Sitebuilder Review – Päivitetty 2020

Sitebuilder Review

Sitebuilderista voi pitää paljon, mutta siinä on liian paljon negatiivisia, jotta se kannattaa suositusta. Vaikka käyttöliittymä ja editori ovat hienoja ja helppokäyttöisiä, suunnittelu ja mallit ovat erittäin pahasti vanhentuneita. Lue yksityiskohdat Sitebuilder-koko arvosteluesta.


SiteBuilder on tehokas työkalu, joka on ollut käytössä jo jonkin aikaa. Sen vedä ja pudota -editoria on helppo käyttää, ja sen avulla voit julkaista perussivuston nopeasti. Lisää ominaisuudet, jotka tarvitset aloittaaksesi sekoituksen, ja saat kunnon rakentajan.

Valitettavasti SiteBuilder ei ole siellä parhaiden verkkosivustojen rakentajien kanssa. Koska palvelu vastaanottaa päivityksiä harvoin, mallit ovat vanhentuneita ja suorituskyky puuttuu verrattuna Wixiin tai Weeblyyn, tuntuu siltä, ​​että joku hylkäsi alustan vuonna 2016 ja anna sen käydä.

Voit saada kunnollisen verkkosivuston toimintaan, mutta sen jälkeen on vaikea tehdä hienoja retusointeja. Vaikka palvelu sopisi tietyille yleisöille, kuten pienille offline-yrityksille, jotka haluavat verkkoalustan, voit saada saman asian muilta, paremmilta rakentajilta.

Vaihtoehdot Sitebuilderille

vahvuudet & heikkoudet

ominaisuudet

SiteBuilder tarjoaa kaikki oikeat ominaisuudet. Siinä on kaikki tarvitsemasi, mukaan lukien bloggaaminen, verkkokauppa, lomakkeet ja sovellusmarkkinat.

Se näyttää joka tapauksessa. Ongelmana on, että ominaisuuksia ei ole tarkennettu. Ne kaikki tulevat rajoituksin, joten puhutaan tärkeimmistä.

SiteBuilder-blogit

Jos haluat lisätä blogin verkkosivustollesi, sinun on ensin valittava malli. Niitä on melko vähän, ja ne on suunniteltu kauniisti.

Sitebuilder-template

Viestien lisääminen ja hallinta blogin valikosta editorissa on helppoa. Se on yksinkertainen prosessi, jonka avulla voit muuttaa fontteja, kokoa, otsikoita ja jopa tageja hakukoneiden optimoinnin parantamiseksi. Sitä voidaan kuitenkin parantaa aloittelijoille.

Sitebuilder blogitekstin-

Esimerkiksi Voog antaa sinun muokata blogin kirjoitussivua kuten tavallista sivua, mikä on mahdotonta SiteBuilderissä. Jos haluat käyttäjäystävällisemmän lähestymistavan bloggaamiseen, tutustu Voog-arvosteluumme.

Toisella huomautuksella, jos bloggaaminen on perustavanlaatuista online-läsnäolollesi, voit kokeilla WordPressiä. Se on muotoiltu sisällönhallintajärjestelmä, joka on rakennettu bloggaamista varten. Se on kuitenkin monimutkainen, joten muista ensin lukea WordPressin aloittelijaoppaamme.

SiteBuilder-verkkokauppa

Verkkokaupan ominaisuuksien käyttämiseksi sinun on päivitettävä maksulliseen suunnitelmaan. Kun olet tehnyt niin, kaupan sivu on helppo perustaa, lisätä tuotteita ja integroida PayPal kaikessa (ostoskori, osta-painikkeet jne.).

Sitebuilder-paypal

Järjestelmä on jäykkä, koska joudut vaihtamaan myymälä- ja elementtivalikoiden välillä muokattaessa, mutta saat siitä ylimääräisen lisäyksen jälkeen, kun olet lisännyt yhden tai kaksi tuotetta.

Prosessi ei kuitenkaan ole hyvin pyöristetty. Et voi mukauttaa tuotesivua, koska olet kiinni mallisi oletusasetuksista. Muita rajoituksia ovat verkkosivusto, joka ei säilytä hylättyjä tuotteita asiakkaiden kärryissä, ja eräkäsittelyn puute.

Lisäksi voit hyväksyä maksuja vain PayPalin kautta ja suoran siirron kautta. Se voisi olla tarpeeksi, mutta jotkut ihmiset mieluummin muita menetelmiä, kuten MakeCommerce tai Stripe.

Wix sopii paremmin verkkokauppasivuston tukemiseen. Sen analysointi, räätälöinti ja tuki ylittävät SiteBuilderin analyysi, joten lue Wix-arvosteluamme ennen mieltäsi.

SiteBuilder voisi silti toimia, jos verkkokauppa on sinulle toissijainen, mutta jos verkkokauppa on etusijalla, sinun tulee harkita myös Shopifea. Se on rakennettu verkkokauppaa varten, mutta se on monimutkainen, joten tutustu aloitusoppaaseemme Shopifesta ennen kuin hyppäät sisään.

SiteBuilder-sovellusmarkkinat

Voit käyttää SiteBuilder-sovellusmarkkinoita tilisi kojelaudassa.

Sitebuilder-app-markkinoilla

Se näyttää lupaavalta, kun avaat työkalun. Siellä on hakupalkki ja luokkavälilehti, mutta sinun ei tarvitse käyttää niitä. Pro-suunnitelmassa voit valita vain seitsemästä lisäosasta. Se on kymmeniä liian vähän.

Koska markkinat eivät ole avoinna kolmansille osapuolille, sinun on rajoitettu työkalusarjan päivittämiseen. Sitä ei vain verrata esimerkiksi Weeblyn sovellusmarkkinoihin. Tästä syystä verkkosivun perustaminen SiteBuilderilla on helppoa, mutta mahdotonta tehdä siitä täydellistä.

Jos haluat kiinnostaa uusimpia päivityksiä verkkosivustossasi, tutustu Weebly-arvosteluumme. Tuo rakentaja sopii paljon paremmin perfektionistille.

Ominaisuuksien yleiskatsaus

Sivustonrakentajan logowww.sitebuilder.com

Alkaa 323 dollaria kuukaudessaKaikki suunnitelmat

Design

Esivalmistetut teemat

Muodonmuodostaja

HTML-editori

Foorumin tuki

Vektori Art Gallary

Audio

HD-video

Käytettävyys

Vedä ja pudota -rajapinta

SEO-editori

Mobiili-tuki

Sovelluskeskus

Blogin tuki

verkkokaupan tuki

Sivun muokkaus

Palvelut

SEO

Markkinointi

Verkkosivujen suunnittelu

Ekstrat

SSL-varmenne

Verkkotunnus

Mainosluotot

Sivuston katsaus

Tuki

Ohjekeskus

foorumi

Live Chat
24/7

Puhelin

Sähköposti

24/7 tuki

Video-oppaat

Tekstioppaat

Muut

Vapaa suunnitelma

hinnoittelu

SiteBuilderin suunnitelmat eivät ole siellä parhaita. Et saa verkkokauppaa, ellet osta kalleinta pakettia ja saat vain 5 Gt tallennustilaa alimmalla tasolla.

Pro-suunnitelmassa saat suurimman osan SiteBuilder-toiminnoista. Voit muokata malleja ja pääset eroon kelluvista mainoksista. Lisäksi voit käyttää verkkotilastoja ja hankkia verkkotunnuksen ilmaiseksi. Se on kunnollinen suunnitelma, kunnes pääset typerään.

5 Gt tallennustilaa on kaikki mitä tarvitset sillä, mikä on vähän. Useimmat verkkosivustojen rakentajat tarjoavat enemmän alhaisimmalla hinnalla, joten SiteBuilderin tallennustila on ongelma.

Premium-suunnitelmalla on vielä enemmän ongelmia. Lähes kaksinkertaisen hinnan ansiosta ainoa päivitys on ensisijainen tuki, mikä ei ole sen arvoista. Saat vielä 5 Gt tallennustilaa, joten se ei ole enää ongelma.

Ainoa syy päivittää verkkokauppasuunnitelmaan on, jos aloitat SiteBuilder-sovelluksen kanssa ja haluat lisätä kaupan verkkosivustoosi. verkkokauppa on tämän suunnitelman ainoa plus, ja kuten sanoimme, palvelun verkkokaupan ominaisuutta ei ole tarkennettu.

Voit kokeilla SiteBuilderiä ilmaiseksi, mutta saat vain aliverkkotunnuksen ja olet juuttunut kehittäjämainoksiin. Suosittelemme tätä vaihtoehtoa palvelun testaamiseksi, mutta et tee mitään muuta.

Design & Työkalut

SiteBuilderin editori on monimutkainen. Sivullesi voi vetää paljon elementtejä ja muotoilun, tyylin ja koodin suhteen monia vaihtoehtoja.

Ongelmana on, että järjestelmä ei ole tarpeeksi syvä. Kyllä, se on monimutkainen, mutta ei ole mitään hyötyä käyttää paljon vaihtoehtoja, jos mikään niistä ei ole tarpeeksi muokattavissa halutun tuloksen saavuttamiseksi. Kuvittele Atlantin valtameri, jos se olisi yhden jalan syvä. Se näyttäisi kauniilta pinnalta, mutta et voisi purjehtia missään. Se on SiteBuilderin toimittaja.

Yleisten rajoitusten lisäksi et voi muuttaa mallia, kun se on julkaistu. Tämä tarkoittaa sitä, että sinun on oltava varovainen valittaessa, koska olet kiinni siinä. Jos haluat käyttää SiteBuilder-sovellusta, suosittelemme kokeilemaan muutamia malleja, ennen kuin painat julkaisua.

Vaikka kaikki totta, työkalulle on ansioita. Yksinkertaisen verkkosivun perustaminen on helppoa ja voit selata sen vaihtoehtoja nopeasti. Niin hyvä kuin se kuulostaa, mutta se ei riitä. Suurimmassa osassa kilpailua on myös tuo lisäys.

Sitebuilder-editori

Elementit-välilehti on monimutkainen. Voit esimerkiksi lisätä muotoja, joiden kokoa voidaan muuttaa ja värittää haluamallasi tavalla. Se tarjoaa paljon joustavuutta, mutta se ei lopu siihen. Kaikki on helpompaa asentaa, kun esimerkiksi sivulla olevia ankkureita lisätään suoraan “vieritä alas” tai “vieritä ylös” -painikkeina.

Sitebuilder-elementit-välilehti

Kaiken kaikkiaan järjestelmä on asennettu niin, että saat jotain yksinkertaista käyttöösi nopeasti.

Sivut-valikon avulla voit hallita verkkosivustosi sivuja. Sivujen lisääminen tai poistaminen muuttaa otsikkovalikkoa, joten jälleen kerran näet SiteBuilderin omistautumisen kaiken helpottamiseksi.

Sitebuilder-sivut-välilehti

Voit muokata muokattavan sivun rakennetta osiossa -painikkeessa. Vaikka vaihtoehtoja ei ole paljon, se tekee kaiken helpommaksi järjestää, joten se on uusi plus aloittelijoille.

Hienoa on, että voit piilottaa osiot eri alustoille. Jos jokin ei näytä hyvältä mobiililaitteissa, mutta toimii hyvin pöytätietokoneen vierailijalle, voit piilottaa sen verkkosivustosi mobiiliversiossa..

Suunnittelu-osiossa voit muokata tyyliä ja fontteja. Kaikki on suoraviivaista, mutta tämä valikko on iso plussi ihmisille, jotka haluavat taiteellista verkkosivustoa. Voit valita useista kuvioista, jotka toimivat verkkosivustosi taustana.

Sitebuilder-kuvioita

Valitettavasti et voi ladata omia tekstuuriasi, mutta voit muokata olemassa olevia muuttamalla muotoja ja värejä.

“Blogi” ja “myymälä” -osiossa käsitellään niitä vastaavia ominaisuuksia: bloggaaminen ja verkkokauppa. Molemmissa tapauksissa sinun on vastattava muutamiin kysymyksiin ominaisuuden asettamiseksi ja pääsyä globaaleihin muutoksiin välilehdistä.

Sitebuilder-blogi-välilehteä

Nämä valikot on järjestetty hyvin, ja niiden avulla on helppo hallita blogia tai kauppaa, mutta ne eivät tarjoa monia mukautusvaihtoehtoja. Et voi esimerkiksi luokitella viestejä tai eräprosessitilauksia.

Tilastot-välilehdellä voit tarkastella sisäisiä tilastoja. Se palaa verrattuna siihen, mitä voit analysoida Google Analyticsilla, mutta sen pitäisi toimia paremmin, jos et harjoita online-yritystä.

Ihmiset, jotka vain tarvitsevat mainostaa offline-yritystään, löytävät SiteBuilderin “tilastot” -välilehden paljon helpommin navigoida ja tulkita, joten näet jälleen ohjelmiston, joka sopii paremmin aloittajille.

Hallitse-painike paljastaa takaosan mukauttamismahdollisuudet. Voit käyttää lomakkeiden lähettämiseen liittyviä vaihtoehtoja, integroida Google Analytics ja paljon muuta.

Sitebuilder-hallinta-välilehti

Mukava asia valikossa on versiohistoria. Voit tallentaa verkkosivuston milloin tahansa ja palata vanhempaan versioon, jos uusi ominaisuus ei mennyt hyvin yleisöllesi. Myönnetään, että sinun on päivitettävä maksulliseen suunnitelmaan tehdäksesi tämän, mutta se on silti hyödyllinen ominaisuus.

Sitebuilder-tarkistus-historiaa

Voit myös muokata sivun elementtejä muutamalla ponnahdusvalinnalla, kun valitset mitään sivulta.

Sitebuilder-Sivulla-edit

Se käsittelee yleensä tyyliä, mutta sen tarjoamat vaihtoehdot auttavat virtaviivaistamaan verkkosivustosi julkaisemista.

Lopuksi, joitain vaihtoehtoja on saatavana kojetaulusta.

Sitebuilder-kojelauta

Sieltä pääset sovellusmarkkinoille, saat nopean yleiskatsauksen lomakkeiden toimittamisesta ja päivittää hinnasuunnitelmasi.

Kuten huomaat, siellä on tärkeitä vaihtoehtoja, mutta se ei välttämättä ole hyvä asia. Esimerkiksi, jos sovellusmarkkinoita pääsee muokkaamiseen, koska sinulla olisi helpompi integroida laajennuksia ja tehdä työsi nopeammin.

Helppokäyttöisyys

SiteBuilderin editoria on helppo käyttää. On olemassa muutamia edistyneitä asioita, kuten kerrostetut taustavärit tai tehosteet, jotka ovat kuitenkin vaikea ratkaista ottamatta yhteyttä edustajaan. Lisäksi jotkut prosessit, kuten myymälän perustaminen, ovat vastaintuitiivisia. Toisin sanoen, sinun ei pitäisi olla vaikeaa saada verkkosivustosi toimintaan.

Sitebuilder-editori

Alustan mallit helpottavat myös elämääsi, koska ne vaativat vain vähän mukauttamista näyttääkseen kauniilta.

Valitettavasti et voi muuttaa verkkosivustosi mallia julkaisemisen jälkeen. Se on räjähtävä, koska se vaikeuttaa tulevaisuuden tuotemerkinnän vaihtamista. Tämä on ongelma, koska vaikka mallin ulkoasua on helppo muokata, malleissa on rakenteen rajoitukset.

Jos sinulla on offline-yritystä ja haluat nopean verkkosivuston asiakaskunnan laajentamiseksi, SiteBuilder toimii hyvin, mutta sinun kannattaa kokeilla jotain muuta, jos yrityksesi on verkossa ensin.

Tuki

SiteBuilderin tietokantaa ei ole järjestetty hyvin. Siinä on vain 10 vastattujen kysymysryhmää, mutta hakukone toimii hyvin.

Sitebuilder-tieto-base

Vastattuihin kysymyksiin puuttuu osuma. Jotkut ovat perusteellisia, mutta toiset eivät tarjoa paljon apua. Tärkeimmät aiheet ovat kuitenkin katettu, joten sinun ei pitäisi olla vaikea löytää tarvitsemasi.

Sitebuilder-tuki-kysymys

Jos sinulla on ongelmia ja joudut ottamaan yhteyttä yritykseen, tilanne on parempi. Jos olet Yhdysvalloissa, voit soittaa milloin tahansa. Muiden paikkojen käyttäjät voivat ottaa yhteyttä myös sähköpostitse tai chatin kautta.

Kummankin vastausaika – jopa 48 tuntia, jotta ihminen voi tarkastella kyselyäsi – on kohtuullinen. Vaikka vastaus johonkin lippuihimme oli hyödyllistä, se ei ollut ammattimainen.

Kaiken kaikkiaan SiteBuilder-tuki ei ole tähtitieteellistä, mutta se tekee työn.

Tuomio

Jos sinulla on selkeä kuva mielessäsi siitä, miltä ihanteellinen verkkosivustosi näyttää tai olet perfektionisti, saatat olla parempi toisen rakentajan kanssa.

Toisin sanoen, jos haluat upeita tuloksia ei nopeasti, anna SiteBuilderille laukaus, kun et pidä Squarespace tai Weebly, jotka tarjoavat saman ja antavat sinun tehdä retusointeja jälkikäteen.

Jos haluat jotain erilaista, lue paras web-palveluntarjoajien artikkeli. Suosittelemme WordPressiä, mutta katso ympärillesi ja katso, onko jotain muuta kiinnostavaa.

Mitä mieltä olet SiteBuilderistä? Oliko meidän aikomuksemme oikeudenmukainen? Jos et ole samaa mieltä kanssamme tai jos haluat jotain, jonka haluat lisätä, anna meille take take alla olevassa kommenttiosassa. Kiitos, että luit.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map