turvallisuuden, sopimaton nolla tietämysmalliin ja huippuluokan AES-256-salaukseen. Jos haluat ohittaa tekniset yksityiskohdat, tiedä, että sinut suojataan riippumatta siitä, kumman kanssa menet. 

Salaus ja todennus

Me täällä kuitenkin jaamme karvat, joten aloitetaan ylhäältä. Salaus-molemmat palvelut ovat moitteettomia. 

Dashlane suojaa holvisisältösi AES-256: lla. Tämän salauksen avain luodaan pääsalasanalla, jota Dashlane ei koskaan näe. Sen sijaan Dashlane käyttää Argon2d-hashia sekä 32-tavun suolaa tilin todentamiseen kirjautuessasi sisään (lue lisää salauskuvauksestasi tästä prosessista)..

Sisäänkirjautumiseen Dashlanella on vielä vähän, mihin pääsemme minuutissa. 1Password on samanlainen prosessi, joka käyttää AES-256-salausta ja pääsalasanan tiivistelmää todennusta varten. Se käyttää hiukan vanhempaa hajautusalgoritmia ja avainten johdannaistoimintoa – PBKDF2-HMAC-SHA256 -, mutta 100 000 kierroksella se on silti erittäin turvallinen. 

Useimmat salasanan hallitsijat pysähtyvät siihen, mutta Dashlane ja 1Password menevät askeleen pidemmälle. Dashlane käyttää laiteavainta uusien laitteiden todentamiseen, jota tarvitaan holviin pääsyyn. Tämä avain perustuu laitteen laitteisto- ja ohjelmistoominaisuuksiin ja 38 satunnaiseen merkkiin, jotka on luotu OpenSSL RAND_byte -toiminnolla.

1Password käyttää myös kaksisalaista avaimen johdannaista. Aina kun lataat sovelluksen, 1Password luo 128-bittisen salaisen avaimen, joka perustuu jälleen laitteiston ja ohjelmiston ominaisuuksiin. Laiteavainta, pääsalasanaa ja satunnaista suolaa käytetään yhdessä tilin todentamiseen.

Kahden tekijän todennus

Molemmilla kilpailijoillamme on useita vaihtoehtoja 2FA: lle, mukaan lukien tuki parhaille 2FA-sovelluksille. Dashlanesta alkaen toinen tekijäsi voi olla joko QR-koodi tai kuusinumeroinen avain. QR-koodeja tuetaan sovelluksissa, kuten LastPass Authenticator ja Google Authenticator. Koodi on aikapohjainen, vaihtuu 30 sekunnin välein. 

Jos et pääse toiseen tekijääsi, Dashlanella on muutama palautusvaihtoehto. Ensimmäinen on varapuhelinnumero, jonka avulla voit todentaa käyttäjän uudella laitteella ja poistaa 2FA: n käytöstä. Lisäksi voit määrittää staattiset koodit, jotka ohittavat 2FA: n, jos sinun on käytettävä tiliäsi. Kuten pääsalasanasi, Dashlane ei tallenna näitä koodeja. 

1Passwordilla on samanlainen tuki Authy- ja Microsoft Authenticator -sovellusten kautta, vaikka se menee pidemmällekin liiketoiminnan suhteen. Yritystilaajilla on pääsy Duo-integraatioon, joka tarjoaa koko yritystä koskevan monitekijän todennuksen. Valitettavasti 1Passwordilla ei ole niin monta vikakassia paikallaan, jos kadotat toisen tekijän. 

Nämä kaksi ovat tasapainossa, ja 1Passwordilla on enemmän vaihtoehtoja liiketoiminnalle ja Dashlane tarjoaa enemmän yksityishenkilöille. Ohjelmiston 2FA lisäksi Dashlane ja 1Password tukevat U2F-laitteistoavaimia, kuten YubiKey.

Avoimen lähdekoodin työkalut

On syytä huomauttaa, että 1Password on rakennettu kokonaan avoimen lähdekoodin ohjelmistoihin. Huolimatta siitä, että 1Password on kaupallinen salasanan hallinta, sillä ei ole mitään ongelmaa jättää lähdekoodinsa joukkoille. Vaikka Dashlane käyttää joitain avoimen lähdekoodin ohjelmistoja, se ei anna tiedostomuotoaan kaikkien saatavilla. 

Avoimen lähdekoodin ohjelmissa on yksinkertaisesti enemmän silmämunkia, mikä yleensä johtaa parempaan lähdekoodiin ja on hyödyllinen turvatarkastuksissa. Suojauksen ulkopuolella 1Passwordin avoin lähestymistapa tarkoittaa, että salattu holvi ei koskaan vanhene. Kuka tahansa voi käyttää lähdekoodia 1Password-tiedostomuodon lukemiseen. 

Laittamalla se yhteen

Voittajan valinta tällä kierroksella on vaikeaa. Dashlane tarjoaa nykyaikaisemman avainten johdannaistoiminnon, mutta molemmat työkalut toimivat laitteen ja käyttäjän todennuksen periaatteella. Toisaalta 1Password on rakennettu avoimen lähdekoodin standardeihin, kun taas Dashlane pitää kaiken lähellä rintaansa. 

Kun otetaan huomioon Dashlanen nykyaikaisempi avainjohdannainen ja sen identiteettivarkaussuoja, aiomme antaa sille voiton tällä kierroksella. Molemmat työkalut tarjoavat kuitenkin poikkeuksellisen turvallisuuden, joten olet turvassa riippumatta siitä, minkä salasananhallinnan valitset. 

Kierros: Dashlanen turvapiste

2

hinnoittelu

Dashlane on yksi kalleimmista salasanan hallitsijoista, ja sen Premium-suunnitelma tulee olemaan noin 5 dollaria kuukaudessa. Myönnettynä, Premium-suunnitelma tarjoaa sinulle ominaisuuksia, kuten tumman verkkoseurannan, suojatun tiedostojen tallennuksen ja virtuaalisen yksityisen verkon. Viimeksi mainittu on kuitenkin vähemmän ominaisuus ja enemmän haittaa verrattuna parhaimpiin VPN-valintaan.

1Password on kohtuullinen hinta 3 dollaria kuukaudessa, mutta siitä puuttuu Dashlanen lisäominaisuuksia. Silti perussuunnitelma tarjoaa 1 Gt salattua asiakirjavarastoa ja rajoittamatonta tallennustilaa salasanoille. Myös ominaisuuksia, kuten matkatila ja esineiden palauttaminen, ovat läsnä, joihin pääsemme alla olevassa ”ominaisuuksissa”. 

Ei voida kiistää, että 1Password on halvempi ja tarjoaa suurimman osan siitä, mitä Dashlane tekee, 2 dollarilla vähemmän kuukaudessa. Silti molemmat ovat asioiden kalliissa lopussa. Keeper ja RoboForm tarjoavat molemmat halvempia kuukausimaksuja, mutta lisäävät omia ainutlaatuisia ominaisuuksiaan (lue Keeper-arvostelu ja RoboForm -arvostelu, samoin kuin Dashlane vs Keeper -vertailu). 

Dashlanella on kuitenkin premium-suunnitelma enemmän kuin edes Premium-suunnitelmalla, joka on kuitenkin Premium Plus -muoto. (Mitä he ajattelevat seuraavaksi?) Premium Plus on vähemmän salasananhallintaa ja enemmän identiteettivarkauksien suojauspalvelua. Se lisää luotonvalvontaa ja 1 000 000 dollaria henkilöllisyysvarkauksia noin 10 dollarilla kuukaudessa.. 

Siitä huolimatta, voit kokeilla Dashlane- tai 1Password -sovellusta ennen ostamista, vaikka prosessi jokaisella on erilainen. Dashlane tarjoaa 30 päivän rahat takaisin -takuun ilmaisen suunnitelman lisäksi (lisää jälkimmäisestä minuutissa). 1Password ei sitä vastoin tarjoa hyvityksiä, mutta uusille käyttäjille on saatavilla 30 päivän ilmainen kokeiluversio. 

Perhesuunnitelmat

Monet salasanan hallitsijat tarjoavat perhesuunnitelmia, joihin mahtuu noin viisi käyttäjää (lue esimerkki LastPass-arvosteluesta). Samalla hinnalla kuin Premium-tilauksen kanssa Dashlane, 1Password tarjoaa perhesuunnitelman, joka tukee viittä käyttäjää. Jokainen käyttäjä saa henkilökohtaisen tilauksen ominaisuudet, mukaan lukien 1 Gt dokumenttien tallennustilaa. Lue kappale 1Password vs LastPass.

Siksi 1Password sijoittui ensimmäiseksi perheiden parhaimmassa salasanahallinnassa. Vaikka suunnitelma alkaa viidestä käyttäjästä, voit lisätä lisää 1 dollaria käyttäjää kohti ja jakaa viisi rajoitettua pääsyä vieraille. 

1Passwordin moniholvissa olevan lähestymistavan ansiosta – johon päästämme hetkessä – perheesi voi segmentoida tilinsä pitäen kaiken yhdellä alueella. Kaikkien holvien keskipiste mahdollistaa myös muiden perheenjäsenten tilien palauttamisen. 

Toisaalta Dashlanella ei ole perhesuunnitelmaa. Toki, on olemassa liiketoimintasuunnitelma, jota voit käyttää kouralaisten käyttäjien kanssa, mutta mikään ei ole erityisesti suunnattu perheille. Se yhdessä Dashlanen korkean hinnan kanssa vie 1-salasanan eturintamaan tällä kierroksella.

Kierros: 1-salasanan hinnoittelupaikka

3

Vapaa suunnitelma

Vaikka 1Password ja Dashlane jäivät arvosanan parhaaseen ilmaiseen salasananhallintaoppaaseemme – koska heidät lyötiin muun muassa LastPassin ja Bitwardenin kanssa (lue Bitwardenin arvostelu) -, tässä osiossa on selvä voittaja. Yksinkertaistamiseksi 1Passwordilla ei ole ilmaista suunnitelmaa, ja Dashlane tekee sen. 

Dashlanella ei kuitenkaan ole suurta ilmaista suunnitelmaa. Rajoitettu on 50 merkintää, etkä voi käyttää usean laitteen synkronointia. Vaikka Dashlane ei ole niin rajoitettu kuin Kaspersky Password Manager tai McAfee True Key, jotka rajoittavat merkinnät kello 15, Dashlane ei tarjoa paljon ilmaisille käyttäjille (lue Kaspersky Password Manager -arvostelu ja McAfee True Key -arvostelu). 

Silti se on jotain. Muut vaihtoehdot, kuten KeePass, tarjoavat enemmän tilaa ilmaiseksi, mutta Dashlanella on silti etuna käytettävyys ja ominaisuudet. Lue KeePass vs LastPass -teos.

Jopa ilmaisen suunnitelman ansiosta Dashlane antaa silti myös maku Premium-jäsenyydestään. Voit joko aloittaa ilmaisella ja päivittää myöhemmin tai kokeilla Premium- tai Premium Plus -sovellusta. Niin kauan kuin vaihdat ilmaiseksi 30 päivässä, saat rahat takaisin. 

Kierros: Ilmainen suunnitelmapiste Dashlanelle

4

Helppokäyttöisyys

1Password ja Dashlane tarjoavat molemmat vankan käyttökokemuksen, vaikka 1Password on joustavampi. Mobiilisovellusten lisäksi 1Passwordilla on selainlaajennus, työpöytäsovellus ja selainliitäntä. Sinulle on annettu valinta, kuinka haluat käyttää salasanasi riippumatta siitä, missä laitteessa olet. 

Se toimii kuitenkin eri tavalla kuin muut salasananhallinnat. Sen sijaan, että antaisi sinulle yhden holvin kaikkien salasanojen tallentamiseksi, 1Password antaa sinulle niin monta holvia kuin haluat. Kunkin holvin sisällä voit järjestää merkintöjä edelleen tunnisteiden avulla. Jos tuot salasanoja toisesta sovelluksesta, 1Password yrittää parhaansa mukaan määrittää tunnisteita merkintöihisi.

1Password-review-holvit

Vaikka 1Password on teknisesti salasanojen hallinta, se pystyy paljon muutakin kuin kirjautumistietojesi tallentamiseen. Sillä on laaja tuki muille pääsytyypeille, mukaan lukien passit, palkinto-ohjelmat, palvelintiedot ja muut. Lisäksi merkinnät ovat muokattavissa, jolloin voit lisätä tai poistaa niin monta kenttää kuin haluat.

1Password-review-add-entry

Dashlane ei ole yhtä joustava, mikä johtaa virtaviivaisempaan kokemukseen. Eri kirjoitustyypit on esitetty vasemmassa reunassa olevassa valikossa ilman mukautettujen kirjoitustyyppien tukea. Voit järjestää salasanasi luokkiin, jotka Dashlane tarjoaa, mutta ei paljon sen ulkopuolella.

dashlane-review-sovellus

Suoraan sanottuna molemmat työkalut ovat erittäin helppokäyttöisiä. Kolikolla on kuitenkin kaksi puolta. Dashlanella ei ole niin monta vaihtoehtoa. Se, mitä sillä puuttuu toiminnallisuudesta, korvaa kuitenkin esteettömyyden. Sillä on perinteisempi ulkoasu, joka tarjoaa kaiken tiedon, jota suurin osa käyttäjistä tarvitsee. 

dashlane-review-edit-merkintä

1Password on kuitenkin tehokkaampi, ja se on sitäkin vaikuttavampi ottaen huomioon sovelluksen saatavuuden. Tämä Dashlane vs 1Password -kierros voi mennä kumpaankin suuntaan. Dashlanella on kuitenkin virtaviivaisempi lähestymistapa, joten palkitsemme sille voiton tällä kierroksella.

Kierros: Helppokäyttöinen kohta Dashlanelle

5

Selaimen laajennus

Dashlane ja 1Password tarjoavat molemmat selainlaajennuksen, joka palvelee tarkoitustaan ​​automaattiseen täyttämiseen ja nopeaan pääsyyn salasanoihin. 1Password tarjoaa kuitenkin laajennuksen, joka toimii muista sovelluksista riippumatta. 1Password X -laajennus antaa sinun käyttää kirjautumistietojasi mistä tahansa Chromesta, Firefoxista ja muista selaimista. 

1Password tukee jo iOS, Android, macOS ja Windows. 1Password X -sovelluksella se tukee kuitenkin myös Linuxia ja ChromeOS: ta. Myönnettynä, Dashlanella on selainliitäntä, jota voit käyttää laajennuksen kanssa. 1Password -sovelluksella tarvitset kuitenkin vain laajennuksen merkintöjen tarkastelemiseen, muokkaamiseen ja poistamiseen. 

Molemmilla työkaluilla on vankat selainlaajennukset, mutta 1Passwordin joustavuus itsenäisen versionsa ansiosta johtaa eteenpäin tälle kierrokselle.

Kierros: 1-salasanan selaimen laajennuskohta

6

ominaisuudet

Yksi syy siihen, että Dashlane ja 1Password ovat niin korkealla, ovat niiden ominaisuudet. Dashlanesta alkaen se siirtyi yksinkertaisen salasananhallinnan ulkopuolelle versiolla kuusi, lisäämällä VPN: n, identiteettivarkaussuojan ja tumman web-seurannan. Perusteet ovat myös tilejä, joihin sisältyy rajoittamaton tallennus ja jakaminen sekä monilaitteinen synkronointi. 

Vaikka henkilöllisyysvarkauksien suojausominaisuudet ovat rehellisesti sanottuna vain okei, Dashlanella on paljon työkaluja salasanojen hallintaan. Kuten monet muut salasananhallinnat, se sisältää identiteetin hallintapaneelin. Siellä voit tarkastella heikkoja, vaarantuneita ja uudelleenkäytettyjä salasanoja. Tämän lisäksi Dashlane käyttää myös tilaa ilmoittaaksesi sinulle viimeaikaisista tietorikkomuksista. 

dashlane-review-salasana-terveys

Dashlanen ainutlaatuisin ominaisuus on kuitenkin automaattinen salasananvaihto. Yhdessä Dashlanen erinomaisen salasanageneraattorin kanssa voit käyttää työkalua päivittämään salasanasi tiliisi automaattisesti. Dashlane tukee monenlaisia ​​sivustoja, kuten Reddit ja Citrix. 

Vaikka automaattinen salasananvaihto on hieno ominaisuus, se ei ole taikuustyökalu. Sivustoille, joita Dashlane tukee, se on erinomainen, vaikka monista sivustoista puuttuu.

dashlane-review-salasana-vaihtaja

1Passwordilla on tarkempi kokemus. Siltä puuttuu identiteettivarkaussuoja ja tumma web-seuranta, vaikka siihen sisältyy kuitenkin rajoittamaton tallennustila ja useiden laitteiden synkronointi. 

Kuten Dashlane, se tarjoaa turvallisuuden kojelaudan 1Password Watchtower -muodossa. Vartiotorni menee muiden turvallisuusanalyysipalveluiden ulkopuolelle, viittaamalla merkinnät haveibeenpwned.com-sivustoon nähdäksesi, onko tiliisi vaarannettu. 

1Password-review-vartiotorni

Vaikka 1Passwordista puuttuu salasananvaihto, se tarjoaa ainutlaatuisen spin-salasananhallintamallin. Tilauksesi sisältää matkatilan, joka suojaa henkilökohtaisia ​​tietojasi liikkeellä ollessa. Kun tämä tila on käytössä, matkatila tallentaa kaikki mobiililaitteesi henkilökohtaiset tiedot holviin, poistamalla kaikki paikallisesti tallennetut tiedot. 

Tietysti se tallennetaan pilveen, ja kun poistat matkatilan käytöstä, tietosi synkronoidaan pilvitietokannan kanssa. Jos puhelimesi takavarikoidaan tai katoaa matkan aikana, henkilö, joka sen löytää, ei voi kaivaa tietoja laitteestasi. Jopa tarvittavien avainten avulla henkilökohtaisia ​​tietojasi ei yksinkertaisesti ole siellä. 

Vaikka Dashlane-ohjelmassa on enemmän ominaisuuksia, 1Passwordissa on tarkempi luettelo. Dashlane: n VPN- ja identiteettivarkaussuojaus ovat tervetulleita lisäyksiä, vaikka muiden ohjelmistojen huonommat versiot. Koska 1Password keskittyy alustaansa, ominaisuudet sopivat paremmin salasanan hallintaan. 

Kierros: Ominaisuuksien kohta 1-salasanalle

7

Mobiilisovellukset

Dashlane ja 1Password ylittivät listallemme parhaan salasananhallinnan iOS: lle ottaen ensimmäisen ja toisen paikan. Vaikka 1Password ilmestyi päälle, se oli sellaisella marginaalilla, että jompikumpi olisi voinut käyttää tilan. Molemmat tarjoavat erinomaisen mobiilikokemuksen riippumatta siitä, oletko Android- tai iOS-käyttöjärjestelmä.

1Password -sovelluksesta alkaen näet kaikki tiedot, jotka voit käyttää työpöytäversiossa, vain mobiililaitteellasi. Ominaisuudet, kuten Vartiotorni, ovat läsnä, samoin kuin tuki useille holville, automaattisen täytön ja 1Password-selaimen tuelle. Se tukee jopa ilmoituksia ja todennusta Apple Watchin kautta, jos haluat käyttää sitä 2FA: lle. 

1Password-IOS

Dashlane on yhtä vahva mobiilisovellus, joka tukee biometristä kirjautumista ja 2FA: ta. Se sisältää henkilöllisyyden hallintapaneelin, jossa voit kirjautua sisään Dashlanen henkilöllisyysvarkauksien suojausominaisuuksista. Sieltä löydät ilmoituksia pimeässä verkossa olevista tiedoista, salasanasi yleisestä terveydestä ja mahdollisista viimeaikaisista, asiaankuuluvista tietorikkomuksista. 

Dashlane-IOS

Lisäksi Dashlane sisältää matkaviestinkohtaisia ​​ominaisuuksia, kuten yhteystietojen tallennuksen, vaikka voit kuitenkin tallentaa yhteystietoja 1Password-sovellukseen mukautettujen kirjoitustyyppien avulla. 1Passwordilla on kuitenkin yksi ainutlaatuinen etu: matkatila. 

Vaikka matkatila onkin itsessään loistava ominaisuus, se on erityisesti mobiililaitteiden kannalta merkityksellinen ja tarjoaa suojauksen, jota muut salasananhallinnat eivät ole vertaansa vailla. Voit poistaa kaikki henkilökohtaiset tietosi nopeasti mobiililaitteeltasi, tallentamalla ne 1Password-holviin. Kun rannikko on selkeä, voit palauttaa kaiken napauttamalla. 

Arkaluontoisten tietojen ollessa liikkeellä, tämä ominaisuus on valtava. Matkatila on tietysti hieno matkoille, mutta sillä on myös muita sovelluksia. Oletetaan esimerkiksi, että olet menossa konserttiin tai matkalle retkeilymatkalle. Molemmissa on vaara, että menetät puhelimesi. Voit poistaa kaikki henkilökohtaiset tiedot ja tallentaa ne holviinsa, jos mobiililaitteesi katoaa, joten tietosi eivät vaarannu. 

Kierros: Mobiilisovellusten piste 1-salasanalle

8

Liiketoimintasuunnitelmat

Vaikka suuret yritykset tarjoavat parempia tarjouksia yrityksen salasanan hallintaohjelmalla, kuten Zoho Vault tai OneLogin (lue OneLogin-arvostelu ja Zoho Vault -arvostelu), Dashlanella ja 1Passwordilla on pieniä liiketoimintasuunnitelmia. Itse asiassa molemmat ansaitsivat paikan parhaassa salasanahallinnassa pienyritysten oppaassa. 

Dashlane on yksinkertainen lähestymistapa liiketoiminnan hinnoitteluun. Yksi suunnitelma maksaa 4 dollaria käyttäjää kohti kuukaudessa. Se ylittää kuitenkin yhdeksän-viisi. Dashlane sisältää jokaiselle käyttäjälle jotain nimeltään Smart Spaces. Tämän ansiosta heillä voi olla liike- ja henkilökohtainen tila sen sijaan, että pitäisivät kaikki yhdessä jaetussa holvissa.

Minimi käyttäjien lukumäärä ei ole, vaikka Dashlane tarjoaa omistautuneen tilivastaavan yli 50: lle. Premium-suunnitelman kaikkien ominaisuuksien lisäksi yrityskäyttäjillä on pääsy järjestelmänvalvojan konsoliin käyttäjien ja tietoturvakäytäntöjen hallintaa varten sekä työkaluja käyttäjän järjestäminen ja ryhmien jakaminen. 

1Sanasi monimutkaistaa asioita. Sen sijaan, että keskityisimme pelkästään pienempiin yrityksiin, se tarjoaa monipuolisia yrityspalveluita. Teams-suunnitelma on suorin vertailu Dashlanen liiketoimintasuunnitelmaan. 4 dollarilla käyttäjää kohti kuukaudessa, jokainen käyttäjä saa 1 Gt asiakirjavarastoa, Duo-integroinnin koko yrityksen MFA: lle ja rajoittamattoman jaetun holvin.

Liiketoiminta on kaksinkertainen hinta, 8 dollaria käyttäjää kohti kuukaudessa, vaikka siinä on tarpeeksi ominaisuuksia, jotka oikeuttavat ylimääräiset kustannukset. 

1Password Business voi olla Active Directory -sovelluksen, mukautettujen ryhmien, käyttöraporttien ja mukautettujen roolien tuella kaikkein joustavin yrityksen salasanan hallinta. Jokainen tilisi käyttäjä saa myös ilmaisen perheohjelman ja 5 Gt dokumenttien tallennustilaa. 

Vaikka 1Password Business on kallis, se on täynnä ominaisuuksia. Hinta voi kuitenkin tulla helposti ylivoimaiseksi, kun käyttäjämäärä nousee, joten suunnitelma sopii pienille yrityksille, jotka tarvitsevat paljon ominaisuuksia. Ne, jotka etsivät satoja tilejä, sopivat paremmin yrityssuunnitelmaan. 

Nämä mukautetut ratkaisut ovat kalliita, sisältäen kaikki 1Password Business -ominaisuudet, sekä omistetun tilivastaavan, koneen suunnittelijan ja mukautetun asennuskoulutuksen. Suurten yritysten ominaisuudet ovat kuitenkin vertaansa vailla. 

Pienyrityksille 1Password ja Dashlane kulkevat varpaalta, molemmat tarjoavat päteviä suunnitelmia joukkueille, joissa on vähemmän kuin 100 käyttäjää. 1Password-ohjelmassa on kuitenkin enemmän ominaisuuksia todellisiin yrityssovelluksiin, mukaan lukien hakemistointegraatio ja rakeinen hallinta käyttäjien ja holvien suhteen. Nämä lisäominaisuudet ovat riittävät ajamaan sen johtoon tällä kierroksella.

Kierros: Liiketoimintasuunnitelmien kohta 1-salasanalle

9

Tuki

Dashlane ja 1Password vastaavat melko tasaisesti tukea, toisin sanoen ne ovat molemmat erinomaisia. 1Password tarjoaa tukireittejä Twitterin, yhteysosoitteen ja yhteisöfoorumien kautta. Jos olet kiinnostunut ongelmien ratkaisemisesta itse, saatavilla on myös tietokanta.

1Password-review-kontakti-sivulle

Dashlane: lle vaihtoehdot ovat samanlaiset. Siellä on tietokanta ja sähköpostiosoite, tosin ei yhteisöfoorumeita. Sen sijaan se tarjoaa live-keskustelua työviikon aikana klo 9–18. EST englanniksi sekä ranskan ja saksan tuki sähköpostitse. Valitettavasti mikään yhteysvaihtoehdoista ei kulje ympäri vuorokauden.

dashlane-review-tietämyskanta

Dashlanen kontaktivaihtoehdot ovat vankat, mutta tietokanta erottuu eniten. Artikkelit ovat hyvin syvällisiä ja kattavat erilaisia ​​alustoja kuvakaappauksilla ja useilla osioilla. Jos sinulla on kysyttävää, Dashlanella on todennäköisesti vastaus tietokantaansa. 

1Passwordin foorumit ovat vaikuttavampia. Vaikka yhteisö on siellä aktiivinen, myös 1Palesanan tukitoimet ovat. Testaustessamme palvelua, näimme jatkuvasti uusia säikeitä, joissa oli vastauksia vain muutaman minuutin kuluttua kellonajasta riippumatta. Tietokanta on myös upea, sillä siinä on runsaasti aiheita ja video-oppaita, mutta foorumit erottuvat eniten. 

1Password-review-foorumit

Dashlaneella on enemmän yhteysvaihtoehtoja, vaikka suorakeskustelu rajoittuu aukioloaikoihin. 1Passwordilla puolestaan ​​on erittäin aktiivinen foorumi ja tietokannassaan yhtä paljon yksityiskohtia. Valitettavasti tämä kierros on liian lähellä soittamista, joten annamme pisteen molemmille. 

Kierros: Tuki Ei selvää voittajaa, pisteet kaikille

10

Lopulliset ajatukset

Yhdeksästä kierroksestamme tässä Dashlane vs 1Password -vertailussa 1Password tuli ulos kuuden pisteen kanssa ja Dashlane neljällä, viimeisen kierroksen päätyttyä tietenkin tasan. Vaikka se on lopullinen päätelmä pisteet-asteikolla, tässä tarinassa on enemmän kuin tulostaulua.

Voittaja: 1Sanasi

On tärkeätä muistaa, että useissa kohdissa tämän Dashlane vs 1Password -vertailun aikana soitimme puheluihin mieltymysten perusteella (”helppokäyttöisyys” ja “ominaisuudet” ovat täydellisiä esimerkkejä). Useita kierroksia olisi voinut mennä kumpaankin suuntaan, joten kehotamme sinua lukemaan täydelliset arvostelut, jos haluat syventävän kuvan näistä työkaluista. 

Sen avulla 1Password on voittajamme. Oletteko samaa mieltä siitä, että sen pitäisi olla? Miksi tai miksi ei? Kerro meille alla olevissa kommenteissa ja, kuten aina, kiitos lukemisesta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map