Android 2020: n paras VPN: unelma sähkölampaista

Puhelimistamme on melko paljon tullut ylimääräisiä raajoja. Käytämme niitä jatkuvasti emmekä vain vaimon tarkistamiseen. Suojaudu itse kannettavalle tietokoneellesi, mutta puhelimemme ovat helppoja kohteita, etenkin kun kyse on snooppauksesta ja kolmansien osapuolten sovellusten aiheuttamista vaaroista. Yksi parhaista VPN-sovelluksista Android-valintaan auttaa kuitenkin suojaamaan sinua.


Jos haluat vain päästä suoraan siihen, suosittelemme, että asennat ExpressVPN: n. Se on hieno ohjelmisto, jota on helppo käyttää missä tahansa laitteessa. Sinut suojataan erinomaisella tietoturvalla ja hyödyt muista ominaisuuksista, kuten nopeista nopeuksista ja rajoittamattomasta kaistanleveydestä. Lisäksi Android-käyttäjät voivat hyödyntää tarjoaman seitsemän päivän ilmaisen kokeilujakson. 

Matkapuhelimet ovat helppoja kohteita, ja ne voivat asettaa enemmän tietoverkkorikollisuuden kuin tietokoneen. Fake-sovellukset – ja tuntemattomien lähteiden sovellukset – voidaan täyttää haittaohjelmilla. Hakkerit voivat siepata liikenteesi ja varastaa arkaluontoisia tietoja, jos käytät suojaamatonta julkista WiFi-yhteyttä.

Lisäksi matkapuhelinoperaattorisi tai hallintosi voi nuuskata aktiviteettejasi.Voit suojautua kaikilta näiltä asioilta käyttämällä virtuaalista yksityistä verkkoa (sekä asentamalla kunnollinen virustentorjunta). Jatka lukemista lisää VPN-suosituksia ja mitä ehtoja palvelun tulee täyttää. Lisäksi tarkastellaan yksityiskohtaisemmin, miksi sinun pitäisi käyttää VPN: ää, samoin kuin miksi ilmainen VPN ei ole paras valinta.

Paras VPN Androidille

 1. ExpressVPN
 2. NordVPN
 3. CyberGhost
 4. VyprVPN
 5. Windscribe
 6. Yksityinen Internet-yhteys
 7. TunnelBear
 8. ProtonVPN

1. ExpressVPN

Olemme valinneet ExpressVPN: n parhaaksi Android VPN: ksi monista syistä. Ensinnäkin se on yksi helpoimmista VPN-verkoista ja se on loistava valinta aloittelijoille. Techies voi silti vahingoittaa asetuksillaan. 

ExpressVPN-sivuston

ExpressVPN-Kirjautuminen

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-Tunnel-asetukset

ExpressVPN-Full-sovellus

Edellinen

Seuraava

Sen Android-sovellus on erilainen kuin työpöydän ja iOS: n versiot, ja tottuminen saattaa viedä hiukan, jos olet käyttänyt työpöytäohjelmaa. Se on kuitenkin edelleen käyttäjäystävällinen ja sisältää saman suuren “päällä” -painikkeen nopeaan yhteyteen älykkään sijaintiin. Lisäksi ExpressVPN voi muodostaa automaattisen yhteyden, kun liityt luotettamattomaan WiFi-verkkoon tai liityt siihen.

Jos haluat vaihtaa palvelimia, napauta vain kolme pistettä nykyisen sijaintisi vieressä, ja kaikkeen muuhun pääsee käsiksi hampurilavalikossa.. 

Siellä on myös pikavalintaominaisuus, jonka avulla voit käynnistää sovelluksia suoraan VPN-sovelluksesta sen sijaan, että sinun pitäisi vaihtaa takaisin aloitusnäyttöön. Lisäksi voit lisätä ExpressVPN-widgetin aloitusnäyttöön, jonka avulla voit valita sijainnin ja vaihtaa VPN: n nopeasti ja päälle. Lue lisää ExpressVPN-arvosteluista.

ExpressVPN: n muut ominaisuudet

ExpressVPN: llä on vankka kirjautumattomuuskäytäntö ja erinomainen turvallisuus. Sen Android-sovelluksessa on sisäänrakennettu tap-kytkin, joka pitää sinut suojattuna aina. Valitettavasti Android-asiakasohjelmasta puuttuu asetusvalikko verrattuna muihin versioihin. Voit asettaa vain sen käynnistysohjaimet ja sen, mitä VPN-protokollaa haluat käyttää. 

Lisäksi OpenVPN on saatavana, mutta IKEv2 ei ole, mikä on sääli, koska se on turvallinen, mutta nopeampi vaihtoehto. Ellei IKEv2-protokollaa ole, ei silti ole syytä hypätä ExpressVPN: n ohi. Se on nopein VPN, jota olemme testanneet tähän päivään mennessä, joten IKEv2: ta ei tarvitse olla OpenVPN: n yli. Sen mukana tulee myös rajaton kaistaleveys ja se on suosituin suoratoisto-VPN ja paras Netflix-VPN.

Yksi huomionarvoinen asia on kuitenkin, että siinä ei ole mainosten tai haittaohjelmien estäjää, joten joudut asentamaan muut ohjelmistot suojausta varten. Yksi parhaimmista Android-virustentorjuntaohjelmistoista voi kuitenkin auttaa torjumaan haittaohjelmia.

ExpressVPN: ssä on kaikki mitä tarvitset ollaksesi paras VPN-sovellus Androidille (samoin kuin iPhonelle), mutta se on korkea hinta. Se on kuitenkin rahan arvoinen, jos sinulla on varaa siihen. Voit ottaa sen pyörittämistä varten seitsemän päivän ilmaisen kokeilun avulla. Jos kirjaudut siihen kokeilun jälkeen, saat 30 päivän rahat takaisin -takuun..

2. NordVPN

NordVPN ei ole kaukana suosituimmasta, kuten voit nähdä ExpressVPN vs. NordVPN-vertailusta. Sen Android-asiakas on paljon kuin työpöytäversio. Siinä on pikayhteyspainike, joten voit muodostaa yhteyden VPN: ään suositellun palvelimen kautta. Mukana on myös sijaintikartta, jonka avulla voit valita sijainnin manuaalisesti ja lisätä sen suosikkeihisi.

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Edellinen

Seuraava

Voit käyttää myös NordVPN: n erikoispalvelimia, kuten vertaisverkkoa, erillistä IP: tä, tupla-VPN: ää ja sipulia VPN: n kautta. Puhumme enemmän niistä, jotka ovat NordVPN-arvosteluissamme, mutta double-hop-palvelimet salaa yhteyden periaatteessa kahdesti. 

Voit asettaa VPN-yhteyden muodostamaan automaattisen yhteyden langattomaan verkkoon, matkapuhelintietoihin tai pysymään yhteydessä koko ajan, ja voit muodostaa yhteyden NordVPN: ään IKEv2-protokollan avulla.

Lisäksi saat käyttöösi CyberSecin, joka on NordVPN: n mainosten ja haittaohjelmien estäjä. Se suojaa sinua pääsemästä vaarallisille verkkosivustoille, jotka voivat isännöidä haittaohjelmia, vakoiluohjelmia tai muita haittaohjelmia. CyberSec varmistaa myös, että laitteestasi ei tule bottiverkkoa.

NordVPN: n tietoturva on markkinoiden parhaimpia, ja sen Android-sovelluksessa on hieno ominaisuusjoukko, mukaan lukien tappava kytkin. Myös tiukat kirjautumattomuuskäytännöt ovat voimassa. Nämä ominaisuudet tekivät siitä parhaan torrentin VPN: n.

Se on nopea, mutta ne voivat hidastua, jos muodostat yhteyden kaukana olevaan palvelimeen. Kaistaleveysrajoja ei tarvitse huolehtia.

NordVPN on vastinetta rahalle. Voit ilmoittautua sovelluksessa, ja siellä on seitsemän päivän kokeilu, jota voit hyödyntää, mutta sinun on annettava maksutiedot käyttääksesi sitä. Jos päätät ilmoittautua, sen pidemmät suunnitelmat tarjoavat enemmän alennusta. Lisäksi sinulla on 30 päivän palautusikkuna, jos muutat mieltäsi.

3. CyberGhost

CyberGhost on toinen hyvä VPN-valinta Androidille, varsinkin kun se päivitti asiakkaansa tasa-arvoisiksi kaikilla alustoilla. Tämä tarkoittaa, että voit nauttia samasta kokemuksesta kuin työpöytäversiossa, mutta Androidilla (jos sinulla on laite, jossa on vähintään Android 4.4). 

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Edellinen

Seuraava

Yhden napin avulla pääset yhteyteen suositeltuun palvelimeen, ja voit helposti valita tietyn sijainnin tarvittaessa sekä lisätä sen suosikkeihisi. Sinulla on myös pääsy sen omistamiin torrenting- ja streaming-palvelimiin. Paljon palveluita on katettu sen suoratoistopalvelimissa, ja testatut toimivat hyvin. 

CyberGhostin uusimmassa versiossa on lisäominaisuus, nimeltään “älykkäät säännöt”, jonka avulla käytännössä pystyt automatisoimaan VPN-käytön. Voit esimerkiksi asettaa sen muodostamaan yhteyden automaattisesti, kun liityt WiFi-verkkoihin tai erityisesti verkkoon. Voit myös säätää, kuinka CyberGhost reagoi tunnettuun verkkoon.

CyberGhostin turvallisuus on hyvä, ja sinut suojataan automaattisella tappakytkimellä. Tämä tarkoittaa myös, että et voi sammuttaa sitä. Myös tiukka tietosuojakäytäntö, jota ei kirjata lokiin, on voimassa. Saat myös mainosten estäjän ja haittaohjelmien suojauksen, vaikka CyberGhost-arviointitestissämme todettiin, että sen suorituskyky on hajanainen.

Sen nopeudet ovat nopea, mutta se voi hidastua pitkillä matkoilla, kuten NordVPN tekee. Kaistanleveysrajoja ei voida pitää silmällä.

Hintatasoisesti CyberGhost on edullinen palvelu, kunhan et valitse kuukausittaista hintaa. Pidemmät suunnitelmat tarjoavat parhaan vastineen, ja Android- ja iOS-käyttäjille on tarjolla seitsemän päivän ilmainen kokeilu. Sen jälkeen saat takaisin-takuun.

4. VyprVPN

Vaikka VyprVPN: n työasemaohjelma ei ole kovin jännittävä, sen Android-sovellus on hieno. Kun olet kirjautunut sisään, käyt läpi perustamisoppaan, mutta se on hyvä, koska sillä on paljon tarjottavaa. 

VyprVPN-Slider1

VyprVPN-Slider2

VyprVPN-Slider3

VyprVPN-Slider4

VyprVPN-Slider5

Edellinen

Seuraava

Aloitusnäytössä se näyttää, onko sinulla yhteys ja nykyinen IP-osoitteesi. Yhdistä / irrota-painike on suuri ja näytön alaosassa. Napauttamalla sitä, sinut muodostetaan yhteys suositeltavaan palvelimeen, mutta voit myös helposti muuttaa palvelinta ja siirtyä joihinkin asetuksiin.

VyprVPN: n tietoturva on erinomaista, ja Android-sovelluksella on melkein sama määrä vaihtoehtoja kuin työpöytäohjelmalla. Valittavana on erilaisia ​​protokollia, mukaan lukien VyprVPN: n omistama Chameleon-protokolla, joka lisää VPN-tunneliin vielä enemmän suojaa. Tappikytkin on saatavana ja se voidaan kytkeä päälle “mukauttaa” -valikossa.

Voit asettaa VPN: n muodostamaan yhteyden automaattisesti, jos liittyt myös tuntemattomaan verkkoon. Se ei pidä kirjaa, ja VyprVPN: n takana oleva yritys Golden Frog tarjoaa myös ilmaisen yksityisen viestintäpalvelun nimeltään Cyphr. Se salaa viestit kokonaan, mutta kuka tahansa suunnittelet viestintää, sen on käytettävä myös Cyphriä. Lue siitä VyprVPN-arvosteluamme.

VyprVPN: n nopeudet antavat sen alas paperille. Testauksen aikana se kykeni kuitenkin useimpiin toimintoihin, myös suoratoistoon. Sen mukana tulee myös rajaton kaistanleveys.

Sen hinta perustuu eri tasoihin. Vakio-suunnitelma antaa sinulle kolme yhteyttä, ja Premium-suunnitelma antaa sinulle viisi yhteyttä sekä Chameleon-protokollan käytön. Kun tiedät haluamasi paketin, sinun on valittava joko kuukausittainen tai vuosisuunnitelma. Vuotuinen suunnitelma toimii pitkällä tähtäimellä halvemmalla, ja sillä on 30 päivän rahat takaisin -takuu.

5. Tuulet

Windscribe on mainitsemisen arvoinen Android VPN: lle, lähinnä sen ilmaisen suunnitelman takia, johon pääsemme minuutissa. Sen Android-sovellusta on helppo käyttää. Oikeassa yläkulmassa on iso päällä -painike, ja napauttaminen yhdistää sinut siihen, mitä se pitää parhaana sijaintina sinulle. 

<

windscribe-Slider1

windscribe-slider2

windscribe-slider3

windscribe-slider4

windscribe-slider5

Edellinen

Seuraava

Muualla näytössä voit nähdä yhteystilan ja palvelimen sijainnin, IP-osoitteesi ja käyttämäsi tiedon määrän. Sinulla on sitten neljä välilehteä eri palvelimille, mukaan lukien yleiset sijainnit, suosikkisi, staattiset IP-osoitteet (jos olet lisännyt pakettiisi) ja sen Windflix-palvelimet. 

Windscriptin Windflix-palvelimet on rakennettu Netflixin suoratoistoa varten, ja ne toimivat hyvin. Niitä on saatavana Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa, Kanadassa ja Japanissa, ja voit lukea lisää niistä Windscribe-katsauksessa.

Sen tietoturva on hyvä, sillä valita on neljä protokollaa: OpenVPN, UDP / TCP, IKEv2 ja Stealth. Siinä on myös ”aina päällä” -ominaisuus, joka on kuin tappava kytkin, mutta erilainen. 

Windscriptin mainosten ja haittaohjelmien estäjä, R.O.B.E.R.T, on mukana. Sinua koskee myös kunnollinen tietosuojakäytäntö. Siinä todetaan, että jotkut tiedot on kirjautuneena, mutta niitä ei voida sitoa sinuun.

Windscriptin muut ominaisuudet

Windscriptin nopeudet ovat hienoja useimpiin toimintoihin, myös suoratoistoon. Kaistanleveyslisä riippuu kuitenkin valitsemastasi paketista. Jos valitset ilmaisen suunnitelman, saat 2 Gt tietoa kuukaudessa, mutta voit nostaa sen 10 Gt: ään antamalla kelvollisen sähköpostin. 

Se on aika hyvä kauppa ja se ansaitsi parhaan ilmaisen VPN-palvelumme kärkipaikan, mikä tekee siitä hyvän valinnan ilmaiseksi Android VPN: lle.

Ilmaisen suunnitelman avulla olet kuitenkin rajoitettu pieneen määrään palvelimia, etkä voi käyttää sen Windflix-palvelimia. Vaihtoehtoisesti voit vain kirjautua Pro-pakettiin, joka antaa sinulle pääsyn kaikkiin sen palvelimiin, mukaan lukien Windflix, ja saat myös rajoittamattoman kaistanleveyden..

Voit myös rakentaa oman suunnitelmasi ja säästää rahaa. Jos esimerkiksi lisäät pakettiin yhden palvelimen ja rajoittamattoman kaistanleveyden, hinta on 2 dollaria kuukaudessa. Tämä palvelin voi olla jopa yksi sen Windflix-palvelimista. Jos valitset maksetun suunnitelman etkä pidä siitä, Windscribe antaa sinulle rahat takaisin edellyttäen, että kysyt kolmen päivän kuluessa ostoksesta.

6. Yksityinen Internet-yhteys

Yksityinen Internet-yhteys on vankka, tyylikäs VPN helppokäyttöisen Android-sovelluksen avulla. Sen yksinkertainen muotoilu osoittaa yhteyden tilan pääruuduna. 

Pia-Slider1

Pia-slider2

Pia-slider3

Pia-slider4

Pia-slider5

Edellinen

Seuraava

Sitten sinulla on kytke / katkaise-painike, samoin kuin nykyinen alueesi ja IP-osoitteesi näytön alaosassa. Sitten yläosassa on hampurilainen-painike, josta löydät kaikki asetukset. 

Sillä on hyvä tietoturva, ja voit valita PPTP-, OpenVPN- ja L2TP / IPSec-protokollien joukosta. PIA kuitenkin asennetaan, kun AES-128-bittinen salaus on käytössä, joten sinun tulee vaihtaa se suositeltuun AES 256-bittiseen salaukseen lisäsuojausta varten. Mukana on tappikytkin, joka voidaan kytkeä päälle tai pois päältä asetusvalikossa. 

Voit asettaa VPN: n luottamaan tiettyihin verkkoihin, ja voit käyttää PIA: n kehittämää MACE-järjestelmää, joka estää mainoksia, seurantaohjelmia ja haittaohjelmia. Voit lukea siitä lisää PIA-arvosteluistamme, samoin kuin siitä, miten PIA: n kirjautumattomuuskäytäntö testattiin ja osoittautui vahvaksi.

PIA: n nopeudet ovat yleensä nopeita, vaikka osa nopeudesta johtuu siitä, että se käyttää kevyempää salausta. Lisäämällä salausnopeutta se hidastaa joitain, mutta se on silti kunnollinen. Saat myös rajoittamattoman kaistanleveyden.

Yksityinen Internet-yhteys on kohtuullinen palvelu kohtuulliseen hintaan. Se on edelleen yksi markkinoiden halvimmista vaihtoehdoista, jopa sen hinnankorotuksen jälkeen, ei liian kauan sitten. Lisäksi sinulla on 30 päivän palautusjakso.

7. TunnelBear

Seuraavaksi tulee TunnelBear, joka on tehnyt luettelomme helppokäyttöisyytensä ja ilmaisen suunnitelmansa vuoksi. Sillä on yksi parhaiten näyttäviä asiakkaita VPN-arvostelujen joukosta, ja sen Android-sovellus tarjoaa yleisen miellyttävän kokemuksen. Voit selata erilaisia ​​palvelimia yksinkertaisella ja intuitiivisella kartalla, ja pieni karhukuvake näyttää nykyisen sijaintisi.

Tunnelbear-kotisivu-2019

Yläosassa on yksinkertainen kytkentäkytkin VPN: n kytkemiseksi päälle tai pois päältä, ja vasemmassa yläkulmassa oleva hampurilavalikko johtaa sinut asetuksiin ja muihin vaihtoehtoihin. Sieltä voit asettaa VPN: n muodostamaan yhteyden automaattisesti tiettyihin verkkoihin. Löydät myös vaihtoehtoja, kuten “aina päällä”, jotka pitävät sinut yhteydessä 24/7. Koti-widget on myös saatavana.

TunnelBearin turvallisuus on hyvä, ja käytät sen tappajakytkintä, nimeltään “VigilantBear”. Sen tietosuojakäytännössä todetaan, että siinä on vähän tietoja, kuten tietoja suorituskyvyn parantamiseksi. Sitä ei kuitenkaan voida tunnistaa sinulle. Voit lukea lisää siitä TunnelBear-arvosteluamme.

Sen nopeudet eivät ole parhaat ja vaihtelevat palvelimien välillä, mutta niiden pitäisi olla hienoja useimpiin toimintoihin. Saat myös rajoittamattoman kaistanleveyden. 

Jos haluat vain suojata laitettasi selatessasi ja suorittaessasi yleisiä tehtäviä verkossa, TunnelBearin ilmainen suunnitelma on aika hyvä. Saat 500 Mt dataa kuukaudessa, ja voit lisätä ylimääräisen 1 Gt vain twiittoimalla TunnelBear-ohjelmasta. Jos kuitenkin suunnittelet suoratoistoa, kyseinen korvaus loppuu nopeasti (lue Windscribe vs TunnelBear -vertailumme).

Siellä tunnelBearin maksettu suunnitelma tulisi sisään. Tässäkään ei ole hämmennystä; se on vain yksi paketti, joka antaa sinulle viisi samanaikaista yhteyttä ja rajoittamattoman kaistanleveyden. Ainoa mitä sinun tarvitsee tehdä, on valita haluatko kuukausittain vai vuosittain. 

Sen vuosisuunnitelma säästää rahaa pitkällä tähtäimellä, mutta on hyvä idea varmistaa, että pidät siitä ensin ilmaisella suunnitelmalla. Tämä johtuu siitä, että TunnelBearilla ei ole virallista palautuskäytäntöä; se tarjoaa palautuksia tapauskohtaisesti.

8. ProtonVPN

Viimeinen merkintömme on ProtonVPN. Se on kunnollinen VPN-palvelu, jolla on paljon ominaisuuksia, mutta se lasketaan nopeudellaan. Sen Android-sovellusta on helppo käyttää maaluettelon ja kartan kanssa. Hampurilainen-valikossa voit käyttää asetuksia ja muita vaihtoehtoja. 

protonvpn-kojelauta-liukusäädintä-1

protonVPN-rajapinta-liukusäädintä-2

protonvpn-profiilit-liukusäädintä-3

protonvpn-asetukset-liukusäädintä-4

protonvpn-split-tunnelointi-liukusäädintä-5

Edellinen

Seuraava

Sillä on hyvä tietoturva, paljon ominaisuuksia ja tiukka kirjautumattomuuskäytäntö. Se tukee sekä IKEv2 / IPSec että OpenVPN. Voit myös käyttää sen “aina päällä” -ominaisuuksia ja tappa-kytkintä.

ProtonVPN: n nopeus ei ole suuri, kuten voit nähdä ProtonVPN-katsauksestamme, vaikka sen pitäisi olla OK useimmissa tehtävissä. Lisäksi saat rajoittamattoman kaistanleveyden, mukaan lukien sen ilmainen suunnitelma, joten ProtonVPN voi olla paras Android VPN sinulle edellyttäen, että et ole vaivautunut nopeuteen.. 

Ilmaisella suunnitelmalla voit yhdistää yhden laitteen ja saada pääsyn kolmeen palvelimeen: Japaniin, Hollantiin ja Yhdysvaltoihin. Tämän jälkeen on valittavana kolme maksettua suunnitelmaa. Perussuunnitelma antaa sinulle kaksi samanaikaista yhteyttä ja pääsyn kaikkiin maan palvelimiin. Se ei kuitenkaan käytä korkeampien suunnitelmien suoratoisto- ja suojattuja palvelimia.

Plus-suunnitelma antaa sinulle kaikki edellä mainitut, yhteensä viisi yhteyttä ja sen Secure Core-, streaming- ja Tor-palvelimien käytön. Siellä on myös sen Visionary-suunnitelma, joka antaa sinulle kaiken, mitä Plus-suunnitelma antaa, lisäksi viisi ylimääräistä samanaikaista yhteyttä ja salatun postipalvelun ProtonMail käyttö.

Olimme kiinni Plus-suunnitelmasta arvon suhteen, etenkin kun otetaan huomioon kustannuskorotus Visionary-suunnitelman kanssa. Jos kirjaudut maksulliseen suunnitelmaan, mutta päätät et pidä siitä, voit saada rahat takaisin 30 päivän sisällä ostoksesta.

Kuinka valitsimme parhaan Android-VPN: n

Vaikka monilla VPN-verkoilla on samat ominaisuudet, se ei tarkoita, että kaikki ovat yhtäläisiä. Jotkut toteuttavat nämä ominaisuudet huonosti tai, mikä pahempaa, eivät itse asiassa sisällä joitain niistä. 

Android VPN -sovellusten ongelmana on, että jotkut palvelun ominaisuuksista eivät ole käyttöympäristön käytettävissä. Otetaan esimerkiksi tappikytkin. Pöytäsovelluksissa on yleensä yksi, mutta ne eivät ole aina saatavissa mobiiliversiossa. Seuraavat kriteerit otettiin huomioon, jotta niitä voitaisiin harkita Androidin parhaimmissa VPN-sovelluksissa.

Helppokäyttöisyys

Vain siksi, että VPN-palvelun työasemaohjelmaa on helppo käyttää, se ei tarkoita, että mobiiliversio tulee olemaan sama. Sitten on sellaisia, joilla ei ole ollenkaan käyttäjäystävällistä asiakasta. Kun käytät tällaista palvelua pieneltä mobiilinäytöltä, haluat palvelun, joka on yksinkertainen, mutta sisältää kaiken mitä tarvitset samanaikaisesti. 

Sovelluksen pikakytkentäpainike tai jopa kätevä widget, jonka voit sijoittaa aloitusnäyttöön, tekevät kokemuksesta sujuvan. Lisäksi on hienoa, että muutamalla napautuksella voidaan vaihtaa tappauskytkintä, vaihtaa palvelimia tai vakoilijoita muiden sovellusasetusten kanssa.

turvallisuus

VPN-palvelulla tulisi olla hyvä suojaus pitääksesi sinut suojattuna. Siihen tulisi sisältyä hyvä salaus, jossa AES 256-bittinen on vakio, ja tappikytkin on tärkeä, koska se katkaisee yhteyden verkkoon, jos VPN epäonnistuu. 

Siellä on monia erilaisia ​​protokollia, joista OpenVPN on suosittu ja luotettava valinta. Vaikka OpenVPN: ssä on huippuluokan salaus, matkapuhelinkäyttäjät saattavat mieluummin käyttää IKEv2: ta, koska se on nopeampi. Voit lukea lisää heistä VPN-protokolla-erittelyssä, mutta on syytä huomata, että kaikki VPN-sovellukset eivät sisällä IKEv2: ta.

Lisäksi joidenkin Android-sovellusten avulla voit valita “aina päällä” -asetuksen, mikä tarkoittaa käytännössä sitä, että olet suojattu koko ajan. Se on hyvä vaihtoehto, jos laitteesi on aina yhteydessä Internetiin. Muiden asetusten avulla voit luoda VPN-yhteyden automaattisesti, kun muodostat yhteyden tiettyihin verkkoihin. 

yksityisyys

Yksityisyytesi on tärkeä, ja hyvä tietoturva ei tarjoa sitä 100-prosenttisesti. Itse VPN-palvelu voi helposti kerätä tietoja tai pitää kirjaa online-toiminnoistasi, joten sen välttämiseksi kannattaa valita palvelu, jolla on tiukat kirjautumattomuuskäytännöt. Jos sinulla on se, toimintalokkeja ei tallenneta, joten viranomaisille ei tarvitse antaa mitään, jos niitä kysytään. 

Nopeus ja kaistanleveys

VPN-nopeutta on ehdottomasti katsottava, mutta tarvitsemasi riippuu suoritettavista toimista. Satunnaisessa selaamisessa tai sähköpostien tarkistamisessa nopea nopeus ei välttämättä ole prioriteettisi ensisijainen asia, mutta jos aiot suoratoistaa matkapuhelimellasi, turhautumme, jos valitset sen hitaalla nopeudella..

Sama käsite koskee kaistanleveyslisää. Jos valitset sellaisen, jolla on raja, mutta et suorita nälkäisiä tehtäviä, sinun pitäisi olla hieno. Toisin sanoen, jos virtaat, voit suudella suudella korvausta hyvästi. Viimeksi mainituille tai muille tehtäville, joissa tiedonsiirto on suurta, sinun tulisi valita VPN, joka sisältää rajoittamattoman kaistanleveyden.

Hinta

Hinnat vaihtelevat VPN-markkinoilla. Jotkut ovat kalliita, toiset halpoja ja toisilla on kunnolliset ilmaiset suunnitelmat. Sinun tulisi varmistaa, että hinta sopii budjettiisi, mutta vastinetta rahallesi on paljon tärkeämpää. Älä ohita VPN: tä ohi vain sen kustannusten vuoksi, äläkä hylkää sitä, koska se on ilmainen tai halpa.  

Miksi tarvitsen VPN: n Android-laitteellani?

VPN: t voivat tehdä paljon asioita, mutta Android-käyttäjille suurin huolenaihe on turvallisuus. Android-laitteesi voi altistaa monille uhkille, varsinkin jos se viedään minne tahansa. Ne ovat helppoja torjuntakohteita ja voivat saada tartunnan ilman, että edes tajua. 

Jos käytät julkista WiFi-palvelua, olet vaarassa saada hakkerointi, ellet suojaa itseäsi. Suurin osa näistä verkoista – elleivät kaikki niistä – eivät ole turvattomia, joten jos et suojaa itseäsi, se on kuin jättää ovi auki ja kutsua ihmisiä kahville. Liikenne voidaan siepata ja luottokorttitiedot varastaa, samoin kuin muut arkaluontoiset tiedot. 

Paitsi, että myös Google Playssa on saatavana monia sovelluksia, jotka ovat susi lampaan vaatteissa. Lataat lailliselta sovellukselta näyttävän, mutta kaikki se todella tartuttaa laitteesi ilkeällä viruksella tai kerätä tietoja taustalla. 

Käyttämällä VPN: ää voit piilottaa IP-osoitteesi ja selailutehtäväsi uteliailta silmiltä, ​​ja suojata laitteen vaaroilta, joita esiintyy WiFi-yhteyspisteissä tai muiden valmistajien sovelluksissa. Voit hyötyä myös VPN: n muista ominaisuuksista, kuten pääsystä geoblokeroituun sisältöön.

Voinko käyttää ilmaista VPN-sovellusta Androidille?

Markkinoilla on paljon ilmaisia ​​VPN-osoitteita. Vain nopea haku Google Play Kaupassa tuo esiin paljon sovelluksia, jotka mainostavat usein ilmaista turvallista palvelua. Vain siksi, että se sanoo olevan turvallinen, ei tarkoita sitä. 

Kuten voit lukea pahimmista ilmaisista VPN-palveluntarjoajistamme, on siellä paljon luonnoksellisia VPN-palveluita. Jotkut ovat täynnä mainoksia, mikä voi viitata siihen, että VPN: n takana oleva yritys vastaa paremmin sitä, mitä se ansaitsee mainoksista kuin sen, kuinka sen käyttäjiä suojataan. 

Muut ilmaiset VPN-verkot ansaitsevat rahaa myymällä sinulta keräämiä tietoja muille yrityksille. Lisäksi jotkut testaamista eivät suojaa yhteyttä luvatulla tavalla joko ala-asteisella salauksella tai ei ollenkaan. 

Lukuun ottamatta ilmaisia ​​suunnitelmia, kuten Windscribe, TunnelBear ja ProtonVPN, kuten ilmainen, se ei todennäköisesti ole riskin arvoinen.

Lopulliset ajatukset

Toivomme, että olemme auttaneet sinua valitsemaan hyvän VPN-palvelun Android-laitteellesi. Pysyäksesi suojattuna sinun tulisi valita yksi, jolla on hyvä tietoturva ja joka sisältää tappakytkimen Androidille sekä sellaisen, jolla ei ole kirjautumiskäytäntöä. 

Muita asetuksia, kuten automaattinen yhdistäminen tai ”aina päällä”, on hyvä käyttää. Myös nopeuden ja kaistanleveyden korvausta on tarkasteltava. Lisäksi haluat, että asiakas on käyttäjäystävällinen.

Kaiken tämän mielestä ExpressVPN on paras Android VPN. Sen mukana tulee helppokäyttöinen sovellus ja erinomainen tietoturva, mukaan lukien tappikytkin, ja sillä on nopeimmat käytettävissä olevat nopeudet. 

ExpressVPN: llä ei ole mainosten ja haittaohjelmien estäjää, mutta voit asentaa sen sijaan aina viruksentorjuntaohjelman, kuten Kaspersky (lue Kaspersky Antivirus -katsauksemme). Kokeile 30 päivän rahat takaisin -takuuta, olemme varmoja siitä, että pidät siitä. 

Kerro meille kokemuksestasi Android-yhteensopivan VPN: n kanssa alla olevassa kommenttiosassa. Tutustu muihin VPN-artikkeleihimme myös täällä. Kuten aina, kiitos lukemisesta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map