Brasilian paras VPN vuonna 2020: The Surveillance Samba

Brasilia on Etelä-Amerikan suurin maa, ja sieltä löytyy upeita maisemia. Siellä on Amazonin sademetsä, eksoottisia rantoja ja monia ihmeellisiä kaupunkeja, kuten Rio De Janeiro ja sen 98 jalkaa pitkä Kristuksen Lunastajan patsas. Kumpaa tahansa Brasilian osaa tutkit, sinun tulee käyttää yhtä parhaista Brasilian VPN-suosituksistamme online-tilassa.


Niille teistä, jotka haluavat nopean vastauksen, ExpressVPN on paras VPN Brasiliassa. On kuitenkin muitakin vaihtoehtoja, joten lue edelleen ja valitse tarpeitasi parhaiten vastaava.

Virtuaali yksityinen verkko on hyödyllinen monella tavalla. Ensinnäkin, se turvaa yhteytesi ja auttaa sinua pysymään turvassa kaikilta online-vaaroilta ja valvonnalta. Se auttaa myös kiertämään kaikkia rajoituksia, kuten geoblokkeja. Geoblocks voi olla todellinen kipu, varsinkin jos olet toisessa maassa ja huomaat, että et voi katsella suosikkiohjelmasi.

Otetaan esimerkiksi Netflix. Olet ehkä tottunut Yhdysvaltain kirjastoon, mutta Brasilian Netflix vaihtelee sen ulkonäön ja katselutason mukaan. Onneksi VPN voi auttaa sinua kiertämään sen antamalla sinulle Yhdysvaltain IP-osoitteen ja saaden sinut näyttämään siltä, ​​että olet siellä. Samoin Brazillian-kirjastossa tarvitset brasilialaisen IP-osoitteen.

Monissa maissa on kuitenkin muitakin huolestuttavia rajoituksia. Tsensuuri on kasvava ongelma ympäri maailmaa. Kiina on yksi pahimmista syyllisistä. Sen suuri palomuuri estää suurimman osan sisällöstä ja verkkopalveluista kansalaisilta, ja se sallii pääsyn vain valtuutettuihin sovelluksiin. Jos aiot käydä, sinun tulee käyttää yhtä parhaista VPN-palveluistamme Kiinaan.

Brasilian 2020 paras VPN

Mikä tekee VPN: stä Brasilian parhaan

On tiettyjä perusteita, jotka sinun tulee harkita ennen lopullisen päätöksen tekemistä siitä, mitä VPN: tä käytät Brasiliassa. 

Löydät runsaasti valintaa VPN-arvostelulistamme, mutta sinun on valittava sellainen, jolla on hyvä suojaus. Näin toimiessasi olet suojattu tietoverkkorikollisuuksilta ja piilotettu kaikilta valvonnilta. Tappikytkin on myös hyvä ominaisuus, koska se katkaisee yhteyden Internetiin, jos VPN epäonnistuu, ja suojaa arkaluontoisia tietojasi.

Jos haluat torrentia, varmista, että VPN kattaa sinut, tai olet vaarassa joutua vaikeuksiin Brasilian viranomaisten kanssa.

Myös yksityisyytesi on tärkeä. Sinun on tarkistettava, onko VPN-yrityksellä kirjautumattomuuskäytäntö. Kun yksi paikallaan, voit olla varma, että online-aktiviteettejasi ei tallenneta. 

Jos WhatsAppille on tulevaisuuden esteitä – tai mitä tahansa muuta sisältöä ja palveluita -, on hyvä idea olla käsillä iso palvelinverkko. Mitä enemmän palvelimia on saatavana mahdollisimman monissa maissa, sitä helpompaa on löytää sopiva palvelin. Lisäksi, jos haluat käyttää Brasiliaan rajoitettua sisältöä, tarvitset VPN: n, jotta siellä olisi palvelimia. 

Hyvä nopeus on hyödyllistä, joten sinun ei tarvitse odottaa kauan sisällön lataamista. Rajoittamaton kaistanleveys on toinen hyvä ominaisuus. Jos sinulla ei ole sitä, ylität pian rajan ja huomaat, että VPN ei enää toimi. 

Molemmat ominaisuudet ovat tärkeitä, jos suunnittelet suoratoistoa. Lisäksi, jos haluat käyttää Netflixiä, joudut valitsemaan sellaisen, jolla on mitä tarvitaan Netflixin VPN-ilmaisimien ohittamiseen. Vain harvoilla on tämä ominaisuus, mutta löydät joitain omistettuja suosituksia parhaasta Netflix-roundup-VPNistä.

Muita huomioitavia ominaisuuksia ovat laitteen yhteensopivuus, sen käyttäjäystävällisyys ja kuinka monta samanaikaista yhteyttä se sallii. Hyvä asiakaspalvelu on hyödyllistä, ja sen hinta saattaa vaikuttaa päätökseesi.

Brasilian paras VPN: ExpressVPN

Olemme valinneet ExpressVPN: n Brasilian parhaaksi VPN: ksi. Se mainitaan usein viidessä viidessä artikkelissamme, ja se merkitsee kaikki ruudut myös Brasiliaan. 

ExpressVPN: llä on erinomainen tietoturva, joka on asetettu 256-bittiseen salaukseen lokerosta. Voit myös lisätä sitä, ja siellä on sisäänrakennettu tapinkytkin, joka on oletuksena käytössä lisäsuojausta varten. Ei kirjautumista koskevaa käytäntöä on käytössä, joten voit olla varma, että online-toiminnot pidetään yksityisinä.

expressvpn-review-speed-testi

Sillä on suuri palvelinverkko, joka koostuu yli 3000 palvelimesta 94 maassa, joten sinun on pakko löytää sopiva. Brasiliassa on myös joitain, joten voit käyttää sisältöä sieltä.

Sinulla ei ole ongelmia sisällön lataamisella, koska ExpressVPN on erittäin nopea. Itse asiassa se on nopein VPN, jonka olemme testanneet, joten se on nopein VPN Brasiliassa. Lisäksi saat rajoittamattoman kaistanleveyden, joten sinun ei tarvitse huolehtia rajan saavuttamisesta. 

Se on loistava valinta suoratoistoon, koska se voi päästä melkein mihin tahansa olemassa olevaan suoratoistoalustaan ​​ja ansaita sille parhaan suoratoisto-kruunun VPN: n. Sinut peitetään myös, jos haluat torrent. Lue ExpressVPN-arvostelu, niin näet palvelun paremmin.

Muita syitä, joista pidämme ExpressVPN

Voit käyttää ExpressVPN-järjestelmää Windows-, macOS-, Android- ja iOS-järjestelmissä ja yhdistää jopa viisi laitetta samanaikaisesti. On myös selaimen laajennuksia Chromelle, Firefoxille ja Safarille. Se on helppo käyttää ja loistava valinta aloittelijoille yksinkertaisuuden vuoksi. Tinkererit voivat kuitenkin muuttaa myös asetuksia. 

Kätevä tietokanta on saatavana, ja siellä on suoraa keskustelua ja sähköpostitukea 24/7. Kaikki tarjoavat suurta apua, mutta sähköpostituki on parasta teknisiin ongelmiin.

ExpressVPN on kallista kilpailijoihinsa verrattuna, mutta sen tarjoama palvelu tekee siitä kannattavan. Lisäksi on olemassa 30 päivän rahat takaisin -takuu, jos huomaat, että et pidä siitä.

NordVPN

NordVPN on toinen valintamme, mutta muu kuin sen nopeuden haittapuoli – johon päästämme minuutissa – se on verrattavissa ExpressVPN: ään, kuten voit lukea ExpressVPN vs. NordVPN -heittokappaleesta.

nordvpn-review-server-navigointi

Sillä on fantastinen tietoturva, joka on asetettu 256-bittiseen salaukseen, mutta saat myös mahdollisuuden käyttää sen kaksois hop-palvelimia, jotka lisäävät yhteyteen vielä enemmän tietoturvaa ja ovat syynä siihen, miksi NordVPN tarjoaa markkinoiden parhaita suojauksia. Suojauskytkin on toimitettu, ja se kunnioittaa yksityisyyttäsi ottamalla käyttöön kirjautumattomuuden käytäntö. 

NordVPN: llä on yli 5000 palvelinta 59 maassa, joten voit valita paljon. Myös Brasiliassa on 25, jos haluat käyttää brasilialaista sisältöä. 

Sen nopeudet ovat hyvät, mutta ne voivat hidastua, kun käytät etäpalvelimia. Se kuitenkin vaihtaa palvelimia nopeasti ja mukana tulee rajaton kaistaleveys. Se voi päästä myös kaikkiin suoratoistoalustoihin, ja se on loistava valinta, jos haluat torrentin, koska se on paras torrent-VPN. Katso lisätietoja NordVPN-arvosteluista.

Muut syyt, joista pidämme NordVPN

Se toimii Windowsin, macOS: n, Androidin ja iOS: n kanssa. Voit kytkeä samanaikaisesti jopa kuusi laitetta, ja asiakkaita on helppo käyttää. Voit myös ladata Chromen ja Firefoxin selainlaajennukset.

Omaapuun on saatavana hyödyllinen tietokanta. Tarjolla on myös live chat- ja sähköpostituki 24/7. Kumpikin näistä vaihtoehdoista on hienoja, mutta live-chat tarjoaa sinulle nopeimman vastauksen.

NordVPN: n hinta on kutsuvampi kuin ExpressVPN: n hinta, joten se voi olla parempi vaihtoehto sinulle. Pidemmät suunnitelmat tarjoavat kuitenkin paremman arvon kuin kuukausittainen suunnitelma. Palautusikkuna on 30 päivää, jos et pidä siitä.

CyberGhost

Seuraava on CyberGhost. Sillä on hyvä turvallisuus, ja mukana tulee automaattinen tapukytkin. On hienoa, jos todennäköisesti unohdat kytkeä sen päälle, mutta et myöskään pysty hallitsemaan sitä, joten se on jatkuvasti päällä. Se ei pidä kirjaa toiminnoistasi.

cyberghost-review-laajeni-ui

CyberGhostin palvelinverkko on yksi suurimmista ympäri, ja sillä on yli 5000 palvelinta 89 maassa. Lisäksi Brasiliassa on 28, joten voit käyttää brasilialaista sisältöä. 

Se on nopea, mutta kuten NordVPN, se voi hidastua pitkillä matkoilla. Kaistanleveydellä ei ole rajoituksia, ja se voi käyttää useimpia streaming-palveluita. Sinut on suojattu myös, jos torrent, ja voit hienosäätää palvelinluettelon myös torrentingille sopiviin. Tutustu CyberGhost-arvosteluamme saadaksesi lisätietoja siitä.

Muita syitä, joista pidämme CyberGhost

Se on yhteensopiva Windowsin, macOS: n, Androidin ja iOS: n kanssa. Chromelle ja Firefoxille on selainlaajennuksia. Se sallii jopa seitsemän samanaikaista yhteyttä, mikä on paljon verrattuna muihin valintoihimme, mutta ei aivan tarpeeksi, jotta voimme saada parhaan VPN-laitteen useiden laitteiden luettelossa viiden parhaan joukkoon. Lisäksi seitsemän on raja, kuinka monelle laitteelle se voidaan asentaa.

Sillä on laaja tietokanta pienten ongelmien ratkaisemiseksi. Jos tämä ei onnistu, on olemassa suorakeskustelu ja sähköpostituki. Live-chat on käytettävissä 24/7 ja on nopein vaihtoehto, mutta sähköpostitiimi on parempi, jos ongelmasi on teknisempi.

CyberGhost on edullinen palvelu edellyttäen, että valitset pitkän aikavälin suunnitelman, koska kuukausimaksu ei ole suuri. Android- ja iOS-käyttäjille on saatavana ilmainen seitsemän päivän kokeiluversio, ja myös 445 päivän rahat takaisin -takuu on voimassa..

VyprVPN

VyprVPN on myös hyvä valinta Brasilialle sen erinomaisen turvallisuuden vuoksi. Tinkererit nauttivat leikkimisestä asetusten kanssa, mutta aloittelijoilla ei ole ongelmaa sitä käyttää. VyprVPN tulee myös omalla Chameleon-protokollalla, joka lisää yhteyden suojaa entisestään. Mukana on tappokytkin, ja siellä on myös kirjautumattomuuskäytäntö.

VyprVPN-Client

Sen palvelinverkko on pettymys muihin valintoihimme verrattuna, mutta 64 maassa on edelleen yli 700, minkä pitäisi olla paljon. São Paulossa on myös joitain käyttämään brasilialaista sisältöä.

VyprVPN: n nopeudet eivät ole suuria, mutta niiden pitäisi olla hienoja useimpiin toimintoihin. Sen mukana tulee rajoittamaton kaistaleveys ja se kattaa sinut, jos haluat torrentin. Lisäksi se voi päästä useimpiin suoratoistopalveluihin. VyprVPN-arvosteluamme menee yksityiskohtaisemmin.

Muita syitä, joista pidämme VyprVPN

Voit asentaa sen Windows, macOS, Android ja iOS. Sen mobiilisovellukset ovat eräitä parhaimmista saatavissa olevista, ansaitsemalla sille parhaan mahdollisen Android-VPN-version. Sitä on helppo käyttää, ja sinulla voi olla jopa viisi laitetta kytkettynä samanaikaisesti valitsemastasi suunnitelmasta riippuen.

Tietokanta on saatavana, ja suoraa chattia ja sähköpostitukia on saatavana ympäri vuorokauden. Pikakeskustelu yhdistää sinut robottiin, mutta painettavana on painike, joka yhdistää sinut ihmiseen. 

Voit valita joko ”vakio” -suunnitelman, josta saat kolme yhteyden, tai “premium” -suunnitelman, joka antaa sinulle viisi yhteyttä ja Chameleon-protokollan käytön. Saatavana on kuukausittainen tai vuosittainen hinnasuunnitelma, jonka vuosisuunnitelma toimii paremmin pitkällä tähtäimellä. Lisäksi sinulla on 30 päivän rahat takaisin -takuu, jos et pidä siitä.

Brasilian paras ilmainen VPN: Windscribe

Viimeinen valintamme on Windscribe, mutta se on silti arvokas valinta. Sen suojaus on hyvä ja muokattavissa, ja siellä on tapinkytkin, vaikka sitä kutsutaan hämmentävästi palomuuriksi. Windscribe-palvelussa on monia tietosuojaominaisuuksia, mutta se kirjaa joitain tietoja. Nämä tiedot on kuitenkin pidetty minimissä, eikä niitä voida sitoa sinuun.

windscribe-slider3

Palvelimia on yli 600 60 maassa, ja osa niistä on Brasiliassa. Meidän on kuitenkin huomautettava, että Windscribe-palvelussa on ilmainen ja maksullinen paketti ja että Brasilian palvelimet ovat käytettävissä vain maksetussa paketissa. 

Maksettu suunnitelma antaa sinulle pääsyn kaikkiin sen palvelimiin, ja siellä on joitain muita etuja. Sen nopeus on hyvä, ja palkatut jäsenet voivat nauttia rajattomasta kaistanleveydestä. Ilmaisen suunnitelman piiriin kuuluvat vain 2 Gt kuukaudessa, mutta se nousee 10 Gt: seen, jos annat kelvollisen sähköpostiosoitteen. 

Voit myös korottaa rajaa myös muilla tavoilla. Jos pysyt ilmaisen suunnitelman mukana, mutta haluat käyttää maksettua palvelinta, voit lisätä sijainnin 1 dollarilla kuukaudessa, ja lisäämällä kaistanleveyttä 10 Gt. Itse asiassa jokainen lisäämäsi sijainti antaa sinulle vielä 10 Gt. 

Voit lisätä myös Windscriptin erityisiä Windflix-palvelimia, jotka on rakennettu suoratoistoa varten. Maksetut käyttäjät pääsevät kuitenkin niihin pääsyyn. Lue Windscribe-arvostelu, jos haluat lisätietoja palvelusta.

Muita syitä, joista pidämme Windscribe

Sillä on asiakkaita Windowsille, macOS: lle, Androidille ja iOS: lle. Chromelle, Firefoxille ja Operalle on selainlaajennuksia. Tulet mielellään tietämään, että sekä ilmainen että maksettu paketti saa rajattomat yhteydet. Sen käyttöliittymä on yksinkertainen ja helppokäyttöinen, mikä on hieno aloittelijoille, mutta teknisemmin ajattelevat ihmiset voivat myös huolehtia asetuksista.

Saatavana on tietokanta, usein kysytyt kysymykset, asennusoppaat ja alamäärä. Lisäksi live-chat- ja sähköpostituki ovat käytettävissä ympäri vuorokauden. Sitä vastoin livekeskustelua hallitsee AI: n edustaja nimeltään Garry. Se antaa hyviä vastauksia, mutta jos haluat puhua mieluummin ihmisen kanssa, voit lähettää lipun sähköpostitiimille.

Windscriptin kuukausittainen hinta on kallis, mutta pidemmät suunnitelmat tekevät siitä lopulta edullisemman. Palautuskäytäntöä ei ole käytössä, mutta se johtuu siitä, että voit testata sitä ilmaisella suunnitelmalla. Jos pyydät hyvitystä kolmen päivän sisällä ostoksesta, he velvoittavat sen mielellään.

Online-sensuuri Brasiliassa

Brasilian Internet luokitellaan osittain ilmaiseksi, mutta verkkosisällön estoa tai suodatusta on vain vähän raportteja. 

Sosiaalinen media ja viestipalvelut vapaasti saatavana. Ainoa huomattava esto tällaiselle palvelulle on WhatsApp. Se on estetty useita kertoja, mutta se johtui siitä, ettei se noudattanut tietopyyntöjä auttaakseen rikostutkinnassa.

Torrent-sivustot voidaan myös estää tuomioistuimen päätöksen nojalla. Lisäksi on olemassa lakeja tekijänoikeusrikkomusten käsittelemiseksi, ja joillekin ihmisille on nostettu syyte siitä, joten pidä tämä mielessä. 

Online-valvonta Brasiliassa

Tietosuoja ja tietosuoja ovat perusoikeuksia Brasilian Marco Civil da Internet -laissa, mutta tietojen säilyttämistä koskeva valtuutus on edelleen olemassa. Sen mukaan Internet-palveluntarjoajien on pidettävä kirjaa käyttäjien lokista 12 kuukauden ajan, mutta siinä todetaan, että lokit voidaan käyttää vain laillisiin tarkoituksiin..

Yksityisyyttä ja tietosuojaa koskeva lainsäädäntö on kuitenkin hyväksytty. Yleinen tietosuojalaki allekirjoitettiin elokuussa 2018, ja se säätelee henkilötietojen käyttöä, suojaamista ja siirtämistä.

Ilmaisten julkisten WiFi-yhteyspisteiden määrä on kuitenkin kasvanut maassa, mutta Sao Paulon kaupungin hallitus hyväksyi ”WiFi Livre Sampa” -suunnitelman, jonka avulla julkista WiFi-palvelua tarjoavat yritykset voivat kerätä sen hotspotissa tuotettuja käyttäjätietoja kaupallisista syistä. 

Hallitus käyttää tekosyytä suuriin tapahtumiin ja rikollisuuden torjuntaan valvonnan tehostamiseksi. Puolustusministeriö käytti vuosina 2014–2016 68 miljoonaa Brasilian realia (16,9 miljoonaa dollaria) valvontalaitteisiin. 

Brasilian perustuslaki ei salli nimettömyyttä verkossa, ja tuomioistuimet odottavat pystyvänsä tunnistamaan henkilön ainakin IP-osoitteensa kautta. Vaikka VPN-verkkojen kieltämisestä tai estämisestä ei ole ilmoitettu, tämä viittaa siihen, että he eivät ole tervetulleita. 

Lisäksi henkilöiden on rekisteröitävä oikea nimensä ostaessaan matkapuhelinta tai käyttäessään yksityisiä Internet-yhteyksiä.

Sananvapaus verkossa Brasiliassa

Sananvapaudesta säädetään perustuslaissa, mutta siihen liittyy joitain rajoituksia. Kansalaiset voivat yleensä keskustella arkaluontoisista tai poliittisista aiheista, mutta vaalikaudet voivat rakentaa erilaisen ilmapiirin. 

Loukkaus ja jumalanpilkka ovat rikoksia. Joku ihmisarvon loukkaaminen tai loukkaaminen voi johtaa sakkoon tai jopa kuuden kuukauden vankeuteen. Kriittiset viestit voidaan poistaa, ja toimittajat kohtaavat työhönsä kohdistuvia uhkia, häirintää ja väkivaltaa, etenkin jos siihen liittyy korruptiota tai rikollisuutta. Myös monet on tapettu.

Yhdessä esimerkissä kriittinen radio-ohjaaja ammuttiin kotonaan, kun häntä uhattiin toistuvasti. Murhaa koskevissa tutkimuksissa havaittiin, että paikallinen poliitikko oli määrännyt murhan.

Tietoverkkorikollisuus Brasiliassa

Brasilia on tietoverkkorikollisuuden ensisijainen kohde. Se luokiteltiin Akamaiin raportissa maailman toiseksi kohdenneimmaksi maaksi. Kyberturvallisuutta on pyritty lisäämään. Kansallinen kyberpuolustusjohto avattiin, ja kyberturvallisuushuippukokous pidetään vuonna 2020.

Silti et voi täysin päästä eroon tietoverkkorikollisuudesta, ellet ole offline-tilassa ja julkisen langattoman Internetin lisääntyessä riski on enemmän kuin koskaan. Julkinen WiFi voidaan täyttää vaaroilla, joten sinun tulee suojautua VPN: llä ja kunnolla virustentorjunnalla..

Lopulliset ajatukset

Toivomme, että olemme auttaneet sinua valitsemaan sopivan VPN: n Brasiliaan. Tietoverkkorikollisuuden runsaan läsnäolon ja valvontamahdollisuuden vuoksi sinun on valittava sellainen, jolla on hyvä turvallisuus ja yksityisyys. 

Lisäksi rajoitusten ohittamiseksi on hyvä valita VPN, jolla on suuri palvelinverkko. Tällä tavoin voit olla varma, että löydät sopivan. Jos haluat käyttää Brasiliaan rajoitettua sisältöä, sinun on varmistettava, että sillä on myös palvelimia maassa. 

Brasilian voittajamme on ExpressVPN erinomaisen tietoturvan, yksityisyyden suojan ja suuren palvelimien määrän takia. Sen muut ominaisuudet, kuten sen suoratoistokyky, nopeus ja helppokäyttöisyys, vaikuttavat myös voittoon. Se on loistava VPN, mutta voit selvittää sen itse hyödyntämällä sen 30 päivän rahat takaisin -takuua.

Onko sinulla kokemusta VPN: n käytöstä Brasiliassa? Kerro meille siitä kommenttiosassa, haluaisimme lukea siitä. Tutustu muihin VPN-artikkeleihimme myös täällä. Kuten aina, kiitos lukemisesta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map