Bitdefender vs Norton Antivirus: Smashing Virukset vuonna 2020

Olemme suuria Bitdefender-faneja täällä Cloudwards.net-sivustossa. Se sijoittui ensimmäiseksi, kun tarkastelimme markkinoiden parasta virustorjuntaohjelmistoa. Bitdefender leimasi juuri suuren virustorjunta-nimen Bitdefender vs. Kaspersky Anti-Virus -vertailussa. Tässä artikkelissa vertaamme sitä Norton Antivirus -sovellukseen, joka on yksi vanhimmista antivirusohjelmista.


Odotamme, että molemmat menestyvät hyvin, mutta näemme kuinka Norton Antivirus vertaa Bitdefenderiin viidessä kierroksessa. Vertaamme virustentorjuntajätteiden ominaisuuksia, hinnoittelupaketteja, käyttäjäystävällisyyttä, suojausta ja asiakastukea ennen voittajamme julistamista.

Ennen kuin luet tämän Bitdefender vs. Norton Antivirus -vertailun, tutustu Bitdefender Antivirus -katsaukseen ja Norton Antivirus -katsaukseen saadaksesi täydellinen kuva kustakin ohjelmistosta.

Taistelun asettaminen: Bitdefender vs. Norton Antivirus

Bitdefender on paras viruksemme, kun taas Norton tekee turvallisimmasta virustorjuntaohjelmistomme luettelosta. Voit olla molemmissa turvassa, mutta tämän vertailun tarkoituksena on auttaa sinua päättämään itse. Käytetään ensin perussääntöjen läpi.

Kuten mainittiin, tarkastelemme viittä luokkaa ominaisuuksista asiakastukeen. Jokainen kierros saa voittajan, ja ensimmäiset kolme pistettä voittavat vertailun kokonaisuudessaan. 

Ehdotamme lukea osiot kokonaisuudessaan saadaksesi täyden kuvan näkemyksistämme. Joissain tapauksissa paras valinta riippuu olosuhteistasi.

1

ominaisuudet

Virustentorjunta-ala on muuttunut Norton Antivirusin ja Bitdefenderin julkaisun jälkeen. Virustentorjuntaohjelmistokehittäjien haasteena on pysyä pelin edessä uusilla ominaisuuksilla ja menetelmillä haittaohjelmien ja muun verkkorikollisuuden torjumiseksi ja estämiseksi. 

Katsotaanpa mitä Bitdefender ja Norton Antivirus tarjoavat asiakkailleen.

Bitdefender

Et halua saada paljon Bitdefenderiltä maksamatta sen kalleimmasta paketista. Onneksi 30 päivän kokeiluversion pitäisi antaa sinulle riittävästi aikaa määrittää, mikä paketti sopii sinulle parhaiten.

BitDefender-ominaisuudet

Saat parhaan suojan Bitdefender Total Security -toiminnolla. Se on all-in-one-tarjous, joka kattaa useita laitteita. Bitdefender on parhaalla Android-virustorjunta-listalla, mutta se suojaa myös iOS- ja MacOS-laitteita.

Olemme liian tuttuja julkisen langattoman verkon vaaroista, minkä vuoksi Bitdefender tarjoaa rajoitetun virtuaalisen yksityisen verkkopalvelun, jonka raja on 200 Mt päivässä. Se ei ole huipputason ratkaisu, joten jos VPN on sitä, mitä etsit, katso sen sijaan ExpressVPN: ää (lue ExpressVPN-arvostelu).

Jos olet huolissasi turvallisesta selaamisesta, Bitdefender Safepay tarjoaa suojatun hiekkalaatikon herkille verkkosivustollesi, kuten verkkopankeille tai ostoksille. Sinulle ilmoitetaan joka kerta kun vierailet sivulla, jonka Bitdefender uskoo saattavan vaarantaa sinut, jos et käytä Safepay-palvelua. 

Sisältää myös salasananhallinnan, joka integroitu normaaliin selaimeesi ja Safepay-palveluun. Se on hyvä tarjous, mutta kannattaa ehkä katsoa parhaiden salasanojen hallintaohjelmalistamme jotain, jolla on enemmän ominaisuuksia, kuten LastPass (lue LastPass-arvostelu).

Saat myös ransomware-suojauksen kaikilla Bitdefender-paketeilla, paitsi ilmaisella, sekä verkon palomuurilla. Bitdefender Total Security tarjoaa melkein liian monia ominaisuuksia mainittavaksi, turvallisesta tiedostojen murskaamisesta web-kameran suojaukseen.

Kaiken kaikkiaan Bitdefender tarjoaa eniten ominaisuuksia viruksentorjunta-arvostelujen luetteloomme valinnoista. Voi olla vaikeaa selvittää, mitkä ominaisuudet ovat saatavana tietylle paketille, mutta muuta kuin mitä meillä on vähän valitettavaa.

Norton Antivirus

Norton-pääpaketteja on neljä. Kuten Bitdefender, myös kaikissa niissä on joitain ydinominaisuuksia, mutta harvempaa ominaisuutta päätyy yleisesti luetteloon. 

Norton-Client-Security

Jokainen paketti sisältää täyden sarjan haittaohjelmasuojauksia, joihin sisältyy suojaus lunasuoja- ja vakoiluohjelmilta, sekä pilvitallennus varmuuskopioille. Saat myös verkon palomuurin ja salasanan hallinnan.

Salasananhallinta ei kestäisi täysipainoista tarjousta, kuten Dashlane (lue Dashlane-arvostelu), mutta se tekee työn rento käyttäjälle.

Norton 360 -pakettitilaajat saavat pääsyn Norton Secure VPN -verkkoon turvallista selaamista varten (lue Norton Secure VPN -katsaus). Se puuttuu sellaisista VPN-ominaisuuksista, jotka näkisit Windowsin parhaassa VPN-luettelossa, mutta se on hieno lisä. Saat myös suojauksen verkkokameralle.

Jos haluat lisää ominaisuuksia, sinun on päivitettävä yhteen kalleimmista paketeista. Esimerkiksi, saat vanhempien valvontaominaisuuksia, jotka auttavat suojaamaan lapsiasi, työkaluilla, joilla seurataan verkkoliikennettä ja sovellusten latauksia.

Ominaisuuksien jakelu Norton-paketteissa on painotettu kalliimpaan, kuten saatat odottaa, mutta Antivirus Plus- ja 360 Standard -tilauksissa on tarpeeksi hyödyllisiä.

Pyöreä yksi ajatuksia

Norton Antivirus ja Bitdefender ovat hyvin samankaltaisia. Norton Antivirus tarjoaa paketeilleen paljon lisäosia, mutta moniin niistä, kuten VPN- ja LifeLock-identiteettisuojauksiin, liittyy lisäohjelmia ja monimutkaisuus.

Suojausominaisuuksien suhteen Norton Antivirus on yksinkertaisempi. Suurinta osaa ominaisuuksia, kuten salasananhallintaa ja verkkokameran suojausta, vastaa Bitdefender, joka tarjoaa myös ylimääräisiä ydinominaisuuksia.

Bitdefender voitti tämän kierroksen, mutta Norton Antivirus pystyy tarjoamaan tietoturvallisuuksia, kuten henkilöllisyyden suojaamisen, joita Bitdefenderillä ei ole.

Kierros: Ominaisuuskohta Bitdefender Antivirus -sovellukselle

Bitdefender Antivirus -logo
Norton Security -logo

2

Hinta

Olemme puhuneet tarjottavista tilaussuunnitelmista. Molemmat virustentorjuntatoimittajat tarjoavat peruspaketteja, joiden avulla käyttäjät voivat koukuttaa käyttäjiä ennen niiden myymistä tuotteisiin, joissa on enemmän ominaisuuksia.

Katsotaanpa mitä saat rahoiltasi Norton Antivirus- tai Bitdefender-tilauksella.

Bitdefender

Bitdefenderiltä on saatavana neljä pakettia, mutta joudut käyttämään enemmän, jos etsit tukea useille laitteille. Hyvä uutinen on, että uusille käyttäjille tarjotaan suuria alennuksia.

Halvin paketti, Antivirus Plus, on noin 30 dollaria vuodessa, tuella jopa kolmelle Windows-tietokoneelle alennuksella. Mikä tahansa suurempi tai pienempi määrä tietokoneita tarkoittaa, että veloitetaan täysi hinta. Se on epätavallista, mutta hyväksyttävää, jos sinulla on vain muutama Windows-tietokone.

Sen keskipitkä paketti, Internet Security, on rajoitettu myös Windowsiin, ja sillä on samanlainen alennus kolmesta laitteesta. Saat myös ominaisuuksia, kuten WiFi-skannerin, lapsilukon ja verkon palomuurin.

Mobiili- ja macOS-käyttäjien on investoitava Total Securityyn, joka on Bitdefenderin kallein paketti. Bitdefender on kuitenkin edelleen paras viruksemme Macille suojauksen ansiosta. Alennettu hinta on saatavana vain Total Securitylle sen kolmen laitteen tilauksissa.

Voit suojata perhettäsi myös Bitdefender Family Planilla, joka tukee 15 laitetta. Toisin kuin muut alennukset, sen 54 prosentin alennus koskee kaikkia 15 laitetta kaikissa vuosisuunnitelmissa, 54,99 dollarista vuodelle 174,99 dollariin kolmelle..

Ensimmäisen kerran tilaajilla ja uudistajilla on jotain positiivista odottaa Bitdefender-tilauksesta. Jotta voit hyödyntää useiden laitteiden tukea, joudut maksamaan Total Security tai Family Plan, mutta Antivirus Plus ja Internet Security ovat hyvät budjettivaihtoehdot. 

Voit tilata minkä tahansa Bitdefender-paketin korkeintaan kolmeksi vuodeksi korkeilla alennuksilla. Minkä tahansa paketin haluat kokeilla, sinun tulisi ensin hyödyntää Bitdefenderin 30 päivän kokonaisvaltaisen turvallisuuden koeaika..

Norton Antivirus

Alkuperäisille Norton Antivirus -tilaajille on alennuksia, mutta ne eivät ole yhtä anteliaita kuin Bitdefenderin tarjoamat..

Pohjimmiltaan Norton Antivirus -suunnitelma, jota kutsutaan myös Antivirus Plus, on noin 60 dollaria vuodessa. Ensimmäisen kerran tilaajille on 20 prosentin alennus, mikä alentaa kustannukset noin 50 dollariin. Se on kuitenkin paljaiden luiden paketti.

Voit olla rajoitettu yhteen tietokoneeseen tai Maciin, vakiona haittaohjelmasuojauksella, verkon palomuurilla, salasananhallinnalla ja 2 Gt: n pilvitallennuksella. Lähes 60 dollaria yhden laitteen suojaamiseksi on heikko arvo verrattuna Bitdefenderiin tai muuhun palveluntarjoajaan, kuten Avast (lue Avast Pro -arvostelu).

Norton Antiviruksen seuraavilla kahdella suunnitelmalla, 360 Standardilla ja 360 Deluxeella, on enemmän lihaa luissa. Alennuksilla 49,99 ja 59,99 dollaria vuodessa saat suurimman osan odotetuista Norton-ominaisuuksista, mukaan lukien webcam-suojaus ja VPN-käyttö.

Kuten Antivirus Plus, myös 360 Standard suojaa vain yhtä laitetta, mutta sen avulla voit suojata myös mobiililaitetta. Tarvitset 360 Deluxe -sovelluksen, jos haluat suojata useita laitteita. Se tukee jopa viittä, mukaan lukien tietokoneet, Macit ja mobiililaitteet. Se lisää myös pilvitallennustilasi 50 Gt: iin.

Yksi kalleimmista suunnitelmista, Norton 360 ja LifeLock Select, lisää identiteettivarkauden suojauksen ja jopa 100 Gt pilvivarmuuskopion tallennustila, samoin kuin kaikki ominaisuudet, jotka saat 360 Deluxe -sovelluksella.

Sinun on maksettava 299,99 dollaria vuodessa Norton 360: sta LifeLock Unlimited Plus -sovelluksen kanssa, jotta saat rajattoman tuen ja korkeimman mahdollisen henkilöllisyyssuojauksen. Voit saada samanlaisen rajoittamattoman laitteen suojauksen alle puoleen hinnasta Avira Prime -sovelluksella (lue Avira-arvostelu).

Norton Antivirusin tarjoushinnat ovat kunnossa, mutta joudut maksamaan yhdestä korkeamman tason paketeista saadaksesi parhaan vastineen.

Pyöreä kaksi ajatusta

Jos vastinetta rahalle on tärkein asia, valitset Bitdefenderin Norton Antivirus -sovelluksen sijaan. Molemmat yritykset saavat sinut maksamaan ylimääräisiä mobiililaitteista ja useista laitteista, mutta sinulla on pääsy useampiin ominaisuuksiin vähemmällä rahalla Bitdefenderillä. 

Kierros: Hintapiste Bitdefender Antivirus -sovellukselle

Bitdefender Antivirus -logo
Norton Security -logo

3

Käyttäjäystävällisyys

Paras virustorjunta on sellainen, joka ei tunkeudu tai hidasta koneesi ja jota ei ole vaikea käyttää. Siksi tarkastelemme tarkkaan, onko virustentorjunta käyttäjäystävällinen.

Tällä kierroksella arvioimme Bitdefenderin ja Norton Antivirusin käyttäjäystävällisyyttä päättääksesi mikä on paras.

Bitdefender 

Bitdefenderin asentaminen on vaivatonta, ja sillä on muutamia vaiheita ja paljon selityksiä. Asiakas on puhdas, yksinkertainen ja tehokas selittämään suurimman osan ominaisuuksistaan ​​käyttäjille. Hallintapaneeli tarjoaa suurimman osan asetuksista ja ominaisuuksista, nopeista skannauksista Safepayn avaamiseen, “pikatoimintoina”, joita voit käyttää.

Jos ongelma ilmenee, Bitdefender ilmoittaa sinulle sivupalkin ponnahdusikkunoista ja hälytyksistä. Se tarjoaa tietoja sinun tekemistäsi ja yhden napsautuksen korjauksista.

Useimpien käyttäjien ei tarvitse siirtyä pikatoimintojen hallintapaneelista, mutta voit käyttää muita asetuksiasi ja ominaisuuksia sivuvalikosta, jotta voit määrittää Bitdefender-suojauksen mikromäärittelyyn..

Kaiken kaikkiaan Bitdefender tarjoaa yksinkertaisuuden rentoille käyttäjille ja edistyneempiä asetuksia ammattilaisille. Se on yksi parhaista virustentorjunta-asiakkaista, jonka olemme nähneet, ja arvioi käyttäjäystävällisyyttä korkealla tasolla.

Norton Antivirus

Norton ei myöskään tee asioista liian vaikeita käyttää. Asennus on suunnilleen sama kuin Bitdefender. Se on liukas ja suorittaa suurimman osan toiminnoista puolestasi, mutta sinun on rekisteröitävä tili.

Norton-Client-Performance

Hyvännäköinen asiakas antaa käyttäjille mahdollisuuden vaihtaa välilehtien välillä skannausalueilla, kokoonpanolla, suorituskyvyllä ja muilla ominaisuuksilla, kuten salasananhallinnalla ja turvallisuuslaajennuksilla. Laajennukset eivät ole hienoja – ne ovat hitaita ja tilaa vieviä lievästi sanottuna – mutta ne jätetään oletuksena pois käytöstä.

Mukava kosketus on Norton Antivirusin suorittimen käytön seuranta “suorituskyky” -välilehdellä. Historiallisesti Norton Antivirus on nähty resurssikohta, ja tämä ominaisuus vähentää jollain tavalla tätä mainetta.

Kaiken kaikkiaan Norton on helppokäyttöinen, helppo asentaa eikä sillä ole suurta vaikutusta järjestelmän käyttöön.

Kolme kierrosta

Norton Antivirus ja Bitdefender ovat markkinoiden tunnetuimmat tuotemerkit. He ovat olleet kauan liian pitkät tietääkseen, että kohdemarkkinat odottavat yksinkertaisuutta ja tehokkuutta.

Molemmat tarjoavat sen, mutta Bitdefender helpottaa yksittäisten ominaisuuksien mikrotason hallintaa. Se on tasapeli tällä kierroksella. Heidän välillä ei ole tarpeeksi kutsuakseen sitä kumpaankaan suuntaan.

Kierros: Käyttäjäystävällisyys Ei selvää voittajaa, pisteet molemmille

Bitdefender Antivirus -logo
Norton Security -logo

4

suojaus

Virustorjuntaohjelmiston asentaminen ei ole turhaa, jos se ei voi suojata sinua. Varmistaaksesi, että saat parhaan suojan, tarkastelemme kuinka hyvin Bitdefender ja Norton Antivirus toimivat kolmen testauslaboratorion pahimpia uhkia vastaan.

Bitdefender

AV-Testissä Bitdefender sijoitti 99,3 prosenttia maaliskuussa ja huhtikuussa 2019 haittaohjelmien puolustuksessaan, mikä oli hiukan edellisistä pisteistä, mutta silti riittävä ansaitsemaan täydellisen 6/6.

Suorituskykyisesti Bitdefender teki parempia tuloksia, kun hidastuminen oli vain 14 prosenttia verrattuna keskimäärin 19 prosenttiin. Kaiken kaikkiaan AV-Test antoi Bitdefenderille uuden täydellisen pisteet, joka sopii hyvin odotukseemme. Bitdefender ei ole resurssikohta.

AV-Comparatives-testauksessa oli samanlaisia ​​tuloksia. Vaikka helmi-toukokuussa 2019 rekisteröitiin kahta vääriä positiivisia tuloksia, Bitdefender esti 751 uhan 99,9 prosentin suojausasteella. AV-Comparatives antoi myös Bitdefenderille huippuluokan Advanced + -luokituksen huhtikuussa 2019 suoritetussa testauksessa.

Kolmas Bitdefender-testiä tekevä laboratorio, MRG Effitas, antoi virustorjuntaohjelmalle tason 1 sertifioidun luokituksen Q1 2019 -testissään. Sillä oli 100 prosentin läpäisyaste koko spektritesteissä näytteen koosta 339, mikä tarkoittaa, että se sai kaikki uhat ilman vääriä positiivisia.

Norton Antivirus

AV-Testin maaliskuun ja huhtikuun 2019 testit osoittivat samanlaisen 99,3 prosentin suojauspisteen Norton Antivirusin haittaohjelmauhkien varalta. Se vastasi myös Bitdefenderin suorituskykypisteitä, mutta osoittautui hitaammaksi testauksessa. Vaikka suorituskykypiste laski, haittaohjelmasuojaus oli lähes täydellinen.

Norton-AVTest

Samaa kuvaa ei voi nähdä AV-Comparativesin suojaustesteissä helmi-toukokuussa 2019. Se ilmoitti merkittävistä 21 vääristä positiivisista seikoista, mutta esti 99,6 prosenttia uhista automaattisesti. Väärien positiivisten määrien perusteella Norton Antivirus sai yleisen arvosanan.

MRG Effitasissa Norton Antivirus (luokiteltu nimellä Symantec) sai vastaavan tason 1 sertifikaatin Q1 2019 -testeissä. Sen koko spektritestit olivat parempia kuin Bitdefenderin. 100 prosenttia uhista havaittiin ja estettiin automaattisesti. Jokaisessa testausluokassa Norton Antivirus sai 100 prosenttia.

Pyöreä neljä ajatusta

Näiden kahden virustentorjuntakeskuksen välillä ei ole paljon. AV-Comparativesin Norton Antivirus -yrityksen kirjaamien väärien positiivisten määrä on huolestuttava, mutta se näyttää olevan pikemminkin kuin normi.

Vastaavilla tai hieman alhaisemmilla tuloksilla Norton Antivirus -ohjelmassa, tosin Bitdefender laittaa sen viestiin. Se sanoi, se on tiukka ajelu. Kumpi virustorjunta valitsetkin, sinut suojataan hyvin.

Kierros: Bitdefender Antivirus -suojauspiste

Bitdefender Antivirus -logo
Norton Security -logo

5

Tuki

Jos kohtaat haittaohjelmauhkan, jota et pysty ratkaisemaan, luulet palaavasi sinulle annettuihin asiantuntijaneuvoihin. Tätä varten testaamme tukea, jonka saat Bitdefenderiltä tai Norton Antiviruselta tällä kierroksella.

Bitdefender

Bitdefenderillä on jokainen yhteysreitti, jota haluamme nähdä. Jos haluat puhua ongelmasi kautta, voit puhua asiakastukeen puhelimitse 16 maassa. 

Siellä on myös live-chat, sähköposti, foorumi ja tietokanta, joka sisältää ohjeita ja kysymyksiä. Foorumi on aktiivinen, ja sen palveluksessa ovat Bitdefender-teknisen tuen edustajat ja osallistuvat asiakkaat.

Voit odottaa vastauksia nopeasti, usein muutamassa tunnissa. Foorumin viestit on erotettu tuotteittain ja saatavana eri kielillä. Bitdefenderin tuki on saatavana ympäri vuorokauden myös asiakkaille.

Norton Antivirus

Symantec, joka omistaa Norton Antivirusin, tarjoaa puhelin- ja live-chat-tukea asiakkaille, ja kuten Bitdefender, se tarjoaa myös tukifoorumin, video-ohjeet ja tietokannan..

Norton-Site-tuki

Norton Antivirus -tietokanta on hyvin organisoitu ja jaettu eri tuotteisiin luokkiin. Voit etsiä tiettyjä aiheita tai kysymyksiä, ja jos et löydä etsimääsi, voit siirtyä muihin apuvaihtoehtoihin kunkin sivun alaosasta.

Artikkelit ovat yksityiskohtaisia, ja niissä on helppo seurata ongelmia ongelmien ratkaisemiseksi tai toimien suorittamiseksi, kuten tiedostojen varmuuskopiointi tai tilauksen muuttaminen.

Foorumilla ei ole helpointa navigoida, mutta se on hyvin varustettu pitkällä arkistolla viesteistä, joita voit etsiä, jos tietokanta ei tarjoa sinulle paljon. Jos tämä ei onnistu, Nortonin 24/7 -puhelin- ja live-chat-tuen tulisi olla ensimmäinen puhelut satamaan.

Pyöreä viisi ajatusta

Asiakastuki Bitdefenderiltä ja Norton Antiviruselta on erinomainen. Molemmat tarjoavat monia tukivaihtoehtoja.

Bitdefenderillä on kuitenkin paljon puhtaampi ja yksinkertaisempi verkkosivusto, ja siksi se voittaa. Foorumi on nykyaikaisempaa ja sitä on helpompi etsiä, ja tietokanta on perusteellinen ja selkeä.

Kierros: Tukipiste Bitdefender Antivirus -sovellukselle

Bitdefender Antivirus -logo
Norton Security -logo

6

Lopulliset ajatukset

Bitdefender ja Norton Antivirus ovat hyvin samankaltaisia, mutta vertailumme perusteella on selvää, että Bitdefender on paras valinta kuluttajille.

Voittaja: Bitdefender

Tämä ei tarkoita, että Norton Antivirus -ohjelmassa olisi jotain erityistä vikaa. Sillä on pitkä sukutaulu virustorjuntamaailmassa, ja kuten suojauspisteemme osoittavat, se tekee hyvää työtä suojaamalla pakkaustasi. 

Arvon suhteen Bitdefender tarjoaa kuitenkin enemmän potkua hintaan. Saat enemmän ominaisuuksia halvemmalla. Jos haluat katsoa joitain muita vertailuihimme, käy virustorjunta-arkistossamme.

Haluatko valita Bitdefender Norton Antivirus -sovelluksen yli vai tehdä toisen vaihtoehdon? Jätä meille ajatuksesi alla oleviin kommentteihin. Kiitos käsittelystä.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map