Bitdefender vs Sophos Home: Virustorjuntataistelu vuonna 2020

On tärkeää investoida markkinoiden parhaisiin virustentorjuntaohjelmiin. Bitdefender on suositusluettelomme kärjessä tarjoamiensa ominaisuuksien ja suojauksen syvyyden suhteen. Sophosilla on oma kilpailija Bitdefenderille, Sophos Home, josta meillä on aiemmin ollut erilaisia ​​mielipiteitä.


Aiomme asettaa nämä kaksi virustarttia koekäyttöön Sophos Home vs. Bitdefender -vertailukatsauksessa. Emme pysty kattamaan kaikkea, joten katsomme erillistä Bitdefender- ja Sophos Home -katsausta saadaksesi täydellisen kuvan molemmista.

Taistelun perustaminen: Sophos vs Bitdefender

Varmistamme, että saat vastinetta rahoillesi, testaamalla Bitdefender ja Sophos Home viidellä kierroksella.

Vertailumme kattaa ominaisuudet, hinnoittelun, käyttäjäystävällisyyden, suojan ja asiakaspalvelun. Julistamme voittajan jokaisesta kierroksesta ja palkitsemme palvelun pisteellä. Selitämme myös päättelymme nopealla kierroksella kunkin jakson jälkeen.

Yleinen mestari saavuttaa ensimmäisenä kolme tai enemmän pisteitä kokonaisuudessaan, ja teemme pikakatsauksen lopulliseen ajatukseemme lopussa. Käytämme päätöstämme parhaan mahdollisen tuomion ja todisteiden kanssa, mutta jos olet eri mieltä, jätä kommentti loppuun.

1

ominaisuudet

Hyvälle virukselle on enemmän kuin suojaa viruksilta. Uudemmat, vahingollisemmat uhat, kuten ransomware, voivat asettaa sinut vaaraan, ja sinun on luotettava siihen, että virustentorjuntasi on oikeat ominaisuudet suojaamaan pahimmilta..

Autamme sinua lajittelemaan markkinointipuhetta vertaamalla Bitdefenderin ja Sophos Home -yrityksen tarjoamia ominaisuuksia.

Bitdefender

Vaikka Bitdefender saa sinut maksamaan tietyistä ominaisuuksista, useimmat ovat vakiona kaikissa tuotesuunnitelmissa. Jotkut antivirus ovat “vain” antivirus, mutta Bitdefender yrittää olla laajempi tietoturvaohjelmisto laitteillesi.

Jopa sen pohjapiirros, Antivirus Plus, sisältää enemmän kuin tyypillinen virustentorjunta, varsinkin kun vertaa sitä toiseen “perus” virustorjuntavaihtoehtoon, kuten Trend Micro Antivirus + (katso Trend Micro Antivirus -katsaus).

BitDefender-ominaisuudet

Haittaohjelmasuojaus on edelleen keskipitkällä tasolla, ja monikerroksinen suojaus sisältyy kaikkiin paketteihin. Huomaamatta žargonia, Bitdefenderin tarjoama suoja on korkealaatuista, kuten puhumme myöhemmin lisää.

Mukana on myös verkkosuodatusvälineitä ja verkkoskanneri – molemmat on suunniteltu estämään verkon ulkopuolelta tulevat uhat – sekä ohjelmiston haavoittuvuuslukija. Verkon palomuuri lisää tätä puolustusta Bitdefender Internet Security- ja Total Security -asiakkaille.

Yksi arvostetuimmista Bitdefender-ominaisuuksista on eristetty selain, Bitdefender Safepay, joka auttaa pitämään sinut turvassa verkossa. Näytön näppäimistön ansiosta voit turvallisesti kirjautua suosikki ostossivustoihisi ja maksaa ilman arkaluontoisten tietojen sieppaamista..

Bitdefenderin oma VPN-palvelu sisältyy Safepay-ohjelmaan suojaamaan sinua avoimissa WiFi-verkoissa. Siihen sisältyy 200 Mt päivittäinen tietolimiitti, joten vaikka pystyt salaamaan Internet-selauksesi, et voi yliarvioida asioita.

Parhaimmilla VPN-palveluntarjoajilla ei ole datarajoituksia ja paljon muuta valintaa, joten kannattaa ehkä käyttää Bitdefenderiä VPN-palvelun, kuten ExpressVPN, kanssa (katso ExpressVPN-arvostelu).

Verkkosuojauksen lisäämiseksi Bitdefender sisältää salasananhallinnan ja verkkosuodatuksen lisäosat. Salasananhallinta ei ole Dashlane-vaihto, mutta on hyvä aloittelija (katso Dashlane-arvostelu).

Varkauksien, seurannan ja vakoilun estäminen (web-kameran ja mikrofonin estämällä) sekä tiedostojesi suojaus auttavat peittämään sinut entisemmin. Bitdefenderin ominaisuusluettelo on laaja, koska se yrittää tehdä kuvan ainoana suojauksena, jota mahdollisesti tarvitset.

Sophos Koti

Sophos Home -asiakkaat saavat paljon joutumatta maksamaan dollaria. Virustentorjuntaohjelman lisäksi Sophosin ilmainen suunnitelma sisältää web-seurannan ja vanhempien valvonnan, mikä tekee siitä vanhemmille miellyttävän valinnan.

Sophos-Home-ominaisuudet

Se myös lainaa toimintalinjalta ominaisuuksia etähallintatyökaluilla, joiden avulla voit seurata useiden laitteiden turvallisuutta ja suojausta. Tämä tarjotaan sillä odotuksella, että päivität hankkimaan lisää ominaisuuksia asettuessasi.

Tätä silmällä pitäen parhaat ominaisuudet ovat maksaville asiakkaille. Sophos on toinen tietoturvayritys, joka uskoo, että ennaltaehkäisy on paras suoja, joka tarjoaa puolustusta laitteen suojaamiseksi videonvalvonnalta tai avainlohkolta. 

USB-laitteet seulotaan, ja jokaisen laitteen on ennen käyttäjän pääsyä tietokoneeseesi vaadittava käyttäjän nimenomainen hyväksyntä. Tämä taas tuntuu siltä, ​​että Sophos keskittyy jälleen kerran liiketoiminnan suojaamiseen, koska oletamme sinun luottavan suurimpaan osaan omista USB-laitteistasi, mutta emme valita.

Bitdefenderillä on Safepay, mutta Sophosista ei ole erillistä selainta. On kuitenkin “pankkisuojaus”, joka etsii ja estää epäilyttäviä haittaohjelmia pankkipalvelun ollessa verkossa. Ei ole selvää, eroaako tämä Sophos Home -yrityksen tavanomaisesta suojauksesta.

Verkkosuodatus on kuitenkin mukana, jonka pitäisi estää epäilyttävien tietojen kalastelu tai muiden vaarannettujen sivustojen pääsy. Tämän pitäisi parantaa online-turvallisuutta.

Yksi iso suoja-alue, jota Sophos haluaa edistää, on sen ransomware-suojaus. Tämä tarkkailee ja estää kaikkea epäilyttävää pääsyä tärkeimpiin tiedostoihisi ja kansioihisi ja palauttaa ne vaurioiden varalta.

Pyöreä yksi ajatuksia

Lisäominaisuudet tarkoittavat lisäsuojaa, ja Bitdefender on tässä suhteessa huomattavasti edellä monia kilpailijoita. Sophos Home yrittää kovasti kilpailla, mutta monet sen ominaisuuksista ovat melko vakiona. 

Sophosista ei erota mitään, vaikka Bitdefenderillä on paljon, yksittäisestä selaamisesta varkaudenestoon, mikä tekee Bitdefenderistä tämän kierroksen voittajan.

Kierros: Ominaisuuskohta Bitdefender Antivirus -sovellukselle

Bitdefender Antivirus -logo
Sophos-kotilogo

2

Hinta

Ellet päätä käydä parhaimmista markkinoilla tällä hetkellä olevista ilmaisista virustentorjuntaohjelmistovaihtoehdoista, sinun on maksettava. Suojaaminen virustorjuntaan antaa sinulle paremman suojauksen, mutta ellei se ole vastinetta rahalle, ei ole mitään syytä maksaa.

Autamme sinua päättämään, ovatko Bitdefender ja Sophos Home edullisia vaihtoehtoja, tarkastelemme molempien antivirusten hinnasuunnitelmia.

Bitdefender

Bitdefender palvelee uusia asiakkaita hyvin monien merkittävien liittymisalennusten ansiosta. Bitdefenderin neljässä tuotesuunnitelmassa on saatavana jopa 50 prosentin alennus.

Jokaisella neljästä Bitdefender-suunnitelmasta on vaihdeltu hinnoittelua siten, että asiakas voi muuttaa kattavuuden pituuden yhdestä kolmeen vuoteen tai laitteiden lukumäärän perusteella.

Halvin suunnitelma, Antivirus Plus, on myös suunnitelma, jossa on vähiten ominaisuuksia. Se tulee, kuten odotit, ydin Bitdefender-suojaus haittaohjelmia vastaan, mutta mukana on joitain lisäbonuksia, kuten palomuuri, joka estää verkkohyökkäykset.

Antivirus Plus on tarkoitettu Windows-tietokoneille, mutta jos olet sidoksissa Microsoftin kanssa kotona, voit vaihdella kattavuuttasi suunnitelmilla, jotka voivat kattaa yhdestä kymmeneen laitetta.

Useimmat käyttäjät haluavat ohittaa Antivirus Plus -sovelluksen ja siirtyä suoraan Bitdefender Internet Securityen, joka sisältää suurimman osan Bitdefender-ominaisuuksista. Kuten Antivirus Plus, se on myös vain Windows, mutta maksaa vain noin 5 dollaria enemmän alennuksella verrattuna sen halvempaan vaihtoehtoon.

Internet Securityssa keskitytään yksityisyyden suojaan. Kameran ja mikrofonien estäminen, tiedostojen salaus ja vanhempien estot suojaavat nuoria perheitä. Vaikka kolmen laitteen vaihtoehto on ainoa suunnitelma, jolla on alennus, voit suojata myös yhden, viiden ja kymmenen laitteen.

Ylimääräisellä 10 dollarilla vuodessa saat mobiilisuojauksen, jota suosittelemme yhdeksi parhaimmista Android-viruksista, jolla on Bitdefender Total Security, joka kattaa viisi tai 10 laitetta. Saat myös varkaussuojauksen sekä tietokoneesi nopeuttamiseen tarkoitettujen työkalujen lisäksi sekä Mac-suojauksen.

Jos sinulla on suuri perhe, sinun on sen sijaan tutkittava Bitdefender Family Pack -pakettia. Siihen kuuluu 15 laitteen kattavuus ja kaikki Total Securityn tarjoamat suojaukset 60 dollaria alennushinnalla.

Sophos Koti

Verrattuna Bitdefenderiin Sophosin suunnitelmat ovat helppo ymmärtää. Ne on jaettu kahteen luokkaan: ilmaiset ja maksetut.

Ominaisuudet Mac- ja Windows-asiakkaille vaihtelevat, mutta hinnasuunnitelmat ovat samat. Ilmainen suunnitelma tarjoaa haittaohjelmien ja AI-uhkien havaitsemisen, etähallinnan ja verkkosuodatuksen haitallisten verkkosivustojen estämiseksi.

Ilmaisen suunnitelman avulla voit suojata ja linkittää kolme laitetta (Mac tai Windows) tiliisi. Ilmaiset asiakkaat saavat myös ilmaisen Sophos Home Premiumin 30 päivän kokeilujakson, jonka voimassaoloaika päättyy takaisin ilmaiseen suunnitelmaan.

Sophos Home Premium maksaa 50 dollaria vuodessa, kattavuus 10 laitteelle. Ilmaisen suunnitelman vaatimattomia ominaisuuksia päivitetään, ja niihin sisältyy ylimääräinen haittaohjelmien esto ja aseman salaus estääksesi lunaohjelmat, samoin kuin parannettu verkkosuojaus tietojenkalastelun ja muiden vaarallisten verkkosivustojen estämiseksi..

Sophos Home Premium tarjoaa myös yksityisyyden suojaamisvaihtoehdot web-kameran, näytön ja näppäimistön tulojen suojaamiseksi kirjautumiselta. Premium mukana tulee asiakastuki myös arkipäivisin.

Pyöreä kaksi ajatusta

Bitdefenderin hinnasuunnitelmat ovat markkinoiden keskimääräisiä, mutta uusien asiakkaiden runsas alennus tekee siitä paljon kilpailukykyisemmän, etenkin niin monien ominaisuuksien vuoksi.

Sophos Home -yrityksen yksinkertaista 50 dollarin maksua ei kuitenkaan voida sivuuttaa. Vaikka ominaisuuksia on vähemmän, hinnasuunnitelmaa on vaikea jättää huomiotta. Koska niin paljon ammattilaisia ​​on molemmin puolin, tämä kierros on tasapeli.

Kierros: Hinta Ei selkeää voittajaa, pisteet molemmille

Bitdefender Antivirus -logo
Sophos-kotilogo

3

Käyttäjäystävällisyys

Koska käsitellään niin monia ominaisuuksia ja vaihtoehtoja, parhaat antiviruset ovat niitä, joita on helppo käyttää sekä ammattilaisille että aloittelijoille..

Käyttäjäystävällisyys on kriittistä, minkä vuoksi tarkastelemme kuinka helppo sekä Bitdefenderin että Sophos Home on asentaa ja käyttää..

Bitdefender

Bitdefenderin yksinkertainen asennus ei vie paljon vaivaa työskennellä läpi alusta loppuun, ja sen pitäisi olla valmis 10 minuutissa. Bitdefender-asiakas on moderni ja selkeästi järjestetty, sivupaneelilla voit helposti käyttää ominaisuuksia ja muita asetuksia.

BitDefender-Client

Alkuperäinen kojetaulu antaa sinulle helpon pääsyn tavallisiin ominaisuuksiin, kuten nopeaan skannaukseen. Tämä alue voidaan räätälöidä lisäämään muita ominaisuuksia, joita voit käyttää säännöllisesti, kuten Safepay.

Sivupaneelilla pääset käyttämään muita ominaisuuksiasi yksityisyyden ja suojan valikoilla. Suojaus-osiosta pääset nopeasti käsiksi esimerkiksi palomuuriin ja ohjelmistojen haavoittuvuusskanneriin.

Jos tarvitset lisätukea, Bitdefender yrittää rohkaista parempia tietoturvatapoja tehtäväpalkin hälytysten avulla. Esimerkiksi Bitdefender kehottaa käyttämään Safepay-palvelua, kun pääset tietyille ostospaikoille.

Bitdefender tarjoaa myös käyttäjäprofiileja mukauttaaksesi Bitdefender-asetuksiasi tietyissä ympäristöissä. Voit esimerkiksi haluta, että Bitdefenderin tehtäväpalkin hälytykset mykistetään pelaamisen aikana, tai tiukempia palomuurisääntöjä, kun olet avoimessa WiFi-verkossa.

Sivuvalikosta päästävää ”asetus” -aluetta on selkeä käyttää, ja kunkin alueen yläpuolella on saatavana ylimääräisiä tukivinkkejä, jotka selittävät epätavalliset asetukset.

Helppokäyttöisyys ja käyttäjän valinnat liittyvät Bitdefenderin kokonaisvaltaiseen käyttökokemukseen. Bitdefender-asiakas on melkein vertaansa vailla, ja vain huipputason tarjoajat, kuten Avira, ovat osoittautuneet käyttäjäystävällisiksi (katso Avira-arvostelu).

Sophos Koti

Sophos Home -sovelluksen asentaminen on helppoa ja vaatii käyttäjältä vain vähän vuorovaikutusta. Kun se on valmis, Sophos Home aloittaa tietokoneesi alkuperäisen tarkistuksen.

Sophos-Home-Client

Sophos Home -palvelussa on puhdas ja yksinkertainen käyttöliittymä, joka on yksinkertaisin mitä olemme koskaan nähneet. Sen ei pitäisi pelätä uusia käyttäjiä, mutta meillä on joitain valituksia.

Asiakkaan tekstin erottelukyky on huono, ja joissain paikoissa sitä on vaikea lukea ollenkaan, etenkin pääpainikkeiden alla olevat kuvaukset. Jos sinulla on heikko näkö, tämä asettaa sinut epäedulliseen asemaan. Sophos Home on kuitenkin suunnittelussa yleensä parantunut pääarviointimme jälkeen. 

Asiakkaalla on enemmän vaihtoehtoja käyttäjille, mutta suuri osa muutoksista on syvällisiä. Sophos Home voi silti suorittaa vain syvän skannauksen pääjärjestelmäasemasta. Yksittäisten tiedostojen tai kansioiden skannaaminen on mahdollista, mutta tämä on tehtävä Windows File Resurssienhallinnassa, eikä sitä missään vaiheessa tehdä käyttäjille selväksi..

Vain “skannaa tietokone” -painike tekee mitään asiakkaan sisällä. Loput ovat linkkejä Sophosin web-hallintatyökaluun, joka avautuu selaimessa.

Sophos-Home-Site-asetukset

Online-käyttöliittymää, kuten pääasiakasta, on selkeä käyttää nykyaikaisen käyttöliittymän kanssa. 

Voit poistaa käytöstä tai ottaa käyttöön tiettyjä ominaisuuksia Web-asetussivulla, joka latautuu ja lisää muita Sophos Home -laitteita. Se ei ole hämmentävä, ja useimmissa ominaisuuksissa on lyhyt ja hyödyllinen selitys. 

Todella innovatiiviset virukselliset virukset ovat harvinaisia. Pilviratkaisut, kuten Webroot SecureAnywhere, pysyvät mielessämme eniten (katso Webroot SecureAnywhere -katsaus). On hyvä, että Sophos Home tarjoaa jotain erilaista verkkokäyttöliittymänsä kanssa, mutta se saattaa hämmentää uusia käyttäjiä.

Kolme kierrosta

Bitdefender on yksi parhaista viruksista, jota voidaan käyttää osoittaen, että innovaatioiden ei tarvitse viedä pois hyvää käyttökokemusta. 

Sophos Home osoittaa saman asian, mutta ei hyvällä tavalla. Asiakkaan muutokset ovat tehneet huonosta lukemisen, ja siirtämällä suurta osaa (rajoitetusta) kokoonpanosta verkossa, käyttäjät, joilla ei ole tasaista Internet-yhteyttä, jäävät epäedulliseen asemaan.

Kierros: Bitdefender Antivirusin käyttäjäystävällisyyspiste

Bitdefender Antivirus -logo
Sophos-kotilogo

4

suojaus

Yksi asia on tärkeintä ennen kaikkea, kun tarkastellaan virustentorjuntaohjelmistoa: suojaus. Jos virustentorjunta ei pysty suojaamaan sinua, olet vaarassa.

Antaaksesi sinulle mielenrauhan, käytämme kolmen riippumattoman tietoturvalaboratorion havaintoja arvioidaksesi Bitdefenderin ja Sophos Home -suojauksen laatua. 

Bitdefender

Ensimmäisessä laboratoriossamme, AV-Testissä, raportoitiin vahvoista havainnoista heinä-elokuun aikana. 2019 testit. Bitdefender sai täydet arvosanat, 6 kuudesta suojauksesta ja järjestelmän suorituskyvystä. Sen suojauspisteet olivat melkein 100 prosenttia tehokkaita, vain 0,05 prosenttia laski elokuussa.

BitDefender-AVTest-June19

AV Comparatives -yrityksessä Bitdefender jatkoi tätä poikkeuksellista teemaa 99,9 prosentin onnistumisasteella. 752 haittaohjelmanäytteestä 751 estettiin, ja he saivat AV Comparativesin korkeimman Advanced + -palkinnon.

Bitdefender sai saman palkinnon myös AV Comparativesin suorituskykytestissä huhtikuussa 2019, vastaten Bitdefender vs. Sophos Home: Virusvirustorjuntataistelua vuonna 2020 (katso Bitdefender vs. Kaspersky -vertailu sekä erillinen Kaspersky Anti-Virus -katsaus)..

MRG-Effitasin Q2 2019 -haittaohjelmatestauksesta ei ollut yllätyksiä. Bitdefender esti kaikki 398 näytteestä 398 testien aikana. Tämä asetti Bitdefenderin samaan luokkaan kuin Bitdefender vs Sophos Home: Viral Antivirus Battle vuonna 2020 (katso F-Secure Antivirus -katsaus).

Sophos Koti

Sophos onnistui voittamaan Bitdefenderin AV-Test-pisteytykset virheetöntä 100-prosenttisena pistemäärästä heinä-elokuussa. 2019. Tämä oli kuitenkin Sophosin yritystuotteen Endpoint Security -testauksen testaamisesta. Sophos Homea ei testattu, mutta suojaus on todennäköisesti sama.

Vaikka Sophos saavutti suojan 6/6, se sai huonomman suorituskyvyn 5,5: llä johtuen hitaammasta suorituskyvystä verrattuna alan keskiarvoon.

Sophos-Home-AVTest-August2019

AV-Comparatives ei ole testannut Sophos Homea marraskuusta 2016 lähtien. Valitettavasti Sophosilla oli huolestuttavasti heikko 96-prosenttinen virustentorjuntaprosentti tämän testin aikana, 70 virhettä 1868 näytteestä.

MRG-Effitas myös testasi Sophosia, mutta vain sen tarjoamaa yrityssuojausta. Q2 2019 -testaus osoitti 100 prosentin onnistumisprosentin: 94,52 prosenttia estettiin heti ja toinen 5,48 prosenttia estetty johtuen Sophosin hienostuneista haittaohjelmien käyttäytymistesteistä.

Olemme myös suorittaneet perusteellisemmat testit Sophosin suojauksesta itse aiemmassa Sophos Home -katsauksessa.

Pyöreä neljä ajatusta

Bitdefender tarjoaa kultastandardisuojan, jota hyvin harvat muut virukset pystyvät vastaamaan, melkein täydellisin tuloksin kaikkialla.

Yritysten suojaamiseen keskittyvällä Sophosilla on rajoitetumpia testaustuloksia. Käytettävissä olevat pisteet osoittavat sekalaisia ​​tuloksia, vaikka pisteet ovat useimmiten korkeat viimeaikaisissa kokeissa. Bitdefenderin suoja on kuitenkin osoittautunut johdonmukaisemmaksi.

Kierros: Bitdefender Antivirus -suojauspiste

Bitdefender Antivirus -logo
Sophos-kotilogo

5

Tuki

Hyvä asiakastuki ei ole vain hyvää liiketoimintaa. Virustentorjuntapalvelujen tarjoajien asiakkaiden on luottava siihen, että he voivat soittaa tai lähettää apua, kun he kohtaavat ongelman, jota he eivät pysty korjaamaan..

Viimeisessä osassa tarkastelemme asiakastukea, jota sekä Bitdefender että Sophos tarjoavat asiakkaille.

Bitdefender

Globaalilla yrityksellä, jolla on globaalit tukimenetelmät, Bitdefenderillä on laaja valikoima tukimenetelmiä asiakkaille maasta tai kielestä riippumatta. Aluksi Bitdefender tarjoaa Bitdefender vs. Sophos Home: Virusvirustentorjuntataistelu vuonna 2020 eri mantereilla.

BitDefender-Site-tuki

Puhelintukea täydentää 24/7 -tuki live chat- tai sähköpostimyynnillä. Jos tuki ei ole kiireellistä, voit lähettää kysymyksiä yhteisöfoorumille, johon Bitdefenderin asiakkaat ja henkilökunta vastaavat muutamassa tunnissa.

Foorumi on aktiivinen ja siinä on erilliset osiot erilaisille Bitdefender-tuotteille sekä kielikohtaiset foorumit muille kuin englantilaisille asiakkaille.

Tarjolla on myös tietokanta, jossa on yksinkertaiset ohjeet, jotka selittävät tiettyjen tehtävien suorittamisen tai yleisten ongelmien ratkaisemisen. Joissakin oppaissa on videotuki, kun taas suurin osa tarjoaa kuvia vaiheiden selittämiseksi.

Sophos Koti

Ensiluokkaiset asiakkaat voivat ottaa yhteyttä Sophosiin apua aukioloaikoina klo 8.00–2.00. EST, maanantaista perjantaihin. On olemassa alueellisia ja kansainvälisiä Bitdefender vs Sophos Home: Virusvirustentorjuntataistelu vuonna 2020, saatavilla ympäri maailmaa, live-chatin ja lippujen tuen kanssa..

Sophos-Home-Site-tuki

Vaikka Sophos tarjoaa paljon ilmaisille asiakkaille, tuki ei ole heistä. Kun Sophos Premiumin ilmainen kokeilu päättyy, Sophos Home -palvelun ilmaisilla käyttäjillä ei ole virallista tukea Sophos-tietokannan, joka sisältää ohjelmistojen asennus- ja käyttöoppaita, ulkopuolella..

Artikkelit ovat yksityiskohtaisia ​​ja selkeitä, mutta ne eivät ylitä (suurimmaksi osaksi) yksinkertaisia ​​aiheita. Jos tarvitset apua monimutkaisissa asioissa, sinun on otettava yhteyttä suoraan Sophosiin.

Siellä on myös virallinen Twitter-tukitili, jossa asiakkaat voivat twiittiä kysymyksiä ja apupyyntöjä.

Pyöreä viisi ajatusta

Sekä Bitdefenderin että Sophosin asiakkaat saavat hyvin hoidettua tukea. Molemmat tarjoavat puhelin- ja chat-tukea sekä tietokannan, jonka avulla asiakkaat voivat käydä läpi. 

Bitdefenderin tarjous on kuitenkin hiukan vahvempi, sillä ympärivuorokautinen tuki, parempi tietokanta ja yhteisöfoorumi, jossa asiakkaat voivat kysyä kysymyksiä.

Kierros: Tukipiste Bitdefender Antivirus -sovellukselle

Bitdefender Antivirus -logo
Sophos-kotilogo

6

Lopulliset ajatukset

Sophos Home on kotoisin tietoturvayrityksestä, joka keskittää yleensä enemmän huomiota liiketoiminnan suojaamiseen. Monet sen sisältämistä ominaisuuksista, kuten etähallinta, heijastavat sitä. Sen mukana tulee yksinkertainen asiakas, joka voi olla ongelma; yksinkertaisuus menee liian pitkälle.

Bitdefender puolestaan ​​on yksi parhaista viruksista, koska se tarjoaa enemmän kuin kilpailijat. Lisää ominaisuuksia, enemmän tukea ja parempaa suojausta tekevät Bitdefender-tuotteista kustannustehokasta. 

Voittaja: Bitdefender

Sophos ei ehkä tarjoa samaa ominaisuusjoukkoa, mutta se on edelleen edullinen vaihtoehto. Parhaimmillaan se kilpailee hyvin muiden ilmaisten antivirusten, kuten AVG: n, kanssa, kuten AVG-katsauksemme näyttää.

Bitdefender on edelleen suosituksemme, mutta se ei ole ainoa tarjoaja. Tutustu muihin viruksentorjunta-arvosteluihimme nähdäksesi kuinka muut suuret nimet vertailla.

Oletko Sophos Home -fani? Älä pelkää ilmoittaa meille, mitä ajatuksesi ovat alla olevassa kommenttiosassa. Kiitos käsittelystä.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map