Bitdefender vs. McAfee Antivirus: Greenhorn taistelee veteraanille vuonna 2020

Siellä on runsaasti hyviä ilmaisia ​​virustentorjuntaohjelmia, mutta paras suoja, ominaisuudet ja tuki ovat saatavissa niille, jotka maksavat. Oikeiden virustentorjuntaohjelmien löytäminen voi olla hankalaa, etenkin markkinoilla hallitsevien suurten nimien, kuten Bitdefender ja McAfee Antivirus, kanssa.


Jotta voisit löytää oikean suojauksen, testaamme Bitdefender ja McAfee nähdäksesi mikä on näiden kahden paras virustorjuntaohjelma. Olemme suuria Bitdefender-faneja täällä Cloudwards.net-sivustossa, mutta McAfee on ollut virustorjuntapelissä 30 vuotta, joten sillä on hyvä maine pitää. Sinun on kuitenkin luettava eteenpäin nähdäksesi, toimiiko se yhtä hyvin kuin Bitdefender.

Kannattaa tarkastella sekä Bitdefender-arvosteluamme että McAfee Antivirus -arvostelua joko ennen tai lukemalla tämän Bitdefender vs. McAfee Antivirus -vertailun, jotta saat selkeämmän kuvan molempien ohjelmien eduista ja haitoista..

Taistelun perustaminen: Bitdefender vs. McAfee Antivirus

Jotta sekä McAfee että Bitdefender saisivat reilun kuvan, testaamme molemmat viidellä kierroksella. Aloitamme tarkastelemalla ominaisuuksia ja hinnoittelua, ennen kuin arvioimme, kuinka käyttäjäystävällisiä molemmat käyttävät, ja lopetamme vertailun suojauksen ja asiakastuen laatuun.

Pyöristämme jokaisen osion julistamalla voittajan, joka ansaitsee pisteen. Ensimmäinen tai kolme pistettä tai enemmän julistetaan voittajaksi. Viimeiset ajatuksemme -kohdassa selitämme, miksi olemme tulleet myös tähän johtopäätökseen.

Jos et ole samaa mieltä mainitsemastasi asiasta, jätä kommentti artikkelin loppuun aloittaaksesi keskustelun.

1

ominaisuudet

Laitteiden puolustaminen verkkorikollisilta on virustorjuntaohjelmien kehittäjille kokopäiväinen liiketoiminta. Jos he eivät sijoita uudempiin, parempiin suojausominaisuuksiin, et saa vastinetta rahoillesi.

Katsotaanpa kuinka Bitdefender ja McAfee vertailevat, kun tarkastelemme molempien yritysten tarjoamia ominaisuuksia.

Bitdefender

Bitdefenderin tuoterakenne saattaa olla ensi silmäyksellä hieman outo (tai tarpeeton), mutta pistä hieman syvemmälle ja huomaat, että se tarjoaa enemmän ominaisuuksia kuin useimmat. 

Laitteiden suojaaminen “monikerroksisella ransomware-suojauksella” on vakiona, ja lisäominaisuuksia, kuten tiedostojen murskaaminen, tietojen kalastelu ja suojaus yksityisyyden suojaamiseksi, tarjotaan kaupan makeuttamiseksi.

BitDefender-ominaisuudet

Sinulla on myös pääsy verkon analysointityökaluihin, verkon palomuuri, verkkokameran ja mikrofonien estäminen ja selaimen lisälaajennukset suojaamaan sinua.

Bitdefender vie asiat loistavaksi auttaaksesi sinua pysymään turvassa verkossa Safepay-palvelun avulla, joka on erillinen selain virtuaalinäppäimistöllä, jotta pääset turvallisesti käyttämään yksityisimpiä verkkosivustoitasi, kuten pankki- tai sosiaalisen median profiileja..

Yhdistä Safepay Bitdefender VPN: n kanssa ja pysyt turvassa jopa avoimissa Wi-Fi-verkoissa. Yksi pieni haittapuoli on 200 Mt päivässä datakatto, raja, jonka saatat nähdä parhaimmissa ilmaisissa VPN-palveluissa parempien tuotteiden sijaan. Sinun olisi parempi yhdistää Bitdefender sellaiseen palveluun kuin ExpressVPN (katso ExpressVPN-arvostelu).

Tietosuojaominaisuudet ovat etusijalla ja keskeisessä asemassa salasananhallinnan avulla, joka laajentaa Safepayn käytettävyyttä, vaikka voit käyttää sitä vapaasti muiden selainten kanssa. Se on rajoitettu tarjous, ja se ei kilpaile täydellisen salasananhallinnan, kuten Dashlane, kanssa, kuten näet Dashlane-arvosteluamme.

Tiedostojen salaustyökalut ja haavoittuvuustarkistimet yrittävät rakentaa ylimääräistä suojausta. Kalleimmista Bitdefender-suunnitelmista on saatavana myös varkaudenesto- ja nopeudenoptimointityökaluja.

McAfee Antivirus

McAfeen painopiste on sen tärkeimmän tietoturvaohjelmiston, Total Protection, nimessä. Se tarjoaa haittaohjelmien ja roskapostisuojauksen hyödyntämällä McAfeen ”pilvipohjaista uhka-analyysiä”, jotta pysyt ajan tasalla uusimpien uhkien kanssa.

McAfee-ominaisuudet

Kuten Bitdefender, on kuitenkin selkeä merkki siitä, että McAfee yrittää olla moniarvoinen, ja sen ominaisuudet eivät ole haittaohjelmasuojauksen ulkopuolella. Kaikkien McAfee-pakettien vakiona ovat verkon suojaustyökalut, mukaan lukien verkon palomuuri ja hallinta.

Mukana on myös tiedostojen pilkkominen, selaimen laajennukset ja haavoittuvuustarkistin, jotka auttavat tukahduttamaan sinut parempiin verkkoturvallisuusmenetelmiin.

Mobiili- ja Mac-tuki on saatavana vakiona, varkaudenesto- ja etäpaikka- ja pyyhetyökaluilla mobiililaitteillesi. McAfee sisältää myös työkaluja, jotka auttavat sinua suorittamaan etäkameran napsautuksia varkaiden sieppaamiseksi, vaikka tämä rajoittuu Androidiin.

Ensiluokkaisia ​​ominaisuuksia on kuitenkin McAfee-tuotteissa. Sinun on maksettava vähän ylimääräistä sähköpostin roskapostin estäjästä sekä vanhempien valvonnasta laitteiden lukitsemiseksi nuoremmille verkkokäyttäjille. 

McAfeen Internet Security-, Total Security- ja LiveSafe-pakettien tilaajat saavat myös ilmaisen tilauksen True Key, McAfeen salasananhallintatyökaluun. Se on parempi kuin Bitdefenderin salasananhallinta, ja siinä on käyttöliittymä, jonka LastPass-käyttäjät löytävät tuttuina (katso LastPass-arvostelu).

Pyöreä yksi ajatuksia

McAfee seuraa markkinoita tarjoamalla laajemman valikoiman ominaisuuksia, jotka on suunniteltu tekemään siitä tarvitsemastasi tärkeimmästä tietoturvaohjelmistosta. Bitdefender vastaa kuitenkin tarjontaansa ja tarjoaa enemmän vakiona.

Kierros: Ominaisuuskohta Bitdefender Antivirus -sovellukselle

Bitdefender Antivirus -logo
McAfee Total Protection -logo

2

Hinta

Jos kohtuuhintaisuus on sinulle tärkeä – ja se on meille -, sinun tulee harkita virustentorjuntasi hintaa ennen kuin sitoudut yhden, kahden tai kolmen vuoden suunnitelmaan. 

Katsotaanpa tarkemmin, kuinka edullisia (tai ei) sekä Bitdefender että McAfee ovat vertaamalla hinnasuunnitelmiaan.

Bitdefender

Bitdefender tarjoaa neljä pääsuunnitelmaa. Kustannukset riippuvat suojattavien laitteiden lukumäärästä sekä suunnitelman pituudesta, yhteensä enintään kolme vuotta.

Uudet asiakkaat voivat hyödyntää suuria alennuksia kolmen laitteen suunnitelmista, noin 50 prosentilla. Joissain tapauksissa nämä alennukset tekevät sinulle kolmesta laitteesta koostuvan suunnitelman ottamisen halvemmaksi kuin yhden laitteen suunnitelman.

Bitdefender-ominaisuudet ovat levinneet melko tasaisesti, mutta halvimmasta tarjotusta suunnitelmasta, Bitdefender Antivirus Plus, puuttuu joitain lisäominaisuuksia, kuten verkkokameran ja mikrofonin suojaus, tiedostojen salaus tai lapsilukko. Se on rajoitettu myös Windowsiin, samoin kuin heidän seuraava suunnitelmansa, Bitdefender Internet Security. 

On sääli, että sen halvemmat paketit ovat vain Windowsia, varsinkin kun Bitdefender tekee parhaan virustorjuntaohjelman Mac-listalle.

Sekä Antivirus Plus että Internet Security tarjoavat kattavuuden yhdestä kymmeneen laitteeseen yhdestä kolmeen vuoteen. Jos joudut hyödyntämään Androidin parhainta virustorjuntaa, joudut maksamaan noin 5 dollaria enemmän Bitdefender Total Security -ohjelmasta.

Tässä on kaikki mitä muissa suunnitelmissa näet, varkaussuojauksen lisäksi, viiden tai kymmenen laitteen kattavuuden. 

Jos kymmenen laitteen kattavuus ei riitä, voit ottaa Bitdefender Family Pack -paketin pois. Tämä tulee 15 laitteeseen ja maksaa noin 20 dollaria vuodessa ylimääräistä verrattuna Total Security -tilaukseen.

McAfee Antivirus

Yli 30 tuotteesta, joita McAfee myy, vain viisi liittyy tunnistettavasti viruksentorjuntaan, eikä kaikkia mainosteta voimakkaasti McAfeen verkkosivustolla..

Kasan alaosassa, piilossa näkymästä McAfee-verkkosivustolla, on McAfee Antivirus. Se on rajoitettu yhdelle Windows-tietokoneelle ja mukana tulee 5 dollarin alennus uusille asiakkaille, vähittäismyynti 34,99 dollaria.

Jos etsit mobiili- ja Mac-tukea, Antivirus Plus on seuraava tuote. Se tarjoaa kattavuuden 10 laitteelle noin kaksinkertaisella hinnalla, mutta silti 5 dollarin alennuksella.

McAfee-malliston päätuote on kuitenkin Total Protection, yhden ja viiden ja 10 laitteen suojaus. Alennusten ansiosta Total Protection on vain 5 dollaria kalliimpi kuin McAfee Antivirus yhden vuoden ajan.

Rahastasi saat kaiken, mitä McAfee tarjoaa Antivirus ja Antivirus Plus -sovellusten kanssa, samalla kun saat myös lapsilukon ja roskapostin estäviä ominaisuuksia. Saat myös viiden laitteen lisenssin True Key -sovellusten hallintaan, samoin kuin henkilöllisyysvaroitussuojauksen.

Pikemminkin vähemmän vastinetta rahallesi on McAfee Internet Security, joka on kaksinkertainen alennetun Total Protection -hinnan hintaan ja maksaa 84,99 dollaria vuodessa. Tämä on sijoitettu aivan Total Protection -kohdan alapuolelle McAfee Antivirus -tuotteiden pyramidiin, vain yhdellä True Key -lisenssillä eikä pääsyä McAfee File Lock -sovellukseen, tiedostojen salattuun holvinsuojaukseen.. 

Yläosassa on McAfee LifeSafe, joka tarjoaa rajoittamattoman laitteen kattavuuden 104,99 dollaria vuodessa. Sen mukana tulee kaikki Total Protection -ominaisuudet, samalla kun lisäät pilvitallennusta. 

Pyöreä kaksi ajatusta

McAfee aikoo selvästi ajaa asiakkaitaan kalliimpiin suunnitelmiinsa, koska se piilottaa monet halvemmat paketit. McAfeen ja Bitdefenderin hinnasuunnitelmat ovat suurelta osin samanlaiset, mutta Bitdefender tarjoaa runsaampia alennuksia uusille asiakkaille, mikä tekee Bitdefenderistä voittajan täällä.

Kierros: Hintapiste Bitdefender Antivirus -sovellukselle

Bitdefender Antivirus -logo
McAfee Total Protection -logo

3

Käyttäjäystävällisyys

Asiakkaat odottavat virustentorjuntaohjelmien olevan mahdollisimman helppokäyttöisiä etenkin aloittelijoille. Siksi tarkastelemme kuinka käyttäjäystävällisiä sekä Bitdefender että McAfee ovat, asennuksesta yleiseen käyttöön.

Bitdefender

Bitdefender tekee asennuksesta yksinkertaisen ja helpon prosessin. Muutamassa minuutissa asennus on valmis, mikä vaatii hyvin vähän käyttäjän vuorovaikutusta. Käynnistä uudelleen myöhemmin, ja sinut esitetään pääasiakkaan kanssa.

BitDefender-Client

Bitdefender-asiakas perustuu muutamaan avainosaan, mutta ensimmäinen alue, jonka näet, on kojelauta. Täältä voit löytää ja käyttää helposti yleisiä toimintoja, kuten nopean skannauksen tietokoneellesi tai Bitdefender Safepayn aktivoinnin.. 

Voit mukauttaa tämän alueen omien tarpeidesi mukaan, mutta oletustoiminnot ovat todennäköisesti niitä, joihin haluat helpon pääsyn. Bitdefender haluaa tarjota sinulle hyödyllisiä vinkkejä, kuten suosituksia vaihtamiseksi VPN-verkkoon tai varoittaa avoimista Wi-Fi-verkoista..

Voit kuitenkin mykistää nämä asetusalueella, joka löytyy vasemmasta valikosta. Sieltä löydät myös suurimman osan muista vaihtoehdoista, jotka on lueteltu kohdissa “suojaus”, “yksityisyys” ja “apuohjelmat”. Kaikki on muotoiltu selkeästi ja johdonmukaisesti, ja hyödyllisiä vinkkejä tarjotaan tarvittaessa.

Jos joudut mukauttamaan Bitdefender-sovellusta, voit yksittäisten profiilien ansiosta, joiden avulla voit esimerkiksi mykistää ilmoituksesi työaikana..

Ei ole monia viruksentorjuntaohjelmia, jotka vastaisivat Bitdefender-asiakkaan yksinkertaisuutta (Avira-katsauksemme tuo esiin yhden harvoista, jotka voivat). Kun ominaisuudet on selkeästi asetettu ja asetukset helposti selitettävissä, asiakas on, että jopa tietokoneen noviisi voi navigoida.

McAfee Antivirus

McAfeen lataaminen on yksinkertainen prosessi, mutta sen asentaminen on toinen asia. Sen asentaminen testilaitteeseemme osoittautui erittäin hitaaksi, vieden 20-30 minuuttia alusta loppuun.

McAfee-asennus

Se ilmeisesti pysähtyi asennusprosessin loppuun jo jonkin aikaa ennen kuin lopulta suoritti loppuun, mikä vaatii uudelleenkäynnistyksen matkan varrella. Tämä on saattanut olla yksittäinen tapaus testimme aikana, mutta se ei ole hyvä tapa aloittaa. 

Kun olet valmis ja käynnissä, McAfee-asiakasohjelmaa on helppo katsoa, ​​mutta sen ympäri liikkuminen voi olla hieman hämmentävää..

McAfee-Client

Yläosassa näkyvät tietoturvaa, henkilöllisyyttä, yksityisyyttä ja omaa tiliäsi koskevat osiot. Tarpeeksi yksinkertainen, ja aloittaaksesi tyypillisen virustarkistuksen siirryt vain “PC-tietoturvaan” aloittaaksesi asiat.

Monien haluamiesi ominaisuuksien ja asetusten löytäminen edellyttää kuitenkin, että napsautat asetukset-rataskuvaketta asiakkaan oikeassa yläkulmassa. Tämä ei ole ilmeisin paikka löytää suurin osa ominaisuuksista, mitä odotat kodin kojelaudan pääalueelta. 

Tietyt elementit, kuten salasananhallintaohjelma, ovat riippumattomia pääasiakkaasta. Sinun on käytettävä näitä erikseen. 

Huomaat myös, että selaimen laajennukset asennetaan automaattisesti, ja huomaat seuraavan kerran suorittaessasi Google-hakua. Tämä voi olla ärsyttävää, kuten löysimme edellisestä arvostelumme, mutta voit vapaasti kieltäytyä poistamalla laajennukset.

Kolme kierrosta

McAfee on tarpeeksi yksinkertainen käyttää, mutta hidas asennus ja asiakkaan huono asettelu vähentävät sitä. Sen sijaan Bitdefender on helppo, nopea ja nopea liikkua ja asentaa, joten siitä on helppo voittaja.

Kierros: Bitdefender Antivirusin käyttäjäystävällisyyspiste

Bitdefender Antivirus -logo
McAfee Total Protection -logo

4

suojaus

Suuret tuotemerkit, kuten Bitdefender ja McAfee, ovat olemassa maineensa vuoksi, joka rakennettiin monien vuosien ajan tarjoamalla laadukasta virustorjuntaa.

Varmistaaksesi, että sekä Bitdefender että McAfee ovat pelinsa kärjessä, analysoimme kolmen riippumattoman tietoturvayrityksen laboratorioraportteja nähdäksemme kuinka hyvin ne toimivat reaalimaailman testauksessa.

Bitdefender

AV-TEST antaa yleensä korkean pistemäärän Bitdefenderille, mutta sen yleiset suojauspisteet laskivat hieman niiden touko-kesäkuun 2019 testien aikana, jotka osoittavat, että 100 prosenttia uhista estettiin toukokuussa, mutta vain 98,8 prosenttia kesäkuussa. Tämä tarkoitti, että kaiken kaikkiaan Bitdefenderin suojauspiste laski 5,5: een 6: sta.

BitDefender-AVTest-June19

Samoin Bitdefender näki suorituskyvyn kokonaispistemäärässä hieman pudonneen, mutta pystyi pitämään 6 pisteensä 6: sta. AV Comparatives -tapahtumassa Bitdefender teki erittäin hyvät tulokset 99,9 prosentin onnistumisasteella suojelussa: vain yksi miss 751 onnistumisella.

Tämä, samoin kuin huhtikuussa 2019 suoritetut korkeat suorituskykypisteet, tarkoitti, että Bitdefender sai Advanced + -palkinnon – korkeimman AV Comparativesin tarjoaman palkinnon – sekä suojauksesta että suorituskyvystä..

Viimeisestä laboratoriostamme MRG-Effitas suoritti täyden spektrin testin vuoden Q1 2019. Bitdefender menestyi hyvin vastaanottaessaan heidän tasonsa 1 ”sertifioidun” suosituksen, ja kokonais 100-prosenttinen menestysluokka 339 näytteellä.

Tämä tason 1 “sertifioitu” palkinto asetti sen samaan liigaan kuin muut suuret pelaajat, kuten Trend Micro Antivirus + (katso Trend Micro Antivirus + -arvostelu).

McAfee Antivirus

McAfeella AV-TESTistä oli pienempi pistemäärä kuin Bitdefenderillä touko-kesäkuun 2019 testissä. Pisteytys oli viidessä 6. Toukokuussa onnistumisaste oli 99,3 prosenttia, kun taas kesäkuussa 97 prosenttia. Suorituskykypisteet olivat kuitenkin parempia, kun ne vastasivat Bitdefenderin 6: ta 6: sta.

McAfee-asennus

AV-Comparativesin reaalimaailman suojaustesteissä helmi-toukokuussa 2019, näytteen koko oli 752, McAfee teki hieman huonompi kuin Bitdefender. Se esti 746 näytettä, mutta jäi ohi kuusi. Yleinen onnistumisaste oli 99,2 prosenttia, mikä vastaa Avastin pistemääriä (katso Avast Pro -arvostelu).

Lopuksi, McGafee ei pystynyt täyttämään MRG-Effitasin koko spektritestauksessa Q1 2019 vuoden 2006 ensimmäisellä vuosineljänneksellä, jotta se saisi saman tason 1 palkinnon kuin Bitdefender.. 

Tulokset olivat huonoimmat kaikista 11 testatusta virustentorjuntaohjelmasta. Käytetyllä 339 näytteellä 0,88 prosenttia ohitettiin kokonaan, jopa 24 tunnin kuluttua, ja vielä 2,65 prosenttia vaatii uuden yrityksen havaitsemisen 24 tunnin sisällä..

Pyöreä neljä ajatusta

McAfeella on iso nimi ja maine, mutta pisteet heijastavat menetettyjä mahdollisuuksia, ja haittaohjelmanäytteet vaarantavat kunkin laboratorion testit. Bitdefender menestyi paremmin, yleensä korkealla pistemäärällä ja vain muutamalla pienellä pudotuksella. Bitdefenderille se on helppo voitto täällä.

Kierros: Bitdefender Antivirus -suojauspiste

Bitdefender Antivirus -logo
McAfee Total Protection -logo

5

Tuki

Hyvä asiakastuki on olennaisen tärkeää menestyvän liiketoiminnan kannalta, eikä virustentorjuntatoimittajat ole eroa toisistaan. Tarkastelemme tukea, jota McAfee ja Bitdefender tarjoavat asiakkaille tällä viimeisellä kierroksella.

Bitdefender

Bitdefenderin asiakastuki on hajautettu useisiin menetelmiin. Jos haluat puhua ongelman kautta puhelimessa, voit puhua yrityksen kanssa yhdellä 16 tukilinjasta ympäri maailmaa.

BitDefender-Site-tuki

Voit ottaa yhteyttä Bitdefenderiin myös live-chatin kautta tai sähköpostin lippujärjestelmän avulla, jota tarjotaan ympäri vuorokauden. Voit myös ratkaista pienet ongelmat tutustumalla tietokantaan ja usein kysyttyihin kysymyksiin, joita Bitdefender tarjoaa. 

Tässä on oppaat ja video-ohjeet asiakkaiden läpi. Käyttäjät voivat myös hyödyntää yhteisöfoorumia, jossa englantilaiset ja muut kuin englantilaiset käyttäjät voivat kysyä kysymyksiä ja keskustella asioista muiden käyttäjien ja tukihenkilöstön kanssa..

McAfee Antivirus

McAfee tarjoaa samanlaisia ​​prosesseja asiakastukeen. Paikallisia puhelintukilinjoja on kymmenissä maissa, vaikka jotkut palautuvat suurempiin puhelinkeskuksiin (kuten Afganistan, jolla on Yhdysvaltojen +1-valintanumero)..

Live-chat-tuki on myös saatavana, mutta jos sinulla on teknisiä ongelmia, voit käyttää McAfeen verkkosivustolla olevaa vianetsintätyökalua yrittääksesi korjata tekniset ongelmat automaattisesti..

Jos tämä ei onnistu, on olemassa tekstipohjainen tietokanta, jonka oppaat seuraavat. Siirtyminen siinä voi olla hiukan vaikeaa, mutta hakuvaihtoehto on käytettävissä. Jos kamppailet, voit puhua AI-chatbotille opastusta varten.

Siellä on myös live-chat-tukijärjestelmä, saatavana ympäri vuorokauden. Sinun ei tarvitse odottaa kauan – vain muutama minuutti kokeissamme – puhuaksesi tukiasiamiehen kanssa. Kuten Bitdefender, myös McAfee tarjoaa yhteisöfoorumin, joka käsittelee ongelmia muiden käyttäjien ja tukihenkilöstön kanssa.

Viimeisenä keinona voit maksaa myös ylimääräisen maksun McAfee TechMasterista. Tämä on etätukipalvelu, jossa McAfeen henkilökunta voi asentaa ja ratkaista tietokoneesi ongelmat sinulle – lisämaksusta.

Pyöreä viisi ajatusta

Kuten voit odottaa isoilta tuotemerkeiltä, ​​Bitdefender ja McAfee tarjoavat jokaisen tukipalvelun, jonka voit kuvitella. McAfee tarjoaa kuitenkin vähän ylimääräistä etätukea, AI-chatbotia ja vianetsintäohjelmistoa, joka ratkaisee sinulle yleiset ongelmat.

Kierros: Tukipiste McAfee Total Protectionille

Bitdefender Antivirus -logo
McAfee Total Protection -logo

6

Lopulliset ajatukset

McAfeella on iso nimi ja maine, mutta tulokset, jotka olemme nähneet, osoittavat, että saamasi suoja ei vastaa sitä. Bitdefender sitä vastoin noudattaa suosituksiamme ja saavuttaa melkein täydelliset tulokset laboratoriokokeissa.

McAfeella on paljon tukivaihtoehtoja asiakkaille, mutta Bitdefender voitti sen kaikilla muilla kierroksilla. Jopa hinnan suhteen, huomaat, että Bitdefender tarjoaa paremman vastineen rahallesi, sillä siinä on enemmän ominaisuuksia ja yksinkertaisempi asiakasohjelma sekä suurempia alennuksia uusille asiakkaille..

Voittaja: Bitdefender

Annamme edelleen peukaloidemme Bitdefenderille viruksemme virukseksi, mutta katsomme joitain ylimääräisiä virustorjuntaartikkeleita vertaillaksemme niitä muihin isoihin tuotemerkkeihin, kuten AVG.

Oletko McAfee-fani vai haluatko käyttää Bitdefenderiä? Kerro meille, mikä mielestäsi on paras, alla olevassa kommenttiosassa. Kiitos vielä kerran, että luit.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map