WordPress.com-arvostelu – Ei, toinen – Päivitetty 2020

WordPress.com-arvostelu

WordPress on behemoth verkkosivustojen maailmassa, mutta tämä arvostelu koskee sen kaupallista .com-kilpailijaa. Se tekee paljon oikein, mutta ei toimita tietyillä avainalueilla, kuten voit lukea tästä täydellisestä WordPress-katsauksesta.


Kun sanot WordPress, suurin osa ihmisistä ajattelee WordPress.org-ohjelmaa, mutta siitä ei puhuta tässä katsauksessa. WordPress.com on Auttomaticin tarjoama maksettu työkalu, jolla on samanlainen mukautus kuin ilmaisella versiolla, mutta verkkosivustojen rakentaja on paljon helpompi käyttää ja on löytänyt paikkansa parhaiden verkkosivustojen rakentajien luettelossa..

WordPress on behemoth online-maailmassa. Hyvästä syystä Auttomaticin ohjelmistojen avulla rakennettiin yli 172 miljoonaa verkkosivustoa. Työkalu on tehokas, monimutkainen, siinä on suuri tuki ja tulokset näyttävät hyvältä käynnistykseen. Käymme läpi kaikki sen ominaisuudet tässä WordPress.com-koko raportissa.

wordpress-vertailu

vahvuudet & heikkoudet

Vaihtoehdot WordPress.com-sivustolle

ominaisuudet

WordPress.com tarjoaa sinulle paljon työkaluja ja antaa sinun muokata pieniä yksityiskohtia, kuten esimerkiksi sitä, onko uusi artikkeli tarkistettava ennen julkaisemista.

WordPress.com-blogit 

Bloggaaminen WordPress.com-sivustolla tapahtuu avaamalla “Artikkelit” -välilehti. Se on yksinkertainen käyttöliittymä, jonka avulla voit lisätä, hallita tai poistaa viestejä nopeasti. Voit luoda luonnoksia, mukautettuja linkkejä ja jopa lisätä kirjailijaryhmän alustaasi. Tällä tavoin, jos joudut työskentelemään freelance-avustajien kanssa, työnkulkua virtaviivaistetaan. Paras projektinhallintaohjelmisto tekee sen kuitenkin paremmin.

WordPress-blogi

Parasta on, että metatiedot, tunnisteet, viestiluokat ja sosiaaliset vuorovaikutukset ovat muokattavissa, mikä antaa käyttäjälle paljon hallintaa. Se ei ole niin monipuolinen kuin WordPress.org -alusta, mutta sitä on helpompi käyttää.

SEO WordPress.com-sivustolla

Tarkistimme WordPress.com-sivuston henkilökohtaisen suunnitelman avulla, joten emme saaneet kokeilla sisäänrakennettua hakukoneoptimointieditoria. Voit kuitenkin muokata paljon metatietoja minkä tahansa suunnitelman ”Asetukset” -välilehdeltä, mikä on ensimmäinen askel hyvään Google-sijoitukseen.

Lisäksi WordPress.com integroituu Yoast SEO: n kanssa, jonka avulla voit kohdistaa avainsanoja, analysoida sisältösi tehokkuutta ja nähdä arvioita tietyn artikkelin toimivuudesta. Jos olet valmis uhraamaan SEO-toimintoja vedä ja pudota -alustalle, lue uKit-arvostelu. Se ei ole yhtä voimakas, mutta sitä on helpompi käyttää.

WordPress.com-laajennukset

Laajennuksen lisääminen on teoriassa helppoa. Avaa vain työkalut-valikko ja seuraa kunkin lisäosan ohjeita. Laajennusten määritysongelma tarkoittaa ”WP admin” -alueen käyttöä, jota on paljon vaikeampi hallita kuin perusrajapinta.

Se on vastaintuitiivista. Ainoa syy siihen, että ihmiset ostaisivat WordPress.com-tilauksen, on, että sitä on helpompi käyttää kuin WordPress.org-käyttöliittymää, mutta ”WP admin” on verrattavissa monimutkaisesti.

Se sanoi, että siellä on hienoja laajennuksia. Voit esimerkiksi integroida Google-kieleen, joka kääntää sivusi automaattisesti kävijöille heidän IP-osoitteensa perusteella. Se on mukava lisäosa, mutta se ei ole täysimittainen lokalisointityökalu. Jos etsit sitä, lue Voog-arvostelu.

Toisaalta, suosittelemme edelleen WordPress.org-laajennuksia. Se on rikkaampaa kuin kolmansien osapuolien lisäosat, ja jos olet huolissasi helppokäyttöisyydestä, sen laajennuksiin sisältyy myös visuaalisia toimittajia, jotka vievät murhetun työn verkkosivun suunnittelusta pois..

WordPress-verkkokauppa

WordPressin verkkokauppajärjestelmä on monipuolinen. Siinä on perustuotteiden muokkausvaihtoehdot, kuten kuvan lisääminen, hintojen asettaminen eri valuutoissa tai lähetustietojen lisääminen. Tuotteet voidaan jakaa luokkiin, voit luoda muunnelmia heille ja voit maksaa PayPalin tai Stripen kautta. Voit myös luoda alennuksia ja kuponkeja tarjouseditorilla. 

Valitettavasti, kuten lomakeeditoinnilla, et voi ylimääräistä mailia luomalla mukautettuja kiitossivuja tai automatisoimalla sähköpostiviestit oston jälkeen. Tämä rajoittaa verkkokaupan perusmoottoria, mutta voit tehdä ne integroimalla WooCommerce-palveluun.

Kuten sanoimme, se on vaikeaa. Kokeile Shopifea saadaksesi käyttäjäystävällisemmän alustan, jonka avulla nämä vaihtoehdot ovat saatavana useammalle osalle ihmisiä. Se ei silti ole kävelyä puistossa, joten lue aloittelijalle suunnattu Shopify-opas, jos aiot antaa alustalle mennä.

Ominaisuuksien yleiskatsaus

WordPress.com-logowordpress.com

Alkaa 300 dollaria kuukaudessaKaikki suunnitelmat

Design

Esivalmistetut teemat

Muodonmuodostaja

HTML-editori

Foorumin tuki

Vektori Art Gallary

Audio

HD-video

Käytettävyys

Vedä ja pudota -rajapinta

SEO-editori

Mobiili-tuki

Sovelluskeskus

Blogin tuki

verkkokaupan tuki

Sivun muokkaus

Palvelut

SEO

Markkinointi

Verkkosivujen suunnittelu

Ekstrat

SSL-varmenne

Verkkotunnus

Mainosluotot

Sivuston katsaus

Tuki

Ohjekeskus

foorumi

Live Chat

Puhelin

Sähköposti

24/7 tuki

Video-oppaat

Tekstioppaat

Muut

Vapaa suunnitelma

hinnoittelu

Blogger-suunnitelma ei ole tyhjentävä, mutta se toimii, jos haluat vain alustan jakamaan ajatuksiasi. Saat verkkotunnuksen, sähköpostituen, suunnittelun perustason mukauttamisen, ilmaiset teemat ja perusversion ominaisuuksista, joista puhumme. Valitettavasti saamasi ilmainen verkkotunnus on .blog, joka ei ole ihanteellinen hakukoneoptimoinnille. 6 Gt tallennustilasta saattaa tulla liian vähän vuoden julkaisemisen jälkeen.

Henkilökohtainen suunnitelma on päivitys Blogger-suunnitelmaan. Se ei muuta mitään dramaattisesti. Se antaa sinulle vain normaalin verkkotunnuksen, lisää tallennustilaa ja edistyneempiä ominaisuuksia. 

Premium-suunnitelma puolestaan ​​sisältää rajattomat premium-teemat, edistyneet suunnittelumahdollisuudet ja markkinoinnin perustyökalut.

Liiketoiminta- ja verkkokauppasuunnitelmat antavat sinulle pääsyn SEO-työkaluihin, henkilökohtaiseen apuun, edistyneisiin verkkokaupan ominaisuuksiin, ja kalliimpi tarjoaa integraatiot parhaiden lähetysyhtiöiden kanssa. 

Kaiken kaikkiaan se on kohtuullinen hinnoittelujärjestelmä, joka on alle markkinoiden keskiarvon.

Lisäksi voit saada täyden hyvityksen 30 päivän kuluessa minkä tahansa suunnitelman ostamisesta. Kysymyksiä ei ole esitetty. Kaikilla suunnitelmilla saat myös verkkotunnuksen, joka palautetaan 48 tunnin sisällä sen ostamisesta. Viimeiseksi, voit kokeilla työkalua ilman liitettyjä johtoja käyttämällä ilmaista suunnitelmaa, joka on Bloggerin alennettu versio, joka antaa sinulle vähemmän tallennustilaa ja mukauttamista.

Design & Työkalut

Aloitaksesi WordPress.com-sivuston, sinun on valittava verkkosivustokategoria, löydettävä verkkotunnus, valittava suunnitelma ja sitten voit alkaa muokata verkkosivustoasi. Huomaa, että jos suljet hinnasuunnitelmat-välilehden muutaman kerran, sinulle tarjotaan mahdollisuus kokeilla ilmaista versiota työkalusta.

Suosittelemme kokeilemaan sitä ilmaiseksi ennen suunnitelman ostamista, jos työkalu sopii tarpeisiisi. Siitä huolimatta, voit muokata verkkosivustosi sisältöä ja tyyliä muutamalla valikolla.

”Tilastot” -valikko toimii Jetpack-laajennuksen avulla ja antaa yleisölle yleiskuvan. Se ei ole niin pitkälle edennyt kuin Google Analytics -raportti, mutta on hieno nähdäksesi kuinka edistyt. Erinomainen ominaisuus on, että näet nopeasti viimeisimmän artikkelisi suoriutumisen, mikä auttaa, kun haluat lyhyen päivityksen verkkosivuston sisältökehityksestä..

WordPress-viimeaikainen

Sivusto-välilehdessä voit hallita julkaistua sisältöä. Se on hajotettu sivuiksi, artikkeleiksi, mediaksi ja kommentiksi, joten sisällön analysoinnissa on paljon joustavuutta. Voit esimerkiksi selata nopeasti läpi sen, mitä ihmiset kommentoivat viestejäsi, mikä virtaviivaistaa yrityksesi yhteisöpyrkimyksiä.

Lisäksi “media” -välilehti on kehitetty niin kuin se on WordPress.org-sivustossa. Tämä tarkoittaa, että voit muokata kuvia paremman koon, metakuvausten ja vaihtoehtoisen tekstin suhteen. Se on loistava työkalu, koska mediasisältö on välttämätöntä Googlen oikealle indeksoinnille ja sijoitukselle.

Suunnitteluvalikko voisi liittyä päivityksiin. Se on paremman näköinen versio WordPress.orgin teemaeditorista, mutta kärsii samoista rajoituksista. Esimerkiksi otsikon koon muuttaminen on iso taistelu. Toisaalta voit lisätä CSS-katkelmia valikon avulla, joten se tarjoaa enemmän kuin teemamuokkauksia.

Jos et ole tyytyväinen WordPress.com-verkkosivustojen ilmeeseen, voit kokeilla Squarespacea. Se ei ole yhtä tehokas bloggaamisessa, mutta se on lähellä, ja se luo upeita verkkosivustoja. Lue lisää Squarespace-arvosteluista.

WordPress-työkalut

Työkalut-välilehti keskittyy laajennuksiin ja tuettuihin integraatioihin. Voit käyttää sitä lisätäksesi sivurakentajan, Yoast SEO: n, WooCommerce: n ja Google Analyticsin työkalusarjaasi, mutta siinä on myös innovatiivisia laajennuksia. Se voi esimerkiksi integroitua Upwork-ohjelmaan parantaakseen yhteistyötä freelance-kirjoittajien kanssa.

WordPress-plugins

Järjestelmänvalikko antaa sinun tehdä tausta-asetuksia. Sieltä voit muokata verkkosivustosi kieltä, osoitetta, iskulausetta, otsikkoa ja jopa aikavyöhykettä. Lisäksi saat kymmeniä komentoja kommenttien hallintaan, mikä taas osoittaa, että alusta on keskittynyt auttamaan bloggaajia.

On kuitenkin haittapuolia. WordPress.com ei ole vedä ja pudota -editori. Kuten WordPress.org, myös muokkaaminen perustuu lomakkeisiin ja muokat suunnittelua ja sisältöä erikseen.

Kuten WordPress.org, tämä aiheuttaa suuren ongelman. Et voi muokata sivua ja nähdä tulosta reaaliajassa, koska työskentelet sanojen ja kuvien kanssa erikseen. Sinut törmää ongelmaan myös suunnittelupäätöksiä tehtäessä. Olipa kyse fontista tai värivalikoimasta, muokkaat sitä pienestä vaihtoehtoluettelosta, mutta et näe tuloksia heti. Se rikkoo verkkosivustojen rakentamisprosessia.

Kääntöpuolella teemat ovat reagoivia ja esteettisesti miellyttäviä. Voit valita 294 mallista, mutta ne eivät myöskään ole virheettömiä. Eri teemojen avulla voit muokata teemaeditorin erilaisia ​​näkökohtia, kuten värejä tai fontteja, joten sinulla voi olla vaikea selvittää, missä nämä vaihtoehdot ovat.

Olisi myös apua, jos voisit muokata mediaa sivulla. Se on nopeampaa tällä tavalla ja useimmat verkkosivustojen rakentajat antavat sinun tehdä sen. Valitettavasti tällaiset vaihtoehdot ovat mahdollisia vain vedä ja pudota -sivuston rakennustyökalulla. Jos etsit sitä, lue Weebly-arvostelu.

Helppokäyttöisyys

WordPress.com-käyttöliittymää on helpompi käyttää kuin WordPress.org-käyttöliittymää. Se on alustan tärkein myyntikohta. Se on paremmin suunniteltu, siistinä ja valikot on merkitty paremmin nopeampaa navigointia varten. Lisäksi kieli on paljon yksinkertaisempi ymmärtää. On selvää, että kehittäjät pyrkivät tekemään tästä alustasta aloittelijaystävällisen. 

Se voisi käyttää nopeaa opetusohjelmaa, mutta pääset siitä muutamassa istunnossa ilman yhtä. Ongelmana on, että on olemassa monia hyödyllisiä työkaluja, joista et tiedä, jos et lue tietokeskusta. Voit esimerkiksi rajata kuinka monta kertaa ihminen voi kommentoida yhtä artikkelia. Tämä on hieno tapa estää roskapostia, mutta vaihtoehto on piilotettu useiden valikoiden ja välilehteiden alle.

Blogin ylläpitämistä ei voida tehdä samalla ohjauksella kuin WordPress.org-sivustolla. Esimerkiksi muokattavia metatietoja on yksinkertaistettu, mutta se tarkoittaa, että blogi on helpompaa. Vaikka laajennuksia on vähemmän, mikä tarkoittaa käyttäjän vähemmän hallintaa, se tarkoittaa vähemmän hämmennystä henkilölle, joka ei tunne sitä, mitä Yoast SEO tai OptinMonster voi tehdä.

Tuki

WordPress.comin tietokeskus on yksi parhaista, joita olemme tarkistaneet. Siinä ei ole tonnia luokkia epämääräisissä aiheissa, vaan se luo matkan tavalliselle käyttäjälle.

WordPress-tuki

Se erottaa verkkosivustojen rakennusprosessin neljään vaiheeseen, joissa kaikissa on laatuoppaat ja video-oppaat WordPress.com-sivuston kaikista näkökohdista..

WordPress-oppitunnit

Se on saatavana myös näytön chatista milloin tahansa. Jos tämä ei riitä, voit ottaa yhteyttä kehittäjiin lähettämällä lipun, juttelemalla Auttomaticin “onnellisuussuunnittelijoiden” kanssa tai lähettämällä kyselyn WordPressin foorumeilla. Se on monipuolinen järjestelmä, jolla on kaikki tukena sinua verkkosivuston kehittämisessä.

Valitettavasti henkilökohtaista tukea ja juttelemista Auttomatic-edustajien kanssa on saatavana vain kalliimmissa suunnitelmissa. Jos etsit laadukasta tukea halvemmalla, lue Site123-arvostelu.

Tuomio

Jos haluat WordPress.org-version, jota on helpompi käyttää ja jolla on kunnolliset sisällönhallintajärjestelmän toiminnot, kokeile WordPress.com. Jos etsit vetämistä ja pudottamista, tutustu parhaisiin verkkosivustojen rakentajiimme nähdäksesi mikä sopii sinulle. Suosittelemme yleensä Wixiä. Lue Wix-arvosteluista saadaksesi selville miksi.

Jos haluat jotain erilaista, lue paras web-palveluntarjoajien artikkeli. Suosittelemme käyttämään WordPress.org-palvelua näiden palveluntarjoajien kanssa, mutta katso ympärillesi ja katso, onko jotain kiinnostavaa.

Oletko samaa mieltä WordPress.com-analyysistämme? Kerro meille alla, ja kiitos lukemisesta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map