Argentiinan paras VPN: Tango Around Surveillance vuonna 2020

Argentiina hallitsee Etelä-Amerikan eteläistä osaa. Se tunnetaan upeista maisemistaan ​​- kuten Patagoniasta ja paikallisten viinitarhojen vuoristomaisemista – sekä taiteellisesta kulttuurista, tango-tanssista ja lahjakkaista jalkapalloilijoista. 


Argentiinan Internet-maisema on avoin ja ilmainen, mutta on yhä joitain syitä, miksi sinun pitäisi käyttää yhtä parhaista VPN-argentiinimerkkeistämme.

Monet maat estävät tai suodattavat Internet-sisältöä, ja käyttämällä virtuaalia yksityistä verkkoa, voit ohittaa kaiken tämän. VPN: t ovat hyviä myös geoblokeille, jotka rajoittavat sisällön tiettyyn maahan. VPN auttaa sinua huijaamaan sijaintiasi, jotta verkkopalvelut tai verkkosivustot luulevat fyysisesti olevan siellä.

Netflix on hyvä esimerkki yrityksestä, joka käyttää geoblokkeja, koska sen sisältökirjastot ovat eri maissa. Oletetaan, että haluat katsoa Netflix USA: ta. No, ilman että yhdistät Yhdysvaltain palvelimeen, olet kiinni Argentiinan näyttelyissä. ExpressVPN on paras veto Argentiinassa, mutta se on myös paras VPN Netflixille, koska se voi ohittaa Netflixin VPN-ilmaisimet helposti.

Argentiinan 2020 paras VPN

Mikä tekee VPN: stä parhaimman Argentiinassa

Voit vain valita minkä tahansa markkinoilla olevan VPN: n, mutta sinun tulee varmistaa, että se sopii Argentiinaan. Monet VPN-arvostelujemme tarjoajat tarjoavat samat ominaisuudet, mutta se ei tarkoita, että niitä toteutetaan samalla tavalla.

Turvallisuus on iso tekijä. Se pitää sinut piilossa tarkkailuilta ja suojaa myös tietokonerikoksilta, joita kohtaat, kuten julkiselta WiFi: ltä. Tappikytkin on myös hyödyllinen, koska se katkaisee yhteytesi, jos VPN epäonnistuu. 

Yksityisyytesi on yhtä tärkeä, eikä sitä suojella suoraan. Varmistaaksesi yksityisyytesi kunnioittamisen, sinun on varmistettava, että yritys ei kirjaa verkkotoimintasi. 

VPN-verkossa pitäisi olla runsaasti palvelimia, joista valita, ja mitä useammassa maassa niitä on saatavilla, sitä parempi on sinun kiertää kaikkia lohkoja, kuten geoblokkeja. Jos haluat käyttää sisältöä, joka on saatavana vain Argentiinassa, varmista, että myös maassa on palvelimia.

Parhaan kokemuksen saamiseksi sinun tulisi valita VPN, jolla on nopea nopeus ja rajaton kaistaleveys. Varmista lisäksi, että se pääsee Netflixiin helposti. Voit myös harkita, minkä laitteiden kanssa se on yhteensopiva ja kuinka helppoa sitä käyttää, samoin kuin kustannukset.

Argentiinan paras VPN: ExpressVPN

Parhaan kokemuksen saamiseksi VPN: n käytöstä Argentiinassa kannattaa valita ExpressVPN. Se mainitaan usein viiden parhaan kappaleemme joukossa ja syystä. Se on paras VPN, jonka olemme tarkistaneet erinomaisen monipuolisen palvelunsa ansiosta.  

Sinut suojataan erinomaisella tietoturvalla, joka käyttää AES 256-bittistä salausta, ja voit myös parantaa sitä. Mukana on tappikytkin, joka on oletuksena käytössä, ja yrityksellä on tiukat kirjautumattomuuskäytännöt erityisen mielenrauhan saavuttamiseksi.

ExpressVPN-sivuston

ExpressVPN-Kirjautuminen

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-Tunnel-asetukset

ExpressVPN-Full-sovellus

Edellinen

Seuraava

Sillä on suuri palvelinverkko, jolla on yli 3000 94 maassa. Se sisältää joitain myös Argentiinassa, jos haluat käyttää sisältöä sieltä. 

ExpressVPN on markkinoiden nopein VPN, mikä on hieno suoratoistossa tai torrentissa, ja se on yksi syy siihen, miksi se on paras suoratoisto-VPN. Muita syitä ovat rajoittamaton kaistanleveys ja se, että se voi päästä melkein kaikkiin olemassa oleviin streaming-alustoihin. Lue ExpressVPN-arvosteluistamme saadaksesi selville, miksi pidämme siitä niin paljon.

Muita syitä, joista pidämme ExpressVPN

Voit käyttää sitä Windowsissa, macOSissa, Androidissa ja iOS: issa sekä asentaa Firefoxin, Chromen ja Safarin selainlaajennuksia.. 

Sitä on helppo käyttää ja se on loistava valinta aloittelijoille, koska asettelu on niin yksinkertainen. Napsauta vain “yhdistä” ja olet poissa. Tietävät voivat kuitenkin säätää asetuksista. Voit myös kytkeä jopa viisi laitetta samanaikaisesti.

Jos sinulla on ongelmia, käytettävissäsi on kätevä tietokanta. Lisäksi live-chat- ja sähköpostituki ovat käytettävissä ympäri vuorokauden. Molemmat tarjoavat suurta apua, mutta suorakeskustelu on nopeampaa.

ExpressVPN on kallis, mutta saamasi palvelun laatu tekee siitä kannattavan. Meillä on myös 30 päivän rahat takaisin -takuu, jos päätät et pidä siitä.

NordVPN

NordVPN on toinen hieno tarjoaja ja se muistuttaa monin tavoin suosituinta valintaamme, kuten voit lukea ExpressVPN vs. NordVPN -heittokokoelmasta. Sillä on joitain parhaimmista turvallisuuksista, joita olemme nähneet, ja voit nostaa sen tasolle käyttämällä sen kaksois hop-palvelimia. Tappikytkin on järjestetty, ja myös vakaa kirjautumattomuuskäytäntö on käytössä.

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Edellinen

Seuraava

Lähes 6000 palvelinta on saatavana 60 maassa ja 21 niistä on Argentiinassa. Yksi huomioitava asia on kuitenkin, että vaikka sen nopeudet ovat yleensä hyvät, se voi hidastua, kun muodostat yhteyden kaukana olevaan palvelimeen. 

Saat kuitenkin rajoittamattoman kaistanleveyden, ja se voi päästä kaikkiin suoratoistopalveluihin, mukaan lukien Netflix. Se kattaa myös sinut, jos päätät torrent; itse asiassa se on paras VPN torrentia varten. Katso lisätietoja NordVPN-arvosteluista.

Muut syyt, joista pidämme NordVPN

Se on saatavana Windowsissa, macOS: issa, Androidissa ja iOS: issa, ja Chromen ja Firefoxin selainlaajennuksia on. Se on helppo asentaa ja käyttää, ja sinulla voi olla kuusi samanaikaista yhteyttä.

Tietokanta auttaa sinua pienissä asioissa. Lisäksi livekeskustelu ja sähköposti ovat saatavilla ympäri vuorokauden. Joko niin, apu on hyvää.

NordVPN: n hinta on kohtuullinen, varsinkin jos valitset pidemmän suunnitelman. Hyvitysjakso on myös 30 päivää, jos huomaat, että et pidä siitä.

CyberGhost

CyberGhost on toinen kunnollinen valinta. Sillä on vahva turvallisuus suojata sinua, mukaan lukien pysyvästi käytössä oleva tappakytkin. Se on hienoa yhdellä tavalla, koska voit olla varma, että olet suojattu, mutta on myös hyvä hallita sitä. Myös tiukka kieltäytymiskäytäntö on käytössä.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Edellinen

Seuraava

Sillä on valtava palvelinverkko, joka kattaa 90 maata, ja Argentiinassa on 10 palvelinta, jotka rajoittavat sisältöä sinne. Se on nopea, mutta voi hidastua pitkillä matkoilla, kuten NordVPN. Kaistanleveyden rajoituksia ei ole, ja se voi päästä useimpiin suoratoistopalveluihin. Lue lisää CyberGhost-arvosteluista.

Muita syitä, joista pidämme CyberGhost

Voit asentaa sen Windows-, macOS-, Android- ja iOS-järjestelmiin, ja siellä on myös Chrome- ja Firefox-selainlaajennuksia. Sen käyttöliittymä päivitettiin liian kauan sitten, mikä paransi käyttökokemusta. Lisäksi voit kytkeä samanaikaisesti jopa seitsemän laitetta, mikä ansaitsi sille parasta VPN-yhteyttä useiden laitteiden vertailuun.

Perusteellinen tietokanta on saatavana omaapuun, ja siellä on live-chat- tai sähköpostituki, jos tarvitset lisäapua. Live chat on nopein vaihtoehto, mutta sähköpostituki on parempi teknisiin kysymyksiin.

CyberGhostin kuukausikustannukset eivät ole suuria, mutta valitsemalla pidemmän tilauksen se alentaa kustannuksia kokonaisuudessaan. Seitsemän päivän kokeiluversio on saatavana Android- ja iOS-käyttäjille. Lisäksi sinulla on rahat takaisin -takuu, johon voit palata. Saat 14 päivää kuukausisuunnitelman kanssa, mutta pidemmät suunnitelmat saavat 45 päivää.

VyprVPN

Seuraava suosituksemme on VyprVPN. Sillä on erinomainen turvallisuus, ja tinkererit rakastavat mukautettavuuttaan. Se ei ole huono valinta myös aloittelijoille. VyprVPN-asiakkaat saavat myös käyttöönsä sen omistaman Chameleon-protokollan, joka lisää entistä enemmän suojaa yhteydelle. 

VyprVPN-Slider1

VyprVPN-Slider2

VyprVPN-Slider3

VyprVPN-Slider4

VyprVPN-Slider5

Edellinen

Seuraava

Se tarjoaa tappikytkimen, joka voidaan asettaa toimimaan vain tietyissä sovelluksissa, ja yksityisyyttä varten on olemassa kirjautumattomuuskäytäntö..

Sen palvelinmäärä puuttuu, ja alle 1000 kattaa 64 maata. Tämän pitäisi silti riittää, jotta voit kiertää kaikki esteet, ja myös Buenos Airesissa on joitain argentiinalaiselle sisällölle. 

Vaikka niiden pitäisi olla hienoja useimpiin toimintoihin, VyprVPN: n nopeudet eivät ole hyviä. Saat kuitenkin rajoittamattoman kaistanleveyden, ja se voi päästä useimpiin suoratoistoalustoihin. Tutustu VyprVPN-arvosteluomme nähdäksesi palvelun paremmin.

Muita syitä, joista pidämme VyprVPN

Voit käyttää VyprVPN-järjestelmää Windows-, macOS-, Android- ja iOS-käyttöjärjestelmissä. Selainlaajennuksia ei ole, mutta sen mobiilisovellukset ovat eräät parhaimmista, joten se on yksi parhaista VPN-sovelluksista Android-suosikkeihin. Voit olla korkeintaan kolme tai viisi yhteyttä samanaikaisesti valitsemastasi suunnitelmasta riippuen.

Käytettävissä on tietokanta yleisimpiin ongelmiin. Pikakeskustelu on saatavana ympäri vuorokauden, mutta otat yhteyden bottiin alun perin. Voit muodostaa yhteyden ihmisen kanssa napin painalluksella, mutta joudut odottamaan jonossa. Sähköpostitukea on saatavana myös ympäri vuorokauden. Kokemuksemme VyprVPN-asiakastuesta oli monipuolinen, mutta voit lukea siitä täydellisessä katsauksessa.

VyprVPN: llä on kaksi pakkausta, joista valita: vakio ja premium. ”Vakio” antaa sinulle kolme samanaikaista yhteyttä, kun taas “premium” saa viisi, plus Chameleon-protokollan käyttö. Hinnoittelu on saatavana kuukausittain tai vuodessa, ja vuosisuunnitelma toimii pitkällä tähtäimellä halvemmalla. Myös 30 päivän rahat takaisin -takuu on voimassa.

VPNArea

Viimeiseksi olemme valinneet VPNArea. Sillä on hyvä tietoturva ja, kuten NordVPN, se tarjoaa kaksois hop -palvelimien käytön. Mukana on tappikytkin ja myös kirjautumattomuuskäytäntö on käytössä.

Sillä on palvelimia 65 maassa, joiden pitäisi antaa sinulle runsaasti valinnanmahdollisuuksia kiertää lohkoja. Lisäksi argentiinassa on joitain. 


© Cloudwards.net

VPNArea-Slider2

VPNArea-Slider3

VPNArea-Slider4

VPNArea-Slider5

Edellinen

Seuraava

VPNArea -opeudet eivät ole suuria, mutta niiden pitäisi silti olla oikein useimmissa toiminnoissa. Siellä on myös rajaton kaistanleveys, ja siinä on erikoispalvelimia suoratoistoa varten, vaikka hitaat nopeudet antavat ne alas. Se voi päästä joihinkin suoratoistopalveluihin, kuten Netflix ja BBC iPlayer. Lue lisää palvelusta VPNArea-arvosteluamme.

Muita syitä, joista pidämme VPNArea

Se on yhteensopiva Windowsin, macOS: n, Androidin ja iOS: n kanssa, mutta selaimen laajennuksia ei ole. Asennus on nopeaa ja helppoa, eikä käyttöliittymää ole huono käyttää, vaikka sitä voitaisiin parantaa. Voit myös kytkeä jopa kuusi laitetta samanaikaisesti.

Tietokanta on käytettävissä avuksi kaikissa asioissa. Tarjolla on myös suorakeskustelu, joka on käytettävissä ympäri vuorokauden, ja nopea sähköpostituki.

VPNArea on edullinen palvelu, vaikka pidemmät suunnitelmat toimivat lopultakin paremmin. Meillä on 30 päivän rahat takaisin -takuu, jos se ei ole sinulle.

Online-sensuuri Argentiinassa

Online-sensuuri on yleistä joissakin maissa (tutustu Internet-sensuurikarttaamme). Kiina on yksi pahimmista syyllisistä, estämällä suurimman osan kansalaistensa sisällöstä suurella palomuurillaan ja korvaamalla suositut sosiaalisen median sovellukset omilla, joita hallitus voi seurata. 

Argentiinassa käyttäjät voivat kuitenkin käyttää monenlaista sisältöä, ja sosiaalinen media on vapaasti saatavana. Automaattisia suodattimia ei ole paikallaan, mutta Internet-palveluntarjoajat edellyttävät lain mukaan ohjelmistoa, joka antaa käyttäjän estää tietyt sivustot, jos he haluavat. 

Nimettömyys- ja salausohjelmissa ei ole myöskään rajoituksia, joten voit käyttää VPN: tä huoletta.

Elokuussa 2019 Buenos Airesin tuomari määräsi toimitussovellusten keskeyttämisen sen jälkeen, kun kuriiri oli ajettu pizzaa toimitettaessa. Kun kuriiri kirjoitti onnettomuudesta, yritys Glovo oli huolestunut siitä, missä olosuhteissa pizza oli. Toimittaja tweettoi keskustelun kuriirin puhelimesta, joka muuttui virukselliseksi..

Tuomari keskeytti sovellukset todettuaan, että monet eivät noudattaneet liikenne- ja työlakeja. Kielto koskee kaikkia kuriiripalveluja, jotka eivät ole lakien mukaisia, ja se sisältää tärkeimmät toimitussovellukset Glovo, Rappi ja PedidosYa. Ei voida kertoa, mitkä ovat saatavilla tai ei, mutta se on jotain pidettävä mielessä, jos olet myöhäisillan välipalan jälkeen.

Torrentia Argentiinassa

Torrent-sivustot, kuten The Pirate Bay, käskettiin estämään vuonna 2014, joten saatat löytää joitain niistä, joihin ei ole pääsyä. Todettiin, että monet käyttäjät voivat silti käyttää torrent-sivustoja peilattujen verkkosivustojen kautta. 

Itse torrentia ei ole lainvastaista Argentiinassa, mutta monet torrentit sisältävät tekijänoikeuksien alaista sisältöä. Argentiinan tekijänoikeuslaki rankaisee niitä, jotka julkaisevat, myyvät tai toistavat sisältöä ilman lupaa. Rangaistus sisältää yhden – kuuden vuoden vankeusrangaistuksen. Tekijänoikeusrikkomuksista tuomittujen henkilöiden ilmoituksia ei ole, mutta sinun tulisi silti olla varovainen.

Online-valvonta Argentiinassa

Argentiinan perustuslaki sisältää tiukat yksityisyyden suojaa koskevat vaatimukset, ja presidentti esitti syyskuussa 2018 luonnoksen tietosuojalain muuttamiseksi. Kun se on annettu, se antaa oikeuden salata henkilötiedot, joilla ei ole julkista tarkoitusta tai joita ei enää tarvita. 

Valtion virastot voivat pyytää Internet-käyttäjien metatietoja käskyllä, ja viestinnän sieppaamiseen tarvitaan tuomioistuimen määräys. On kuitenkin todisteita siitä, että viranomaiset voivat harjoittaa laitonta valvontaa.

Vuotaneet sähköpostit osoittavat, että Argentiinan viranomaisiin yhteydessä olevat yritykset ovat olleet yhteydessä vakoiluohjelmayrityksen Hacking Teamin kanssa vuonna 2015. Ei ole todisteita siitä, että jotain olisi ostettu, mutta se osoittaa silti, että yrityksen mahdollisuuksista oli kiinnostunut.. 

Vuoden 2016 muutosluonnokset rikosprosessilakiin voivat laajentaa myös hallituksen valvontavaltaa. Se esitteli ajatuksen tutkimusmenetelmistä, kuten tietokonelaitteiden etävalvonnasta ja valvonnasta kuvankaappauksen, lokalisoinnin ja seurannan avulla. Niitä on kuitenkin käytettävä vain kansainvälisissä rikoksissa.

Tämän lisäksi käyttäjien on rekisteröidyttävä henkilöllisyystodistukseen ostaessaan matkapuhelinta tai ennakkomaksutettua SIM-korttia. Matkaviestinpalvelujen käyttäjien tietoja on säilytettävä matkaviestinpalvelujen kautta, ja niiden on oltava helposti saatavissa oikeuslaitoksen jäsenille tai syyttäjille. 

Heinäkuussa 2016 hallitus antoi luvan siirtää Argentiinan kansalaisten henkilötietoja – jotka sisältyvät sosiaaliturvatietokantoihin – julkisen viestinnän sihteerille. Se sisälsi tietoja, kuten nimi, tunnusnumero ja yhteystiedot. Tietoja käytettiin kysymyksissä.

Sananvapaus Argentiinassa

Argentiinan perustuslaki takaa sananvapauden, ja kansalaiset voivat yleensä keskustella arkaluontoisista aiheista. Vapaus ja kunnianloukkaus dekriminalisoitiin vuonna 2009, mutta laskut, jotka voisivat rangaista tiettyjä online-puheita, odottavat hyväksyntää. 

Vuonna 2016 hyväksyttiin syrjivien tekojen vastainen lakiehdotus, ja vaikka siinä ei viitata Internetiin, sitä voidaan silti käyttää online-tekoihin. Muut laskut kriminalisoisivat verkkokiusaamisen ja digitaalisen henkilöllisyyden varkaudet. On myös esiintynyt tapauksia, joissa ihmisiä on nostettu syytteinä julkisten virkamiesten uhkailusta sosiaalisessa mediassa.

Toimittajat kohtaavat toisinaan häirintää ja väkivaltaa, etenkin jos heidän työnsä kattaa LGBT-ihmisten syrjinnän. 

Lopulliset ajatukset

Toivomme, että olemme auttaneet sinua valitsemaan sopivan VPN: n Argentiinaan. Vaikka maa ei kärsi sensuurista kuten muut maat, yksityisyyttä ja turvallisuutta koskevat huolet on pidettävä mielessä. 

Sinun on valittava VPN, jonka turvallisuus on suuri, jotta voit suojautua sinulta hallituksen seurannalta ja tietoverkkorikoksilta (mikä on myös hyvä syy kunnollisen virustorjuntaohjelman asentamiseen). Tarvitset palvelimia myös maissa, joissa haluat käyttää sisältöä. Nopeat nopeudet ja rajoittamaton kaistanleveys ovat myös välttämättömiä, ellet ole turhauttavan kokemuksen jälkeen.

Tätä silmällä pitäen ExpressVPN on selkeä voittaja Argentiinalle. Se suojaa sinua kaikilta online-vaaroilta ja pitää sinut nimettömänä. Lisäksi sillä on nopea nopeus, rajaton kaistaleveys ja se voi päästä mihin tahansa suoratoistoalustaan, johon heität. Sen 30 päivän rahat takaisin -takuulla voit myös antaa sen mennä, sillä menetettävää ei ole mitään.

Onko sinulla kokemusta VPN: n käytöstä Argentiinassa? Haluamme mielellämme kuulla siitä kommenttiosassa. Tutustu muihin VPN-artikkeleihimme myös täällä. Kuten aina, kiitos lukemisesta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map