99 ilmaista tietosuojatyökalua, jotka pitävät sinut turvassa verkossa vuonna 2020

Tietosuoja on yksi tärkeimmistä huolenaiheistamme täällä Cloudwards.net-sivustossa. Meillä on myös parhaita työkaluja sen ylläpitämiseen, joista monissa on hintalappu. Vaikka teemme parhaamme mainitaksemme myös ilmaiset työkalut, monet vaihtoehdoista lentävät tutkan alla.

Siksi olemme laatineet 99 ilmaisen työkalun oppaan yksityisyyden suojaamiseksi. Vaikka useimmissa on joitain haittapuolia, löydetyt vaihtoehdot säilyttävät nimettömyys työpöydälläsi ja verkossa.

Vaikka olemme testanneet suurimpaa osaa luettelon työkaluista, emme ole kokeilleet niitä kaikkia. Johdamme jokaista osaa suosituimmista suosituksistamme, sitten luettelon jatkuessa uskallamme verkkoon lukemiin työkaluihin, joiden pitäisi olla turvallisia. Jos kuitenkin haluat olla varovainen, noudata kunkin osan kymmenen ensimmäistä suositusta.

Contents

VPN-verkot

ilmaiset tietosuojatyökalut

Virtuaali yksityinen verkko suojaa Internet-yhteytesi sotilaslaatuisella salauksella ja muilla VPN-suojaustoimenpiteillä suojaaksesi sinua Internet-palveluntarjoajalta tai hallituksen snoopingilta. Parhaimmilla VPN-palveluntarjoajilla on myös kirjautumattomuuskäytäntö, mikä tarkoittaa, että liikennettä ei voida jäljittää. Epäilemättä tämä on ensimmäinen puolustuslinja suojaamalla online-yksityisyyttäsi.

On kuitenkin mielenkiintoinen irti. Kuten huonoimmassa ilmaisessa VPN-oppaassamme voidaan nähdä, monissa vaihtoehdoissa on haittaohjelmia ja tiedonkeruutyökaluja. Toisaalta VPN-arvosteluidemme paras tarjoaja ExpressVPN on yli 10 dollaria kuukaudessa. Tutustu ExpressVPN-arvosteluomme nähdäksesi miksi se on sen arvoista.

Tämä on tärkein ja vaikein navigointialue. Vedimme parhaimmista ilmaisista VPN-palveluistamme luodaksesi kattava luettelo tämän osan vaihtoehdoista. Jokaisella on haittapuoli, kuten ilmaiselta palvelulta voidaan odottaa, mutta se on parempi suojata kuin ei, vaikka sen mukana olisi rajoituksia.

Ole kuitenkin tietoinen markkinoiden budjettivaihtoehdoista, kuten yksityinen Internet-yhteys. Voit oppia tästä palvelusta PIA-katsauksessa.

1. VyprVPN

VyprVPN, joka on yksi Kiinan parhaista VPN-palveluista, tarjoaa yhden käytön ilmaiseksi. Voit käyttää enintään 1 Gt dataa kahdella samanaikaisella yhteydellä. Paitsi, että palvelu on täysin varustettu VyprDNS: llä, neljällä protokollavaihtoehdolla ja Cyphr, VyprVPN: n ilmaisella salatulla viestisovelluksella. Vaikka sillä on rajoitettu verkko, se tarjoaa erinomaisen arvon päivitettäessä.

parhaat tietosuojatyökalut

Saat lisätietoja VyprVPN-arvosteluistamme.

2. Tuulet

Windscribe on uudempi VPN-palvelu, jolla on erinomainen hinnoittelu ja käytettävyys. Sillä on myös yksi yleisimmistä ilmaisista suunnitelmista, joita olemme nähneet. Tarjoamme 10 Gt dataa kuukaudessa ilmaiseksi. Lisäksi voit lisätä kaistanleveyden rajaa käyttämällä ylimääräistä laskentatehoasi ratkaistakseen hashia tai ohjaamalla ystäviä kirjautumaan omaan tiliin.

windscribe-käyttöliittymä

windscribe-asetukset

windscribe-selaimen laajennus

windscribe tietosuojavaihtoehtoja

tuulilasin vuotokokeet

Edellinen

Seuraava

Loppujen lopuksi on helppo ansaita vähintään 20 Gt turvallista tietoa kuukaudessa. Voit oppia tekemään niin Windscribe-arvosteluistamme.

3. TunnelBear

TunnelBear on ollut tosiasiallisesti ilmainen VPN muutaman viime vuoden ajan, mutta uusien tulokkaiden, kuten Windscribe, ansiosta se on menettänyt loistonsa. Silti voit saada 500 Mt salattua dataa kuukaudessa ilmaiseksi. Lisää tähän erinomainen käyttöliittymä ja vankka salaus, ja TunnelBear on edelleen haastaja.

Voit oppia sen eduista ja haitoista täydessä TunnelBear-arvosteluissamme.

4. Nopeuta

Yhdysvalloissa toimiva Speedify näyttää varjoittavan kilpailun anteliaalla ilmaisella suunnitelmalla. Voit käyttää jopa 5 Gt dataa VPN-tunnelin kautta kuukaudessa kuluttamatta penniäkään. Vaikka nopeus on pieni ja palvelimen valinta rajoitettu, Speedify tarjoaa silti suuren arvon.

Nopeuta ilmainen suunnitelma

Saat lisätietoja Speedify-arvosteluistamme.

5. Piilota.me

Hide.me tunnetaan ehkä tunnetuimmin ilmaisesta suunnitelmastaan, joka tarjoaa käyttäjille 2 Gt salattua dataa kuukaudessa. Vaikka päivityspolku on kallis, keskitasoinen Plus tarjoaa suuren arvon rajoitetulla kaistanleveydellä. Hide.me ei ole paras vaihtoehto siellä, mutta se tarjoaa erinomaisen laitetuen, nopeuden ja turvallisuuden.

Saat lisätietoja Hide.me-arvosteluistamme.

6. ProtonVPN

ProtonVPN käsittelee vapaata mallia eri tavalla. Sen sijaan, että rajoittaisit kaistanleveyttä, se rajoittaa nopeutta. Silti se voi pitää sinut suojattuna verkossa. Voit muodostaa yhteyden kolmeen palvelimeen yhdellä laitteella ja vaikka nopeutesi onkin käytössä, saat silti suurimman osan VPN-kokemuksesta.

protoniton VPN

Lue lisää ProtonVPN-arvosteluamme.

7. e-VPN

Kuten ProtonVPN, e-VPN rajoittaa nopeutta kaistanleveyden sijasta. Saat edelleen VPN-asiakasohjelman, mainosten estäjän ja kirjautumattomuuden käytännöt, mutta sinulla on vain yksi palvelimen sijainti ja 3 megabittiä sekunnissa lataus- ja latausnopeuksilla. Silti nopeuteen riittää peruselailua varten. Lisäksi hinnat ovat niin alhaiset, että päivitys rajoittamattomaan maksettuun suunnitelmaan on täysin järkevää.

E-VPN-Slider1

E-VPN-Slider2

E-VPN-Slider3

E-VPN-Slider4

E-VPN-Slider5

Edellinen

Seuraava

Lue lisää täydellisestä e-VPN-arvosteluistasi.

8. Hotspot-kilpi

Hotspot Shield istuu harmaalla alueella, koska palvelu ei ole huono, mutta tietosuojakäytäntö koskee. Jos et välitä kohdistetusta mainonnasta, se on silti loistava ilmainen vaihtoehto. Se on yksi markkinoiden nopeimmista VPN-verkoista. Voit saada 750 Mt tietoa kuukaudessa kuluttamatta senttiäkään.

Hotspot-kilpi

Voit oppia lisää sen vahvuuksista ja yksityisyyden suojaan liittyvistä huolenaiheista Hotspot Shield -katsauksessa.

9. CyberGhost

CyberGhost tarjosi aiemmin ilmaisen suunnitelman, mutta muutama kuukausi sitten se on lopettanut sen. Vielä on kuitenkin ilmainen vaihtoehto. Palvelu tarjoaa selaimen välityspalvelinlaajennuksen, jonka avulla pääset alueellisesti lukittuun sisältöön ikään kuin olisit yhteydessä VPN: ään.

CyberGhost-kokeilu

Tämä tarkoittaa sitä, että yhteytesi ei ole salattu. Voit oppia lisää VPN: ien ja välityspalvelimien eroista VPN vs. välityspalvelin vs. Tor -oppaassa ja CyberGhostista CyberGhost-katsauksessa.

10. Avira Phantom VPN

Avira on virustorjuntayritys, joka suoritti tiiviin tutustumisen turvallisimpiin virustorjunta-luetteloomme. Sen VPN, joka sisältyy virustorjuntapakettiin, on myös hyvä. Voit käyttää 500 Mt dataa kuukaudessa useimpien koko paketin ominaisuuksien kanssa.

Ainoat ominaisuudet, joista puuttuu, ovat tekninen tuki ja tapinkytkin, jotka molemmat sisältyvät rajoittamattoman kaistanleveyden lisäksi päivityksen yhteydessä.

11. PacketiX

PacketiX on itse kuvattu ”akateeminen, voittoa tavoittelematon verkkoympäristö PacketiX VPN: lle”. Se on päivätty ja monimutkainen työkalu, mutta se on silti erittäin muokattavissa. Vaikka se on suunnattu opiskelijoille, joiden on osallistuttava verkostoitumiseen, se on myös kaikkien muiden käytettävissä.

12. TorVPN

TorVPN ei ole kaikkein paras VPN-vaihtoehto, mutta siellä on ilmainen versio, jota voit hyödyntää. Se tarjoaa käyttäjille 1 Gt dataa kuukaudessa OpenVPN-protokolla, jonka pitäisi riittää suojaamaan Windows, macOS tai iOS -laite.

13. SecurityKiss

SecurityKiss on tietoturvaan keskittynyt VPN, joka ei edes vaadi rekisteröintiä. Maksettuja suunnitelmia on useita, kukin kohtuulliseen hintaan, mutta ilmainen vaihtoehto on houkuttelevin. Palvelu antaa sinulle 300 Mt dataa päivässä ja valita neljä palvelinta. Sinulta puuttuu suoratoiston käyttöoikeudet ja edistyneet protokollat, mutta täysi käyttöjärjestelmätuki on edelleen olemassa.

14. Spotflux

Spotflux näyttää luonnokselliselta, mutta käyttäjäraportit väittävät, että se on hienoa käyttää, jos sinulla on hyvin mainoksia. Se rahoittaa ilmaisen palvelun mainoksilla ja nopeusrajoituksilla. Siitä huolimatta, se on ilmainen, eikä siinä ole kuukausittaista kaistanleveyden rajoitusta.

15. VPNBook

VPNBookia käytetään lahjoituksilla ja se rakennetaan OpenVPN: n ympärille. Asennus on vaikeaa, koska sinun on ladattava OpenVPN-asiakasohjelma ja käytettävä yhtä VPNBookin monista määritystiedostoista. Vaihtoehdot eivät kuitenkaan ole huonot, koska jotkut kokoonpanot on optimoitu nopeaa selaamista varten ja toiset on tarkoitettu vertaisverkkoyhteyksiin..

Salasananhallinnat

Salasananhallinnat ovat VPN: n vastakkaisia. Vaikka ne lisäävät myös yksityisyyttäsi ja tietoturvaltasi verkossa, tarjolla on erinomaisia ​​ilmaisia ​​vaihtoehtoja. Useimmissa tapauksissa kirjoitusten lukumäärää rajoitetaan, mutta parhaiden salasanan hallintaohjelmien alhainen hinta tarkoittaa yleensä päivittämistä..

Toisin kuin edellisessä osassa, jotkut parhaista vaihtoehdoista ovat ilmaisia.

16. Dashlane

Dashlane on valinta parhaalle salasananhallinnalle Macille ja parhaalle salasananhallinnalle, ajanjakso. Hintalappu on korkein kuin useimmat, mutta se tarjoaa ilmaisen suunnitelman, jonka avulla voit tallentaa jopa 50 salasanaa yhteen laitteeseen. Korkean rajan takia ainoa asia, josta puuttuu, on usean laitteen synkronointi.

kojelauta kojelauta

kojelauta identiteetin kojelauta

dashlane henkilökohtaiset tietoasetukset

dashlane salasananvaihdin

dashlane salasanageneraattori

Edellinen

Seuraava

Jos haluat useiden laitteiden synkronoinnin tai jonkin muun Dashlanen erinomaisista ominaisuuksista, lue Dashlane-arvostelu.

17. Kiinteä salasana

Sticky Salasana on päivätty käyttöliittymä, mutta se on silti yksi parhaista vaihtoehdoista. Se on ainutlaatuinen siinä mielessä, että se antaa sinulle mahdollisuuden tallentaa salasanoja pilvessä tai paikallisesti; valinta, jota Password Depot ei salli (lue Password Depot -arvostelu).

tahmea salasana käyttöliittymä

tarttuva salasana uusi henkilöllisyys

tarttuva salasanalla varustettu muistio

tahmea salasanan suojaus kojelauta

tahmea salasana salasanan generaattori

Edellinen

Seuraava

Myös ilmainen suunnitelma on erinomainen, mahdollistaen salasanojen rajoittamattoman tallennuksen yhdessä laitteessa. Päivitys Premiumiin on kuitenkin halpaa, ja tuet Sticky Passwordin maskotia, manaattia. Voit oppia lisää siitä Sticky Password -tarkistuksessamme.

18. Zoho Holvi

Zoho Vault, kuten kaikki Zohon tuotteet, on suunnattu yrityksille. Silti henkilöille on ilmainen suunnitelma, jonka avulla voit tallentaa rajoittamattoman määrän salasanoja yhteen laitteeseen. Matala kuukausimaksu maksettuihin suunnitelmiin ansaitsi sen myös parhaimmissa perheiden salasananhallintaohjelmissa, joten pidä tämä mielessä, jos tarvitset useita käyttäjiä.

Zoho-Vault-Slider1
© Cloudwards.net

Zoho-Vault-Slider2
© Cloudwards.net

Zoho-Vault-Slider3
© Cloudwards.net

Zoho-Vault-Slider4
© Cloudwards.net

Zoho-Vault-Slider5
© Cloudwards.net

Edellinen

Seuraava

Voit oppia lisää ilmaisesta suunnitelmasta ja edistyneemmistä maksetuista tarjouksista Zoho Vault -arvostelumme kautta.

19. Abine hämärtää

Abine Blur on ehkä yksityisyyteen keskittyvä salasananhallinta markkinoilla. Saat täyden useiden laitteiden synkronoinnin ja salasanan tallennuksen yhdelle käyttäjälle ilmaiseksi. Lisäksi Abine Blur sisältää sähköpostien peittämisen, jonka avulla voit lähettää sähköposteja tuntemattomasta osoitteesta ja seurannan estäjän.

hämärtää kojetaulua

häivytä tilin asetukset

hämärtää naamioitua sähköpostia

hämäytä lisää tili

hämärtää tilin hallintaa

Edellinen

Seuraava

Premium-päivitys tuo mukanaan myös salasanan varmuuskopion, ensisijaisen tuen ja luoton sekä puhelimen peittämisen. Voit oppia lisää Abine Blur -kokoelmastamme.

20. RoboForm

RoboForm ansaitsi paikan parhaassa salasananhallintaohjelmassa iOS-oppaaseen erinomaisesta turvallisuudestaan ​​ja helppokäyttöisestä mobiilisovelluksesta. Ilmainen suunnitelma tarjoaa rajoittamattoman salasanan tallennuksen yhdelle käyttäjälle yhdessä laitteessa, ja vaikka siitä puuttuu usean laitteen synkronointi, se sisältää RoboFormin hienot jakamisominaisuudet.

Roboform ilmainen kokeilu

RoboForm kaikkialla, maksettu variantti, on yksi edullisimmista salasananhallinnoista. Voit oppia lisää RoboForm-arvosteluistamme.

21. LastPass

LastPass voitti kilpailun parhaassa ilmaisessa salasanan hallintaohjelmassa. Voit käyttää täysipalvelua, mukaan lukien rajoittamaton salasanan tallennus ja useiden laitteiden synkronointi, ilmaiseksi. Vaikka et saa salasanan varmuuskopiointia ja sovellusten palauttamista tai automaattista täyttämistä, ilmainen suunnitelma on suuri arvo.

lastpass-kojelauta

viimeinen lisäys

viimeisen muokkauksen kohde

viimeinen turvallisuushaaste

viimeinen kahden tekijän todennusvaihtoehto

Edellinen

Seuraava

Se on myös yksi helpoimmista salasanojen hallinnan käyttäjistä, selainpohjaisella käyttöliittymällä. Voit oppia lisää siitä LastPass-arvosteluistamme, samoin kuin kuinka se menee ensimmäiseen valintaamme Dashlane vs. LastPass -vertailussa.

22. Kaspersky Password Manager

Kaspersky, kuuluisa venäläinen virustentorjuntatoimittaja, tarjoaa myös salasananhallinnan. Maksullinen versio on puolet edullisimpienkin tarjoajien hinnasta, mutta tarjolla on myös ilmainen suunnitelma. Se jakaa jopa teeman LastPassin kanssa siinä mielessä, että se tarjoaa täyden holvikäytön monien laitteiden synkronoinnin avulla.

Kasperskyn vapaa suunnitelma

Se on silti huonompi vaihtoehto, koska sinulla on vain 15 merkintää. Se tekee siitä mieluummin kokeilun, mutta 15 merkinnän pitäisi riittää nähdäksesi, pitäisitkö palvelusta. Saat lisätietoja Kaspersky Password Manager -katsauksesta.

23. McAfee True Key

McAfee True Keyllä on paljon yhteistä Kasperskyn kanssa. Se on toinen virustentorjuntatoimittaja, joka tarjoaa ilmaisen ja edullisen palkkiojärjestelmän. Kasperskyn tavoin sen yläraja on 15 merkintää, mikä riittää silti palvelun kokeiluun.

Tosi-Key-Slider1
© Cloudwards.net

Tosi-Key-Slider2
© Cloudwards.net

Tosi-Key-Slider3
© Cloudwards.net

Tosi-Key-Slider4
© Cloudwards.net

Tosi-Key-Slider5
© Cloudwards.net

Edellinen

Seuraava

McAfee True Key voi tallentaa erilaisia ​​erityyppisiä merkintöjä, kuten salasanoja, muistiinpanoja, osoitteita ja luottokortteja. Valitettavasti nämä muut ilmoitustyypit lasketaan myös rajoituksesi mukaan. Voit oppia lisää siitä ja miksi päivitys Premiumiin on sen arvoista, McAfee True Key -arvioinnista.

24. RememBear

RememBear on TunnelBear-valmistajien tarjoama salasananhallintaohjelma. Toisin kuin VPN, ilmainen suunnitelma on kuitenkin yksi parhaimmista. Vaikka ominaisuusjoukkoa ei ole ollenkaan, RememBear tarjoaa silti rajoittamattoman salasanan tallennuksen yhdessä laitteessa ja helppokäyttöisen käyttöliittymän.

Tunneli-Bear-saavutukset
© Cloudwards.net

RememBear-asetukset
© Cloudwards.net

RememBear-Mobile-Setup
© Cloudwards.net

RememBear-Entry-Notes
© Cloudwards.net

RememBear varmuuskopiointi-Kit
© Cloudwards.net

Edellinen

Seuraava

Maksettu versio lisää monilaitteiden synkronoinnin ja salasanan varmuuskopion samaan hintaan kuin 1Password (lue 1Password-arvostelu). Voit oppia lisää siitä, miksi mielestämme ilmainen suunnitelma riittää RememBear-arvosteluistamme.

25. F-Secure-avain

F-Secure on virustorjuntayritys, joka tarjoaa myös salasananhallinnan. Maksettu versio on kalliimpaa kuin Kaspersky Password Manager ja McAfee True Key, mutta ilmaisella versiolla ei ole ilmoittautumisrajaa. Voit tallentaa rajoittamattoman määrän salasanoja yhteen laitteeseen.

F-Secure Slider1
© Cloudwards.net

F-Secure Slider2
© Cloudwards.net

F-Secure Slider3
© Cloudwards.net

F-Secure Slider4
© Cloudwards.net

F-Secure Slider5
© Cloudwards.net

Edellinen

Seuraava

Sillä on erinomainen ominaisuusjoukko ja käyttökokemus, myös salasanan tuonnissa. Voit oppia lisää siitä F-Secure Key -katsauksessa.

26. LogMeOnce

LogMeOnce on yksi markkinoiden monimutkaisimmista salasanojen hallintaohjelmista. Siinä on niin monia ominaisuuksia, että se ylittää käyttökokemuksen. Emme suosittele maksettua versiota, jos arvostat terveyttä. Onneksi sillä on ilmainen suunnitelma, joka tekee hiusten vetämisestä UI sen arvoista.

LogMeOnce-Slider1
© Cloudwards.net

LogMeOnce-Slider2
© Cloudwards.net

LogMeOnce-Slider3
© Cloudwards.net

LogMeOnce-Slider4
© Cloudwards.net

LogMeOnce-Slider5
© Cloudwards.net

Edellinen

Seuraava

Se tarjoaa rajoittamattoman salasanan tallennuksen, useiden laitteiden synkronoinnin ja rajoitetun pääsyn edistyneisiin ominaisuuksiin ilmaiseksi. Voit oppia lisää ilmaisesta suunnitelmasta ja lisäominaisuuksista LogMeOnce-katsauksessa.

28. Pääsalasana

Pääsalasana ei ole tarkalleen salasanan hallinta. Se käyttää yhdistelmää tekijöitä, kuten nimesi, pääsalasanasi ja verkkosivusto, luodaksesi yksilöllisen salasanan jokaiselle käyttämällesi verkkosivustolle. Tämän tarkoitetaan tapaa ohittaa salasanojen tallentaminen muualle kuin paikallisesti laitteellesi. Se on epätavallinen konsepti, jota voit kokeilla ilmaiseksi.

27. KeePass

KeePass on tunnettu salasananhallinta, joka on ollut olemassa jo jonkin aikaa. Se on avoimen lähdekoodin ja ilmainen, mutta mukana on muutama haitta. Se perustuu työpöydällesi, sitä ei voi synkronoida laitteiden välillä ja käyttöliittymä on ruma. Voit kuitenkin synkronoida manuaalisesti, jos käytät parasta tallennustilaa.

Pidä ilmainen

29. DataVault

DataVault on vähän tutkan alla, koska kaupallisesti kannattavammat vaihtoehdot ovat nousseet tilan eturintamaan. Se on maksettu tuote, mutta kokeilu on tarpeeksi pitkä, jotta voit ladata ja käyttää sitä jonkin aikaa. Se on myös halpaa.

Virustorjuntaohjelmisto

Virustentorjuntaohjelmistoja käytetään pääasiassa tietoverkkorikollisuuden torjuntaan ja suojataan sellaisilta haitallisilta haittaohjelmilta, kuten ransomware (lue ransomware-oppaamme). Toisin sanoen muut järjestelmät, kuten selaimen kaappaus ja tietojenkalastelu, voivat asettaa henkilökohtaisia ​​tietojasi vaaraan, koska voit lukea meidän, joka on tietojenkalastelu ja mikä selaa kaappausoppaita..

Paras virustentorjuntaohjelma voi suojata sinua työpöytäpohjaisilta uhkilta, kuten lunastusohjelmilta, ja tiedon louhintahuijauksilta, kuten mainosohjelmilta. Skannaamme viruksentorjunta-arvostelujemme löytääksemme ilmaiset työkalut, jotka tekevät parhaiten työtä.

30. AVG

AVG sijoittui ensimmäisessä sijassa parhaassa ilmaisessa virustentorjuntaohjelmiston oppaassa, ja hyvästä syystä. Siinä on joitain parhaimmista riippumattomista laboratoriotuloksista, runsaasti sisäänrakennettuja ominaisuuksia ja helppo käyttöliittymä käynnistystä varten.

AVG-liukusäädin1
© Cloudwards.net

AVG-liukusäädin2
© Cloudwards.net

AVG-liukusäädin3
© Cloudwards.net

AVG-liukusäädin4
© Cloudwards.net

AVG Slider5
© Cloudwards.net

Edellinen

Seuraava

Ilmaisessa versiossa on perussuojaus ja skannaus, mukaan lukien reaaliaikainen suojaus verkko- ja sähköuhkilta. Vaikka päivityksiä pyritään jatkuvasti, ei voida kiistää, että AVG on markkinoiden paras ilmainen vaihtoehto. Voit oppia lisää AVG-arvosteluistamme.

31. Kaspersky Free Anti-Virus

Kaspersky tunnetaan erittäin turvallisena virustorjuntaohjelmana, ja havaitsimme sen olevan totta, kun testimme sitä. Ilmaisesta versiosta puuttuu ominaisuuksia, mutta se tarjoaa silti samat tehokkaat skannaustilat ja reaaliaikaisen suojauksen täysversiosta.

Kaspersky-virustorjunta

Yksi iso puuttuminen on verkkokameran suojaus, ominaisuus, joka sai meidät suosittelemaan Kasperskya verkkokameran oppaan suojaamiseen. Silti ilmainen suunnitelma on vaikuttava ja päivitys maksulliseen pakettiin on halpaa, kuten voit lukea Kaspersky Anti-Virus -katsauksesta.

32. Bitdefender

Bitdefender on paras valinta parhaalle virukselle Macille ja parhaalle virustorjunnalle yleensä. Vapaa suunnitelma on hyvä, mutta ei niin hyvä kuin sen maksettu vastine. Vaikka saat silti parhaan mahdollisen suojan reaaliajassa, ominaisuudet puuttuvat.

BitDefender-Free

Erityisesti puuttuu monikerroksinen ransomware-suojaus. Voit silti tehdä paljon pahempaa. Voit oppia lisää Bitdefender Antivirus -katsauksestamme ja nähdä kuinka se kasvaa Kaspersky Anti-Virus -koodiin Bitdefender vs. Kaspersky -vertailussa.

33. Avast

Avast, joka ansaitsi paikan parhaassa Android-virustorjunnassa, on ollut tosiasiallinen ilmainen virustorjunta monien vuosien ajan. Sillä on erinomainen käyttöliittymä ja ominaisuusjoukko, mutta huolimatta siitä, että se on samassa hallinnassa kuin AVG, sillä on huonommat suojaustulokset.

Avast Pro Slider1
© Cloudwards.net

Avast Pro Slider2
© Cloudwards.net

Avast Pro Slider3
© Cloudwards.net

Avast Pro Slider4
© Cloudwards.net

Avast Pro Slider5
© Cloudwards.net

Edellinen

Seuraava

Silti on vaikea mennä pieleen Avastin kanssa. Se on käyttäjäystävällinen, kätevä ja suojaa sinua suurimmalta osaltaan uhkilta. Voit oppia lisää Avast Pro -katsauksestamme ja nähdä kuinka sitä verrataan Bitdefenderiin Bitdefender vs. Avast -oppaassa.

34. Avira

Avira sijoittuu katsauksissamme suoraan Bitdefenderiin, lähinnä kohtuullisen hinnoittelun, erinomaisten suojaustulosten ja monipuolisten ominaisuuksien vuoksi. Ilmaisessa suunnitelmassa ei ole niin monta ominaisuutta, mutta saat silti Aviran reaaliaikaisen suojauksen, tehokkaat skannaustilat ja mainosten estäjän.

Avira-Slider1
© Cloudwards.net

Avira-Slider2
© Cloudwards.net

Avira-Slider3
© Cloudwards.net

Avira-Slider4
© Cloudwards.net

Avira-Slider5
© Cloudwards.net

Edellinen

Seuraava

Sen avulla voit käyttää myös Aviran VPN- ja salasananhallintaohjelmien rajoitettuja versioita, joiden pitäisi olla riittävä työntääksesi sinua päivitykseen. Voit oppia, mitä ajattelemme näistä lisäyksistä täydellisessä Avira-arvosteluissamme.

35. Sophos

Sophos tarjoaa yhden käytettävissä olevista monipuolisimmista ilmaisista virustentorjuntapaketeista. Saat vanhempien valvonnan, kolmen laitteen suojauksen ja reaaliaikaisen web-seurannan kuluttamatta rahaa. Suurin ero sen ja maksetun suunnitelman välillä on, että se ei suojaa sinua käyttäytymisen perusteella. Sen sijaan se etsii jo havaittuja haittaohjelmia.

Sophos Home -liukusäädin1
© Cloudwards.net

Sophos Koti-liukusäädin2
© Cloudwards.net

Sophos Home -liukusäädin3
© Cloudwards.net

Sophos Home -liukusäädin4
© Cloudwards.net

Sophos Home -liukusäädin5
© Cloudwards.net

Edellinen

Seuraava

Myös suojaustulokset ovat hajallaan. On vaikea tehdä lopullista johtopäätöstä siitä, kuinka turvalliselle Sophosille annetaan, kuinka vähän tietoa on käytettävissä. Silti se on kunnollinen ilmainen vaihtoehto. Voit oppia lisää Sophos Home -katsauksessa.

36. Panda-turvallisuus

Jos se ei ollut raivostuttava käyttökokemus, Panda Security sijoittui korkealle muille arvosteluillemme. Hinnat ovat korkeat, mutta eivät kohtuuttomat, ja suojaustulokset ovat erinomaiset. Hidas käyttöliittymä estää meitä kuitenkin antamasta täydellisiä suosituksia.

pandan suojausliittymä

pandan turvatarkistusasetukset

panda-salasanan hallinta

panda security vpn

panda turvallisuus pc puhdistus

Edellinen

Seuraava

Ilmainen versio tekee vaivan arvoiseksi. Se voi suojata Windowsia tai Androidia, ja mukana on reaaliaikainen suojaus, USB-tarkastus ja Panda Security Rescue Kit, joka auttaa sinua palaamaan konetta murto-infektioilta. Lisätietoja näistä ominaisuuksista on Panda Security -katsauksessa.

37. Windows Defender

Jos olet Windows-käyttäjä, sinulla on jo yksi parhaimmista ilmaisista viruksista. Windows Defender ei ole salama, mutta se on tehokas. MRG Effitas myönsi sille 2-tason sertifikaatin Q2 2018 -spektrin täydellisessä analyysissä, eli se oli 98 prosenttia tehokas Windows-pohjaisiin uhkiin.

38. Comodo Free

Windows-käyttäjät voivat myös hyödyntää Comodo Free -sovellusta. Se käyttää reaaliaikaista suojausta ja käyttäytymisen seurantaa suojautuakseen haittaohjelmatietokannan ja uusien ohjelmien, joita ei ole vielä kirjautunut, uhkilta. Vaikka maksetussa versiossa on paljon enemmän ominaisuuksia, ilmaisen version pitäisi saada sinut toimeen.

39. Haittaohjelmat

Haittaohjelmat ymmärretään usein väärin, koska se ei ole teknisesti virustorjunta. Se on haittaohjelmien torjunta, eli se ei suojaa reaaliajassa uhilta. Sen sijaan se tunnistaa ja poistaa haittaohjelmat, jotka ovat jo koneellasi.

Malwarebytes ilmainen työkalu

Silti niin kauan kuin suoritat rutiininomaisesti skannauksia, Malwarebytes on hyvä vaihtoehto.

40. Tarkista kohta ZoneAlarm

ZoneAlarmilla ei ole paljon suojaustuloksia, mutta harvat numerot, jotka ovat käytettävissä, viittaavat siihen, että se toimii hyvin. Se on maksettu tuote, mutta siellä on ilmainen vaihtoehto, joka tarjoaa reaaliaikaisen suojauksen, palomuurin ja tietojen salauksen.

41. Lavasoft Ad-Aware Antivirus

Lavasoft Ad-Aware Antivirus on aikaisemmin saanut sekalaisia ​​suojaustuloksia. Se on harvoin päässyt Bitdefenderin tasolle, mutta ei ole koskaan laskenut alle 90 prosentin efektiivisen arvosanan.

Ilmainen versio on perus, sisältäen reaaliaikaisen suojauksen ja alkeellisen tarkistuksen. Päivitetty versio lisää verkkosuojausta, palomuuria ja muuta, mutta ilmainen versio näyttää houkuttelevimmalta laboratoriotulosten perusteella.

42. Qihoo 360 Total Security

Vielä yksi työkalu, jonka tulokset ovat epäselviä, Qihoo 360 Total Security auttaa sinua, jos budjetti on erittäin tiukka. Se ei ole ensisijainen valintamme ilmaisissa viruksentorjuntaohjelmissa, koska ydinsuojaus puuttuu. Siitä huolimatta se sisältää paljon lisäominaisuuksia, joista muut palveluntarjoajat veloittavat.

Suojattu viestintä ja sähköposti

Jos haluat tietää, kuinka salata tekstiviestit, tämä on sinulle tarkoitettu kohta. Käytämme puhelimesi ja työpöytäsi turvallisimpia viestisovelluksia. Vaikka ne ovat erilaisia, molemmat käyttävät samoja perussuojauskäsitteitä, joten muista lukea sähköpostiturvallisuusoppaamme saadaksesi nopeuden.

43. WhatsApp

Vaikka WhatsApp on ollut kansainvälisten matkailijoiden tukipilari, se ei ole ollut viime aikoina ollut turvallisuuden ylläpitäjä. Tästä huolimatta se käyttää nyt päästä päähän -salausta sen avulla lähetetyissä viesteissä. Tekstiviestien lisäksi voit lähettää ääniviestejä, valokuvia ja videoita sovelluksessa.

Salaus suojaa sinua ulkoisilta uhilta, mutta et menetä viestejäsi. Muista lukea oppaamme kuinka varmuuskopioida ja palauttaa WhatsApp-chat-historiaasi, jotta voit myös pysyä suojattuna siellä.

44. Signaali

Signaali tulee Open Whisper Systemsiltä, ​​ohjelmistokehittäjältä, joka tunnetaan parhaiten Signal-protokollan kehittämisestä, jonka sovellus on saanut nimensä. Se kattaa kaiken tekstiviestistä äänipuheluihin iOS: lla, Androidilla, macOS: lla, Windowsilla ja Linuxilla. Sillä on jopa yksityisyyden suojaajan Edward Snowdenin hyväksyntämerkki, jonka Open Whisper Systems näyttää verkkosivustollaan.

45. Voxer

Voxer on viestintäsovellus iOS: lle ja Androidille. Se tukee teksti-, valokuva-, video- ja sijaintiviestejä, mutta keskittyy erityisesti puheviestintään. Vaikka se on tavallinen viestisovellus edessään, se sisältää signaaliprotokollan, jonka avulla voit salata viestit. Muista vain kytkeä se päälle, koska Voxer ei ota ominaisuutta käyttöön oletuksena.

46. ​​Wickr Me

Wickr Me tarjoaa kokonaissalauksen iOS- ja Android-laitteille. Se ottaa myös yksityisyyttä vakavasti, poistamalla metatiedot, kuten maantieteelliset tunnukset ja ajat viesteistäsi. Viestit poistavat myös itsensä. Wickr Me sisältää asettamasi itsetuhoajastimen, joten laitteillasi ei ole viestejä kauemmin kuin haluat..

47. Pryvate

Aikaisemmat vaihtoehdot ovat keskittyneet yksittäisiin käyttäjiin, mutta Pryvate kohdistaa yrityksiä. Ilmainen versio on saatavana iOS: lle ja Androidille, ja se sisältää salatut puhelut ja tekstit. Jos otat käyttöön premium-version, saat suojatun videochatin, kuvaviestit ja sähköpostin.

48. Pöly

Pöly on toinen salattu viestintäsovellus iOS: lle ja Androidille, joka saa nimensä “pölyämiseen”. “Pöly” on silloin, kun sovellus poistaa viestisi heti, kun olet lukenut ne tai 24 tunnin kuluttua. Voit päättää minkä. Sillä on myös muita ainutlaatuisia ominaisuuksia, kuten mahdollisuus poistaa viestejä vastaanottajien puhelimista ja ilmoituksia, jos kuvakaappauksia otetaan.

49. Lanka

Kuten Pryvate, myös Wire on suunnattu yritysjoukolle, mutta henkilökohtaiseen käyttöön on saatavana ilmainen versio. Se on yksi vankeimmista vaihtoehdoista, joka tarjoaa suojatut puhelut, viestit ja tiedostojen jakamisen. Jos sinulla on joukkue ja keväällä on Wire’n Pro-versio, sinulla on myös pääsy videoneuvotteluihin, näytön jakamiseen ja ajastettuihin viesteihin.

50. Cyphr

Cyphr on peräisin Golden Frog -yhtiöstä, samasta yrityksestä, joka ylläpitää VyprVPN: tä. Jos pidät siitä palvelusta, olet myös tämän fani. Sovellus on saatavana vain iOS: lle ja Androidille, mutta Golden Frog suunnittelee tulevaisuudessa työpöytäversioita. Viestit suojataan 256-bittisellä AES: llä ja ottaen huomioon ajan, jonka vietimme VyprVPN: n kanssa, olemme varmoja, että tietosuoja on vakaa.

51. Facebook Messenger

Facebook on keskellä valtavia yksityisyyden suojaan liittyviä huolenaiheita ympäri maailmaa, mutta se tarjoaa viestinnälle päästä päähän -salauksen. Jos käytät sen ”salaisia ​​keskusteluja”, viestit suojataan ulkopuolisilta silmiltä. Sisäisten silmien pohjalta emme voi luvata mitään.

Jos olet epäilevä Facebook Messengerin käytöstä, emme voi syyttää sinua. Muista kuitenkin lukea Facebook-tietosuoja-asetusoppaamme, jos haluat tutustua ajatukseen tarkemmin.

52. KeeperChat

KeeperChat on suojattu viestintäsovellus yritykseltä, joka tekee salasananhallinnan Keeperistä, josta voit oppia Keeper-katsauksessa. Se on saatavana iOS: lle, macOS: lle, Androidille ja Windowsille, ja mukana tulee muutamia ominaisuuksia, jotka erottavat sen pakkauksesta, mukaan lukien yksityinen mediagalleria, jonka avulla voit tallentaa valokuvia ja videoita erillään puhelimen kamerasta.

53. Postilaatikko

Mailvelope on selainlaajennus, joka salaa suositut web-sähköpostisovellukset OpenPGP: n avulla. Laajennus on saatavana vain Chromelle ja Firefoxille, mutta selainturvallisuustutkimuksiemme perusteella sinun on joka tapauksessa käytettävä yhtä näistä. Se toimii Gmailin, Yahoo, Outlookin ja GMX: n kanssa, joten niin kauan kuin sinulla on tuettujen alustojen yhdistelmä, se on vankka vaihtoehto.

54. GNU Privacy Guard

GNU Privacy Guard on kuin Mailvelope siinä mielessä, että se suojaa sähköpostisi OpenPGP: llä ilmaiseksi. Se on parempi siinä mielessä, että se tukee enemmän käyttöjärjestelmiä, mutta huonompi siinä mielessä, että sen käyttö ei ole yhtä helppoa. Silti, jos olet Linux-käyttäjä tai et kuulu Mailvelopen tukemien selainten ulkopuolelle, se suorittaa saman tehtävän.

55. GPGTools

Mac-käyttäjät jäävät enimmäkseen kylmään sähköpostin salausten suhteen, koska suurin osa ohjelmista on kirjoitettu tukemaan Chromea ja Firefoxia, jolloin Applen ”upea” Safari -selain jättää itsensä. GPGTools on Mac-pohjainen vaihtoehto sähköpostien suojaamiseen OpenPGP: llä, jos käytät Safaria.

56. Zmail

Zmailin kaltaiset työkalut voivat aiheuttaa paljon haittaa, joten emme suvaitse palvelun väärinkäyttöä. Sen avulla voit luoda vääriä sähköpostiosoitteita ja lähettää viestejä jäljittämättömässä muodossa. Se on hyödyllinen etenkin ilmiantajille, mutta sitä voidaan käyttää myös haitallisten linkkien lähettämiseen epätietoisille vastaanottajille. Älä ole se kaveri.

57. sissisähköposti

Guerrilla Mail on samanlainen kuin Zmail siinä mielessä, että se voi luoda vääriä osoitteita, mutta se on tarkoitettu tarjoamaan sähköpostiosoitteita kirjautuessaan verkkotileihin. Se tuottaa uuden sähköpostin 10 sekunnin välein, joten voit antaa väärennetyn osoitteen verkkosivustolle ja vahvistaa tilin säilyttäen nimettömänä.

Mainosten estäjät

Suoraan sanottuna, mainokset ovat ärsyttäviä. Jos sivuutetaan verkkosivustojen välisessä seurannassa ilmeiset tietosuojaongelmat, näyttömainonta hidastaa selailukokemustasi ja syrjäyttää sivut, joille olet laskeutunut. Aiomme tarkastella seuraavia parhaita ilmaisia ​​mainosten estäjiä, vaikka katsomme myös artikkeliamme parhaista ponnahdusikkunoiden estäjistä..

58. AdBlocker Ultimate

AdBlocker Ultimate on erittäin arvostettu, koska se tarjoaa erinomaista selainohjelmaa. Voit käyttää sitä Chromen, Firefoxin, Safarin ja Operan kanssa, joten voit nopeuttaa selaamista, ellet ole Microsoftin fani. AdBlocker Ultimate on myös avoimen lähdekoodin versio, joten voit ladata lähdekoodin ja nähdä miten se toimii konepellin alla.

59. AdBlock

AdBlock tukee Chromea, Firefoxia, Safaria, Microsoft Edgeä ja Operaa. Se estää kaikki mainokset, mukaan lukien bannerit ja sivupalkit. Se jopa estää mainoksia ennen YouTube-videoita. Paina vain play. Voit lisätä myös poikkeuksia, jotta voit tukea haluamiasi verkkosivustoja estämällä muiden mainostamista. AdBlock on keskittynyt yksityisyyteen ja loistava valinta.

60. AdBlock Plus

Jos haet Googlelta mainosten estäjää, AdBlock Plus todennäköisesti aukeaa. Se on saatavana Firefoxille, Chromelle ja Operalle, ja mukana on paljon asetuksia hienosäätää selaimesi kokemusta. AdBlock Plus on osa Hyväksyttävät mainokset -aloitetta, joka tarkoittaa, että se näyttää oletuksena häiritseviä mainoksia tukeakseen verkkosivustoja, jotka luottavat mainostuloihin.

Tämä ominaisuus voidaan sammuttaa asetuksissa, jos haluat kuitenkin sulkea mainonnan kokonaan.

61. uBlock Origin

uBlock Origin on toinen parhaiten arvioitu mainosten estäjä Chromelle, Safarille, Firefoxille ja macOS: lle. Se keskittyy alhaisiin yleiskustannuksiin vähentämällä muistisi ja suorittimien käyttöä sen sijaan, että lisääisit sitä, kuten jotkut mainosten estäjät tekevät. Voit myös lisätä siihen useita suodattimia päästäksesi eroon tietyntyyppisistä mainosohjelmista ja seurannoista.

62. AdGuard

AdGuardilla on erinomainen alustatuki. Se on saatavana Chromelle, Firefoxille, Safarille, Microsoft Edgelle, Operalle ja Yandexille. Mainosten ja seurantalaitteiden estämisen lisäksi AdGuard pystyy käsittelemään anti-adblock-skriptejä. Jos olet joskus saanut ponnahdusikkunan, jossa sinua pyydetään poistamaan mainosten estäjä käytöstä, olet nähnyt ne toiminnassa. AdGuard voi ohittaa ne saumattoman selainkokemuksen saamiseksi.

63. Näyttää oikeudenmukaisen adblocker

Kuten AdBlock Plus, myös Stands Fair Adblocker yrittää estää tunkeilevia mainoksia antaen mainostuloihin perustuville verkkosivustoille näyttää tarvittavat. Se antaa sinulle hallinnan kokemuksestasi, jolloin voit näyttää tai estää YouTube-, sosiaalisen median ja hakutulokset-ilmoituksia.

Mainosten salliminen luotettavissa verkkosivustoissa on vaarassa, koska epärehellinen sivupalkki voi silti saastuttaa koneesi, mutta Stands Fair Adblocker antaa sinulle mahdollisuuden päättää, mitä verkkosivustoja tuet ja joita et.

64. 1Blocker

1Blocker on saatavana MacOS: lle ja iOS: lle, ja se hyödyntää Applen sisällön estoominaisuuksia. Mainokset ja sosiaalisen median jäljittäjät ovat oletusarvoisesti estettyjä, mutta voit määrittää 1Blockerin päästämään eroon kaikesta, mitä haluat. Ilmaisen version avulla voit estää yhden tyyppistä sisältöä, joten sen pitäisi saada sinut jonkin aikaa.

65. Aave

Ghostery on peräisin Cliqz-selaimen valmistajilta, johon pääsemme minuutissa. Se tukee Firefoxia, Chromea, Operaa, Safaria, Microsoft Edgeä ja Internet Exploreria, estämällä mainoksia ja seurantalaitteita. Myös selaimen laajennus on vankka, joten voit mukauttaa näyttöä näyttämään erilaisia ​​analyyseja siitä, mitä se on estänyt.

66. AdAway

AdAway on mobiilimainosten esto, joka on tarkoitettu yksinomaan juurtuneille Android-laitteille. Se on ilmainen ja avoin lähdekoodi, mikä tarkoittaa, että voit kirjautua sisään nähdäksesi miten se toimii teknisellä tasolla. Peruslähtökohtana on, että kun verkkosivusto pyytää mainosta, AdAway lähettää pyynnön tyhjälle IP-osoitteelle. Mainos ei koskaan noudeta, ja matkaviestinnän käyttökokemuksesi hyötyy.

Suojatut hakukoneet

Hakukoneet keräävät paljon tietoa. Vaikka tietoja kerätään pääasiassa markkinointitarkoituksiin, se aiheuttaa merkittävän turvallisuus- ja yksityisyysriskin. Koska hakukoneet pitävät sitä kirjaa, kuka tahansa, joka voi romahtaa palvelimen seinät, voi nähdä sinut ja mitä etsit verkosta, inkognito tai muuten.

On olemassa paljon “turvallisia” hakukoneita, joista monet ovat vain eräänlainen selaimen kaappaaja. Diskreetti haku on esimerkki. Mukana olevat tulokset ovat turvallisia, joten suosittelemme pitäytymistä niihin.

67. Aloitussivu

Aloitussivu käsittelee turvallista hakua eri tavalla. Omien indeksointirobotien käytön sijasta aloitussivu noutaa tulokset Googlelta. Käytät edelleen Googlea, mutta tunnistetiedot poistetaan ennen pyynnön lähettämistä, jolloin voit myös saada kakun ja syödä sen..

68. DuckDuckGo

DuckDuckGo on yksi tunnetuimmista turvallisista hakukoneista. Se käyttää tulosten palvelemiseen muita tietokantoja, lähinnä Yahoota, mutta se ei kirjaa aktiviteettiasi. Se tarjoaa myös selainlaajennuksen, joka estää jäljittäjät, pitää hakuhistoriasi yksityisenä ja sijoittaa verkkosivustot yksityisyyden suojaan.

69. Gibiru

Gibiru on tuntematon ja sensuroimaton hakukone, joka käyttää muokattua versiota Googlen algoritmista. Tavoitteena on indeksoida vähemmän tunnettuja verkkosivustoja tarjotakseen kaikki näkymät tietystä aiheesta. Sen lisäksi, että hakuhistoria on yksityinen, se auttaa sinua löytämään verkkosivustoja, jotka Google muuten olisi haudattu.

70. Oscobo

Oscobo on yksityinen hakukone, joka puhutaan Googlen tietojen louhintakäytännöistä. Se perustuu ajatukseen, että maksat ilmaisista palveluista henkilökohtaisilla tiedoillasi, mutta sinun ei tarvitse tehdä. Hakujasi ei kirjata, tietosi ovat salattuja eikä Oscobo käytä kolmansien osapuolien työkaluja tai skriptejä toiminnan kirjaamiseen tai seuraamiseen..

71. Sveitsinvuoret

Swisscows on ainutlaatuinen siinä mielessä, että se yrittää tarjota seurannan – räätälöityjen hakutulosten – edut ilman, että itse seuraisi sinua. Se on tuntematon hakukone, joka käyttää hakuasi kontekstissa tuottaaksesi tuloksia, joita se mielestäsi etsii. Siksi se on itse julistama ”vastausmoottori”, ei sinänsä hakukone.

72. Qwant

Qwant on yksi luettelomme moderneimmista vaihtoehdoista. Kuten muutkin, se on tuntematon hakukone, joka pitää hakuhistoriasi yksityisenä. Sillä on yllättävän paljon asetuksia, kuten aikuisille suunnatun sisällön suodattaminen, useita teemoja ja uutisia. Se ei myöskään vaadi tiliä sen käyttämiseksi, joten voit käyttää näitä asetuksia ennätyksetön.

73. WolframAlpha

WolframAlpha on opetuskäyttöön rakennettu vastausmoottori. Voit esimerkiksi kirjoittaa siihen monimutkaisen yhtälön ja saada tuloksen. Se on kuitenkin yksityinen hakukone. Vaikka sitä käytetään useimmiten vastausten löytämiseen kysymyksiin, se ei ole huono työkalu, jota voi olla arsenaalissasi.

74. Katkaise haku

Disconnect-haku tulee Disconnect-valmistajan, tietosuojatyökalun, johon pääsemme muutamassa osassa, valmistajilta. Omien indeksointirobotien sijasta Disconnect Search noutaa tulokset valitsemallesi hakukoneelle. Ennen kuin se tekee, se poistaa kaikki tunnistettavat tiedot, joten voit käyttää haluamaasi hakukonetta ilman seurantaa.

75. Lukol

Lukol toimii Google-hakutulosten avulla, mutta se ylläpitää yksityisyyttäsi hakemalla niitä. Pyyntösi toimitetaan välityspalvelimen kautta sen jälkeen, kun sen jäljitettävät elementit on poistettu. Vaikka se on vähemmän tunnettu, se on silti tehokas työkalu, jonka avulla voit käyttää Googlen tuloksia säilyttäen nimettömyys.

76. MetaGer

MetaGer käyttää Tor-verkon haaraa välityspalvelimena lähettämään hakupyynnöt. Se on meta-hakukone, joka tarkoittaa, että se lähettää pyynnön useille tietokannoille ja luo luettelon tuloksista. Toisin kuin Google, se ei suosi tuloksia, joita napsautetaan useammin, joten saatat kompastua johonkin, joka muuten haudataan.

Suojatut selaimet

Suojatut hakukoneet ovat hyvä alku, mutta suojatun selaimen käyttö voi viedä sinut usein pidemmälle. Anonyymien hakutulosten tarjoamisen lisäksi turvallisissa selaimissa on yleensä mainosten ja seurannan estäminen, sisäänrakennettu haittaohjelmasuojaus ja joskus turvallinen salasanojen hallinta.

77. Rohkea

Brave on yksi tunnetuimmista suojatuista selaimista. Se estää mainoksia ja verkkosivustojen välisiä jäljittäjiä, mutta antaa silti tavan tukea sisällöntuottajia. Vahvistetut julkaisijat voivat hyväksyä blockchain-pohjaisia ​​merkkejä. Nämä Ethereum-lohkoketjuun perustuvat tunnukset voidaan vaihtaa käyttäjän, mainostajan ja julkaisijan välillä eri valuutan muodossa.

78. Tor-selain

Toria pidetään usein yksityisyyden suojana. Se toimii salaamalla alkuperäisen yhteytesi ja palauttamalla sen sitten joukosta välityspalvelimia, jotta sijainti hämärtyy. Se toimii teoriassa paljon paremmin kuin käytännössä. Välityspalvelimia hoitavat vapaaehtoiset, ja Torilla on huono edustaja tartuttaa käyttäjien yhteydet haittaohjelmiin.

79. Cliqz

Cliqz tulee samasta yrityksestä, joka tekee Ghosterya. Se rakentaa mainosten ja seurannan estävät Ghostery-osat Web-selaimeen, jolla on ainutlaatuiset ominaisuudet. Esimerkiksi, se näyttää hakutulokset osoitepalkissa. Jos olet aloittanut haun, Cliqz ottaa automaattisesti parhaat tulokset ja näyttää ne.

Tämä on vain yksi esimerkki siitä, kuinka Cliqz auttaa tekemään selainkokemuksesta entistä kätevämmän ja turvallisemman.

80. Firefox Focus

Firefox Focus on Firefoxiin perustuva mobiiliselain. Se tulee myös Mozillasta, mutta se on yksityisyyteen keskittyvä vaihtoehto mobiililaitteille. Voit käyttää sitä itsenäisenä sovelluksena tai sisällön estäjänä Safarissa iOS-laitteissa. Mainosten ja seurantalaitteiden estämisen lisäksi se optimoi verkkosivut korvaamalla vieraat fontit ja lataamalla kuvia vain, kun selaat niiden ohi.

81. Orbot

Orbot on Tor-pohjainen Android-selain. Kuten Tor, se salaa liikenteesi ja poistaa sen useista välityspalvelimista ennen määränpäähänsä saapumista. Sillä on kuitenkin samat haitat. Solmut ovat edelleen vapaaehtoisten ylläpitämiä, joten yhteytesi todellinen turvallisuus on ilmassa.

Windowsin tietosuojatyökalut

Windows 10 luopuu paljon yksityisyydestäsi, ennen kuin edes avaat selaimen, sen yksityisyysasetuksista huolimatta. Vaikka olet estänyt kaikki seurantalaitteet, ohittanut kaikki geoblokit ja suojannut jokaisen salasanan, Microsoft voi silti kerätä käyttötietojasi. Aiomme tarkastella Windows-työkaluja, jotka suojaavat tietojen louhinnalta.

82. W10 yksityisyys

W10-tietosuoja antaa sinulle tehokkaamman ohjauspaneelin Windows 10: ssä. Vaikka Microsoft tarjoaa yksityisyyden perusasetukset, käyttöjärjestelmässä tapahtuu paljon, jota et voi määrittää. W10 Privacy antaa sinulle yksinkertaisen tavan mukauttaa näitä tietosuoja-asetuksia.

83. OO ShutUp10

OO ShutUp10 on toinen Windows-tietosuojatyökalu, joka antaa sinun hallita Microsoftin haudattuja asetuksia. Toisin kuin W10 Privacy, sitä ei kuitenkaan tarvitse asentaa. Voit suorittaa suoritettavan muistista, säätää haluamiasi asetuksia ja päästä eroon sovelluksesta.

84. Tuhoa Windows 10 vakooja

Destroy Windows 10 Spying on avoimen lähdekoodin työkalu, joka käyttää jälleen Windowsin piilotettuja yksityisyysasetuksia. Sen sijaan, että antaisit hallita näitä asetuksia, se yksinkertaisesti poistaa seurannan.

85. Spybot Anti-Beacon

Spybot Anti-Beacon korjaa Windowsin ja suosittujen selainten tietosuojaongelmia. Se tukee Windows 7-10 ja antaa muiden asetusten tavoin myös määrittää Windows-käyttöjärjestelmän syvyyteen piilotetut yksityisyysasetukset..

86. TinyWall

Windowsissa on hyvä palomuuri, mutta se ei tarjoa paljon käyttäjän hallintaa. TinyWall on kevyt ja helppokäyttöinen apuohjelma, joka antaa sinulle paremman hallinnan Windowsin palomuurista ja sen toiminnasta.

87. Windows-pesin

Kuten nimestä voi päätellä, Windows Washer on kuin käyttöjärjestelmälle kylpyamme. Se puhdistaa haitalliset tai ei-toivotut prosessit, poistaa välimuistissa olevat tiedostot ja nopeuttaa työpöydän käyttöä. Se poistaa myös tunnistettavat tiedot ennen niiden lähettämistä Microsoftille.

Ostajaa tai lataajaa kuitenkin varoitetaan. Vaikka sovellus on ilmainen, jotkut käyttäjäraportit väittävät, että sillä on jatkuvaa ponnistelua rekisteröintiavaimen ostamiseksi.

Muut tietosuojatyökalut

Yksityisyyden suojaamiseksi on olemassa paljon muita työkaluja, joista monet ovat ainutlaatuisia. Olemme pyöristäneet sekalaiset vaihtoehdot, jotka eivät mahdu siististi toiseen osaan.

88. Häntä

Tails on suora käyttöjärjestelmä, joka voidaan käynnistää melkein missä tahansa tietokoneessa USB-asemasta tai DVD-levyltä. Aktiivisen käyttöjärjestelmän etuna on, että se rakentaa itsensä, kun käynnistät sen, ja tuhoaa kaikki toiminnot, kun suljet sen. Vaikuttaa siltä, ​​että rakentaisit uuden tietokoneen joka kerta, kun istut, ja varmista, että mitään online-tai offline-toiminnoistasi ei kirjata.

89. Yksityisyyspiiri

Privacy Badger on samanlainen kuin mainosten estäjä, mutta sisällytimme sen tähän osaan, koska se ei itse asiassa estä mainoksia. Sen sijaan se keskittyy estämään selaimen seurantalaitteita, jotka kirjaavat aktiviteetin verkkosivustojen yli. Se alkaa lähettämällä Älä seuraa -signaali verkkosivustoille, ja jos ne eivät noudata, se oppii estämään lähettämiensä seurantalaitteiden.

90. HTTPS kaikkialla

HTTPS Everywhere on Chrome-, Firefox-, Android- ja Opera-selainlaajennus, joka pakottaa verkkosivustot käyttämään salattua yhteyttä aina, kun lataat ne. Kuten voit lukea SSL vs. TLS -oppaasta, monet sivustot alentavat yhteyksiä sen sijaan, että lataisivat. Tämä laajennus pakottaa turvallisen yhteyden käyttämiisi verkkosivustoihin.

91. Irrota

Disconnect on selainlaajennus ja mobiililaite, joka antaa sinulle tiedon kaikesta, mitä verkkosivustoilla tapahtuu kulissien takana. Se estää jäljittäjät, mukaan lukien mainonta, analytiikka ja sosiaaliset pyynnöt. Palvelu on ilmainen, mutta on myös maksettu versio, joka sisältää VPN: n kolmelle laitteelle.

92. GlassWire

GlassWire on ilmainen palomuuri ja verkonvalvontatyökalu. Se näyttää saapuvien ja lähtevien yhteyksien kaavion, joten saat paremman käsityksen järjestelmäsi yhteyteen. Se kerää nämä tiedot pääasiassa ilmoittaaksesi sinulle tunkeutumisista verkkoosi. Jos jotain epäilyttävää ilmestyy, GlassWire ilmoittaa sinulle.

93. Wireshark

Wireshark on kuin GlassWire siinä mielessä, että se on verkkomonitori, mutta se on paljon edistyneempi. Enimmäkseen hakkereiden käyttämä pakettihaku, jonka avulla voit seurata kaikkea verkon kautta virtaavaa. Vaikka aloittelijat eivät saisi käyttää sitä, Wireshark voi olla tehokas työkalu, jos lajittelet mukavasti pakettidata.

94. KeyScrambler

KeyScrambler on yksinkertainen työkalu, joka suorittaa viileän toiminnon. Se suojaa näppäinkäsittelyohjelmia vastaan ​​sekoittamalla näppäimistön selaimeesi ja työpöytäsovelluksiin. Missä tahansa syötät tietoja, saat silti sen, mitä syötit, mutta niiden välillä seisovat sovellukset saavat kimpun hölynpölyä.

95. CCleaner

CCleaner on suosittu sovellus, joka puhdistaa ja optimoi Windows-tietokoneet. Se voi lopettaa koneen resursseja kohoavia vieraita prosesseja, puhdistaa rekisterin ja poistaa väliaikaisia ​​tiedostoja, jotka vievät tilaa. Vaikka CCleaner on tarkoitettu suorituskyvyn optimoijaksi, se auttaa myös yksityisyyttä poistamalla syvälle sijoitetut tiedostot, jotka voivat sisältää tunnistettavia tietoja.

96. Facebookin yksityisyyden tarkistus

Tietosuojatarkastus on Facebookiin sisäänrakennettu työkalu, joka opastaa sinut sosiaalisen median jättilän tarjoamiin yksityisyysasetuksiin. Vaikka yksityisyyden tarkistus ei suojaa sinua Facebookilta, se suojaa sinua muilta käyttäjiltä. Virrankäyttäjät ovat todennäköisesti tietoisia suurimmasta osasta asetuksia, mutta tietosuojatarkastus toimii silti hyvänä ohjeena aloittelijoille.

97. Panopticlick

Panopticlick on verkkosivusto, joka tarkistaa selaimesi tunnistaakseen mahdolliset tietosuojaongelmat. Se kertoo, kuinka tehokkaasti selaimesi ja laajennuksesi ovat mainosten, seurannan ja sormenjälkien torjunnassa. Vaikka työkalu ei tee mitään muuta kuin testaamaan haavoittuvuuksia, se on silti hyvä rutiinitarkastus.

98. Älä seuraa

Älä seuraa -sovellus ei ole työkalu, mutta asetus, jonka voit ottaa käyttöön työpöydällä tai mobiililaitteilla. Sen on laatinut Future of Privacy Forum, ja sen avulla voit lähettää Älä seuraa -pyynnön Web-tietojesi kanssa. Yhteensopivat verkkosivustot vastaanottavat pyynnön, eivätkä käytä seurantalaitteita. Koska monet suuret verkkosivustot eivät ole vaatimusten mukaisia, se ei ole ihanteellinen työkalu, mutta se on silti vaihtoehto.

99. PeerBlock

PeerBlock on Windowsin avoimen lähdekoodin palomuuri. Mukana on myös Linux-versio nimeltään PeerGuardian. Se analysoi tietokoneesi lähettämät ja vastaanottamat paketit ja estää mitä tahansa mustalla listalla olevista IP-osoitteista. Se käyttää pääasiassa iblocklist.com-sivustoa, mutta voit myös asettaa oman mustan listan.

Lopulliset ajatukset

Jos tämä ei riitä raaputtamaan yksityisyyden kutinaasi, sinulla on todennäköisesti parempi käyttää maksettua vaihtoehtoa. Jos kuitenkin haluat tehdä due diligence -toiminnan, voit pitää itsesi suojassa kuluttamatta rahaa.

VPN-, salasananhallinta- ja virustorjuntaohjelmat hyötyvät päivityksistä, mutta voit tehdä paljon ilmaiseksi. Mainosten ja seurannan estäjistä salattuihin viesteihin – itsesi suojelemiseen tarvitaan vain vähän hakua.

Toivomme, että olemme auttaneet. Mitä yksityisyysvälineitä käytät? Kerro meille alla olevissa kommenteissa ja, kuten aina, kiitos lukemisesta.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me