Simvoly-arvostelu – päivitetty 2020

Simvoly arvostelu

Simvoly on verkkosivustojen rakentaja, joka on keskittynyt tulosten johtamiseen aloitussivujen ja myyntisuppiloiden kautta. Kaikissa muissa suhteissa se on kuitenkin melko kevyt ominaisuuksiin, joten et voi esimerkiksi optimoida SEO. Lue koko Simvoly-arvostelu.


Simvoly on uusi verkkosivustojen rakentaja-näyttämöllä. Sillä on kaunis muotoilu ja se on optimoitu mobiililaitteille, mutta mikä tärkeintä, se on suunnattu konversiosuppiloiden ja aloitussivujen luomiseen.

Sen kohdeyleisö on ihmisiä, jotka haluavat myydä verkossa. Kanavasysteemi – jonka avulla voit luoda etenemissuunnitelman sivuille, joita kävijöitä seurataan sivustosi selaamisen yhteydessä – aloitussivun suunnittelu ja A / B-testaus ovat innovatiivisia ja virheetöntä. Valitettavasti Simvoly ei leikkaa sitä monille ensimmäisissä verkkoyrityksissä, ja suosittelemme sen sijaan Instapagea aloitussivun suunnitteluun.

Syy tähän on yksinkertainen: sen ominaisuudet eivät ole tyhjentäviä. Voit tehdä vain vähän hakukoneoptimointeja, eikä sovellusmarkkinoita voida integroida kolmansien osapuolien ohjelmistoihin. Se voi kuitenkin toimia edelleen, jos et tarvitse all-inclusive-pakettia, joten lue tästä Simvoly-arvosteluista saadaksesi selville, voiko se edelleen laskeutua parhaiden verkkosivustojen rakentajien joukkoon.

vahvuudet & heikkoudet

Vaihtoehdot Simvolylle

ominaisuudet

Simvolyn ominaisuudet eivät ole tyhjentäviä. Siitä huolimatta se voi toimia hyvin tietyntyyppiselle käyttäjälle hyvin valmistetun suppilojärjestelmänsä takia.

Simvoly-myymälä

Myynti verkossa on helppoa Simvolyn avulla. Pääset vain “tallenna” -välilehteen ja määrität kaupan mallisi perusteella. Esimerkiksi kurssimyyntiteemassa on kolme kauppaa, joka on jo lisätty myymälöihisi, ja niiden sisältö, hinnat ja rakenne on rakennettu myymään kursseja.

simvoly-store

Voit lisätä tuotteita, jotka kuuluvat neljään luokkaan: digitaalinen tuote, fyysinen tuote, palvelu ja jäsenyys.

Kun olet luonut polun uudelle tuotteelle, voit muokata tuotesivua widgetillä, joita käytit tavalliselle sivulle. Se tarjoaa joustavuutta ja luo paljon mahdollisuuksia markkinoida ainutlaatuisia myyntipisteitäsi.

Verkkokauppa on helppoa Simvolyn avulla, koska voit seurata tilauksia ja tarjota alennuksia tai kuponkeja. Kaiken kaikkiaan, se on täydellinen myymäläominaisuus, vaikka suurille tilauksille tai teollisuuden tason yrityksille eräkäsittelyn puute voi olla ongelmallista.

Jos haluat näitä toimintoja, kokeile Shopifya. Sen toimittajaa on vaikeampi käyttää, mutta alusta on tarkoitettu myytäväksi verkossa. Lisäksi aloittaminen on helppoa, jos luet aloittelijamme opastamaan Shopifea.

Simvoly-suppilot

Kaunilla myymälöillä ei ole merkitystä, jos et myy mitään. Siellä Simvolyn suppilot tulevat sisään.

simvoly-kanavat

Kanavan luominen asiakkaiden läpi on helppoa. Kun käytät järjestelmää ensimmäistä kertaa, katsot selittävän videon, jossa kuvataan yksityiskohdat järjestelmän sisäpuolelta. Voit luoda oman kanavasi tyhjästä tai valita useista valmiiksi valmistetuista suppiloista, jotka auttavat sinua seuraamaan, kuinka asiakkaasi navigoivat verkkosivustollasi.

Se on markkinoilla vertaansa vailla. Ymmärtääksesi asiakkaitasi tällä tasolla tarvitset yleensä edistyneitä tietoja Google Analyticsista ja markkinoinnista, mutta kuka tahansa voi tehdä sen Simvolyn avulla.

Kanavien ominaisuus on A / B-testaus, jonka avulla voit luoda samalta sivulta kaksi versiota ja nähdä, mikä toimii paremmin. Sen avulla voit mennä mahdollisimman syvälle verkkosivustosi optimoimiseksi houkuttelevaksi asiakkaille.

Kaiken kaikkiaan ominaisuus auttaa digitaalista markkinointia paljon. Vaikka ammattilaiset käyttäisivät edelleen edistyneempiä työkaluja, kuten Google Analytics, pienyrityksille ja yksinmyyjille, Simvoly voi tehdä markkinoinnin ihmeitä.

Simvoly Blogging

Voit kirjoittaa blogeja Simvolyn kanssa, mutta järjestelmä ei kilpaile täysimittaisen sisällönhallintajärjestelmän kanssa.

Voit käyttää työkalua avaamalla ”sivut” -välilehden ja napsauttamalla sitten blogisivua. Käyttöliittymässä on helppo navigoida, ja voit nopeasti lisätä, hallita, ajoittaa ja luonnostella uusia viestejä.

On myös hyödyllistä, että voit muokata blogisivusi otsikkoa ja sivupalkkia, mikä antaa verkkosivustollesi yhtenäisen ilmeen.

Voit ohjata orgaanista liikennettä blogiviestisiisi muokaamalla jokaisen sivun metatiedot ”Asetukset” -välilehdellä. Tämän lisäksi voit muokata sivustokarttasi, joten kaiken kaikkiaan Simvolyn kanssa blogittaminen on helppoa ja tuottaa laadullisia tuloksia, mutta se ei ole myöskään täydellinen.

Jos haluat täydellisen sisällönhallintajärjestelmän, kokeile WordPressiä, joka on rakennettu bloggaamiseen. Toisin kuin Simvoly, se ei kuitenkaan sisällä web-hosting-palvelua, joten jos haluat kokeilla sitä, tutustu myös WordPress-oppaan parhaaseen web-hosting-palveluomme.

Simvoly-ominaisuuksien yleiskatsaus

Simvoly-logosimvoly.com

Alkaa 1200 dollaria kuukaudessaKaikki suunnitelmat

Design

Esivalmistetut teemat

Muodonmuodostaja

HTML-editori

Foorumin tuki

Vektori Art Gallary

Audio

HD-video

Käytettävyys

Vedä ja pudota -rajapinta

SEO-editori

Mobiili-tuki

Sovelluskeskus

Blogin tuki

verkkokaupan tuki

Sivun muokkaus

Palvelut

SEO

Markkinointi

Verkkosivujen suunnittelu

Ekstrat

SSL-varmenne

Verkkotunnus

Mainosluotot

Sivuston katsaus

Tuki

Ohjekeskus

foorumi

Live Chat

Puhelin

Sähköposti

24/7 tuki

Video-oppaat

Tekstioppaat

Muut

Vapaa suunnitelma

hinnoittelu

Henkilökohtainen suunnitelma ei ole vaikuttava, mutta se on edullinen. Sinun ei tarvitse lisätä myyntisuppiloja, mutta voit käyttää sen suppilojärjestelmää ja A / B-testityökalua. Saat mukautetun verkkotunnuksen ja voit myydä jopa viittä tuotetta, mutta se on hyvä vain pienille henkilökohtaisille projekteille tai ohjelmistojen testaamiseen.

Liiketoimintasuunnitelma on paras valinta pienelle yritykselle, joka haluaa liittyä verkkoon Simvolyn kanssa. Siinä on kaikki työkalut ja kunnollinen hintalappu. Sen määrä on rajoitettu – voit lisätä vain viisi suppiloa, esimerkiksi – mutta sen ei pitäisi olla ongelma useimmille käyttäjille. Suuremmat yritykset voisivat käyttää suunnitelmaa erilliseen projektiin tai kampanjaan.

Kasvu + -suunnitelma on kallista, ja kaikki se tuo pöytään enemmän suppiloja ja tuotteita. Kolmekymmentä suppiloa on ylenmääräinen useimmille käyttäjille. Jos olet riittävän kannattava maksamaan Growth + -suunnitelmasta, olet tarpeeksi kannattava palkata web-kehittäjien ryhmän ja unohtaa verkkosivustojen rakentajat, joten hintalappu ei ole järkevä.

Niin kauan kuin puhumme mielettömistä hinnasuunnitelmista, Pro-paketti ei vain ole sen arvoinen. 149 dollaria kuukaudessa, joka laskutetaan vuosittain, on aivan liikaa rajattomille suppiloille ja tuotteille. Lähes 2000 dollarilla on parempia vaihtoehtoja.

Esimerkiksi Wix voi tuoda yhtä paljon pöydälle paljon halvemmalla. Jos haluat lisätietoja, lue Wix-arvostelu.

Design & Työkalut

Simvolyn muotoilu on kaunista ja melkein verrattavissa Squarespacen estetiikkaan. Jos tämä ei tarkoita sinulle paljon, lue Squarespace-arvostelu.

Editointityökalu, jota käytät eniten Simvolyssa, on sivunmuokkaus. Jokaista lohkoa ja elementtiä voidaan muokata aina, kun siirrät kohdistimen sen päälle, joten nopeat muutokset on helppoa.

simvoly-Sivulla

Suurimmalla osalla rakentajia on tällainen työkalu, mutta Simvolyn työkalua on helppo käyttää, koska sivulla ei ole monia vaihtoehtoja.

Eniten käyttämäsi välilehti on ”widgetit”.

simvoly-widgetit

Sieltä voit vetää esivalmistettuja elementtejä, ja siinä on monimutkainen kokoelma lohkoja. Dudassa ei ole niin paljon kuin esimerkiksi, mutta se tekee työn. Jos alkuainevalikoima on sinulle tärkeä, lue Duda-arvostelu.

Voit lisätä koodinpätkät mihin tahansa verkkosivustoosi. Tämä antaa sinun mennä paljon syvemmälle tekemistäsi muutoksista, koska voit muuttaa mitä haluat.

Myönnettäköön, että tarvitset koodaustaitoja tehdäksesi sen täysimääräisesti, mutta et käyttää sitä yleensä. Esimerkiksi hiiren koon muuttaminen tai lisääminen vaatii neljä tai viisi koodiriviä, joten voit vain kopioida ja liittää ne ja muuttaa sitten pikselin arvoa.

Toinen hieno elementti, jota voit hyödyntää, on lähtölaskenta. Pysymällä uskottomana suppilojen ja aloitussivujen tekemisessä, Simvoly antaa sinun käyttää lähtölaskentaa luodaksesi kiireellisyyttä tuotteellesi.

Väli- ja sivu-välilehdet eivät ole monimutkaisia. Ensimmäinen antaa sinun tehdä globaaleja muutoksia väripalettiin tai typografiaan, kun taas jälkimmäinen antaa sinun hallita verkkosivustosi sivuja.

Ainoa jännittävä asia niissä välilehdissä on, että kehittäjät pyrkivät sallimaan myös lomakkeiden ja painikkeiden globaalit muotoiluvaihtoehdot. Muu kuin se, se on normaalia.

Asetusosio antaa pääsyn palvelimellesi ja tiedostohallintaan, SEO-työkaluun ja kehittäjätyökaluihin. Se ei myöskään ole monimutkainen välilehti, mutta siinä on mielenkiintoisia vaihtoehtoja. Voit esimerkiksi muokata otsikoita nopeasti indeksoinnin parantamiseksi. Ei riitä, että lähettää sinulle nousevan nousun Google-hakutulosten kärkeen, mutta se on hyvä alku.

Lisäksi voit vaihtaa painiketta, joka luo ponnahdusikkunoita verkkosivustollesi ja joka pitää sen tietosuojaa koskevien EU: n asetusten mukaisena. Yleisen tietosuojamääräyksen noudattaminen ei ole valtava taakka verkkoyrityksille, mutta se on ylimääräinen vaivaa, jota Simvoly käsittelee.

Esikatselu-osa on se, mitä voit nähdä useimmilla verkkosivustojen rakentajilla, pienellä poikkeuksella. Painikkeen painalluksella voit avata verkkosivuston toisella välilehdellä nähdäksesi sen ilman kojetaulua tai ohjauspaneelia sivulla.  

Vaikka et voi estää elementtien näyttämistä eri alustoilla, tämän ominaisuuden avulla voit nähdä nopeasti etenemisen.

Viimeinkin mallit, joiden kanssa voit työskennellä, ovat hienoja. Ne kaikki on optimoitu mobiililaitteille, mikä on tärkeätä Googlen silmissä, ja ne kaikki on optimoitu valitsemasi markkinaraon suhteen. Agentuurimalleissa on tarjouksia ja ”portfolio” -sivuja, kun taas offline-yritykset saavat Google Maps -integraation ja “Ota yhteyttä” -sivut.

Työskentely Simvolyn mallien kanssa on helppoa, mutta jos mahtavat mallit ovat sinulle tärkeitä, lue Voog-arvostelu. Tuo rakentaja ei ole terävin, mutta siinä on myös upeita malleja.

Helppokäyttöisyys

Simvoly on helppo käyttää. Se on suunniteltu helpottamaan navigointia. Toimittajan väripaletti on miellyttävä, mikä helpottaa sivuilla tärkeiden alueiden, kuten välilehtien ja painikkeiden, havaitsemista. Lisäksi kaikki on hyvin merkitty ja järjestetty. Sinun ei tarvitse selata hulluja ominaisuuksia, kun haluat selvittää, missä sivujen hallinta tai aikataulun lisääminen voidaan tehdä.

Esimerkiksi, kun siirrät kohdistimen elementtien päälle, tunnisteet nimeltään “sarake” tai “välikappale” ilmestyvät sinulle, missä sinun on napsautettava muokataksesi vastaavaa elementtiä.

Kun aloitat työkalun käytön, siitä soitetaan lyhyt opetusohjelma. Sitä ei ehkä vaadita useimmilta käyttäjiltä, ​​koska kaikki on jo niin helppokäyttöinen, mutta on hienoa, että Simvoly peittää tukikohtansa. Lopuksi, sen koodieditori on myös saumaton.

simvoly-koodi

Vedä vain lohko ”widgetit” -välilehdeltä aloittaaksesi koodauksen päänäytössä.

Tuki

Simvolyn tukikeskus on huonompi kuin mitä saisit muilta rakentajilta.

simvoly-tuki

Sillä on vain yhdeksän Q-luokkaa&As, joka on pieni määrä verrattuna esimerkiksi Site123: n tukikeskukseen, mutta vain neljä niistä on käytettävissä. Muut viisi ovat keskeneräisiä töitä.

Alusta ei ole uusi, joten näyttää siltä, ​​että tuesta on vasta äskettäin tullut Simvolyn prioriteetti. Pienestä määrästä ohjeosastoja huolimatta käytettävissä olevat luokat ovat hyvin tehtyjä. Niissä on laajoja tekstioppaita, joihin liittyy havainnollistavia kuvia ja videoita.

Hyvä osa Simvolyn tukea on sivulla oleva keskusteluruutu.

simvoly-chat

Missä tahansa olet editorissa, voit avata chat-ruudun ja ottaa yhteyttä kehittäjiin. Vastausajat eivät ole poikkeuksellisia – vuorokaudenajasta riippuen, se voi viedä jopa muutaman tunnin -, mutta edustajien tarjoama apu on arvokasta.

Voit käyttää Simvolyn vastaamia kysymyksiä ja oppaita myös tältä näytöltä. Se auttaa paljon, koska sinun ei tarvitse vaihtaa välilehtiä, jos jokin menee pieleen ja sinun on noudatettava esittelyä.

Toisaalta, koska Simvoly ei ole tunnettu, sen ympärillä ei ole yhteisöä, joka auttaisi, kun sinulla on laitekohtaisia ​​ongelmia.

Jos olet sellainen henkilö, joka päätyy usein ottamaan yhteyttä tukitiimiin, kokeile jotain muuta. Site123: lla on mahtava tuki, joten lue Site123-arvosteluamme ennen valinnan tekemistä.

Tuomio

Simvoly on hienoa, jos haluat luoda kanavia ja aloitussivuja pienelle yritykselle tai sivuprojektille. Lisää kunnon myymälä ja kaunis muotoilu sekoitukseen, ja se voi olla parhaiden verkkosivustojen rakentajien joukossa.

Se ei kuitenkaan ole täydellinen. Siltä puuttuu Wixin ja Weeblyn syvä räätälöinti ja lohkovalikoima. Työkalun ympärillä ei ole myöskään yhteisöä, joka auttaisi kolmansien osapuolien widgetien tai keskustelupalkkien tukemisessa. Bloglointi on helppoa Simvolyn kanssa, mutta se voisi sisältää enemmän toimintoja. Jos se on sinulle tärkeää, lue paras web-hosting-opas.

Suosittelemme WordPressiä, mutta toinen CMS saattaa toimia hyvin. Jos valitset WordPressin, lue kuitenkin aloittelijamme opas WordPressiin, koska se on tehokas alusta, jota on vaikea hallita. Oletteko samaa mieltä Simvoly-arvostelujemme kanssa? Kerro meille alla olevissa kommenteissa. Kiitos käsittelystä.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map