Ucraft-katsaus – päivitetty 2020

Ucraft-arvostelu

Ucraft on mielenkiintoinen verkkosivustojen rakentaja, joka saa työnsä päätökseen, vaikka voisi käyttääkin joitakin sylkeälakkaa täällä ja siellä. Se on todellinen vetovoima, että sen logovalmistaja on sisäänrakennettu työkalu, jonka avulla voit suunnitella silmäänpistäviä malleja asettaaksesi yrityksesi erilleen, aika hieno ominaisuus. Tutustu tarkempaan Ucraft-arvosteluamme.


Vuonna 2015 julkaistu Ucraft on hitaasti saavuttanut suosiota verkkosivustojen rakentajien keskuudessa. Siinä on kaikki Web-sivuston käynnistämiseen tarvittavat ominaisuudet, mukaan lukien verkkokauppa, blogit ja lomakkeiden kokoelma. Siltä puuttuu Wixin tai Weeblyn syvällinen räätälöinti, mutta työn avulla se voi päästä parhaiden verkkosivustojen rakentajien luetteloomme.

Ucraft erottui kuitenkin joukosta Logo Maker -sovelluksensa ansiosta. Työkalun avulla voit luoda oman logon, mikä tekee tästä rakentajasta hyvän valinnan yrityksen omistajalle tai yrittäjälle, joka haluaa kaiken hoidetun yhdessä paikassa.

Tässä Ucraft-katsauksessa pohdimme, onko alusta sopiva sinulle.

vahvuudet & heikkoudet

Vaihtoehtoja Ucraft: lle

ominaisuudet

Ucraft ei tarjoa syvällisiä mukautusvaihtoehtoja, mutta riittää auttamaan sinua verkkosivuston julkaisemisessa. Jotkut työkalut jäävät jälkeen muihin rakentajiin verrattuna, joten katsotaan, onko Ucraftilla mitä tarvitset.

Ucraft-verkkokauppa

Vaikka Ucraft-verkkokaupan moottori on saatavana vain maksetulla suunnitelmalla, se on monipuolinen. Et voi erotella prosessitilauksia, mutta alusta voi tehdä mielenkiintoisia asioita.

Verkkokaupan tärkein kojetaulu toimii kuin ohjattu toiminto, joka opastaa sinua verkkokaupan perustamisprosessissa. Se on hyvä, koska se helpottaa asioita aloittelijoille.

Ucraftin verkkokaupan moottori on hieno asia, että voit lisätä alennuksia tai kuponkeja myymälääsi. Se on mahdollista muiden rakentajien kanssa, mutta Ucraft tekee siitä helpon. Se on iso plussi nouseville yrityksille, jotka haluavat mainita itsensä.

Se voi integroitua myös online-myyntialustoihin, kuten eBay tai Amazon, mikä auttaa sinua tavoittamaan laajemman yleisön.

Vaikka Ucraft kilpailee suurten verkkokaupan toimijoiden kanssa, se ei tarjoa samaa valvontaa kuin Shopify. Jos myynti verkossa on leipääsi ja voiasi, suosittelemme kokeilemaan Shopifea, mutta et lukematta aloittelijalle suunnattua Shopify-opasta. Se on monimutkainen alusta, joka on kova mestari.

Ucraft-logovalmistaja

Ucraft-logonvalmistaja on hieno ominaisuus, jota useimmat verkkosivustojen rakentajat eivät tarjoa.

ucraft-logo-maker

Voit lähettää oman logon, mutta Ucraft Logo Maker on helppo käyttää ja antaa korkealaatuisia tuloksia nopeasti. Oppimiskäyrää ei ole, joten kuka tahansa voi hypätä sisään ja oppia tekemään oman logon matkalla.

Voit muokata fontteja, kirjasinkokoja, värejä, otsikoita ja muotoja muiden visuaalisten elementtien joukosta. Prosessi on samanlainen kuin Canvan käyttö, joten jos sinulla on kokemusta siitä, voit osua maahan juoksemiseen.

ucraft-logo-maker-opetusohjelma

Jos et tunne Canvaa, älä korosta sitä. Ucraft antaa sinulle vaiheittaiset ohjeet logonvalmistajan käytöstä, jotta aloittelijat pääsevät siihen.

Ucraft-blogit

Ucraft-sisällönhallinta ei ole monimutkaista, mutta se tekee työn.

ucraft-bloggaaminen

Voit lisätä blogiviestejä artikkeleita-osioon. Valitettavasti yksittäisten viestien optimointiin ei ole paljon vaihtoehtoja, ja meidän on sanottava, että tulos ei ole esteettisesti miellyttävä..

ucraft blogitekstin-

Jos bloggaamiseen haluat keskittyä, sinun tulisi kokeilla WordPressiä. Tämä alusta on kokopäiväinen sisällönhallintajärjestelmä. Sitä on kuitenkin vaikea hallita, joten muista ensin lukea WordPressin aloittelijamme opas.

Kaiken kaikkiaan Ucraft-järjestelmä ei ole yhtä hyvä kuin Voog tai WordPress, mutta se toimii riittävän hyvin, jos blogisi on sinulle toissijainen huolenaihe..

Ihmiset voivat kommentoida päivityksiäsi Disqusilla, mutta eivät Facebookilla (tai millään muulla sosiaalisen median alustalla). Jos etsit sosiaalisen median vuorovaikutusta, kannattaa ehkä etsiä muualta kuin Ucraftista.

Ucraft-hakukoneoptimointi

Sijoituksesi Googlessa vaikuttaa negatiivisesti verkkosivuston koodi. Koska koodi on samanlainen kuin muut Ucraftilla luodut verkkosivustot, et ole niin autoriteetti Googlen silmissä.

Tämä voidaan välttää hyvällä hakukoneoptimointityökalulla, jota Ucraftilla ei ole. Sillä on pieni SEO-työkalu, mutta se ei ole kaukana mitä sen pitäisi olla.

ucraft-SEO

Jos sinulla on online-liiketoiminta ja luotat orgaaniseen hakuun saadaksesi liikennettä, voit olla parempi toisen rakentajan kanssa. Tutustu Wix-arvosteluihimme vaihtoehtoa varten.

Jos haluat tehdä sen vanhaan kouluun, myös WordPress voisi olla hyvä valinta. Sijoittautuminen WordPressiin on tehokasta, mutta vaikeaa, joten muista lukea väliopas WordPressin käyttöön ja edistynyt opas WordPressin käyttöön.

Ominaisuuksien yleiskatsaus

Ucraft-logowww.ucraft.com

Alkaa 1 000 dollaria kuukaudessaKaikki suunnitelmat

Design

Esivalmistetut teemat

Muodonmuodostaja

HTML-editori

Foorumin tuki

Vektori Art Gallary

Audio

HD-video

Käytettävyys

Vedä ja pudota -rajapinta

SEO-editori

Mobiili-tuki

Sovelluskeskus

Blogin tuki

verkkokaupan tuki

Sivun muokkaus

Palvelut

SEO

Markkinointi

Verkkosivujen suunnittelu

Ekstrat

SSL-varmenne

Verkkotunnus

Mainosluotot

Sivuston katsaus

Tuki

Ohjekeskus

foorumi

Live Chat
24/7

Puhelin

Sähköposti

24/7 tuki

Video-oppaat

Tekstioppaat

Muut

Vapaa suunnitelma

hinnoittelu

Ucraft: n ilmainen suunnitelma voi olla pitkäaikainen vaihtoehto joillekin käyttäjille, koska sen avulla voit yhdistää oman verkkotunnuksesi. Se on harvinaista verkkosivustojen rakentajien keskuudessa, koska useimmat saavat sinut käyttämään aliverkkotunnusta, jos et maksa.

Free sisältää myös SSL-suojauksen ja antaa sinun lisätä perussisältöä verkkosivustollesi. Paikallinen yritys, kuten ravintola tai korjaamo, pärjääisi hyvin.

Jos olet valmis käyttämään rahaa Ucraftiin, voit päivittää sen Pro-verkkosivustosuunnitelmaan. Se sisältää rajalliset verkkokaupan vaihtoehdot, mahdollisuuden tehdä yhteistyötä verkkosivustollasi olevien kumppaneiden kanssa ja sovellusmarkkinoilla.

Jos rakastat Ucraftia, suosittelemme päivittämistä Pro-sivustoon. Sen avulla voit käyttää alustaa täysimääräisesti. Pro Shop- ja BigCommerce-suunnitelmat eivät ole monimutkaisia. Ne tarjoavat paremman kaistanleveyden ja verkkokaupan tuen, joten suosittelemme niitä ihmisille, jotka käyttävät jo Ucraftia ja haluavat päivittää verkkokauppaansa.

Rakastamme Ucraftin hinnoittelussa sitä, että voit kokeilla mitä tahansa suunnitelmaa 14 päivän ajan ilmaiseksi. Kaiken kaikkiaan sillä on yksi parhaimmista muotoiltuista tarjouksista.

Design & Työkalut

Ucraft-editori on saumaton ja helppo oppia. Sen vedä ja pudota -järjestelmä on itsestään selvä, ja välilehtien takana on tehokkaita ominaisuuksia.

Jotta ymmärrät järjestelmän toiminnan, puhumme jokaisesta osasta erikseen.

Esikatselu-painike on melko intuitiivinen ja antaa sinulle kävijän näkemyksen verkkosivustostasi. Verrattuna muihin verkkosivustojen rakentajiin, se on mitätön, koska et voi estää elementtien näyttämistä tietyillä alustoilla, mutta se ei ole kauheaa.

ucraft-esikatselu-välilehti

“Kojetaulu” -välilehti on kuin komentokeskuksesi. Se on välilehti, jota käytät eniten, joten katsotaan, mitä se voi tehdä.

ucraft-kojelauta

Napsauta sitä ja saat näytön, jossa on vaihtoehtojen alajaksot. Sieltä voit hallita sivuja, blogointia, verkkokauppaa, hakukoneoptimointia ja muita ominaisuuksia. Koska vie toisen näytön, se rikkoa työnkulun. Vaikka se on ärsyttävää, se ei ole suuri juttu, ja totut järjestelmään jonkin ajan kuluttua.

Lisäksi kojelauta on järjestetty hyvin. Sen avulla voit ratkaista ongelmat nopeasti avaamalla vastaavan osan.

“Estä” -välilehdessä on esimuotoillut sivun osat, jotka voit lisätä mihin tahansa, kuten otsikot tai “meistä” -osiossa.

ucraft-lohkoja-välilehti

Kuten useimmat verkkosivustojen rakentajat, myös Ucraftilla on paljon työkaluja, jotka auttavat aloittelijoita saamaan verkkosivun nopeasti julkaistavaksi. ”Lohkot” -osa ei ole poikkeus, joten Ucraft voi olla hyvä valinta sinulle.

”Elementit” -välilehti on täytetty widgetillä, kuten lomakkeilla, kuvilla, tekstiruuduilla ja painikkeilla.

ucraft-elementit-välilehti

Vaikka Ucraft ei ole niin laaja kuin Wix, se on kunnollinen. Säännöllisten elementtien, kuten lomakkeiden, lisäämisen lisäksi voit integroida verkkosivustosi PayPalin, Typeformin, Instagramin ja muiden sovellusten kanssa “elementit” -välilehdessä..

Tämän avulla voit nopeasti asettaa blogisivun, koska voit integroida alustoja, joiden avulla käyttäjät voivat pysyä ajan tasalla tekemästäsi..

Värit-välilehti on suoraviivainen. Voit muuttaa sivusi tyyliä pääasiassa muuttamalla taustaväriä.

Värit-välilehdessä on helppo tehdä muutoksia, mutta tekemäsi muutokset riippuvat käyttämästäsi mallista. “Värit” -kohdan ongelmanamme on, että käytettävissäsi olevat vaihtoehdot ovat rajoitetut, joten se ei takaa toimittajan alajaksoa.

”Tehosteet” -välilehti sisältää animaatioita, joita voit käyttää sivusi elementteihin.

ucraft-tehosteet-välilehti

Se on mukava lisäosa, koska useissa verkkosivustojen rakentajissa ei ole tällaista työkalua. Voit saada elementit häipymään sisään tai ulos kuten PowerPoint-esityksellä, ja kaikki on itsestään selvää.

“Edistyminen” -välilehti on toinen innovatiivinen ominaisuus, joka auttaa sinua saavuttamaan maassa juoksemisen online-tilassa.

ucraft-progress-välilehti

“Edistyminen” -osiossa voit seurata tehtäviä, jotka auttavat sinua saamaan kunnollisen verkkosivun julkaistuksi. Siinä on virstanpylväitä online-läsnäolollesi ja ohjeet niiden saavuttamiseksi. Kaiken kaikkiaan ominaisuus auttaa uusia tulokkaita optimoimaan työnkulun, josta meidän on kiitettävä Ucraftia.

Kojelaudan lisäksi Ucraft tarjoaa 63 mallia, joiden avulla voit käynnistää verkkosivuston suunnittelun.

ucraft-malleja

Ucraft-malleja kutsutaan teemoiksi. Ne ovat upeita ja optimoituja mobiililaitteille, mutta suosittelemme varovaisuutta valittaessa. Kun aloitat verkkosivuston muokkaamisen, et voi muuttaa teemaa.

Se on räjähtävä, koska malleja voi muokata. Voit muokata sivun leveyttä, painikkeiden tyylejä, fontteja ja jopa elementtien välistä etäisyyttä, mutta et koskaan tiedä onko teema sopiva verkkosivustollesi muokkaamisen jälkeen, kunnes se on liian myöhäistä.

Jos haluat samanlaisia ​​esteettisiä tuloksia, voit kokeilla Weeblyä tai Squarespacea. Molemmat tarjoavat upeita tuloksia ja enemmän hallintaa, joten muista lukea Weebly-arvostelu ja Squarespace-arvostelu.

Helppokäyttöisyys

Aloitaksesi Ucraft-sovelluksen sinun tarvitsee vain valita malli ja täyttää muutama kenttä. Alustaa on helppo käyttää. Voit rekisteröityä sosiaalisen median tai Google-tilien avulla, et aloita tyhjällä kankaalla ja alustalla on hieno käynnistysluettelo.

ucraft-tarkistuslista

Tarkistuslistan välitavoitteet ovat esimerkiksi logon lisääminen, metatietojen asettaminen tai lohkojen käyttäminen. Tarkistuslista-harrastajille opetusohjelman pelattu versio toimii hyvin. Voit käyttää näitä välitavoitteita editorin “Edistyminen” -välilehdellä, josta on apua, koska suurin osa ihmisistä ei pysty julkaisemaan jotain yhdessä istunnossa.

Kun olet tehnyt tämän, sinut viedään editoriin. Ucraft-työkalut eivät vaadi oppimista, ja voit päästä kaikista esteistä niin kauan kuin sinulla on viisi minuuttia aikaa säästää. Ucraftin helppokäyttöisyys on yksi sen suurimmista ansioista.

Käyttöliittymä on herkkä ja näyttää nykyaikaiselta. Yksi ongelma, joka meillä on siinä, on, että tietyt mukautusvaihtoehdot ovat saatavissa editorista, kun taas toiset löytyvät vain ”suunnittelutyökaluista”. Se ei ole suuri ongelma, mutta se toimii nopeasti muokkaamista vastaan.

Jos haluat jotain yksinkertaisempaa, lue Site123-arvostelu. Se ei ole vetäminen ja pudottaminen, teet vain binaarimuutoksia tiettyihin parametreihin, mikä tekee kaiken käytöstä helpompaa.

Tuki

Ucraft-tuki ei ole palkittu, mutta se ei ole myöskään huono. Jos sinulla on ongelmia ohjelmistoa käyttäessäsi, voit tarkistaa sen tietokannan.

ucraft-tietoon keskus

Siinä on 10 kategoriaa, jotka sisältävät artikkeleita, joissa yksityiskohtaisesti esitetään prosessit ja työkalut kunkin osan kohdalla. Vaikka se ei ole tarpeeksi syvä, peität sinua useimmilla rintamilla. Olemassa olevat artikkelit ovat hyvin kirjoitettuja ja tukevat informatiivisten kuvien ja .gifien avulla tehtyjä kohtia.

Jos tietokanta ei toimi sinulle, voit ottaa yhteyttä Ucraftiin. Chatin välityksellä saat vastauksen muutamassa minuutissa ja pyyntöihin lähetetään vastaus muutamassa tunnissa – muutamassa päivässä..

ucraft-chat

Ucraft-edustajien antamat vastaukset ovat nopeita ja hyödyllisiä, joten valitettavista ei ole paljon. Jotkut ihmiset eivät halua, että he eivät voi kutsua apua, mutta suurin osa ihmisistä voi tulla toimeen käytettävissä olevien kanavien avulla.

Jos live-tuki on tärkeä sinulle, Voog tarjoaa samanlaisia ​​tuloksia kuin Ucraft, mutta siinä on myös livekeskustelua ja soittamista. Jos tämä kuulostaa sinulle hyvältä, lue Voog-arvosteluamme.

Tuomio

Ucraft on toimiva työkalu. Voit hankkia kunnollisen verkkosivuston nopeasti julkaistavaksi, ja jälkikäteen on tilaa retusointiin ja kiillotukseen.

SEO, verkkokauppa ja muotoilurajoitukset tekevät ohjelmistosta toissijaisen valinnan verkkoyrityksiä hoitaville ihmisille. Et saa samaa hallintaa kuin Wixin tai Squarespacen kanssa.

Jos haluat jotain erilaista, lue paras web-palveluntarjoajien artikkeli. Suosittelemme WordPressiä, mutta lue oppaamme ja katso, toimiiko jokin muu sinulle.

Oletko samaa mieltä Ucraft-arvostelujemme kanssa? Jos ei, kerro meille miksi alla olevissa kommenteissa. Kiitos käsittelystä.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map