One.com-arvostelu – Päivitetty 2020

One.com-arvostelu

One.com tarjoaa runsaasti ominaisuuksia edulliseen hintaan, mutta on myös kova käsitellä. Kun olet ohittanut sen käyttöliittymän, se voi kuitenkin luoda upean sivuston hyvin lyhyessä ajassa. Lue yksityiskohdat tämän verkkosivuston rakentajan eduista ja haitoista yksityiskohtaisessa One.com-arvosteluissamme.


One.com on yksi markkinoiden pienimmistä verkkosivustojen rakentajista, jolla on tällä hetkellä yli 1,5 miljoonaa asiakasta. Monella tavalla se on hiukan timantti raa’asta, erinomaisesta valikoimasta ominaisuuksia ja halpa hintalappu. Vaikka siellä olevat parhaat verkkosivustojen rakentajat varjoivatkin palvelun, sinun on ehdottomasti pidettävä One.com -tapahtumaa valittuna ratkaisuna..

Tämän One.com-arvioinnin aikana puhumme näistä ominaisuuksista ja miksi ne ovat tärkeitä verkkosivustosi rakentamisessa. Lisäksi keskustellaan joistakin palvelun heikoista kohdista, kuten huono blogin toteutus ja toisinaan viivästyvä käyttöliittymä.

Lopussa annamme lopullisen tuomion palvelusta, joten muista lukea läpi ennen päivittämistä. Jos kuitenkin haluat ottaa sen itse kehräämistä varten, voit tehdä sen 15 päivän rahat takaisin -takuulla.

Vaihtoehdot One.com-sivustolle

vahvuudet & heikkoudet

ominaisuudet

Huolimatta One.com-palvelun alhaisista hinnoista, ominaisuuksia on melko vähän. Kaikissa suunnitelmissa on salattu SSL-tietoturva ja verkkosivustojen valmistajan tuki sekä runsaasti tallennustilaa käynnistykseen. Sen ulkopuolella useimmat ominaisuudet ovat huippuluokan ominaisuuksia, jotka eivät ole liian tärkeitä harkitsemaan kuinka halvat suunnitelmat ovat itsessään.

Aloittamalla ilmaisista ominaisuuksista, jokainen suunnitelma on varustettu rajoittamattomalla sähköpostiosoitteella ja Google AdWords -hyvityksellä. Sähköposti käyttää mitä tahansa tyypillistä webmail-asiakasohjelmaa, jolla on käyttäjän määrittelemät postilaatikkorajoitukset. Sinulla ei ole puhdasta käyttöliittymää jotain kuten GSuite (yksi parhaista sähköpostin isännöintipalveluistamme), vaan sen sijaan jokaisella valitsemallasi asiakkaalla.

Jokaisella suunnitelmalla on pääsy myös blogiin, mutta ei blogiin ja rakentajaan. Sinulla voi olla yksi tai toinen, molemmat sopivat omille mallisarjoille. Blogimallit on päivätty sanoen vähämerkityksisinä, eikä niissä ole minkäänlaista taustajärjestelmää organisaatiota tai viestien luomista varten. Tämä on yksi.com-sivuston heikoimmista alueista, ja siitä keskustellaan myöhemmin, “suunnittelu” -osiossa.

Ainoa kiertotapa on käyttää aliverkkotunnusta, joka onneksi on ilmainen. Blogisi määrittämisessä sinun on sijoitettava blogi osoitteeseen “blogi.verkkotunnus.com” normaalin verkkotunnuksesi sijaan. Vain tällä tavalla voit kiertää käyttämällä arkaaisia ​​malleja pääkuvana.

Kaikilla ilmaisilla ominaisuuksilla ei ole kuitenkaan haittapuolia. One.com tarjoaa jokaiselle kattavan analyysin sivustolleen, FTP / sFTP-pääsyyn ja virussuojaukseen. Suurin osa emäksistä on peitetty, ja peitetty kattavasti, mikä tekee ruma blogin haittapuoli paljon pahempaa.

Kaiken kaikkiaan maksetut ominaisuudet ovat paljon vaikuttavampia. Lisämaksusta voit lisätä SiteLock-sivustollesi täydellisen tietoturvapaketin haittaohjelmien käsittelemiseen ja roskapostin käsittelemiseen. Työkalu voi skannata korkeintaan 500 sivua sivustolla ja antaa täydellisen kuvan kaikista haavoittuvuuksista. Se tekee jopa maineraportin ja mustan listan etsinnän päivittäin, jotta tiedät missä seisot hakukoneiden silmissä.

Siitä huolimatta One.com tarjoaa myös SEO-palveluita MarketGoo: n kautta. Perussuunnitelma tarjoaa sinulle SEO perustiedot, viikoittaisen tarkastuksen ja jopa viisi avainsanaa tarkkailtavaksi. Kalliimpi Evolution-suunnitelma laajenee, kun parannetulla raportilla on kojetaulu, jopa 15 avainsanaa ja päivittäinen sivustosi tarkastus.

Rahan vuoksi on vaikea voittaa One.com-ominaisuusjoukkoa. Blogin kysymys on enemmän suunnitteluvalintojen vallassa, joten se ei vahingoita tarkistuksen tätä osaa liikaa. Sen sijaan ominaisuudet, kuten SSL-varmenne, SiteLock ja MarketGoo, lukitsevat tämän osion helpoksi voittajaksi One.comille.

hinnoittelu

One.com on hiukan valoa suunnitelmiin kautta linjan. Palvelu tarjoaa yhteensä vain kolme, joista kahdella voidaan hyödyntää verkkosivujen rakentajaa. Rajoitetusta valinnasta huolimatta hinnat ovat melko alhaiset, ja ominaisuuksia on yllättävän paljon käynnistää. Huolimatta siitä, mihin suunnitelmaan laskeudut, saat paljon vastinetta rahalle.

Tavallinen isännöinti on melko yksinkertaista. Se on jaettu suunnitelma, joka antaa sinulle yhden ytimen suorittimen ja 512 Mt RAM-muistia. Voit kuitenkin hyödyntää myös verkkosivustojen rakentajaa. Se on rajoitettu vain viiteen sivuun, mutta sen pitäisi riittää, jos etsit suoraviivaista sivustoa.

Lisäksi tämä suunnitelma tarjoaa joustavuuden siirtyä pois verkkosivustojen rakentajalta tulevaisuudessa. Sinulla on täydellinen FTP / sFTP-pääsy sivustoosi, mikä mahdollistaa WordPress-asennuksen. Jos haluat oppia tekemään niin, muista lukea aloittelijamme opas WordPressin käytöstä. Lisäksi suunnitelmaan sisältyy myös rajaton määrän sähköpostiosoitteita ja joitain Google AdWords -hyvityksiä.

Jos olet kuitenkin kaikki verkkosivustojen rakentaja, omistettu suunnitelma sopii paljon paremmin. Sivurajoitusta nostetaan, myöntäen jopa 200 sivua, kaikki vain noin dollarilla enemmän kuukaudessa. Se on paljon halvempaa kuin melkein kaikki muut verkkosivustojen rakentajat avaruudessa, ja niitä arvostavat vain ne verkkoisäntäkoneet, jotka tarjoavat ylimääräisen rakentajan, kuten GoDaddy (lue GoDaddy GoCentral -katsaus).

Saat kaikki samat ominaisuudet kuin web-hosting, miinus FTP / sFTP-käyttö, mikä tarkoittaa, että WordPress on poissa käytöstä. Se on kuitenkin hyötyä premium-malleista, jotka ovat täysin reagoivia ja optimoituja mobiililaitteille. Sinulla on varmuuskopiointi- ja palautusominaisuudet sekä kyky tuoda myös HD-kuvia.

Hinnat ovat alhaiset, mutta tässä on kysymys vapaan suunnitelman puuttumisesta. Useimmat omistautuneet verkkosivustojen rakentajat tarjoavat yhden, kun taas isännät, jotka ovat kääntyneet rakentajiksi, eivät. Valitettavasti One.com kuuluu jälkimmäiseen luokkaan. Se ei ole yllättävää millään tavalla, mutta varmasti pettymys.

One.com: n verkkokauppasuunnitelmat

Suunnitelmia on saatavana myös verkkokauppaan. Voit käyttää verkkosivustojen rakentajaa verkkokauppaan tai WordPressiin. Viimeksi mainittu vaihtoehto tulee parilla lisäyksillä kuukaudessa. Verkkosivuston valmistajan lopussa suunnitelma on täsmälleen sama kuin tavallinen verkkosivuston rakentaja, mutta antaa sinulle mahdollisuuden myydä myös tuotteita.

Se on jyrkkä hinnankorotus, mutta se ei tarkoita, että suunnitelma ei olisi halvempi kuin kilpailu. Esimerkiksi Wixin verkkokaupasta (lue Wix-arvostelu) on lähes 5 dollaria kalliimpi kuin One.com: n hinta.

Design & Työkalut

One.com: lla on toimittaja, joka on hirveän samanlainen kuin Weebly (katso Weebly-arvosteluamme). Jopa niin, se ei ole aivan laskeutunut palveluntarjoajan joustavuustasolle, sillä siinä on viiveellinen käyttöliittymä ja työkalujen hämmentävä erottelu.

Sinulla on pääsy melko moniin malleihin ja ne kaikki näyttävät melko hyvältä. Jotkut ovat lukittuina niille, joilla ei ole premium-suunnitelmaa, mutta se ei ole liian pettymys. One.com ei piilota hyviä teemoja tämän seinän takana ja jätä roskat. Sen sijaan on olemassa hieno sekoitus näitä kahta, mikä tarkoittaa, että sinulla pitäisi olla hyvä vaihtoehto riippumatta siitä, mitä suunnitelmasi olet.


One.com antaa sinun muuttaa mallia milloin tahansa, mutta se on vähän vaikea tehdä. Monille tapaus on mallin valitseminen eikä sen muuttaminen, koska kaiken paikoilleen asettamisen purkaminen on aivan prosessi. Puhumme lisää mallin muuttamisesta alla olevassa ”helppokäyttöisyys” -osiossa.

Valitse malli viisaasti, koska olet todennäköisesti kiinni siihen. Jos haluat kuitenkin purkaa kaiken, se on mahdollista. One.com-sivustolla on melko avoin toimittaja, joka ei pidä kättäsi paljon koko prosessin ajan. Oletetaan, että tiedät jonkin verran verkkosivustojen rakentajien työstä, mikä antaa joustavuuden muuttaa kaikkea.

Itse toimittaja toimii kuin Weebly. Sinulla on todellinen vedä ja pudota -käyttöliittymä, ja vasemmassa reunassa olevassa valikossa on elementit, jotka voit sijoittaa sivulle. Se on intuitiivinen toimittaja, mutta se menettää muutaman pisteen huonosta optimoinnista. Alemman luokan koneet viivästyvät sen käytöstä ja menettävät osan Weeblyn sujuvuudesta. Huomaa, että se on pieni viive, mutta se on silti olemassa.

Todellinen ongelma on malli- ja sivuasetusten erottaminen toisistaan. Voit vetää minkä tahansa sivun sisällöstä sivueditorissa, mutta et voi koskea mihinkään sivustosi yleiseen suunnitteluun osallistuvaan, kuten otsikot ja alatunnisteet. One.com harmaaksi harmaistaa nämä alueet ilmoittaaksesi sinulle. Silti on ärsyttävää hypätä edestakaisin näiden kahden välillä saadaksesi aikaan muutama yksinkertainen tehtävä.

Kuten yllä olevassa ominaisuusosassa mainittiin, voit blogoida One.com-sivustossa, mutta sitä ei sisälly toimitukseen. Toisin kuin useimmat verkkosivustojen rakentajat, et voi lisätä blogisivua tai vetää blogiosaa mille tahansa sivulle. Voit perustaa blogin vain ohjauspaneelista, ja vaikka prosessi on melko suoraviivainen, se on urheilullinen toteutus, joka johtaa vain turhautumiseen.

Helppokäyttöisyys

Noista turhautumisista huolimatta helppokäyttöisyys on todella melko hyvä. One.com saattaa tehdä omituisia päätöksiä blogin sijoittelulla ja teeman valinnalla, mutta itse rakennusprosessi tuntuu sujuvalta. Se lainasi sivun Weeblyn kirjasta, ja se on hyvä asia. Niin kauan kuin teema sopii tarkoituksellesi, sinun pitäisi pystyä suunnittelemaan sivusto, jossa on vähän tai ei mitään ongelmia.

Vasemmalla puolella oleva työkalurivi tarjoaa täysin vuorovaikutteisen kokemuksen. Vedät elementit suoraan sivulle, joten sinun ei tarvitse vaivata yrittäessään löytää lisäkuvaketta tai kaivaa haluamaasi. One.com sisältää myös joitain Photoshopin kaltaisia ​​merkkejä, joten voit olla varma, että kaikki on rivissä.

Uusien sivujen lisääminen on aivan yhtä helppoa. Toimituksesi on ylätyökalurivillä, ja muutama napsautus siellä tuo esiin sivun valintanäytön. Verkkokauppoille, gallerioille ja yhteystiedoille on tarjolla laaja valikoima erilaisia ​​vaihtoehtoja, jotka kaikki on täytetty nukeilla. Uuden sivun lisääminen ja verkkosivustosi laajentaminen on helppoa.

Sivustosi yleisen ilmeen suhteen voit muokata mallia, mutta sen tekeminen on vähän vaikeaa. Sinun on mentävä sivueditoriin, lisättävä uusi sivu ja napsautettava sitten “tutkia One.com-malleja” muuttaaksesi omaasi. Testaamisen mennessä emme löytäneet muuta tapaa muuttaa mallia, mikä on vähän ärsyttävä.

Jos uuden mallin valitseminen ei ole sinulle, voit aina suunnitella oman. One.com sallii omituisen ominaisuuden, jossa eri malleja voidaan käyttää eri sivuilla. Se antaa paljon joustavuutta, mutta voi olla hieman hämmentävää aloittelijoille.

Suunnittelun kannalta malli- ja sivuvaihtoehtojen asettaminen eri alueille ei ole paljon järkeä. Helppokäyttöisyyden kannalta se kuitenkin auttaa hieman. Vaikka ainutlaatuinen järjestelmä vie jonkin verran totuttelua, se pakottaa segmenttimään työskentelyäsi, joten sinun ei tarvitse huolehtia sivustosi yleisten osien sekoittamisesta. Esimerkiksi yhden elementin vetäminen sivulle ei aiheuta sitä, että otat logon vahingossa matkan varrella.

On selvää, että se ei tarkoita näiden työkalujen jakamista osiin. Se auttaa hiukan käyttöä, mutta pienet uhrit tällä alueella tekisivät paljon juoksevampaa rakentajaa mahdollisista onnettomuuksista huolimatta.

One.com on erittäin helppo käyttää puhtaasti sivustosi rakentamiseen, koska se on perehtynyt. Täysin interaktiivinen käyttöliittymä tarkoittaa, että voit tehdä haluamasi hiiren napsautuksella. Edistyneemmät vaihtoehdot, kuten mallinvaihto, ovat kuitenkin huolestuttavia.

Tuki

Koska One.com on täysimittainen verkkoisäntä, tuki on melko hyvä. Monet verkkosivustojen rakentajat rajoittavat tuen vain ohjekeskukseen ja sähköpostiosoitteeseen. Vaikka sama on One.com-sivustossa, sinulla on myös live-chatia, joka on ympärivuorokautinen ratkaisu mahdollisiin ilmaantuviin ongelmiin.

Ohjekeskus on melko suoraviivainen. One.com-sivustossa on yhdeksän erilaista luokkaa kaikesta aloittamisesta tilauksen hallintaan. Aloitusalue on erityisen hyödyllinen, koska se tarjoaa hienon yleiskuvan jokaisesta One.com: n tarjoamasta palvelusta. Näin saat käyttöösi verkkosivujen rakennustyökalun, WordPressin, Microsoft Office 365: n ja muiden käyttäjien muutamilla lyhyillä artikkeleilla.

Teokset itse on kirjoitettu puhtaasti mukana toimitetulla sisällysluettelolla monimutkaisempien ohjeiden tekemistä varten. Muutamilla artikkeleilla on kuvakaappauksia, kuten verkkosivustojen rakentajaan liittyviä kuvia, mutta olisi ollut kiva nähdä ruudunkaappauksia useammissa artikkeleissa sekä joitain liitteenä olevia videoita.

Valitettavasti One.com kuuluu ansaan, jonka monet verkkosivustojen rakentajat tekevät ohjekeskuksessa. Siellä on paljon opetusohjelmia tilauksen aktivoimisesta blogin aloittamiseen, mutta vianetsintäoppaita ei ole. Arvosteluissamme Strikingly (lue Strikingly review) on ainoa rakentaja, jolla on nämä artikkelit, jotka ovat erittäin hyödyllisiä pienissä, yleisissä ongelmissa.

Sen sijaan sinun on otettava yhteyttä tukeen, jos sinulla on ongelmia. Live-chat ja sähköposti ovat saatavilla melko nopeilla vastausaikoilla. Saimme vastauksen sähköpostitse hieman yli 10 tunnissa ja live-keskustelun muutamassa minuutissa. Muille kuin englanninkielisille puhuttava live-chatti on kuitenkin hitaampaa. Vain englanninkielisiä agentteja on saatavana ympäri vuorokauden, kun taas muilla kielillä on normaalit kahdeksan tunnin ikkunat.

Tukimuodot ovat kuitenkin kaikki erinomaisia ​​One.com-sivustossa. Lisäykset, kuten foorumi tai puhelintuki, olisivat ehdottomasti tervetulleita, mutta toteutus toimii riittävän hyvin sellaisena kuin se on. Ohjekeskuksen artikkelit on selvästi kirjoitettu runsaasti syvyyttä ja tuki vastaa nopeasti niin kauan kuin puhut englantia.

Tuomio

Jos etsit monipuolista verkkosivustojen rakentajaa, joka voi säästää muutaman dollarin, One.com on loistava valinta. Saat rahaa kauheasti, kun ajatelet kuinka tärkeitä ominaisuuksia, kuten SSL-varmenne, on tulossa nykyaikaisille selaimille. Helppokäyttöisyys on myös huippuluokkaa, tutulla käyttöliittymällä, joka keskittyy web-suunnittelun tärkeisiin alueisiin.

Huoneessa oleva sananlaskuinen norsu on kuitenkin itse rakentajan suunnittelema. One.com-sivuston lopussa tehtiin outoja valintoja, joista vähiten mainittakoon blogin kamala toteutus. Tämä yhdistettynä työkalujen jakoon, vaikea löytää mallivaihtoehdot ja toisinaan viivästynyt käyttöliittymä tekevät palvelusta tuntuvan kuin pestävä.

Se on kuitenkin joillekin. Jos haluat halvan verkkosivuston käyttäjäystävällisen käyttöliittymän kautta, One.com on sinua varten. Älä vain aio tehdä paljon blogointia.

Mitä mieltä olet One.comista? Kerro meille kommenteissa ja, kuten aina, kiitos lukemisesta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map