1 & 1 Web Builder -katsaus – päivitetty 2020

1&1 Web Builder -katsaus

Erittäin vaikea käyttää, 1&1 verkkosivustojen rakentaja yrittää liian kovasti tehdä kaiken. Se on kuitenkin hyvä työkalu, jos pystyt vaikeuttamaan käyttökokemusta, ja tarjoaa kohtuuhintaista hinnoittelua. Katso täydellinen arvostelu tästä mielenkiintoisesta palvelusta.


1&1 on web-palveluntarjoaja, jonka kotipaikka on Montabaur, Saksa. Vaikka se ei voinut aivan tehdä leikkausta parhaaseen web-hosting-oppaaseen, yritys on silti ollut sitä jo jonkin aikaa, perustettiin vuonna 1988.

Äskettäin se on päivittänyt palveluiden luettelon sisällyttääkseen verkkosivustojen rakentajan. Vaikka rakentajasta puuttuu erittäin helppokäyttöisyys, se yhdistää markkinoiden parhaita verkkosivustojen rakentajia yhden katon alle. Sillä on runsaasti vaihtoehtoja ja ominaisuuksia.

Tämän aikana 1&1 verkkosivustojen rakentajan arvostelu, puhumme siitä, mitä tämä rakentaja saa oikein ja missä se kamppailee. Kaiken kaikkiaan se on yllättävän tiheä palvelu, joka kuitenkin pyrkii pysymään yllä, koska liiallinen käyttöliittymä.

vahvuudet & heikkoudet

Vaihtoehdot 1: lle&1 Web Builder

ominaisuudet

Huolimatta nöyrästä ulkonäöstä ja hinnasta 1&1: n verkkosivustojen rakentaja, ominaisuuksia on yllättävän paljon. 1&1 sisältää paljon ylimääräisiä herkkuja jokaisessa suunnitelmassa ja vaikka et hyödyttäisi suurimpaa osaa, ponnistelut ovat varmasti olemassa. Muutama käytännöllinen ominaisuus 1&1 toisistaan, mutta jos olet leirillä, joka tarvitsee muutamia kapeasovelluksia, löydät ne varmasti täältä.

Käytännölliset ominaisuudet alkavat reagoivilla teemoilla. Vaikka teemavalinta itsessään ei ole suuri, kaikki teemat sopivat säätämiseen automaattisesti mobiililaitteissa. Edestä eteenpäin tämä on erittäin hyödyllistä verkkosivuston SEO: lle, koska hakukoneet sisällyttävät nyt reagoivat sivustot hakuluetteloihin.

Tämän lisäksi 1&1 sisältää täyden varmuuskopion ja palautuksen sivustollesi. Työkalu toimii automaattisesti taustalla, ja se varmuuskopioi sivustosi aina, kun julkaiset muutoksia. Voit palauttaa kaikki varmuuskopiot asetusvalikossa kirjoittamatta blogiviestejä tai verkkokaupan asetuksia. Blogilla on oma erillinen varmuuskopioalue.

1&1 mainostaa web-sovelluksia rakentajalle, ja vaikka tämä on totta, sovelluskeskusta ei ole. Sen sijaan jotkut widgetit integroivat kolmansien osapuolien palvelut rakennusohjelmaan. Voit esimerkiksi lisätä PayPalin lahjoituspainikkeen tai Yelp-arvosteluosion mihin tahansa widget-sovellukseen. Se kompensoi suuren osan sovelluskeskuksen menettämästä maasta.

1_1-sivusto-rakentaja-1

Niille, jotka maksavat palkkion Plus-suunnitelmasta, on olemassa joitain lisäominaisuuksia. Merkittävimpiä ovat ponnahdusikkunat, muokattavissa olevat ikkunat sivustollesi. Voit luoda omat säännöt, kuten paluukävijän tai jonkun poistuvan sivulta, ja näyttää minkä tahansa ikkunan, kuten uutiskirjeen rekisteröinnin tai kuponki..

Tämän lisäksi 1&1 sisältää SSL-tietoturvan ja raa’an voiman suojauksen DDoS-iskuille. Tämä verkkosivustojen rakentaja kamppailee monilla aloilla, mutta tämä ei ole yksi niistä. Käytössäsi on paljon ominaisuuksia ja muutama lisätyökalu, jos haluat päivittää premium-suunnitelmaan. Sovelluskeskuksen puute on pettymys, mutta harvat mukana olevat kolmansien osapuolien työkalut tasoittavat helposti siellä olevan suiston.

hinnoittelu

1&1: n hinnoittelu on ostossa melko hyvä, ja uusimiskustannukset ovat korkeammat kuin useimpien verkkosivustojen rakentajien. Kuten perinteisesti näyttää siltä, ​​että tälle web-isäntälle rakennetulle web-rakentajalle hinnat ovat hyvät, mutta muu palvelu ei ole. Voit halvalla 1: llä&1 asiantuntevan rakentajan kanssa, mutta alue tuntuu silti olevan 1: n pintaan&1: n muut palvelut.  

Henkilökohtaiset suunnitelmat ovat kalliimpia käynnistettäessä, mutta halvemmat uusittaessa. Tästä huolimatta tällä prosentilla ei ole mitään järkeä suurimmalle osalle käyttäjiä. Sinulla on yksinkertaisesti pääsy rakentajaan eikä mitään muuta, edes teemoja. Sinun on myös ostettava oma verkkotunnuksesi, joten suosittelemme välttämään tätä suunnitelmaa kokonaan.

Perus on paljon järkevämpi. Johdantohinta on halvempi kuin millään tahansa verkkosivustojen rakentajalla, mutta uusimiskustannukset tarkoittavat, että maksat enemmän linjassa. Samankaltainen suunnitelma Webnodessa (lue Webnode-arvostelu) tulee hintaan 5,95 dollaria alkaessaan, mutta pysyy tällä tavalla tekemällä 1&1: n 9,99 dollarin uusimisprosentti näyttää hiukan korkealta.

Kuten monien verkkosivustojen rakentajien kohdalla, suurin osa käyttäjistä ei kuitenkaan laskeudu kumpaankaan näistä suunnitelmista. Plus-suunnitelma on sen sijaan järkevin. Ainoa ero tässä on uutiskirjeen ja SEO-vaihtoehtojen lisääminen, mutta ne saavat mojovan palkkion. Vaikka peruskorko on halvempi kuin rajoittamaton suunnitelma Wix (lue Wix-arvostelu), uusimisprosentti on melkein kaksinkertainen.

Viimeinen taso lisää Hamiltonin käynnistys- ja uusimiskustannuksiin ja lisää RankingCoach Pron. Tämä työkalu on all-in-one-SEO-etuosa, jolla voit seurata verkkosivustosi kilpailijoita, avainsanoja ja muuta. Se on hieno lisäys, mutta mikään pieni jalka toimii ja Mozy ei voi säästää sinulle rahaa.

1_1-sivusto rakentaja-2

Todellinen haitta 1&1 verkkosivustojen rakentajana on minkään vapaan suunnitelman puuttuminen. Monet verkkoisäntäkoneet ovat heittäneet verkkosivustojen rakentajan palveluihinsa, ja 1&1 mahtuu siihen vaunuun, jossa on vain maksettuja suunnitelmia. Lähes kaikki omistautuneet verkkosivustojen rakentajat tarjoavat jonkinlaisen ilmaisen vaihtoehdon, ja yhden puutteesta täällä palvelu palvelee paljon vähemmän houkuttelevaa.

Jos 1&1 on jo valitsemasi Web-isäntä, niin ehkä hinnoittelu on järkevää. Saat muutamia ominaisuuksia, kuten SEO ja RankingCoach, jos haluat siirtää laskua, mutta et paljon sen ulkopuolella. Sen sijaan useimmat kokevat alitehoisen suunnitelman, joka on edelleen pätevä, mutta aivan liian kallis verkkosivustojen rakennusmarkkinoille.

1&1: n verkkokauppasuunnitelma

Jos olet keskittynyt myyntipäähän, 1&1: llä on myös omistettu verkkokaupan rakentaja. Yleinen ulkonäkö on sama, mutta lisäominaisuudet todella oikeuttavat 9,99 dollarin hintalaatun. Sinulla on täysi integraatio eBayn, Amazonin ja Google Shoppingin kanssa synkronoimalla kaikilla alustoilla. Lisäksi sinulla on lähetysten hallintaan sovelluksia, kuten SendCloud.

Verkkokauppasuunnitelmien teemavalinta on kuitenkin keskinkertainen, joten älä odota niin mukavalta. Silti on vaikeaa olla niin monta ominaisuutta niin alhaisella hintamerkillä. Jos haluat myydä verkossa kuluttamatta liikaa, suosittelemme ehdottomasti näitä suunnitelmia.

Design & Työkalut

Toimittaja klo 1&1 on yksi tiheimmistä arvosteluista. Se yhdistää Webnoden, SquareSpace- ja Weebly-elementit (muista tutustua SquareSpace- ja Weebly-arvosteluihin) saman katon alla, esittäen veneen kuormituksen voimaa. Puhumme lisää siitä, miten tämä vaikuttaa käytettävyyteen seuraavassa osassa, mutta toistaiseksi sinun on tiedettävä, että rakentaja on melko voimakas.

Teemavalinta ei kuitenkaan ole. 1&1 hallitsee laajaa valikoimaa, mutta kaikki ulkonäöt tuntuvat hiukan pois. Varastokirjat näyttävät kevyiltä, ​​ja tavalliset, kaksi tai kolme värimalli eivät tunnu siltä, ​​että ne hyödyntäisivät täysin rakentajaa. Teemat eivät ole ihanteelliset lähtökohdat yleisessä ulkonäössäsi, mutta niiden pitäisi tarjota sinulle riittävä perusta sivustosi rakentamiseksi.

1_1-sivusto rakentaja-3

Onneksi sinulla on valta purkaa teemat kokonaan. 1&1 hajottaa toimittajan osiin ja sisältöön. Osastot käsittelevät koko sivun rakentamista. Pinotat eri osiot toistensa päälle liikkuaksesi alaspäin käyttäjän vierittäessä.

1_1-sivusto rakentaja-4

Sisältö tai tässä tapauksessa widgetit muodostavat nämä osiot. Se voi olla mitä tahansa yksinkertaisesta tekstikentästä tai kuvasta suosituksiin ja TripAdvisorin integrointiin. Sivustollasi on paljon vaihtoehtoja widgettejä varten, ja se palvelee useimpia yrityksiä, jotka haluavat rakentaa sivuston.

Sen ulkopuolella olet tekemisissä lähinnä sivuilla ja asetusalueilla. Sivuilla on normaali sivuhierarkia, eri malleilla, kuten aloitussivu tai ravintolavalikko. Premium-suunnitelmat näkevät täällä myös ponnahdusikkunat-osion. Näissä erikoisnäytöissä on väliaikaisia ​​tarjouksia, kuten kuponki. Voit luoda säännöt, kuten ensivierailija ponnahdusikkunoille, mukauttaa -välilehdellä.

1_1-sivusto rakentaja-5

Asetukset-välilehdessä on yllättävän paljon vaihtoehtoja. Sinulla on vakiohinta, kuten favicon ja aloitusnäyttö, mutta sinulla on myös edistyneempiä vaihtoehtoja. Tällä alueella voit määrittää ja määrittää varmuuskopioita, muokata otsikon HTML-koodia, asettaa URL-osoitteiden uudelleenohjauksia, hallita hakukoneoptimointia ja jopa mukauttaa 404-sivusi.

1_1-sivusto rakentaja-6

Muutamilla muilla verkkosivustojen rakentajilla on tämä laaja valikoima, mukautetulla CSS: llä ja HTML: llä melkein missä tahansa sivustosi alueella ja työkaluilla etäisyyksillä ja animaatioilla melkein missä tahansa elementissä. Rakentajan ulkoasuun liittyy kuitenkin joitain ongelmia.

Kosketamme pääasiassa seuraavan osan osia. Halusimme kuitenkin tuoda esiin yhden asian rakentajasta. Tavalla, jolla lisäät ja hallitset blogia, ei ole paljon järkeä. Uuden sivun lisäämisen sijasta sinulla on oma blogi -välilehti, joka sopii vaihtoehdoille viestien hallinnassa, blogin ulkoasun muokkaamisessa ja uusien viestien lisäämisessä..

Vaikka voimme varmasti arvostaa bloggaamisen tukea ja vaihtoehtoja, työkalut ovat liian hajallaan. Esimerkiksi sinun on luotava viesti, julkaistava ja palattava sitten blogi-valikkoon muokataksesi viestin muotoilua. Lisäksi toimittaja vie koko näytön ja pakottaa sinut seuraamaan sivustoasi palaamaan suunnitteluun. Se ei ole ihanteellinen toteutus ja, vaikka se toimii, aiheuttaa silti paljon turhautumista prosessin aikana.

1&1: llä on täysin varusteltu rakentaja, joka tarjoaa niin monia vaihtoehtoja ottamatta huomioon mahdollisia seurauksia. Tässä osassa tämä tarkoittaa rakentajaa, joka antaa sinulle kaikki työkalut, joita tarvitset sivustosi rakentamiseen huolimatta niiden virheellisestä sijoittelusta ja sijoittelusta. Täydellistä hallintaa varten 1&1 ei ole ainoa vaihtoehto, mutta se on ehdottomasti siellä.

Helppokäyttöisyys

1&1: llä on melko monimutkainen toimittaja, joka on kypsä vaihtoehtoihin, mutta vaikea navigoida. Jopa huippuluokan laitteissa käyttöliittymä jää jälkeen, irrottamalla työnkulku kokonaan. Vaikka voimme varmasti kehua 1&1 edellisessä osassa esitettyjen suunnitteluvaihtoehtojen osalta, meidän on korostettava tästä aiheutuvia seurauksia.

On joitain käsitteitä, jotka ovat melko helppo ymmärtää editorissa. Kuten Webnode, verkkosivustosi on jaettu sisältöön ja osiin. Osat ovat suoraviivaisia. Vie hiiri hiiren plus-kuvakkeen päälle kahden olemassa olevan osan välillä ja napsauta lisätäksesi uusi. Toisaalta sisällöllä on muutamia asioita.

Toisin kuin Webnode, 1&1 kutsuu näitä widgettejä. Pääset valikkoon vasemmanpuoleisesta työkalurivistä, joka näyttää ruudukon kaikista käytettävissä olevista widgetistä. Vedä widgetisi valikosta verkkosivulle ja olet valmis menemään.

Nykyisessä muodossaan 1&1 näyttää melko suoraviivaiselta. Pienen suunnittelun jälkeen valtavasta määrästä widgettejä tulee kuitenkin helposti ylivoimaisia. Jokaisella on oma ponnahdusvalikko, jossa on vaihtoehtoja välille, muotoilulle ja muulle, mutta mitään perustoimintoja, kuten poistaminen tai kopiointi, ei ole. Vaihtoehtojen tiheys on niin suuri, että siitä voi helposti tulla turhauttavaa jopa niille, jotka ovat melko taitavia tekniikkaa.

1_1-sivusto rakentaja-7

Tällaisille vaatimattomille verkkosivuille mallit liittyvät niin ja 1&1 esittelee sinulle mahdollisuudet muuttaa ehdottomasti kaikkea. Tämän valitettava osa on tuloksen aiheuttava vaihtoehtohalvaus. Kuten edellä mainittiin, 1&1 on kuin yhdistelmä monia verkkosivustojen rakentajia, mikä johtaa ylikuormitettuun käyttöliittymään, jossa ei oteta huomioon niitä, jotka eivät ehkä ymmärrä kaikkia verkkosivujen suunnittelun alueita.

Voit varmasti saada jalustasi käyttöliittymässä, ja sinulle maksetaan siitä palkka. Se ei kuitenkaan yksinkertaisesti pärjää hyvin verrattuna muihin rakentajiin, jotka tarjoavat saman tehotason ilman, että he tarvitsevat ylenmääräisiä vaihtoehtoja..

Ennen siirtymistä haluamme tuoda esiin tietyn ongelman, jonka kohtaisimme tämän tarkastelun aikana. Windows 10: ssä, jossa on Google Chrome, 1&1: n verkkosivusto ei reagoi täysin, mukaan lukien kotisivu. Se lataa hetkeksi, pysähtyy ja kaatuu lopulta koko selaimeen.

Testasimme sitä eri käyttöjärjestelmillä ja selaimilla, ja kaikki toimi hyvin. Näemme kuinka Windows on suosituin käyttöjärjestelmä ja Chrome on suosituin selain, mutta se on silti jotain, joka meidän tulisi huomata.

Tuki

1&Kuviossa 1 on melko yksinkertainen tukiryhmä. Ohjekeskuksessa keskitytään pääasiassa web-hosting-kysymyksiin muutamilla artikkeleilla, jotka perustuvat verkkosivustojen rakentajaan, ja tukinumero on saatavana ympäri vuorokauden. Tästä huolimatta tuki kamppailee pitkillä odotusajoilla ja artikkeleilla, jotka eivät paljon vaikuta vastaamalla kysymyksiisi..

Tukikeskus on pikemminkin keskittynyt asioiden web-hosting-loppuun. On olemassa muutamia perusartikkeleita, jotka pyörittävät verkkosivustojen rakentajan käyttämistä, mutta ne kuuluvat enemmän opetusohjelmien luokkaan ja vähemmän tukiryhmään. Oppaita on silti melko helppo seurata, jos sinulla on kysyttävää.

1_1-sivusto rakentaja-8

Useimpiin kysymyksiisi vastataan kuitenkin todennäköisesti itse editorissa. Lähes jokaisella työkalulla on ohjekuvake, joka selittää mitä se tekee. Jos olet uusi verkkosivustojen rakentajien parissa, se on varmasti hyödyllinen. Silti se ei tue suurta osaa, vaan selittää sen.

1_1-sivusto rakentaja-9

Se on suurin heikkous, jonka olemme nähneet useimmissa verkkosivustojen rakentajissa. Kohdassa 1 ei ole vianetsintäoppaita&Yksi tai useimmat verkkosivustojen rakentajat paitsi Strikingly (lue Strikingly-arvostelu). Vaikka vianetsintä ei ole jotain, joka sinun on tehtävä usein mille tahansa verkkosivustojen rakentajalle, se voi varmasti auttaa muutamissa tapauksissa, joita se koskee.

Sen ulkopuolella sinun on otettava yhteyttä tukeen. Päämuoto on ympäri vuorokauden avoinna oleva puhelinlinja, josta on aika apua. Agentit ovat keskellä yötä kunnollisia, mutta silti riittävän päteviä, ja päivän aikana kaikki sujuu hyvin.

Se on, jos pääset heistä väliin. Tämän tarkastelun aikana soitimme numeroon 1&1 kokeilla tukipalvelua. Puhelu ei muodostanut yhteyttä kolme kertaa ja yhtäkkiä se toimi. Samaa numeroa käytettiin joka kerta, joten emme ole liian varmoja, miksi puhelu ei yhdistänyt ensimmäistä kertaa.

1&1 tarjoaa myös live-chatia, mutta vain satunnaisesti. Joskus chat-kuvake ponnahtaa sivustolle, ja joskus ei. Huolimatta yrittäessään useita kertoja, tämän tarkastelun aikana emme koskaan pystyneet avaamaan live-keskustelua agentin ollessa verkossa. Tästä huolimatta meidän on venyttävä vähän väittääksesi, että live-chat on aina käytettävissä.

Kuten monissa tämän katsauksen osissa, meidän on huomautettava myös tässä erityinen ongelma. 1&1 tarjoaa sinulle kolme numeroa kirjautuessasi. Näet yhteystunnuksen, asiakastunnuksen ja tukinumeron. Kaikki kolme on tallennettava, kun tarvitset niitä, jotta voit ottaa yhteyttä tukeen, palauttaa salasanasi tai jopa kirjautua sisään.

Sen on oltava yksi turmeltumattomimmista turvallisuusmuodoista. Ei ole 2FA: ta tai vastaavaa. Sen sijaan sinulle jää yksinkertainen numerorivi, joka on annettava palvelun kaikille alueille pääsemiseksi. Sähköpostiosoitteesi, jonka pitäisi toimia, ei tule.

yksityisyys

1&1 IONOS on harva isäntä, joka näyttää välittävän käyttäjän yksityisyydestä. Se sopii samaan luokkaan kuin DreamHost ja tarjoaa ilmaisen verkkotunnuksen yksityisyyden ja selkeät ehdot tietojen käsittelylle (lue DreamHost-arvostelu). Yksityisyyden suhteen se on kaukana Endurance International -konsernin varjoisista käytännöistä (lue HostGator-katsaus nähdäksesi ne toiminnassa).

Tärkein osa on ilmainen verkkotunnuksen yksityisyys. Kun rekisteröidyt verkkotunnuksen, sinun on asetettava tietosi rekisteriin. Nämä tiedot ovat saatavilla verkossa, mikä tarkoittaa, että kuka tahansa haluaa löytää nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi, sähköpostisi ja muut.

Verkkotunnuksen yksityisyys korvaa henkilökohtaiset tietosi rekisteröijän tiedoilla, joten esimerkiksi tietueessa näkyisi ”1&1 IONOS ”nimellä sinun sijaan. Harvat verkkoisäntäkoneet sisältävät verkkotunnuksen yksityisyyden ilmaiseksi ja sen, että 1&1 IONOS puhuu äänenvoimakkuutta.

Näyttää siltä, ​​että 1&1 IONOS yrittää muistuttaa yksityisyyttään jokaisessa vaiheessa. Tilisi kojetaulussa on tietosuojaa ja yksityisyyttä käsittelevä osio, joka osoittaa, mitä suostut käyttämään palvelua ja tietoja yleisestä tietosuojamääräyksestä..

Kuten kaikissa verkkoisäntälaitteissa, tietosi kerätään monista syistä, mukaan lukien paikallisen lain noudattaminen, varmenteen todennus ja verkkotunnuksen rekisteröinti. Tietosuojakäytäntö tekee kuitenkin selväksi, että ”1&1 IONOS ei myy tai jaa näitä tietoja kolmannelle osapuolelle kolmannen osapuolen markkinointitarkoituksiin. “

Tietosuojasta ei puhuta paljon web-hosting-toiminnasta, ja se tarkoittaa, että suuret web-hosting-yritykset ovat kyenneet hyödyntämään käyttäjiään. DreamHostin kaltaiset yritykset muuttavat sitä, ja olemme iloisia siitä 1&1 IONOS liittyy maksuun.

Tuki

1: llä on paljon tukivaihtoehtoja&1 IONOS, mutta lyhyt kokemus live-chatista ei ollut liian miellyttävä. Sinun on pakko rekisteröidä uusi verkkotunnus tai siirtää nykyinen verkkotunnuksesi, joten kysyimme ulkoisen verkkotunnuksen perustamisesta. Tukiedustaja oli töykeää ja vastasi vain ”kyllä” ja “määritä ulkoinen verkkotunnus”.

1 & 1-Ionos-review-live-chat

Se johtuu todennäköisesti henkilökohtaisesta konsulttijärjestelmästä. Kun avaat tilin, voit valita henkilökohtaisen konsultin, joka vastaa kysymyksiin puhelimitse tai live-chatissa. Tuen laatu kärsii vaikka loistavasta konseptista. Ehkä tiedät kenen kanssa puhut, mutta se ei paranna tukea.

SiteGround on hieno vertailu. Kuten voit lukea SiteGround-arvosteluistamme, se tarjoaa erinomaista tukea, ja yksi syy siihen, että siihen, kenelle puhut, on nimi ja kasvot. Toisin kuin 1: ssä&1 IONOS-tuki on kuitenkin jo hyvä, joten nimen asettaminen edustajalle parantaa vain kokemusta.

Se sanoi, 1&1 IONOSilla on paljon suoria yhteysvaihtoehtoja, kunhan olet halukas kartaamaan vastauksia. Sinun ei pitäisi kuitenkaan tarvita liikaa. Tietokanta on laaja, ja aiheet vaihtelevat tilinhallinnan perusteista monimutkaiseen web-kehitykseen.

1 & 1-Ionos-review-tietämyskanta

Myös siitä on helppo päästä läpi, mutta jotkut artikkelit ovat lyhyitä. 1&1 IONOS on tukeen liittyvä, ja se näkyy tietokannassa. Monimutkaisia ​​artikkeleita käsitellään yksinkertaisesti luettelolla vaiheista pitkän lomake-opetusohjelman sijasta kuvakaappauksilla.

Tukien laatu kärsii. Vaihtoehtoja on paljon, ja ne saavat työn aikaan, mutta meillä on ollut parempia tukikokemuksia muualla.

Tuomio

1&1: n uudelleen tuotemerkitseminen ja uudelleensuunnittelu tekivät ihmeitä palvelulle. IONOS tuntui olevansa yksi huippunsa kilpailijoista sen sijaan, että se oli sotkuista sotkua, joka tarjoaa nopean, edullisen ja monipuolisen isännöinnin. Tuki voi käyttää työtä, mutta kaikki muu palvelusta on erinomaista.

Siitä huolimatta siitä puuttuu VPS-isäntä ja kuormitusvaikutustuloksemme olivat vähemmän kuin toivottavia.

Mitä mieltä olet 1&1 IONOS? Kerro meille alla olevissa kommenteissa ja, kuten aina, kiitos lukemisesta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map