Upeasti katsaus – Päivitetty 2020

Silmiinpistävä arvostelu

Vahva verkkosivujen rakentaja, joka saa paljon oikein, Strikingly on täydellinen ihmisille, jotka suunnittelevat pienempiä sivustoja tai tarvitsevat käyttäjäystävällisen käyttöliittymän. Edistyneemmät käyttäjät saattavat haluta etsiä muualta, mutta lukekaa täydellisen Strikingly-arvosteluamme saadaksesi selville miksi.


Silmiinpistävä on verkkosivustojen rakentaja, joka erottuu joukosta helppokäyttöisyytensä ansiosta. Se vie normaalin vedä ja pudota -rajapinnan ja poistaa eräitä vaihtoehtoja suunnittelun virtaviivaistamiseksi. Yhtiö on vielä alkuvaiheessa, perustettiin vuonna 2012. Tästä huolimatta harkittu suunnittelu ja edullinen hinnoittelu ansaitsevat sen helposti parhaiden verkkosivustojen rakentajien joukkoon.

Joskus nuori antaa kontekstin nykytilaan, mikä ei voisi olla totuudenmukaisempi täällä. Erinomaisesti se sisältää kaikkien suunnitelmien verkkokaupan, täysin varustellun sovelluskeskuksen ja integroinnin POWr-lisäosien kanssa, kaikki ominaisuudet, jotka muut verkkosivustojen rakentajat varaavat korkeatasoisiin suunnitelmiin..

Tämän silmiinpistävän katsauksen aikana puhumme näistä ominaisuuksista, osoittamalla palvelun kohokohdat ja sudenkuopat. Voit rekisteröidä ilmaisen tilin ja kokeilla sitä itse. Voit myös käyttää yhtä maksetusta ohjelmasta 14 päivän ajan ennen kuin lähtee taskusta.

hämmästyttävän käyttöliittymä

silmiinpistävästi kojelauta

hämmästyttävän blogi-asetukset

hämmästyttävän sovellusliike

hämmästyttävän seo-asetukset

Edellinen

Seuraava

Vaihtoehtoja silmiinpistävään

vahvuudet & heikkoudet

ominaisuudet

Silmiinpistävää on ominaisuuksia yllättäen ottaen huomioon sen alhaiset kustannukset. Sinulla on pääsy useisiin työkaluihin sivustosi rakentamiseen, hallintaan iOS-laitteiden kautta ja melko runsas palkitsemisjärjestelmä käynnistykseen. Monille nämä ominaisuudet saattavat jäädä huomaamatta, mutta ne parantavat silti kokemusta tavalla, että harvat muut verkkosivustojen rakentajat voivat kilpailla.

Sivustosi rakentamiseksi Strikingly tarjoaa “välittömän” tilan. Tämä ominaisuus tarkastelee joko LinkedIn- tai Facebook-sivusi ja rakentaa sivuston sen ympärille. Se on paljon kuin Jimdo’s Dolphin (lue Jimdo-arvosteluamme) siinä mielessä, että se etsii sosiaalisesta mediastasi tietoja ja yhdistää ne verkkosivustolle. Kaikki eivät voi hyödyntää tätä ominaisuutta, mutta henkilökohtaiset sivustot voivat saada sen nopeasti aikaan.

silmiinpistävästi yhden napsautuksen verkkosivusto

Jokaisella käyttäjällä on pääsy sovelluskauppaan heti, kun sivusto on noussut toimintaan. Vaikka vaihtoehtoja ei olekaankaan niin vahvoja kuin Weeblyn sovellusliike (lue Weebly-arvostelu), on silti paljon vaihtoehtoja. Työkalut, kuten Eventbrite-lipunmyynti ja PayPal-integraatio, auttavat verkkokauppaa, kun taas Baidu-kartat auttavat paikallisia yrityksiä.

Verkkokaupasta puhuttaessa jokainen sivusto voi luetella tietyn määrän tuotteita. Halpoille suunnitelmille on rajoituksia, mutta tämä on silti ominaisuus, jonka olemme nähneet harvoilta verkkosivustojen rakentajilta. Tukee vain fyysisiä tuotteita portista, mutta hinta on silti vaikuttava.

Jos haluat tarjota digitaalisia latauksia, voit tehdä niin, mutta tarvitset kolmannen osapuolen laajennuksen. POWr on verkkosivustojen rakentajille tarkoitettu sovelluskauppa, joka tarjoaa laajan valikoiman laajennuksia Strikinglylle. Siellä on ilmainen digitaalisen latauksen lisäys, jonka avulla pääset alkuun, jos haluat mennä tällä reitillä.

hämmästyttävän Powr-integraatio

Normaalisti emme kosketa palkitsemisjärjestelmää miltä tahansa verkkosivuston rakentajalta, mutta Strikingly’s on niin hyvä, että meidän on osoitettava se. Voit ansaita helposti vuoden tai enemmän Pro-tilauksia maksamatta penniäkään. Yhdistä vain LinkedIn-tili ja synkronoi sähköpostiyhteydet. Voit ansaita jopa vuoden palvelun ilmaiseksi. Voit myös käyttää viittauslinkkiä, joka on kerätty Pro-kuukaudessa jokaiselle luomallesi rekisteröinnille.

Huomiota herättävät ominaisuudet

Huomiota herättävä logowww.strikingly.com

Alkaa 800 dollaria kuukaudessaKaikki suunnitelmat

Design

Esivalmistetut teemat

Muodonmuodostaja
Google-lomakkeet

HTML-editori
Vain pro-suunnitelmat

Foorumin tuki

Vektori Art Gallary

Audio

HD-video

Käytettävyys

Vedä ja pudota -rajapinta

SEO-editori

Mobiili-tuki

Sovelluskeskus

Blogin tuki

verkkokaupan tuki

Sivun muokkaus
Vain pro-suunnitelma

Palvelut

SEO

Markkinointi

Verkkosivujen suunnittelu

Ekstrat

SSL-varmenne

Verkkotunnus

Mainosluotot

Sivuston katsaus

Tuki

Ohjekeskus

foorumi

Live Chat

Puhelin

Sähköposti

24/7 tuki

Video-oppaat

Tekstioppaat

Muut

Vapaa suunnitelma

hinnoittelu

Silmiinpistävää on erittäin edullinen kautta linjan. Nöyrä kolmen suunnitelman kokoonpano saavuttaa sen, missä useimmat muut verkkosivustojen rakentajat alkavat käyränsä. Vaikka jotkin ominaisuudet, kuten kyky myydä tuotteita, ulottuvat kaikille kolmelle suunnitelmalle, rajoitettu määrä suunnittelumahdollisuuksia voi antaa tuntea, ettet saanut rahasi arvoista.

Ilmainen suunnitelma tuo tyypillisen verkkosivustojen valmistajan hinnan. Saat ilmaisen strikingly.com-aliverkkotunnuksen, rajoittamattoman määrän ilmaisia ​​sivustoja ja 5 Gt kaistanleveyttä. Tämä erottaa tämän suunnitelman kuitenkin kyvystä myydä tuotteita. Toki, voit laittaa vain yhden ilmoituksen, mutta se on paljon enemmän kuin mitä muut verkkosivustojen rakentajat tarjoavat, jopa joidenkin maksettujen suunnitelmien kanssa.

Rajoitetut suunnitelmat ovat yllättävän samanlaisia ​​kuin ilmaiset. Suurin ero on, että voit yhdistää oman verkkotunnuksesi sivustoosi tai hankkia yhden ilmaiseksi Strikinglyltä, kun maksat vuoden etukäteen. Voit rakentaa rajoittamattomia ilmaisia ​​sivustoja sekä kaksi rajoitettua sivustoa. Nämä pari ylimääräistä tilaa antaa sinulle viisi tuotetta verrattuna yhteen ja 50 Gt kuukausittaiseen kaistanleveyteen.

Kokoonpanon pyöristäminen on Pro-suunnitelmia. Täällä voit rakentaa asianmukaisen verkkosivuston, jossa kaikki hämmästyttävän tuotemerkit poistetaan käytöstä, rajaton kaistaleveys ja tuki jopa 300 tuotteellesi myymälässäsi. Sinulla on pääsy myös mukautettuihin HTML / CSS / JavaScript-tiedostoihin, mikä tarkoittaa, että voit murtaa verkkosivuston rakentajan muotin.

Pro-suunnitelmat paljastavat kuitenkin asioita edullisissa tarjouksissa. Esimerkiksi Strikinglyllä on sovelluskeskus, mutta jotkut tarjoukset on rajoitettu Pro-käyttäjille. Lisäksi mikä tahansa muu kuin Pro-suunnitelma on sallittu vain yhden sivun verkkosivustolle, mikä tekee suunnitteluprosessista hieman hankalaa.

Huomiota herättävä on edullinen, mutta jos sinulla ei ole Pro-suunnitelmaa, on liian monia rajoituksia. Se on erityisen selvää sivurajoituksilla. Wixin kaltaiset rakentajat (lue Wix-arvostelu) tarjoavat rajoittamattoman määrän sivuja, jopa ilmaisilla suunnitelmilla. Rajoitetun sivumäärän tarjoaminen auttaisi hämmästyttävän paljon sen sijaan, että ylimääräisiä sivuja varataan ylimmälle tasolle.

Tämä ei tarkoita, ettet voi rakentaa verkkosivustoa. Hotellit, ravintolat tai mikä tahansa muu määrä yrityksiä menee hienosti yhden sivun suunnittelulla. Rajoitus on kuitenkin edelleen olemassa, ja sen pitäisi ehdottomasti olla jotain, jota harkitset, jos et aio maksaa Pro-palkkiota. Jos kuitenkin uskot, että päivityksestä on hyötyä, voit kokeilla sitä riskittömästi 14 päivän ajan.

Design & Työkalut

Kuten edellä mainittiin, muiden kuin Pro-käyttäjien on rakennettava yhden sivun sivusto. Onneksi Strikingly on perustettu, jotta voit rakentaa yhden sivun parhaalla mahdollisella tavalla. Sisällytetty teemoihin ja työkaluihin työntää sinut kohti pitkää, sirkuttavaa sivua, joka rajoitteistaan ​​huolimatta näyttää silti hyvältä.

Kuten useimpien verkkosivustojen rakentajien kohdalla, aloitat mallilla. Silmiinpistävästi on hyvä valinta, vaikkakaan ei massiivinen, aloittamiseen. Parasta näissä malleissa on, että sinun ei tarvitse purkaa niitä erilleen rakennuksen aloittamiseksi. Ne ovat täysin toimivia poissa portilta, ja sinun on yksinkertaisesti liikuttava ja lisättävä uusia elementtejä sivustosi luomiseen.

silmiinpistävästi malleja

Kun olet valinnut teeman, laskeudut editoriin. Se on tyypillinen vetämis- ja pudotusliittymä, jonka avulla voit siirtää elementtejä nopeasti sivun ympäri vetämällä hiirtä. Et voi kuitenkaan vain vetää mitään, minne tahansa. Eri osioissaan Strikingly käyttää yhtä kolmesta asettelusta ja voit vetää vain elementtejä ympäri sarakkeessa, josta se aloitti.

silmiinpistävästi asetteluasetukset

Jaot ovat tapa, jolla rakennat sivun. Voit lisätä uuden osan vasemmasta reunasta ja vetää niitä ympäri haluamassasi järjestyksessä. Tähän voit lisätä blogin, sosiaalisen syötteen tai yhteyslomakkeen. Voit myös selata sovelluskauppaa -osiossa selataksesi sivustosi kolmansien osapuolien lisäyksiä.

hämmästyttävän sovellusliike

App Storesta löydät Disqus, Google Forms, Pinterest, EventBrite ja muut. Erilaisia ​​vaihtoehtoja ei ole, mutta silti tarpeeksi, jotta tästä tulisi bonafide-sovelluskeskus. Ilmaisilla suunnitelmilla on pääsy kaikkeen paitsi MailChimp, mukautettu HTML ja ECWID, jotka kaikki on varattu vain Pro-suunnitelmille.

Osioiden ulkopuolella sinulla on joitain yleisiä vaihtoehtoja sivustollesi tyylipaneelin sisällä. Tämä sisältää tuotemerkkivärisi, yleisen värimaailman sivustollesi ja kunkin osion kirjasimet. Voit myös kokeilla uusia teemoja suoraan käyttöliittymässä menettämättä työtäsi tai lähettämättä uutta mallia suorana.

hämmästyttävän universaali sivuston asetukset

Asetukset-välilehti on sivuston perustiedot, kuten nimi ja metakuvaus sekä analyysi sivun katseluista. Pro-käyttäjät voivat myös lisätä tähän uusia sivuja ja kutsua yhteistyökumppaneita työskentelemään sivustolla. Lisäasetukset-välilehdessä on myös hakukoneoptimointi-osio, josta voit lähettää Googlelle kaikki oikeat tiedot sivusi indeksoimiseksi..

Strikinglyn suunnittelualue tuntuu melko rajalliselta portista. Kolme asetteluvaihtoehtoa ja rajoitettu osastovalikoima näyttävät ensin melko siveltämältä taulukolta. Käytännössä nämä harvat työkalut johtavat kuitenkin valtavaan määrään vaihtoehtoja. Tämä on erittäin tehokas toimittaja, joka ei hidastaa prosessia liian monilla tarpeettomilla vaihtoehdoilla.

Helppokäyttöisyys

Silmiinpistävää on yksi helpoimmin käytettävistä verkkosivustojen rakentajista. Se hallinnoi suljettua järjestelmää, jolla on rajoitettu määrä vaihtoehtoja, samalla kun se tarjoaa useita mahdollisuuksia. Sinulla ei ole paljon tekemistä saadaksesi hyvännäköinen sivusto, kaikki uhraamatta mitään toimintoja.

Se on melko haastavaa, mutta silmiinpistävä pieni vaihtoehtovalikoima lisää tehoa säilyttäen samalla helpon käytön. Käytät osioita sivun rakentamiseen, jokainen sopii muutamiin erilaisiin asetteluvaihtoehtoihin. Strikinglyn ehdottamia on kolme, mutta voit luoda oman myös sijoittelu- ja mitoitustyökaluilla.

Laajoissa muutoksissa vasen reunavalikko käsittelee kaiken työn. Voit lisätä uusia osioita tähän ja vetää olemassa olevien ympäri, jotta kaikki olisi kunnossa. Kaikki istuu päällekkäin, jolloin saadaan aikaan lineaarinen suunnitteluprosessi, joka ei vie liikaa tietoa oikeuteen pääsemiseksi.

silmiinpistävästi osioasetukset

Osastot käsittelevät kaiken verkkosivustosi sisältöä. Voit säätää yleisiä värejä ja tekstiä tyylivalikossa, mutta muotoilun todellinen sydän on täällä. Voit esimerkiksi lisätä sovelluksen sovelluskaupasta vetämällä osion sivulle. Sieltä on sinun löytää haluamasi ja asentaa se.

Se siirtyy myös blogeihin ja kauppoihin. Molemmilla näillä alueilla on omat osiot, jotka sijaitsevat jossain sivulla. Voit muokata tuotteitasi tai viestejäsi osiosta itse, sen sijaan, että käytät taustarajapintaa, kuten WordPress tai Shopify.

hämmästyttävän blogi-asetukset

Jaksot tuovat kuitenkin esiin myös koko koettelemuksen varoituksen. Kuten aiemmin mainittiin, muut kuin Pro-käyttäjät ovat rajoitettu yhden sivun verkkosivustoihin. Vaikka tämä varmasti auttaa helppokäyttöisyydessä, se ei ole ihanteellinen kokoonpano. Kyllä, sivustosi rakentaminen on yksinkertaisempaa, mutta se ei välttämättä ole juuri sitä, mitä haluat.

Silti on vaikea sivuuttaa Strikinglyn toimittajaa. Se on sujuva muotoilu, jonka avulla pystyt murtautumaan sivustosi rakentamisessa vaivattomasti tai ilman vaivaa. Aloittajien pelottamiseksi ei ole ylivoimaisesti paljon vaihtoehtoja tai elementtejä, ja samalla kaikki verkkosivustojen valmistajan valtuudet säilyvät..

Tuki

Silmiinpistävästi on vahva joukko itse puhelinpalveluita tietokannan ja ideoiden foorumin kautta. Siellä on oppaita melkein kaikesta, ja foorumeita on saatavana lisäkysymyksiä varten. Teknisissä kysymyksissä Strikingly voisi kuitenkin hyötyä laajemmasta yhteysvaihtoehdoista.

Alkaen tietokannasta, mutta Strikinglyllä on melko vähän artikkeleita, jopa enemmän kuin muilla verkkosivustojen rakentajilla. Perusoppaita, kuten verkkotunnuksen yhdistäminen tai rakennustyökalun käyttäminen, on läsnä, mutta niissä on myös enemmän niche-oppaita. Esimerkiksi löysimme tarkat kuvan lataamisvaatimukset, upottamalla videoita Kiinassa sijaitseville sivustoille ja jopa kirjoittamalla Strikinglyn tietosuojakäytännöstä..

silmiinpistävästi tietokanta

Tietokanta saa pitoa muun muassa GoCentral (lue GoDaddy GoCentral -katsauksemme) vianetsintäoppaista. Monet verkkosivustojen rakentajat lisäävät vain opetusohjelmia tietokantaan, ja niissä on vähän tai ei lainkaan tietoa tilanteesta, kun jokin menee pieleen. Päinvastoin, Strikinglyllä on laaja luettelo vianetsintäaiheista kiinalaisesta isännöinnistä tiedostojen lähetysvirheiden korjaamiseen.

silmiinpistävä vianetsintäopas

Sisältää upeasti myös luettelon aloitusvideoista, jotta pääset rakennuksen tielle. Ne ovat todella hyödyllisiä, jopa niille, joilla on jonkin verran kokemusta verkkosivustojen rakentajista. 43 erilaista videota opastavat sinut läpi rakentajan ja palvelun kaikki näkökohdat, jopa lyömällä palvelusehdot ja päivittämällä korkeampaan tasoon.

silmiinpistävästi aloitusvideot

Voit käyttää Strikingly-foorumeita kysyä niche-kysymyksiä, mutta se ei tunnu ihanteelliselta. Vaikka yhteisö on käyttökelpoinen käyttöliittymä, se ei ole kovin aktiivinen. Tämän katsauksen kirjoittamisen aikana aiheiden ensimmäisellä sivulla oli vain yksi vastattu kysymys, ja koko vastauksen kohdalla oli täynnä vastauksia. Huomattavan tuen jäsenet vastaavat aiheisiin ajoittain, mutta tämä vaikuttaa vähiten ihanteelliselta tukireitiltä.

Jos kaikki muu epäonnistuu, voit ottaa yhteyttä Strikinglyyn. Se on yksinkertaisesti lomake, jolla ei ole muuta yhteysreittiä käytettävissä. Vaikka livekeskustelu menisi pitkälle, silmiinpistävä yhteysvaihtoehtojen puute satuttaa paljon vähemmän kuin muut rakentajat. Tietokanta kattaa melkein kaiken, mikä tarkoittaa, että joudut vain pienissä tapauksissa ottamaan suoraan yhteyttä tukeen.

Tuomio

On vaikeaa suositella silmiinpistävää sen takia, kuinka monta asiaa tulee oikein. Loppujen lopuksi alusta ei kuitenkaan ole kaikille. Rajoittuminen yhden sivun suunnitteluun on monille liian suuri vero, alhaisesta hintakohdasta huolimatta. Ne, jotka tarvitsevat entistä aktiivisemman suunnittelun, olisivat paremmin Wixin tai Weeblyn kanssa.

Voit kuitenkin löytää hyvän kodin Strikingly-sivustolla. Se on edullinen, helppo käyttää ja mikä parasta, täynnä ominaisuuksia. Saat vahvan suunnitelman, joka sopii verkkokauppaan, blogi-tukeen ja sovelluskeskukseen, kaikki samalla kun pidät ujo muiden verkkosivustojen rakentajien hinnoista..

Voit kokeilla palvelua itsellesi ilmaisella suunnitelmalla tai kirjautua Proan 14 päivän kokeiluversiona.

Jos haluat rakentaa WordPressin kaltaisella alustalla, voit tarkistaa myös parhaat web-palveluntarjoajamme.

Mitä mieltä olet silmiinpistävästä? Kerro meille alla olevissa kommenteissa ja, kuten aina, kiitos lukemisesta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map