Australia 2020: n paras VPN: menossa pimeään

Australia on tunnettu monista asioista ikonisista maamerkeistään – kuten Sydneyn oopperatalosta ja Harbor Bridgestä – rantoihinsa, paahtavaan Outbackiin ja grilliin. Voisit viettää eliniän tutkimalla Suuri Valliriutta, mutta sinun tulisi varmistaa, että huolehdit omasta esteestäsi ennen online-yhteydenottoa käyttämällä yhtä parhaimmista Australian VPN-suosituksistamme.


On monia syitä, miksi sinun pitäisi käyttää virtuaalia yksityistä verkkoa, kun siirryt verkkoon, ja suurin osa niistä koskee kaikkialla maailmassa.. 

VPN-verkkoja käytetään pääasiassa aiempien sisältörajoitusten saamiseksi. Vaikka Australian internet on pääosin ilmainen, osa sisällöstä voidaan estää sen kansalaisilta. Puhumme siitä enemmän minuutissa, mutta VPN auttaa sinua huijaamaan sijaintiasi ja ohittamaan lohkot. Se sisältää myös geoblocks.

Esimerkiksi Netflixin kirjasto eroaa maasta ja vaikka Australian kirjastolla voi olla hienoja nimikkeitä, saatat puuttua suosikkiohjelmasi. 

Jos haluat Netflix USA: n, tarvitset Yhdysvaltain IP-osoitteen, ja VPN voi saada sinut. Varmista vain, että valitset sellaisen, joka pääsee Netflixin mahtavimmista VPN-ilmaisimista, kuten ne, jotka on nimetty parhaassa Netflix-VPN-kappaleessa. 

On muitakin syitä käyttää VPN: ää, joita käsittelemme tässä artikkelissa. Jos kuitenkin kiireessä, suosittelemme käyttämään NordVPN: ää, koska se merkitsee kaikki ruudut Australiaa ja muuta varten.

Paras VPN Australialle 2020

Mikä tekee VPN: stä Australian parhaan

Olemme tutkineet useita VPN-arvosteluitamme tuodaksesi sinulle parhaat valinnat Australiaan. Tätä varten otimme huomioon erityispiirteet ja sen, kuinka hyvin kukin tarjoaja toteuttaa ne. 

Australiassa sinun on valittava yksi, jolla on suuri turvallisuus. Näin toimiessasi varmistat, että olet suojattu online-vaaroilta ja piilossa uteliailta silmiltä. On hyvä idea valita sellainen, joka sisältää myös tappikytkimen, koska se katkaisee yhteyden Internetiin, jos VPN epäonnistuu, mikä tarkoittaa, että arkaluontoisia tietojasi ei ole vuotanut.

Kunnollinen tietosuojakäytäntö on myös tärkeä, joten varmista, että VPN toteaa, ettei se pidä loki verkkotoimintasi. Tällä tavoin, vaikka viranomaiset pyytäisivätkin toimintaasi, mitään ei luovutettaisi.

Sen nopeutta on harkittava, koska jos valitset hitaan nopeuden VPN: n, sinua vaivaa lastausnäyttö. Rajoittamaton kaistanleveys on myös hyödyllistä. Sen avulla sinun ei tarvitse huolehtia rajan saavuttamisesta, jolloin VPN ei enää toimisi. Muista tarkistaa, pääseekö se Netflixiin, jos haluat jotain.

Hyvä palvelinverkko on myös hyödyllinen. Jos törmäät lohkoihin, sinulla on runsaasti sijainteja valitaksesi kiertääksesi sen. Vastaavasti, jos haluat käyttää sisältöä, joka on saatavana vain Australiassa, tarvitset siellä palvelimia saadakseen australialaisen IP-osoitteen.

Voit myös harkita, minkä laitteiden kanssa VPN on yhteensopiva ja sen käyttäjäystävällisyyttä. Lisäksi se, että sinulla on hyvä asiakastuki tarvittaessa, on hienoa, samoin kuin sellaisen valitseminen, joka tarjoaa hyvää vastinetta rahallesi.

Australian paras VPN: NordVPN

Olemme valinneet NordVPN: n Australian parhaaksi VPN: ksi suurelta osin sen erinomaisen turvallisuuden vuoksi. Sillä on joitain markkinoiden parhaimmista suojauksista, ja voit vahvistaa sitä käyttämällä kaksois hop-palvelimia. Mukana on myös tappikytkin, ja NordVPN arvostaa yksityisyyttäsi ottamalla käyttöön tiukka kirjautumattomuuskäytäntö.

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Edellinen

Seuraava

Sen nopeudet ovat hyvät, mutta jos muodostat yhteyden kaukana olevaan palvelimeen, saatat nähdä heidän upottavan. Se on kuitenkin silti hyvä ja pystyy pääsemään kaikille streaming-alustoille, mukaan lukien Netflix, ansaitsemaan sen paikalla parhaassa streaming-luettelossa olevassa VPN: ssä. Voit hyötyä myös rajoittamattomasta kaistanleveydestä, joten voit suoratoistaa sydämesi sisältöön.

NordVPN: llä on valtava määrä palvelimia. Niitä on levinnyt lähes 6000 60 maahan, joten sinulla on paljon valintaa, jos tarvitset kiertää lohkoja. Lisäksi Australiassa on mahtavia 249, ja koska se on niin suuri maa, sen pitäisi auttaa kunnollisen maan löytämisessä. Lue lisää palvelusta NordVPN-arvosteluamme.

Muut syyt, joista pidämme NordVPN

Se on saatavana Windows, macOS, Android ja iOS. Lisäksi on olemassa selainlaajennuksia Chromelle ja Firefoxille. Niiden asennus ja käyttö on helppoa, ja voit kytkeä jopa kuusi samanaikaista laitetta.

Kätevä tietokanta on käytettävissä, jos tarvitset apua. Jos haluat puhua tuen jäsenelle, voit tehdä sen live-chat- tai sähköposti-asetusten avulla. Molemmat ovat saatavilla ympäri vuorokauden, ja ohje on hyvä.

NordVPN tarjoaa erinomaisen vastineen rahallesi, varsinkin jos tilaat jonkin sen pitkän aikavälin suunnitelmista. Jos olet huolissasi sukelluksesta suoraan sisään, on myös 30 päivän palautusjakso.

ExpressVPN

ExpressVPN voitiin helposti sitoa ensimmäiseen paikkaan, mutta voimme valita vain yhden voittajan, ja NordVPN melkein sitoi sen. Ne ovat silti vertailukelpoisia palveluita, kuten voit lukea artikkelistamme ExpressVPN vs. NordVPN, joten se todella laskee omien mieltymystesi perusteella. 

ExpressVPN-sivuston

ExpressVPN-Kirjautuminen

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-Tunnel-asetukset

ExpressVPN-Full-sovellus

Edellinen

Seuraava

Sen turvallisuus on upea, ja siinä on sisäänrakennettu tappa-kytkin. Ero on kuitenkin siinä, että tappokytkin on oletuksena käytössä, mikä on hienoa, jos olet joku, joka unohtaa asettaa sen. Lisäksi on olemassa vakaa kirjautumattomuuskäytäntö, joka lisää mielenrauhaa.

ExpressVPN on nopein testattu VPN, ja se voi päästä suoratoistopalveluihin helposti. Sen mukana tulee myös rajaton kaistanleveys.

Sen palvelimien lukumäärä on yli 3000 ja ne kattavat 94 maata, joten olet varma, että löydät sopivan. Sitä on myös Australiassa, jos haluat sisällön rajoittuvan sinne. Katso lisätietoja ExpressVPN-arvosteluista.

Muita syitä, joista pidämme ExpressVPN

Voit käyttää sitä Windowsissa, macOSissa, Androidissa ja iOS: issa. Se on hieno aloittelijoille, koska sitä on niin helppo käyttää. Asenna vain ja napsauta suurta “kytke” -painiketta. Se mahdollistaa myös viiden samanaikaisen yhteyden.

Tietokanta on käytettävissä tarvittaessa. Tarjolla on myös 24 tuntia vuorokaudessa tapahtuvaa suoraa chattia ja sähköpostitukea. Live-chat on nopein vaihtoehto, mutta jos tarvitset tarkempia ohjeita, on parasta mennä sähköpostireitille.

Emme voi valehdella, ExpressVPN on kallis. Voit kuitenkin auttaa kustannuksissa valitsemalla pidemmän suunnitelman. Jos se tekee sinusta levoton, sinun pitäisi tietää, että sinulla on 30 päivän rahat takaisin -takuu.

CyberGhost

Smack keskellä on CyberGhost. Se on hieno palvelu, mutta siinä ei ole aivan sitä, mitä kaksi ensimmäistä tekevät. Sillä on hyvä tietoturva, ja siellä on pysyvästi käytössä tappajakatkaisin ylimääräistä turvallisuutta varten. Yhtiö ei myöskään pidä kirjaa.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Edellinen

Seuraava

Sillä on hyvät nopeudet, mutta – kuten NordVPN: ssä – ne voivat hidastua pitkiä matkoja. Kaistanleveyden rajoituksia ei ole, ja se pystyy pääsemään useimpiin suoratoistopalveluihin. 

CyberGhostilla on valtava määrä palvelimia. Kirjoittamishetkellä niitä oli 6 100 90 maassa. Myös Australiassa on 88, joten voit käyttää australialaista sisältöä. 

CyberGhostissa on myös NoSpy-palvelimia, jotka sijaitsevat 14 silmän ulkopuolella ja jotka on määritetty premium-laitteistoilla. Tätä on harkittava, jos olet pähkinäkuiva yksityisyydestä, ja voit lukea lisää näistä palvelimista CyberGhost-arvosteluamme.

Muita syitä, joista pidämme CyberGhost

Asiakkaita on saatavana Windowsille, macOS: lle, Androidille ja iOS: lle. Sitä on helppo käyttää, ja sen äskettäinen päivitys antoi sille myös paremman käyttökokemuksen. Voit kytkeä jopa seitsemän laitetta samanaikaisesti, minkä vuoksi se on yksi parhaimmista VPN-osoitteista useille laitteille.

Saatavana on laaja tietokanta, sekä live chat- ja sähköpostituki. Suora chatti on nopeampaa, mutta sähköpostitiimi pystyy vastaamaan paremmin teknisiin kysymyksiin.

Se on edullinen VPN, varsinkin jos valitset pidemmän suunnitelman. Androidille ja iOS: lle on saatavana ilmainen kokeiluversio, mutta jos haluat sen työpöydällä, kaikille alustoille annetaan 30 päivän palautustakuu..

VyprVPN

VyprVPN on reilu valinta Australialle, lähinnä sen vahvan turvallisuuden vuoksi. Se tarjoaa erinomaisen muokattavuuden, ja sillä on oma patentti Chameleon-protokolla, joka lisää yhteyden suojaan vielä enemmän. Tappokytkin on mukana, ja kirjautumattomuuskäytäntö on myös käytössä.

VyprVPN-Slider1

VyprVPN-Slider2

VyprVPN-Slider3

VyprVPN-Slider4

VyprVPN-Slider5

Edellinen

Seuraava

Lue lisää siitä VyprVPN-arvosteluamme.

Haittapuoli VyprVPN: lle on sen nopeudet. Lyhyesti sanottuna, ne ovat hitaita. Niiden pitäisi silti olla hienoja useimpiin toimintoihin. Muista vain, että vaikka se voi päästä useimpiin suoratoistopalveluihin, saatat odottaa jonkin aikaa sen latautumista. Onneksi kaistaleveysrajoja ei kuitenkaan ole.

Sen palvelinverkosta puuttuu myös. Saatavana on yli 700 64 maassa. Tähän sisältyy joitain Melbournessa, Perthissä ja Sydneyssä, joten voit käyttää rajoitettua sisältöä.

Muita syitä, joista pidämme VyprVPN

Se on yhteensopiva Windowsin, macOS: n, Androidin ja iOS: n kanssa. Se on myös yksi parhaimmista mobiililaitteiden VPN-palveluista, koska sen sovellukset ovat joitain parhaimmista saatavilla olevista. Sitä on helppo käyttää, ja sinulla voi olla jopa viisi laitetta kytkettynä samanaikaisesti valitsemastasi suunnitelmasta riippuen.

Verkossa on tietokanta, jos tarvitset sitä. Siellä on myös live-chattia, mutta sinun on kommunikoitava robotin kanssa ennen kuin sinulla on mahdollisuus puhua ihmiselle. Odotusajat vaihtelevat kuitenkin, joten kannattaa ehkä vain lähettää sähköpostia tukitiimille get-go-tiedostosta.

VyprVPN: n hinnoittelu riippuu valitsemastasi tasosta. Siellä on “vakio” suunnitelma, joka sisältää kolme samanaikaista yhteyttä, ja siellä on “premium” suunnitelma, joka sisältää viisi yhteyttä ja Chameleon-protokollan käytön. 

Voit sitten maksaa kuukausittain tai vuosittain, joista vuosisuunnitelma toimii pitkällä tähtäimellä halvemmalla. Tarjoamme myös 30 päivän rahat takaisin -takuun, jonka avulla voit nähdä, pidätkö siitä.

Paras ilmainen VPN Australialle: Windscribe

Viimeinen valintamme on Windscribe, joka tarjoaa sekä ilmaisen että maksetun “pro” -suunnitelman. Ilmainen suunnitelma on hieno, edes ensimmäisessä parhaissa ilmaisissa VPN-palveluidemme vertailussa, mutta huomautamme alueet, joilla voit mieluummin käyttää maksettua palvelua..

Sillä on hyvä turvallisuus, jota voidaan mukauttaa. Mukana on tapinkytkin, mutta sitä kutsutaan omituisesti ”palomuuriksi”, joten kuvittelemme, että jotkut käyttäjät saattavat unohtaa sen. 

windscribe-Slider1

windscribe-slider2

windscribe-slider3

windscribe-slider4

windscribe-slider5

Edellinen

Seuraava

Windscribe sisältää monia yksityisyysominaisuuksia, mutta se kerää joitain tietoja. Silti se pidetään minimissä eikä sillä ole paljon arvoa. Lisäksi sen keräämiä tietoja ei voida sitoa sinuun.

Sen nopeudet ovat hienoja useimpiin aktiviteetteihin, vaikka tärkeimmät valintamme ovat nopeampia. Maksetut jäsenet saavat rajoittamattoman kaistanleveyden, mutta jos valitset ilmaisen suunnitelman, saat 2 Gt kuukaudessa. Voit kuitenkin nostaa sen 10 Gt: aan kuukaudessa kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi kirjautumisen yhteydessä. Voit myös lisätä kaistanleveyttä myös muilla tavoilla.

Palvelimia on yli 600, jotka kattavat 60 maata, mutta vain palkatut jäsenet voivat käyttää kaikkia niitä. Sillä on palvelimia Adelaidessa, Brisbanessa, Melbournessa, Perthissä ja Sydneyssä, mutta ne ovat saatavana vain ”pro” -versiossa. Voit kuitenkin lisätä sijainteja 1 dollariin kuukaudessa, ja näin tehdessäsi päivität kaistanleveysrajaasi vielä 10 Gt: lla.

Se on hyvä valinta suoratoistoon, etenkin koska siinä on tarkoitukseen rakennettu Netflix-palvelin, nimeltään Windflix-palvelin. Niitä on saatavana Yhdysvalloissa, Kanadassa, Isossa-Britanniassa ja Japanissa, ja ne toimivat hyvin. Voit lukea lisää niistä Windscribe-arvosteluistamme.

Muita syitä, joista pidämme Windscribe

Se on saatavana Windows, macOS, Android ja iOS. Käyttöliittymä tarjoaa huonolaatuisen kokemuksen, joka on hyvä aloittelijoille, mutta tietäjätkin voivat sitä haluta. Voit myös olla rajoittamaton samanaikainen yhteys.

Verkossa on joitain käteviä omatoimisia työkaluja, kuten live-chatia ja sähköpostia, jotka ovat käytettävissä ympäri vuorokauden. On kuitenkin syytä mainita, että suorakeskustelu on oikeastaan ​​AI: n edustaja. Jos haluat puhua heti ihmisen kanssa, käytä sähköpostilippujärjestelmää.

Jos maksat “pro” -vaihtoehdosta, kuukausisuunnitelma on kallis, mutta pidemmät suunnitelmat toimivat lopulta paremmin. Ilmaista kokeilua ei ole, koska voit käyttää ilmaista testausta varten. Myöskään virallista palautuskäytäntöä ei ole, mutta jos otat yhteyttä Windscriptiin kolmen päivän kuluessa ostoksestasi, saat hyvityksen.

Online-sensuuri Australiassa

Australian internet on enimmäkseen ilmainen, etenkin verrattuna maihin, jotka sisältyvät Internet-sensuurikarttaamme. Suurin osa sisällöstä on saatavana, mukaan lukien sosiaalinen media ja viestit, vain muutamilla rajoituksilla. 

Valtion virastot voivat estää laittomat verkkopalvelut televiestintälain 313 §: n nojalla, mutta se on osoittautunut hankalaksi. Esimerkiksi Australian arvopaperi- ja sijoituskomitea (ASIC) käytti sitä petollisen verkkosivuston poistamiseen, mutta yli 1000 viatonta verkkosivustoa estettiin vahingossa prosessissa.. 

Vuonna 2016 Internet-palveluntarjoajat käskettiin estämään torrent-sivustoja piratismin vähentämiseksi. Australian tekijänoikeuslakia kuitenkin muutettiin, jotta vammaiset ja organisaatiot, jotka auttavat vammaisia, voivat kopioida materiaaleja, jotta he voivat muuntaa ne muihin muotoihin, kuten pistekirjoitukseen.

Verkkovalvonta Australiassa

Tämä kohta saa sinut ihmettelemään, miksi et ole jo asentanut VPN: tä. Sen lisäksi, että Australia on osa viiden silmän allianssia, useita raportteja on käyty ilmi siitä, kuinka Australian valvontakyky on kasvanut vuosien mittaan, ja nykyinen lainsäädäntö sallii sen.. 

Ensinnäkin Australian hallitus osoitti todelliset värinsä vuoden 2004 Itä-Timorin vakoiluskandaalin aikana. Australian salainen tiedustelupalvelu (ASIS) takavarikoi Timorin-Lesten kabinetin kuuntelulaitteilla saadakseen kätensä Timorin kaasu- ja öljykenttiä koskevissa neuvotteluissa. 

Neuvotteluissa kuitenkin ASIS-upseeri paljasti vakoilun, joka tunnetaan vain todistajana K. Timor vetäytyi alkuperäisestä sopimuksesta, ja uusi sopimus tehtiin. Nyt todistaja K ja hänen asianajajansa Bernard Collaery ovat oikeudenkäynnissä ja joutuvat vankilaan puhaltamaan operaation pilliä..

Digitaalista yksityisyyttäsi ei suojata kunnolla, ja teleyritysten on säilytettävä käyttäjien metatiedot kahden vuoden vuoden 2015 televiestintälakilain nojalla. Lainvalvontaviranomaiset voivat käyttää sitä ilman lupaa eikä vain tutkimuksen aikana. myös.

Australian snooping-menetelmät mielessä sinun tulisi tarkistaa paras pilvitallennus Australiaan ja paras online-varmuuskopio Australia-kappaleille ennen kuin luotat mihin tahansa yritykseen tietojesi kanssa.

Matkapuhelimen käyttäjien on vahvistettava henkilöllisyystodistuksensa ja annettava henkilökohtaisia ​​tietoja ennen prepaid-matkapuhelinpalvelujen ostamista. Nämä tiedot tallennetaan sitten, ja viranomaiset pääsevät niihin käsiksi optiolla.

Toisaalta lakiin lisättiin ylimääräisiä yksityisyydensuojaa toimittajien metatietojen suojaamiseksi, joten tarvittaisiin optio-oikeus ennen niiden saamista. Luvattomasta käytöstä on kuitenkin ilmoitettu. Australian liittovaltion poliisi (AFP) ilmoitti siitä onnettomuutena, mutta se ei tarkoita, että se olisi tapahtunut.

Toisaalta kansallisen turvallisuuslainsäädännön muutokset vuonna 2014 lisäsivät toimittajille ja rikkomuksista ilmoittajille määrättäviä seuraamuksia. Jos he julkaisevat turvaluokiteltuja tietoja, he voivat saada 10 vuoden vankeusrangaistuksen Australian turvallisuustiedustelupalvelusta vuonna 1979 annetun lain nojalla.

Tarkistuksilla laajennettiin myös tietokoneen määritelmää, jotta tiedustelutoimistot voivat seurata useita verkon tietokoneita yhdellä optiolla. Lisäksi avustus- ja käyttölaki sallii viranomaisten käyttää salattua viestintää.

Vuonna 2017 hallitus ilmoitti perustavansa kansallisen kasvojen biometrisen tietokannan, joka jakaa kuljettajalisenssit ja kansalaisten kuvat hallitusviranomaisten keskuudessa auttamaan henkilöllisyysotteluissa. 

Kun parlamentti osoittautui kiistanalaiseksi, se ei hyväksynyt lainsäädäntöä. Laki on kuitenkin palautettu toista yritystä varten, joten meidän on odotettava ja katsottava, mikä tulos on.

Sananvapaus verkossa Australiassa

Australiassa ei ole virallista sananvapauden suojaa. Aiheista voidaan keskustella avoimesti, mutta tietystä puheesta on rangaistuksia. Internetin kunnianloukkauksesta voidaan määrätä liian suuria rangaistuksia, ja aiheesta on tehty useita oikeusjuttuja. 

Yhdessä äärimmäisessä tapauksessa entistä poliisia vastaan ​​kantajat saivat 700 000 Australian dollaria (noin 476 000 dollaria) vahingonkorvauksia sen jälkeen, kun upseeri syytti miehiä kuulumisesta järjestäytyneen rikollisuuden joukkoon muun muassa blogin kirjoituksissa..

Toimittajat kykenevät kritisoimaan hallitusta ja raportoimaan kiistanalaisista aiheista ilman aiheita, tosin on ollut tapauksia, joissa vaiennusmääräyksiä tukahdutetaan raportointi.

Lainsäädäntöä on estetty väkivaltaisten rikosten ja ääriliikkeiden suoratoistojen estämiseksi, ja on olemassa oikeudellisia toimenpiteitä, jotka pitävät sosiaalisen median yrityksiä vastuussa niiden alustoilla jaetusta sisällöstä..

Australian hallitus ei pidä satiirista, niin paljon, että vuonna 2018 rikoslakiin tehtiin muutoksia, joiden tarkoituksena oli tehdä yhteisöstä yhteisössä esiintyväksi rikos..

Tietoverkkorikollisuus Australiassa

Olet alttiina tietoverkkorikollisuudelle missä tahansa, mutta joissakin maissa on enemmän ongelmia kuin toisissa. Thaimaa on hieno esimerkki (lue Thaimaan paras VPN-kappale).

Äskettäinen raportti osoitti, että Australiassa on rekisteröity kuuden kuukauden aikana yli 9,2 miljoonaa haittaohjelmahyökkäystä. Keskimäärin yksi tietoverkkorikollisuus ilmoitetaan 10 minuutin välein. Australian tietoverkkorikollisuuden kokonaiskustannukset ovat tähän mennessä arvioineet olevan 29 miljardia Australian dollaria (noin 19,7 miljardia dollaria)..

VPN: n käyttö auttaa suojaamaan sinua online-vaaroilta, ja sinun tulee olla varovaisempi, jos aiot käyttää julkista WiFi-yhteyttä, koska ei ole mitään keinoa tietää, kuinka turvallinen se on. Tästä syystä suosittelemme, että liität VPN: n sopivan virustentorjuntaohjelman, kuten Bitdefender, kanssa (lue Bitdefender-arvostelu).

Lopulliset ajatukset

Vaikka Australia on kaunis maa, on ehdottomasti pidettävä mielessä asiat, kun siirryt verkkoon. Merkittävin on hallituksen valvonta, mutta sinun pitäisi olla tietoinen myös tietoverkkorikollisuudesta. Kun valitset VPN: n, varmista, että sillä on suuri turvallisuus ja yksityisyys. Sen jälkeen sen nopeudet ja palvelimet ovat avainkohta. 

NordVPN on Australian paras VPN. Sen turvallisuus suojaa sinua snoopilta ja verkkohyökkäyksiltä. Lisäksi valtava palvelinverkko ja suoratoistoominaisuudet varmistavat, että voit saada haluamasi sisällön. Siinä on myös australialaisia ​​palvelimia, jos tarvitset niitä. Miksi et anna sitä mennä 30 päivän rahat takaisin -takuulla? Sinulla ei ole mitään menetettävää.

Jos olet jo käyttänyt VPN: tä Australiassa, kerro meille kokemuksestasi kommenttiosassa. Katso myös muita VPN-artikkeleitamme. Kuten aina, kiitos lukemisesta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map