uCoz-katsaus – päivitetty 2020

uCoz-arvostelu

uKit by uKit on kova verkkosivustojen rakentaja, joka luopuu vetämisestä ja pudottamisesta ottaen Youninsteadin käyttöön koodin ja komentorivit. Se on erittäin voimakas, mutta ei sydämen sydämelle. Lue koko uCoz-arvostelumme lukeaksesi kaikki yksityiskohdat.


uCoz on ollut verkkosivustojen rakennuspelissä vuodesta 2005. Se ei ole sinänsä vetämällä ja pudottamalla -rakentaja, mutta se ei ole myöskään yksinkertainen isäntäalusta. Pikemminkin siinä yhdistyvät käyttäjäystävällinen editointi ja koodaus mielenkiintoisen, joustavan ja tehokkaan alustan luomiseksi.

Jos olet ainakin vähän tekniikan taitava, ymmärrät kuinka koodaus toimii ja haluat paljon hallintaa verkkosivustollesi, uCoz voi olla yksi parhaimmista verkkosivustojen rakentajista sinulle.

Toisin sanoen, jos olet uusi online-maailma, totta on päinvastoin. Yritettäessä selvittää CSS-kirjastot, kun et edes ymmärrä HTML: n perusteita, tulee painajainen. Jos kuulostaa siltä, ​​sinun kannattaa lukea Weebly-arvostelu.

Tässä uCoz-katsauksessa aiomme selvittää, kenelle alusta on tarkoitettu, sukeltamalla syvästi sen ominaisuuksiin, työkaluihin, suunnitteluun ja muuhun. Pysy myös loppupuolella, jotta voit lukea tuomiostamme.

vahvuudet & heikkoudet

Vaihtoehtoja uCoz: lle

ominaisuudet

uCozin ominaisuudet ovat hyvin tehtyjä, ja ne tarjoavat syvällisiä mukautuksia ja tehokkaita työkaluja. Voi olla vaikeaa selvittää kaikkea paikan päällä, mutta ympärillä pelaaminen auttaa ymmärtämään paremmin alustaa. Ominaisuuksia ja työkaluja kutsutaan uCoz-moduuleiksi.

ucoz-moduulit

Jotkut ovat ilmaisia, toiset maksetaan ja jotkut tarjoavat vaihtoehtoja kummallekin. Puhutaanpa tavallisen verkkosivuston tärkeimmistä.

uCoz-lomakkeet

Lomakkeiden kerääminen on tärkeää sähköpostiluettelon luomiseksi ja potentiaalisten liidien kiinnittämiseksi.

Lomakkeen luominen ja käyttö uCozilla on helppoa. Sinun on aktivoitava sähköpostilomake moduuli ohjauspaneelista. Kun se on hoidettu, sinulle annetaan koodi lomakkeen lisäämiseksi sivulle.

ucoz-muoto

Liitä vain sivu sivulle, jossa haluat lomakkeen olevan, ja jos olet tyytyväinen oletuskysymyksiin, niin se on. Jos ei, voit muokata kysymyksiä ja muotoilua antaaksesi sille erilaisen ilmeen. Myönnetään, että tarvitset koodaustaitoja tehdäksesi niin, että kaikki eivät voi ottaa työkalua täysin hallintaan. Tietämys HTML-tunnisteista ja väripaleteista pitäisi kuitenkin riittää.

Kaiken kaikkiaan lomakkeiden käyttö uCozin kanssa on helppoa, mutta vaikea hallita. Kuten monien työkalujen kanssa, voit tehdä niistä parhaan mahdollisen hyödyntämisen vain, jos olet riittävän tekninen taidokas, joten aloittelijoiden tulisi näyttää jotain Simvolyn kaltaiselta. Sitä on paljon helpompaa käyttää, kuten voit lukea Simvoly-arvosteluamme.

uCoz-myymälä

Verkkokauppa uCozin kanssa on monimutkaista. Siinä on paljon edistyneitä toimintoja, kuten tuoteluetteloiden tuonti, jonka avulla voit mennä niin syvälle kuin haluat räätälöinnillä. Kun olet asentanut moduulin, voit myydä mitä tahansa siitä, fyysisistä digitaalisiin tuotteisiin.

Minkä tahansa merkinnän kohdalla voit muokata asetuksia, kuten kuvan koko, tekstin koko, paino ja väri, joten sinulle annetaan paljon joustavuutta kaiken määrittämisessä..

Valitettavasti tuon joustavuuden mukana on haittoja. Se on hienoa, koska voit määrittää kaiken haluamallasi tavalla, mutta jos et tiedä mitä olet tekemässä, aiot tehdä paljon muokkauksia ja muutoksia ennen kuin luot kunnollisen kaupan. Kova työ ei ole haitallista, mutta paljon muokkauksia tarkoittaa sotkuista koodia, mikä puolestaan ​​tarkoittaa, että Googlessa on vaikeampaa sijoittua hyvin.

Lisäksi, kun puhumme valinnanvapaudesta verkkosivuston kehittämisessä, koodaus on pakollinen. Yksinkertaisesti sanottuna edistyneet muokkaukset voidaan tehdä vain koodaamalla, joten aloittelijat ovat selvästi huonommassa asemassa.

Kokeneelle käyttäjälle se on kuitenkin avoin kausi uCozilla. Voit esimerkiksi tuoda .yml-tiedostoja, joiden avulla käyttöympäristösi voi kommunikoida suoraan Alibaban ja AliExpressin kanssa. Tämä tarkoittaa, että pudotuslähetysalustan perustaminen on helppoa, joten jos se kuulostaa sinulle hyvältä idealta, anna uCozille laukaus.

Jos se tuntuu liian suurelta vaivalta, voit kokeilla Shopifia sen sijaan. Se on tyhjentävä verkkokaupan valmistaja, mutta sitä on helpompi käyttää kuin uCoz. Sitä vastoin sillä on vielä joitain omituisuuksia, joten lue aloittelijamme opas Shopify-palveluun ennen kuin hyppäämme siihen.

uCoz-blogit

Bloggaaminen uCozilla ei ole niin helppoa, mutta se on joustava. Kun olet ottanut blogimoduulin käyttöön, voit aloittaa blogiviestien lisäämisen. Mitään monimutkaista asennusta ei tarvita.

ucoz-blogi

UCoz-bloggelmissa on hienoa, että muokkaat sivua. Voit nähdä, kuinka sisältösi näytetään verkkosivustollasi reaaliajassa visuaalisen editorin avulla.

Voit tehdä normaalin tekstin muotoilun ja kuvankäsittelyn luettavuuden parantamiseksi, mutta se ei lopu siihen. Voit lisätä koodinpätkiä, taulukoita ja jopa Flash-tiedostoja, jos haluat mausteta sisältöäsi.

Aloittelijalle pitäisi olla jo selvää, että uCoz on vähän liikaa. Toisin sanoen, jos kaikki tähän mennessä lukemasi on saanut sinut innostumaan, tiedät mielelläni, että blogimoduli on itsessään sisällönhallintajärjestelmä. Ainoa haittapuoli on laadullisen hakukoneoptimointityökalun ja kolmansien osapuolien laajennusten puute.

Voit saada hyvän SEO-työkalun, jos päivität johonkin uCozin maksettuihin suunnitelmiin. Se on parempi kuin mitä useimmat vetämällä ja pudottamalla -sivustojen rakentajat, mutta se ei ole Yoast. Se on WordPressin kuuluisa SEO-laajennus, ja se on ilmainen.

Jos haluat hyvää SEO-työkalua ja suurta yhteisöä verkkosivustosi rakentajien ympärille, kokeile WordPressiä. Se ei kuitenkaan tarjoa hosting-palvelua, joten tutustu myös WordPress-oppaan parhaaseen web-hosting-palveluomme.

uCoz-ominaisuuksien yleiskatsaus

uCoz-logowww.ucoz.com

Alkaa 299 dollaria kuukaudessaKaikki suunnitelmat

Design

Esivalmistetut teemat

Muodonmuodostaja

HTML-editori

Foorumin tuki

Vektori Art Gallary

Audio

HD-video

Käytettävyys

Vedä ja pudota -rajapinta

SEO-editori

Mobiili-tuki

Sovelluskeskus

Blogin tuki

verkkokaupan tuki

Sivun muokkaus

Palvelut

SEO

Markkinointi

Verkkosivujen suunnittelu

Ekstrat

SSL-varmenne

Verkkotunnus

Mainosluotot

Sivuston katsaus

Tuki

Ohjekeskus

foorumi

Live Chat

Puhelin

Sähköposti

24/7 tuki

Video-oppaat

Tekstioppaat

Muut

Vapaa suunnitelma

hinnoittelu

Voit käyttää uCozia ilmaiseksi, mutta se on rajoitettu vaihtoehto. Siinä on huomattava ominaisuusluettelo ja voit yhdistää oman verkkotunnuksesi, mutta et voi hyödyntää kaikkea mitä uCoz tarjoaa..

Lisää kelluvia mainoksia sekoitukseen, ja se ei ole pitkäaikainen vaihtoehto. Suurempi ongelma on, että Minimal-suunnitelmalla, joka on maksettu suunnitelma, on myös kelluvia mainoksia.

Kaiken kaikkiaan hinnasuunnitelmia ei ole harkittu hyvin. Suurin ongelma on, että uCozilla on liikaa segmentointia tarjoamiinsa. Optimal- ja Shop-suunnitelmat ovat ainoat, jotka takaavat hintalappunsa, koska ne lisäävät arvoa uCoz-työkalusarjaan.

Perus- ja vähimmäissuunnitelmat eivät tarjoa paljon, ja Suurin vaihtoehto on liian kallis pienille automaattisen varmuuskopion, premium-virustorjuntaohjelmien ja muutamien muiden temppujen lisäyksille. Jos tarvitset verkkokauppaa, mene kauppasuunnitelmaan. Jos haluat vain päästä niin paljon kuin mahdollista alustalta, mene Optimaalinen suunnitelma.

uCozilla on palautuskäytäntö, mutta se koskee vain suunnitelmasi käyttämätöntä osaa ja näyttää olevan riippuvainen siitä, nostatko vahvan tapauksen eteen.

Design & Työkalut

Monimutkaisen CMS: n ja käyttäjäystävällisen (ish) sekoituksen vuoksi uCoz ei ole keskimääräinen verkkosivustojen rakentaja. Suunnitteluominaisuudet ja toissijaiset työkalut eivät sekoitu saumattomassa editorissa. Mukautusvaihtoehtojen määrän perusteella se ei olisi edes mahdollista.

uCoz-suunnittelu

uCozin muotoilu voi olla yhtä käyttäjäystävällinen ja kaunis kuin voit tehdä. Sen monet mallit ovat upea, optimoitu mobiililaitteille ja helppo työskennellä. Ongelmana on, että pienin muokkaus voi hämmentää kaiken hyvän mallisuunnittelun, jos et saa pikseliäsi tai osiasi oikein.

ucoz-malleja

Sivun muokkaustapa on teoriassa yksinkertainen. Jokaisessa moduulissa on asetettu lukumäärä lohkoja ja elementtejä, joita voit muokata CSS: n, HTML: n ja komentosarjojen avulla. Vaikka se helpottaa ohjelmoijan työtä, uCozilla ei ole toteutettavissa olevaa vaihtoehtoa ihmisille, jotka eivät osaa koodata.

uCoz-työkalut

uCozin työkalut toteutetaan moduulien kautta. On olemassa suuria, monimutkaisia ​​moduuleja, mutta on myös pienempiä, jotka voivat optimoida paljon verkkosivustojen kehittämistehtäviä.

Esimerkiksi on olemassa “FAQ” -moduuli. Kun olet aktivoinut sen uCoz-hallintapaneelista, voit käyttää sitä yhdessä “käyttäjät” -moduulin kanssa kyselyiden lähettämiseen julkaistun verkkosivuston kautta.

Voit vastata asiakkaidesi kysymyksiin vastaamalla tekstillä, kuvilla, koodinpätkillä ja Flash-tiedostoilla. Tämä tarkoittaa, että vierailijoiden kipupisteiden käsittelyssä on paljon joustavuutta. Hyvää tukikeskusta on vaikea koota ja tämä työkalu ei riitä siihen, mutta se tekee työstäsi paljon helpompaa. Mikä tahansa ohjelmistokehitysyritys voisi hyötyä sen käytöstä.

Tärkein moduuli verkkosivustosi muokkaamiseen ja oikeastaan ​​ainoa, johon sinun on kiinnitettävä huomiota, on ”sivuneditori”.

uCoz-sivu-editori

Käytät sitä muokkaamaan esimerkiksi kotisivusi tai tuotteen lyijymagneettia. Aloittelijat, jotka haluavat oppia koodaamaan uCoz, rakastavat sitä, koska voit muokata sivuja koodissa tai visuaalisessa ympäristössä.

Koodin muokkaaminen on yksinkertaista. Voit muokata sivusi tiettyjä osioita tai käyttää lähdettä ja tehdä kaiken vanhalla tavalla.

Jos haluat muokata sivua visuaalisesti, sinun on lisättävä widgetit sivullesi koodilla ja tarkastella niitä sitten toisella välilehdellä. Prosessi on samanlainen kuin blogiviestien muokkaaminen WordPressissä. Se on käyttäjäystävällisempi kuin koko alusta, mutta se on kaukana riittävän ystävällisestä useimmille käyttäjille.

Helppokäyttöisyys

On vaikea puhua helppokäyttöisyydestä uCozissa käsittelemättä markkinasegmenttejä, joille se on tehty.

Yhtäältä siellä on web-kehittäjiä, ohjelmoijia ja tekniikan taitavia markkinoijoita, joille uCoz on kävelymatka puistossa heidän CSS-tietämyksensä takia. Se tekee kaikenlaista koodausta helpoksi, sillä on paljon joustavuutta ja se on optimoitu klassinen tapa kehittää verkkosivusto. uCoz on loistava valinta näille markkinoille.

Toisaalta siellä on aloittelijoita, koska uCozilla on myös kehitysvaihtoehtoja, jotka on ainakin osittain kohdistettu heille. Jos olet viivyttänyt kooditaidon oppimista, uCoz on paras paikka aloittaa. Kun olet tottunut siihen, siinä yhdistyvät käyttäjäystävällinen lähestymistapa pienimmällä mahdollisella tavalla editointi kelluvien ja hoverien kanssa.

Valitettavasti keskimääräiselle aloittelijalle se ei vain ole sen arvoista. Muita vaihtoehtoja, kuten Squarespace tai jopa SiteBuilder, on paljon helpompi käyttää. Lisätietoja näistä alustoista on Squarespace- ja SiteBuilder-arvosteluissa.

Tuki

Tukikeskus on myös rakenteeltaan epätavallinen. Siinä on kolme osiota: UKK, oppikirja ja uCoz-yhteisö.

ucoz-tuki

UKK- ja oppikirjaluokat ovat intuitiivisia. Niissä on paljon oppaita ja oppaita kaikesta uCozista. Usein kysytyt kysymykset ovat online-sivulla, ja oppikirja on offline-tilassa, jos lataat sen.

Tämä on tärkeää, koska se auttaa minkä tahansa taitotason käyttäjiä ymmärtämään, mitä on tehtävä verkkosivuston luomiseksi uCozissa.

UCoz-yhteisö on yhtä hyödyllinen. Se on foorumi, jossa kehittäjät ja muut käyttäjät kokoontuvat auttamaan kaikkia, joilla on verkkosivustojen rakentamisen este.

Se on ensimmäinen tapa ottaa yhteyttä kehittäjiin. Toinen on lähettämällä lippu ja odottamalla vastausta sähköpostitse.

Ei ole muita tapoja ottaa yhteyttä uCoziin, kuten suorakeskustelu tai puhelimitse. Tämä saattaa olla ongelma, kun otetaan huomioon, kuinka monimutkainen alusta on, mutta se ei ole valtava ongelma ottaen huomioon opetusohjelmien laatu ja suuri yhteisö.

Jos haluat yksinkertaisemman verkkosivustojen rakentajan, jolla on paljon parempaa tukea, Site123 voisi olla oikea valinta. Jos se kuulostaa mielenkiintoiselta, lue Site123-arvostelu.

Tuomio

uCoz on loistava rakentaja henkilölle, joka on käynyt verkossa. Jos sinulla ei ole ongelmia kätesi likaantumiseen lähdekoodilla, CSS-kirjastoilla ja HTML-otsikoilla, uCoz kuuluu parhaiden verkkosivustojen rakentajien joukkoon.

Se ei kuitenkaan ole täydellinen rakentaja. uCozista puuttuu käyttäjäystävällisyys, jotta siitä olisi pääsy kaikille, jotka haluavat luoda verkkosivuston. Todennäköisesti haluaa jotain helpompaa käyttää, kuten Wix. Se on monimutkainen, mutta helposti saavutettavissa oleva verkkosivustojen rakentaja, josta saat lisätietoja Wix-arvosteluistamme.

Myös uCozin blogit ja SEO voivat olla parempia. Saumattoman sisällönhallintajärjestelmänsä ja valtavan määrän ulkopuolisten lisäosien ansiosta WordPress on melkein kaikissa tapauksissa ehdottomasti parempi.

Jälleen kerran, se on mahtava alusta, mutta sillä ei ole omaa isännöintiä, joten lue paras web-hosting-roundup ja aloittelijamme opas WordPressiin. Sitä on helpompi käyttää kuin uCoz, mutta se on silti kohtuullisen monimutkainen.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map