Weebly-arvostelu – päivitetty 2020

Weebly arvostelu

Weebly on yksi vanhimmista ja luotettavimmista verkkosivustojen rakentajista, ja hyvästä syystä: se on helppo käyttää ja siinä on hienoja suunnitteluvaihtoehtoja. Tutustu Weebly-arvosteluamme saadaksesi selville, onko se oikea valinta valmistajallesi.


Weebly palvelee yli 40 miljoonaa verkkosivustoa 325 miljoonalle käyttäjäyleisölle kuukaudessa. Ei ole vaikea kuvitella, miksi suunnittelijapohjat ovat valmiina ja runsaasti erinomaisia ​​verkkokaupan työkaluja. Kun molemmat ovat kädessä, on selvää, miksi Weebly kuuluu parhaiden verkkosivustojen rakentajiimme.

Vuonna 2006 kolme Penn State-tutkinnon suorittanutta perusti Weeblyn. Tuolloin se oli tarkoitettu tapaksi muille opiskelijoille tehdä ja ylläpitää salkkua verkossa. Vuotta ja vähän sijoittajarahoja myöhemmin Weebly julkaisi kuitenkin yhden ensimmäisistä WYSISYG (eli mitä saat) web-rakennusrajapinnoista..

Siitä lähtien yritys on jatkanut rakennusmiehen kasvattamista, uusien ominaisuuksien käyttöönottoa ja uusien mallien käyttöönottoa. Kokeilimme vanhaa suosikkia nähdäksemme, kuinka se kestää nykypäivän normeja kilpailijoiden meressä, joka nipistää Weeblyn kantapäällä. Vaikka kaikki ei ole täydellistä, yksi asia on varma, Weebly on silti vahva haastaja yrityksellesi.

weebly-käyttöliittymä

weebly sivupalkki

weebly-blogin vaihtoehdot

weebly seo -vaihtoehdot

weebly-sovelluskeskus

Edellinen

Seuraava

Vaihtoehtoja Weeblylle

vahvuudet & heikkoudet

ominaisuudet

Weebly tarjoaa varastosta yllättävän määrän ominaisuuksia sivustosi rakentamiseen ja hallintaan. Vaikka suurin osa muista rakentajista pystyy suorittamaan samat toiminnot, harvoissa on mukana kaikki rakennetut. Weeblyn avulla tarvitsemasi työkalut ovat käden ulottuvilla, ja suurella sovelluskaupalla kapeisiin tarpeisiin.

Aloitetaan kuitenkin siitä, mikä on mukana. Weebly antaa sinulle muodon ja blogin tuen “get go” -ohjelmasta, mikä tarkoittaa, että muita sovelluksia ei tarvita. Muodonmuodostaja on vähemmän lempeä, varma, mutta silti uskomattoman hyödyllinen. Se käyttää samaa vetämis- ja pudotusliittymää kuin muu käyttöliittymä, mikä tarkoittaa, että voit luonnostella intuitiivisesti lomakkeita ja kerätä tietoja.

weebly-muotoinen toimittaja

Blogi on ainakin ensi silmäyksellä mielenkiintoisempaa. Weebly käyttää hieman erilaista lähestymistapaa blogin perustamiseen. Sen sijaan, että asennat sovelluksen ja käytät sellaista käyttöliittymää, kuten WordPress, lisäät vain blogisivun ja luonnosviestejä editorista. Se on aluksi vastaintuitiivinen, mutta paranee ajan myötä.

Jokainen voi kuitenkin kirjoittaa blogeja ja luoda lomakkeita, joten Weeblyn ominaisuusryhmästä tulee todella mielenkiintoinen vain ulkoisten sovellusten kanssa. Voit asentaa nämä huonot pojat suoraan käyttöliittymästä ja vetää sivustosi elementtejä kuten muutkin. Joitakin suosikkeja, joita löysimme, olivat Tulostava toteutus, Easy Magazine ja PinPoll.

weebly-sovelluskeskus

Vaikka emme voi linkittää sovelluksia suoraan (koska ne sijaitsevat editorissa), voimme kertoa, että ne ovat kaikki kolmansia osapuolia. Toisin kuin Wix, jossa suurin osa sovelluksista on ensimmäisen osapuolen tuotteita, Weeblyn markkinapaikalla on suuri valikoima vaihtoehtoja (lue Wix-arvostelu, kuinka se eroaa täältä).

Tämä on kuitenkin hieman kaksiteräinen miekka. Vaikka vaihtoehtoja on enemmän, myös siellä on paljon roskaa. Jos olet selaillut WordPress-laajennuksia, tiedät varmasti sen, että voit selata luetteloa matalapisteisistä niche-sovelluksista. Vaikka WordPressissä ei ole niin paljon bulkkia, sinun on tehtävä hieman seulottava löytääksesi hyvät asiat.

Jopa tuon pienen valituksen takia ominaisuuksista on vaikea löytää ongelmia. Weebly sisältää huomattavan määrän virtaa portista, runsaasti sovelluksia sen varmuuskopioimiseksi. Vaikka joudut ehkä kaivaa ympäri löytääksesi tarvitsemasi, se on varmasti siellä, ja pieni ylimääräinen työ ei koskaan satuta ketään.

Weeblyn ominaisuuksien yleiskatsaus

Weebly-logowww.weebly.com

Ilmainen 5 Gt

Design

Esivalmistetut teemat

Muodonmuodostaja

HTML-editori
rajallinen

Foorumin tuki

Vektori Art Gallary

Audio

HD-video

Käytettävyys

Vedä ja pudota -rajapinta

SEO-editori

Mobiili-tuki

Sovelluskeskus

Blogin tuki

verkkokaupan tuki

Sivun muokkaus

Palvelut

SEO

Markkinointi

Verkkosivujen suunnittelu

Ekstrat

SSL-varmenne

Verkkotunnus

Mainosluotot

Sivuston katsaus

Tuki

Ohjekeskus

foorumi
0

Live Chat

Puhelin

Sähköposti

24/7 tuki
0

Video-oppaat

Tekstioppaat

Muut

Vapaa suunnitelma

hinnoittelu

Weebly aloitti elämänsä ilmaisena verkkosivustojen rakentajana, mutta on kasvanut jotain paljon suuremmaksi. Silti sen perusta on ilmainen. Ilmainen suunnitelma antaa sinulle täyden käyttöoikeuden käyttöliittymään, mutta sinun on pakko käyttää Weebly-aliverkkotunnusta ja näyttää mainoksia sivustossasi. Silti ilmainen suunnitelma on yllättävän hyvä. Saat täyden SSL-tietoturvan sivustollasi, chat- ja sähköpostituki, ilmaiset SEO-työkalut ja pääsyn yhteisöfoorumille.

Jos kuitenkin haluat käyttää omaa verkkotunnustasi, sinun on päivitettävä Yhdistämiseen. Se on täsmälleen sama suunnitelma kuin ilmainen, mutta voit käyttää omaa verkkotunnustasi Weeblyn tarjoaman verkkotunnuksen sijaan. Se ei ole kovin jännittävää, ei, mutta 4 dollarilla kuukaudessa, se on silti halvempi kuin sama suunnitelma Wixissä.

Starter on ensimmäinen oikea suunnitelma Weeblyllä. Se leikkaa kaikki mainokset ja antaa sinun käyttää omaa verkkotunnustasi (mukana ilmainen verkkotunnus) Weebly-rakennusohjelman kanssa. Vielä parempi, tämä on ensimmäinen suunnitelma, jonka avulla voit tehdä verkkokauppasivuston. Saat vain 10 tuotetta, varmasti, mutta se on myös alle kolmasosa SquareSpace-tavaratalon hinnoista (lue lisää tästä SquareSpace-arvosteluista).

Suunnitelman nimi, Starter, on kaikki mitä sinun täytyy tietää siitä. Se on hyvä suunnitelma jollekin vasta aloittamassa. Pienemmällä voimalla Pro-suunnitelma on kuitenkin paljon parempi. Avat lähes kaikki Weeblyn sivuston ominaisuudet ja lisäät verkkokaupan tuoterajoituksia.

Suunnitelma sisältää sivustosi videotaustat, upotettavan HD-videon ja äänen, jopa 100 rekisteröitynyttä jäsentä ja 25 tuotetta. Vain muutamalla dollarilla enemmän kuukaudessa, se antaa sinulle paljon enemmän ominaisuuksia kuin Starter ja sen pitäisi olla keino, kun valitset yhden valikoimasta.

Weeblyn verkkokauppasuunnitelmat

Liiketoimintasuunnitelmat ovat paljon kalliimpia ja seuraavat trendiä, jonka näemme paljon verkkosivustojen rakentajien kanssa. Se on lähes kaksinkertainen keskimmäisen suunnitelman hintaan ja osoittaa väheneviä tuottoja. Jopa niin, on olemassa muutamia merkittäviä ominaisuuksia, jotka voivat tehdä tästä suunnitelmasta sen arvoisen sinulle.

Ne ovat erityisen arvokkaita, jos aiot ylläpitää verkkokauppaa. Tuoterajoitukset peruutetaan kokonaan, ja sinulta veloitetaan nolla transaktiomaksua. Saat muita verkkokaupan ominaisuuksia, kuten tuotearvioita, toimitus- ja verolaskuria sekä varastonhallintatyökaluja. Se ei ole ihanteellinen suunnitelma useimmille, mutta välttämätön, jos ylläpidät verkkokauppaa.

Verkkokaupat voivat hyödyntää myös sovelluskauppaa. Lisäykset, kuten Printful, ovat erityisen hyödyllisiä, joiden avulla voit myydä paitoja, laukkuja ja paljon muuta varastossa. Asenna sovellus, lähetä mallisi ja Printful täyttää kaikki tilaukset.

Weebly-kaupat puhaltavat hyvin kahden muun titaanin kanssa web-rakennustilassa, Wix ja SquareSpace. Se on halvempi kuin molemmat, kun se esittelee edelleen Wix-valintaa. Vaikka suunnitelmat eivät ole yhtä tasapainossa, on vaikea kiistellä Weeblyn hintapistettä.

Design & Työkalut

”Vedä ja pudota” on vähän mielivaltainen termi, kun kyse on web-rakentajista. Toki, melkein kaikkien suunnittelijoiden avulla voit olla vuorovaikutuksessa suoraan verkkosivustosi kanssa, mutta harvat käyttävät sitä suunnittelun päämoottorina. Toisaalta Weebly omaksuu tämän lähestymistavan täysin.

Kaikki, mitä teet sivustossasi, voi kirjaimellisesti olla huumeita työkaluriviltä verkkosivullesi. Lisäämäsi elementit näytetään työkalurivillä näytön vasemmalla puolella jaettuna kategorioittain. Voit esimerkiksi vetää ”diaesitys” -ruudun kohtaan näytöllä ja tarpeeksi varma, että diaesitys tulee näkyviin.

weebly-toimittaja

On kuitenkin huomattava, että tämä on sivukohtainen. Vaikka yleismaailmallisia elementtejä on olemassa, monet vaihtoehdoista ovat täysin riippuvaisia ​​muokattavasta sivusta. Voit esimerkiksi lisätä blogin vain omistettuun blogisivulle. Teemasta riippuen on poikkeuksia, mutta sääntö pätee useimmissa skenaarioissa. Puhumme lisää siitä, miten tämä vaikuttaa kokemukseen, alla olevassa ”helppokäyttöisyys” -osiossa.

weebly-blogin sivupalkki

Teemoista puhuminen on kuitenkin malli sivustosi luomiseen Weeblyn avulla. Valittavana on kohtuullinen, vaikkakaan ei suuri, jokainen sopii täyteaineisiin osoittamaan, kuinka suunnittelija aikoo näyttää.

On kuitenkin olemassa ongelma. Rajoitettu valinta tarkoittaa, että valita on vain muutamia käytännön teemoja. Vaikka mikä tahansa sivusto voi silti saavuttaa tarkoituksensa yhdellä näistä malleista, useimmat näyttävät näyttävämmältä kuin hyödylliseltä. Ei ole niin, että jokin teemoista näyttäisi huolta, itse asiassa, ne näyttävät melko hyvältä, mutta et välttämättä löydä suoraviivaista ilmettä.

Jos olet kuitenkin puhtaan ja tyylikkään lähestymistavan suunnittelussa, löydät todennäköisesti jotain mitä pidät. Weebly on ehdottomasti houkutteleva kyseisille markkinoille puhtailla, levinneillä malleilla, jotka on tarkoitettu pitämään suuria kuvia ja runsaasti ainutlaatuisia elementtejä.

weebly-teemat

Kun olet löytänyt teeman ja mukauttanut sitä makusi avulla työkalurivillä, voit muuttaa ylävalikkoa muuttaaksesi sivustosi yleisiä elementtejä. Kokoonpano-välilehti on pääsy vetämällä ja pudottamalla -liittymään, käyttöliittymän pääosaan. Sen jälkeen ovat sivujen, teeman, sovellusten ja asetusten painikkeet.

weebly-työkalurivi

Sivut tekevät vain tämän, hallitse sivujasi. Voit lisätä uusia, muuttaa järjestystä ja nimetä uudelleen, mutta täällä ei ole liikaa. Teema on vähän mielenkiintoisempi, sillä se voi muuttaa asentamasi yleisiä parametreja. Se on erilainen jokaisella, mutta joitain yleisiä ominaisuuksia, joita saatat nähdä, ovat hakupalkin käyttöönotto, tarttuva otsikko ja fonttivaihtoehdot.

weebly-sivujen toimittaja

Sovellukset-osio on paras osa ylävalikosta. Täältä voit asentaa uusia lisäyksiä sivustoosi ja viedä sen kauniilta sivulta jotain hyödyllistä. Kuten yllä olevassa ominaisuusosassa mainittiin, luettelo on melko laaja, joten tarvitsemiesi asioiden löytäminen ei ole liian vaikeaa.

weebly-sovellusliike

Viimeiseksi asetussivu ei ole kiinnostava, mutta silti täynnä ominaisuuksia. Voit muuttaa esimerkiksi faviconia, lisätä sivuston salasanan ja ottaa käyttöön SSL-varmenteen. Yksi meille osoittautunut osio oli kuitenkin SEO-osa. Asetussivulta voit määrittää avainsanasi ja sivuston kuvauksen ja käsitellä jopa uudelleenohjauksia.

weebly SEO -asetukset

Verkkokaupoilla on rakennusalalla muutama eri vaihtoehto. Voit määrittää hyväksytyt maksutavat, lisätä myymälän perustiedot ja asettaa ja valita toimituskulut. Yllättävää on, että tässä tehokkain työkalu on tuotteiden lisääminen.

Voit luetella fyysisiä tavaroita, digitaalisia latauksia ja palveluita, jokaiselle tuotteelle on sisäänrakennettu SEO. Liiketoimintasuunnitelmissa on muutamia tuotteille tarkoitettuja lisäominaisuuksia, kuten automaattinen varastoseuranta, manuaaliset verovapautukset, matalat ja loppumassa olevat merkit sekä myynnissä olevat merkit..

Weebly käsittelee muotoilua hieman eri tavalla, mutta se toimii silti hyvin. Löydät melko monia vaihtoehtoja konepellin alla, mikä on melko tyylikäs, kun otetaan huomioon käyttöliittymän puhtaus. Vaikka olisimme halunneet nähdä enemmän valintaa esivalmistettuissa teemoissa, Weeblyä on vaikea rangaista liian kovasti ottaen huomioon, kuinka hieno kaikki muu on.

Helppokäyttöisyys

Kuten yllä olevassa osassa mainittiin, Weebly suhtautuu tyypillisesti verkkosivustojen rakentajaan. Mainostettu vedä ja pudota -rajapinta on todellakin se, puhdasta vetämis- ja pudotuskokemusta. Täysin vuorovaikutteinen järjestelmä voi viedä tottumisen tienaamisen, mutta tekee siitä pitkälle monimutkaisten tehtävien helpottamiseksi.

Kaikkia muutoksia varten löydät vain haluamasi kuvakkeen ja vetämällä sen sivulle. Weebly määrittelee teeman jokaisen sivun eri alueet, joihin elementit voidaan sijoittaa, ja säätää ympäröivät elementit automaattisesti sopimaan siihen. Se toimii melko hienosti, varsinkin vähän suunnittelukokemuksella, koska sinun ei tarvitse koskaan huolehtia asioiden sisustamisesta täydellisesti.

weebly ruudukon linjat

Verkkosivu on vähän kuin palapeli ja valitset sen muodostavat kappaleet. Jopa kun yritimme rikkoa sivua lisäämällä tonni elementtejä, se oli vaikea tehdä. Toimittaja muutti kaiken automaattisesti loogisimmalla tavalla ja vaikka pommitettu ulkoasu oli silti huono, Weeblyn rakentaja teki parhaansa kykenevänsä.

weebly suunnittelu

Myös mallit ovat täysin sivukohtaisia. Se on varmasti vähän rajoittava, mutta käytön helppous on pitkä. Koskaan ei ole tilannetta, jossa tietyn elementin vetäminen sivulle rikkoa teeman. Bloggaustyökalut ilmestyvät vain blogisivullesi ja otsikkotyökalut vain kotisivullesi.

Sivuista puhuttaessa Weebly käsittelee myös ne melko hyvin. Se on samanlainen kuin useimmat muut web-rakentajat, joten voit lisätä uusia sivuja, muuttaa muutamia parametreja, kuten näkyvyyttä, ja järjestää ne hierarkiassa.

Uusien sovellusten asentaminen sivustollesi on yhtä helppoa kuin koskaan. Samasta sivujen yläpalkista löydät sovelluskaupan. Sinun tarvitsee vain avata se, löytää haluamasi sovellus ja asentaa se napsauttamalla Lisää. Kun se on valmis, voit käyttää samaa vetämällä ja pudottamalla käyttöliittymää asettaaksesi sen sivustoosi.

weebly add app

Weeblyn lähestymistapa on vähän epätavanomainen, mikä tarkoittaa, että oppimiskäyrä on olemassa, jos olet lähtöisin toiselta rakentajalta. Vietettyäsi vähän aikaa sen kanssa, se on kuitenkin paljon intuitiivisempaa. Olet vuorovaikutuksessa suoraan sivustosi jokaiseen osaan, joten on helpompaa kuin koskaan suunnitella jotain, joka näyttää hyvältä.

Tuki

Kuten monet muutkin web-rakentajat, Wix käsittelee tukeaan ohjekeskuksen kautta. Tämä artikkelikokoelma käsittelee melkein kaikkia aiheita, joita kohtaat, ja toimii tukipohjana, johon muu palvelu on rakennettu. Toisin kuin Wixin kaltaiset kilpailijat, Weebly antaa sinulle kuitenkin selkeän yhteydenpitoa ihmisen tukena.

Aloitetaan kuitenkin ohjekeskuksesta. Se on selkeästi muotoiltu kirjasto aiheista, jotka alkavat sivustosi perustamisesta verkkokauppaan. Nämä kuusi aihetta jaotellaan edelleen ala Aihepiirit, joista löydät kussakin todellisen lihan ja perunat. Voit aina kiertää hierarkiaa ja käyttää myös hakupalkkia.

weebly-ohjekeskus

Itse artikkelit ovat melko hyviä. Weebly tarjoaa sinulle suuret kuvakaappaukset melkein mitä tahansa opetusohjelmaa varten, askel askeleelta ohjeiden avulla ja vähän sekaantumista muille alueille. Parannusta on kuitenkin vielä.

Vaikka artikkelit ovat pätevästi kirjoitettuja, niitä voi olla vähän vaikea skannata. Ohjeet ovat askel askeleelta, mutta niitä ei ole merkitty numeroilla, mikä tarkoittaa, että kukin toiminta voi sulautua toiseen. Lisäksi videon tarjoaminen monimutkaisemmille aiheille parantaisi merkittävästi jokaisen kirjoitetun teoksen sisältöä.

weebly-tukiartikkeli

Ohjekeskuksen ulkopuolella on toinen tapa DIY-tukeen. Weebly tarjoaa onneksi yhteisöfoorumin, jossa voit lähettää kysymyksiä yrityksestäsi, suunnittelustasi tai jopa antaa vain yleistä palautetta. Havaituksemme aikana järjestelmänvalvoja vastasi yleensä mihin tahansa viestiin tunnin sisällä.

weebly-foorumit

Jos kumpikaan näistä poluista ei toimi sinulle, ota yhteyttä tukeen napsautuksen päässä. Heti ohjekeskuksesta voit lähettää sähköpostia, soittaa tai keskustella Weeblyn edustajan kanssa. Kuten monet web-rakentajat ja verkkoisäntäkoneet, Weebly yrittää osoittaa sinut artikkeliin ennen tuen aloittamista, mutta se on vain pieni este muuten loistavassa järjestelmässä.

Houkuttelevin osa tuesta tässä ovat vaihtoehdot. Weebly tarjoaa sinulle kaikki avenue, joita voit pyytää, jokaisella on jatkuvasti korkea laatu. Se tuntuu vähemmän kuin tukitunneli ja enemmän kuin tukikeskus, jossa on runsaasti upeita vaihtoehtoja, joista valita.

Tuomio

Weebly on edennyt kaukana Penn State -juuristaan. Vaikka ydin pysyy samana, joukko uusia teemoja ja päivitetty käyttöliittymä on laajasti uudistanut alustaa. Suunnittelija antaa sinulle paljon valtaa ilman, että olet liian vaikea, ja edullinen hintakohta tarkoittaa, että sinulla voi olla kaunis sivusto vain pienelle kolikolle.

On kuitenkin muitakin vaihtoehtoja, joten muista tutustua muihin web-rakentajien arvosteluihin. Tutkimme jokaisen palveluntarjoajan yksityiskohtia, jotta tiedät mitä olet tekemässä, kun kirjaudut sisään. Olemme myös tehneet valinnan parhaista web-palveluntarjoajista, kun sivustosi on valmis menemään.

Jos siirryt web-hosting-reitille, WordPress on yksi parhaista alustoista sivustosi rakentamiseen. Muista tutustua kolmeen käyttöoppaaseemme. 

 • Aloittelijan opas WordPressin käyttöön
 • Välivaihe WordPressin käyttöön
 • Tarkennettu opas WordPressin käyttöön

Mitä mieltä olet Weeblystä? Kerro meille alla olevissa kommenteissa ja, kuten aina, kiitos lukemisesta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map